Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyerekek. Nyár van.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

én is nézek fel de nincs semmi extra infó vagy valami.

Nem tudom de kihalt teljesen a fórum de a me3 se nagyon pörög.Pedig felnézek egy nap 10x minimum de sose írtok semmit.

Fpocok
LOL és SC2 liga van + egy csomóan kint voltak tüntetni. Gondolom... 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vraaanyek
Srácok valami apokaliptikus vírus ereje volt az utolsó kommentemnek, vagy hova tûnt mindenki? 😄😄

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Vraaanyek
Állítsd jobb oldalon a lehetõségek közül automaticra, mert akkor szétosztja a magokat a futó alkalmazások között, és amikor elindítasz egy játékot, azt tedd le tálcára, és utána a baloldalon az alkalmazás listán a játék exe-jére jobb klikk, és cpu 1+2, és akkor csak a játék használja mindkét magot!

raven87
Vagyis még nem. Csak a Joker-es küldetésre. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Köszi. Most már mind1, tovább akartam menni mellékküldetéseket csinálni, de tovább dobott a végjátékra.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Fenrir
Ha nem maximális akkor esélyed nincs kibékíteni õket. A Tali/Legion vitát viszont el lehet simítani hazugsággal is ha nem sikerült elsõre.

A Miranda/Jack-et nekem másodjára még sohasem sikerült.

A halál csupán a kezdet...

raven87
A Paragon már benne van az 5-ösben, a Renegade 1-es, mert a jó oldalra hajtok.

Fenrir
Nem elég magas a paragon/renegát szinted.

A halál csupán a kezdet...

raven87
Most tolom a ME2-t. Sajnos sikerült összebalhézni Mirandával Jack miatt. Ki lehet valahogy békíteni? A meggyõzés fekete színû. 😞 Az összes lojalitás küldetés meg van csinálva.

lightjack
Letölöttem, de hogy kell használni? egyszerûnek tûnik de nem értem. Ha rûnyomok egy progira és benyomom CPU2 re akkor az összeset CPU2 re teszi át. Hogy kell?

lightjack
Jó, de ezzel be lehet állítani hogy mindkét magot használja? Vagy ezzel mit lehet csinálni?

Vraaanyek
Én tudnám ajánlani erre a cpu control-t, a GTA4 megjelenése óta használom, és általában plusz 4-6 fps-eket jelent!

Erre van megoldás. Sok esetben segítenek az olyan progik, amik ráerõltetik a programra, hogy minden magot használjon.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azért megy az egy lassabban mert az csak egy processzorra van optimalizálva.És hiába van 4-6 magos géped semmit nem jelent.És általában minél több mag van annál kisebb az egy magra jutó megahertz.Nekem is 2 magos van és 2.7ghz-en megy.Ha csak azt vesszük hogy egy magot használ akkor egy sima egymagos 3,4ghz-es cpu jobb, mint a 2 vagy többmagos.Én is tapasztalom fõleg régi játékoknál ami egy magra van optimalizálva.

majd meglátjuk mi kell hozzá.

lightjack
Érdekes, mert nekem az ME2 jobban futott sokkal mint az ME1. Pedig állítólag erõsebb gép kellett a 2 höz mint az 1 hez. Hát remélem nem vmi erõmû kell hozzá. Mert most gépre beújítani nem tudok...:/

Ryder62
Max olyan változás lehet mint az 1 és 2 között. Mindkettõt az unreal engine hajtja de a 2 jóval szebb és részletesebb elõdjénél. Arról nem is beszélve hogy sztem a textúrák is helyén vannak a 2-ben míg az 1-ben jó pár mosottas, elnagyolt textúrát látni.

De viszont a textúra felbontást hozzák szépen vissza a 3-ba ahogy az elsõ részben is volt. A 2-ben nem lehetett választani tex. felbontást. Elég szomorú hogy lassan már csak a képernyõ felbontást tudom testre szabni.
Vissza sírom még az olyan játékokat amik grafikai opcióiba több mint 20 dolgot lehetett beállítani.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

remélem is 😄

Ryder62
Ha a 2 elfutott ez is elfog. Ugyan az az engine max egy kicsit szebb. Nem hinném hogy drasztikusan nõne a gépigény. Arról nem is beszélve hogy ez alapvetõen még mindig egy rpg nem crysis <#wink>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

jaja én is akkor meghalok és el kell gondolkodni a gép vételén 😄 semmi pénzért nem hagynám ki.

lightjack
Csak jönne már ki a demo. Ha nem fut el a gépen akkor meghalok. Vagy legalább egy gépigényt adjanak ki...

mondjuk a mérnõknél az egyik képesség nagyon tetszett. Ja nekem is a harci adeptus, meg az õrszem is klassz volt. Tényleg jó lenne.

Jó csak annyira nem illik bele a képbe egy engineer nem az a hõs típus, talán egyszer megpróbálom azzal is.Kedvencem sentinel,vangard kaszt a soldier nem igazán az túl egyszerû.
Amúgy meg remélem tényleg sikerül egy eszméletlen jó gamet csinálni.Ha azt vesszük megvan hozzá minden, ha minden eddigi rpg-bõl kivennék azt ami jó volt és egy játékba zsúfolnák, hát az eredmény elég meggyõzõ lenne.
Pl a KOTOR-ból a mellékküldetések kidolgozását,a dragon age-bõl a szereplõk viselkedését, kidolgozottságát,me2-bõl a játékmenetet pl fedezékrendszer kiegészítve jobb közelharci lehetõségekkel és a páncél felszerelhetõségtét de úgy hogy hasonlítson az egyre, legalábbis funkcionalitás szempontjából.Ott sokkal több modult lehetett felpakoni pl pajzs,eü felület,vagy épp jobb biotik védelem...stb

én is mindegyikkel próbáltam menteni a világot 😄

Mindegyik kassztal toltam kivéve az engineer-t az valahogy nem illik bele szerintem.Legalábbis hogy egy szerelõvel mented meg a világot.Bár erre Isac Clark rácáfol de mindegy.

na látod jó lesz az. 😊 Az jó kis kari lesz (a õrszemre gondolok)

lightjack
Kaidan nem is olyan rossz. Garrust és Liara-t egyesíti egy személyben. Mellé teszem Wrexet és jó kis team-et lehet összehozni. Kövi végigjátszásom lehet õrszem lesz.

adj neki egy esélyt.

lightjack
Én Kaidant sosem szerettem. Mindig is haszontalannak véltem, mert a tech+bio képességek kombinálva sztem nem a legjobb. De lehet hogy most kipróbálom egy küldinél hátha felmutat vmi jót.

Amúgy meg nekem az egyben, ezzel a taktikával az 50-es szint már a játék 3/4-nél megvolt, még jóval a Vermire elõtt.Szóval érdemes így használni meg így jóval több manid is lesz.

Hát a 60-as szintet nem fogod tudni elérni 2 végigjátszás alatt ezt megsúgom.Sõt még 3 alatt is necces.Az a helyzet hogy elsõre csak 50ig lehet másodszorra az 59-et el lehet érni de az 59 és a 60-as szint között 300.000xp különbség van ami majdnem egy komplett végigjátszást jelent.
Xp-t úgy tudsz a legtöbbet szedni ha mindenkivel beszélsz mindent elolvasol és a tankos küldetéseknél minden ellenfelet kézzel lõsz szét nem tankkal.Egy falócsápért kapsz legalább 800-1000xp-t nehézségtõl függõen.És ha tényleg minden ellenfelet kézzel nyírsz ki akkor dõlni fog az xp.Bármely ellenfelet el lehet intézni még a legnagyobb geth-et is-Azokat fõleg liara-val vagy Kaidennel érdemes támadni mert felemeli mint egy darab papírt,magasabb szinten.Amúgy ahogy észrevettem sokkal több pontot-pénzt-xp-t nem kapsz a 2-ben ha 60-ast importálsz.Nem sok különbség van a 2 között.Így nem biztos hogy 3x megéri végigtolni az egyet ugyanazzal a karakterrel.

60 szint a max de elõször 50-et lehet csak utána lehet 60.

Botond
Az egyben lvl50 a max. A kettõben asszem 30.
lightjack
ME1 ben mennyi a max szint? Most vagyok 28-as, harci adeptus, már specializálódtam Nemezisre, de még vissza van a Vermár és a Férosz is. Szal kb mennyire lehet kimaxolni egy karaktert ME1-ben?

igen több jó megoldás van.

Most az az 5000 nullelem nem nagy szám.Ennyit megér, így többet ki tudsz próbálni.Leginkább én is a plusz pajzsokat használom de csak akkor ha olyan karakterrel megyek.De pl a sentinelnél nem kell asszem annál van a tech pajzs.Beszivárgónál viszont kell mert ott csak az alap van.Minél elõbb meg kell csinálni jacob küldetését ott meg lehet kapni a biotic pajzsot.

Lehet váltani a különleges képességek között (csak ugyebár nem ingyen).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Csak azért, mert a játék elején a Geth pajzsszilárdságot választottam ( szerintem életemben most elõször irtam zs-t és sz-t egymás mellé... 😄 ) aztán amikor meglett a professzor pedig a pajzsot ( Barrier ) és a Geth pajzs eltûnt... Pontot nem költöttem rá szóval nem gáz. 😊

Ez egy nagyon jó kérdés, de nem hiszem hogy felülíródik, mivel nem tudnád visszatanulni.Jó nincs ilyen szó de érted.De egyszerû a képlet ment egyet elõtte válts képességet ha felülírja csak visszatöltöd a mentést és kész.

Köszönöm a segitséget, mûködik a dolog... Másik kérdésem lenne. Amikor másodjára kezdi az ember a karaktergenerálásnál lehet választani egy extra képességet. Amikor már megvan a prof. és lehet kutatni akkor a Haladó Képzés menüpont alatt választható új képességekbõl választva fölülirjuk a játék elején választott képességet ?

ha ezt a programot futtatot az összes DLC kompatibilis lesz.link
A shadowbrokerig bezárólag az összes.
Amik angolul jöttek ki az a Lair Of The Shadowbroker,Alternate Appearance 2,Arrival,Dark Comic(Bár ez egy interaktív képregény).
De ezeket is nyugodtan fel lehet rakni a magyar verzióra is csak egy apró átírás kell a registryben, és már magyarosítás is van ezekhez a dlchez.Megvenni is meglehet õket ha szeretnéd csak a bw oldalán a profilodat angolra kell állítani és kész.És megéri megvenni õket, vagy legalább végigtolni, fõleg a shadowbroker dlc-t, az összes közül az a legjobb, de az arrival se rossz.

Sziasztok, egy kérdésem lenne. Valaki leirná nekem, hogy melyik DLC-k kompatibilisek a magyar ME2-vel ? Köszi.

<#idiota><#hawaii>

A fórumon olvastam hogy "
A következõ Mass effect kötet a könyv hét után június 16-án jelenik meg. "
De még egy jó hír bár nem mass effectes, a halo reach már megjelent magyarul.Mármint a könyv.

Legutoljára úgy hallottam hogy június közepe fele.Már én is nagyon várom, az elsõ kötet is jó volt.

nem tudjátok mikor fog megjelenni a második regény magyarul ?