Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért kérdeztem, mert a masseffect.sfportal.hu-on azt írják, hogy:
"Igazából mindegy, hogy az öngyilkos küldetés elõtt vagy után játsszuk végig, mindkét verzió logikusan beleillik a történetbe."

Igen,érdemes megcsinálni a hajó fejlesztéseket.
koschwarz
ja de kérdezni akartam: lesz értelme a hajó-fejlesztésnek? lesz valami ûrcsata vagy ilyesmi?

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
ezt én is tudni akartam, kösz.

az elsõ rész játékidejére nem emlékszem, csak arra, hogy az év végi szabadságon voltam (bõ egy hétig), és az alatt végigvittem :D
gyakorlatilag minden nap játszottam vele átlag 4-5 órát, annyira nem tudtam abbahagyni.

Befejés után, az Arrival elõtt. Az összes többit lehet a befejezés elõtt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nekem az elsõ mindennel, sok szöszöléssel ~43 óra.
A másodikban még hátra van a Liar of the Shadow Broker DLC meg a fõ küldetés vége(?) + az Arrival DLC, és így tartok ~49 óránál. Mondjuk az elején sok idõt felderítettem, meg elbányásztam, és valószínûleg nem is fogom tudni mire elszórni a felhalmozott nyersanyagokat.

Valaki spoiler mentesen írja meg, hogy a Liar of the Shadow Broker-t a befejezés elõtt vagy után érdemes-e lejátszani? Az Arrival-t a címe alapján nyilván a a legvégén.

Soldiers
Na basszátok meg még hajnali 4kor a mass effect 2-t nyomtam nagyon állot!
Rengeteget változott a játék az elsõ részhez kepest grafika az kegyetlen szerintem, na meg hogy mar loszerre is figyelni kell mert az elsõ reszben lõhettél vakvilágba de itt mar nem.

Összegezve rohadtul tetszik, már az eleén is!

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Kopiati
Nekem elsõre (fullra, minden dlc, sok-sok duma, keresgélés) 48 óra 50 akárhány perc. Másodikra fullra, minden dlc, (minimális szkennelés, ismered a játékot faktor) 23,5 óra volt a számlálón.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kori
sztem kb egyforma

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Soldiers
Na végigvittem az elsõ részt! rohadt jó volt
a 2. része is lesz ilyen hosszú mellékküldetésekkel meg a DLC-kel vagy hosszabb lesz??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Jaj, bocsi, azt hittem, h az a crackes túlmelegedéses gondod van. <#vigyor5>
Soldiers
Evolution: megvan mind a kettõ 5600Ft-ért vettem a kettõt használtan

Liew: köszi a segítséget, a fegyverek is megoldodtak

1. az elején a játék indításnál a felugró ablakban rögtön egyel lejjebb van a "Beállítások" rész. Azon belül meg ott van, hogy Save Games. Arra katt és megkeresed az elsõ rész mentéseit. XP alatt a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dukumentumok\Bioware\Mass Effet\Saves mappát kell keresni. A többit csinálja magától.

2. A 2. részben? Ott hûtõ betétet kell keresned. Gyakorlatilag olyan, mintha újra táraznád a fegyvert. Csak nem lõszert raksz bele, hanem ilyen cuccot, amivel x-et lõhetsz a "végtelen" tölténybõl. Egy piros csíkos fekete henger. Van szétszórva a pályákon is, de a lelõtt ellenségek után is marad, ha õk is lõfegyvert használtak.

1. elõször végig kell játszanod az elsõ részt ahhoz, h át tudd vinni a mentést
2. rossz a cracked. már aprópénzért meg tudod venni a játékot és azok a játékok közé tartozik, amik meg is érdemlik, h megvegyed.
Soldiers
akkor lenne 2 kérdésem

1, hogyan lehet átvinni a mentéseket?
2, a gépfegyvernél azt írja hogy túlmelegedés de már 10 perc ezt írja és nem megy le se a mesterlövészpuskánál se akkor mit kell tennem? mert elég szar kis pisztollyal lövöldözni

Spoiler mentesen annyit tudok mondani, hogy többek között attól is függ a dolog, hogy az egyesbõl átviszed-e a mentésed. Illetve, tömören igen, van aki feltûnik.

Soldiers
Hali

egy olyan kérdésem lenne akik az 1. részben voltak a embereim akiket magammal tudtam vinni a második részben szerepel valamelyik??

Nekem is csinált ilyesmi a Hammerhead dlc-nél. Rámentem az irányításnál, h állítsa vissza az alapbeállításokra és utána jó volt. Mondjuk az az érdekes, h egyébként is az alapbeállításokat használtam, de mindenesetre ez megoldotta a problémát <#vigyor>
Rájöttem. Érdekes módon sokkal könnyebb lenne, ha a játék nem szar instrukciókat adna. Azt mondja jobb egér gomb a felvétel, erre a "V"-vel veszi fel, ami a billentyûzet beállíts szerint az akna. Mondjuk a játékmenet szerinti ugrás = bal shift sem csinál semmit.

A Hammerhead-os küldetésben a vulkánbolygón, hogy a rákban kell felszedni a kutatási anyagokat? Kiírja, hogy nyomjam a jobb egérgombot, és maradjak a kötelében, de szar se történik. Centirõl-centire végigköröztem a jelet, de semmi.

rendben van, most már nekem is.

Tuti másik kép:D
Nekem megvan mind a 2.

penge96
Direkt dobtam fel a magas labdát :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

macleody
Szerintem meg inkább a csajnak kéne beszúrni :)
lehet igazad van, más milyen. :)

penge96
Am meg ha jól nézem,akk ez egy másik

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Szerintem minden új oldalra bekell SZÚRni ezt a képet :D

jó kis kép de ezt már láttam itt ha jól emlékszek.

mooo
mooo
Nagyon poénos vagy xD

Kopiati
Az épp 1 évvel kevesebb, mint az élet tapasztalatod? <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Igen úgy mûködik ha megállítod a játékot és ha nyomva tartod a jobb egérgombot és körbeforgatod a kamerát akkor ki lehet jelölni a célt xD.
nekem jó ha 8 év játéktapasztalatom van :D

Kopiati
Ezek után akkor nem illik panaszkodni, hogy a mai játékok "faék" egyszerûségûek<#nevetes1>

koschwarz

(na ezt is megértem, 25 év játéktapasztalat után egy ilyenen akadok fent, és magamtól nem tudok rájönni :DDD)

Kopiati
Hát nekem ösztönösen mûködik:) asszem jobb gomb (egéren) nyomva tart és akkor lehet nézelõdni:)

koschwarz
nekem egyszer sikerült, és azóta sem tudom hogyan csináltam, lol :DDD

A képzés videóban elmondják elvileg, de nekem még nem sikerült összehozni.

A plusz karakteres, küldetéses DLC-ket mikor lehet, vagy érdemes lejátszani? Jelenleg ott tartok, hogy egy kivételével megvan minden alap csapattag, kettõ kivételével mindnek megvan a lojalitás küldetése is, és már egy jó ideje mehetnék az IFF-ért. Kasumit, meg Zaeed-et gondolom még elõtte lenne érdemes beszervezni.

A "szerelmi" szálat gondolom csak egyféle képen lehet befejezni, és nem lehet duplázni, esetleg triplázni. Csak mert jelenleg több vasat is tartok a tûzbe. Mirandával állok szerintem a legjobban, gyakorlatilag csak a befejezés hiányzik, de Talival is kb. ugyan ez a helyzet. Illetve Kelly és Samara irányába is tettem lépéseket.

koschwarz
hogy is lehet azt megcsinálni, hogy a parancsnoki menü lenyomásakor mozgatni tudom a célkeresztet és úgy jelölni ki egyesével egyszerre a célpontokat? vagy én emlékszem rosszul valamire?

nem lesz vele gond volt hogy nekem is észrevette és semmi se történt.

koschwarz
alapból nem járó dlc-k mellé: kasumi, arrival, overlord, shadowbroker.
a többi csak barbizás, kozmetika, vagy "erõsebb(?)-de minek" fegyver.

PiszkosFred
Elvileg nem lesz gond, de ha inditod a jatekot, ne legyen aktiv netes kapcsolatod, mert azonnal felismeri a rendszer, hogy zsivanysag van 1-1 dlcvel...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A ruhás, meg hasonló marhaságosakat nem is akarom megvenni. Amit kinéztem az a Katsumi, a LotSB, meg az Arrival egyenlõre, ez viszont már nem fér bele az 1600 pontba. Talán késõbb még az Overlordot.
Nekem is az a bajom, hogy a ~2000-ért megvett játékhoz 2-3 új küldetésért kiadni 3-4000-et baromira nem jó vásárnak tûnik.
Viszont, ha leszedem õket, az nem okoz gubancot a rendes játékkal? Meg a bioware accounttal a Cerberus Network ös cuccok miatt. Mondjuk egyelõre még azokat sem szedtem le, csak a sima játékot viszem.

Ha jól tudom meg lehet kp-ért is venni a bioware oldalán,nem feltétlenül pontokért,bár pontosan nem tudom hogy hogy van.De a pontokat baromira nem éri meg ha minden dlc-t meg akarsz venni akkor az egy 10-es lenne legalább.
Amit mindenképp érdemes megvenni az a Shadowbroker és Arrival dlc a többi azt hiszem ingyenes bár az Overlord-ba nem vagyok biztos.Az ilyen fegyver meg páncélos dlc-ket annyira nem éri meg sokat nem ad a játékhoz max könnyebb lesz valamivel.A társak páncéljaira meg pénzt kiadni meg aztán totál pazarlás az égegyadta világon semmi haszna nincs csak skin.
Én azt javaslom hogy esetleg szedd le õket nem legális formában és ha lesz goty vagy ultimate vagy hasonló kiadás amiben benne lesz az összes dlc azt vedd meg.Én így fogom legalábbis,pedig megvan a ce kiadás de szeretném a dlc-ket is.Csak jelenleg nem éri meg.

Hi! Olyan kérdésem lenne, hogy BioWare pontot a különféle üzletekben beszerezhetõ kártyás megoldáson túl hol lehet venni? Nincs valami egyszerûbb, olcsóbb megoldás (neten paypal, stb.) a DLC-k megvásárlására?

Pár hete lenyomtam az elsõ részt, hétvégén meg elkezdtem a 2-t, és elégé rákattantam. Aztán utána olvasva belefutottam ezekbe a fizetõs DLC-kbe, és legalább a plusz szereplõs, meg küldetéseseket érdemes lenne megvenni. Viszont ez az egy kártyán lévõ 1600 pont ahhoz kevés, kettõ meg kicsit húzós lenne a játék mostani árához képest.

A DLC-k ára egyébként miért nem csökken? Most már bõven többe kerülnek, mint a játék, és arányaiban azért még mindig

ilyenek vagyunk :D

penge96
Én is rögtön elkezdtem keresni. <#buck>Sok perverz állat <#mf1>

Doom 4
Ja pedig már én is rábukkantam korábban. És az a baj torrent oldalakon se találni :S...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

cikasz

http://www.akciofigura.hu

nagyon jó kép :D