19778
  • morcosqtya
    Olvasom, hogy az IFF után ha 1 küldetést megcsinálok, azután elkezdenek hullani a csapattagok.
    Miért?

Ha RÖGTÖN megyek az IFF után az un. "öngyilkos müldetésre" akkor megússzák?

Miért "öngyilkos" a küldetés??
    A tagok elosztásától függ ha jól tudom ki éli túl.
    Nyilván akik velem vannak azok akkor döglenek ki ha én is vagy ha nem marad medigél. A másik csapat(ok) túlélését én mivel tudom befolyásolni??

Van már Zaed és Kasumi is a csapatban, Ők is segítenek majd??
    Van valami tuti recept, hogy mindenki túlélje??

Ja és ez a Legion még nem volt megtalálható eddig.
  • vg
    Lesz a ME2-ből GOTY verzió még a harmadik megjelenése előtt?
  • Optimus Prime
    Látod a Cerberusnak mennyivel faszább cuccai vannak!? :) Hol van ehhez az Alliance Makoja? Ami még zavart, hogy mindenkinek hasonló, bár kicsit mégis más járműve volt az 1-ben. Mindegy milyen bolygó, kolónia, faj, egyesület... Anno a Chrome ezért lehúzták, mint... szal, rendesen.
  • Llew
    A Mako negatívumai szerintem mind az első rész béna bolygó tervezéseiből fakadnak. Kevésbé hegy orinetált bolygókkal, meg némi növényzettel sokkal hangulatosabb lett volna vele a 600. bolygófelderítés is, és nem kellett volna Himalája mászásokat tartani.

A Hammerhead jelenléte minimális. A nyomkövető rakéták miatt a harc nevetséges vele. Távolról befogod a célpontot aztán kilősz egy sorozat rakétát, és ha közben fedezékbe is mozdulsz a rakéták akkor is becsapódnak. Legegyszerűbb, ha úgy áll be az ember, hogy legyen a domborzatnak egy minimális vízszintes vagy függőleges törése közte és a célpont között ami felfogja az egyenes vonalban érkező ellenséges tüzet, de ami felett vagy mellett még majdnem el lehet látni, hogy a rakéták ívben repülve pont eltalálják. A getheket messziről minden nehézség nélkül le lehet vele szedni. Mintha ott sem lennének.
  • morcosqtya
    Felborulni nem lehetett vele az tény. Irreális volt a fizikája igen, de a játékélmény kárpótolt. Firewalkerben a hammerheadnek már más a hangulata. Meko valahogy koszosabb, hangosabb, volt benne olyan dög, olyan olajszagú katonai gép hangulat... :-)
    Talán azért volt sokaknak befogadhatóbb mert egy kerekes jármü volt...
    Hammerhead-et is meg lehetne szokni és szeretni, ha nem ilyen küldetésekben kellene használni... és nem erre amire a Firewalkerben.
  • koschwarz
    szerintem roppant nyomorék ez a firewalker. minden eleme, minden szempontból. mako rulz.
  • Optimus Prime
    De ingyenes "szemét DLC". Nem kárhoztatom őket, csak a Firewalker spécibbnek hat számomra. A Mako fizikája zavart, meg hogy... hát én minden bolygót fel akartam kutatni 100%-ra és ez kicsit idő és türelem igényes volt. Ezért a...-
  • Calver
    én is nagyon csíptem Mako-t, főleg ahogy (legalábbis én így vizualizáltam) kinyújtotta a kezét, szép nyugodtan lehúzta a hófehér kesztyűjét, majd egy akkora pofont lebaszott Isaac Newton-nak, hogy szegénynek utána egy hétig csengett a füle

ellenben ha visszaolvasol pár száz (ezer?) hozzászólást, garantálom hogy nem egy Mako miatti, nem is kicsit elvadult flamewar-t fogsz találni.

de legalább abban a nép nagy része egyetért, hogy a Firewalker tipikus DLC - pár éve "ez szemét, kidobjuk" lett volna a sorsa, mostanra ez átment "ez szemét... DLC!"-be.
  • morcosqtya
    Miért??

A kameráját pl. (tele állás (zoom), automatikus éleségállítás a fókuszponton, a többi homályos) kifejezetten eredeti megoldásnak találtam és a robbantós / távolról getheket legépágyúzós részét (is) imádtam. :))

Annál jobb hangulata meg semminek nem volt az ME1-ben mint amikor egy elhagyatott jeges vagy poros bolygóra kidobja a Normandy, és a talajra huppanva dorombol a meghajtó, várva, hogy nyomhasd a gázt és felfedezd a tájat, az elhagyatott bázisokat... :)

Szerettem...
  • Calver
    a Mako emlegetésével óvatosan. egyszer mert ász volt, de legfőképp mert errefelé alsó hangon is több száz hozzászólásos vérfürdőket lehet ezzel nagyon könnyen kiprovokálni.
  • Optimus Prime
    De ha fedezékbe mész regenerálódik a jármű! :D Azért még mindig jobb, mint a Mako. Persze 90 fokos hegyen ez se megy fel, de na... Azért van olyan Firewalker mission, ahol ki kell szállni és gyalog menni. Harc is van, de mentés is (sajna :D).
  • Evoluti0N
    Azért, mert elég gyorsan lemegy a jármű "élete" és mivel a jármű esetében nincs fedezékbe bújás egy elég primitív megoldást találtam ki az ellenség legyőzésére. Megállok 1 alacsonyabb pontnál, ahol fedezékben vagyok és ugrálva lövöldözöm az ellent :D. Ezért szerencsétlenkedés :D.
  • morcosqtya
    "meg lövöldözés szintén a járművel, ami szintén eléggé szerencsétlenkedés"

:D

Mármint mert szétlőnek-meghalok-elpusztulok, vagy csak mert nem találok el vele semmit? :)
  • Evoluti0N
    Vagyis van minimális gyaloglás, de harc mentes gyaloglás, csak ilyen összekötő gyaloglás hogy úgy mondjam :D
  • PiszkosFred
    Vegyesen, nem veszes annyira.
  • Evoluti0N
    Semmi gyalogos feladat. Csak szerencsétlenkedés a járművel, meg lövöldözés szintén a járművel, ami szintén eléggé szerencsétlenkedés :D
  • morcosqtya
    Végig ilyen ügyeskedős lesz, és fél óráig nem mentős, kilépni nem tudós megszívós vagy harc is lesz benne és gyalogos feladatok??
  • Evoluti0N
    Jah, a lehető legidiótább dlc. Végignyomtam csak azért, h túlessek rajta. De valahogy egyáltalán nem illik bele a játékba.
  • morcosqtya
    No mást találtam..
    Nem kell alapra visszatenni csak az R-t nyomva tartani a kör fölött miközben a jármű ide-oda csúszkál így irányban kell tartani (a körön belül), aztán egy idő után felszedi amit kell.

1. nagy baromság ez, teljesen felesleges "ügyességi" elem. Super Mariózni is lehet ennyi erővel.

2. konzolon azt írják tökéletes, pc-n miért nem??

3. Aki ezt a sziklaoromról átugrálós és mentés lehetőségének hiánya(!!) miatt harmincszor újrapróbálós ügyességi részt kitalálta annak a polipkezű jó édes anyját!!
  • Evoluti0N
    Úgy értem, h az irányításnál az alapbeállításokra ofkorsz :)
  • Evoluti0N
    Az ilyen bug szerűség :). Azt kell csinálnod, h ráklikkelsz az alap beállításokra a beállításoknál és jó lesz utána.
  • morcosqtya
    Firewalker DLC használhatatlan. A járművel a sárga körök fölé állva semmilyen gombra nem reagál, nem gyűjti be amit kell...
    ????
  • Optimus Prime
    Dehogynem vicces. Mikor először magyar felirattal tudtam telepíteni volt olyan választható szöveg, hogy "megmutatjuk nekik". Olyan lol volt. :D
    Számomra viccesek a keményfiúk - Ahogy a horror filmek is. Azt bírtam mikor Thane-nel azt a pofát vallatják, Shepard-nek vagy 3x ment ökölbe a keze. :D
  • Evoluti0N
    Ha zavar, h terminátor kinézetű a renegát karid, akkor meg tudsz a fejlesztések között egy olyant venni, amivel át tudod csinálni normális kinézetűvé Shepard búráját. :)
  • morcosqtya
    Rasszista!!!! :)
  • penge96
    Nem vicces. De néha sokkal jobb, elég sok karaktert elküldtem volna a búsba, Jacobnak is beszólogathatok, ez a legjobb.
  • PiszkosFred
    Van egy orvosi fejlesztes a hajo reszere, azzal el lehet tunteni ezeket a hegeket a kesobbiekben.
  • Optimus Prime
    Azt hiszem végre neki megyek újra, más kaszttal és karakterrel is az ME2-nek. Kezdjem el megint az 1-est vagy kreálhatok importból is női karaktert is? Vagy más ha....
    Max ha újra kezdem csak a főszálon megyek végig. :D Úgyis akartam egy Lazy Shepard-t is, aki alig tesz amennyit kell és mindenkinek beszól. :D Vicces így nyomulni?
  • bendáj17
    igen ott a hegek eltűnnek ahogy a doki is mondja.
  • Lacoka12
    és példaképnél meg marad normál?
  • koschwarz
    a sentineel talán a legspecializálatlanabb, illetve ő az ezermester class. kis tech, kis biotika, kis fegyverismeret, de az biztos, hogy ezzel a classal lehet a legtöbbet variálni játék közben.
  • bendáj17
    mert renegát a karid :)
  • bendáj17
    megér egy próbát.
  • Lacoka12
    renegát karival miért lesz egyre több heg az arcon ráadásul a szem szine is pirosodik
  • Calver
    ugyanazzal? nem.
    másik kaszttal újra nekimenni? de még mennyire.
    ha jól emlékszem Infiltrator-ral tolod - próbáld ki Sentinel-t ha kedved támad újrajátszani, teljesen más játékstílus, viszont... ász. nagyon.
  • morcosqtya
    Ha végigviszem, ugyanazzal a profillal újat kezdek, mit nyerek vele? Semmi bónusz csak annyi, hogy 30-adik szintről (vagy amennyit elértem a végére) indulok és megvannak a képességpontjaim meg a csapattagok is 30. szintűek?
    Van értelme ennek?
    Van valami bónusz, vagy amiért érdemes?
  • Lacoka12
    lehet ha új játékot kezdek eltünik
  • bendáj17
    nálam nincs szerintem de most annyira nem emlékszek.
  • Evoluti0N
    A töltés hossza attól is függ, h milyen hosszú a töltés animáció. Attól függetlenül, h betöltődött-e a játék, vagy sem, szépen végigmegy minden alkalommal a töltésképernyő.
  • koschwarz
    kb. 10 mp