Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
thx

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MrDevil
játékon belül az opciók menüben, ha jól emlékszem akkor internet résznél

MrDevil
lehet

DarkSector
hol találom ezt a bejelentkezést, amit ki kell kapcsolni a dlc-khez????

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Metalmilitiakid
Lehet egy játékmenetben két csajod ?? Mert meg volt Jack most meg megjött Tali, szal van e értelme nála próbálkozni vagy nem fogja a gém hagyni ??

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

gagax
egy pici spoiler volt benne :S nem baj így még izgibb lesz a game 😄

Tatyla
ez tiszta volt de játékon belül hol látom a dlc-ket?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Most értem finishbe 30 óra játék idõ után. Hát igen súlyos durva volt, nagyon necces h ne ez nyerje el az év játéka díjat. Kis üresség és hiányérzetem biztos lesz még 1 darabig, totál elragadott a sztori. Ne tartson már olyan soká a 3. rész elkészítése 😄
Még1x biztos végig fogom vinni, sok olyan karaktert vesztettem aki nagyon a szívemhez nõtt, fõleg az elsõ részbõl, na meg nem sikerült meghódítani Mirandát, csak Talit 😊 10bõl 100as a játék, sose érjen véget ez a Mass Effect sorozat 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

[Rush]
faq-ot valaki majd összedobhatna és berakom a bannerba...

hTTp://ror.hu/

DarkSector
torrent, de visszatörölték lehet majd újra kiteszik csak valami ellenõrzési gond lehetett...

Olvass vissza pár hsz.-t. Egyébként meg az 1952-es hsz.-ban vannak linkelve.

A telepítést ne kérdezd, mert az utolsó 50 hsz.-ban vagy 5x le lett írva és magyarázva, mit hogyan kell! 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Én nem mondom hogy rossz a magyarosítás, mert nem próbáltam, angolul játszom, de pl.: Dragon Age: Origins-hez nagyon jó a magyarosítás, bátrak és kreatívak voltak a fordítók, és élvezet volt magyarul végigjátszani, mégha teljesen jól tudok angolul is...

Csak itt megláttam, hogy Lazarus Project - Lázár Projekt és elkapott a röhögõ görcs. Bocsi.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A DLC-ket honnan lehet letölteni?

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

hát a BioWare megint hatalamasat alkotott jövõ havi fizuból jön ide az 1. mellé
Wilson

wedge31
A szokásos aki nem tud angolul a játékosok 80%-nak tökéletes aki tud angolul fikázza hogy ö jobban forditaná ,mindig ez megy.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

gagax
Láttam egy kis elírás magyaritásba😄 amikor elõször beszélünk azzal a fickoval(fõnök lehet vagy nem tom) egyszer Wilson helyet(akit megölt miranda a legelején) Watsonak írja utánna meg már wilsonak 😄 na akk most mi a neve ?😄

Én többnyire a magyar nyelv használata mellett vagyok, de ez már tényleg nevetséges:

Lazarous Project: Lázár Projekt

ROFLMAO hogy "szépmagyar"-ul fogalmazzak. <#wow1><#rolleyes><#banplz><#nevetes1><#nevetes2>

szerintem nem az igazi. :/
az 1. részben nekem tetszett, de ennek igencsak eltér a nyelvezete. pl.: Reapers, ME1: Pusztítók, ME2: Kaszások
Vanguard: ME1: Harci Adeptus ME2: Élharcos. de minden más kasztnév maradt biggrin.gif
Virmire: ME1: Vermár, ME2: Virmire
Lazarous Project: Lázár Projekt.
Rage47
na hogy sikerült a magyarítás?
Vagy ott a 2064-es hsz. ha valami nem tiszta.

A telepítés menetét a 2072-es hsz.-ban részleteztem.

Calver
használd a config cuccot, ott tudod beállítani h bemásolja megfelelõ helyre a mentéseket - aztán tudsz importálni, játékon belül.

"The trees move. Do you not see it?"

Tatyla
ok köszi még annyi hogy ha telepítettem hogy aktiválom a dlc-ket játékon belül?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Megoldottam a gondot, amugy KÖSZÖNÖM a nyelvi fájlokat <#idiota>
Maxtreme
Thx mindenkinek, megy faxán a hunosítás! 😊

Miért nem enged beimportálni ME1 mentést? Rámegyek, hogy importálás és nem csinál semmit. pls help
giveme2entitlements_v2.exe

Bocsi igen énis errõl beszélek! 😊
1952-es hozzászólásban ott a linkek amik eddig kijöttek!

blackcalibra
Az volt, de ha sz@rt sem ér, amúgy sincs benne semmi, minek az, akkor átveszem szívesen, ne botladozz benne otthon. <#nevetes1>
wedge31
Sorry ,azt hittem poén volt ez a boritékos beszolás...

Tatyla
honnan?

Tatyla
na már csak a DLC-hez kéne valami link ahonnan lehuzhatnánk egybe az egészet...

DarkSector
én a dlc-ket pakkba szedtem, nem 1-esével...

blackcalibra
Mégis jó az a kézikönyv?
Milyen mappáról beszélsz? Én letöltöttem az .exe-ket külön külön meg az az egy darab giveme2entitlements_v2.exe-t és ennyi! Nemtudom milyen patch-rõl meg mappákról van szó...

Daell Drow
miert mindiga CE-al van szivatas? De mar kivarom azt az 1 hetet, nem toltok le semmit.
wedge31
<#nevetes1>

DarkSector
nem õ hívja peccsnek, amúgy az is eredetileg....dlc-k mellett van egy mappa patch.exe meg benne, de az meg kiirja hogy nem talál mass effect 2 mappát

OH MY GOD nem tudom hogy a magyarosításnak örüljek jobban vagy a véres sárkány rucinak....<#szeret><#szeret><#szeret>

Attól függ, hogy szeretnéd-e a pre-order-es cuccokat (az összes páncél és fegyver), szeretnél-e egy új csapattagot, szeretnél-e egy régi Normandiával kapcsolatos mellékküldetést és pár kisebb új dolgot. Olvass vissza bõvebb infokért.

torma1 ugyan arról beszél, amirõl én, csak õ nemtudom mért patch-nak hívja. Töltsd le az "ezt" (XD) fájlt amit linkeltem, a többit alább részleteztem.

blackcalibra
Hidd el ha nem írsz nem kérdezem újra, elég lett volna annyi is hogy nem tudsz segíteni, de attól még lehet más tud. Ha neked nem kell a kézikönyv küld el nekem borítékban....
A játékon belül a beállításokban kikapcsolod az auto login opciót.

Akár hova letöltöd azokat az exe-ket és akár honnan futtatod õket, a telepítõ megcsinál mindent.

Ez a g...exe egy hack, ami egy .xml fájlban átír valamit, szóval hitelesíti a telepített dlc-ket. Csak egyszer kell elindítanod, kiugrik egy kis fekete ablak, valamit megkérdez, hogy fölül akarod e írni, ott klikk a Yes vagy Igen-re, és kész. A játékot normálisan elindítod mint szoktad, és benne vannak a dlc-k.

fsgh
Mennyire érdemes ezekkel a DLC-kel veszõdni? Mi van ebben? 1-2 páncél meg fegyver?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DarkSector
jah ezek már megvoltak a magyarosítás elõt...csak lekérdezem mielõtt elbasznék valamit...D:

DarkSector
mi az a patch exe (dlc-k mellett a mappában), felejtõs? az helyett van az EZT fájl?...😄

Blinkye
Hali. F.A.Q nem mûxik vagy csak én bénázok?

3Ds MAX :)

Az 1952-es hsz.-ben sirdon linkjeirõl tölts le mindent. Azok a DLC-k, amik megjelentek. Egy 500 megás egymagába, az csak az új csapattag, + a többi kicsi, pár tíz megás, így összesen kb. 600 mega.

DarkSector
Látom neked se megy, én meg hülye is vagyok ezekhez...

tán valaki tud segíteni ezekre a kérdésekre!

1.
akkor ez manuálissan végrehajtva, kikapcsolom a játék menüben a auto sing-in-t, vagy ezt a kinti launch képernyõn kell kikapcsolni?
2.
hogy teszem fel a dlc-ket? egyesével az exe-kre nyomkodok? vagy bemásolom valamelyik mappába õket elõsször?
3.
hol a g...exe, és ezekután azzal indul a játék is, ott hol választom ki, egybõl megkaponm ezeket a dolgokat?

Most van telepítös is ez még faxább...
<#worship><#worship>