Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igazából mindegy, hogy az öngyilkos küldetés elõtt vagy után játsszuk végig, mindkét verzió logikusan beleillik a történetbe."
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
az elsõ rész játékidejére nem emlékszem, csak arra, hogy az év végi szabadságon voltam (bõ egy hétig), és az alatt végigvittem :D
gyakorlatilag minden nap játszottam vele átlag 4-5 órát, annyira nem tudtam abbahagyni.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A másodikban még hátra van a Liar of the Shadow Broker DLC meg a fõ küldetés vége(?) + az Arrival DLC, és így tartok ~49 óránál. Mondjuk az elején sok idõt felderítettem, meg elbányásztam, és valószínûleg nem is fogom tudni mire elszórni a felhalmozott nyersanyagokat.
Valaki spoiler mentesen írja meg, hogy a Liar of the Shadow Broker-t a befejezés elõtt vagy után érdemes-e lejátszani? Az Arrival-t a címe alapján nyilván a a legvégén.
Rengeteget változott a játék az elsõ részhez kepest grafika az kegyetlen szerintem, na meg hogy mar loszerre is figyelni kell mert az elsõ reszben lõhettél vakvilágba de itt mar nem.
Összegezve rohadtul tetszik, már az eleén is!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
a 2. része is lesz ilyen hosszú mellékküldetésekkel meg a DLC-kel vagy hosszabb lesz??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Liew: köszi a segítséget, a fegyverek is megoldodtak
2. A 2. részben? Ott hûtõ betétet kell keresned. Gyakorlatilag olyan, mintha újra táraznád a fegyvert. Csak nem lõszert raksz bele, hanem ilyen cuccot, amivel x-et lõhetsz a "végtelen" tölténybõl. Egy piros csíkos fekete henger. Van szétszórva a pályákon is, de a lelõtt ellenségek után is marad, ha õk is lõfegyvert használtak.
2. rossz a cracked. már aprópénzért meg tudod venni a játékot és azok a játékok közé tartozik, amik meg is érdemlik, h megvegyed.
1, hogyan lehet átvinni a mentéseket?
2, a gépfegyvernél azt írja hogy túlmelegedés de már 10 perc ezt írja és nem megy le se a mesterlövészpuskánál se akkor mit kell tennem? mert elég szar kis pisztollyal lövöldözni
egy olyan kérdésem lenne akik az 1. részben voltak a embereim akiket magammal tudtam vinni a második részben szerepel valamelyik??
Nekem megvan mind a 2.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
nekem jó ha 8 év játéktapasztalatom van :D
(na ezt is megértem, 25 év játéktapasztalat után egy ilyenen akadok fent, és magamtól nem tudok rájönni :DDD)
A plusz karakteres, küldetéses DLC-ket mikor lehet, vagy érdemes lejátszani? Jelenleg ott tartok, hogy egy kivételével megvan minden alap csapattag, kettõ kivételével mindnek megvan a lojalitás küldetése is, és már egy jó ideje mehetnék az IFF-ért. Kasumit, meg Zaeed-et gondolom még elõtte lenne érdemes beszervezni.
A "szerelmi" szálat gondolom csak egyféle képen lehet befejezni, és nem lehet duplázni, esetleg triplázni. Csak mert jelenleg több vasat is tartok a tûzbe. Mirandával állok szerintem a legjobban, gyakorlatilag csak a befejezés hiányzik, de Talival is kb. ugyan ez a helyzet. Illetve Kelly és Samara irányába is tettem lépéseket.
a többi csak barbizás, kozmetika, vagy "erõsebb(?)-de minek" fegyver.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem is az a bajom, hogy a ~2000-ért megvett játékhoz 2-3 új küldetésért kiadni 3-4000-et baromira nem jó vásárnak tûnik.
Viszont, ha leszedem õket, az nem okoz gubancot a rendes játékkal? Meg a bioware accounttal a Cerberus Network ös cuccok miatt. Mondjuk egyelõre még azokat sem szedtem le, csak a sima játékot viszem.
Amit mindenképp érdemes megvenni az a Shadowbroker és Arrival dlc a többi azt hiszem ingyenes bár az Overlord-ba nem vagyok biztos.Az ilyen fegyver meg páncélos dlc-ket annyira nem éri meg sokat nem ad a játékhoz max könnyebb lesz valamivel.A társak páncéljaira meg pénzt kiadni meg aztán totál pazarlás az égegyadta világon semmi haszna nincs csak skin.
Én azt javaslom hogy esetleg szedd le õket nem legális formában és ha lesz goty vagy ultimate vagy hasonló kiadás amiben benne lesz az összes dlc azt vedd meg.Én így fogom legalábbis,pedig megvan a ce kiadás de szeretném a dlc-ket is.Csak jelenleg nem éri meg.
Pár hete lenyomtam az elsõ részt, hétvégén meg elkezdtem a 2-t, és elégé rákattantam. Aztán utána olvasva belefutottam ezekbe a fizetõs DLC-kbe, és legalább a plusz szereplõs, meg küldetéseseket érdemes lenne megvenni. Viszont ez az egy kártyán lévõ 1600 pont ahhoz kevés, kettõ meg kicsit húzós lenne a játék mostani árához képest.
A DLC-k ára egyébként miért nem csökken? Most már bõven többe kerülnek, mint a játék, és arányaiban azért még mindig
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."