Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és kiket lehet megszerezni az 1. rész társaid kozul?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID:misi2mezei
hanem,hogy most fejeztem be a játszástXD
még nem vittem végg!még csak most találkoztam eloszor Ash-el....
ezért kérdeztem amit kérdeztem😄valaki tud rá választ?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3Ds MAX :)
mindegy azért kiirom,hogy a kérdésem SPOILER!
de lenne 1 kérdésem!
spoiler]Ash valahogy csatlakozhat hozzánk az elso találkozáskor?mert én mindig jo voltam de nemet mondott azért mert a Cerebrushoz kozom van😞vagy esetleg majd a késobbiekben lehet?[/spoiler]
elore is thx!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az elsõ részben a talált cuccokból le lehetett mindent tudni, vásárolgatni tényleg nem kellett.
Itt meg nem nagyon van mit, viszont amit lehet az vagy nagyon hasznos (fejlesztéshez szükséges cuccok) vagy hangulati elem (halak az akváriumba, csak ne feledjük el gyakran etetni õket, különben kipusztulnak; ûrhajómodellek, hörcsög, olvasnivalók). Persze bolton kívüli vásárlás is van, de ez lekorlátozódik a szondák és az üzemanyag beszerzésére.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Szerintem nem feltételnül bolygón való furikázásra (legalábbis nem olyan módon mint az elsõ részben a MAKO), inkább harcolgatásra lesz majd, de végülis amint kint lesz a jövõben valamikor a DLC akkor úgyis kiderül mit szándékoznak vele tenni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
PSN ID.: Beegabor
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"The trees move. Do you not see it?"
Elindítod a játékot, a fõmenüben extra, ott beállítások és legalul az onlin e opciót választod és ezután az ebben lévõ 2 opciót kikapcsolod, így nem fog csatlakozni a cerberushoz, ebbõl kifolyólag nincs ellenözés és minden mûködik rendesen.
Positive Mental Attitude
Az 1-et úgy vittem végig hogy nem vettem semmit se mert nem éreztem szükségét!
Next PC upgrade: 2022
Az lenne a kérdésem, hogy a páncél kinézetét hogy tudom alakítani?
Mert hát ugye ahol lehet színezni meg ilyenek, direkt van gatyónak vállasnak meg mindennek külön csúszka, de még nincs választási lehetõségem.. :S
Ezeket hol, mikor tudom megszerezni?
Elõre is köszönöm!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
"The trees move. Do you not see it?"
PSN ID.: Beegabor
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Régen játszottam az elsõvel, hol van a Citadel? (Fellegvár?)
kösz
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak