Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Betegek😄

Nálam rendesen mûködött.Nem lehet hogy rossz hegyre másoltad a magyarítást?
Valami lehet hiányzik a tlk az a szöveget tartalmazza, esetleg rakd újra a játékot lehet valami elkúrodott a telepítés vagy a másolás közben.

Sziasztok!

Beneveztem a Genesis-re, csak úgy a móka kedvéért. Telepítettem is a szokásos registry-s ügyeskedéssel, aztán mikor indulna maga az interaktív képregény annyit látok hogy Shepard: 'NM TLK' (vagy mi). Majd megjelenik a párbeszédválasztó ikon, de nincs egyetlen választható lehetõség sem. A zene megy alatta, de innen sehogy sem lehet továbblépni. Alt+Tab, majd program bezárása az egyetlen lehetõségem.
Felraktam a magyarítást is, gondolva, hogy feliratokat hiányol, de ugyanaz a vége.
Volt valakinek ilyen tapasztalata?

Fpocok
LOL nem is tudtam, hogy wookie-k is vannak a játékban <#finom>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jó neked.
nálam ilyen sötét egyes helyeken.A karaktert szinte nem is látni.
kep

lightjack
Nálam nincs.

Másnak amúgy nem sötét a játék?Nálam eléggé az ati-s kártyám van egy radeon hd5770.Másnál nincs ilyen gond?

Vraaanyek
Ez pontosan így van!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Kopiati
Amire te gondolsz sr3 az fan art... ne terjeszd😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Én is valami hasonlóra gondoltam, így hihetõ és jobb megoldás is mint egy új hajó.Nehéz lett volna beleszõni a történetbe még egy hajót.Bár ahogy a concepció képeket megnézem eléggé át lett alakítva.Már ha ez a végleges,bár biztos változtatnak rajta még ezt azt,de már ez is nagyon tetszik valahogy logikusabb,hihetõbb a felépítése és a hajtómûszintet se 2 mérnõk felügyeli.Az sr2 is kicsit hiányos volt kevés volt a legénység és sok volt az üres hely.A legénységre kíváncsi leszek hogy maradnak-e shepard oldalán vagy visszamennek a cerberushoz.

IJIazz
Az Alliance lefoglalta az SR2t amíg shepet meghurcolták az Arrival-os események miatt, fejlesztõi napló alapján arra emlékszem még, h át is alakítják belülrõl és alli színekben lesz.
Hogy átnevezik-e SR3ra vagy marad SR2 azt nem tudom.

most az egy dolog hogy shep kapta a hajót de ha pl nem õ vezetné, akkor elég nagy gond lenne.A cerberusnak így is elég nagy a befolyása és megvan a technológiájuk is.Szóval ennyibõl tucatnyi ilyen hajót gyárthatnak és odamennek ahova akarnak mivel jóval fejlettebb a hagyományos hajóknál.
De egyébként lesz a 3-ba sr3?Vagy hogy jön képbe ezt nem értem,semmi okunk lecserélni a 2-t, és a gameplay videóban is az sr2 szerepel, de a concept artokon lehet látni az sr3-at,belülrõl legalábbis.

Kopiati
Ez nem diktatúra😊 Ahogy itthon sem csesznek meg senkit mert horogkerszt van a kocsiján, shepet sem cseszik meg egy cerberus logó miatt😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Amúgy van itt valami érdekesség a 2-ben.Nem értem hogy a tanács vagy a szövetség miért nézi el hogy csúcstechnológiás fregattal mászkálunk,vagy hogy épp a cerberus rendelkezik olyan technológiával ami bõven túlszárnyalja az õ hajóikat.Legalábbis lopakodás terén.Elvégre az sr1 se volt kutya de az sr2 már jóval fejlettebb.Pedig simán lefoglalhatnák a hajót amikor elmegyünk a fellegvárba.

Köszi.
Írtam supportnak, valószínû valami hiba van.
Fenrir
Nekem vásárlás után rögtön megjelent a megvett mennyiség.

A halál csupán a kezdet...

Helló!
Lenne egy kérdésem.
Tegnap vettem a Bioware oldalán Bioware pontokat és Paypallal fizettem.
A Paypalnál azt írja hogy completed a tranzakció.
Mennyi idõ nagyjából míg megkapom a pontokat?
lightjack
Értem, kösz😊

Mehetett volna ME 1 topic-ba is 😊 Azért kellet neki, hogy megértse a protheanok üzenetét, de ahhoz hogy megértse, kellet neki a Kódtörõ, ami ugye a prothean faj összes tudását tartalmazza. A Thorian pedig, megszerzi azoknak a lényeknek a tudását, akiket befolyása alá vont/megevett, és jó pár ezer éves, szóval ott volt még a protheanok fénykoránál is, így a Thorian volt az egyetlen lény a galaxisban aki rendelkezett a protheanok megértéséhez szükséges tudással. Summa Summarum: azért kellet neki, hogy a tudatából ki tudja szedni a protheanok megértéséhez szükséges tudást, így értelmezhesse a jeladók látomásait, és azok segítségével beeressze a Reapereket a galaxisba.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

lightjack
ME1-ben most végeztem a Thoriánnal. Az lenne a kérdésem, hogy most tualjdonképpen minek is kellett a Thorián Sarennek? Ez nem volt világos. Kicsit zagyvalék volt a felirat és gyorsan le is pörgött, szal nem igazán értem, hogy most akkor minek is kellett neki?

egyetértek úgy sokkal jobb lenne.

Hát, kb akkor sincs nagyobb esélye, felérne a világ 9. csodájával.Még ha egy országban élnénk vagy egy nyelvet beszélnénk akkor is 0.1% esélyem lenne.De így.

Azért Yvonne-nál kicsit javítja az esélyeket, h valós személy 😄
Hát végül is játékon belül ja, de én jobban örülnék yvonnak igaziba.😄

penge96
Miranda már megvolt, BUKTA! XD 3x is! <#mf1>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Mellesleg annyi esélyed van mirandánál mint yvonne-nál szóval tökmindegy mert egyik se lesz meg ebbe az életbe.

penge96
Szerelmes vagyok Mirandába. Baj? <#banplz>

Viccet félretéve, szerintem a karakter és a színész iránti rajongás majdnem ugyanaz, mivel a színészt legtöbbször szerepet eljátszva látjuk, szal nem is önmagát. Nem igaz?

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ryder62
Ez egy érdekes téma. Sztem ha van egy karakter (legyen az filmbõl, játékból, képregénybõl stb) akiben van egy olyan tulajdonság ami neked teszik akkor maga a karakter is teszteni fog. Pl nekem bejön Riddick és 47-es ügynök (hitman széria) karaktere mert mindketten precizek, higattak. Tetszik hogy még a legnagyobb káoszban is milyen nyugottak. Néha én is szeretném ezt a tulajdonságot felvenni.

Egyszóval sztem természetes ha fiktív karakter megtetszik nekünk és esetleg róla készítünk egy háttérképet, vagy keresünk neten, stb.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Hát érdekes egy hozzáállás ez is.Én is imádom shepet ha azt vesszük de azért mert pont olyan amilyennek én szeretném.Nincs ezen mit meglepõdni más meg isurába meg mittudoménkibe szerelmes.Az se létezõ személy,legalábbis nem abban az értelemben mert létezik ugyan de egy sorozatban vagy filmben csak szerepet játszik a valóságban meg valószínûleg egy nagyképû ribanc.Mindenki a tökéletes nõt keresi, valaki lerajzolja valaki megcsinálja 3d-ben...stb.Mert olyan nõt tuti nem találsz aki minden egyes tulajdonságban kinézetben meg mindenben olyan mint amilyennek te szeretnéd.Ezért ragaszkodnak az emberek az ilyen nem valós személyekhez, csak a mai korban ez így nyilvánul meg régen csak max elképzelte,most már lerajzolja...stb késõbb meg majd megcsinálja virtuális valóságba.Mint a star trekbe.

SZEG007
persze vannak karakterek akiknek tetszik a jeleme, akivel szimpatizál az ember egy könyveben, sorozatban, játékban, de van egy nagyon vékony határ amit ha átlép az ember onnantol már beteg embernek tekintem, ilyen volt például az amikor valami brazil sorozatba megbetegedett egy szereplö (Esmeralda, Rosalinda?) és az idioták elkezdtek gyöjteni valami mütétre, hogy szegény ne haljon meg, ugyanezen a szinten van az is aki szerelmes lesz egy békaemberbe.

PiszkosFred
Az emberek (nem a ME jatekosok) nagyon nagy resze erzelmileg kotodik minimum egy fiktiv szemelyhez, legyen az Batman, Kirk kapitany, Cmd. Shepard, Spongyabob, Jockey Ewing vagy Isaura. Es ezen emberek legalabb egyszer letrehoztak valamit e kedvencuk szamara. Legyen az hatterkep, kivagott kep felragasztasa a szoba/garazs falara, festmeny vagy vers keszitese, fotoalbum vagy egyeb millio mas kedvenccel osszefuggo dolog. Ennyi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SZEG007
bele esni

SZEG007
szerintem meg pont nem én vagyok kisebbségbe csaka Bioware forumon lévö fanatikusok, meg anime fanatikusok képesek belesni egy virtuális karakterbe, és valjuk be a világ 90%-a nem ilyen ember

PiszkosFred
A vilag 90%-a akkor beteg. Peched van, mert a magad fajta "normalisak" vannak kisebbsegben a jelen allas szerint.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

SZEG007
Akárki csinálta ezt a videot az egy beteg ember, mert ennyi idöt pocsékolni egy pixel szerelembe, csak beteg elme tud, ráadásként megspékelte ezt a förmedvényt egy gyönyörü egyházi zenével szánalmas...

Ave Caesar.😄

penge96
Hát, azért ne azt mondjuk, hogy a Hitman zenéje, hanem Ave Maria ^^

Ryder62
Nekem is az ugrott be. 😛

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

nyirog
jááj hitman blood money zenéje 😛PPP

A hand cannon durvábban sebez.De egyébként pajzsokra jobb az smg a tûzgyorsasága miatt,ha már nincs pajza jöhet a hand cannon.

mooo
smg?
penge96
Szerintem Te vagy az elsõ ember, aki a legalacsonyabb szinten vitte végig 😄

Hát ebbe semmi bonyolult nincs mikor megjelennek a gömbök azokat lövöd ha leszedted õket akkor lõdd a pajzsot.Ennyi pár kör után megszûnik a pajzs.Még õrület szinten is tiszta könnyû az egész kb 3 perc alatt le lehet zúzni ezt a részt.

Mass Effect 2 kérdés. Kivittem a játékot legalacsonyabb szinten. Újrakezdtem ugyanazzal a karival veteránon - lvl27-es beszivárgó Shepard (sniperezek általában). Felpakoltam az Overlord DLC-t és az a helyzet, hogy az Overlord küldisor egy pontjától már nem lehet kilépni a küldibõl. Viszont az Overlord végén van az a rész amikor a renegát VI csatlakozni akar a Normandy 2-höz. Leszedem a a kapcsolódó gömböt, megnyilik a VI védelme és a pajzsát le kell lõni...
Lévén a kari sniper, nincs nehézpuskám... innentõl kezdve mit lehet csinálni? Eddig 3 kört éltem túl veteránon de csak az 5-ik körben tudom lebontani a pajzsát a legjobb fegyveremmel...
És ugye a küldi elején már régen nem lehet kilépni, hogy bocs mégse, még erõsödöm és majd visszajövök.

Vagy vigyem le a nehézséget erre a csatára (egyáltalán a VI pajzsánál számít az vmit)?

Megköszönném ha kapnék vmi tippet.
és igazam lett 😄 idézet: "A Mass Effect sorozat második része csúszik kissé, hamarosan közzétesszük a pontos megjelenési dátumot."
Úgy látom megint csúszni fog a második regény 😞
Itt egy egész érdekes kis videó, thane-rõl szól.Bár az alatta lévõ zene nem nagyon jön be.

Ha már jártál illiumon lehet azután, de szerintem játékidõtõl függ.Volt hogy nekem akkor adta be mikor már megvolt Samare,Thane...stb de most így legutoljára egyiket se szereztem még be és mégis jött a küldetés.
Szóval fogalmam nincs, de szerintem attól függ hogy mennyit játszottál vagy hányas szinten vagy.

Problem..A collector ship küldit mikor adja be?Meg van mindenki és nem küld a hajóra :s

lightjack
Nem, mindig kell vinned magaddal mind az 5öt.