19778
  • Lacoka12
    nálam 5 mp
  • Calver
    8-10 mp még semmi különös... 40+ esetén már gondok vannak, amit néha hajlamos ME2 előadni - ilyenkor ki kell nyomni az egyik magot.
  • morcosqtya
    Nálam vagy 8-10 mp...

Mi lehet az oka??
  • Lacoka12
    nálam gyorsan tölt
  • morcosqtya
    :D

Ööö... csak még valamit uram!
    Nálatok mennyi ideig tölt (másodperc) egy játékállás betöltésénél (pl játék induláskor vagy halálozás esetében meglévő állás újabb betöltésnél)??

• Lacoka12
    nálam azt csinálja épp futnék liarához valamiért megáll a játék férfinál nem volt ilyen ezt furcsálom
  • PiszkosFred
    Nalam nem volt gond, noi karakterrel is siman ment. Bar mire a vege ertem a "burkolaton futasos" resznek, kozben ketszer dontottem ugy hogy leszedem a f*szba a dlct, mert ennyit forrestgump nem futott eleteben, mint ott a jatekos - hiba lett volna, kivalo dlc ezt leszamitva :)
  • morcosqtya
    Akkor fel se tegyem??
  • Lacoka12
    nálad is van?
  • bendáj17
    van valami probléma ha női karival játszol nem tudom mi lehet.
  • Lacoka12
    nem tudjátok hogy nő karival miért fagy le a árnybroker küldi férfivel végig tudom vinni
  • Calver
  • koschwarz
  • Calver
    fejezz be MINDENT mielőtt mész az IFF-ért, ha jót akarsz.
    1-2 hűség küldetés azért épp kihagyható ha nagyon akarod
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyitól nem fognak elkezdeni hullani a csapattagok a végén, a fontosak meg végképp nem. de ha hullanak is, elsők úgyis Mordin és Jack... és ugyan ki sajnálná Jack-et?

valamint mellékküldetések - amihez nem fűlik a fogad - befejezhetőek a nagy finálé után is... viszont IFF megszerzése mozgásba hoz olyan eseményeket, ahonnan nincs visszaút.
  • koschwarz
    "azt te döntheted el, mikor mész az IFF-ért. De amint belekezdesz a "szerezd meg IFF-et" küldetésbe, onnantól van még egy dobásod."

szóval a lényeg, hogy ezt a küldetést nem kötelező elkezdeni, mint pl. a horizontot, és van lehetőség befejezni minden más küldetést, igaz?

a hűség küldetések is befejezhetőek addig? mert látom, egyes tagoknak nem jön "automatikusan", hanem el kell telni egy időnek, vagy valami eseménynek, hogy beinduljon a loyalty mission.
  • Gubberx
    :D:D:DD:D:D::D:D
  • morcosqtya
    Félegyházánál már benzinkutasnak néznek benne.. :-)
  • Evoluti0N
    Jah, ez érdekes. Vagy bug, vagy nem gondolkodtak ezen a fejlesztők. Liara kicsit berág, de végül megbékül, de a másik karakter is megmarad. Kíváncsi vagyok, h egy ilyen helyzetben a 3. részben ki fog Shepard párjának számítani.
  • Evoluti0N
    2. Semmi. Miért lenne hátrányod belőle? :)
    3. Nem tudom. 3x végigjátszottam a játékot, de egy alkalommal se 2x ugyanazzal a karival, mivel mindig más kasztot használtam :P
  • Llew
    Nem spoiler, mert egyszer már végigjátszottam. Tudom mi történik.
    ME-ben összejöttem Liarával aztán a kettőben Mirandával, majd a végén lejátszott LotS DLC után ismét Liarával. Ezzel azt hiszem dobtam Mirandát, bár utána is feljött a kabinba még, szóval kíváncsi leszek az ME3-ra.
    Most még a főszál előtt le akarom zavarni a LotS-t, aztán majd meglátom Kelly hogy áll a dologhoz.

• morcosqtya
    Némi moddinggal lehet, na de ez már nem ugyanaz az érzés... :((

• morcosqtya
    1. Nőként Talival nem lehet összejönni sajnos.. (?)

2. Mi hátrányom származik belőle ha Garrussal összejövök?

3. Gyakorlatilag ha 30 marad a level max, akkor mi értelme újrajátszani ugyanazzal a karakterrel kétszer a ME2-t?? Milyen bónuszt kapok? Szintet már nem fogok lépni ugye.. fegyvereim és a fejlesztések elvesznek, minden stornó..
  • Evoluti0N
    Kis spoiler
    A 2. rész folyamán habár nem lesz csapattársad, attól függetlenül összefutsz vele ismét, valamint az Árnybróker dlc során melléd szegődik ideiglenes csapattársként és amennyiben az első részben vele jöttél össze, akkor a dlc végén ismét össze lehet vele szűrni a levet. Arról nem is beszélve, h a 3. részben ismét állandó csapattárs lesz.
  • Llew
    Mégsem ülhetek csak a kabinban a képét nézegetve :)
  • Evoluti0N
    Ha az első részben Liarát választottad, akkor szvsz az a legjobb megoldás, h a 2. részben nem választasz senkit, hanem hűséges maradsz hozzá :)
  • Gubberx
    ohhh :D

100 dolcsi :D
  • Llew
    És újakat nem lehet venni? Azok a nagy fajták voltak, amit az Omegán árultak. Tudom vannak gondjaim.:) A világ megmentés menetét már ismerem, de ezek a rohadt kis halakat sajnálom.

Nálam is valószínűleg Kelly lesz a befutó a mostani körben. Most női karakterrel játszom, de a lehetséges hím jelölteket kerülöm is mint a tűzet, nehogy valami elinduljon. Kelly viszont jó választásnak tűnik. Később esetleg majd még bepróbálkozom Samaránál. Jók ezek a szabvány modell alkatú asarik, sehol egy túlsúlyos, vagy alacsony egyed köztük. Első részben női karakterrel is Liarát választottam.

Harmadik végigjátszásra majd Talit választom. Előzőleg is közte és Miranda közt ingadoztam, végül Yvonne Strahovski arca vonzóbb volt, mint egy szépen dekorált maszk.
  • Lacoka12
    nekem Tali a kedvencem bár kiváncsi lennék a arcára
  • koschwarz
    azé csak má :D

nem tudom, eddig a beszélgetések alapján vele állok a legjobban, csintalan kislány :D
  • PiszkosFred
    Pedig de, az agyban kot ki Sheparddel.
  • morcosqtya
    Kétpontos kvantumbites kommunikáció van a Normandián de egy automata haletetö már nem fért bele a keretbe... -.-
  • morcosqtya
    Lehet vele flörtölni, nöként is, de az ágyába nem enged be.
    Szerintem Tali a legizgatóbb a játékban, Öt szívesen meghívnám egy kólára az életben is, bár a maszkjával lennének gondok, de hát annyi baj legyen... ;-)
  • koschwarz
    akkor az enyémek már biztos a víz tetején úszkálnak...fejjel lefelé.
    bocs, de a világ megmentése kicsit elvonat a figyelmemet :DDD

a kelly témán meg rajta vagyok, szerintem tényleg ő a legjobb csaj, zöld szemek, vörös haj, nyami. de jó lenne már hamar, mert valakinek etetnie is kell a halakat :DDD
  • PiszkosFred
    Bizony, etetni kell. De kesobb Kelly segit benne :)
  • koschwarz
    etetni kell a halakat?
    eddig 2x voltam a kabinomban, egyszer mikor először megnéztem, egyszer meg amikor megtaláltam a régi sisakomat, na azt is megnéztem. ugyanabban a páncélban nyomom, mint az elején. a játékoknak az ilyen barbiöltöztető, lakásdekoráló részeit nem igazán csípem. pontosabban, nem törődöm velük.
  • Llew
    "Ő" sztori "elem". Ha még nem tartasz ott a játékban, akkor nem is
    találkozhattál vele.

A hajófejlesztések egyszeriek, és csak némelyik van hatással a történetre. A többi csak kényelmi megoldás.
    A fegyver és egyéb fejlesztéseket nem tudom mennyire lehet mind összeszedni. Nekem első körben nem sikerült, nem volt elég lóvém se rá talán.

SAJÁT KÉRDÉS:
    A különféle kabin dekorációs cuccok hogy, hol, mikor jelennek meg? Vettem valamelyik kereskedőnél pár könyvet, meg "az" újságot, de a kabinban nincsenek a polcon. A régi sisak van az asztalon, meg a Firewalker küldetések után a gömb. Na, meg a modell hajók kerülnek a helyükre.
    A halaim meg folyton megdöglenek az akváriumban, pedig igyekeztem gyakran etetni őket? Lehet újakat venni ilyenkor?
  • PiszkosFred
    Bele fogsz futni, nem tudod elhibazni/kihagyni, emiatt ne aggodj. Hogy mit csinalsz vele, az mar a te dontesed lesz persze.
  • koschwarz
    ez nem baj, én szeretem ha a játék "rákényszerít" arra, döntsem el, hogy mire használom a forrásaimat, mert nem elég mindenre. ilyen az élet.
  • hanta
    Nekem a meghajtó fejlesztés nem volt meg a végére a hajófejlesztések közül, de az nem befolyásolta a végkifejletet. A lényeg inkább a hajópáncélzat és hajófegyverzet fejlesztése. Ezek számítanak majd a végén.
  • morcosqtya
    Én ezt a "Legion" nevű tagot meg sem találtam eddig.. Mi ez, ki ez, hol lehet felszedni?