19778
-
bendáj17 #18258 rendben van, most már nekem is. -
sanya200 #18257 Tuti másik kép:D
Nekem megvan mind a 2. -
Direkt dobtam fel a magas labdát :D -
Szerintem meg inkább a csajnak kéne beszúrni :) -
bendáj17 #18254 lehet igazad van, más milyen. :) -
Am meg ha jól nézem,akk ez egy másik -
Szerintem minden új oldalra bekell SZÚRni ezt a képet :D -
bendáj17 #18251 jó kis kép de ezt már láttam itt ha jól emlékszek. -
-
-
sanya200 #18248 Nagyon poénos vagy xD
-
Az épp 1 évvel kevesebb, mint az élet tapasztalatod? 

-
sanya200 #18246 Igen úgy működik ha megállítod a játékot és ha nyomva tartod a jobb egérgombot és körbeforgatod a kamerát akkor ki lehet jelölni a célt xD.
nekem jó ha 8 év játéktapasztalatom van :D -
Ezek után akkor nem illik panaszkodni, hogy a mai játékok "faék" egyszerűségűek
-
[homlokracsap]
(na ezt is megértem, 25 év játéktapasztalat után egy ilyenen akadok fent, és magamtól nem tudok rájönni :DDD) -
Hát nekem ösztönösen működik:) asszem jobb gomb (egéren) nyomva tart és akkor lehet nézelődni:) -
nekem egyszer sikerült, és azóta sem tudom hogyan csináltam, lol :DDD -
Llew #18241 A képzés videóban elmondják elvileg, de nekem még nem sikerült összehozni.
A plusz karakteres, küldetéses DLC-ket mikor lehet, vagy érdemes lejátszani? Jelenleg ott tartok, hogy egy kivételével megvan minden alap csapattag, kettő kivételével mindnek megvan a lojalitás küldetése is, és már egy jó ideje mehetnék az IFF-ért. Kasumit, meg Zaeed-et gondolom még előtte lenne érdemes beszervezni.
A "szerelmi" szálat gondolom csak egyféle képen lehet befejezni, és nem lehet duplázni, esetleg triplázni. Csak mert jelenleg több vasat is tartok a tűzbe. Mirandával állok szerintem a legjobban, gyakorlatilag csak a befejezés hiányzik, de Talival is kb. ugyan ez a helyzet. Illetve Kelly és Samara irányába is tettem lépéseket. -
hogy is lehet azt megcsinálni, hogy a parancsnoki menü lenyomásakor mozgatni tudom a célkeresztet és úgy jelölni ki egyesével egyszerre a célpontokat? vagy én emlékszem rosszul valamire? -
sanya200 #18239 nem lesz vele gond volt hogy nekem is észrevette és semmi se történt. -
alapból nem járó dlc-k mellé: kasumi, arrival, overlord, shadowbroker.
a többi csak barbizás, kozmetika, vagy "erősebb(?)-de minek" fegyver. -
Elvileg nem lesz gond, de ha inditod a jatekot, ne legyen aktiv netes kapcsolatod, mert azonnal felismeri a rendszer, hogy zsivanysag van 1-1 dlcvel... -
Llew #18236 A ruhás, meg hasonló marhaságosakat nem is akarom megvenni. Amit kinéztem az a Katsumi, a LotSB, meg az Arrival egyenlőre, ez viszont már nem fér bele az 1600 pontba. Talán később még az Overlordot.
Nekem is az a bajom, hogy a ~2000-ért megvett játékhoz 2-3 új küldetésért kiadni 3-4000-et baromira nem jó vásárnak tűnik.
Viszont, ha leszedem őket, az nem okoz gubancot a rendes játékkal? Meg a bioware accounttal a Cerberus Network ös cuccok miatt. Mondjuk egyelőre még azokat sem szedtem le, csak a sima játékot viszem. -
sanya200 #18235 Ha jól tudom meg lehet kp-ért is venni a bioware oldalán,nem feltétlenül pontokért,bár pontosan nem tudom hogy hogy van.De a pontokat baromira nem éri meg ha minden dlc-t meg akarsz venni akkor az egy 10-es lenne legalább.
Amit mindenképp érdemes megvenni az a Shadowbroker és Arrival dlc a többi azt hiszem ingyenes bár az Overlord-ba nem vagyok biztos.Az ilyen fegyver meg páncélos dlc-ket annyira nem éri meg sokat nem ad a játékhoz max könnyebb lesz valamivel.A társak páncéljaira meg pénzt kiadni meg aztán totál pazarlás az égegyadta világon semmi haszna nincs csak skin.
Én azt javaslom hogy esetleg szedd le őket nem legális formában és ha lesz goty vagy ultimate vagy hasonló kiadás amiben benne lesz az összes dlc azt vedd meg.Én így fogom legalábbis,pedig megvan a ce kiadás de szeretném a dlc-ket is.Csak jelenleg nem éri meg. -
Llew #18234 Hi! Olyan kérdésem lenne, hogy BioWare pontot a különféle üzletekben beszerezhető kártyás megoldáson túl hol lehet venni? Nincs valami egyszerűbb, olcsóbb megoldás (neten paypal, stb.) a DLC-k megvásárlására?
Pár hete lenyomtam az első részt, hétvégén meg elkezdtem a 2-t, és elégé rákattantam. Aztán utána olvasva belefutottam ezekbe a fizetős DLC-kbe, és legalább a plusz szereplős, meg küldetéseseket érdemes lenne megvenni. Viszont ez az egy kártyán lévő 1600 pont ahhoz kevés, kettő meg kicsit húzós lenne a játék mostani árához képest.
A DLC-k ára egyébként miért nem csökken? Most már bőven többe kerülnek, mint a játék, és arányaiban azért még mindig -
bendáj17 #18233 ilyenek vagyunk :D -
Én is rögtön elkezdtem keresni.
Sok perverz állat
-
Ja pedig már én is rábukkantam korábban. És az a baj torrent oldalakon se találni :S... -
itt vannak ilyenek de fizetős sajna :( -
bendáj17 #18229 nagyon jó kép :D -
WTF? 
-
-
Először megcáfoltalak volna:), de aztán kinéztem a nagy világba képletesen, és ha Magyarhonban vannak olyan emberek akik nem tudják, ki a miniszterelnök, stb. akkor azon sem lehet csodálkozni, hogy a bűnözők 2 évvel Shep halála után nem ismerik fel. Mondjuk alap hiba a részükről, hogy a Fantomokat nem követik figyelemmel. De ügyes húzás, hogy a Fellegvár halmazában van a buli, ott senki nem keresné őket. -
sanya200 #18225 Hát ki tudja, lehet a terminusban nem is tudnak róla annyian.Mivel elég elszigetelt rendszer és nem is járt ott az egyben csak egy küldetésig. -
azért gondolom még egy ilyen híres fantom képét sem plakátolták ki galaxis-szerte, szóval nem biztos, hogy tényleg mindenki ismeri shep-et, főleg 2 év elteltével. -
sanya200 #18223 Hát custom fejeket nem tudom hogy lehet-e vele.De a face kódot lehet változtatni, azt viszont hogy működik-e a mass effect 1-ben is nem tudom ott még nem próbáltam.
Save editorral így tudod átírni a kódot.
megnyitsz egy létező karaktert-raw fül-azon belül a 2. pont a squad és ott lett egy olyan hogy face code.Átírod elmented és utána jó lesz de csinálj egy mentés másolatot előtte mert felül fogja írni amit megnyitottál.
face database -
custom fejeket h lehet a játékba rakni? Gibbed's save editor kell? Jah és még vmi, ME1 mentésben is működni fog? lehet onnan kezdem, majd :) -
Mass Effect - Evolution 3. - 4. része elérhető valahol magyarul? -
duke81 #18220 Játékos bakik oldala nem létezik? lehetne innen mazsolázni rendesen! :)
amúgy félreértés ne essék, csúcs a game! :) -
bendáj17 #18219 igen nekem is így rémlik, van egy pár ilyen. Érdekes és vicces.