Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tõled függ de Llew jól mondja nincs megkötve mikor csináld ahogy neked tetszik.

Mihez képest utoljára? Amint lehet kezdj nekik. Egyrészt jók, másrészt plusz képességeket adnak.

Soldiers
és akkor úgye a lojalitás küldiket mindíg utoljára csináljam??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a befejezés elõtt meglehet szerezni minden fejlesztést? Illetve amit meg lehet venni, azt meg is lehet találni valamelyik küldetés során, vagy a megvehetõ-található dolgok el vannak választva? Csak mert nincs elég pénzem minden megvehetõre.

pontosan így lesznek hozzád hûségesek.

Soldiers
A lojalitás küldik azok lennének mikora csapat valamelyik tagjának tennék meg egy szívességet??

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

koschwarz
kelly a legjobb csirke 😄

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

meg idõnként megölelgetni Kellyt

így van nem minden küldetés után, új társnál vagy lojalitási küldetésnél ilyeneknél érdemes, jokerrel is jót lehet dumálni.

koschwarz
minden küldetés után, amikor visszakerülsz a hajódra, szépen körbesétálsz és elcsevegsz a személyzettel, a nõket meg próbálod megdönteni 😄DD
...vagy fiúkat, ki-ki ízlése szerint.

PiszkosFred
Ilyenkor varni kell egy-ket "napot", es akkor probalkozni. A varas alatt termeszetesen kuldetest ertek, csinalj meg valamit, es utana fognak beszelni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem tudsz velük folyamatosan csevegni. Ha kibeszéltél, lezártál velük egy témát, akkor legközelebb csak a fõszál következõ lépése után vagy akkor tudsz velük beszélni, mikor Kelly jelzi, hogy x csapattárs keres, mert mondani valója van neked.

Az mitol van hogy sokszor a tarsaim nem akarnak beszelgetni azt mondjak menjek vissza kesobb?
Nem akarok spoilerezni, úgyhogy legyen annyi elég, befolyásolja a dolgokat hogy fejleszted, vagy sem. A többit fedezd fel magad, úgy a jó, hidd el 😉

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Soldiers
Srácok mivan akkor ha a hajót nem fejlesztem mennyire befolyásolja a történetetT?

Calver
végezz az elsõ fejezettel, vegyél fel mindenkit akit tudsz, majd utána mehetsz.

"The trees move. Do you not see it?"

Soldiers
vlgeztem ott mindennel

Kori
végezz az omegán asszem utána adja

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Soldiers
Hali

Srácok megszereztem Garrust és az lenne a kérdésem mikor adja be a Horizontos küldit mert még nem adta be? vagy a Horizint küldit mikor lehet megcsinálni??

Azokból az ásványokból tudsz majd fejleszteni. A fejlesztés menüben ott van, hogy mihez melyik, meg mennyi kell. Ahogy szkennelés közben találsz valamit felvillan a bal egérgomb a szélen, azzal tudsz szondát lõni a megfelelõ helyszínre (kiugró csúcs a skálán és egyre magasabb hang) és akkor az kibányássza. Elég sok kell belõlük, szóval az ember ellesz egy darabig a kereséssel. A null elem a legritkább. Ha elfogy a szonda a töltõállomáson tudsz venni.

Soldiers
Sracok amikor egy bolygot szkennelek es talalok iridium meg platan vagy mi ezek mire valok??

Kopiati
A spoiler taget utálom, legalábbis ezt a fajtát.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

van spoiler tag ->
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hülyék ellen persze ez se véd, de ha valaki direkt rá kattint az meg magára vessen.

Leirhatnad pm-be esetleg
Kopiati
Ha más ide téved aki nem újra játssza😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Egy újrajátszásban annyi spoiler lehet?

Kopiati
Ahogy érzed, csak spoileresen tudnám elmondani, hogy lehet érdemes idõzíteni 1-2 küldetést. Úgyhogy csináld csak😊

Most kezdtem elorol az osszes dlc is benne van mar es szerintetek hogy erdenes kezdeni? Ugy értem hogy a mellekkuldetesekkel az mindet megcsinalni amitt megbirok utana a fokulderesekre koncentralni
Soldiers
jól elmagyaráztad én se tudtam mi ez de kösszi

Krisztofer45: a Paragon/Renegát pontokkal különbözõ új beszédfolytatásokat teszel elérhetõvé, amivel meg lehet gyõzni az embereket hogy hagyjanak békén, több pénzt kapj egy küldetésért, megijeszd õket, ilyenek. Ez alapvetõen egy szerepjáték elem, nagyjából a meggyõzés/megfélemlítés Mass Effectes megfelelõje, bár itt inkább azt döntöd el, hogy diplomatikus vagy (Paragon), vagy a "cél szentesíti az eszközt"-féle (Renegade). Ezen felül vannak a beszélgetés közben felvillanó interakciók, amikkel lehet könnyíteni a harcot, meg lehet akadályozni hogy valaki a halálba hajszolja magát (magyarul megtámadjon 😄), és stb., stb. A tárcsán lévõ válaszokhoz általában meghatározott számú Paragon/Renegát pont kell, így egy végigjátszásban érdemes az egyik pontjait minél elõbb kimaxolni. A felvillanókhoz nem kell elérni pontot, azok mindig megjelennek a képernyõn. Remélem kielégítõ tájékoztató volt 😄
Llew: Szvsz úgy kell majd importálni, mint a kettõnél: bemásolod (vagy bemásolja az ME3) a Saves mappába a kellõ mentéseket, és játék közben kiválasztod, melyik mentést importálod, és kész. Talán lesz egy Genesis-féle döntésválasztó/import esetén emlékeztetõ, bár lehet ez inkább DLC lesz megint.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Én most fejeztem be a fõküldetést. Hát nem volt semmi. Az elsõ rész befejezésekor nem voltak kétségeim a döntéseim miatt, de most nagyon úgy érzem nem a "legjobb" megoldást választottam. Szerepjáték lévén a visszatöltést csalásnak érezném, vissza most hirtelen nincs kedvem újra végigzavarni a játékot, az egytõl kezdve a folyamatos mentésért meg még annyira sem.

Lehet azt tudni, hogy a mentés miként megy majd át a 3-ba? Ha egy profilon (kaszt) belül több mentés van, akkor melyik megy át? Mi van akkor, ha most elmentem a fõküldetés lezárását és egy korábbi állásból ugyan ezzel a karakterrel újra befejezem? Akkor melyik megy majd át a 3-ba?

mit jelent a paragon-renegát? vagy mi az?
Soldiers
😄 pont a villámszóró van nállam

Kopiati
Új játék, és újra importálod a mentést. Én is csináltam így, csak nálam paragon-renegát megfontolások miatt😊

Kopiati
Ha megteheted érdemes a Caint (atomvetõ nehézfegyver) bedobni, ha leugrik a pajzsa a gépnek) mondjuk lehet téged is megöl a robbanás de látványos halál😊

én ma vittem végig katona ként, ha kitörlõm a mentéseket és elõrõl kezdem mondjuk beszívárgó ként akkor nem baszok el semmit a DLC-k is megmaradnak?

Azért kérdezem mert jobb az óvatosság
Soldiers
én is átvittem a mentésem

Soldiers
Kösz asszem én is adept vagyok (tudok geth-ek ellen hullámlökést csinálni)

csak most ott járok az Overloard DLC végén amikor a számítógépet megkéne ölni csak közbe jönnek a geth-ek meg lõni a VI pajzsát ott nem akar sikerülni egy gyenge egy kicsit a nehézpisztoly hamar kifogy, kettõ meg mire lelövõm a geth-eket addigra 100%-ra töltõdikz a szar

Érdemi választ nem tudok adni, mert most játszok vele elõször, de én azt csináltam, hogy az egybõl áthozott ment változatlanul vittem tovább. Magyarul abban alapként katonával kezdtem, és itt is azzal folytattam, nem váltottam kasztot. Használhatod az össze fegyvert, megtudod melyik mire jó.

Kopiati
Ha egy izgalmas sokoldalú, taktikus dolgot akarsz, minden fegyvert kipróbálni, akkor: Soldier
Ha egy izgalmas, kicsit OP a képességei miatt, de "varázsló" kasztot akarsz kipróbálni akkor: Adept
Ha technikai képességekre vágysz mérnök (sztem kicsit semmilyen)
Ha szereted a közelharcot akkor Sentinel (asszem neki van tech páncélja) (adept-tech képességek vegyesen.
Ha láthatatlanságot akarsz, akkor beszivárgó, szerintem picit súlytalan kaszt.
Ha shotgunnal akrsz lövöldözni, közben nagyokat hopponálni, akkor Harci-adept (vanguard)

én elsõre a katonát javasolnám, legjobb. (mindjárt jönnek azok szerint csak a noobok játszanak vele) de az adept iszonyat erõs a végére, gyorsabban halnak ellene a dolgok, a katonával lehet taktikázni.

Soldiers
srácok olyan kérdésem lenne hogy melyik kasztot érdemesebb inkább választani a katona,õrszem,mérnõk meg amik vannak azokra gondolok

Kopiati
😄 Ha korábban megcsinálod az Érkezést, akkor elhalasztod az érkezésüket, tehát ergo "messzebb" vannak😄 Ha fõszál utánra hagyod, akkor rádöbbensz, "óhh juj de közel voltak", de már a küszöbön állnak😊

Igen és amúgy meg kapsz róla emailt is meg megjelenik a galaxistérképen is ha küldetéses dlc-rõl van szó.
Amúgy a shadowbroker dlc-t végigjátszás elõtt és után is végiglehet játszani.Egyszer érdemes elõtte majd köv. végigjátszásnál utána.Sokban nem különbözik csak 1-2 mondatban de érdekes.Az arrivalt is végiglehet elõtte is de így elég hülyén néz ki.
Fõleg azért mert ha elõtte tolod végig akkor a reaperek már közel vannak,és ha utána mész az utolsó küldetésre akkor meg messzebb xD.Ha értitek.

Ha valamelyik feltelepített dlc nem mûködik, akkor azt kiírja a játék elindítása után a fõmenüben.
koschwarz
oké, ennyi elég 😄

PiszkosFred
Minden dontesednek van kovetkezmenye, hol kisebb es poen, hol nagyobb egy tragikus. A hajo fejlesztese illetve nem fejlesztese sem kivetel. Spoiler nelkul lehetetlen tobbet irni rola, az biztos, hogy erdemes fullra fejlesztve es szinte semmit sem fejlesztve nekivagni a vegso kalandoknak, megeri megnezni, mi mindenre gondoltak a fejlesztok.

Ha fejleszted lesz következménye, ha nem fejleszted akkor is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

koschwarz
tehát van valami konkrét haszna pl. egy csatában, vagy esetleg a sztorit befolyásolja?

PiszkosFred
Tegyuk hozza, hogy egy esetleges masodik vegigjatszas alkalmaval erdemes kihagyni a hajofejleszteseket, es megnezni mi tortenik 😊

Hali
srácok megvettem ma a Mass Effect 2-t a elsõ részét végigjátszottam és a torrent oldalról leszedtem a DLC packot ezeket és feltelepítettem honnan lehet megtudni hogy mûködnek e a DLC-k??