Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez nem igaz! Megint eltolták a második regény megjelenését. Most június 16-ot írtak megjelenésnek.
Zaeed, Garrus, Ashley, Mordin, Kasumi, Wrex, Legion. Õk a kedvenceim.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jól mondod mindenkinek más ez rendes, ha nem így lenne akkor valami nem a megfelelõ. Nekem is a top dlc a shadowbroker-es volt.

Nekem inkább az elsõ rész karakterei de ez a zaeed gyerek meg jack, hát nem az én stílusom.De mindenkinek más ugye és ez így van jól.A shadowbroker dlc-rõl meg annyit hogy az egész játékot így kellett volna megcsinálni, legalábbis azt a részét amikor még lövöldözés közbe is nyomatja a szöveget.Oldja a feszt rendesen, bár valahogy ilyenkor nem igazán figyelek az ellenre mert olvasom a feliratot.😄

Mimasz
Ízlések és pofonok. (Wrex, Garrus, Liara) 😊

Fenrir
Nekem amúgy érdekes módon egyik ex ME1 karakter sem a kedvencem, talán Wrex és Ashley volt az aki igazán érdekes karakter volt.

Az agyonerõltetett Tali és Liara sohasem volt a szívem csücke. Garrus pedig teljesen semleges volt.

A halál csupán a kezdet...

penge96
Baszki, neked is?😄 Szerintem ugyanaz a kettõ 😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ryder62
Maradjunk annyiban hogy mindenkinek más a kedvence. <#wink>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fenrir
Nekem benne vannak a kedvenceim között Miranda, Mordin, Samara/Morinth és Jack mellett.

Amúgy Jack-rõl mindig a Pitch Black Jack-je jut eszembe.

penge96
Zaeed marhajó, imádtam minden percet mikor mondott valamit. Az igazi badass, akit magammal vinnék egy öngyilkos küldetésre!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fenrir
Pedig jobb mint pl Jacob, Kasumi vagy Grunt.

Ryder62
Nem tudom, nekem nem jön be.

PiszkosFred:

"Shepard: You okay?
Liara: Still better than the Mako."

Abszolút best 😄

Fenrir
Zaees pedig az egyik legjobb karakter, elég sok másik karaktert kenterbe ver.

PiszkosFred
Viszont a beszolasok az uldozes kozben feledtetik a "jelenet" apro technika hibait 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ryder62
Ok, akkor nem sietek a kipróbálásával. 😊 A shadow broker szerintem is jó, sõt ilyen dlc-ket kellett volna kiadni. Az overlord kicsit jobb is lehetett volna. A Kasuminak csak a hossza nem tetszett, kõkemény 1 óra de az is max elnyújtva. A zaeed meg átlagos. A karakter meg unalmas. Felesleges karakternek tartom, Kasumi meg pont az ellenkezõje. A hammerhead meg csak mékó utánzat. Olyan is: unalmas.

UI: A Shadow broker üldözési jelenete sztem hatalmas. Hasonlít a star wars coruscanti üldözéséhez. Bár ellégé kidolgozattlan lett mivel ha szembe repülünk a forgalommal akkor nem térnek ki, villognak, vagy dudálnak. Azért ezt elvártam volna, sõt sztem így nagyon mûre sikerült. Azért nem lett rossz csak látszik hogy utólag tették bele.

Nem igazán az arrival se rossz de a közelébe se ér a shadowbrokernek, az össz dlc közül a 2-3. helyet foglalja el az arrival.
Nekem ebben a sorrendben jönnek be(csak azok amik küldetést adnak és nem csak holmi skint-fegyvert...stb)
Lair of The Shadowbroker-Arrival és a overlord (igazából olyan egyszinten vannak de talán az overlord kicsit jobb),Kasumi Stolen memory, Zaeed Massani, és a legpocsékabb a hammerhad na az nálam betett, a dlc után még a játéktól is elment a kedvem egy idõre.

No problem, megértelek Mike 😊

Szerintem hétvégére meglesz a képregény fordítás (kicsit macerásabb, mint az eddigiek, mert a HUN tlk abszolút nem tartalmazza az új szövegeket, ezért majd az INT-bõl kell átmozgatnom, figyelve, hogy a sorszámok ne csússzanak el... az ördög a részletekben rejlik elvégre 😊)

nálam tuti nem.

Ryder62
"És mellékesen megjegyezném hogy a shadowbroker dlc-t mindenképp szerezd be akár így akár úgy.Az a legjobb dlc a játékhoz."

Akkor az Arrival nem vette át a helyét?

Szívesen, ha van más is amit nem tudsz írhatsz pm-et is nyugodtan.

Forolto
Köszönöm szépen,ha hazaérek mindenféleképpen kipróbálom.

Viccesnek szántam (úgy látszik nem jött be)

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Téged valaki kényszerít ezekre? Pisztolyt tartanak a fejedhez, vagy mi? <#idiota>

"kell", "kellett"

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Vagy leszeded a digital editiont abba van angol telepítõ is, és nem kell akkor a lemez se és így nem megy gajra.

Igen át kell írni.
Start menü-beírod hogy regedit utána megkeresed ezt.
32bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/BioWare/Mass Effect 2

64bit:
HKEY_LOCAL_MACHINE///SOFTWARE///Wow6432Node///BioWare///Mass Effect 2

Majd még a telepítés elõtt a language-t átírod en-re, telepítés után meg visszaírod ennyi.
Fentvan a magyaritas portálon az arrival honosítása is.
És mellékesen megjegyezném hogy a shadowbroker dlc-t mindenképp szerezd be akár így akár úgy.Az a legjobb dlc a játékhoz.

Fpocok
Át kell írnod egy fájlt... de majd mindjárt jönnek az okosabbak és elmondják, pontosan mit. Nem emlékszem már.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Forolto
Sziasztok,

Lenne egy láma kérdésem.Tegnap megvettem eredetiben a játékot,és 560 pontért letöltöttem az arrival-t.Irták,hogy a magyar verzióval nem fog futni,de mikor ezt letöltöttem még nem tudtam,hogy ez az. 😞
Mit lehet ilyenkor csinálni?Meg kell vennem ujra a nem magyar verziót?

Semmi gond.

Nem is hallottam errõl az interaktiv képregényrõl PC-re. Sajnos a witcher 2-vel kell játszanom, ez elég idõrabló😊 Elõtte az AC:Brotherhoodot kellett nyomni, kevés az idõm mostanában az ME dolgokra. Fõleg, hogy a harmadik rész idén meg sem jelenik.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

én megvettem a Witcher csak szaggat egy kicsit hátha valami patch megoldja ha nem akkor majd pár hónap múlva visszatérek rá addig megpróbálom fejleszteni a gépemet.

nyirog
Jól mondod, isten játék, délután óta nem bírom abbahagyni 😄DD

xD
Most szedem én is láttam hogy van hozzá, magyarítás, csak azért.A new vegas-ra meg a da2-re még mindig várok.Legalábbis arra hogy kész legyen a honosítás.

mindenki a Witcher 2-t tolja 😄
mike is írt abba fórumba valamelyik nap
Egyébként mivan az SSV Budapest-el?Szthomas csinálta ha jól emlékszek de õt se láttam már egy ideje.Eltünedeznek az emberek vagy mi?

Király vagy😄
Már csak be kéne valahonnan szerezni a dlc-t.
Nem akarok telhetetlen lenni de nem tudod mi újság a képregénnyel?Mike gondolom nagyon elfoglalt mert már jó ideje nem láttam itt.

az jó lesz köszönjük<#eljen>
Szerintem a felirat alapján végigfordítom... 😊hétvégére szerintem meglesz (hacsak Mike közben nem fordítja le 😊)

Jujj de jó, nekem csak félig meddig magyar, vagyis megvan magyarul csak nem jó az idõzítése.Slice csináltam nekem anno, sok köszönet érte.Amúgy hogy jött ki vagy ez most hogy megy?
Na mindegy várós,fõleg a nõi karakteres😄

én nagyon megköszönném ha lefordítanátok.

Sziasztok!

Nemtom, hogy írta-e már valaki, de kijött az interaktív Mass Effect képregény (amit PS3-ra adtak ki) PC-re és Xbox-ra is, DLC-ként 😊

Mike, fordítunk? 😊

SZEG007
ez nagyon gáz

Mi a tökömért nem linkeli be?Képbeszúrás már megint nem mûködik így meg megint csak a helyet foglaltam feleslegesen.Na mindegy itt az URL.
Miranda

Találtam egy ilyen képet.

penge96
Ez egy hülyeség, nekem 9600 GT-m van, és mindent belehet állítani, és gyönyörû a játék....

Ryder62
Nah belekuksiztam és kikerestem a videókarimat:
ATI Radeon HD 4670 0x9460=5

Megkerestem a régi vidikarimat is amin elõször játszottam a ME2-t:
ATI Radeon HD 2600 PRO 0x9498=4

Akkor ezek szerint a mostani karim 5-s értékelést kap míg a régebbi meg 4-es. Sztem próbáld meg hogy az egyiket ami mellet 5-s van átírod a sajátodra és elmented. Csak biztonsági mentést csinálj a fájlról.

TBTPumpa
Hála Istennek nálam nem ilyen mosódottak a textúrák!
Minden textúra éles nálam, pedig nem mai videókártyám van! 9800GTX 512MB

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Itt van valami hasonló, ez a de lehet mást jelent nem tudom.
"Mass Effect 2\BioGame\Config\PC\Cooked/coalesced.ini"

Ryder62
Hmmm. Errõl eszembe jutott a bulletstorm esete. Ott többen panaszkodtak hogy hiába állítják a grafikát a textúrák low felbontásúak. Nekem is ez volt, mindent maxra tettem aztán mégis minden ocsmányul nézet ki. A lényeg, hogy neten találtam egy ini-t amit bemásolva és felülírva a régit plusz kitörölve másik két ini-t, megjavult. Hátha van valami hasonló <#rolleyes> Amúgy két atit említettél, kiváncsi vagyok hogy zöldek terén is ilyen-e a helyzet.

"De fel is van sorolva egy ini-ben hogy melyik vga melyik számot kapja"

Ez hogy? Oda van írva a vga tipusa pl: hd 4870 és mellette a szám?

Fórumon írta egy gyerek hogy vga alapján határozza meg a game hogy milyen minõségû lesz a textúra.De fel is van sorolva egy ini-ben hogy melyik vga melyik számot kapja.A játékmenüben persze állíthatsz dolgokat de ezt nem.

De én is sokszor veszek észre különbséget több 100 screenem van a játékról és némelyik baromi szép valamelyik meg tiszta ocsmány, legalábbis az arc árnyékánál lehet nagy különbségeket észrevenni.
Onnan jött az egész téma hogy valakinek így néz ki a game.
kép