Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balee4
Köszi, megvan. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Kalózöböl... 😄

bladex
Hasmenésed?

AMD Ryzen 7 X1800 64BIT, DDR4 16GB RAM, Gigabyte Gforce 1080 GTX GM1 VGA, 250 GB Samsung SSD

mimimi?????
Sephi
Megjott!!!!!!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

balee4
Honnan szedted le a DLC-ket?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

DarkSector
szerintem nõi karakterekkel nehezebb.
itt nem azért vannak férfi karakterek, mert akkor azt nézd, mintha végig lesnéd vagy valami.
pont ellenkezõleg, férfi karakter, akcióban jobb, hizs nem a szeretõd itt shepard "hanem te vagy õ" ....

vagyis én utálom a vékony csinibabák, mikor akcióznak iszonyat bénán néz ki.
tomb raider, meg welvet assassi, wet, Byonetta....stb

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ÁÁÁ Kelly, csak képet láttam, de kell!!! 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bazd + kb 2 perce néztem, micsoda véletlen .... de lehet hogy csak kezdek megõrülni

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Nyugi türelem, magyar feliratot terem... 😊

Eagle16
Illusive Man hangja annyira hasonlít Woody Harrelson-éra...azt hittem õ az, de nem.

Nem tudom volt-e már, ebben a videóban meg lehet nézni, hogy ki kinek adta a hangját 😊

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

csak egy lépés és ....

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Na letöltöttem az összes DLC-t, páncélt, egyszóval minden extra tartalmat, most már csak jönnie kéne az eredeti játékomnak, hogy kihasználhassam ezeket... Viszont a telepítõbõl kiszedtem a nyelvi fájlokat, és mindegyikben benne van a magyar is.
Igaz sajnos csak a DLC-hez tartozó sorokat tartalmazza, reménykedjünk, hogy valaki feltölti a fájlokat. Ezek kellenek:
- BIOGame_HUN.tlk
- load_f80_HUN.bik
- ME2_Opening_SunMid_HUN.bik

Ez a három fájl az ELSÕ DVD-n található a Data mappában.

Nekem öcsém szokott rá a nõi karakterekre mostanában, én egyszerüen valahogy nem tudom bele élni magam.
wesker24
Átalában én is férfi karakterrel játszottam elég sok RpG játékban !

De ezalól a Sacred 1-2 kivétel volt ! A sacred 1-ben 1x-szer szeráffal és 1x a vámpir csajjal vittem végig a játékot !

A Sacred 2-ben is Szeráffal voltam !

Dark Messiah-ban eleve férfi karakterrel voltunk !

Morrowindbe és Oblivionban szintén férfi karakterrel játszottam !
Dante73
Bennem ez TDU közben merült fel. Általában belsõ nézetbõl "vezetek", de motoron hányingerem lett tõle, így kimentem külsõbe. Na akkor kezdett el 'zavarni" hogy ott pucsít a pixelpasi a pofámba. Azóta, ha tehetem csaj karaktert választok, legyen szó fallout3-ról, mass effect-rõl, vagy épp Dragon Age-rõl.

http://www.freetvmaci.info/

hát részemrõl én nem a "seggemet" bámultam, sokkal inkább a páncélzat gyönyörét és az arcom szépségét 😛 XD
koschwarz
mondjuk még az sem merült fel bennem játék közben, hogy "én most egy férfi seggét bámulom? buzi-e vagyok?"<#hehe><#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Dante73
Férfi létemre könnyedén azonosulok nõi karakterrel. Sokkal kevésbé zavar, mint egy pixel-pasi seggét bámulni 20-30 órán át. De ez egyébként érthetõbb, ha egy filmre gondolsz; Ott is azonosul az ember valamilyen szinten a fõszereplõ karakterével, és nem okoz gondot, hogy Jennifer Garner játssza a szuper-titkosügynököt...

http://www.freetvmaci.info/

pxxl
linkt! <#nyes>

All hail the double x!

vedd meg gyorsan és töltsd fel a magyar fájlokat !!! XD

mondjuk mert jó? Mert sokkal élvezetesebb ha azonosulsz a karaktereddel, ha elképzeled, hogy te vagy az...
proway
hali. nem tudok mit csináljak, megrendeljem-e most vagy várjak hétfõig a gyûjtõire. 😊 szerintetek megéri várni hétfõig?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Prince23
pxxl
na már a tescoban is lehet kapni 9999 ft. boxra 14990 <#buck>

All hail the double x!

PhantomAss
jó de miért kéne azonosulni akárkivel is? én nem akarok azonosulni, csak végigjátszani, és meghozni a számomra legmegfelelõbb döntéseket
az hogy ezt férfi vagy nõi karakter hozza meg csak részletkérdés, mondhatnám egyszerû grafikai látványelem
Lara is és Shephard is jól néz ki, és ha már lehet választani inkább õket nézem
de pl a splinter cellhez ugyanígy illik Sam Fisher karaktere
vagy a nolf-hoz Kate Archer
vagy a Witcher... folytathatnám
nekem teljesen mindegy hogy férfi/nõ a fõhõs, de mivel itt van választási lehetõség, és a játékok kb 90%-ban férfi karakterrel játszunk, ha lehet nõi karaktert indítok
bár a me2-ben kipróbálom a férfit is Miranda miatt 😄
lehet vitatkozni, de nem érdemes...

GOOBY, pls

enlightened
Sziasztok. Hol lehet venni upgradeket? Mert Citadelben már mindent megvettem meg Az Archangeles bolygón is. De valahol még kéne tudnom vennem mert még alig vanfelupgradelve a pistolom.

Köszi

Én nem tudom, reménykedjünk, hogy ma lesz egy jó szándékú ember, aki feltölti azt a pár fájlt, amire az egész fórumnak fáj a foga. 😊 Elõre is köszönettel tartozok neki, aki feltölti. 😊

sziasztok!
lenne egy kis gondom!
belépek a menübe, kiválasztom a karaktert elindítom de a betöltõképernyõ kifagy és meg se mozdul. sok ismerõsömnél elõfordul ez a hiba és nem találjuk rá a megoldást. rég várta már ezt a játékot de nem tudok vele játszani ááárrrggghh....
remélem tud vki vmilyen megoldást a problémámra!
elõre is köszönöm a segítséget!!!!
hát magamhoz tértem és szomru vagyok hogy még mindig nincs semmi 😞
szerintetek mikorra várható? 😞
robotnyk
keresd meg a scannerrel a distress beacont, a radaron egy fehér vonal mutatja, merre keresd. ha megvan, bal gombbal probe, és utána le lehet szállni.
nyomod a jobb egérgombot és abban a kis karikában megjelenik egy fehér egyenes, mint valami iránytû. "követed" (elforgatod a bolygót, amerre mutat) és ha egy fehér ponthoz értél kilõsz egy probe-ot és ott lesz hogy land, ha így se megy akkor lehet hogy kifogytál a probe-okból azt lehet venni fuel stationon.
SZEG007
Amugy én nem akarok azonosulni itt se mindig a karakterel, mert szeretném végigjátszani többször is más döntéseket hozva, ami nem mindig felel meg az elveimnek.Nöi karakterel is végigtolom mert minden egyes részletre kiváncsi vagyok elsö részt is 6x végigtoltam 3 férfi, és 3 nöi karaktert inditva😊

én sem tudom beleélni magam. meg azért gondoljunk már bele. mint egy nõ, aki a sereg legkiválóbb harcosa, az Akúzi csatától kezdve Sarenig átélt mindent. azért az nem kóser 😄 😄
meg nem tudnám azt sem elképzelni hogy egy nõ a hihetetlen harci tudásával stbstb megmenti(?) a galaxis a Pusztítóktól. 😄 szerintem abszurd de ér ütni.
Kongy
halljátok, Jacobnak segitenék, de a bolygóra amire mennéi kéne nem lehet leszállni, csak scannelgetni... mit csináljak h letudjak szállnI??

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Eagle16
Lehet...én csak veterán nehézségen játszom, bolygót meg csak akkor scannelek, ha kell valami fontos fejlesztésre az ásvány.
30 óra, az szép...pedig én aztán tényleg csigalassúsággal haladok a játékban.

Kongy
Nem tudom, én sem indítottam soha nõi karaktert RPG-kben... egyszerûen nem akarok más lenni, férfi vagyok, és egy nõi karival nemtok azonosulni... Oké, ott van Lara a TR-bõl, de vele nem is kell azonosulni. :S Egy RPG-ben inkább...

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez a "latens homoszexualis" kifejezest nem akartam irni de szerintem is igy van

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

enlightened
15 óra és semmit se hagytál ki. Én 30 óránál tartok és még csak most megyek a purgatory-ba😄. Mondjuk lehet azért mert insanity-n tolom és így tovább tart a lövöldözés, de én szétscanneltem az összes bolygót is amit találtam.

SZEG007
Nem a karakter seggét kell nézni és akkor nem lesz probléma férfi karaktert inditani, amugy aki csak nöi karakterel játszik arra szokták mondani hogy látens buzi😛
Ja és Tomb Raidert rengeteg csaj is játszik pont azért mert vagány, szexi, és okos karakter melyik csaj ne szeretne a börébe bujni.

Egyet értek de ha pofozkodsz a többi fórumozó elkap és összerugdos még így online ...

Soha nem jatszottam meg noi karakterrel (ffi vagyok). Egy szerepjatek valahol arrol szol hogy valakinek a szerepebe kepzelem magam, tehat ugymond egyesszam elso szemelyben nyomom. A sajat emberi habitusom alapjan hozom meg a jatekbeli donteseket is stb. Szoval nekem mindig furcsak azok akik noi karakterrel mennek, (himnemukent), de nem vagyunk egyformak.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Istenem, ha lenne pénzem, most csak megvenném, és nem kéne a warez miatt tépnem a hajam 😞
valaki igazán feltötlhetni a magyar fájlokat mert pofán vágok valakit ha ma se lesznek meg 😄
Eagle16
15 óránál tartok, és még kell 2 csapattárs 😄
Már vettem fûszert is a hajóra, meg az orvosunknak italt...semmit sem hagyok ki 😄

Van ez az M-920 Cain nevezetû nehézfegyver, ami tényleg marha jó, mert leszed egy Gunship-et egy lövésbõl, de 100 lõszer kell hozzá...egyetlen lövéshez...szóval annyira mégsem jó, de ha egyszer összegyûlik hozzá a 100 lõszer, akkor bármit elpusztít.

Videó

Szerintem jobban jársz ha nem a karaktered seggét hanem a képernyõ további részeit nézd 😄 A szerelmi szál meg a történet része nem ?Akkor meg......... ?

Me0w
Ahhoz meg egy offline rpg nagyon keves valasztasi lehetoseget biztosit, hogy valoban ki lehessen jatszani azt a szerepet, amit szeretnek. Altalaban az extrem jo es az extrem rossz koztt nem lehet opciokat valasztani, igy az egesz beleelos dolog az ertelmet veszti - szerintem.

A noi Shep hang nekem is bejon nagyon, remekul eltalalt hang. Jo, ahogy a renegade opcioknal helyreteszi a lenyeket 😉

Together we'll fly someday...

Me0w
En minden rpg/mmo-ban noi karaktert inditottam eddig, nem vagyok kepes egy faszi valagat bamulni heteken/honapokon at. A szerelmi szalakat kihagyom, ez engem nem foglalkoztat.

Together we'll fly someday...

Pluskast
Egyet kell értsek. Akinek meg nincs az fizessen be egy kurvára 😄 Az élmény sokkal jobb lesz mint a hand jobb 😄

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jól van na, meg ne kövezetek. Örülök, hogy így gondoljátok! Akkor éljenek a nõi karit indító férfi játékosok! <#vigyor1>