Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Nem is tudtam hogy van Shepard ösztöndíj is.Ha azt a múltat választod az egyben akkor a 2-ben megjelenik egy hír errõl a díjról.Milyen apróságokra oda nem figyelnek😄
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Egyébként miért nem kísérletezgetsz a face generátorral,nagyon pofás karaktereket lehet csinálni csak idõbe telik, az én karakteremet majdnem 3/4h-ig csináltam mire olyan lett ami végül is megtetszett.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Pontosabban arra gondolok hogy mikor shep már közeleg a halálhoz az elején akkor lepöröghetett volna elõtte az élete, és így is meglehetett volna hozni a döntéseket.Szerintem sokkal de sokkal jobb lett volna mint ez a rajzolt képregényes megoldás.Elég lett volna csak a me1-bõl kivágni a fõbb jeleneteket és kész, vagy belsõ nézetbõl végigpörgetni és akkor nincs az hogy hogy néz ki a karakter, mert ugye mindenkinél máshogy.

Most csajszival tolom. De soha nem magam szerkesztem a karaktert hanem utána nézek. Max egy-két helyen javítok, modosítok. Most ilyen karim van:
😊
De rayder62 attól hogy importáltad még javíthatsz rajta itt-ott alapból elég érdekesen néz ki a karakter mikor importálod.De ez a face kód se mûködik mindig rendesen mert van aki módolja és úgy rakja fel a facedatabase-re és hiába másolod ki a kódot nem fog mûködni.Apróbb módokkal lehet a szem színét és a haját is változtatni ami alapból nincs benne, de a játékban igen.Gondolok itt arra hogy pl vannak olyan NPC-k amiknek ilyen-olyan hajuk van, azokat is lehet használni a saját karakteredhez csak ezek egy kis munkával járnak.
Egyébként milyen karakterrel tolod férfi vagy nõ?
sok helyen látok ilyen face kódokat pl:
741.1GL.F12.861.EGE.16F.3IA.121.C96.191.4G6.236
Ez hogy kéne értelmezni?
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Mennyire lenne igény egy sg.hu-s genesis dlc fordításra? 😊 Csak mert eléggé... mondjuk úgy, hogy nehéz napjaim vannak és hát Blasto már kreált egy fordítást hozzá. Ha viszont van rá igény, akkor elkészítem a saját verziómat is.
Még ha nem is annyira, de számítanak az elsõ rész döntései a második részben. Egy csomó dolog, párbeszédek, megjelenõ karakterek attól függõen vannak jelen, és olyan formában, hogy milyen döntést hoztál az elsõ részben. Mondd már meg mi értelme akkor meghozni az elsõ rész döntéseit, amikor a második részt már kijátszottad?! Mert ez magas nekem... 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ennyibõl én is dobhattam volna a dragon age-t mert baromi nehéz volt elsõre mind az irányítás mind a taktikák...stb de foglalkoztam vele és megérte.Mert ha rájössz hogy mit hogy utána már reflexbõl megy és sokkal élvezetesebb lesz.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
De van 4-5 dontes, amely fontos. Ash vagy Kaiden halt meg? Wrexet sikerult e jobb belatasra birnod, vagy lelotted/lelotte Ash? A tanacs a vegen megmenekult, vagy hagytad oket elpusztulni. Ki mellett dontottel, Anderson vagy Udina, stbstb. Ezeket nem tudod beallitani vagy eldonteni a masodik resz elejen, ha teljesen szuz uj jatekot kezdesz. Eddig legalabbis, mert a mostani DLC-vel lenyegeben kaptal egy interaktiv kezdest, ahol a ME1 fontosabb kerdeseit eldontheted 10 perc alatt. (meg persze megismerheted a tortenetet is, ha nem volt valami esetleg tiszta korabban)
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egy 15 perces képregény kb érdemes végignézi már csak a szöveg miatt is, nekem tetszett és végig shep meséli el mi történt.Én majd feveszem videóra és megtartom, jobb szeretem importálni az elsõ rész mentését mint erre támaszkodni.
Ez a genesis DLC most a legújjabb? Azt hittem az arrival lesz az, Ebben a DLC-ben röviden mi van? Köszönöm
Ahogy láttam egy mondat nincs lefordítva a 2. ha jól emlékszem.
genesis
Ha feltelepítem a legfrissebb Nvidia drivert, akkor gépindulásnál a fényerõm nem áll át automatikusan a beállított értékre, csak manuálisan.
Igazából már ott tartok hogy leszarom, de érdekelne, hogy mitõl van...