Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Metalmilitiakid
1.Hát azért a Bad Company 2 õt senki nem várja itt ??
2. Azzal hogy leírtam velem mi történt te semmivel nem fogsz kevésbe meglepõdni , mert mindenkiét elolvastam elõttem erre az enyém mégis más lett .
3. Szerintem jó az a vanguard amikor a végén egész repülõ platformokat egy támadással söpörtem le mielõtt odaértek volna (lökéshullám), nem is beszélve ezekrõl a kék izékrõl amik futnak talán 10 volt a max amit 1 lökéssel kinyírtam, emeléssel bármikor kiszedtem az embert fedezék mögül is (csak jól kell célozni 😄).
4. De most úgy is akarok egy újat kezdeni csajjal akkor try Sentinel.
5. Csajként is összejöhetek Mirandával ?? 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Elk Hunt
Csak a fejlesztésekhez jó, illetve ha elfogy az üzemanyagod, akkor ezzel tudsz tovább haladni.

Tegnap nekem is sikerült beállnom azoknak a sorába akik végigvitték a játékot. Sõt meglepõen sikerült megfelelnem az öngyilkos küldetésnek (mint a piszkos 12) mivel kb 5 vagy 6 emberem halt meg... Akit meg mindenképpen ki akartam nyíratni az meg túlélte...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami a végét illeti, nem egészen erre számítottam. A hajót megtartottam, jött az Árnyékember nézeteltérés stb. Valahogy úgy érzem ez a második rész teljes egészében a 3 rész elõfutára akarna lenni. Mint egy jó könyv elsõ fejezete, tudván, hogy a fordulatok, és végkifejlet csak ezután, késõbb érkezik el. Ez meg csak egy kis része.
Bizonyára ennek is meg van a maga oka, hogy így fejezték be - várjátok népek a 3 részt stb-stb, majd kiadjuk egyszer csak. Ezzel szerintem a játék összképe, hangulata sérül meglátásom szerint. Bár, ha én lennék a kiadó/fejlesztõ/tulajdonos akkor cél a legmagasabb profit, a legminimálisabb befektetéssel...

A vége

\"monumentális gondolataim manifesztációi melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind elfogadhatóak, dialógusunk kontinuitása így megszakad\"

Gears of war érzés: Lõjj 4 tárat az ellenfél fejébe automatából hogy végre megnyiffanjon,mindezt szteroidon nevelt 10 éves gyerek értelmi képességén lévõ katonának nevezett hombár barmokkal....😊
Egész egyszerûen mesés...😄

Az elsõ részt végigvittem fogjuk rá élveztem amikor coop-ban toltuk... A második részt már kb 2 hóna alatt toltam végig,annyira untam 2-3 aponta mentem 1-2 pályát.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Scouser
Na kérem végigvittem. Hááát vegyes érzelmek vannak bennem. Az elsõ 10-12 óra teljesen magával ragadott. Nem bírtam leakadni róla. És csak gyûjtögettem a csapattársakat és gyûjtögettem õket... Mire megvolt már mindegyik elkezdtem érezni, hogy lassan itt a vége vaze és még azon kívül, hogy csapatot építettem nem csináltam semmit. Elkezdtem érezni, hogy ha nem csinálom meg a csapat küldiket, akkor vérfüdõ lesz. Ha nem fejlesztem a Normandy-t akkor is vérfürdõ lesz. Végül a hajót fejlesztettem, de a csapatquesteket csak addig csináltam amíg el nem engedett az utolsó küldire.

És igazam lett:

Nem csináltam semmi mást, mint csapatot építettem egész játék alatt. Egyszer csak jött az utolsó mission és vége a játéknak. Mivel kb a csapatquestek felét csináltam csak meg, így elég sokan meghaltak, csak Grunt, Miranda és Legion maradt életben rajtam kívül. Minden döntés elõtt lehet érezni, hogy mire hajad a dolog, pl ha a kiszabadított csapattagokat nem kisérteted vissza senkivel, akkor meghalnak. Gondolom ha visszakísérik õket, akkor nekem lesz nehezebb dolgom mert nem fogják õrizni az ajtót. Viszont váratlan is történt, mert pl meghalt Tali, akinek megcsináltam a questjét, és Jacob is akinek szintén. Ráadásul õ a csapatomban is volt. Tali meg nem húzta be idõben a fejét egy helyen...

Garrusnak nem csináltam questjét meg és õt bíztam meg a másik cxsapat vezetésével. A második találkozásnál meghalt. A többiek meg az ajtó tartásánál. Gondolom ha nem loyális csapattársakkal vagy, akkor a végsõ nagy ugrásnál nem segítenek fel és úgy halsz meg. Ez csak feltételezés persze, még ki kell próbálni.

ÁÁÁ vegyes érzelmek vannak bennem. Az egész egy nagy csapatépítés vaze... De kurvajó... Csak kicsit sokalltam a lövöldözést. Jó lett volna egy olyan quest amiben nem kell annyit hentelni...

You\'ll Never Walk Alone

Marci0115
az ásványokat el lehet adni pénzért vagy csak a fejlesztésekhez jó?

enlightened
Én azt olvastam, hogy kasumi eredetileg benne lett volna a gamebe. De aztán nem lettek kész vele vagy valami és így kivették. De mivel már nagyjából meg van írva, így tuti kiaknázzák majd és pénzért el fogják adni mint DLC-t. De egyelõre még nincs, egyelõre csak a piás zaeed van.

Valahogy úgy. De miért nevezed rendõrséginek a kék sniper-t amit DLC pakol be (a sorozatlövõt)?
Az utolsó meg nem collector verzió, semmi köze hozzájuk (tény hogy akár collector területen is felszedhetõ, de ettõl még alapvetõen nem idegen fegyver). A szövege szerint nehéz sniper csúzli, amit sniper team-ek hurcolnak magukkal. Ha nem ezt veszed fel a
derelict ship küldetésben, ahol a collector hajón matatsz
akkor késõbb legion ezt az upgrade-et adja.

Collector változat az assault rifle-bõl van. Ott van az alap, ami gyenge is, pontatlan is, de legalább addig lõ míg akarod (mármint nem korlátozott a sorozatlövése). A felszedhetõ másik típus, a fejlettebb, az erõsebb, sokkal pontosabb, de csak rögzített sorozatot lõ (a leírás szerint 5 lövés én valahogy inkább 3-nak láttam) nem képes a folyamatosra. Meg van a DLC biztosította collector változat. Erõben pont ugyanott van mint a fejlesztett típus, de nincs korlátozva a sorozatlövés.

Amúgy tegnap jól elfelejtettem de DLC tesz még be egy plusz nehézfegyvert is, azt a black hole generator csúzlit.
Na az nagyon ütõs jószág. Eléggé korlátozott a lövésszáma de pusztítani azt nagyon tud. Kell vagy másfél másodperc míg feltölt a csúzli, de ha elküldte a lövedéket az már menet közben magához cincálja az ellenfeleket. Aztán kis idõ elteltével fel is robban jókora területen sebezve. A nagy ellenfeleket (nehéz droid, geth prime) csak akkor cincálja magához, ha már a pajzsukat és a páncéljukat leette.

A páncélok meg szépek de pont nem tetszenek abban a színben amiben vannak. 😊 Meg aztán ügyesen variálgatva sokkal személyre szabottabb páncélzat is összeállítható, ami legalább olyan jó bonuszokat ad. Végülis lábravalóból van az alap (az is ad valamit), van a gyorsítós (+10% a sebességre), van ami a HP-t növeli (szintén +10%). Karra van lõszerkészlet növelõ, pontosság (pontosabban sebzés javító), meg van ami a közelharci pofonok sebzését növeli (vagy az már a vállpáncélzatból jön?). Mellpáncélból van gyorsabb pajzstöltõs, HP növelõ, meg még valami ami most nem jut eszembe. Fejrevaló is akad bõven, ahogy vállpáncélok is szerezhetõek amik tovább erõsítenek.

DarkSector:
Itt nem is tudsz fegyvert venni. Azokat találod és felveszed vagy kapod (mint például a nehéz pisztoly 2-es változatot a tudóstól). Amit venni tudsz az elsõsorban a fejlesztéshez szükséges cucc. Mert néhány kivételtõl eltekintve (ilyen például a játék végefelé felszedhetõ majd kifejleszthetõ geth pajzs is) minimum 2 kell ugyanabból a fejelsztési eszközbõl hogy ténylegesen fejleszteni is tudj. Ha nem vásárolgatod ezeket (Amúgy jó drágáért) akkor nem jutsz el a maximum szintig amit kifejleszthetnél. Persze enélkül is elég jól feljleszthetõ lesz a rendelkezésre álló tárgyhalom, de magasabb nehézségeken brutális nehéz a játék ezek nélkül.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

enlightened
Jahh Risennek tényleg lelke van. Olyan hangulata volt annak a gamenek, tuti majd mass effect 2 végigjátszása után megint elõveszem. A zene a tájak meg minden, a fogadó harbor townban, nagyon durván adják a hangulatot. Aki még nem próbálta a risent annak én is ajánlom.

Tegnap vettem meg, igy 3 ora jatek utan egy jo 90 %-os de.... had fanyalogjak kicsit:
-A lovoldozos reszek meg mindig elmaradnak a gears of war feelingtol, (azzal peldaloztak a fejlesztok) de igazabol nem tudnam megmondani hogy miert. Csak egy erzes nalam.
-Csak en erzem hogy a grafika nagyon szep de valami mintha hianyozna. Vagy esetleg valami tul sok. Pl a neonos, vilagito hologram szeru efffektek. Meg kicsit steril minden. Nem feltetlenul a fallout vilagat varom mindig de valami innen hianyzik.
-A parbeszedek tenyleg moziszeruek sot szerintem kicsit tul moziszeruek, tul sok a nagyon kozeli kamera, biztos azt akartak mutatni milyen nagyfelbontasu, reszletes texturak vannak a modeleken, ami igaz is de talan a kevesebb kicsit tobb lett volna.
Ezek mind az erzesek amiket a jatek kozben kialakultak bennem, kivancsi vagyok mas is lat-e ilyeneket.
Durva amit mondok de en a kotor ota semmi kulonbseget nem latok a bioware jatekai kozt (kiveve a jade empire). Strukturara a Kotor, a Dragon Age, a Mass Effect meg a Mass Effect 2 ugyan az.(van egy kozpont, hajo-tabor stb ahol osszegyultok, beszelgetek-fejlesztesz es utana a terkepen-csillagterkepen iranyt valasztasz, csapatot jelolsz, toltes kepernyo es megerkezel egy kisebb-nagyobb zart helyre), Es ami hianyzik ezekbol (nekem) az a "jatekossag" ami mondjuk a Risen-ben megvan. Az messze nem tokeletes ezekhez kepest de "lelke" van. Itt minden pontos, tokeletes, feszes csak eppen "lelke" nincs. Ezek megint erzesek, nehezen alatamaszthato sot erosem vitathato is.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

balee4
Most ez a Kasumi DLC már elérhetõ?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Hm, szimpin néz ki. Zaeed-nél biztos jobb lesz 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MerlinW
FF13:

"Idõközben a Square-Enix bejelentette, hogy a világszerte megjelent hírekkel ellentétben a Final Fantasy XIII nem érkezik PC-re. A félreértés abból adódott, hogy a játékot PC alapú eszközökkel fejlesztik, mégsem jelenik meg személyi számítógépekre. Ezúton kérünk mindenkitõl elnézést, akiben esetleg ez a hír kósza reményeket keltett."

Nem mai hír, de a hivatalos oldalon sincs feltûntetve PC, illetve a külföldi oldalak is hasonlókat írnak.

A techdemot alatt azt értettetem, hogy egy új motorra épített játék, aminek a célja, hogy minél többen lisenszeljék azt. Ezt ugye az id software esetében nem kell ecsetelnem😊 Epic is ezt csinálta az UT3, id is a Doom 3 esetében. Ebben az idõszakban érthetõen sokkal kevesebb ideje van egy cégnek a játékkal foglalkoznia, a motor csiszolása és a különbözõ hozzávaló eszközök készítgetése mellett. A modern "techdemo"-k történetében talán a Crytech tette le a legtöbbet az asztalra, igaz nem igazán fejlesztõbarát a motor, nem liszenszeli senki. Talán az Avatar játék az elsõ ami Cryengine-t használ a készítõkön kívül.

Mass Effect egy igen kiforrott és támogatott, kényelmesen fejleszthetõ U3 motort használ. Durva mennyiségû pénz és energia van beleölve. Ez nem techdemo, hanem egy interaktív film, a jobbik fajtából.

[merlinw.org]

õõ... mert egy játékban CSAK az számít játékidõnek amikor az ellenfelet ritkítod? érdekes hozzáállás... -.-
DarkSector
ami te lövöldözöl...ha összeszámolod, úgy hogy levonod a renderelt dolgokat, mikor csak kattintgatsz az egérrel, meg parancsokat adsz, osztasz, qte...mikor nem te mozogsz.

és a fõszálra mondom, nem arra hogy fél órát futkosol a bárban körbe körbe.
csak menj a megadott helyekre, és majd meglátod mien hamar végig lehet vinni...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jah igen ez a max payne tanácstalanság, lehet majd intõ jel is...
az assassin 2 meg már bizonyított, és ott egy télleg nagy bejárható terep van...mit terep, egy kisebb világ, sok titkos szir szarral...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

milyen 8-10 óra? O.o
DarkSector
FF XII nem lesz pc-re?
ez nekem új...

csak ennyi reõvel nem akartam hogy megkövezzenek, de ha szubjektíven nézzük, ez is egy techdemo, mert nem sokat irányítasz benne, csupa beszélgetés az egész...

kevés a heylszín, és a tényleges játékidõ rövid...majd 8-10óra.

ez azért mondom majd kiderül, eladásokban mérik...nem egyéni vélemények számítanak.

Ülj le Pistike, négyes 😊
MerlinW
OFF

Max Payne 3 nem tudom milyen lesz. Nem rég híreztek róla, hogy májusig le kell adniuk az anyagot (tesztelés, terjesztés, marketing, stb), és még nem tartanak sehol, a forgatókönyv sincs kész teljesen. Bénázik a Rockstar, ráadásul még sürgetve is vannak.

Dead Space izlés kérdése, az elsõ rész is csak egy kellemes B kategóriás shooter volt, pár jó ötlettel, a közepétõl unalomba fullasztva.

FF XIII, Heavy Rain nem lesz PC-re

AVP, BioShock 2 szuper játékoknak ígérkeznek, de év játéka címet még októberben sem szavaznám nekik. (legyen igazam, ez azt jelentené, hogy még több finomságot kapunk)

Rage, Mafia 2, StarCraft 2 esélyes lehet, mondjuk Rage-nél attól függ mit pakolnak a techdemoba, mert ugye ez valamilyen szinten az lesz. Crysis - még ha nem is szerettem - is kellemes volt, tehát lehet jó játékot is készíteni techdemo címen.

Assassin 2-t az elsõ rész alapján nem jelõlném, de hallottam jókat a másodikról, így majd meglátjuk.

S a többi, mert el leszünk ám idén kényeztetve, jól:
Stargate Resistance, Alice in Wonderland, Prison Break, Jagged Alliance 3, Singularity, Blur, Two Worlds 2, Witcher 2, Postal 3, Settlers 7, Dead Rising 2, Medal of Honor, Mars, Battlefield 1943, COD 7, Crysis 2, Deus Ex 3, Half Life EP3, Prey 2, E.Y.E., Brink, és még sokan mások😊

Poén, hogy bár tuti, nem fog megjelenni, de GameSpy-on a Doom 4 is 2010-re van bejegyezve. Az ID5 engine mondjuk már kész, lehet szimultán dolgozni a két projekten, Bethesda-nak vannak emberei, azonban Carmac állítása szerint még csak most gyûjtik az embereket hozzá.

Bocsánat a kitérõért😊

ON

[merlinw.org]

Juteszembe.. Fellegvár help!
kaptam egy üzenetet Emily Wong-tól (a riportercsaj) hogy találkozna velem, de az egész fellegvárat átkutattam, és sehol sincs.. :S
DarkSector
jól dugasd meg, és nem fog panaszkodni...😄

Ashley jól lehordott engem h Cerberussal dolgozom O.o
na szép, az ember csak 1x meghal, és máris borul a bili XD
DarkSector

DarkSector
jah Max Payne 3...
meg szerintem dobogós lesz az új Rage is...

DarkSector
semmi...csak az év játéka címet leadni januárban...D:
lehet még karácsonykor kiadnak egy mass 3-at, és borul a bili...😄

DarkSector
jah dead space nah az is...ha nem basszák el...vágod te mi a jó.

prince, az classzikus, a 4 részbõl kilábalva szerintem nem fognak ezekután szart kiadni...
legalábbis nem mernek majd...a nép haragja zúduljon rájuk....

assassin 2-õt is lenyomtam, pc-re az is részt vesz majd a versenyen.

Victor1103
Prince of Persia??? Hát az csak a filmhez készülõ rókabõr lesz.POP:WW lesz felpiszkált graffal ennyi.Amik ezt a minõséget idén megközelíthetik az az FFXIII, Heavy Rain, Halo Reach, Mafia 2, Bioshock2, Alan Wake, Splinter Cell és a Dead Space 2 lesznek, de hogy a prince of persia. Én is szeretem de a fenti listához képest esélye sincs.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

BEAST
es? 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

DarkSector
jah a béka durva, kiengednem a ketrecbõl. nekemugrott (azaz separd-nak) és aszittem, vele lesz az elsõ szexjelenet!!!
<#crazya>

Ne bántsad, kedvenc csapattársam. Még1 szó és szétcincál <#hehe> amúgy lehet Krogan védelmeket fejleszteni neki, elég ütõs tud lenni bizonyos helyzetekben

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

DarkSector
jah.
ki fogják adni a COD új részét, valszeg tanulnak az elõzõ 2 rész kibaszottnagy hibáiból.
meg medal új, ami oda fog baszni, már eleve 2 motor hajtja majd, nem fogják elcsépelni.
most battlefield, hogy náhány föpösöt is monyak.

wesker24
AVP-t se hagyd ki ! 😄
DarkSector
jah, adjam kölcsön?<#wilting>

DarkSector
nemsoká lost planet 2, splinter cell, alan wake...stb
bioshock 2 bár ezt utálom....

FINAL FANTASY XIII !!!

robotnyk
miért, te már játszottál ezekkel? <#wilting>
DarkSector
hát télleg durva játék, meg szép, de az év játéka BIZTOS NEM LESZ....

mond neked valamit a PRINCE OF PERSIA FORGOTTEN SANDS?

vagy amik még jönnek?

Victor1103
Úristen! Most pörgettem ki és csak egy szó elég hogy összefoglalhassam milyen volt ez a játék: EPIKUS! Maximális 10/10 Szerintem már most eldölt hogy melyik játék lett 2010 legjobbja.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

DarkSector
miért magyarositásban ezek vannak nálam.

DarkSector
jah akkor csak baki....de most komolyan elõször úgy olvastam hogy béka....
de utána néztem hogy nem is..

aszittem elõször hogy ezek békaemberek, vagy mi de nem...<#wink>

Calver
0. elem, Baki... te most szívatsz minket a fordítással kapcsolatban? <#idiota>
mert ezek felérnek egy kisebb szélütéssel <#whatever>

"The trees move. Do you not see it?"

DarkSector
jah én mindent kifejlesztettem, amit lehet, mert sorba felszedtem mindent és kinyitottam mindent, lóvém az kb 300ezer vagy a felett van, de csak üzemanyagot meg szondákat tudtam venni, meg lefizetni, meg a mellékküldikre.

fegyókat meg életet nem is kell vennem...az elsõ részben se vettem, de azért mert ott pénz nem volt rá..

itt meg van csak szerszámok nincsenek, hiszen nyersanyaggal fizetek, átvitt értelemben...<#nemtudom>

Seth
Éppenhogy nem elbaszott. Õ a tökéletes,hibátlan krogan.

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
jah...<#buck>
Baki "az egész karakter egy nagy BAKI" talán mert egy elbaszott kisérleti patkány...

Seth
Majd fõleg biotikus képességek fejlesztésénél kell

DarkSector
Jah és a 0.elem azzal mit lehet kezdeni?
azzal mit lehet fejleszteni, mert jobbára csak a 3 másik nyersanyagot kérte eddig a tárgyakhoz.

jah és van mindegyikbõl már 200ezer felett....😄

Seth
Az angolban Grunt a neve.

DarkSector
nem szerintem ez az angol, mert nem volt fordítható gondolom.

DarkSector
én mindenkit megmentek majd

Seth
Baki? Ez a magyar neve? jaj XD

DarkSector
jah igy elég (így gondoltam, hogy aki nem kiványcsi rá, ne untassuk...)...thx 😄

amúgy az a dagi gyik a csapatból elég keményre csinálták...a Baki-t.