Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
x
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Ha nem az elsö rész mentéseivel folytatod ez téged nem érint.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
honnan tudom letolteni az ingyenes DLC-t?
mert ha jol tudom van 1 ingyenes is nem?
mert a játék belépése után aktiváltam a Cerebrus kodomat de csak 1 DLC-t hoz be ami 1200 BW pont😞
PSN ID:misi2mezei
a grafika részletességét nem lehet állitani mint az 1. részben?
mert itt csak a felbontás van meg az anti-analising ami lényeges is de grafika részletesség nincs...
amugy érdekes,hogy minden bekapcsolva jobban megy mint az 1. rész😄
Õ ugyanis elmondja hol érdeklõdj (ezt teszi amúgy minden bolygó esetében ahol valakinek van valami dolga és akad kommunikációs forgalom). Utána már nem nehéz folytatni. Nem kell mászkálni sokat, sõt szinte semmit sem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
pedig a BioWare azt mondta,hogy 1 uj jobb irányitásu Mako is lesz a játékban...
de az urhajosdi tetszik😄
Bár az igaz, hogy Liara megváltozott személyisége sok okot ad a hûtlenségre. De lehet ez a kapcsolat próbája. Maradj hozzá hûséges a kettõben, és akkor a háromban folytathatod a kapcsolatot. (Ha már a hûtlenségnek következményei lesznek, akkor gondolom az is számít, ha hûségesek maradunk az elsõ részes románchoz)
© simon7108
Mako-hoz hasonló bolygón való kalandozás egyáltalán nincs. A Mako helyett most már az új, UT-47 Kodiak "Drop Shuttle" fedélzetén utazva mész a bolygókra - egy animáció keretében.
Viszont, irányíthatod a Normandy-t a csillagrendszerekben kutatva.
vagy lesz?ne mond el😄
de lenne még 1 kérdés!
ilyen mint az 1. részben a Mako lesz?mert mintha a BioWar azt mondta volna,hogy valami lesz aminek jobb lesz az irányitása😄
Van viszont illiumon egy küldi amikor aterminálokat kell feltörni.. egyet találtam sikerülti s.. a többinél nincs semmi.. wtf?
3Ds MAX :)
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
Azért sajnálom hogy nem éri meg hüségesnek lenni liara totál jégcsap lett pedig az elsö részbe nem ilyen volt...<#buck>#buck>
Köszi a segítséget elõre is!!!
Mirandát már kikosaraztam, õ olyan.. túl tökéletes, de Tali.. õ egy rejtély 😊 minden apró darabját meg akarom fejteni 😛
Volt olyan vki aki Tali-val románcozott? Nem érzett egy csöpp csalódást? Engem kicsit felbosszantottak <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2> "mocskos" Bioware <#vigyor3>#vigyor3><#idiota>#idiota>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
C:\Document and Settings\rendszergazda\My Documents\Bioware
vista és win7 esetében:
C:\Users\rendszergazda\Documents\Bioware
mappába.
Itt lépj elõször a ....\Mass Effect\save mappába innen mindent másolj ki, lépj vissza 2-õt a Bioware mappába, majd a ....\Mass Effect2\save\ME1 mappába másold át azokat a fájlokat!!!
ennyi ezután új játékot inditva kezdhetsz a mass1 mentésébõl.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
3Ds MAX :)
Észrevettétek, hogy Shepard bal térdénél valami olyan van írva hogy USH?!
<#ticking>#ticking><#fejvakaras>#fejvakaras>
Netán valamiféle Interdimenzionális összeesküvés?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De miért, hogy kell importálni?
Van a gomb, arra rákattintok, és semmi. Ilyenkor tallózni kellene, vagy a régi mentést bemásolni a mappába?
Vagy hogy?! 😄
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
ez már csak azért is zavaró mert mindenki azt mondta hogy nekik másodpercek alatt betöltõdik
gépem adatai: core2duo e8400
ati hd 4830 512mb
3gb ddr2 memoria
win7
szóval nem egy erõgép de nemis egy elavult õskövület! elõre is köszönöm a válaszokat