Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tower Guard
Jah igen összekevertem Serynával, azóta kijátszottam.
Hát jól elcsesztem, mert nem figyeltem oda pontosan kit kéne váklasztani a végén az akciókra, csak szimpátia alapján, aztán csatt meghalt 3 társam is. Nah most nálam Garrus is meghalt, aki elvileg csapattag lenne a 3-ban. Szerinteed ha a mentésemet i9nvertálom majd a 3-ba akkor már nem lesz ott elérhetõ? Hogy volt ez az 1 és 2 között, mert nekem az 1 nincs meg, de majd meg akarom mostmár szerezni, ez a 2 nagyon bejött 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Röviden.
Béna vagy xD
Jól van nem trollkodok.Az élharcossal maradj kicsit hátrébb szerintem fõleg az eleje macera a kevesebb fegyver miatt.Bár nem tudom mér lenne nehezebb én legnehezebb fokozatok simán végig gyûröm bármilyen kaszttal.Tudni kell kihasználni a kaszttok erõsségeit, élharcosnál érdemes dobálni az ellenfeleket.Meg érdemesebb valami erõsebb közelharcra szakosodott embert vinni magad mellé,pl grunt.

Sziasztok. Kellene egy kis tanács. CSináltam egy Élharcost és végig vittem vele. Újra kezdte és importáltam a karaktert és felraktam legnehezebb fokozatra. Na most ott élharcossal halálra szívok és viccbõl csináltam egy Harcost azzal meg easy mód az élharcoshoz képest. VAlami tanács ,hogy mért vahogy ennyire hátrányban?
Akihez liara küld az a csaj az visz el a dantius tornyokhoz, neki más szerepe nincs.Nem emlékszek hogy más küldetésben szerepet játszana, beszervezted thane-t utána eltûnik a színrõl.Az igazságosztóhoz a felügyelõ kell az nem ugyanaz a csaj az ott van ahol shiala is õ mindenképp marad ahol van nem megy el.Õ mondja hogy ints le egy taxit.Nekem sose volt ilyen problémám hogy valaki eltûnik vagy hasonló.De a shadowbroker dlc okozhat érdekes dolgokat, erre egyszerû a megoldás elõször csináld meg liara küldetéseit és szerezz be mindenkit utána ráér a shadowbroker dlc.Így nem lesz gubanc, én most az omega 4 relé utánra hagytam a shadowbroker és arrival dlc-ket.

Tower Guard
De hülye vagyokm összekevertem a régi Serynával, na megvan már, csak nem értem miértm a szállításról gagyarásztak, hogy ott találom közben ezen az állomáson van, na mind1, azért köszönöm!

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Ja és jól figyeltem meg hogy mindenféleképpen csak egy csajszid lehet mi? 😄 Jackkal többé már nem lehet beszélni mikor Mirandával összekaptak és nem õt pártoltam. Thali is magyaráz, hogy õ nem akar osztozni rajtam stb. Gondolom Kellyvel is azzal információs csajjal is lesznek problémák mert õ is akarna valamit, hát meg az igazságosztós csaj sem jöhet akkor szóba, amúgy ezeken kívül Liarat lehetne még beszervezni? 😄
Na mind1 ezt már csak ilyen hülye érdeklõdésbõl tettem fel. 😊

Tower Guard
Õ igen Liara is azt mondja, hogy menjek Dara-hoz a csomópontnál, és igen ott a közelben van egy térképárus is, de Dara helyett már Tana van ott, aki korábban azt mondta nekem hogy az a Dara nevû csajszi elutazott valami bolygóra szabadságra vagy mi, és kész, Tana már nem mond semmit csak azt hogy dolgoznia kell... Liara meg ugyanazt hogy Daraval beszéljek. Szóval ezt nem értem :S És már csak ezt a küldetést lehet elérni, hogy szervezzem be az igazságosztót :S Amúgy azért köszi a választ!

Kiegészítés: bár lehet hogy Shiala csak akkor van ott, ha játszottál az ME1-el is, és importáltál.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Nem tudom kire gondolsz. Hirtelen két ember is eszembe jutott: Liara, aki az infót adja, meg az a csaj, aki elvisz a toronyba. Ha az elsõ lenne, akkor a számítógépén megnézheted az infót. Ha a második, akkor nem õt kell keresni, hanem (azt hiszem) egy Dara nevû tisztet, aki annak a szintnek a másik oldalán van, ahol a krogan udvarol egy asarinak. Ott van még a közelben egy térképárus, és egy Shiala nevû, zöld asari is.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Tower Guard
Akarom mondani IFF, meg bocs a helyesírási hibákért, csak siettem.

Tower Guard
Üdv!
Kellene egy kis help. Van az a kldetés mikor az igazságosztót be kell szervezni és a csomópontnál kéne beszélni az információs csajjal aki thanet is segített beszerveznin asszem, de elutazott vagy mi helyette más van és onnantól jkész nem lehet többé beszervezni, már rengeteg más küldetést megcsináltam az ffa vagy minek a visszaszerzése elõtt direkt be akartam sezrvezni de nem lehet.
Most ilyenkor mi van?

bakker, google a másodperc tized része alatt megtalálja neked(gyakorlatilag amig leütsz egy billentyût), ha beírod, hogy "Arrival DLC magyarosítás", vagy "Arrival DLC magyar verzió"... Sírok a jövõ nemzedékén... <#rinya>
Doom 4
Csáó megint! Vége a sulinak, végre van idõm újra játszani és ki szeretném próbálni az Arrival DLC-t de azt írja hogy a nyelvel nem egyezik. Hogy kellet átállítani angolra, hogy fel tudjam rakni? Illetve van már magyarítás a DLC hez, esetleg mindenhez egy javított változat? Elõre is köszi.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Ez már volt azt hittem valami faxa összevágott videó.Pont most toltam végig a shadowbrokert.De ez a jelenet már holnapra marad.xD

Épp unatkozom majd meglesem, amúgy is elég kihalt a környék.

Tails
Sziasztok ! Csináltam egy ME 2 videót, ha unatkoztok nézzétek meg :

próbálkoztam én is most liara-val benyomtam a singularitást feldobta a faszit majd rányomta a stsis-t és megmaradt a levegõbe, de az is poénos mikor szingularités és mirandánál a földhöz csapás😄

azt meghiszem nálam meg olyan volt hogy lökés hullámot nyomtam és ott az egyik zsoldos a levegõbe meghalt. mintha ejtõernyõs lenne. alá megyek és fejem felett a hulla.

Hát néztem én is utána rendesen hogy mi a f*sz van.Szimplán elütöttek.xD

érdekes lehetett 😄 nem semmi halál.

<#nevetes1>
xD
Legbalfaszabb halál. a múltkor a liarás dlc-ben.Mikor Vasir lezuhan a kocsival mi meg leszállunk, nagyban irtom a shadowbroker embereit erre mi történik, megöl egy script😄
Rossz helyen álltam épp és amikor jött az ellenfél csapatszállítója ütközött a másikkal és közbe engem is elgátolt.Hát szidtam is az eget rendesen.

Túlélte mindenki 😄
Úgy csináltam, hogy Tali beszervezését és az IFF-et a legvégére hagytam. Megcsináltam minden mellékküldetést is(kivéve a DLC-ket).

Elõször beszerveztem Talit, utána jött az IFF, utána Tali lojalitás küldetése (vittem Légiót is, volt rémület a tárgyaláson 😄 ) végül megcsináltam Légió lojality küldetését.
És nem halt bele a legénység?Érdekes,mondjuk Chackwas mindenképp megmarad csak ha késõn érkezel nem egy telepest látni ahogy szét málik hanem kelly-t.Most fejeztem be a játékot amúgy de folytatásra hagytam a végét,úgy döntöttem a shadowbroker és az arrival dlc-t így csinálom meg a story után.
Tényleg valaki próbálta már hogy ha kelly fentvan a szobánkba és liara-t is akkor visszük fel akkor mivan?Gondoltam úgy kéne hogy megvárom kelly levelét és üzen hogy vár, közbe elmegyek a hajóra liara-ért és õt is felviszem.Elvileg akkor kelly-nek várnia kéne.Persze nem valószínû hogy várni fog de érdekes lenne😄

Két nagyot is lehet. Tali lojalitás és Légió lojalitás küldetését is meg tudtam csinálni.
attól függ milyen küldetést.1 nagyra van csak idõ de lehet hogy helyette belefér 2 kisebb.

Most hogy mondod lehetséges 😄

Amúgy ha megszereztük az IFF-et utána még két küldetést is meg lehet csinálni ha jól csináljuk.
Hát nem éppen, a képen nem korris admirális van szerintem csak egy szimpla kvarian, a tárgyalóteremben vannak az admirálisok nem várnak rád tûkön ülve az ajtóba hogy jössz-e már.Gondolom ki van hangosítva a tárgyalóterem hogy az egész flotta hallja.És te is azt hallod.

penge96
Script...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Tali lojalitás küldetésénél amikor megyünk vissza a tárgyalásra, ott beszélik hogy nincs okuk feltételezni, hogy életben maradtunk közben ott megyünk el mellettük XD

ja nekem is néha kifagy ha a számokhoz a képességeket cserélgettem. máskor nem volt ilyen.

Nálam akkor nem volt hologram amikor gyorsan elnyomtam a párbeszédeket.

Az nálam sem mûködik amikor a számokhoz akarom rendelni a képességeket(nekem eredeti minden).
Nálatok nem szokott fagyogatni a játék?
Meg észrevettem hogy amikor tali apja üzenetet hagy akkor nincs hologramm,pedig kéne lennie nem?Csak az ajtót mutatja semmi mást,meg látszik hogy kéne lennie ott valaminek mert néznek rá de nem látszik semmi.Most pl az IFF-nél fagyott le megállítottam a játékot és újra akartam éleszteni egy társamat de kifagyott és leállt, de ez már máskor is elõfordult, pl mikor fel akarom rakni a számok helyére a képességeket,de ez programhiba vagy csak azért fagy ilyenkor mert tört dlc-vel játszok?

majd google fordítózok😄

Zseniális! 😄 Õ lesz az új old spice arc. 😄

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

penge96
Hát ezen besírtam xD De ez a reklám alapból óriási viccfaktorral rendelkezik, csak ki kell hozni belõle 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Tower Guard
Nah közben megoldottam, még szerencse hogy nem patcheltem feltettem rá a legújabbat most elindul.

Tower Guard
Ez amúgy kurvajó! 😄

Tower Guard
Üdv!
Lenne egy olyan problémám, hogy egyszercsak volt egy áramszünet vagy hát nemtom mi game közben aztán mikor újra elindítottam volna már nem jön be a játék, bejönnek a videok menü elõtt leáll az egész, és már fogalmam sincs hol a dvd.
Esetleg valahogy helyre lehetne hozni? :S

Calver
úristen, ez zseniális <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Vraaanyek
Hajrá! már holnap is van 😄 😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Holnap fel is teszem,megvan eredetibe.A gamestarhoz volt anno.

Calver
Dreamfall kimaradt, elsõ rész (avagy szimplán The Longest Journey) viszont veszettül jó volt.

"The trees move. Do you not see it?"

Jó!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Mi a véleményetek a Dreamfall: The Longest Journey nevû játékról, tudom tudom nem rpg hanem kaland de nyilván vannak köztetek olyanok akik játszottak vele.

Kérhetek tõletek valamit?
Szeretnék egy képet a kuwasii vizor-ról.Mégpedig azt amikor megvesszük a kereskedõnél az omegán az elkor kereskedõnél.És mikor kiírja hogy beszereztük akkor bedob egy képet narancssárga keretbe, na az a kép kéne nekem de nincs mentésem arról a részrõl, azelõtt csak a lazurus állomáson van mentésem.

Egy próbát megér😊 Köszi a tippet.

penge96
Ez egyértelmû, rosszul lett telepítve a DLC. Inkább töltsd le újra, és telepítsd fel. A játékot nem muszáj törölned, csak akkor, ha utána se lesz változás

Nem hiszem, hogy a magyarítás az oka, mert elõtte is csinálta.

Gondoltam, hogy újra kell pakolni, csak reméltem hátha valaki befirkantja, hogy idekatt-odakatt és TÁDÁÁÁÁM.

Azért köszönöm!