19778
-
mivel voltál az elsőben?
az biztos hogy a sentinel egy kicsit változatosabb, mint a katona, de én pl. maradtam katona az első rész után. -
Nincs mit, nekem is itt mutatták a forrást, ahonnan oda szörföltem, nem az én érdemem... :-) -
deicide #18456 köszönöm szépen...:) -
Így próbáld, nagyon egyszerű. -
deicide #18454 a Char* filesem ott van a ME1 save könyvtárában..az meg van...!
de nem értettem miért nem akarta importálni..! -
Lényegében mindegy, mert importnál bekéri a könyvtárat amiben tárolta a ME1.
Ha többféleképpen fejezted be a játékot akkor több is lehet.. Ilyenkor a fájl létrehozási ideje alapján döntsd el melyik kimenetellel "mentett" Shepard vonalát akarod továbbvinni (Tanács megmaradt vagy nem, stb.)
Mentés alatt nem save game-et érts hanem a játék end sequence-ének lezárultát.
Egyébként az ME1 Saves könyvtárába teszi. -
deicide #18452 és azt hová tegyem...?
a 2 save könyvtárába...? -
Mert a Char*.masseffectsave fájlod (amit a játék (ME1) végén generál) nem a megfelelő könyvtárban volt. -
:-)
Sőt!
Melyik a legtáposabb + legélvezetesebb kaszt?
(társnak Tali-t mindenképpen magammal vinném..) -
deicide #18449 most már mind1... most rakja a gép vissza...
a menüben volt importálás de ott nem engedte..csak nem tudom miért..! -
Nem kell leszedni, ott a konfiguráció szerintem.
Más:
Katona vagy őrszem? Melyikkel lehet jobban túlélni / megoldani harci helyzeteket?
Melyik a "táposabb"? -
nem hiszem hogy le kellene szedni a játékot, a telepítési könyvtárban meg kell lennie annak a launchernek, ami azt a képernyőt indítja el. -
ez asszem csak akkor kell, ha valamiért a normandy-n a két fedélzet közötti liftezéskor baromi hosszú ideig tölt a géped. -
deicide #18445 ja bocs..:)
akkor leszedem és vissza rakom.. -
aranyos: "folyatni" "fojtani"
egyébként amikor telepíted a játékot és elindítod először, azon a beállítós képernyőn van erre egy külön menüpont, ahol gyakorlatilag megkeresed a mentési mappádat. aztán mikor új játékot kezdesz belépve a játékba, akkor ott lesz a lehetőség az importra vagy egy új karakterre. -
deicide #18443 Üdv..
Korábban már játszottam a 2-vel..
De most végig vittem az 1-et.. és szeretném folyatni azzal a karakterrel amivel az 1-ben voltam..!
mit kell hová másolni hogy tudjam fojtani a 2-őt az 1 karakterével...??? -
MASS EFFECT 2 LOADING TIMES PATCH
Mass Affinity.exe
SetupMassaffinity.cmd
SOLUTION
Masseffect2.exe
Külön pedig 22 db DLC (egyenként is fel lehet tenni gondolom) -
Kaptam egy csomó különálló DLC-t a munkatársamtól, továbbá egy 1.02-es patch-et (DLC PACK COMPLETE könyvtárban). A txt szerint lehetnek gondok egyes DLC-kkel, de torrentezzek és olvassak fórumot, sok megoldást találok..
Hát ez így azért annyira nem hangzik jól.. :)
Egyelőre felraktam a pcguru-s 1.01 patch-et.
Érdemes ezekkel foglalkozni?
Nem szeretném szétbarmolni a játékot...
-
bendáj17 #18440 szerintem mindenképp fogsz boldogulni ezzel a kaszttal. -
Végigvittem az 1-et Harci Adeptussal, itt importálni szeretném.
Valóban annyira gyenge lett a kaszt, hogy használhatatlan lesz a karakter?
Vagy könnyű fokozaton azért így is boldogulok majd? -
van amelyiket igen, van amelyiket nem. az övét tudtommal pont nem. -
Srácok, tudom, 10 végigjátszás után cink ilyet kérdezni, de meg lehet csinálni a lojalitás küldiket úgy, hogy a végén mégse legyen lojális a karakter? Mivel azt akarom, hogy Jacob megdögöljön a játék végén, de gonoszkodnék a küldijében is... tehát a 2 együtt megy? -
Nekem volt valamelyik küldinél, hogy nem tudtam paragont használni, pedig addig csak arra gyúrtam. Hagytam a fenébe, visszatöltöttem korábbit és mentem másik küldetésre. Később visszanéztem, utána már jó volt. -
amikor ki akartam volna vallatni a thane küldijébe a csávot -
Nekem ne lett fullos, mégse volt ilyen gondom. -
Lehet, hogy fullos kellett volna, milyen szituáció volt? -
ha magas a renegátom a meg a példaképem miért nem tudok renegátal válaszolni amikor majdnem fullos -
Csak hogy más vizekre tereljem a témát. Ki találta viccesnek a Collector, akinek az irányítását, ha jól értem egy Reaper veszi át és mondja hogy ő a vége, meg rettegj tőlem Shepard én vagyok végzeted, és hasonlók. :D Nekem ez nagyon lol volt, főleg Sovereign után, akinek jó szövege volt "I am the vanguard of your destruction." -
Normális körülmények között lehetetlen, de ha egy kicsit is ismernéd a játék történetet, erre rájöhettél volna. De azért próbálkozz csak
-
igen és láttam videót róla hogy megölik ezért kérdeztem -
Most a kék szemű, füstölgő Illusive Man-ről beszélsz? Aki cool, mert Martin Sheen hangján beszél? =) -
http://www.youtube.com/watch?v=NVYovVMu-5U -
bendáj17 #18426 sehogy nem lehet megölni majd a végét elküldheted a francba és kész. -
de most tényleg hogy ölhetem meg nagyon nem csipem -

-
persze, itt megtalálod, ha lusta vagy levélbomba is mehet:
6916 Dume Dr
Malibu, CA 90265, USA -
Meg lehet ölni ezt a rejtőzködő fickót aki dirigál nekünk?Meg hogy lehet meghalnunk a végső küldibe,mert eddig mindig túlélem -
Épp néztem a Wikit, nem mindegy hogy kit választunk mely feladatra. Az upgrade-eket és az összes csapatag lojalitásárt elnyertem. -
ferenc001 #18420 Megvan annak az oka, hogy miért haltak meg. És nincs köze se szintedhez, se a paragon/renegade pontodhoz :) -
Nos, befejeztem. Nem kell félnem tovább spoilerektől, így nyugodtan cseveghettek ME2 témában. Sajnos a befejezés a szokásos cliffhangert kapta, mint sok második film, játék, stb.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Sajnos két tagom így is meghalt, pedig az achikat nézve meg lehetne menten mindenkit. Pedig minden mission végig vittem, igaz nem lett max paragon pontom és csak level 25-ig jutottam, de mégse tudtam tenni semmit, hogy Thane-t ne lőjék fejbe az ajtónál vagy Zaeed ne halljon meg egy haslövéstől - érdekes a fejlövést túlélte. A végén a Reaper hang effektejei és kinézete meg a Bayes Transformers filmet jutottam eszembe, kinézetre is.