19778
  • JethroHUN
    Kezdek arra gyanakodni h ezeket a lojalitás gondokat a nehézségi szint is befolyásolja.
  • Daffit
    Most viszem végig másodszorra és úgy akartam, hogy mindenki hűséges legyen, de Miranda Vs Jack harcánál szomorúan láttam, hogy a 90%-os Paragon szintem kevés. Vajon van még esélyem, még pár pontot tudok összekaparni, de nem hiszem, hogy 100%-os lesz?
  • G18XM8
    Rögtön a Windowsba való belépés után, ahogy elindítom a játékot csinálja. Csomószor újra indítottam a gépet, meg kikapcsoltam, mert én is erre gyanakodtam, de ugyan úgy szaggat. Egyébként a szaggatás mértéke is változó. Ritkán van az, hogy normálisan teljesen szaggatás nélkül fut a játék. Ja és csak ez a játék csinálja ezt. Köszi a választ.
  • cikasz
    Akkor csak nem figyeltem meg a nevét a csajnak. köszönöm az infót, az én hibám, hogy nem figyelek a legénységre.
  • Dante73
    Nem fejleszthető. Nekem legalábbis nem engedte az utsó fokozatú pisztoly fejlesztést, hiányolta az előzőt, amit valahol elnéztem.
    Wedge31!
    Lehet venni. Pl a Kroganok bolygóján nem fejlesztéseket, hanem konkrétan páncélokat lehet venni, igaz, nem a csapatnak, csak, és kizárólag saját magadnak.
  • Fantusz
    Fegyverek, páncélok fejlesztéséhez tudsz venni cuccokat, de egy-egy modernebb fegyver típust csak küldetések közben találhatsz meg.

Ezzel kapcsolatban én sem vagyok tisztában a dolgokkal: mi van, ha a játékos figyelmetlen, s nem veszi fel a fegyver fejlesztést?
    Valahol kompenzálja a játék ezt a figyelmetlenséget, vagy az adott fegyver nem fejleszthető tovább?
  • wedge31
    Sajnos olyan hely nincs fegyokat és páncélokat nem lehet venni.
  • tréj
    sziasztok tudnátok valami olyan helyet mondani ahol vehetek újabb fegyvereket és páncélokat?
  • SaGa Jr
    Ha megbízást kapsz ilyen szinten, akkor meg fogod találni a csillagtérképen a cluster-t is, a rendszert is. Csak menj ki a nagy térképre, ahol minden ismert és meglátogatható cluster meg van jelenítve. Ott lesz a neked szükséges hourglass nebula is. Olyan előfordulhat hogy ha sok a felirat mert sok feladat vár elvégzésre, akkor ezek takarják el előled a célterületet. CSak mozgassad kicsit a térképen az egeret és meglesz a cél ne aggódj.

Amiről KP27 ír, az más kategória. Valóban lehet venni 4 területről térképet, de az ott található feladatokról nem is kapsz közvetlen üzenetet. Ha valamiről, pontos helymegjelöléssel üzenet érkezik a terminálodra, akkor az automatice meg is jelenik a térképen.
  • Pares
    Olvass vissza egy kicsit! Az #5404-ben linkelt videót nézd meg. Érthető a viselkedése (bár az is igaz, hogy én nem jöttem vele össze az első részben, de akkor is). Plussz a Redemption is rá fog világítani sokmindenre. Pont most olvastam el az első és második részét. Bár sok minden egyelőre nem derült ki, de egyébként remek! Várom a másik két részét!
  • Doc Hooliday
    köszi! Akkor ezek szerint még nem is jelöli a térképem azért nem találom
  • KP27
    Illium-on lehet venni néhány csillagtérképet, azok közül az egyiket ha megveszed, akkor már oda fugsz tudni menni a normandyval. Legalábbis nekem ez volt a problémám az egyik ilyen mellékküldinél. Ha úgy sem jó, akkor nem tudom.
  • Doc Hooliday
    Hali keresnék egy bolygót, de nem találom! kéne egy kis segítség! Az egyik mellék küldetésben a cerberus megbíz hogy menjek a homokóra ködbe a faryar rendszerbe a daratar bolygóra de nem találom egyiket sem! merre van ez???
  • robotnyk
    a redemptionből csak kiderül, mitől kattant be.
  • Doc Hooliday
    skacok...kéne egy kis segítség! nem találok egy bolygót! A homokóra ködben van, a Faryar rendszerben a Daratar bolygó(Az egyik mellék küldetés miatt kell oda menni a cerberus állítólag jól fozet majd az ott talált szajréért)...de marhára nem találom egyiket sem, tudtok valami elérési útvonalat??? Hol a francban lehet ez a hely? Köszi előre is!
  • KP27
    azért kíváncsiságból, milyen nehézségi szinten játszottál vele?
  • penge96
    Hát én most tolom újra a ME1-et és ott nagyon édes volt, de a második részben...egyszerűen utálom...
  • aricsi
    Én megkértem rá de nem etette a halakat,megdöglöttek.
  • wedge31
    Engem liara megváltozott egyénisége zavar nagyon a második karimal hüséges maradtam hozzá jutalmul hancur helyet képnézegetés volt...
    A harmadik részben remélem visszahozák a régi liarát azt jobban birtam.
  • penge96
    Jah de én valahogy nem tudtam ellenálni Miranda külsejének szóval mindenhova magammal vittem xD...de tényleg nagyon rideg...bár ez vonzó is lehet...
  • Fenrir
    Lehet, én kétszer játszottam végig, de mindig az utolsó küldetés az öngyilkos volt ezért ahogyan elrabolták őket mindig mentem is át utánuk az Omega 4-en.
  • Fantusz
    Miranda a játék elején olyan, mint egy jégcsap, alkalmanként enyhén bunkó is, bár elfogadja, hogy nem ő parancsol.
    Később valamelyest megenyhül, sőt a Kaszás elpusztítását már helyesli (ellentétben a rejtőzködő fickóval).
    Azon se érdemes felakadni, hogy Miranda nemi hovatartozása kérdéses, hisz csupán az apja kromoszómáiból hozták létre
    Csapattagként kimondottan hasznos, de társnak végig hűvös marad, ellentétben pl. Talival, aki látványosan tud rajongani a főhősért (őt ezzel a fertőzésveszéllyel hozták nehéz helyzetbe)
  • wedge31
    Lehet ö ha nem idöbe indulsz értük Kelly hal meg elsönek.
  • Fenrir
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az nem ő volt mert az öngyilkos küldetés végén meg meg is lehet fektetni.
  • penge96
    Amúgy olvasgatom a kommenteket, és nagyrészben nem szeretitek Mirandát...de nem értem hogy miért...:D szerintem attól hogy a Cerberusnak dolgozik meg lehet benne bízni...bár én nem csak azért szeretem mert hogy bízok benne khm...
  • Fenrir
    Chambers tisztes.
  • Fantusz
    Kelly ott áll a galaxistérkép mellett, ő szól ha üzeneted jön, valamelyik csapattagod beszélni szeretne veled.
    Kedves leányzó, el lehet vele csevegni, romantikázni is lehet vele, eteti a halaidat, ha megkéred rá - nem a csapatnak a hajó személyzetének tagja, őt is elrabolják a begyűjtők, s nálam sajnos meg is halt, a szemünk láttára cseppfolyósították.
  • wesker24
    Dehogynem Kelly nem a csapatodhoz tartozik hanem a legénységhez !

• cikasz
    Akkor az volt a baj, hogy Mirandának adtam igazat :)
    Talival megbeszéltem a dolgot miután Légió maradt és hűséges lett mindkettő.

Ki az a Kelly? Olyan nevű csapattagom nincs.

• cikasz
    Akkor az volt a baj. Mirandának adtam igazat akkor.
    Viszont én megtudtam beszélni Talival igy ő is hűséges lett meg Légió is.
    De most beszélgettem Thane-el és odaadtam magam neki :D

Ki az a Kelly? Olyan nevü csapattagom nincs.
  • penge96
    Jah igen, Kelly az mindenkivel összefekszik xD
  • wedge31
    Kellyvel kellet volna probálkoznod.
  • penge96
    Dettó.
  • Pares
    Én például úgy játszottam végig a játékot, hogy "igazságos" és "ésszerű" döntéseket hoztam, próbáltam nem eszetlenül nagy "angyalkának" vagy "gonosznak" lenni, így legalább annyi Renegade pontom volt a végén, mint Paragon.
  • Fenrir
    Ha Miranda-nak már megvan a küldetése és utána Jack-ét is befejezed akkor a hajón össze fognak bunyózni. Ha nem elég magas a paragon vagy renegát szinted akkor választanod kell, hogy ki mellé állsz. A másik hűségét ilyenkor automatikusan elveszted. Ugyanez a szituáció a Tali vs Legion témában is. Később elvileg még meg lehet beszélni a dolgot velük, bár nekem nem sikerült maximális paragon szinttel sem,

Btw ha átadjuk a Cerberusnak Legion-t akkor adnak 50k kreditet érte :)

Zaeed-dal elsőre én is megmentettem a finomítóban a munkásokat, de hozzám így is hűséges maradt.
  • Pares
    Hát az első rész harcrendszerében nem is volt mit élvezni. Csak tartani kellett a bal egérgombot, oszt' annyi, még a fedezéknek se volt értelme.
  • Pares
    "átlagoson és? nem is igazán a harc érdekelt volna, hanem a történet."

Gondoltam, de lényegtelen. Legközelebb Insanityn próbálkozz, és garantáltan nem lesz pofonegyszerű.

"Ha jó pontot akarok, akkor a felső válasz, ha rossz pontot, az alsó válasz, ha semlegest akkor a közepes."

Ha azt vesszük, hogy már az első részében is pontosan ugyan így volt a válaszok elrendeződése, akkor nem értem, hol a probléma? Külömben meg a felső válaszért nem jó pontot, hanem Paragon pontot kapsz, az alsóért meg nem rosszat, hanem Renegade-et.
    Tudom, hogy ezek valahol azt sugallják, hogy jó vs. rossz, de nagyon sok esetben nem így van. Az első résszel ellentétben itt sokkal jobban össze vannak mosva az döntéseid etikai következményei. Sokszor van úgy, hogy a Renegade döntés az ésszerű, a Paragon meg csak fölösleges kockázat, mert mondjuk megkönyörülsz egy gazfickón, és ehez hasonlók.

"Ha választanom kell a végén, kit vigyek, akkor meg legalább 8 ujjal mutogatnak a tökéletes választásra (amúgy becsukott szemmel sem nehéz kiválasztani a feladatra legalkalmasabbat)"

Azért jó lenne, ha nem esnél ekkora túlzásokba.
  • cikasz
    Befejeztem én is.
    Nekem Jack és Zaeed nem lett a barátom, de Jack-et nem értem miért mert visszamentem vele oda ahol kisérletezgettek vele és fel is robbantottam.
    Zaeed gondolom azért mert a finomitóban az embereket mentettem meg inkább.
    Csaj karaktert inditottam, de egyik csajt sem sikerült lefektetnem :( vajon miért? kivették a második részből ezt? az elsőben sikerült.

• Kmarha
    átlagoson és? nem is igazán a harc érdekelt volna, hanem a történet. Ha jó pontot akarok, akkor a felső válasz, ha rossz pontot, az alsó válasz, ha semlegest akkor a közepes.

Ha választanom kell a végén, kit vigyek, akkor meg legalább 8 ujjal mutogatnak a tökéletes választásra (amúgy becsukott szemmel sem nehéz kiválasztani a feladatra legalkalmasabbat)

de tudom, egyéni szocprob.
  • wedge31
    Még az is sok... ,én másodikra insanen egyszer se haltam be ,annyi a harc hogy mindig be fedezék mögé és mikor az ellenfél táraz te lösz egy idö után elég egyhangu és könnyen kiismerhetö de a ME-t én sose a harc rendszere miatt kedveltem.