Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
el is fért....😄
amúgy ezt a szörszálhasogatás dolgot inkább tegyük félre, mert nem lessz eredmény.

inkább a 12. karakterrel foglalkozzunk, hogy honnét lehetne megszerezni....<#fejvakaras>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Én is szanaszét offolotam a topikot mostanában, de azért ez elfért volna az A2 topikban is nem?😊

[merlinw.org]

MerlinW
"azmellett hogy élvezed a játékot."

Az a probléma, hogy sokan képtelenek vagytok élvezni a játékokat. A szõrszálhasogatás, a hibák keresése több figyelmet kap mint maga a játék. Csak magatokkal szúrtok ki. Minden játéknak megvannak a maga bajai, ahogy a filmeknek is, de most õszintén; a játékoknak/filmeknek a szórakoztatás/kikapcsolódás az elsõdleges céljuk. Hátra kell dõlni és játszani. Nem a recéket vizsgálni, a postprocessing hatásait, nem azt, hogy mbe lehet belekötni. Az a teszterek és a kritikusok dolga.

Ha nem köt le annyira a játék, hogy szemet húnyjunk a hibái felett, akkor csak hosszú órákat pocsékolunk el rövidke életünkbõl.

[merlinw.org]

DarkSector
off
amúgy most nagyobb gondom is akadt egy dlc-vel....😄
ha valakinek van xlive, akkor nézze meg lécci hogy nála is ennyit ír-e...

on

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
<#hawaii>

[merlinw.org]

DarkSector
te se tudtad ezt?
pedig ez nyilt titok...😄

DarkSector
nem érted de nem gond, itt nem a játék ellen beszélek, de vannak tények, aminél nem lehet elfogultan vélekedni...

nekemis tetszik a játék, de nem szállok el tõle...mert tudom hol "csaltak" a játékban hogy ien lett
ez nem rossz dolog, de ezzel tisztában kell lenni, azmellett hogy élvezed a játékot.

BEAST
aha 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DarkSector
mert nem tudnál mit.
nektek mindegy hogy interaktív bejátszásokkal tömik meg a játékidõt, vagy rendes realtime irányított játékmenettel?
nekem nem.

leszarom mien, onnantól kezdve, ha helyette egy szinkronos filmet is nézhetnék.

ettõl kezdve tök ÉRTELMETLEN hasonlítgatni a többi játékhoz, ahol valóban te játszol, abban a 10-20órában.

ez itt nem gond, csak hogy tisztában legyen mindenki, hogy a grafika miért olyan amilyen, mert nem kell sok erõforrás a realtime mókákhoz.

ezt csak nem kell már 2010-ben elmagyarázni.

mindig van egy mérleg.
van bal fele, a grafika, és a jobb fele, a tartalom...
soha nem lesz mind kar a magasban.
ezért nem lehet egy gta olyan kidolgozott mint monnyuk egy FNR4

Akkor hogy lehet vérsárkány páncélom ha ez eredeti de a Dragon Age nem? xD Dragon Agebe megvan a vérsárkány páncélzat szal h tudom ME2-be áthozni?? 😄
MerlinW
Az a kakipisi idõ😊

[merlinw.org]

😊
MerlinW
Ismét csökkent a renoméd. Mondjuk eddig standált a 0-hoz, sokat nem veszíthetsz már vele...😊

Nekem pl pont a kaland része tetszik és a lövöldözés nem.

[merlinw.org]

koschwarz
az a te bajod, ha nem aknázod ki a játék lehetõségeit.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Azért meg oldhatták volna hogy könnyeben lehessen új karaktert létrehozni!
A francnak van kedve mindig végignézni az elejét! Olyan mint az 1-ben. Kár hogy nem lehet tovább léptetni!
MerlinW
ATI: AA
1 Catalyst AI bekapcsol (standard) - minden más játéknál advanced ajánlott
2 Catalyst AA bekapcsol (4x vagy 8x) - 2x nem megy valamiért
3 Masseffect2.exe-t átnevezed UT3.exe-re
4 Játszik

A fenti leírás csak Catalyst 9.8-ig mûködik, az újabb verziókban nem. (10.1-ben nem tudom, ki kell próbálni.)

[merlinw.org]

BEAST
huh, erre inkabb nem mondok semmit... 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Vagyun így páran! 😄 😊
Kongy
Hát erre csak azt mondom, hogy no comment. 😄 Se a ME2-t de a Dragon Age-et nem vettem meg. :-P De mind2t kijátszottam. Rossz ember vagyok, nagyon rossz.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
jah értem.

DarkSector
akkor ha a tv-ben megnézel egy adag barátok közt, akkor az a leghosszabb játék...inkább játszatok azzal, ha elég ennyi.

Blood Dragon Armor is a special armor in Mass Effect 2. It is only available if you register Dragon Age: Origins.
Kongy
De mondom, hogy Vérsárkány, az meg Bloody Dragon, és ez a Dragon Age ikonja azért tettem hozzá. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ez a pancel akkor jar elvileg csak ha Dragon Age-t is megvetted. 😄
DarkSector
nem dragon age, hanem bloody dragon, nem ua.

Kongy
Nagyon kemény a "Vérsárkány" Dragon Age páncél szerintem. 😊 Shepard ilyen robothangon beszél belõle. 😊

Na most kezdem egy sentinelt milyen bonusz kepesseget valasszak neki?
hát na,lassan oda jutunk hogy ilyen szintû minõségi fordításokat fognak készíteni😊))
LOL
Hát ja elég érdekesen fordították le a játékot! 😊 😛

Amit mondtál az az Orosz változatban lesz! 😊
Innen már csak 1 lépés....

Vanguard = élmunkás
Infiltrator = imperialista kém

<#idiota><#idiota><#idiota>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Normalis RPGket en is mindig legnehezebben kezdek (dragon age meg olyan tipusu jatekokat ahol van pause, meg jol meg lehet gondolni mit csinalok stb) ez viszont akciojatek ezekben nem vagyok nagyon gyakorlott. De az alap fokozat tenyleg nagyon konnyu.
Én rögtön Insane-n kezdtem! Háát mint mondjak nem gyengék!
En is soldier voltam, de sima alap nehezsegen jatszottam de ugy nagyon konnyu, egyreszt nem koltottem el 25 csapat pontot, mert kivancsi voltam mikor lesz olyan nehez a jatek, hogy muszaj. Sosem lett. Sosem hasznaltam semmilyen loszert csak a sajatot es sosem hasznaltam egyetlen csapattartsam semmilyen kepesseget sem. Nekik sem osztottam ki csak a kapott pontok felet. Ehhez kepest mint kes a vajban mentem elore sosem volt semmi nehezsegem. Szoval alap nehezsegen a jatek nagyon konnyu.
Magyar változatban ez a nevük! Nem?
BEAST
<#ijedt>

Vanguard=élharcos?
Infiltrator=Beszivárgó?
Na a Soldier nem jó? Ohh.
Pedig gondoltam a fagyasztó meg a gyújtó töltényei jók! Meg az idõlassítása!
Melyik az a küldetés ahol lehet egy plusz képességet szerezni?
Mert minél hamarabb elvégzem!
Calver
*pontosabban Adept tud páncéllal, Warp-al le tudja kapni, viszont az összes többi képessége csak hp ellen hatásos

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
rövid és tömör véleményem, gamefaqs fórumon is kb ezt hozták ki a népek:
tápság: Sentinel és Infiltrator, teljesen különbözõ játékstílus, de mindkettõ rohadtul erõs.

gyengét kiemelve nem mondanék, mindnek megvan a hibája... Adept nem tud semmit kezdeni pajzsokkal és páncéllal, Engineer szív barrier esetén, Vanguard berohamozik ellenfelek közé, csattan egyet a pajzsukon majd meglepõdik amikor 50 lyukból szivárog, Soldier hasonlóan, mivel spec képessége emlékeim szerint fedezékbõl használhatatlan...

wesker24
Én a Mass Effect 1-et annak idején Vanguard-al vittem végig !

Egész jó volt ! Lehet a 2-ben is az leszek !
esetleg úgy, ha gombonként felprogramozom a Logitech progijával :-D Mintha a bill-t nyomogatnám... érted....
Ohh az jól hangzik! Akkor lehet hogy Még sem Katonát inditok!
Amúgy szerintetek melyik a leghasznosabb kaszt??
És melyik a legrosszabb?
Calver
lesz egy küldetés, ahol megtanulhatod még egy fegyver használatát - Assault Rifle, Sniper Rifle, Shotgun. én AR-t választottam.

#2408-as hozzászólás
Pont azt akartam ajánlani! 😊
Targytalan talaltam egy jo oldalt:

http://www.annakie.com/me/frs.htm
Sentinellel hogy tudsz gépkarabélyt használni??
Nem csak pisztolyt meg géppisztolyt tud használni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mért?mit oldott meg és mit hozott elõ???szerintem semmit
Feltenne nekem valaki importalhato me1 savegameket?