19778
  • AntiHero
    Te mit használsz?
  • Pares
    Ez a megfogalmazás engem is megmosolyogtatott!
  • Pares
    Szerintem egy valamire való Kodek Pack is megoldja, ha csak a videókkal van a gond.

Vaaaagy:

Lehet, hogy pont egy Kodek Pack okozza a kifagyást...
  • Pares
    Nyugi, a BioWare is "csak" halandó emberekből áll. Had játszanak egy kicsit ők is!
  • AntiHero
    10. probléma - kifagy a játék a töltő képernyőn. Jelenleg nincs rá megoldás.

No intro fix megoldja
    Jóhogy nem a számítógépet kell KIENGEDNI a házból:D
  • Pares
  • Fenrir
    Nah, harmadjára is végigjátszottam. A 2 legnagyobb egyéniség számomra Mordin és Samara volt, az ö háttértörténetük és hűségküldetésük volt a legélvezetesebb. Thane szomorú története is egészen jól el lett találva, már kezdtem a végén sajnálni szegényt.

Jöhetne most már az ME3 vagy 2 raklapnyi DLC ME2-höz.
  • CptObvious
    megoldások mass effect 2 problémákra

10. probléma - kifagy a játék a töltő képernyőn. Jelenleg nincs rá megoldás.

14. probléma - kifagy a játék a menüben. Erre megoldás, hogy ki kell engedni a MassEffect2.exe-t a tűzfalon.
  • sonka0
    Hy.Pls segítsetek.Most vettem meg a játékot szal eredeti.A problémám az h amikor új játékot kezdenék,választok vmit h férfi,nő v me1 kari import akk jön a töltőképernyő...és kész. ott befagyok. már újra is telepítettem meg minden de mindig befay ott és nem tok vele mit kezdeni :S Pls help!!
  • Hoz_Hun
    Sehogy. Visznek mindendkit. Viszont ha nem sietsz rögtön át az Omega 4 Relayen akkor az...khm .... bomlasztóan hat a legénységre (különösen Kellyre).
  • Kori
    nem pusztul el csak elvitték el kell menni megmenteni öket
    most jön az Omega4
  • Hoz_Hun
    Én újra írtam, hogy Legion klánja erősebb legyen. Amúgy az a paragon opció. Legion fajtájával lehet tárgyalni és bizonyította, hogy kooperációra is képes, amire eddig még nem volt példa. Remélem Legion klánja békét tud kötni a Quarianokkal.
  • horpeti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vagy Kellyt majd meg lehet menteni később? :)
  • horpeti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Figyeljetek. Lojális lett Légió és ki is békítettem Talival. Rögtön utána jött, hogy kész IFF relé és megtámadták a hajót. Jockerrel kellett mászkálnom. A vége az lett, hogy a teljes legénység elpusztult, ill. elvitték a collectorok. Kelly sehol. Hogy lehet megcsinálni, hogy Kelly pl. maradjon? Jokerrel nem nagyon tudtam másfele menni, minta mit a nyíl mutatott, és nem álltam meg sehol.. mi volt a rossz?
  • rexsimus
    Tanulj már meg normálisan írni!

ha meg van eredetiben, akkor arra minden DLC-t tudsz telepíteni, még amit nem kaptál alapból is. Mit nem lehet ezen felfogni?
  • ZÓÓÓcsi
    OMG!!! Ez k**** nagy!

pro...pro...pro...probe away! :DD
  • horpeti
    Ti újraírtátok az eretnekeket, vagy megsemmisítettétek?
    Én először paragonként viselkedtem, de aztán gondoltam, jobb, ha veszni hagyjuk, hisz úgysem valószínű, hogy szövetségesek lesznek, csak durvák lehetnének... Nyilván majd a 3. részben derül ki, mi a jobb.. :)
  • JethroHUN
    Nem tiltják ki, itt nincs ilyen, de mindenképpen az optionsba én kikapcsolnám az információk feltöltését, profil, dlc lista, eredmények.
  • Hoz_Hun
    Mass Effect 2 Limited Collector's Edition
  • Hoz_Hun
    Meg:
    A Limited Collector's Edition a következő plusz dolgokat tartalmazza:
    - Plusz DVD (A behind-the-scenes, Trailers, stb.)
    - 48-oldalas keménykötéses "Art of Mass Effect 2" art book
    - Mass Effect: Redemption képregény első része
    - Collectors' armor és assault rifle, bonus DLC tartalom a játékhoz

+ Cerberus Network plasztik kártya (ez tudtommal van a normálhoz is)
    Mindez hihetetlenül igényes kiszerelésben.
  • KP27
    meg tudná mondani valaki mi a különbség a sima és a collectors edition között?
  • horpeti
    Igen, én pont arra gondolok, hogy collectors shipen pl. mi a francot csinálnék.
    Mert oda sok tűzerő kell rövid időn belül. :D
  • Hoz_Hun
    Ez a rész könnyű. Egyetlen nehézsége az, hogy a vorchak kurva gyorsan regenerálódnak. Nekem itt még a társak sem dobták fel a pacskert (csak jól kell poziciónálni őket). Sok a fedezék és van elég mozgástér! Ráadásul a "folyosók" is jól védhetők.
  • KP27
    nemtom. nekem nem jön be egyik smg sem, hiába sebez nagyot, ha még közelre is iszonyat pontatlan, és szanaszét szórja a golyókat. társak persze iszonyat pontosan lőnek vele folyamatosan, mikor nálam már méteres körzetbe szór, nekik még mindig pontos. na ez a röhej.
  • Hoz_Hun
    Megnézném ezt a srácot a collectors shipen, mert pont egy nulla részen tolja. Ezt a rész még Dominate nélkül is simán átvihető (azzal meg nevetséges könnyű) Insanityn (is).
  • horpeti
    De még így is elég nehézre sikerült neki az egész, pedig tele volt fegyverrel, skillel, meg mindennel, amivel amúgy nagyon nem lenne az, aki először játszik... :) Szóval ugyanezt egy 5. szintű karival nehezebb végigcsinálni. :D

Mondjuk alig sebezték meg, a társak mindent vittek. PEdig nem is irányította őket. :)
    De tanulságos volt.
  • horpeti
    Szerintem ez egyáltalán nem insanity, tök gagyi az ellenfél. Persze jól lehet kombózni, de ő 30. szintű, az ellenfelek meg jó gagyik. :)

Emlékszem, ezen a pályarészen még veteránon is elözönlöttek, itt meg sehol semmi. :)
  • horpeti
    Most nem azért, de ez insanity? Szinte nézik az ellenfelek őket.... Amúgy persze a commentes dolog jó. :)
  • Doom 4
    akkor ok de a játék eredeti és ugy tom vannak olyan DLC-k amik meg nincsenek a csomagban pl terminus armor. és ha azt akarnám akkor azt csak a warezos verziót tudnám csinálni. ja csak mert a warez dlc-ket ugy kell felrakni hogy menüben a online részeket (gondolm a cerebus hireket) l ekell tiltani és akkor megy.
  • DarkSector
    eredeti dlc-t raksz a warezra, kötve hiszem hogy a cdkulcsoddal történne valami.
    cd-kucs bannolás nem hiszem hogy létezik, kivéve néhány játékot, ha online csítelsz, de akkor is csak a szerverekről bannol.
  • rexsimus
    Miért akarod a warezra felpakolni a DLC-ket?
  • krisztajo
    Érdekes, hogy pont ezt mondod. Miután Garrus-t megmentettem elmentem Joker-hez beszélgetni. Megkérdeztem mit szól a régi ismerőshöz. Mire Ö azt mondta jó hogy itt van, de a karó még mindig benne van a seggében. Pont így fogalmazott. Mondjuk nagy változást eddig még nem is vettem észre rajta az első részhez képest. Remélem Tali-nál szembetűnőbb lesz!
  • [Rush]
    nagy nóta ;)
  • Doom 4
    Légyszi válaszoljatok ha tudjátok. :D
  • horpeti
    Túltöltés megéri maxon? Vagy az inkább csak kiegészít, és inkább valami ütősebb?
  • horpeti
    Na, kösz, majd ránézek nemsoká! :)

Kedvelt fegyverhasználó vagyok, ezért inkább lövök 80%ban fegyverrel, és 20%ban képesség. :) A soldiernél jó, mert lövöm a haverok képességeit, és lövök adrenalin rushsal... :)

De érdekel nagyon a Sentineles, vagy akár Adeptes dolog, csak félek, hogy kevés lesz az hardcore/insanity szinten... Az átütőerő azért nagyon kell. :)
  • Calver
    na igen, így teljes a kép
  • Calver
    wikiből és innen.

btw teljes fegyver összehasonlítás - vicces pl, h Tempest SMG bizony Armor-on kívül mindenre szebben sebez, mint az M-15 Vindicator AR
  • horpeti
    De itt nem is widowhoz hasonlítanám, hanem egyéb gépfegyverhez, ahol lehet szépen damagét termelni, widowt tényleg csak nagy enemy ellen használok. Igaz most Soldier Geth pulse rifl-vel vagyok... Amikor jönnek a húslábak 100ával, még így is nehezen sortüzeltem vissza, ha elnyomok egy warpot, tuti megdöglök, mire újratöltődik. :D

Szóval ilyen jeleneteknél szerintem beszarnék.. De megnézem majd a videót, meg ugye ki kell próbálni.

De tömeg ellen valami mást kell kifejleszteni, mert önmagában warp kevés, még ha csak páncélos is van, vagy páncél nélküli.