19778
  • Kopiati
    Perzse, teljes magyar felirat van:) (már ahol van felirat.)
  • Doom 4
    Na most azt mondjátok meg nekem, hogy ezek a beszélgetések le vannak magyarra fordítva?
  • Evoluti0N
    A vége akkor van, amikor lezárod a fősztorit és kiírja, h szeretnéd-e még folytatni a játékot :). Na és akkor érdemes végigvinni az Arrivalt. :)
  • bendáj17
    persze az a legvége addig csinálj meg mindent. Az lesz az amikor az omega 4-en kell átmenni. Utána is lehet bolyongani. Na akkor meg tudod csinálni.
  • Krisztofer45
    akkor gondolom az a játék vége fele lesz
  • bendáj17
    a végső küldetés az öngyilkos küldetés utánra gondoltak.
  • koschwarz
  • Soldiers
    Lair of the Shadow Broker meg ez a küldedés magyarul ez lenne a Árnyékbróker rejtekhelye??
  • Krisztofer45
    Sracok most kaptam meg a Arrivalt küldetest es azt irtak hogy főküldetés befejezése után érdemes játszani azt mit jelent hogy a főküldetés befejezése után??

Mert a kuldetesek kozott van most hogy talajam meg Talit, samarat, thanet
    meg a miranda meg jacobbal kell beszelnem gondolom ők is adnak majd vmi kuldit
  • Soldiers
    oksa vágom kössz
  • bendáj17
    tőled függ de Llew jól mondja nincs megkötve mikor csináld ahogy neked tetszik.
  • Llew
    Mihez képest utoljára? Amint lehet kezdj nekik. Egyrészt jók, másrészt plusz képességeket adnak.
  • Soldiers
    és akkor úgye a lojalitás küldiket mindíg utoljára csináljam??
  • Llew
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy a befejezés előtt meglehet szerezni minden fejlesztést? Illetve amit meg lehet venni, azt meg is lehet találni valamelyik küldetés során, vagy a megvehető-található dolgok el vannak választva? Csak mert nincs elég pénzem minden megvehetőre.
  • bendáj17
    pontosan így lesznek hozzád hűségesek.
  • Soldiers
    A lojalitás küldik azok lennének mikora csapat valamelyik tagjának tennék meg egy szívességet??
  • koschwarz
    kelly a legjobb csirke :D
  • Llew
    meg időnként megölelgetni Kellyt
  • bendáj17
    így van nem minden küldetés után, új társnál vagy lojalitási küldetésnél ilyeneknél érdemes, jokerrel is jót lehet dumálni.
  • koschwarz
    minden küldetés után, amikor visszakerülsz a hajódra, szépen körbesétálsz és elcsevegsz a személyzettel, a nőket meg próbálod megdönteni :DDD
    ...vagy fiúkat, ki-ki ízlése szerint.
  • PiszkosFred
    Ilyenkor varni kell egy-ket "napot", es akkor probalkozni. A varas alatt termeszetesen kuldetest ertek, csinalj meg valamit, es utana fognak beszelni.
  • Llew
    Nem tudsz velük folyamatosan csevegni. Ha kibeszéltél, lezártál velük egy témát, akkor legközelebb csak a főszál következő lépése után vagy akkor tudsz velük beszélni, mikor Kelly jelzi, hogy x csapattárs keres, mert mondani valója van neked.
  • Krisztofer45
    Az mitol van hogy sokszor a tarsaim nem akarnak beszelgetni azt mondjak menjek vissza kesobb?
  • ferenc001
    Nem akarok spoilerezni, úgyhogy legyen annyi elég, befolyásolja a dolgokat hogy fejleszted, vagy sem. A többit fedezd fel magad, úgy a jó, hidd el ;)
  • Soldiers
    Srácok mivan akkor ha a hajót nem fejlesztem mennyire befolyásolja a történetetT?
  • Calver
    végezz az első fejezettel, vegyél fel mindenkit akit tudsz, majd utána mehetsz.
  • Soldiers
    vlgeztem ott mindennel
  • Kori
    végezz az omegán asszem utána adja
  • Soldiers
    Hali

Srácok megszereztem Garrust és az lenne a kérdésem mikor adja be a Horizontos küldit mert még nem adta be? vagy a Horizint küldit mikor lehet megcsinálni??
  • Llew
    Azokból az ásványokból tudsz majd fejleszteni. A fejlesztés menüben ott van, hogy mihez melyik, meg mennyi kell. Ahogy szkennelés közben találsz valamit felvillan a bal egérgomb a szélen, azzal tudsz szondát lőni a megfelelő helyszínre (kiugró csúcs a skálán és egyre magasabb hang) és akkor az kibányássza. Elég sok kell belőlük, szóval az ember ellesz egy darabig a kereséssel. A null elem a legritkább. Ha elfogy a szonda a töltőállomáson tudsz venni.
  • Soldiers
    Sracok amikor egy bolygot szkennelek es talalok iridium meg platan vagy mi ezek mire valok??
  • Kopiati
    A spoiler taget utálom, legalábbis ezt a fajtát.
  • Llew
    van spoiler tag ->
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hülyék ellen persze ez se véd, de ha valaki direkt rá kattint az meg magára vessen.
  • Krisztofer45
    Leirhatnad pm-be esetleg
  • Kopiati
    Ha más ide téved aki nem újra játssza:)
  • Llew
    Egy újrajátszásban annyi spoiler lehet?
  • Kopiati
    Ahogy érzed, csak spoileresen tudnám elmondani, hogy lehet érdemes időzíteni 1-2 küldetést. Úgyhogy csináld csak:)
  • Krisztofer45
    Most kezdtem elorol az osszes dlc is benne van mar es szerintetek hogy erdenes kezdeni? Ugy értem hogy a mellekkuldetesekkel az mindet megcsinalni amitt megbirok utana a fokulderesekre koncentralni
  • Soldiers
    jól elmagyaráztad én se tudtam mi ez de kösszi
  • ferenc001
    Krisztofer45: a Paragon/Renegát pontokkal különböző új beszédfolytatásokat teszel elérhetővé, amivel meg lehet győzni az embereket hogy hagyjanak békén, több pénzt kapj egy küldetésért, megijeszd őket, ilyenek. Ez alapvetően egy szerepjáték elem, nagyjából a meggyőzés/megfélemlítés Mass Effectes megfelelője, bár itt inkább azt döntöd el, hogy diplomatikus vagy (Paragon), vagy a "cél szentesíti az eszközt"-féle (Renegade). Ezen felül vannak a beszélgetés közben felvillanó interakciók, amikkel lehet könnyíteni a harcot, meg lehet akadályozni hogy valaki a halálba hajszolja magát (magyarul megtámadjon :D), és stb., stb. A tárcsán lévő válaszokhoz általában meghatározott számú Paragon/Renegát pont kell, így egy végigjátszásban érdemes az egyik pontjait minél előbb kimaxolni. A felvillanókhoz nem kell elérni pontot, azok mindig megjelennek a képernyőn. Remélem kielégítő tájékoztató volt :D
    Llew: Szvsz úgy kell majd importálni, mint a kettőnél: bemásolod (vagy bemásolja az ME3) a Saves mappába a kellő mentéseket, és játék közben kiválasztod, melyik mentést importálod, és kész. Talán lesz egy Genesis-féle döntésválasztó/import esetén emlékeztető, bár lehet ez inkább DLC lesz megint.