Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Collector Assault Rifle-nak olyan sebzése van (kb.), mint a Vindivator Battle Rifle-nak, csak nem rövid sorozatokban lõ, hanem folyamatosan. Legalábbis ezt olvastam róla.
Kár, hogy nincsenek statok a játékban, se páncélokhoz, se fegyverekhez. Csak a bónuszokat írják oda, de azt meg minek, ha alapból nemtudom, hogy milyen értéket javít. Ez az egyetlen dolog, ami egy kicsit szúrja a szemem a játékban. Name persze az, hogy párbeszéd közben eltakarja az arcod a sisak, ha olyat választottál (DLC páncélzatok közül az összes...), viszont a környezeted úgy viselkedik, mintha nem lenne a fejeden semmi, párbeszédek közben felismernek simán, a bárnál meg sisakon keresztül is tudsz inni... Na mindegy, lehet majd javítják az egyik patchban.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Positive Mental Attitude
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
+10% Shields
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A többinél oda van irva,mit javít,de ehhez csak valami történetet irtak,azt hogy mit javit az nincs ott...
[GYLK] GY?ri Lepattanók Köre
Leírás
In-Game
Úgy látszik, tényleg csak Hardcore és Insanity szinten kaphatóak meg, abban a szobában, ahol Tali található (a Talis küldi végén). De olvastam, hogy 100%-ra (több ember is bizonyította) mûködik úgy is, ha a küldetés elõtt a Normandián átállítod a nehézségi szintet minimum Hardcore-ra, és az egész küldetést úgy játszod végig. Miután megszerezted, visszaállíthatod a nehézségi szintet...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
melyik könyvtárba másolva kell elindítani?
kösz
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Volt amikor vissza kellett töltenem egy korábbi állást miatta...
Akkor nekem azért fogadta el a küldit mert én full paragon vagyok és elhajtottam Ish-t a francba a rejtéjes csomagjával eggyüt miután kiderült mire készülnek vele.
Positive Mental Attitude
Fegyverlista és hol/hogyan lehet megszerezni (Gamefaqs-ról)
Assault Rifles:
M-8 Avenger Assault Rifle - Kezdõ fegyver.
M-15 Vindicator Battle Rifle - Garrus toborzó küldetése közben.
M-76 Revenant Machine Gun - Collector hajó.*1
Geth Pulse Rifle - Tali toborzó küldetése közben, csak hardcore vagy insanity nehézségi szinten.
Sniper Rifles:
M-92 Mantis Sniper Rifle - Kezdõ fegyver.
M-97 Viper Sniper Rifle - Thane toborzó küldetése közben lehet felszedni.
M-98 Widow Anti-Material Rifle - Collector hajó vagy Legion segítségével a Normandy-n.*2
Heavy Pistols:
M-3 Predator Heavy Pistol - Kezdõ fegyver.
M-6 Carnifex Hand Cannon - Mordin adja neked a klinikán.
Submachine Guns:
M-4 Shriken Machine Pistol - Kezdõ fegyver.
M-9 Tempest Submachine Gun - Tali toborzó küldetése közben.
Shotguns:
M-23 Katana Shotgun - Kezdõ fegyver.
M-27 Schimitar Assault Shotgun - Samara toborzó küldetése közben.
M-300 Claymore Heavy Shotgun - Collector hajó.*3
Heavy Weapons:
M-100 Grenade Launcher - Játék elején lehet felszedni.
ML-77 Missile Launcher - Kutatás Normandy-n
M-622 Avalanche - Kutatás Normandy-n
M-920 Cain - Kutatás Normandy-n
Collector Particle Beam - Horizon-on lehet felszedni.
* A Collector hajón meg lehet tanulni egy új fegyver típus használatát, vagy felvenni a következõ fegyverek egyikét. A fegyverek kaszt specifikusak
1 - Csak Soldier(katona).
2 - Csak Soldier és Infiltrator(beszivárgó).
3 - Csak Soldier és Vanguard(élharcos).
DLC fegyverek:
Collector's Assault Rifle - Collector's Edition DLC.
Incisor Sniper Rifle - Digital Edition DLC.
M-490 Blackstorm Projector - GameStop DLC.
M-451 Firestorm - Zaeed lojalitás küldetése alatt.
Positive Mental Attitude
Knabb: Te milyen kaszthoz tartozol, ahol ez a töled 10cmre lévõ vizuálisan is látható pajzs van rajtad? És melyik képességhez tartozik?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Positive Mental Attitude
#2884 Ez semmi 😄, én a klinikán fellebegtem a plafonra és nem tudtam lejönni 😄
meg ez:
Positive Mental Attitude
tobias: Nekem már többilyen problémám volt hogy közel mentem egy falhoz vagy olyan helyhez amire akár fel is lehetne mászni, de nem is kell, meg ne mis lehet.És egyszer csak egy "titkos" bejáraton felmásztam az egész csapattal egy ilyen helyre beépülve a pályába. Természetesen csak mentés ujra betöltésével lehetett javítani a helyzetet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Positive Mental Attitude
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6500 @ 2.93GHz|Gigabyte Radeon HD 5670(GV-R567OC-1GI) ASRock G41C-GS| Apacer 2Gb DDRIII
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Positive Mental Attitude