Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, bár fõleg apróságban nyilvánul meg (pl. az a csaj fut feléd az elején, akivel kavartál az elsõ részben, szintén az õ képe van az asztalodon, attól függõen, hogy Wrex életben marad-e az egyben, más a Krogan bolygón a fõnökkel való párbeszéd. stb.)

I.C.ram
Nincs valami egyszrûbb módja ennek? Pl a ME1ben asszem volt olyan, hogy át lehetett írni a config fájl, és akkor egy gombra berakhattad, hogy átugorja az átvezetõket.
Látom elég részletesen le vannak írva a lementett karakterek háttértörténetei. Lehet le vagyok maradva infokkal, de ha az 1-es részbõl kimentett karakteremet vittem volna át ide akkor a döntéseinek hatásai is benne lettek volna ebben a részben? <#wow2>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

De pedig az Omega 4 után mondja is hogy

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Let's try our new teeth on those bastards" vagy valami ilyesmi. A mérnöki fedélzeten is beszélgetnek az új pajzsról. Kizárt dolog hogy felesleges pénzkidobás lenne mindez.

Ha legközelebb tolod azt a részt, figyeld meg hogy benne van a dialógusokban. Anélkül nem hiszem hogy kipróbálnám milyen hatás van hogy semmit nem fejlesztessz a hajón, de biztos lesz valaki aki kipróbálja 😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Szolnokboy1
igen, már voltam másik bolygón, Zaeed küldijét csináltam meg.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

próbáltál leszállni egy bolygóra? Mert nekem leszállás után kezdõdtel az Omega 4 relét engedélyezõ dolgok.

Szolnokboy1
nekem annyi van, hogy "Várj, amíg telepítik az IFF-t, addig fejezd be az N7 küldetéseket és a csapatépítést."
De mondom, már meg van mindenki, egyedül Legion küldetését nem csináltam meg. Ilyenkor mi van? <#help>

CptObvious
Nem sok. Az ott már a végjáték.

Nekem olyan 30-40 percbe telt, de úgy, hogy volt néhány újratöltés, mert próbáltam úgy csinálni, ahogy elképzeltem. (De hát elsõre nem jött össze 😄)
Ja, és a stáb lista után javaslom a "Folytatás"-t választani. Érdemes elbeszélgetni a túlélõkkel 😊
Meg pótolhatod az esetlegesen kihagyott küldetéseket is.

Nálam az IFF megszerzését követõen egybõl jött egy animáció, meg némi akció, amikor a csillag térképre kattintottam.
A küldetések túlnyomó része megvolt. És ha jól tudom, nem kell az összes csapattag küldetés, hogy mûködjön.

Szolnokboy1
még egy kérdés: most ott tartok, hogy várni kell, amíg az IFF-et felrakják a hajóra. addig a csapatot kell gyûjteni, de én már mindenkit összegyûjtöttem, még Zaeedet is. meg kell csinálni minden csapattag személyes küldetését és csak akkorra lesz installálva az IFF?

Szolnokboy1
spoiler nélkül: mennyi van még hátra a játékból, miután átmegyek az Omega 4 relén?

MerlinW
Próbáltam. A helyzet, hogy a giveme2entitlements_v2.exe létrehoz/felülírja a BioPersistentEntitlementCache.ini-t. Amennyiben az ott van a mentések helyén egy kis "IMG" kép jelenik meg, betöltés, játékindítás nem megy.
Ez a helenség függetlenül a netkapcsolattól mindig elõjött.

- Amint átneveztem/töröltem a DLC mappát megszünt a probléma.
- Ha töröltem a BioPersistentEntitlementCache.ini-t létrehozta magától majd sírt hogy nem legál. oké.
- giveme2entitlements_v2.exe-t futtatva kezdõdött minden ismét elõlrõl😊

Lehet az a probléma, hogy eredeti a Dragon Age, van Bioware/EA accountom, és más így a hash/drm mint ha nem lenne, esetleg valahol egy registry bejegyzés... nemtom.

Tulajdonképpen hidegen hagy a DLC, csak kihívás érdekel, mindig megoldom õket így vagy úgy..😊 A szakmai ártalom és a 20+ éves játékosélet átka😊

[merlinw.org]

Seth
1. részben sem volt fps nézet, vmivel kevered

PSN ID.: Beegabor

Hello!

Én csk most néztem meg a gémet. Úgy emlékszem, hogy az elsõ részben lehetett FPS-ben és TPS-ben is játszni. Nekem FPS-ben jobban tetszik az irányítás. Ebben a részben nem lehet váltani, vagy csak én nem találom ?
Ha a steam-ról töltöm le, az tartalmazza a magyar felirtot, ugye ?
ProGabe
próbáld ki úgy, hogy nincs netkapcsolat. tûzfalban tiltás nem elég, ne legyen net!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Én olyat töltöttem le, amiben van külön csomagolva egy parancssor. Amit ha végigfuttatsz módosit egy fájlt, ami ahhoz kell, hogy azt higgye, hogy eredetik a DLC-k.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Seth
Pech. Legközelebb emeld ki,ne rakd zárójelbe, sõt még villogjon is XD

kértem vmit.. EGYSZAVAS VÁLASZT! nem akarom tudni miért fontos, had jöjjek rá amgamtól.. kösz -.-
DarkSector
nekem mennek dlc-k, mégsincs ien fájl.
lehet ez a baj nálad.
én ezt tettem mindössze:

1.auto bejelentkezés: KI
2.majd dlc-ken katt feltettem mind a 10 dlc-t....
3 azt a hosszú vájlt, a v2 exe-t bemásoltam a Binaries-be, katt 2x.

és ennyi utána inditom játékot és ment minden.

igaz én elõröl kezdtem nem már meglévõ mentésbõl folytattam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Már betöltöttem az enyémet.20700 credit és 2500 valami cumokból!(35-ös szinten értem az 1 végére)Szintet nem néztem emelkedett-e kezdésképpen!

Next PC upgrade: 2022

Calver
na ezt szépen egyszerre írtuk <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Kell lennie, mert ezt hekkeli meg a DLC törés.

[merlinw.org]

Calver
próbálj meg lecsatlakozni elõtte netrõl. nálam is pampogott, hiába nyomtam ki automatikus bejelentkezést.

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Ki ki, persze. Utána próbáltam nettel, net nélkül, egyesével, egyszerre, elsõ "okossággal", másodikkal, nem hatotta meg egyik sem.

[merlinw.org]

DarkSector
ien fájl nincs...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

CptObvious
Ha végigvitted a játékot, akkor semmi gond.

Mivel ekkor készít a játék egy mentést a karakterrõl, amit majd betölthetsz a kettõbe. Ez egy külön fájl a mentések mellett.
"Char_01-02-1-2-3-04-6-2009-30-46.MassEffectSave" Nálad a Char_ utáni rész persze eltérõ lesz.

Szóval nem számít, hogy az utolsó mentésed mikor készült.

Nem tudom volt-e már, ha nem akkor lehet örülni 😛
http://www.annakie.com/me/home.htm

Az oldalról mások által kijátszott mass effect 1 Shepard-öket lehet letölteni, a 2. részbe való importáláshoz. Elég széles a választék.

DarkSector
kikapcsoltad a játék menüben a beállitásoknál az internet opcioban az autobejelentkezést...?

Neked mi bajod van? Elõször azt írod, hogy nagyon tetszik, utánna meg itt nyavajogsz és belekötsz minden hülyeségbe! Kezdesz unalmas lenni. Nem kötelezõ játszani vele. Külömben meg meg lett magyarázva, mi miért. Nem tetszik = te bajod.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

MerlinW
DLC-k nekem valahogy nem akarnak menni, végigzongoráztam az összes megoldási lehetõséget.. ha bármilyen DLC telepítve van, nem enged betölteni az állást, új játék kezdése esetén nem mozdul. Hmmm.

Akinek megy az eldobná nekem az alábbi fájlt?

"c:\Users\neved\Documents\BioWare\Mass Effect 2\BIOGame\Config\BioPersistentEntitlementCache.ini"

Aztán ha nem segít, akkor nem, túlélem. Köszi elõre is.

[merlinw.org]

Semmi ilyen nem volt említve a gameben. Azt irták, hogy bizonyos kevésbé fontos területek még nincsenek helyreállítva. Kb. ugyanannyi a bejárható terület a citadelen, mint az 1-ben. A presidiumot vették ki. Az 2 sztorijának nem lényegi eleme a citadel, ezért tulképpen nem volt rá szükség.
Aha...tataroznak. Eh, csak újabb egyszerûsítés, újabb lefaragás a játékban. Nagy Fellegvár se kell, mert hát még a végén eltéved benne az egyszeri játékos.

Mindezt megmagyarázzák azzal, hogy tataroznak...marha duma. A harmadik részben, majd annyit kapunk a Fellegvárból, hogy egy kicsi szoba amibe beléphetünk, elég lesz annyi is.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

MerlinW
Mondják neked a játékban, hogy a katasztrófa óta "tataroznak", nincs kész a Citadel.

[merlinw.org]

Seth
Most nincs központi szerepe mint az 1. részben. Plusz könnyebb a tájékozódás, elég sok idõbe tellett az 1. részben mire tudtam mi merre van XD

Lord Myn
<#worship> Köszönöm! Ha felért kipróbálom.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Elmentem a Fellegvárba. Most, komolyan, összesen ennyi terület van? Vagy három emelet, ahol van pár bolt, meg az emberi tanácstag irodája?
Hát ez így elég sovány.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

MerlinW
Itt van.
BIOGame_INT.tlk --> BioGame/CookedPC-be,
ME2_Opening_SunMid_INT.bik --> BioGame/Movies-ba kék másolni.

data/sku.ini -ben írd át a TextLanguage-et int -re.

Talán elég lesz.

[merlinw.org]

Lord Myn
Szia mester!

Az igazat megvallva nem tudom pontosan, az elsõ lemezen van nekem hungarian.rar, polish.rar, czech.rar file-ok (data folder) meg installmanifest_cz, ~_hu és ~_pl. Nem tudom az angol verzióban ez hogy néz ki, de gondolom van ezeknek valami 'english' megfelelõje.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Valóban, törölni is lehet, kipróbáltam.

[merlinw.org]

MerlinW
Pontosan mely fájlok kellenek?

[merlinw.org]

Igazából azt nem tudni pl, hogy fegyver nélkül
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szétlövi-e a Collector hajót vagy mit csinál vele ^^
Mondjuk 1-ben elvileg alapból volt rajta fegyver.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Metalmilitiakid
battlefield 2 nél is bik ek vannak és ott elég a shit del is 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

MerlinW
Gamecopyworld-rõl töltesz egy nointro fix-et (a lényeg a 84bájtos .bik fájl) és azt használod a BioGame/Movies könyvtárban. Amit nem szeretnél látni annak a helyére bedobod azt a bik-et. Hogy pontosan melyik az nem tudom, sakkozd ki. Talán valamelyik ME2_Opening*.bik

[merlinw.org]

Lord Myn
Sziasztok!

Valaki esetleg fel tudna rakni angol feliratot a játékhoz valahová? A gyári verzió csak cseh-lengyel-magyarul tud... <#shakehead>

gagax
Annyi hogy bettalózód és kész úgy fogja venni hogy végig vitted ha tényleg végig vitted szal kijelöltél vkit a tanács tagjának stb akk tudni fogja... AM játszok és egyre csak jönnek elõ az eõlzõ rész szereplõi hogy köszöni hogy így segítettem meg úgy stb 😄 még a rekni királynõ embere is felkeresett😄 szal nagyon össze van rakva a játék:d tegyük hozzá hogy ha lehetett nem öltem meg az embereket:d

I.C.ram
Valaki tudja, hogyan lehet átugrani az átvezetõket? Baromira idegesít, hogy állandóan meg kell õket néznem újra, és újra, ha új játékot kezdek. Meg az elején a BioWare/EA logó is a könyökömön jön ki.
MerlinW
Kezdj egy új játékot a karaktereddel és ments egyet. Bár kellenne egy automentésnek lennie az utolsó harc elõtt/után.

[merlinw.org]

Ok, kösz

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

grebber
De nem érted mit kérdeztem!!!
Végigittem az 1-et.És a végétõl kb 3/4-ed órára volt az utolsó mentési pont.A ME2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az elsõ részt? Vagy tökmindegy milyen állású mentést töltünk be?

Next PC upgrade: 2022

pls vki segítsen,új játékot kezdek ,betölti és fekete képernyõ jön be ,nyomok egy esc-et a menü simán bejön
már mindennel próbálkoztam codek,driver éés ennyi.😄
szal vki pl
MerlinW
ME2, launcher, configure, save, betallózod a My Documents/Bioware/Mass Effect/Save könyvtárát. Kb 100x le lett írva.

[merlinw.org]