19778
-
sanya200 #18218 Egyébként Kasumi küldetésén ha meghallgatod a vendégeket akkor egy csaj említi is hogy állítólag Sheapard életben van,mire egy fószer azt mondja kár reménykedni, vagy valami ilyesmit.Közbe meg ott állunk mellettük lol xD
Amúgy ez tényleg meglepő hogy nem ismerték fel elég nagy hírnévre tett szert meg ő az első emberi fantom....stb. -
Hoz_Hun #18217 Ez azért van mert Shepard csak azokkal iszik, akik szintén tudnak sisakkal a fejükön ledönteni egy pohár italt. Ez alól csak Dr. Chakwas kivétel (de lehet ő is tud sisakban inni). :)
Katsumi meg biztos kiderítette, hogy az ellenfele sosem néz híradót. :) -
duke81 #18216 Köszi a segítséget, végre megy minden!
Hatalmas ez a játék.. még jobb mint az első! Azért mekkora bunkó ez a Shepheard.. bemegyek a bárba italt rendelni és a társait meg sem hívja, csak ott állnak mögötte és nézik.. :) a másik nagy marhaság meg a katsumi stolen memory dlc. Hogy a túrósba akar bárki kémnek beszervezni egy ilyen ismert arcot? a galaxis 1000 milliárd lakója ismeri a képét! :)
-
sanya200 #18215 Ja tényleg őt elfelejtettem említeni,meg ott van akkor Kasumi is őt is viheted. -
Hoz_Hun #18214 Garrusért mikor megyünk és nálunk van Zaeed akkor is bead egy plusz párbeszédet, mikor a Blue Suns vezérénél járunk. Mert hogy ismerik egymást. :) -
Hoz_Hun #18213 Mordinért Garussal és Gruntal menni is kedves ötlet. :) -
Hoz_Hun #18212 Nem kell save editor meg semmi ilyen. Én Xbox360-on tolom ott meg pláne nincs is ilyen trükközés. Sajna a legénységet veszni kell hagyni, hogy a Talis küldiknél legyen Legion. De hát kit érdekel, mikor 625-jére viszi végig az ember? Egyszer érdemes megnézni, főleg Tali reakciója miatt, de a Migrant Fleeten is örülnek a jelenlétének elhiheted. :D -
sanya200 #18211 Abban a fejezetben viheted a következőket.Mordin,grunt,subject zero,miranda,jackob. -
Téll? XD Akkor már rosszul emlékszem. XD Na mind1, ha befejezem most az egyet akkor majd újra játszom. -
miért kéne ahhoz editor? egy "fejezetben" vannak. felveszed Grunt-ot, aztán mész Garrus-ért, nem valami hatalmas csoda. -
És ezt, hogy csináltátok, hogy Garrusért Gruntal mentetek? Save Editorral? illetve a légió-talinál meg sajnos csak ugy lehet elmenni talihoz légioval ha feláldozod a legénységet. Vagy a save editorral lehet olyat csinálni (mert már irta valaki, hogy alapbol olyan lett volan a játék), kezdetektől lehet választani az összes dosszié közül? -
az lesz majd befejezve valamikor. :D -
bendáj17 #18206 na azt még nem próbáltam de mindent ki kell egyszer. -
sanya200 #18205 ja xD
nem az a budapesten játszódó, volt régebben linkelve egy 1-2 oldalas novella azok nagyon jók lettek. -
arra, amelyiket írom. -
sanya200 #18203 melyikre gondolsz? -
a novella még mindig nem készült el. nincs egyébként elfelejtve, 30 oldal már kész, csak nem sok időm van rá, meg kedv (ihlet?) sincs mindig. csinálgatom. -
sanya200 #18201 xD
Persze hogy lerobbantja a vorcha fejét shotgunnal xD -
Az komoly még ha Arkangyal beszervezős küldetésére viszed Gruntot:D A Véres Falka Vezére nagyon adja;) -
Hoz_Hun #18199 Azt már próbáltad, hogy a Tali misszóját (felszedős és Migrant fleetes) utoljára hagyod és viszed magaddal Legiont is? Marha jó! :D -
mzoli7 #18198 rég jártam errefelé és érdekelne hogy a Mass Effect Evolóció harmadik része a genesis magyarítása és az ssv budapest-es novella elkészültek-e már? -
Én még paragonnal is a "nyugodjanak békében" megoldást választottam, úgy általában igyekeztem egy ésszerű karaktert csinálni, mit tennék én alapon:D vicces dolog azért... -
sanya200 #18196 Helena Bleck-el is össze lehet futni ha nem ölöd meg hanem rábeszéled hogy oszlassa fel a bandát.Őt is az omegan lehet megtalálni. -
ferenc001 #18195 Ha nem viszed Wrex-et, akkor megkegyelmezhetsz neki. -
(előző nem válasz) -
Nézegettem YouTube-on videót, nem is tudtam, hogy Ököllel össze lehet futni a 2-ben, az Omegán, furi nálam Wrex mindig szétcsapta az arcát a mocsoknak. -
Pares #18192 Vagy inkább ösztönös önismeret? -
Semmi más csak önbeteljesítő prófécia:) -
Pares #18190 "(Neeee, nem szabad Pares véleményére reagálni, mert úgyis Mi vagyunk a hülyék)"
Látod?! Te ezért vagy hülye, mert értelmes válasz helyett, ilyen sunnyogó, másnak adott válaszba belecsempészett provokációkat böfögsz az éterbe. -
Pares #18189 "Hány helyen írták a film készítői vagy a BW illetékesei közül? Na látod."
Még nem sokat tudunk a filmről, ezek csak spekulációk, szerintem az általam előzőekben leírtak a leglogikusabb következtetések, amit a maréknyi infóból le lehet vonni.
"Öööö... miért kéne egy darab filmbe beleerőltetni az egész trilógiát? Mit szólnál 3 darab filmhez?"
Felőlem jöhet a trilógia, bár eddig nem úgy emlegették, mint trilógiát, bár lehet ez változhat.
"Én nem így gondolom, már csak azért sem, mert az Első Kapcsolat Háború nem is volt igazi háború. A sztori szempontjából ugyan ez a küszöb, de a játékokhoz hasonlóan belelökhetnék a nézőt in medias res, és közben bemutatják a világot ala Star Wars. Később jöhet a EKH előzménynek vagy valami."
Pontosítok: Szerintem az EKH a legjobb egyfilmes téma, amit a ME univerzumból jelenleg alkotni tudnak úgy, hogy minőségi legyen az alkotás.
"Ez Hollywood, ahol jelenleg nem a főhősnők ideje van, tehát default férfi Shephard lenne (az Aliens idején épp fordítva), és természetesen paragon egy leheletnyi (de tényleg csak egy leheletnyi) renegade-del."
Szerintem rengetegen csalódnának, vagy elégedetlenek lennének a filmes Shepardal, ezt számtalanszor kifejtették a hivatalos fórumon, és szerintem a BW figyelembe is vette, hogy a játék egyik fő alkotóeleme a testre szabható főhős. Tudom, hogy Hollywood sok mocsokságra képes, de reményeim szerint a Bioware felügyelet megteszi a hatását, és nem hagyják, hogy A+++ kategóriásnál rosszabb filmet csináljanak belőle, főleg hogy amint Te is írtad, pénz van mögötte szarásig. -
ferenc001 #18188 A LotSB, az Arrival, a Genesis, Alt. App. 2 nem kompatibilis a magyar játékkal, de egy kis trükkel megoldható a telepítés (és van mindhez magyarosítás is). Mielőtt telepíted az angol DLC-ket, a Registry-ben átírsz egy értéket, így a telepítő angolnak érzékeli a játékot, telepíthetővé válik a DLC.
Windows XP esetén a Registry-ben (Start-->Futtatáshoz beírod regedit), a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2 útvonalon haladva elérsz ahhoz, ami neked kell. Itt, a Language értéket "hu"-ról átírod "en"-re, majd telepíted a magyarral nem kompatibilis DLC-ket, végül visszaírod a Language értéket, és magyarosítás.
WinVista és Win7 esetén nem tudom pontosan, hol van a Mass Effect 2 "mappa" a Registry-ben, de ha az kell, valaki biztos megírja neked.
És bár ez kicsit komplikáltnak néz ki leírva, sokkal gyorsabb (és talán könyebb is) mint angol verzióra felpakolni a DLC-ket, aztán magyarítani a játékot meg a DLC-ket. -
duke81 #18187 Hi!
Van 1 kis gondom a telepítéssel? van esetleg olyan magyar verzió amiben fut az összes dlc és a genesis is kompatibilis vele? vagy éredemesebb az angol verziót beszerezni, felrakni rá mindent és magyarítani? -
10 dolod amit nem árt tudnunk:)
ITT -
bendáj17 #18185 jó ötlet. -
link -
mehet. -
Tőlem. -
Ha van rá igény, csinálok egy ME topikot a filmeknél, ne offoljunk -
Sforzan #18180 Mostanában úgy is divat a színészek korábbi szerepeire utalást tenni egy-egy mondat erejéig. Szóval Shep benyöghetné, hogy "még az ükapámnak is egyszerűbb dolga volt, amikor katasztrófa túlélőt játszott":)) És bár nem vagyok teljesen képben a Losttal, de kiderülhet, hogy a Cerberus a DHARMA-ból fejlődött ki:) -
Azt hiszem a ME 1-2-t veszem a Steamen. Ezzel a Cerberus hálózattal kapcsolatban, a rendszerhez való hozzáférés biztosító kódon kívül kapok valami extrát is? Vagy csak hozzáférést és a cuccokat ott lehet venni. Valamint hogy működik a BioWare rendszere? Csak szeretnék mindent megtudni róla, mielőtt oda jutok.