Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Az agyonerõltetett Tali és Liara sohasem volt a szívem csücke. Garrus pedig teljesen semleges volt.
A halál csupán a kezdet...
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Amúgy Jack-rõl mindig a Pitch Black Jack-je jut eszembe.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
PiszkosFred:
"Shepard: You okay?
Liara: Still better than the Mako."
Abszolút best 😄
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
UI: A Shadow broker üldözési jelenete sztem hatalmas. Hasonlít a star wars coruscanti üldözéséhez. Bár ellégé kidolgozattlan lett mivel ha szembe repülünk a forgalommal akkor nem térnek ki, villognak, vagy dudálnak. Azért ezt elvártam volna, sõt sztem így nagyon mûre sikerült. Azért nem lett rossz csak látszik hogy utólag tették bele.
Nekem ebben a sorrendben jönnek be(csak azok amik küldetést adnak és nem csak holmi skint-fegyvert...stb)
Lair of The Shadowbroker-Arrival és a overlord (igazából olyan egyszinten vannak de talán az overlord kicsit jobb),Kasumi Stolen memory, Zaeed Massani, és a legpocsékabb a hammerhad na az nálam betett, a dlc után még a játéktól is elment a kedvem egy idõre.
Szerintem hétvégére meglesz a képregény fordítás (kicsit macerásabb, mint az eddigiek, mert a HUN tlk abszolút nem tartalmazza az új szövegeket, ezért majd az INT-bõl kell átmozgatnom, figyelve, hogy a sorszámok ne csússzanak el... az ördög a részletekben rejlik elvégre 😊)
Akkor az Arrival nem vette át a helyét?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"kell", "kellett"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Start menü-beírod hogy regedit utána megkeresed ezt.
32bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/BioWare/Mass Effect 2
64bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE///SOFTWARE///Wow6432Node///BioWare///Mass Effect 2
Majd még a telepítés elõtt a language-t átírod en-re, telepítés után meg visszaírod ennyi.
Fentvan a magyaritas portálon az arrival honosítása is.
És mellékesen megjegyezném hogy a shadowbroker dlc-t mindenképp szerezd be akár így akár úgy.Az a legjobb dlc a játékhoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Lenne egy láma kérdésem.Tegnap megvettem eredetiben a játékot,és 560 pontért letöltöttem az arrival-t.Irták,hogy a magyar verzióval nem fog futni,de mikor ezt letöltöttem még nem tudtam,hogy ez az. 😞
Mit lehet ilyenkor csinálni?Meg kell vennem ujra a nem magyar verziót?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Most szedem én is láttam hogy van hozzá, magyarítás, csak azért.A new vegas-ra meg a da2-re még mindig várok.Legalábbis arra hogy kész legyen a honosítás.
mike is írt abba fórumba valamelyik nap
Már csak be kéne valahonnan szerezni a dlc-t.
Nem akarok telhetetlen lenni de nem tudod mi újság a képregénnyel?Mike gondolom nagyon elfoglalt mert már jó ideje nem láttam itt.
Na mindegy várós,fõleg a nõi karakteres😄
Nemtom, hogy írta-e már valaki, de kijött az interaktív Mass Effect képregény (amit PS3-ra adtak ki) PC-re és Xbox-ra is, DLC-ként 😊
Mike, fordítunk? 😊
Miranda

ATI Radeon HD 4670 0x9460=5
Megkerestem a régi vidikarimat is amin elõször játszottam a ME2-t:
ATI Radeon HD 2600 PRO 0x9498=4
Akkor ezek szerint a mostani karim 5-s értékelést kap míg a régebbi meg 4-es. Sztem próbáld meg hogy az egyiket ami mellet 5-s van átírod a sajátodra és elmented. Csak biztonsági mentést csinálj a fájlról.
Minden textúra éles nálam, pedig nem mai videókártyám van! 9800GTX 512MB
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Mass Effect 2\BioGame\Config\PC\Cooked/coalesced.ini"
"De fel is van sorolva egy ini-ben hogy melyik vga melyik számot kapja"
Ez hogy? Oda van írva a vga tipusa pl: hd 4870 és mellette a szám?
De én is sokszor veszek észre különbséget több 100 screenem van a játékról és némelyik baromi szép valamelyik meg tiszta ocsmány, legalábbis az arc árnyékánál lehet nagy különbségeket észrevenni.
Onnan jött az egész téma hogy valakinek így néz ki a game.
kép