19778
-
Llew #18298 Én most fejeztem be a főküldetést. Hát nem volt semmi. Az első rész befejezésekor nem voltak kétségeim a döntéseim miatt, de most nagyon úgy érzem nem a "legjobb" megoldást választottam. Szerepjáték lévén a visszatöltést csalásnak érezném, vissza most hirtelen nincs kedvem újra végigzavarni a játékot, az egytől kezdve a folyamatos mentésért meg még annyira sem.
Lehet azt tudni, hogy a mentés miként megy majd át a 3-ba? Ha egy profilon (kaszt) belül több mentés van, akkor melyik megy át? Mi van akkor, ha most elmentem a főküldetés lezárását és egy korábbi állásból ugyan ezzel a karakterrel újra befejezem? Akkor melyik megy majd át a 3-ba? -
Krisztofer45 #18297 mit jelent a paragon-renegát? vagy mi az? -
:D pont a villámszóró van nállam -
Új játék, és újra importálod a mentést. Én is csináltam így, csak nálam paragon-renegát megfontolások miatt:) -
Ha megteheted érdemes a Caint (atomvető nehézfegyver) bedobni, ha leugrik a pajzsa a gépnek) mondjuk lehet téged is megöl a robbanás de látványos halál:) -
Krisztofer45 #18293 én ma vittem végig katona ként, ha kitörlőm a mentéseket és előről kezdem mondjuk beszívárgó ként akkor nem baszok el semmit a DLC-k is megmaradnak?
Azért kérdezem mert jobb az óvatosság -
én is átvittem a mentésem -
Kösz asszem én is adept vagyok (tudok geth-ek ellen hullámlökést csinálni)
csak most ott járok az Overloard DLC végén amikor a számítógépet megkéne ölni csak közbe jönnek a geth-ek meg lőni a VI pajzsát ott nem akar sikerülni egy gyenge egy kicsit a nehézpisztoly hamar kifogy, kettő meg mire lelövőm a geth-eket addigra 100%-ra töltődikz a szar -
Llew #18290 Érdemi választ nem tudok adni, mert most játszok vele először, de én azt csináltam, hogy az egyből áthozott ment változatlanul vittem tovább. Magyarul abban alapként katonával kezdtem, és itt is azzal folytattam, nem váltottam kasztot. Használhatod az össze fegyvert, megtudod melyik mire jó. -
Ha egy izgalmas sokoldalú, taktikus dolgot akarsz, minden fegyvert kipróbálni, akkor: Soldier
Ha egy izgalmas, kicsit OP a képességei miatt, de "varázsló" kasztot akarsz kipróbálni akkor: Adept
Ha technikai képességekre vágysz mérnök (sztem kicsit semmilyen)
Ha szereted a közelharcot akkor Sentinel (asszem neki van tech páncélja) (adept-tech képességek vegyesen.
Ha láthatatlanságot akarsz, akkor beszivárgó, szerintem picit súlytalan kaszt.
Ha shotgunnal akrsz lövöldözni, közben nagyokat hopponálni, akkor Harci-adept (vanguard)
én elsőre a katonát javasolnám, legjobb. (mindjárt jönnek azok szerint csak a noobok játszanak vele) de az adept iszonyat erős a végére, gyorsabban halnak ellene a dolgok, a katonával lehet taktikázni. -
srácok olyan kérdésem lenne hogy melyik kasztot érdemesebb inkább választani a katona,őrszem,mérnők meg amik vannak azokra gondolok -
:D Ha korábban megcsinálod az Érkezést, akkor elhalasztod az érkezésüket, tehát ergo "messzebb" vannak:D Ha főszál utánra hagyod, akkor rádöbbensz, "óhh juj de közel voltak", de már a küszöbön állnak:) -
sanya200 #18286 Igen és amúgy meg kapsz róla emailt is meg megjelenik a galaxistérképen is ha küldetéses dlc-ről van szó.
Amúgy a shadowbroker dlc-t végigjátszás előtt és után is végiglehet játszani.Egyszer érdemes előtte majd köv. végigjátszásnál utána.Sokban nem különbözik csak 1-2 mondatban de érdekes.Az arrivalt is végiglehet előtte is de így elég hülyén néz ki.
Főleg azért mert ha előtte tolod végig akkor a reaperek már közel vannak,és ha utána mész az utolsó küldetésre akkor meg messzebb xD.Ha értitek. -
Evoluti0N #18285 Ha valamelyik feltelepített dlc nem működik, akkor azt kiírja a játék elindítása után a főmenüben. -
oké, ennyi elég :D -
Minden dontesednek van kovetkezmenye, hol kisebb es poen, hol nagyobb egy tragikus. A hajo fejlesztese illetve nem fejlesztese sem kivetel. Spoiler nelkul lehetetlen tobbet irni rola, az biztos, hogy erdemes fullra fejlesztve es szinte semmit sem fejlesztve nekivagni a vegso kalandoknak, megeri megnezni, mi mindenre gondoltak a fejlesztok. -
ratgab #18282 Ha fejleszted lesz következménye, ha nem fejleszted akkor is! -
tehát van valami konkrét haszna pl. egy csatában, vagy esetleg a sztorit befolyásolja? -
Tegyuk hozza, hogy egy esetleges masodik vegigjatszas alkalmaval erdemes kihagyni a hajofejleszteseket, es megnezni mi tortenik :) -
Krisztofer45 #18279 Hali
srácok megvettem ma a Mass Effect 2-t a első részét végigjátszottam és a torrent oldalról leszedtem a DLC packot ezeket és feltelepítettem honnan lehet megtudni hogy működnek e a DLC-k?? -
Llew #18278 Azért kérdeztem, mert a masseffect.sfportal.hu-on azt írják, hogy:
"Igazából mindegy, hogy az öngyilkos küldetés előtt vagy után játsszuk végig, mindkét verzió logikusan beleillik a történetbe." -
Radian #18277 Igen,érdemes megcsinálni a hajó fejlesztéseket. -
ja de kérdezni akartam: lesz értelme a hajó-fejlesztésnek? lesz valami űrcsata vagy ilyesmi? -
ezt én is tudni akartam, kösz.
az első rész játékidejére nem emlékszem, csak arra, hogy az év végi szabadságon voltam (bő egy hétig), és az alatt végigvittem :D
gyakorlatilag minden nap játszottam vele átlag 4-5 órát, annyira nem tudtam abbahagyni. -
Pares #18274 Befejés után, az Arrival előtt. Az összes többit lehet a befejezés előtt... -
Llew #18273 Nekem az első mindennel, sok szöszöléssel ~43 óra.
A másodikban még hátra van a Liar of the Shadow Broker DLC meg a fő küldetés vége(?) + az Arrival DLC, és így tartok ~49 óránál. Mondjuk az elején sok időt felderítettem, meg elbányásztam, és valószínűleg nem is fogom tudni mire elszórni a felhalmozott nyersanyagokat.
Valaki spoiler mentesen írja meg, hogy a Liar of the Shadow Broker-t a befejezés előtt vagy után érdemes-e lejátszani? Az Arrival-t a címe alapján nyilván a a legvégén. -
Na basszátok meg még hajnali 4kor a mass effect 2-t nyomtam nagyon állot!
Rengeteget változott a játék az első részhez kepest grafika az kegyetlen szerintem, na meg hogy mar loszerre is figyelni kell mert az első reszben lőhettél vakvilágba de itt mar nem.
Összegezve rohadtul tetszik, már az eleén is!
-
Nekem elsőre (fullra, minden dlc, sok-sok duma, keresgélés) 48 óra 50 akárhány perc. Másodikra fullra, minden dlc, (minimális szkennelés, ismered a játékot faktor) 23,5 óra volt a számlálón. -
sztem kb egyforma -
Na végigvittem az első részt! rohadt jó volt
a 2. része is lesz ilyen hosszú mellékküldetésekkel meg a DLC-kel vagy hosszabb lesz??
-
Evoluti0N #18268 Jaj, bocsi, azt hittem, h az a crackes túlmelegedéses gondod van.
-
Evolution: megvan mind a kettő 5600Ft-ért vettem a kettőt használtan
Liew: köszi a segítséget, a fegyverek is megoldodtak -
Llew #18266 1. az elején a játék indításnál a felugró ablakban rögtön egyel lejjebb van a "Beállítások" rész. Azon belül meg ott van, hogy Save Games. Arra katt és megkeresed az első rész mentéseit. XP alatt a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dukumentumok\Bioware\Mass Effet\Saves mappát kell keresni. A többit csinálja magától.
2. A 2. részben? Ott hűtő betétet kell keresned. Gyakorlatilag olyan, mintha újra táraznád a fegyvert. Csak nem lőszert raksz bele, hanem ilyen cuccot, amivel x-et lőhetsz a "végtelen" töltényből. Egy piros csíkos fekete henger. Van szétszórva a pályákon is, de a lelőtt ellenségek után is marad, ha ők is lőfegyvert használtak. -
Evoluti0N #18265 1. először végig kell játszanod az első részt ahhoz, h át tudd vinni a mentést
2. rossz a cracked. már aprópénzért meg tudod venni a játékot és azok a játékok közé tartozik, amik meg is érdemlik, h megvegyed. -
akkor lenne 2 kérdésem
1, hogyan lehet átvinni a mentéseket?
2, a gépfegyvernél azt írja hogy túlmelegedés de már 10 perc ezt írja és nem megy le se a mesterlövészpuskánál se akkor mit kell tennem? mert elég szar kis pisztollyal lövöldözni -
Llew #18263 Spoiler mentesen annyit tudok mondani, hogy többek között attól is függ a dolog, hogy az egyesből átviszed-e a mentésed. Illetve, tömören igen, van aki feltűnik. -
Hali
egy olyan kérdésem lenne akik az 1. részben voltak a embereim akiket magammal tudtam vinni a második részben szerepel valamelyik?? -
Evoluti0N #18261 Nekem is csinált ilyesmi a Hammerhead dlc-nél. Rámentem az irányításnál, h állítsa vissza az alapbeállításokra és utána jó volt. Mondjuk az az érdekes, h egyébként is az alapbeállításokat használtam, de mindenesetre ez megoldotta a problémát
-
Llew #18260 Rájöttem. Érdekes módon sokkal könnyebb lenne, ha a játék nem szar instrukciókat adna. Azt mondja jobb egér gomb a felvétel, erre a "V"-vel veszi fel, ami a billentyűzet beállíts szerint az akna. Mondjuk a játékmenet szerinti ugrás = bal shift sem csinál semmit. -
Llew #18259 A Hammerhead-os küldetésben a vulkánbolygón, hogy a rákban kell felszedni a kutatási anyagokat? Kiírja, hogy nyomjam a jobb egérgombot, és maradjak a kötelében, de szar se történik. Centiről-centire végigköröztem a jelet, de semmi.