Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De a végén nincs mentés semmi.
Mass Effect 2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az 1-et így?? Vagy leszarja hogy végigvittem mindenféle állást betölt vagy hogy van ez?
Next PC upgrade: 2022
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Próbáltam a lehetõ legkevesebb spoilert beleírni úgy, hogy azért még érthetõ legyen mik a priority one kategória.
Azt nem tudom hogy valóban megsemmisül vagy sem a Normandy 2 ha a létfontosságú fejlesztések nélkül megy át a "kapun" de az bizonyított, hogy nagyon megszívja a játékos ezek hiányát (társak halála kimeríti ezt a kategóriát szvsz).
Azt mindjárt kipróbálom hogy mi van akkor ha túl korán megy át valaki még azelõtt a bizonyos esemény elõtt, ami feltétlenül kell a befejezéshez.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Korábban leírtam, hogy ha bizonyos fejlesztések nincsenek meg a hajón, az garantáltan valamelyik kísérõ életébe kerül majd (megpusztul mielõtt elérné a csapat a végsõ célállomást). Olyasmin, ami kellhet mondjuk egy csatába jobb nem spórolni (különben az elsõ hajó sorsára juthat az új teknõ is).
Innen szedtem le, nezd meg magad, 60-as kari valamelyik noi mar nem tudom pontosan. 😄 Sok sikert.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
+100ezer a gazdag karakterért.
És végül, elég szépen mutatja a karaktered személyiségét 😛
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Adept amúgy én is filóztam h simán lehet táp, fõleg ha megtanulja Energy Drain-t, akkor már pajzsokat is tud bontani. Warp nagyon táp persze, de azt Sentinel is tudja, még jobban is - 4-es Tech Armor (Power Armor) ugyanis +15% sebzést is ad rá.
Drone nekem spec nem jött be, Vanguard meg... hát... elsõ részben én teljesen más stílusban toltam, Singularity-vel, pisztollyal, rommá CC-ztem mindent, itt nagyon máshogy kell használni, nekem annyira nem tetszik az új verzió.
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Az infiltrator megbújhat bárhol (mondjuk ezt speciel nem nagyon használtam mert nem volt rá szükség) és sniper csúzlival piszok keményen osztja a fejeseket. Az incinerate is igazi életmentõ nála.
Most kezdtem egy adept-et és szerintem ott a keményebb keverék srácok mellett a helye a top class-ok között. A játék elején nem is kell a fegyver, késõbb meg még annyira sem. Fedezékbe berongyol, aztán mehet egy singularity és rá egy warp(vagy csak magában a warp). Ez a kombináció jókora robbanást csinál, ami lekap bármilyen pajzsot és biotic tápot bárkirõl. Páncélt is jól bontja a warp. Push és pull nem is nagyon kell ezek mellé.
Engineer erõs közepes, kicsit az erõsebb irányba hajló. Lehet jókat bohóckodni a drone-nal, ha kell területen fagyasztgat, ha kell hamuvá éget bármit, de overload-dal is le tud amortizálni pajzsos célpontokat ha éppen az szükséges.
Vanguard sokat nem változott, a bemászok az ellenfél arcába típusú ramboid hangulat vezéregyénisége maradt. Biotic képességek kombinálva harciakkal.
Soldier olyan semmilyen lett szegény, igazi vesztese az ME2-nek. Ugyan az adrenalin rush jó kis bonusz neki de valahogy túl karcsú a többiekhez képest.
jó de kevésbé érzem a történetet olyan izgalmasnak mint az elsõ rész.
eddig semmi konkrét szál, csak felvettem 3-4 karaktert, és nem érzem annyira EGYnek a története, mint az elsõben, de majd kiderül a végére, lehet jobb lesz majd.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
te lehet nem voltál itt, feldobták hogy ez lehet a év játéka, és csak elmondtam hogy azért az illúzió megvan, de korántsem tökéletes...
és hogy elfogultan jelentik ki, ezeket a jelzõket, gondolkodás nélkül.
én nem foglalkozok vele.
nekem a crysis, meg a többi se techdemo....de szubjektíven nézve az...ahhogy it mondták is.
ettõl még nem csorbul a játék , csak ezt is meg kell említeni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
vagy nem?