Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elakadtam.Elején járok mikor elõször a hajón vagyok és van 4 szintje.Beszélgetni kell emberekkel... És mondják hogy találd meg ezt meg azt. Csak nem tudom hol találom ezeket a dolgokat.
Mass.Effect.2.MULTi3-PROPHET
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Zaeed - 4. szint, gépház. Ha kijössz a liftbõl, jobbra az utolsó ajtó.
Sokakat zavar, de ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni. A dlc páncélok így lettek a játékba rakva.
Páncélt csak a fõkari tud váltani ? Csapatnak nem kell péncél vagy mi ?
Ezt a Zaeeg srácot hol találom a Normandyn mert komolyan lehet nyomorék vagyok de sehol sem lelem hogy dumáljak vele pedig már küldire is vihetném ha akarnám...
Illetve amire baromi zavar ménem lehet kikapcsolni a páncélok sisakját VÁZ !!
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Mass Effect 2 Prima Official Guide PDF
A játékot még nem tudtam megvenni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt egy lista gamefaqs-ról, ami nagyjából lefed mindent, amire számítani lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-A tanács halott
-Rachni királynõ halott
-Conrad-dal gonosz voltál
-Ha a fõhõs férfi Ashley-t mented meg, ha nõ Kaiden-t
És ha jól olvastam, alap esetben románc sincs senkivel
-Wrex halott
-Nyersanyag, pénz, paragon, renegade bónusz nincs
-Mellékküldetésekrõl meg nincs sok infó
DarkSector
Ha mentésbõl küldöd, akkor is csak annyi történik, hogy kiírja neked, mi a helyzet az elsõ rész mentését alapul véve. De azon te változtatni nem tudsz - nem is lehet.
A karaktered kinézetét, kasztját állíthatod át + ûrhajós beszélgetés.
én mentésbõl küldöm, nem kezdtem el babrálni a karakterrel, úgyse látom a kitinpáncél alatt a fejét.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
All hail the double x!
Én nem importáltam mentést, egy tiszta új játékot indítottam, és nem találtam választási lehetõségeket a múltammal kapcsolatban.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
hmm akkor marad a sárkánycucc 😊 +15% tech/bio sebzés az élharcosnak jól jön 😄
All hail the double x!
lehet is választani...lehet elkerülte a figyelmed, mert hülye rendszere van, ha csak folyamat nyomkodod, hogy "tovább->tovább", és nem nyomsz máshová, akkor autómatikussan nem fogja felkínálni a generálást.
http://imgur.com/S85Fn.jpg
+15% tech/bio sebzés
+10% pajzs energia
Collectors Armor
http://imgur.com/6iS5j.jpg
+10% regeneráció
+20% roham sebességéhez
+20% élet erõ
Inferno Armor
http://imgur.com/HR0PX.jpg
+10% meggyõzés
+10% tech/bio képsességez
+10% roham sebességéhez
Terminus Armor
http://imgur.com/RtcyR.jpg
+10% roham sebességéhez
+15% pajzs
+10% extra lõszer összes fegyverhez
Recon Hood
http://i.imgur.com/3wZi1.jpg
Már majdnem Splinter Cell 😛
Csak az a zavaró, hogy a dlc páncéloknál állandóan fent van a sisak.
© navahok
Ha új karakter indítasz, import nélkül, akkor csakis az elõre beállított történet szerint mehetsz. És ez általában Renegade döntéseken alapul.
Nálam az importált karakteremnél még az elején az ûrhajóban tettek fel két kérdést, hogy mi is az eredet történetem és Anderson-t vagy Udina-t választottam a tanácsba. Ez gondolom akkor is megvan, ha új karaktert indítasz. De ennyi.
Gondolom azért lett végül így megoldva, hogy motiválják a játékost az elsõ rész végigjátszására.
De ha nem akarod végigvinni az egyet, tölts le egy neked tetszõ mentést.
http://www.annakie.com/me/home.htm
átküldjem priviben a jó ini-t?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
+10% shield bónusz
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
All hail the double x!
De ha látok valahol, majd elküldöm.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Nem úgy volt hogy akinek nincs meg a mentése az kiválaszthatja milyen történetet vitt végig az 1. részben?
Erre van egy férfi/nõ/me1 karakter import.
Indítottam egy férfit, de nem nem állíthattam be semmit :S, csak az alap kezdéssztori van.
Nem lehet valahogy beállítani?
Csak a CE-t rendeltem meg és ahhoz csak angol nyelvût adnak.
Nem igaz, hogy ilyen buzi módon tudták összeállítani. <#wow3>#wow3>
Most azért kuncsorgok a magyar kézikönyv után, hogy valamit azért meg is értsek belõle. Remélem, elõbb-utóbb megszán valaki és belinkeli nekem.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
All hail the double x!
Összesen 13 olyan bolygó van szétszorva a különféle rendszerekben, ahová le lehet szálni és ott feladatot csinálni (ehhez fel kell deríteni õket, megtalálni az anomália pontos helyét és oda kilõni egy szondát). Bár ezekbe beletartoznak azok is amihez konkrétan valamelyik társunk feladata kapcsolódik.
Tehát olyan nagyon nem járhattad be a galaxist ha csak hármat találtál.
Csillagközi Romboló-nak fordítotték....azért ez egy fokkal jobb 😊
Megjegyzem a Battlestar Galactica helyes fordítása -> Galaktika romboló vagy esetleg Galaktika Harcicsillag/Harcihajó/harciromboló vagy ilyesmi...
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Ez alól kivétel a kezdeti video, mikor a Normandy és a karakter sorsát láthatjuk.
Próbáld ki esetleg, hogy levadászod azt a crack-et, ami az egymagos procikhoz készült. Azoknál nem indul el ez a kezdeti video és ezt azt hiszem átugorja a crack/patch nevezzük aminek tetszik, által. Nem tudom tényleg így mûködik vagy sem, de a problémát kezeli. Ha más nem segít akkor meg kell keresned manuálisan a kérdéses filmecskét és törölni a file-t.
Melyik billentyûvel lehet screenshot-ot csinálni? A "PrintScreen"-t próbáltam, de nem igazán mûkszik.. 😞 Pedig szeretnék néhány képet készíteni a "beosztottaimról" 😊 Pl. Miranda és Kelly.. 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Vannak a "nagy" döntések, amiket már leírtak, pl Wrex él/meghal, megmented-e a tanácsot. Szerintem ide tartozik a Rechni királynõ megmentése is. Én anno elengedtem,
Aztán, ott van a többi küldetés, amiknek különösebb hatása nincs a játékmenetre, viszont sokat dob a hangulaton. Vagy visszatérõ karakter formájában vagy levélben(ez a gyakoribb).
Volt pl 1. rész elején egy férfi, aki megkér, hogy szerezzem vissza a felesége holttestét, hogy normálisan el tudja temetni. Segítettem neki.
Vagy hallhatunk Dr. Chloe Michel felõl is, akivel még a Citadel-ben találkoztunk.
Ilyenekre lehet számítani.
Sok küldetést felismertem az elsõ részbõl, és lehet, még így is kihagytam ezt-azt. Talán ideje újra kezdenem az elsõ részt 😛