Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát a leírás szerint a Shield és Barrier ellen hatásosabb, viszont Armor ellen meg gyengébb, mint a többi Assault Rifle.

A Collector Assault Rifle-nak olyan sebzése van (kb.), mint a Vindivator Battle Rifle-nak, csak nem rövid sorozatokban lõ, hanem folyamatosan. Legalábbis ezt olvastam róla.

Kár, hogy nincsenek statok a játékban, se páncélokhoz, se fegyverekhez. Csak a bónuszokat írják oda, de azt meg minek, ha alapból nemtudom, hogy milyen értéket javít. Ez az egyetlen dolog, ami egy kicsit szúrja a szemem a játékban. Name persze az, hogy párbeszéd közben eltakarja az arcod a sisak, ha olyat választottál (DLC páncélzatok közül az összes...), viszont a környezeted úgy viselkedik, mintha nem lenne a fejeden semmi, párbeszédek közben felismernek simán, a bárnál meg sisakon keresztül is tudsz inni... Na mindegy, lehet majd javítják az egyik patchban.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

zozyk
Köszi
Horizontos küldetésnél vagyok,(remélem)messze még a vége?

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

De úgy nem döglenek meg ha egymás után 3 feladatot csinálsz meg 😄

Positive Mental Attitude

Hehe az egesz jatekban 1x sem voltam a parancsnoki kabinban. Mert hogy minek... 😞
Ennél is egyszerûbb, hogy ha még nem barátkoztál össze annyira a hölgyeménnyel, hogy minden feladat után amikor leszálsz egy bolygóra/állmoásra, felmész a szobádba és megeteted õket. Ekkor nem halnak éhen. Gyakrabban is etethetõek csak nem szükséges gyakrabban.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Es ez a fegyo jobb vagy a collectoros?
+15% Tech/Biotic Power
+10% Shields

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

zozyk
Hol találok leirást a dragon armor ról?
A többinél oda van irva,mit javít,de ehhez csak valami történetet irtak,azt hogy mit javit az nincs ott...

[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre

Találtam pár képet a Geth Pulse Rifle-ról:

Leírás
In-Game

Úgy látszik, tényleg csak Hardcore és Insanity szinten kaphatóak meg, abban a szobában, ahol Tali található (a Talis küldi végén). De olvastam, hogy 100%-ra (több ember is bizonyította) mûködik úgy is, ha a küldetés elõtt a Normandián átállítod a nehézségi szintet minimum Hardcore-ra, és az egész küldetést úgy játszod végig. Miután megszerezted, visszaállíthatod a nehézségi szintet...

Törölt felhasználó
Nyilakkal mozogsz space-el kiválasztod a jó szövegeket. Ha jól emlékszem:S
rage
Az itt említett szövegrészek között hogyan lehet mozogni ? 3 oszlopban jönnek, s néha át kéne ugrani balra, vagy jobbra, mert nincs idõ kivárni, mire mind a 3 középre kerül...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Törölt felhasználó
A dlcket ugy telepíted, hogy elõször kikapcsolod az optionsban az online opció alatt mindkét lehetõséget. Aztán bárhonnan telpítheted a dlc-ket, azok tudják hova kell menni, viszont a hacket a launcher.exéje mellé kell bemásolni és csak azután mûködik ha az összes dlc felment. Szal miután az összes, ismétlem az összes dlc fent van, akkor az utolsó lépés hogy bemásolod a hacket, majd elindítod. Nekem probléma mentesen mûködött és megy is.
bazzee. akkor nem tudom megszerezni majd a fegyót 😄 mert a szoldzsa egy hulladék...
Frank99
lejjebb volt egy torrent, onnan szedtem ma reggel.... a v2-es törést pedig 15 perce.... ugyaninnen olvastam, csak 27-e környéki commentekben!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
urak, a DLC exe-ket felraktam, a host-ban letiltottam mindent, a cerbereus off, de bárhol indítom el a dlc-k mellé adott v2 verziójú hacket, kidob, hogy nem találja aDLC-t...
melyik könyvtárba másolva kell elindítani?

kösz

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

kovecses
Na végignyomtam. A kérdésem az lenne hogyan tölthetném le és játszhatnám a DLC-ket? Ami leírás itt volt az több okból sem jó, már a linkek sem mûködnek...

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

kovecses
Ajjaj de hány ilyen van még benne...
Volt amikor vissza kellett töltenem egy korábbi állást miatta...

A Geth Pulse Rifle az milyen jó a többihez képest? Azt is olvastam a hivatalos fórumon, hogy valakinek sikerült megszereznie úgy, hogy a Talis küldetés elõtt Hardcore-ra állította a nehézségi szintet, miután meg megkapta, visszaállította. Megéri? És tényleg nem lehet sehogy se máshonnan megszerezni?

Törölt felhasználó
Sztem akkor visszamegyek és én is elküdöm a csába, mert igazából ,nekem mindketõ elég magas szinten van. Szeretek köcsögösködni😄
Sentinel, tech armor
Akkor nekem azért fogadta el a küldit mert én full paragon vagyok és elhajtottam Ish-t a francba a rejtéjes csomagjával eggyüt miután kiderült mire készülnek vele.

Positive Mental Attitude

CptObvious
Érdekesség képpen.
Fegyverlista és hol/hogyan lehet megszerezni (Gamefaqs-ról)

Assault Rifles:
M-8 Avenger Assault Rifle - Kezdõ fegyver.
M-15 Vindicator Battle Rifle - Garrus toborzó küldetése közben.
M-76 Revenant Machine Gun - Collector hajó.*1
Geth Pulse Rifle - Tali toborzó küldetése közben, csak hardcore vagy insanity nehézségi szinten.

Sniper Rifles:
M-92 Mantis Sniper Rifle - Kezdõ fegyver.
M-97 Viper Sniper Rifle - Thane toborzó küldetése közben lehet felszedni.
M-98 Widow Anti-Material Rifle - Collector hajó vagy Legion segítségével a Normandy-n.*2

Heavy Pistols:
M-3 Predator Heavy Pistol - Kezdõ fegyver.
M-6 Carnifex Hand Cannon - Mordin adja neked a klinikán.

Submachine Guns:
M-4 Shriken Machine Pistol - Kezdõ fegyver.
M-9 Tempest Submachine Gun - Tali toborzó küldetése közben.

Shotguns:
M-23 Katana Shotgun - Kezdõ fegyver.
M-27 Schimitar Assault Shotgun - Samara toborzó küldetése közben.
M-300 Claymore Heavy Shotgun - Collector hajó.*3

Heavy Weapons:
M-100 Grenade Launcher - Játék elején lehet felszedni.
ML-77 Missile Launcher - Kutatás Normandy-n
M-622 Avalanche - Kutatás Normandy-n
M-920 Cain - Kutatás Normandy-n
Collector Particle Beam - Horizon-on lehet felszedni.

* A Collector hajón meg lehet tanulni egy új fegyver típus használatát, vagy felvenni a következõ fegyverek egyikét. A fegyverek kaszt specifikusak
1 - Csak Soldier(katona).
2 - Csak Soldier és Infiltrator(beszivárgó).
3 - Csak Soldier és Vanguard(élharcos).

DLC fegyverek:
Collector's Assault Rifle - Collector's Edition DLC.
Incisor Sniper Rifle - Digital Edition DLC.
M-490 Blackstorm Projector - GameStop DLC.
M-451 Firestorm - Zaeed lojalitás küldetése alatt.

Jaa az assultra gondoltál 😄 oksza nem szóltam 😄

Positive Mental Attitude

Törölt felhasználó
Aha lehet, ezt nem is figyeltem, de már voltam nála és mondta hogy hozzam el a másik csomagot is😄

Knabb: Te milyen kaszthoz tartozol, ahol ez a töled 10cmre lévõ vizuálisan is látható pajzs van rajtad? És melyik képességhez tartozik?
okés köszi 😉
igen. Assault Rifle- de pontosan a típusára gondoltam 😄
Törölt felhasználó
Jó kis csúzli!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor elõsször felmész a -nem ugrik be a nevük- "rosszfiúk" hajójára, akkor megtudjátok a szörnyû igazságot a protiánokkal kapcsolatban. Ezután választhatsz 3 fegyver kötül. Van ez, a sniper, meg azthiszem a kis gépputyka

Ha megvan az egyik akkor visszamehetsz Ishez, mert úgy volt odaírva, hogy Citadel OR Illium "bárja" nem pont így de az OR az ottvolt, tehát vagy onnan viszed a cumót vagy a másik helyrõl.

Positive Mental Attitude

Collectoroktól lehet beszerezni a Horizonról...
#2884 Ez semmi 😄, én a klinikán fellebegtem a plafonra és nem tudtam lejönni 😄
meg ez:

Positive Mental Attitude

Törölt felhasználó
Azért kösz, de sajnos sehol semmi. Vagy bug vagy majd késõb repül oda aza dolog. Nem tudom, majd kiderül.

tobias: Nekem már többilyen problémám volt hogy közel mentem egy falhoz vagy olyan helyhez amire akár fel is lehetne mászni, de nem is kell, meg ne mis lehet.És egyszer csak egy "titkos" bejáraton felmásztam az egész csapattal egy ilyen helyre beépülve a pályába. Természetesen csak mentés ujra betöltésével lehetett javítani a helyzetet.
mia shit az a fegyó? meg honnan van?:o (mármint ami nálad van)
Space, és utána még 2 (3-at kell összesen)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

tobias88
Találtam 1 hibát <#merges2>

Akkor se jó.És most emiatt nem tudok továbbmenni.Lehet hogy újra kell telepíteni?
CptObvious
SPACE-t nyomd meg.

Hali mindenkinek.Én azt szeretném tudni,hogy melyik gombot kell megnyomni ahhoz hogy a kiválasztott kódot elfogadja.Mert mikor feltörnék valamit és keresni kell a szövegrészt,hiába találom meg melyik az semmivel se tudom lefixálni.
kovecses
Kösz!

kovecses
Megvan. Méghogy nem kell mászkállni... LOL

Kongy
Lehet, hogy ki kéne venni a videókat. KotOR-okban még lehetett ilyet, próbáld meg futtatni a configot hátha belehet lõni.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Seth
A Dark Star ELÕTT,KÍVÜL

PSN ID.: Beegabor

kovecses
Egérrel kéne beszélnem ha megtalálnám...

kovecses
Beszéltem vele, elmentem a Dark Star kocsmába de sehol semmi...

kovecses
Nekem ez több okból sem mûködik! pl.: a linkekre nem jön be semmi. A letöltött progi meg nem találja a dlc könyvtárat...

de az a baj, hogy vannak ezek az alap videók amik a BioGame\Movies\ mappában vannak és az után kezd el szaggatni ha ezek közül lejátszik valamit, amúgy rendesen fut.

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

Kongy
Ráadásul most nézem Radeon X1600-as van.. ember, mit akarsz?? Ez a VGA épphogy eléri a minimumot... lehet még azt se.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Vicces... Megmondták világosan, hogy nem ajánlják, hogy 1 magos CPU-val játszd a játékot. Innentõl kezdve jogos a szaggatás...

Az a helyzet, hogy ezmár elég gyenge gép (nem csak a proci), nemhiszem, hogy lehetne javítani rajta :S Sztem már azis elég jó teljesítmény, hogy elindul, az viszont szép <#eljen>

Positive Mental Attitude

Lenne egy olyan problémám, hogyha töltõképernyõ után van egy videó akkor utánna a játék elkezd szaggatni. Ez van a játék elején és mikor galaxistérképen átmegyek egy relén. Tudd valaki megoldást rá. Tudom, hogy egymagos gépem van, de amúgy a játék jól fut.

IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII

CptObvious
Ha elindítod a Launcher-t, akkor kattints a Configure gombra, ott beállíthatsz mindent.

Valószínûleg azért mert ha megláttuk volna lehet gyorsan visszatöltünk egy régebbi mentést és mást választanánk helyette <#idiota><#idiota>

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

Amúgy az akváriumi hal halálozást meglehet oldani, ha Kelly-vel kicsit összebarátkozol, akkor majd eteti a halaidat 😄

Positive Mental Attitude