Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát jól elcsesztem, mert nem figyeltem oda pontosan kit kéne váklasztani a végén az akciókra, csak szimpátia alapján, aztán csatt meghalt 3 társam is. Nah most nálam Garrus is meghalt, aki elvileg csapattag lenne a 3-ban. Szerinteed ha a mentésemet i9nvertálom majd a 3-ba akkor már nem lesz ott elérhetõ? Hogy volt ez az 1 és 2 között, mert nekem az 1 nincs meg, de majd meg akarom mostmár szerezni, ez a 2 nagyon bejött 😄
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Béna vagy xD
Jól van nem trollkodok.Az élharcossal maradj kicsit hátrébb szerintem fõleg az eleje macera a kevesebb fegyver miatt.Bár nem tudom mér lenne nehezebb én legnehezebb fokozatok simán végig gyûröm bármilyen kaszttal.Tudni kell kihasználni a kaszttok erõsségeit, élharcosnál érdemes dobálni az ellenfeleket.Meg érdemesebb valami erõsebb közelharcra szakosodott embert vinni magad mellé,pl grunt.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Na mind1 ezt már csak ilyen hülye érdeklõdésbõl tettem fel. 😊
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Kellene egy kis help. Van az a kldetés mikor az igazságosztót be kell szervezni és a csomópontnál kéne beszélni az információs csajjal aki thanet is segített beszerveznin asszem, de elutazott vagy mi helyette más van és onnantól jkész nem lehet többé beszervezni, már rengeteg más küldetést megcsináltam az ffa vagy minek a visszaszerzése elõtt direkt be akartam sezrvezni de nem lehet.
Most ilyenkor mi van?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Legbalfaszabb halál. a múltkor a liarás dlc-ben.Mikor Vasir lezuhan a kocsival mi meg leszállunk, nagyban irtom a shadowbroker embereit erre mi történik, megöl egy script😄
Rossz helyen álltam épp és amikor jött az ellenfél csapatszállítója ütközött a másikkal és közbe engem is elgátolt.Hát szidtam is az eget rendesen.
Úgy csináltam, hogy Tali beszervezését és az IFF-et a legvégére hagytam. Megcsináltam minden mellékküldetést is(kivéve a DLC-ket).
Elõször beszerveztem Talit, utána jött az IFF, utána Tali lojalitás küldetése (vittem Légiót is, volt rémület a tárgyaláson 😄 ) végül megcsináltam Légió lojality küldetését.
Tényleg valaki próbálta már hogy ha kelly fentvan a szobánkba és liara-t is akkor visszük fel akkor mivan?Gondoltam úgy kéne hogy megvárom kelly levelét és üzen hogy vár, közbe elmegyek a hajóra liara-ért és õt is felviszem.Elvileg akkor kelly-nek várnia kéne.Persze nem valószínû hogy várni fog de érdekes lenne😄
Amúgy ha megszereztük az IFF-et utána még két küldetést is meg lehet csinálni ha jól csináljuk.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Az nálam sem mûködik amikor a számokhoz akarom rendelni a képességeket(nekem eredeti minden).
Meg észrevettem hogy amikor tali apja üzenetet hagy akkor nincs hologramm,pedig kéne lennie nem?Csak az ajtót mutatja semmi mást,meg látszik hogy kéne lennie ott valaminek mert néznek rá de nem látszik semmi.Most pl az IFF-nél fagyott le megállítottam a játékot és újra akartam éleszteni egy társamat de kifagyott és leállt, de ez már máskor is elõfordult, pl mikor fel akarom rakni a számok helyére a képességeket,de ez programhiba vagy csak azért fagy ilyenkor mert tört dlc-vel játszok?
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Lenne egy olyan problémám, hogy egyszercsak volt egy áramszünet vagy hát nemtom mi game közben aztán mikor újra elindítottam volna már nem jön be a játék, bejönnek a videok menü elõtt leáll az egész, és már fogalmam sincs hol a dvd.
Esetleg valahogy helyre lehetne hozni? :S
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
"The trees move. Do you not see it?"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szeretnék egy képet a kuwasii vizor-ról.Mégpedig azt amikor megvesszük a kereskedõnél az omegán az elkor kereskedõnél.És mikor kiírja hogy beszereztük akkor bedob egy képet narancssárga keretbe, na az a kép kéne nekem de nincs mentésem arról a részrõl, azelõtt csak a lazurus állomáson van mentésem.
Gondoltam, hogy újra kell pakolni, csak reméltem hátha valaki befirkantja, hogy idekatt-odakatt és TÁDÁÁÁÁM.
Azért köszönöm!