Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valami lehet hiányzik a tlk az a szöveget tartalmazza, esetleg rakd újra a játékot lehet valami elkúrodott a telepítés vagy a másolás közben.
Beneveztem a Genesis-re, csak úgy a móka kedvéért. Telepítettem is a szokásos registry-s ügyeskedéssel, aztán mikor indulna maga az interaktív képregény annyit látok hogy Shepard: 'NM TLK' (vagy mi). Majd megjelenik a párbeszédválasztó ikon, de nincs egyetlen választható lehetõség sem. A zene megy alatta, de innen sehogy sem lehet továbblépni. Alt+Tab, majd program bezárása az egyetlen lehetõségem.
Felraktam a magyarítást is, gondolva, hogy feliratokat hiányol, de ugyanaz a vége.
Volt valakinek ilyen tapasztalata?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Hogy átnevezik-e SR3ra vagy marad SR2 azt nem tudom.
De egyébként lesz a 3-ba sr3?Vagy hogy jön képbe ezt nem értem,semmi okunk lecserélni a 2-t, és a gameplay videóban is az sr2 szerepel, de a concept artokon lehet látni az sr3-at,belülrõl legalábbis.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Írtam supportnak, valószínû valami hiba van.
Lenne egy kérdésem.
Tegnap vettem a Bioware oldalán Bioware pontokat és Paypallal fizettem.
A Paypalnál azt írja hogy completed a tranzakció.
Mennyi idõ nagyjából míg megkapom a pontokat?
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Viccet félretéve, szerintem a karakter és a színész iránti rajongás majdnem ugyanaz, mivel a színészt legtöbbször szerepet eljátszva látjuk, szal nem is önmagát. Nem igaz?
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egyszóval sztem természetes ha fiktív karakter megtetszik nekünk és esetleg róla készítünk egy háttérképet, vagy keresünk neten, stb.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lévén a kari sniper, nincs nehézpuskám... innentõl kezdve mit lehet csinálni? Eddig 3 kört éltem túl veteránon de csak az 5-ik körben tudom lebontani a pajzsát a legjobb fegyveremmel...
És ugye a küldi elején már régen nem lehet kilépni, hogy bocs mégse, még erõsödöm és majd visszajövök.
Vagy vigyem le a nehézséget erre a csatára (egyáltalán a VI pajzsánál számít az vmit)?
Megköszönném ha kapnék vmi tippet.
Szóval fogalmam nincs, de szerintem attól függ hogy mennyit játszottál vagy hányas szinten vagy.