Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
"99 ways to kill a krogan ... with style"

:DD

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ja, valami olyasmi.Egyébként igen ez volt Shep álneve.

SZEG007
de a mi álnevünk volt, és gondolom ez valami fanart

Fenrir
A Gunn név nem a miénk volt Kasumi küldetésében?

Lehet, hogy mégsem egy kitalált név volt?

A halál csupán a kezdet...

kis érdekesség

nem csodálom, nagyon jó ezeket én nem láttam még. De így tök jó.

Szívesen! Nekem a személyes kedvencem ez:
http://youtu.be/16WOX9GlEbg

Ryder62
Átmásolod az egész bioware mappát és tuti nem lesz probléma. Ebben vannak a mentések, konfig fájlok megy más hasznos dolog. És csak a save mappát másolod majd vissza. Nem árt ha az egész bioware mappa megvan. <#wink>

lightjack
Gyors kérdés: újra akarom tenni az XP-t és az lenne a kérdésem hogy ME1-ben a mentéseket elég levenni a BioWare mappából, vagy esetleg van máshol is, amit le kell vennem hogy újratelepítés után tudjak ezzel a karakterrel játszani?

ezek a trailerek nagyon jók, :) köszi szépen-

Még a legjobbakkal is megtörténhet! :D Inkább linkelem: Mind Heist - Mass Effect 2

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Bocs a duplázásért: http://www.youtube.com/watch?v=DpSNMDkrfxY

Mass Effect 2 Hans Zimmer zenéjével. Komoly... :D

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/DpSNMDkrfxY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Érdekes ez az érkezés dlc, most hogy kezdtem egy új játékot már egybõl bedobja a horizont küldetés után ahol ash-el is találkozunk(vagy éppen kaiden-el).De ez így érdekes, legalábbis történet szerint mert 2 napon belül megérkeznek a reaperek de mire eljutnák a játék legvégére az nem 2 nap.Persze nem muszáj egybõl menni lehet a legvégén is csak így egy kicsit zavaró, legalábbis az idõpont szempontjából.

http://www.youtube.com/v/w0McQvKVrzk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Tudjátok mit nem értek?
Mikor arkangyal küldetését kell csinálni akkor ugye meg lehet tudni a támadási tervet hogy hogyan meg honnan támadnak.De amikor találkozunk Garrussal akkor ezt nem tudjuk felhasználni.olyan mintha nem tudnánk hogy mi fog történni, pedig tudjuk hogy alulról be akarnak törni, meg helit is hoznak...stb
Így nem sok értelme van kikérdezni mindenkit hogy mi a terv ha nem tudjuk felhasználni.Kihagyott ziccer kedves Bioware.

Jól van befejeztem mert a végén még rémálmaim lesznek.

Semmi. Úgy mint ahogy a bálna meg a tehén se tud (természetes körülmények) közt egészséges utódot "létrehozni".

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Hát ebben igazad van, mert csak az apa személyiségét,ambícióit örökli nem a kinézetét.Majd a me4-ben meg Shepard gyerekével kell nyomulni.Aki Liara-t választotta az asarival megy aki, kaident-ashley-t az emberrel.Egyéb eshetõség nem lehetséges mert abból már csak szörnyszülöttek születnének.
http://www.youtube.com/v/NNRMbhh_mK0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Bele se merek gondolni hogy ebbõl mi lenne:D

penge96
Én azt tudom, csak jelezni akartam hogy tök felesleges Liara kivel hál, úgysem lehet azt mondani, hogy "Na ez a gyerek az apjára ütött" :D

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Pontosan erre a részre céloztam én is, még ki is emeli az asari hogy csak asari gyerek lehet a románcból.
Viszont egy ember-krogan szituba bele se merek gondolni.Valami szörnyeteg lenne belõle.

ez így van volt egy ilyen rész amikor egy krogan munkás ének egy asari-nak és mi gyõzzük meg hogy folytassák akkor mondja hogy csak kék gyereke lehet.

Mivel liaranak egy asari ezért neki csak asari gyereke lehet.Ha egy krogannal csináltatja fel magát az is totál így fog kinézni.Tök mindegy milyen fajjal párosul abból mindig asari gyerek születik.

penge96
Pontosabban van, de csak annyi mint az asarikban :)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

penge96
Aranyos <#smile> Bár semmi emberi nincs benne <#vigyor4>

Hát nekem amúgy jó ha 30-33h volt eddig de abba csak annyi nyersanyaggyûjtés volt amennyi kellett.Elnyújtani el tudtam én is 51h-ig de az is csak az összes dlc-vel együtt de úgy hogy az összes bolygóleírást is elolvastam mert 3-4x annyi ércem volt mint amennyi kellett volna.

Igen ezen én is töprengtem a fallout ugye vagy épp a dragon age az EGY nagy térképen játszódik ergo könnyebb megcsinálni, mivel a terep nagyrészt ugyanaz...stb
De a mass effectnél ez kivitelezhetetlen, itt sok helyszínt kell megcsinálni egy nagy helyett, és ugye egyforma se lehet mert akkor meg az a baj.De meglehetett volna úgy csinálni hogy a kisebb mellékküldetések nagy része játszódhatott volna a nagyobb helyszíneken pl omega vagy illium-fellegvár...stb azt azért mégiscsak könnyebb megcsinálni mintha minden kis küldetés külön bolygón játszódna.Meg ezek általában elég üresek is.Semmi látnivaló vagy valami, de az ilyen küldetéseket kihagytam volna hogy szállj le aztán javítsd meg a pajzsot, vagy szedjé duracell elemet a mackbe hogy kapj a végén 5000 nyersanyagot...stb.Ezek a küldik annyira lehangolóak, semmitmondóak teljesen értelmetlenek.De még a történet szempontjából is, most gondolj bele nap mint nap emberek ezrei tûnnek el,elvileg sietned kéne nem pedig ilyen pitiáner küldiket csinálni mint a ceruzaelemes meches rész.A társaké viszont nagyon jó változatos, jól kidolgozott helyszínek de a maradék az pocsék, persze van köztük jó is de a nagy része értelmetlen idõpocsékolás, pl hammerhad az is eléggé lehangoló lett.

Ryder62
Igaz van az ilyen mékózás, meg bányászás miatt tûnik viszonylag hosszúnak. 40 óra kb. De ezek nékül már fele ilyen hosszú lenne vagy max 30 óra. A Kotor hasonló mint a ME (uge az is Bio gém) és az volt simán 50 óra pedig abban nincs semmi ilyen idõrabló baromság.

A fallouthoz hasonlítani azért merész, mert az sandboxos játék, teljesen más. Az olyan hosszú ameddig játszod.

Egyetértek én is kíváncsi vagyok több dologra is, pl az asari-turian fõbolygóra...stb ezeket miért nem lehet látni, legalább vmi kép vagy valami lenne róla.Nekem se kéne mmo maradjon csak megy sima RPG-nek és folytassák 4.-5. résszel is egész nyugodtan.Elég nagy a galaxis, rengeteg kiaknázatlan lehetõség van benne.Nézzétek csak meg a star wars-t vagy star treket mennyi minden készült már róla és még fog is.
Remélem ez az univerzum is felnõ majd ezekhez,a film ha jól sikerül nagy lökést adhat neki.De játékok terén csak RPG jelenjen meg ebben az univerzumban.A sima cod féle szarok már unalmasak.Meg talán a játékidõt is növelhetnék mert a többi RPG-hez képest még mindig pofátlanul rövid.Pl fallout vagy dragon age-hez képest.Ott simán elmegy 90-100h is.Itt meg jó ha a fele de már akkor is csak azért mert minden szaros bolygót szétbányásztál.

Ryder62
Ha egy reaper repked majd a fejük felet vélhetõen nem egy helyben állnak majd az npc-k. :D

Én már nem várok ilyet a 3-tól. Úgy értem hogy valszeg már támadás alatt álló bolygókat fogunk meglátogatni és nem hiszem hogy akkor a civilek a minden napi életüket élnék. Sztem ilyenkor fejetlenség lesz, káosz max kisebb óvóhelyeket láthatunk majd ahol lesznek civilek de azok meg ugye ücsörögni meg fetrengeni fognak mivel nagyobb részük túlélõ, sebesült. Legalábbis én így képzelem el a 3-at.

Az meg hogy mindig ugyan az az npc ácsorog ugyan azon a helyen tényleg egy kissé lehangoló. Kedvencem mikor egy ember próbál meggyõzni egy Elcort az omegán hogy ugyan már engedje be az Afterlife-ba. Én megmentem a galaxist de õ még mindig próbál bejutni. lol

"De a volusokra ki kíváncsi?"
Pl én. <#idiota> Minél többet akarok megtudni a kedvenc univerzumomról. Pl a turian, asari, salarian anyabolygókra is kiváncsi vagyok. Sõt remélem hogy a 3-ban feltûnnek azért új fajok is. És nagyon remélem hogy egy ilyen sci-fit nem fognak veszni hagyni a 3. rész után. De ha kiadnak egy mmo-t ebbõl is valakit pofán b*szok. Folytassák szépen singlében.

Ha a Hud olyan lesz, mint a Dead Space játékokban, vagy valami hasonlóan lesz megoldva, az ultra brutál lesz...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

nyirog
jaja, életet még casey is említette anno h a hud-ot a Dead Space 2-ben látotthoz hasonlóan akarják megcsinálni (és ott pedig volt élet :P)

ja hogy te cikkeket is írsz.Jól nyomod:D

Vraaanyek
Valamelyik cikkemben már írtam errõl régebben, miszerint a 3-ban már lesz "élet", mozogni fognak az NPC-k, és pulzáló lesz az egész!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Majd talán a 3-ban.

igen meg milyen jó lenne ha mozognának az emberek meg mindenki más. Élne az a világ.

Hát azért nyilván az emberek a quarianokra kíváncsiak mivel emberszerûek.De a volusokra ki kíváncsi?Még csak nagy szerepük se volt a történetben, talán a "biotik god" kivételével.De igazad van pl turian,salarian vagy épp krogan nõstényeket se lehetett eddig látni, meg gyerekeket se.Bár a gyerek kérdés azért hihetõ mivel 2 lövöldözés közbe elég fura lenne egy 8 éves kis srácba botlani, esetleg a fellegvárban lehetett volna 1-2 akik sétálnak a szüleikkel...stb
De inkább azt hiányolom belõle hogy mindig ugyanazok az nps-k vannak ugyanott, mármint a civilek.Pedig már régen megoldott ez a probléma hogy véletlenszerûen legyenek járókelõk, pl gta és társai.Meg sehol egy balhé egy kocsmai verekedés, néha lehetne ilyen is, kicsit színesítené az életet.

Ryder62
Errõl eszembe jutott hogy a Mass Effect univerzumban sose láttunk gyerekeket. Sõt minden fajból csak egy nemet láttunk. Az emberek meg a Quarianok kivételek. Bár Quarianoknál csak hangból meg ruházatból lehet megitélni mert ugye nem látjuk õket. Több faj több nemû egyedekbõl áll akkor miért nem futunk össze pl egy turian nõsténnyel?
Sokan arra is kiváncsiak hogy a Quarianok hogy nézznek ki valójában mert állandóan maszkban látjuk õket. És a Voluk? Õk is mindig védõruhát viselnek.

Tessék ilyen lesz shep és liara gyereke.
kép

Ryder62
XD

penge96
EgéSZségedre, najó abbahagytam xD

Egézségedre:D

penge96
Grammar nazi vagyok xD

Na már te is ezzel jössz?
Ramy is rám szólt mert yagh helyett jagh-ot írtam.Csak elírtam elõfordul na:D

penge96
Jacob. <#awink>

A "néger fickó" lol:D
Az Jackob.

A néger fickó küldetése nem semmi volt,még egy külön filmet is lehetne belõle forgatni.Utánna a samarás ami nagyon érdekes volt,jack megható.
Mindbe volt valami ami megfogta a játékost, dobott a hangulaton.
Jöhetne már a ME3 -(
Ryder62
Van egy pár:

- Samara küldetése
- Thane küldije
- Jack loyal küldije ( a helyszín miatt)
- Mordin loyal küldije
- Tali loyal küldije
- Horizon
- Miranda loyal

Nektek melyik küldetés tetszett jobban az alapjátékban?Dlc-k nélkül?
Nekem az illiumi küldetések, fõleg mikor thane-t kell beszerezni, az nekem nagyon tetszett.De miranda loyaliti küldije is nagyon jó.A többi annyira nem, vagy legalábbis nem annyira, nekem ezek a legemlékezetesebbek.

Viszont eltudnák képzelni a 3. rész után egy olyan játékot amiben pl egy s-sec tisztet irányítunk, találkozhatnánk régi önmagunkkal(shepardel), 1-2 küldi erejéig.A fellegvár baszott nagy szóval lehetne mit bejárni.Vagy egy Illiumon játszódó történet is jó lenne az is szép nagy hely és élõ.