Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
WTF?<#guluszem1><#finom>

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

cikasz

http://www.akciofigura.hu

Kopiati
Elõször megcáfoltalak volna😊, de aztán kinéztem a nagy világba képletesen, és ha Magyarhonban vannak olyan emberek akik nem tudják, ki a miniszterelnök, stb. akkor azon sem lehet csodálkozni, hogy a bûnözõk 2 évvel Shep halála után nem ismerik fel. Mondjuk alap hiba a részükrõl, hogy a Fantomokat nem követik figyelemmel. De ügyes húzás, hogy a Fellegvár halmazában van a buli, ott senki nem keresné õket.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Hát ki tudja, lehet a terminusban nem is tudnak róla annyian.Mivel elég elszigetelt rendszer és nem is járt ott az egyben csak egy küldetésig.

koschwarz
azért gondolom még egy ilyen híres fantom képét sem plakátolták ki galaxis-szerte, szóval nem biztos, hogy tényleg mindenki ismeri shep-et, fõleg 2 év elteltével.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Hát custom fejeket nem tudom hogy lehet-e vele.De a face kódot lehet változtatni, azt viszont hogy mûködik-e a mass effect 1-ben is nem tudom ott még nem próbáltam.
Save editorral így tudod átírni a kódot.
megnyitsz egy létezõ karaktert-raw fül-azon belül a 2. pont a squad és ott lett egy olyan hogy face code.Átírod elmented és utána jó lesz de csinálj egy mentés másolatot elõtte mert felül fogja írni amit megnyitottál.
face database

JethroHUN
custom fejeket h lehet a játékba rakni? Gibbed's save editor kell? Jah és még vmi, ME1 mentésben is mûködni fog? lehet onnan kezdem, majd 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mimasz
Mass Effect - Evolution 3. - 4. része elérhetõ valahol magyarul?

Játékos bakik oldala nem létezik? lehetne innen mazsolázni rendesen! 😊
amúgy félreértés ne essék, csúcs a game! 😊
igen nekem is így rémlik, van egy pár ilyen. Érdekes és vicces.

Egyébként Kasumi küldetésén ha meghallgatod a vendégeket akkor egy csaj említi is hogy állítólag Sheapard életben van,mire egy fószer azt mondja kár reménykedni, vagy valami ilyesmit.Közbe meg ott állunk mellettük lol xD

Amúgy ez tényleg meglepõ hogy nem ismerték fel elég nagy hírnévre tett szert meg õ az elsõ emberi fantom....stb.

Ez azért van mert Shepard csak azokkal iszik, akik szintén tudnak sisakkal a fejükön ledönteni egy pohár italt. Ez alól csak Dr. Chakwas kivétel (de lehet õ is tud sisakban inni). 😊
Katsumi meg biztos kiderítette, hogy az ellenfele sosem néz híradót. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Köszi a segítséget, végre megy minden!
Hatalmas ez a játék.. még jobb mint az elsõ! Azért mekkora bunkó ez a Shepheard.. bemegyek a bárba italt rendelni és a társait meg sem hívja, csak ott állnak mögötte és nézik.. 😊 a másik nagy marhaság meg a katsumi stolen memory dlc. Hogy a túrósba akar bárki kémnek beszervezni egy ilyen ismert arcot? a galaxis 1000 milliárd lakója ismeri a képét! 😊
Ja tényleg õt elfelejtettem említeni,meg ott van akkor Kasumi is õt is viheted.

Garrusért mikor megyünk és nálunk van Zaeed akkor is bead egy plusz párbeszédet, mikor a Blue Suns vezérénél járunk. Mert hogy ismerik egymást. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mordinért Garussal és Gruntal menni is kedves ötlet. 😊

Nem kell save editor meg semmi ilyen. Én Xbox360-on tolom ott meg pláne nincs is ilyen trükközés. Sajna a legénységet veszni kell hagyni, hogy a Talis küldiknél legyen Legion. De hát kit érdekel, mikor 625-jére viszi végig az ember? Egyszer érdemes megnézni, fõleg Tali reakciója miatt, de a Migrant Fleeten is örülnek a jelenlétének elhiheted. 😄

Abban a fejezetben viheted a következõket.Mordin,grunt,subject zero,miranda,jackob.

Doom 4
Téll? XD Akkor már rosszul emlékszem. XD Na mind1, ha befejezem most az egyet akkor majd újra játszom.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Calver
miért kéne ahhoz editor? egy "fejezetben" vannak. felveszed Grunt-ot, aztán mész Garrus-ért, nem valami hatalmas csoda.

"The trees move. Do you not see it?"

Doom 4
És ezt, hogy csináltátok, hogy Garrusért Gruntal mentetek? Save Editorral? illetve a légió-talinál meg sajnos csak ugy lehet elmenni talihoz légioval ha feláldozod a legénységet. Vagy a save editorral lehet olyat csinálni (mert már irta valaki, hogy alapbol olyan lett volan a játék), kezdetektõl lehet választani az összes dosszié közül?

Szolnokboy1
az lesz majd befejezve valamikor. 😄

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

na azt még nem próbáltam de mindent ki kell egyszer.

ja xD
nem az a budapesten játszódó, volt régebben linkelve egy 1-2 oldalas novella azok nagyon jók lettek.

Szolnokboy1
arra, amelyiket írom.

melyikre gondolsz?

Szolnokboy1
a novella még mindig nem készült el. nincs egyébként elfelejtve, 30 oldal már kész, csak nem sok idõm van rá, meg kedv (ihlet?) sincs mindig. csinálgatom.

xD
Persze hogy lerobbantja a vorcha fejét shotgunnal xD

Kopiati
Az komoly még ha Arkangyal beszervezõs küldetésére viszed Gruntot😄 A Véres Falka Vezére nagyon adja😉

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Azt már próbáltad, hogy a Tali misszóját (felszedõs és Migrant fleetes) utoljára hagyod és viszed magaddal Legiont is? Marha jó! 😄

rég jártam errefelé és érdekelne hogy a Mass Effect Evolóció harmadik része a genesis magyarítása és az ssv budapest-es novella elkészültek-e már?
Kopiati
Én még paragonnal is a "nyugodjanak békében" megoldást választottam, úgy általában igyekeztem egy ésszerû karaktert csinálni, mit tennék én alapon😄 vicces dolog azért...

Helena Bleck-el is össze lehet futni ha nem ölöd meg hanem rábeszéled hogy oszlassa fel a bandát.Õt is az omegan lehet megtalálni.

Ha nem viszed Wrex-et, akkor megkegyelmezhetsz neki.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Kopiati
(elõzõ nem válasz)

Kopiati
Nézegettem YouTube-on videót, nem is tudtam, hogy Ököllel össze lehet futni a 2-ben, az Omegán, furi nálam Wrex mindig szétcsapta az arcát a mocsoknak.

Vagy inkább ösztönös önismeret?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kopiati
Semmi más csak önbeteljesítõ prófécia😊

"(Neeee, nem szabad Pares véleményére reagálni, mert úgyis Mi vagyunk a hülyék)"

Látod?! Te ezért vagy hülye, mert értelmes válasz helyett, ilyen sunnyogó, másnak adott válaszba belecsempészett provokációkat böfögsz az éterbe.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"Hány helyen írták a film készítõi vagy a BW illetékesei közül? Na látod."

Még nem sokat tudunk a filmrõl, ezek csak spekulációk, szerintem az általam elõzõekben leírtak a leglogikusabb következtetések, amit a maréknyi infóból le lehet vonni.

"Öööö... miért kéne egy darab filmbe beleerõltetni az egész trilógiát? Mit szólnál 3 darab filmhez?"

Felõlem jöhet a trilógia, bár eddig nem úgy emlegették, mint trilógiát, bár lehet ez változhat.

"Én nem így gondolom, már csak azért sem, mert az Elsõ Kapcsolat Háború nem is volt igazi háború. A sztori szempontjából ugyan ez a küszöb, de a játékokhoz hasonlóan belelökhetnék a nézõt in medias res, és közben bemutatják a világot ala Star Wars. Késõbb jöhet a EKH elõzménynek vagy valami."

Pontosítok: Szerintem az EKH a legjobb egyfilmes téma, amit a ME univerzumból jelenleg alkotni tudnak úgy, hogy minõségi legyen az alkotás.

"Ez Hollywood, ahol jelenleg nem a fõhõsnõk ideje van, tehát default férfi Shephard lenne (az Aliens idején épp fordítva), és természetesen paragon egy leheletnyi (de tényleg csak egy leheletnyi) renegade-del."

Szerintem rengetegen csalódnának, vagy elégedetlenek lennének a filmes Shepardal, ezt számtalanszor kifejtették a hivatalos fórumon, és szerintem a BW figyelembe is vette, hogy a játék egyik fõ alkotóeleme a testre szabható fõhõs. Tudom, hogy Hollywood sok mocsokságra képes, de reményeim szerint a Bioware felügyelet megteszi a hatását, és nem hagyják, hogy A+++ kategóriásnál rosszabb filmet csináljanak belõle, fõleg hogy amint Te is írtad, pénz van mögötte szarásig.

A LotSB, az Arrival, a Genesis, Alt. App. 2 nem kompatibilis a magyar játékkal, de egy kis trükkel megoldható a telepítés (és van mindhez magyarosítás is). Mielõtt telepíted az angol DLC-ket, a Registry-ben átírsz egy értéket, így a telepítõ angolnak érzékeli a játékot, telepíthetõvé válik a DLC.
Windows XP esetén a Registry-ben (Start-->Futtatáshoz beírod regedit), a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2 útvonalon haladva elérsz ahhoz, ami neked kell. Itt, a Language értéket "hu"-ról átírod "en"-re, majd telepíted a magyarral nem kompatibilis DLC-ket, végül visszaírod a Language értéket, és magyarosítás.
WinVista és Win7 esetén nem tudom pontosan, hol van a Mass Effect 2 "mappa" a Registry-ben, de ha az kell, valaki biztos megírja neked.
És bár ez kicsit komplikáltnak néz ki leírva, sokkal gyorsabb (és talán könyebb is) mint angol verzióra felpakolni a DLC-ket, aztán magyarítani a játékot meg a DLC-ket.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Hi!

Van 1 kis gondom a telepítéssel? van esetleg olyan magyar verzió amiben fut az összes dlc és a genesis is kompatibilis vele? vagy éredemesebb az angol verziót beszerezni, felrakni rá mindent és magyarítani?
Kopiati
10 dolod amit nem árt tudnunk😊
ITT

jó ötlet.

Piszkos  Fred

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Szolnokboy1
mehet.

Doom 4
Tõlem.

Piszkos  Fred
Ha van rá igény, csinálok egy ME topikot a filmeknél, ne offoljunk

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Mostanában úgy is divat a színészek korábbi szerepeire utalást tenni egy-egy mondat erejéig. Szóval Shep benyöghetné, hogy "még az ükapámnak is egyszerûbb dolga volt, amikor katasztrófa túlélõt játszott"😊) És bár nem vagyok teljesen képben a Losttal, de kiderülhet, hogy a Cerberus a DHARMA-ból fejlõdött ki😊

Optimus Prime
Azt hiszem a ME 1-2-t veszem a Steamen. Ezzel a Cerberus hálózattal kapcsolatban, a rendszerhez való hozzáférés biztosító kódon kívül kapok valami extrát is? Vagy csak hozzáférést és a cuccokat ott lehet venni. Valamint hogy mûködik a BioWare rendszere? Csak szeretnék mindent megtudni róla, mielõtt oda jutok.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"