Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
itt nem azért vannak férfi karakterek, mert akkor azt nézd, mintha végig lesnéd vagy valami.
pont ellenkezõleg, férfi karakter, akcióban jobb, hizs nem a szeretõd itt shepard "hanem te vagy õ" ....
vagyis én utálom a vékony csinibabák, mikor akcióznak iszonyat bénán néz ki.
tomb raider, meg welvet assassi, wet, Byonetta....stb
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Nem tudom volt-e már, ebben a videóban meg lehet nézni, hogy ki kinek adta a hangját 😊
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Igaz sajnos csak a DLC-hez tartozó sorokat tartalmazza, reménykedjünk, hogy valaki feltölti a fájlokat. Ezek kellenek:
- BIOGame_HUN.tlk
- load_f80_HUN.bik
- ME2_Opening_SunMid_HUN.bik
Ez a három fájl az ELSÕ DVD-n található a Data mappában.
De ezalól a Sacred 1-2 kivétel volt ! A sacred 1-ben 1x-szer szeráffal és 1x a vámpir csajjal vittem végig a játékot !
A Sacred 2-ben is Szeráffal voltam !
Dark Messiah-ban eleve férfi karakterrel voltunk !
Morrowindbe és Oblivionban szintén férfi karakterrel játszottam !
http://www.freetvmaci.info/
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
http://www.freetvmaci.info/
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
az hogy ezt férfi vagy nõi karakter hozza meg csak részletkérdés, mondhatnám egyszerû grafikai látványelem
Lara is és Shephard is jól néz ki, és ha már lehet választani inkább õket nézem
de pl a splinter cellhez ugyanígy illik Sam Fisher karaktere
vagy a nolf-hoz Kate Archer
vagy a Witcher... folytathatnám
nekem teljesen mindegy hogy férfi/nõ a fõhõs, de mivel itt van választási lehetõség, és a játékok kb 90%-ban férfi karakterrel játszunk, ha lehet nõi karaktert indítok
bár a me2-ben kipróbálom a férfit is Miranda miatt 😄
lehet vitatkozni, de nem érdemes...
GOOBY, pls
Köszi
lenne egy kis gondom!
belépek a menübe, kiválasztom a karaktert elindítom de a betöltõképernyõ kifagy és meg se mozdul. sok ismerõsömnél elõfordul ez a hiba és nem találjuk rá a megoldást. rég várta már ezt a játékot de nem tudok vele játszani ááárrrggghh....
remélem tud vki vmilyen megoldást a problémámra!
elõre is köszönöm a segítséget!!!!
szerintetek mikorra várható? 😞
meg nem tudnám azt sem elképzelni hogy egy nõ a hihetetlen harci tudásával stbstb megmenti(?) a galaxis a Pusztítóktól. 😄 szerintem abszurd de ér ütni.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
30 óra, az szép...pedig én aztán tényleg csigalassúsággal haladok a játékban.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Ja és Tomb Raidert rengeteg csaj is játszik pont azért mert vagány, szexi, és okos karakter melyik csaj ne szeretne a börébe bujni.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Már vettem fûszert is a hajóra, meg az orvosunknak italt...semmit sem hagyok ki 😄
Van ez az M-920 Cain nevezetû nehézfegyver, ami tényleg marha jó, mert leszed egy Gunship-et egy lövésbõl, de 100 lõszer kell hozzá...egyetlen lövéshez...szóval annyira mégsem jó, de ha egyszer összegyûlik hozzá a 100 lõszer, akkor bármit elpusztít.
Videó
A noi Shep hang nekem is bejon nagyon, remekul eltalalt hang. Jo, ahogy a renegade opcioknal helyreteszi a lenyeket 😉
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”