Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Egyébként elõjegyzésnél csak akkor kell fizeni ha megjelenik nem?
De a 2-t is úgy játszom hogy az alap fegyverekkel tolom nem használom a rohampuskát vagy a geth shotgunt csak az alap m8 gépkarabélyt.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
http://www.akciofigura.hu
A végén tényleg az lesz.De nem csak magam miatt sokan nem tudnak úgy angolul hogy értsék.
Fordítsd le csak a szöveget a többit meg elszenvedem ps-el.
Aki meg azt mondja hogy az sokat dob az élményen hogyha a grafika ultramax meg hd felbontású meg fut simán ... hát max csak az elsõ pár órában hat jónak majd mikor már az újdonság varázsa elvész hirtelen monotonná és unalmassá válik a játék. Far Cry 2 valaki? Az is ilyen tekintetben rendben van de kb 5 játékóra alatt mindent láttál és a gém nem tud mit felmutatni. Irritálóan unalmas monoton játék.
Tehát a kérdés hogy egy ilyennel játszol (szenvedsz) vagy egy olyan játékkal mint pl a kotor ami ugyan ma már nem szép de nem tudod abba hagyni. Én mikor elkezdtem anno (2008-ban) gémelni vele, csodálkoztam is hogy milyen kopott grafika. De 2-3 óra alatt beszippantott a játék és rohadtul nem érdekelt utána a graf. Ez az egyetlen játék amit zsinorban 3-szor végigtoltam egymás után.
Mondjuk van középút is mikor a grafika jó és a játékélmény is. ME széria.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nekem azért számít a minõség is, fõleg azért is mert ha csinálok screeneket a játékból akkor azokat tudjam használni ps-hez is anélkül hogy hozzá kéne nagyon nyúlkálni.
De abban egyetértek hogy nem minden a grafika, de azért egy lényeges szempont ez is.Én egy játéknál leginkább még az ötleteket a játékmenetbeli újításokat nézem, ezért nem köt már le a cod és társai mert semmivel nem nyújt többet az elõzõnél.Ezért imádom a mirrors edge-t pl.De sajnos sokszor van az hogy egy jó ötletet simán hazatudnak vágni bugokkal, játékmenetbeli hiányosságokkal,optimalizálatlansággal.Lásd legjobb példa a Hydrophobia, tényleg ötletes nem találkoztam még egy olyan játékkal amiben a vizet lehet manipulálni,plusz ott volt egy mirrors edge féle játékmenet.De a többit úgy elrontották hogy rosszabb már nem is lehetne.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018