Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha legközelebb tolod azt a részt, figyeld meg hogy benne van a dialógusokban. Anélkül nem hiszem hogy kipróbálnám milyen hatás van hogy semmit nem fejlesztessz a hajón, de biztos lesz valaki aki kipróbálja 😉
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
De mondom, már meg van mindenki, egyedül Legion küldetését nem csináltam meg. Ilyenkor mi van? <#help>#help>
Nekem olyan 30-40 percbe telt, de úgy, hogy volt néhány újratöltés, mert próbáltam úgy csinálni, ahogy elképzeltem. (De hát elsõre nem jött össze 😄)
Ja, és a stáb lista után javaslom a "Folytatás"-t választani. Érdemes elbeszélgetni a túlélõkkel 😊
Meg pótolhatod az esetlegesen kihagyott küldetéseket is.
Nálam az IFF megszerzését követõen egybõl jött egy animáció, meg némi akció, amikor a csillag térképre kattintottam.
A küldetések túlnyomó része megvolt. És ha jól tudom, nem kell az összes csapattag küldetés, hogy mûködjön.
Ez a helenség függetlenül a netkapcsolattól mindig elõjött.
- Amint átneveztem/töröltem a DLC mappát megszünt a probléma.
- Ha töröltem a BioPersistentEntitlementCache.ini-t létrehozta magától majd sírt hogy nem legál. oké.
- giveme2entitlements_v2.exe-t futtatva kezdõdött minden ismét elõlrõl😊
Lehet az a probléma, hogy eredeti a Dragon Age, van Bioware/EA accountom, és más így a hash/drm mint ha nem lenne, esetleg valahol egy registry bejegyzés... nemtom.
Tulajdonképpen hidegen hagy a DLC, csak kihívás érdekel, mindig megoldom õket így vagy úgy..😊 A szakmai ártalom és a 20+ éves játékosélet átka😊
[merlinw.org]
Én csk most néztem meg a gémet. Úgy emlékszem, hogy az elsõ részben lehetett FPS-ben és TPS-ben is játszni. Nekem FPS-ben jobban tetszik az irányítás. Ebben a részben nem lehet váltani, vagy csak én nem találom ?
Ha a steam-ról töltöm le, az tartalmazza a magyar felirtot, ugye ?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
lehet ez a baj nálad.
én ezt tettem mindössze:
1.auto bejelentkezés: KI
2.majd dlc-ken katt feltettem mind a 10 dlc-t....
3 azt a hosszú vájlt, a v2 exe-t bemásoltam a Binaries-be, katt 2x.
és ennyi utána inditom játékot és ment minden.
igaz én elõröl kezdtem nem már meglévõ mentésbõl folytattam.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Next PC upgrade: 2022
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mivel ekkor készít a játék egy mentést a karakterrõl, amit majd betölthetsz a kettõbe. Ez egy külön fájl a mentések mellett.
"Char_01-02-1-2-3-04-6-2009-30-46.MassEffectSave" Nálad a Char_ utáni rész persze eltérõ lesz.
Szóval nem számít, hogy az utolsó mentésed mikor készült.
Nem tudom volt-e már, ha nem akkor lehet örülni 😛
http://www.annakie.com/me/home.htm
Az oldalról mások által kijátszott mass effect 1 Shepard-öket lehet letölteni, a 2. részbe való importáláshoz. Elég széles a választék.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Akinek megy az eldobná nekem az alábbi fájlt?
"c:\Users\neved\Documents\BioWare\Mass Effect 2\BIOGame\Config\BioPersistentEntitlementCache.ini"
Aztán ha nem segít, akkor nem, túlélem. Köszi elõre is.
[merlinw.org]
Mindezt megmagyarázzák azzal, hogy tataroznak...marha duma. A harmadik részben, majd annyit kapunk a Fellegvárból, hogy egy kicsi szoba amibe beléphetünk, elég lesz annyi is.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
[merlinw.org]
PSN ID.: Beegabor
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Hát ez így elég sovány.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
BIOGame_INT.tlk --> BioGame/CookedPC-be,
ME2_Opening_SunMid_INT.bik --> BioGame/Movies-ba kék másolni.
data/sku.ini -ben írd át a TextLanguage-et int -re.
Talán elég lesz.
[merlinw.org]
Az igazat megvallva nem tudom pontosan, az elsõ lemezen van nekem hungarian.rar, polish.rar, czech.rar file-ok (data folder) meg installmanifest_cz, ~_hu és ~_pl. Nem tudom az angol verzióban ez hogy néz ki, de gondolom van ezeknek valami 'english' megfelelõje.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk 1-ben elvileg alapból volt rajta fegyver.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[merlinw.org]
Valaki esetleg fel tudna rakni angol feliratot a játékhoz valahová? A gyári verzió csak cseh-lengyel-magyarul tud... <#shakehead>#shakehead>
[merlinw.org]
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Végigittem az 1-et.És a végétõl kb 3/4-ed órára volt az utolsó mentési pont.A ME2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az elsõ részt? Vagy tökmindegy milyen állású mentést töltünk be?
Next PC upgrade: 2022
már mindennel próbálkoztam codek,driver éés ennyi.😄
szal vki pl