19778
  • Fantusz
    Páncélt le lehet égetni, erre több megoldás létezik.

Az meg a játék hülyesége, hogy úgy lehet képességeket megörökölni, hogy bevállal a játékos egy olyan döntést, amihez semmi kedve, s utána visszatölti, s a logikusnak vélt döntésével halad tovább, így kapott egy új képességet, amire valójában nem szolgált rá.
  • horpeti
    Tegnap leesett, miért mondtátok, hogy geth shield jobb, mint a sima barrier: mert lehet rá bónuszt fejleszteni. :)

Sentinel karira milyen képességeket javasoltok (alap és tech armoron kívül)? Nagyon szeretem a warpot, de úgy vettem észre így a játék 2. felében, hogy elég gyérek a warp féle sebzés értékek, gyakorlatilag a páncélosok alig érzik... Vagy lehet kombózni kellene más biotikussal? Csak akkor még kisebb lesz a tűzerő... Hardcore/insanityn játszanék vele.

Dominationt tegnap megszereztem, de aztán visszatöltöttem Samarát is. Mekkora genyóság Samarát kinyírni, amikor ő kéri a dolgokat. :))
  • Evoluti0N
    Tudnál adni vmi linket légyszi, h hol lehet megtalálni ezeket a modokat?
  • readswift
    Annyi info van az me3-ról hogy elsődlegesen a minőségre ügyelnek nem a dátumra.
  • xblades
    Na végeztem én is a játékkal, és a vége történet ütőt. Tudtam én hogy kit tartanak a legerősebb fajnak a galaxisban. És az is kiderült hogy miért is térnek vissza időnként a galaxisba és mire is kell nekik az éppen aktuális faj(ok).
    Plusz a végső harcnál amikor megjelent az ellenfél az picit durva volt, mondom ez ellen kell küzdenem? Pfhh (a valóságban nem sok esélyed lenne egy ilyen ellen, még kicsiben is össze sz..nám magam ha szembe jönne, nem hogy ekkorába és azként akit képvisel)
    Ja és a végső küzdelmekben nem halt meg senki, pedig volt olyan aki nem volt lojális, de szerintem ésszerűen döntöttem el hogy ki hova menjen.
    Majd pontot pontosabban bombát tetem a protián faj maradványára és az űrállomásra.(úgyse tudták volna kontrolálni akárcsak az Reaper Iff-et vagy a halott reaper)
  • Fpocok
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A szövegben a "he" meg a "she" vel utalnak a nemre.
    Amúgy én is csak véletlenül oldottam meg, miután meglett mindegyik, egy új opció bukkant fel, és ráklikkoltam :P
  • Fantusz
    Arról nincs hír, hogy vacsorán kívűl történt-e valami Kellyvel a kapitányi lakosztályban...
    Ezt követően felajánlja, hogy eteti a halakat, mással lehet építeni a kapcsolatot - Kelly akvarisztikája nem kizáró ok.

Liara küldetésénél van tuti biztos helyes megoldás?
    Megkerestem az öt adattöredéket, a krogant egyikben sem említik - ő is lehet megoldás.
    Az elején nem figyeltem, így nem tudom honnan jön az info, hogy a keresett személy nő, de így tűnt fel, hogy az egész játékban az aszárikon kívül csak az emberek képviselik magukat női szereplőkkel a játékban, ami nem zárja ki, hogy a többi fajnál nem léteznek.

Szóval oda jutottunk, hogy Liara titkárnője a hunyó, amiről igazából nem voltam meggyőzve, az adattöredékekből lehetett volna a krogan is, feltéve, ha valóban képviselve volt ez a faj, hisz a tördeékekben nem volt említve, csak a megoldásoknál.
  • readswift
    Tévedés! Pusztán az van hogy ME messze jobb sci -fi mint ezek.
  • AntiHero
  • wedge31
    Teljes hüség kell egyébként a fényképet leforditják ezzel jelezve hogy annak a kapcsolatnak vége.
  • krisztajo
    Sir Quno Jedi! Hát nem is értem minek ez a féltékenykedés? Juj ez nehéz döntés Kelly- haletetés vagy Thane? Nem is tudom mit tegyek!
    wedge31! Ez új info Liaráról. És abszolút hűség kell hozzá vagy csak akkor haragszik meg ha csajjal kezdek? Én még a képét sem vettem észre az asztalomon, de akkor majd most megnézem.
  • aricsi
    Kellene egy szaftos DLC.
  • Pares
    Jelenleg kb. annyi információnk van a harmadik részről, hogy majd lesz valamikor. De ez teljesen normális, hisz a második rész is csak pár hete jött ki...
  • penge96
    Huhh, remélem is :D
  • Metalmilitiakid
    halvány lila fingom sincs róla de jól hangzott :D (amennyiben senkinek nem halt még meg a végén => lesz)
  • penge96
    Nemááár, nem lesz?:S
  • Metalmilitiakid
    már ásom a sírod :D
  • penge96
    Jó, most este :D
  • Pares
    Ahoz képest ötödik a toplistán...
  • penge96
    Hát tiszta kihalt a topic...
  • penge96
    Nagyon szellemes az illető xD
    Amúgy szerintetek Miranda benne lesz a ME3-ban?
    Ha nem, akkor én abba bele halok xD.
  • Pares
    Most olvasom az egyik topicot a hivatalos fórumon, aszongya a topic címe, hogy:

"What would be the most high impact start for ME3?"

És az első komment:

"High impact start? I'm guessing Joker trips on the way to the Restroom on the Normandy..."

• torma1
    Nekem Miranda ruhája jó volt csak szélesebb volt a nyaka a karakteremnek és kilógott a nyakánál. :( Így elég lehangoló volt.
  • Pares
    Ja, és persze:

• Pares
    És itt egy pár videó:

• Hoz_Hun
    Én totál nem így képzelem el, úgy hogy nekem nem jön be.
    Mellesleg az Ascension-ban tisztázzák hogy nincs fülük! Szóval aki képet próbál alkotni róluk, legaláb olvassa el azt a keveset, amit tudni lehet róluk.
  • Hoz_Hun
    Mi ez a marhaság?!?
  • Pares
    Néhány érdekes és vicces kép:

Modding FTW!
  • kuci06
  • kuci06
    AS?:D

http://imgur.com/9PbbM.jpg
  • AntiHero
    Na bazze:( Flörtölni lehet azért? Vagy azt se? Gondolom ha lefekszem valakivel akkor van baj:D

Kellyt akkor is megfektetem nemérdekel:D
  • Pares
    Az Asariknak külömben sem számít sokat egy kapcsolat... 1000 évekig élnek... Ráadásul mindaz, amin keresztül ment az elmúlt két év alatt...
  • wedge31
    Én liarához maradtam hüséges az egyik karimal nehéz volt olyan ösbunko lett a második részre.
    Állitolag a harmadik részre meglesz a jutalma a kitartásnak...
  • Hoz_Hun
    Felvenni nem lehet. Viszont ha ME1 karaktert importálsz be aki romantikázott Ashleyvel, akkor kin lesz a csaj képe az asztalodon. Ha játék közben semelyik nőstényre sem bontassz rá, akkor a végén jutalmul kapsz egy rövid videot, ahogy Shepard nézegeti a képet. Ergo hűséges maradt hozzá.
    Gondolom a harmadik részben lesz jelentősége. Én úgy faképnél hagytam Ashleyt hogy csak úgy zúgott.
    Ha valaki mással kezdesz romantikus kapcsolatba bonyolódni, Shepard képpel lefele eldönti Ashley képét.
  • AntiHero

Ez egész jó.
  • JethroHUN
    Sehogy, nem lehet felvenni.
  • tomfucius
    sziasztok engem az érdekel ne és remélem tudtok segiteni hogy ashleyt hogy lehet rá venni hogy csatlkazzzon a csapatomba
  • Hoz_Hun
    Nincs. A fantáziádra van bízva. Ami a neten van az mások fantázia szüleménye. Jót még nem láttam közte.
  • AntiHero
    itt:)
  • hammerGT
    Taliról, nincs valami kép szkafander nélkül, mert a kufircoláskor Sepörddel, akkor nem látszik, gondolom direkt.