Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyurma78
Tényleg mûxik, köszi😊
Fúújjj<#wow1><#idiota>

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Seth
Igen

PSN ID.: Beegabor

grebber
Végigvittem az 1-et!

De a végén nincs mentés semmi.
Mass Effect 2 honnan fogja tudni hogy végigvittem az 1-et így?? Vagy leszarja hogy végigvittem mindenféle állást betölt vagy hogy van ez?

Next PC upgrade: 2022

Sajna nem enged át az Omega 4 relay-en a program míg nem sikerül megoldani a biztonságos átjutást (ezt speciel szóvá is teszi). Pedig megnéztem volna egy videót amin a pilóta küszködik és visít félelmében vagy valami bejátszást ahol a Normandy 2 végleg pórul jár. 😄

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Hello, nõ Sheparddal össze lehet jönni Garrussal?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Max te nem tudod, van haszna neki a végén >😉

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Mármint melyik része?
Próbáltam a lehetõ legkevesebb spoilert beleírni úgy, hogy azért még érthetõ legyen mik a priority one kategória.
Azt nem tudom hogy valóban megsemmisül vagy sem a Normandy 2 ha a létfontosságú fejlesztések nélkül megy át a "kapun" de az bizonyított, hogy nagyon megszívja a játékos ezek hiányát (társak halála kimeríti ezt a kategóriát szvsz).

Azt mindjárt kipróbálom hogy mi van akkor ha túl korán megy át valaki még azelõtt a bizonyos esemény elõtt, ami feltétlenül kell a befejezéshez.

Lol, utolsó mondat biztos ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Igen van szerepe és nagyon is fontos szerepe.
Korábban leírtam, hogy ha bizonyos fejlesztések nincsenek meg a hajón, az garantáltan valamelyik kísérõ életébe kerül majd (megpusztul mielõtt elérné a csapat a végsõ célállomást). Olyasmin, ami kellhet mondjuk egy csatába jobb nem spórolni (különben az elsõ hajó sorsára juthat az új teknõ is).

http://www.annakie.com/me/fpsl.htm

Innen szedtem le, nezd meg magad, 60-as kari valamelyik noi mar nem tudom pontosan. 😄 Sok sikert.
Ez 60-as szintu kari volt. Netrol szedtem.
Van már ATI AA Hotfix........
<#hehe>
Faxán müxik vele....

akkor már inkább történet-tartalom (darksector által vett értelemben)
Najó nem is teszek fel ilyen kérdéseket, nem hinném, hogy tudnál rá értelmes választ adni. De azért az számomra kicsit érdekes, hogy lehet igy összekapcsolni a grafikát a tartalommal. Semmi, de semmi közük nincs egymáshoz. Az egyiket a technológia, a másikat a kreativitás határozza meg.
Hát ez érdekes logika. Vajon e logika alapján pl. a Half-life 2 hol van?
DarkSector
jah Paragon az angyal, mert ott mindig átvezetõkben mutat egy kék angyalszárnyat...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hát.. végülis ez is egyszavas volt 😛
Nemtudni.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

én 59-essel 3. szint 5500 anyag mindenbõl és... 170k talán?
Ja😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

balee4
Ezér' mondom, hogy 300ezert nem kaphatott sztem. Én az 50-es karimmal 3. szintrõl kezdtem 130k credittel.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Ezt nem is tudtam. Bár ennek ellenére szépen befektettem 1 arcplasztikai berendezésbe és onnantól mind1 volt 😄

jah.. ki is fejlesztettem, de nem használtam... jófiú vagyok, már el is tûntek maguktól. Am a hajó fejlesztéseknek értelmük is lesz? (1 szavas választ kérek)
Aha olyan mint a KOTOR-ban! 😊 De lehet fejlesztés csinálni ami eltünteti a hegeket.
The higher the level of the imported character, the greater the bonuses granted upon importing into Mass Effect 2. Additionally, if the imported character had a large supply of credits, an additional monetary bonus will be supplied. For example, when importing a level 60 character, the following bonuses are granted: 4,000 XP (the player starts at level 5), 50,000 Credits, 10,000 Element Zero, 10,000 Iridium, 10,000 Palladium, and 10,000 Platinum.

+100ezer a gazdag karakterért.
egyrészt a meggyõzés, másrészt az arcodon levõ hegek... ha sok paragon pontot szerzel szép lassan eltûnnek, renegade-nél meg fordítva.
És végül, elég szépen mutatja a karaktered személyiségét 😛
A paragon/renegát pontok mire jók még? Azon kívül hogy meggyõzésre?
és ha mondjuk nem csak a szinttõl függ? az h mennyi paragon-renegade pontot kapsz az 1értelmûen az 1-ben elért paragon/renegade alapján van... lehet h több pénzt kapsz h mondjuk 9999999 pénzzel fejezed be.
60-as karakterrel is csak max 150ezer pénz és 10000ásvány mindenbõl lehet! És 190paragon/renegát pont. Most próbáltam ki.
az elég elrejtett annyit tesz, hogy nincs kijelezve a keringési pályája? ah... már vagy a fél galaxist bejártam, és találtam kb 3 bolygót amire le is szállhatok.. I WANT SOME ACTION! 😞
van 1-2 elég elrejtett bolygó, de aszteroidára nem emlékszem.
amugy Mordin fanoknak meg üzenem, hogy van neki is "interjú" videó hivatalos honlapon 😄
hogy ezt miért fixpontnak küldte, nemtudom :S
lenne egy kérdésem: az 1-ben ugye aszteroida mezõknél is voltak átkutatható darabok.. itt nincs vmi hasonló? mm, csak a bolygók vannak, vagy lehet találni elrejtve dolgokat?
meg a lojalitás, mennyi idõt fordítottál rájuk, mennyit jártál a kedvükben...
balee4
A Hammerhead DLC-t lehet tudni mikor jön?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Azt hogy a francba? Az én 50-es szintû karimmal, amivel 1 millió pénzem volt ez 1-ben, csak 130000 pénzt adott és asszem 8000-et mindegyik anyagból.

Szerintem azon mulik egyszeruen hogy kit kuldesz melyik feladatra.
neeem, de többségében igen. úgy 6:4 arányban lett paragon - renegade
Calver
jaja, Cryo Blast kb az egyetlen nem különösebben táp skillje, de... van mellette elég <#nyes> nálam nincs is rajta egy pont sem.

Adept amúgy én is filóztam h simán lehet táp, fõleg ha megtanulja Energy Drain-t, akkor már pajzsokat is tud bontani. Warp nagyon táp persze, de azt Sentinel is tudja, még jobban is - 4-es Tech Armor (Power Armor) ugyanis +15% sebzést is ad rá.

Drone nekem spec nem jött be, Vanguard meg... hát... elsõ részben én teljesen más stílusban toltam, Singularity-vel, pisztollyal, rommá CC-ztem mindent, itt nagyon máshogy kell használni, nekem annyira nem tetszik az új verzió.

"The trees move. Do you not see it?"

Huh leszedtem egy mentett allast az ME1-bol es ugy kezd igy a masodik resz, hogy, hogy +300.000 kredit, +55000 minden anyagbol, +80 paragon, +50 renegade pont. 😄DDD
Calver
szerintem felesleges bónusz képességek nagy része, az 1 extra pont miatt éri meg... kivétel az Inferno Grenade (Zaeed) mert szépet sebez, és az Energy Drain (Tali) amolyan Overload pótléknak, de Sentinel-nek egyik sem fontos... leginkább úgy told, h elején rakj 2 pontot Tech Armor-ra, 1 pontot Overload-ra (csak h legyen) és Defender-re, 2 pont Throw, húzd fel Warp-ot mint a golyó maximumra (Heavy Warp ofc), aztán mehet Tech Armor maxolása, aztán... ahogy érzed <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Sentinel tényleg rohadt erõs lett Ha nem a cryo blast-ot kapná, hanem az incinerate-et mást ki sem próbálnék mellette.

Az infiltrator megbújhat bárhol (mondjuk ezt speciel nem nagyon használtam mert nem volt rá szükség) és sniper csúzlival piszok keményen osztja a fejeseket. Az incinerate is igazi életmentõ nála.

Most kezdtem egy adept-et és szerintem ott a keményebb keverék srácok mellett a helye a top class-ok között. A játék elején nem is kell a fegyver, késõbb meg még annyira sem. Fedezékbe berongyol, aztán mehet egy singularity és rá egy warp(vagy csak magában a warp). Ez a kombináció jókora robbanást csinál, ami lekap bármilyen pajzsot és biotic tápot bárkirõl. Páncélt is jól bontja a warp. Push és pull nem is nagyon kell ezek mellé.

Engineer erõs közepes, kicsit az erõsebb irányba hajló. Lehet jókat bohóckodni a drone-nal, ha kell területen fagyasztgat, ha kell hamuvá éget bármit, de overload-dal is le tud amortizálni pajzsos célpontokat ha éppen az szükséges.

Vanguard sokat nem változott, a bemászok az ellenfél arcába típusú ramboid hangulat vezéregyénisége maradt. Biotic képességek kombinálva harciakkal.

Soldier olyan semmilyen lett szegény, igazi vesztese az ME2-nek. Ugyan az adrenalin rush jó kis bonusz neki de valahogy túl karcsú a többiekhez képest.

wow, nem tudom akkor mit csinaltam rosszul
DarkSector
jah és az is el kell mondanom, hogy kevés a fegyver (én nem is tudok használni minden fegyvert), a fejlõdés télleg fura lett.
jó de kevésbé érzem a történetet olyan izgalmasnak mint az elsõ rész.
eddig semmi konkrét szál, csak felvettem 3-4 karaktert, és nem érzem annyira EGYnek a története, mint az elsõben, de majd kiderül a végére, lehet jobb lesz majd.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nem
te lehet nem voltál itt, feldobták hogy ez lehet a év játéka, és csak elmondtam hogy azért az illúzió megvan, de korántsem tökéletes...
és hogy elfogultan jelentik ki, ezeket a jelzõket, gondolkodás nélkül.

én nem foglalkozok vele.
nekem a crysis, meg a többi se techdemo....de szubjektíven nézve az...ahhogy it mondták is.

ettõl még nem csorbul a játék , csak ezt is meg kell említeni.

koschwarz
ez egy embertípus. aki nem hagyja magát szórakoztatni, inkább azon puffog állandóan, hogy mi NEM jó...tudod, aki szerint a pohár félig üres. rengeteg van ilyenbõl manapság, és az interneten terjednek 😊

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DarkSector
gondolom, mindig az "angyal" válaszokat adtad ...
vagy nem?

nekem mindenki életben maradt 😊