19778
  • koschwarz
    mivel voltál az elsőben?

az biztos hogy a sentinel egy kicsit változatosabb, mint a katona, de én pl. maradtam katona az első rész után.
  • morcosqtya
    Nincs mit, nekem is itt mutatták a forrást, ahonnan oda szörföltem, nem az én érdemem... :-)
  • deicide
    köszönöm szépen...:)
  • morcosqtya
    Így próbáld, nagyon egyszerű.
  • deicide
    a Char* filesem ott van a ME1 save könyvtárában..az meg van...!
    de nem értettem miért nem akarta importálni..!
  • morcosqtya
    Lényegében mindegy, mert importnál bekéri a könyvtárat amiben tárolta a ME1.
    Ha többféleképpen fejezted be a játékot akkor több is lehet.. Ilyenkor a fájl létrehozási ideje alapján döntsd el melyik kimenetellel "mentett" Shepard vonalát akarod továbbvinni (Tanács megmaradt vagy nem, stb.)
    Mentés alatt nem save game-et érts hanem a játék end sequence-ének lezárultát.
    Egyébként az ME1 Saves könyvtárába teszi.
  • deicide
    és azt hová tegyem...?
    a 2 save könyvtárába...?
  • morcosqtya
    Mert a Char*.masseffectsave fájlod (amit a játék (ME1) végén generál) nem a megfelelő könyvtárban volt.
  • morcosqtya
    :-)
    Sőt!

Melyik a legtáposabb + legélvezetesebb kaszt?

(társnak Tali-t mindenképpen magammal vinném..)
  • deicide
    most már mind1... most rakja a gép vissza...

a menüben volt importálás de ott nem engedte..csak nem tudom miért..!
  • morcosqtya
    Nem kell leszedni, ott a konfiguráció szerintem.

Más:
    Katona vagy őrszem? Melyikkel lehet jobban túlélni / megoldani harci helyzeteket?
    Melyik a "táposabb"?
  • koschwarz
    nem hiszem hogy le kellene szedni a játékot, a telepítési könyvtárban meg kell lennie annak a launchernek, ami azt a képernyőt indítja el.
  • koschwarz
    ez asszem csak akkor kell, ha valamiért a normandy-n a két fedélzet közötti liftezéskor baromi hosszú ideig tölt a géped.
  • deicide
    ja bocs..:)

akkor leszedem és vissza rakom..
  • koschwarz
    aranyos: "folyatni" "fojtani"

egyébként amikor telepíted a játékot és elindítod először, azon a beállítós képernyőn van erre egy külön menüpont, ahol gyakorlatilag megkeresed a mentési mappádat. aztán mikor új játékot kezdesz belépve a játékba, akkor ott lesz a lehetőség az importra vagy egy új karakterre.
  • deicide
    Üdv..

Korábban már játszottam a 2-vel..
    De most végig vittem az 1-et.. és szeretném folyatni azzal a karakterrel amivel az 1-ben voltam..!
    mit kell hová másolni hogy tudjam fojtani a 2-őt az 1 karakterével...???
  • morcosqtya
    MASS EFFECT 2 LOADING TIMES PATCH
    Mass Affinity.exe
    SetupMassaffinity.cmd

SOLUTION
    Masseffect2.exe

Külön pedig 22 db DLC (egyenként is fel lehet tenni gondolom)
  • morcosqtya
    Kaptam egy csomó különálló DLC-t a munkatársamtól, továbbá egy 1.02-es patch-et (DLC PACK COMPLETE könyvtárban). A txt szerint lehetnek gondok egyes DLC-kkel, de torrentezzek és olvassak fórumot, sok megoldást találok..
    Hát ez így azért annyira nem hangzik jól.. :)

Egyelőre felraktam a pcguru-s 1.01 patch-et.

Érdemes ezekkel foglalkozni?
    Nem szeretném szétbarmolni a játékot...
  • bendáj17
    szerintem mindenképp fogsz boldogulni ezzel a kaszttal.
  • morcosqtya
    Végigvittem az 1-et Harci Adeptussal, itt importálni szeretném.
    Valóban annyira gyenge lett a kaszt, hogy használhatatlan lesz a karakter?
    Vagy könnyű fokozaton azért így is boldogulok majd?
  • Calver
    van amelyiket igen, van amelyiket nem. az övét tudtommal pont nem.
  • penge96
    Srácok, tudom, 10 végigjátszás után cink ilyet kérdezni, de meg lehet csinálni a lojalitás küldiket úgy, hogy a végén mégse legyen lojális a karakter? Mivel azt akarom, hogy Jacob megdögöljön a játék végén, de gonoszkodnék a küldijében is... tehát a 2 együtt megy?
  • Fpocok
    Nekem volt valamelyik küldinél, hogy nem tudtam paragont használni, pedig addig csak arra gyúrtam. Hagytam a fenébe, visszatöltöttem korábbit és mentem másik küldetésre. Később visszanéztem, utána már jó volt.
  • Lacoka12
    amikor ki akartam volna vallatni a thane küldijébe a csávot
  • Optimus Prime
    Nekem ne lett fullos, mégse volt ilyen gondom.
  • gerey
    Lehet, hogy fullos kellett volna, milyen szituáció volt?
  • Lacoka12
    ha magas a renegátom a meg a példaképem miért nem tudok renegátal válaszolni amikor majdnem fullos
  • Optimus Prime
    Csak hogy más vizekre tereljem a témát. Ki találta viccesnek a Collector, akinek az irányítását, ha jól értem egy Reaper veszi át és mondja hogy ő a vége, meg rettegj tőlem Shepard én vagyok végzeted, és hasonlók. :D Nekem ez nagyon lol volt, főleg Sovereign után, akinek jó szövege volt "I am the vanguard of your destruction."
  • penge96
    Normális körülmények között lehetetlen, de ha egy kicsit is ismernéd a játék történetet, erre rájöhettél volna. De azért próbálkozz csak
  • Lacoka12
    igen és láttam videót róla hogy megölik ezért kérdeztem
  • Optimus Prime
    Most a kék szemű, füstölgő Illusive Man-ről beszélsz? Aki cool, mert Martin Sheen hangján beszél? =)
  • Doom 4
    http://www.youtube.com/watch?v=NVYovVMu-5U
  • bendáj17
    sehogy nem lehet megölni majd a végét elküldheted a francba és kész.
  • Lacoka12
    de most tényleg hogy ölhetem meg nagyon nem csipem
  • penge96
  • Calver
    persze, itt megtalálod, ha lusta vagy levélbomba is mehet:
    6916 Dume Dr
    Malibu, CA 90265, USA
  • Lacoka12
    Meg lehet ölni ezt a rejtőzködő fickót aki dirigál nekünk?Meg hogy lehet meghalnunk a végső küldibe,mert eddig mindig túlélem
  • Optimus Prime
    Épp néztem a Wikit, nem mindegy hogy kit választunk mely feladatra. Az upgrade-eket és az összes csapatag lojalitásárt elnyertem.
  • ferenc001
    Megvan annak az oka, hogy miért haltak meg. És nincs köze se szintedhez, se a paragon/renegade pontodhoz :)
  • Optimus Prime
    Nos, befejeztem. Nem kell félnem tovább spoilerektől, így nyugodtan cseveghettek ME2 témában. Sajnos a befejezés a szokásos cliffhangert kapta, mint sok második film, játék, stb.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Sajnos két tagom így is meghalt, pedig az achikat nézve meg lehetne menten mindenkit. Pedig minden mission végig vittem, igaz nem lett max paragon pontom és csak level 25-ig jutottam, de mégse tudtam tenni semmit, hogy Thane-t ne lőjék fejbe az ajtónál vagy Zaeed ne halljon meg egy haslövéstől - érdekes a fejlövést túlélte. A végén a Reaper hang effektejei és kinézete meg a Bayes Transformers filmet jutottam eszembe, kinézetre is.