Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:DD
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Lehet, hogy mégsem egy kitalált név volt?
A halál csupán a kezdet...

http://youtu.be/16WOX9GlEbg
<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/DpSNMDkrfxY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Mikor arkangyal küldetését kell csinálni akkor ugye meg lehet tudni a támadási tervet hogy hogyan meg honnan támadnak.De amikor találkozunk Garrussal akkor ezt nem tudjuk felhasználni.olyan mintha nem tudnánk hogy mi fog történni, pedig tudjuk hogy alulról be akarnak törni, meg helit is hoznak...stb
Így nem sok értelme van kikérdezni mindenkit hogy mi a terv ha nem tudjuk felhasználni.Kihagyott ziccer kedves Bioware.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Bele se merek gondolni hogy ebbõl mi lenne:D
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Viszont egy ember-krogan szituba bele se merek gondolni.Valami szörnyeteg lenne belõle.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
De a mass effectnél ez kivitelezhetetlen, itt sok helyszínt kell megcsinálni egy nagy helyett, és ugye egyforma se lehet mert akkor meg az a baj.De meglehetett volna úgy csinálni hogy a kisebb mellékküldetések nagy része játszódhatott volna a nagyobb helyszíneken pl omega vagy illium-fellegvár...stb azt azért mégiscsak könnyebb megcsinálni mintha minden kis küldetés külön bolygón játszódna.Meg ezek általában elég üresek is.Semmi látnivaló vagy valami, de az ilyen küldetéseket kihagytam volna hogy szállj le aztán javítsd meg a pajzsot, vagy szedjé duracell elemet a mackbe hogy kapj a végén 5000 nyersanyagot...stb.Ezek a küldik annyira lehangolóak, semmitmondóak teljesen értelmetlenek.De még a történet szempontjából is, most gondolj bele nap mint nap emberek ezrei tûnnek el,elvileg sietned kéne nem pedig ilyen pitiáner küldiket csinálni mint a ceruzaelemes meches rész.A társaké viszont nagyon jó változatos, jól kidolgozott helyszínek de a maradék az pocsék, persze van köztük jó is de a nagy része értelmetlen idõpocsékolás, pl hammerhad az is eléggé lehangoló lett.
A fallouthoz hasonlítani azért merész, mert az sandboxos játék, teljesen más. Az olyan hosszú ameddig játszod.
Remélem ez az univerzum is felnõ majd ezekhez,a film ha jól sikerül nagy lökést adhat neki.De játékok terén csak RPG jelenjen meg ebben az univerzumban.A sima cod féle szarok már unalmasak.Meg talán a játékidõt is növelhetnék mert a többi RPG-hez képest még mindig pofátlanul rövid.Pl fallout vagy dragon age-hez képest.Ott simán elmegy 90-100h is.Itt meg jó ha a fele de már akkor is csak azért mert minden szaros bolygót szétbányásztál.
Én már nem várok ilyet a 3-tól. Úgy értem hogy valszeg már támadás alatt álló bolygókat fogunk meglátogatni és nem hiszem hogy akkor a civilek a minden napi életüket élnék. Sztem ilyenkor fejetlenség lesz, káosz max kisebb óvóhelyeket láthatunk majd ahol lesznek civilek de azok meg ugye ücsörögni meg fetrengeni fognak mivel nagyobb részük túlélõ, sebesült. Legalábbis én így képzelem el a 3-at.
Az meg hogy mindig ugyan az az npc ácsorog ugyan azon a helyen tényleg egy kissé lehangoló. Kedvencem mikor egy ember próbál meggyõzni egy Elcort az omegán hogy ugyan már engedje be az Afterlife-ba. Én megmentem a galaxist de õ még mindig próbál bejutni. lol
"De a volusokra ki kíváncsi?"
Pl én. <#idiota>#idiota> Minél többet akarok megtudni a kedvenc univerzumomról. Pl a turian, asari, salarian anyabolygókra is kiváncsi vagyok. Sõt remélem hogy a 3-ban feltûnnek azért új fajok is. És nagyon remélem hogy egy ilyen sci-fit nem fognak veszni hagyni a 3. rész után. De ha kiadnak egy mmo-t ebbõl is valakit pofán b*szok. Folytassák szépen singlében.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
De inkább azt hiányolom belõle hogy mindig ugyanazok az nps-k vannak ugyanott, mármint a civilek.Pedig már régen megoldott ez a probléma hogy véletlenszerûen legyenek járókelõk, pl gta és társai.Meg sehol egy balhé egy kocsmai verekedés, néha lehetne ilyen is, kicsit színesítené az életet.
Sokan arra is kiváncsiak hogy a Quarianok hogy nézznek ki valójában mert állandóan maszkban látjuk õket. És a Voluk? Õk is mindig védõruhát viselnek.
Ramy is rám szólt mert yagh helyett jagh-ot írtam.Csak elírtam elõfordul na:D
Az Jackob.
Mindbe volt valami ami megfogta a játékost, dobott a hangulaton.
Jöhetne már a ME3 -(
- Samara küldetése
- Thane küldije
- Jack loyal küldije ( a helyszín miatt)
- Mordin loyal küldije
- Tali loyal küldije
- Horizon
- Miranda loyal
Nekem az illiumi küldetések, fõleg mikor thane-t kell beszerezni, az nekem nagyon tetszett.De miranda loyaliti küldije is nagyon jó.A többi annyira nem, vagy legalábbis nem annyira, nekem ezek a legemlékezetesebbek.
Viszont eltudnák képzelni a 3. rész után egy olyan játékot amiben pl egy s-sec tisztet irányítunk, találkozhatnánk régi önmagunkkal(shepardel), 1-2 küldi erejéig.A fellegvár baszott nagy szóval lehetne mit bejárni.Vagy egy Illiumon játszódó történet is jó lenne az is szép nagy hely és élõ.