Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovecses
Meg van a megoldás. Ha nem viszem magammal Thane-t akkor nem történik semmi. Most már minden jó. kösz!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Nem az kell ami a bárpultnál van, hanem ami a bár hátuljában van valami ülõhelyen.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Hi. Remélem tudtok nekem segíteni. Az a problémám h rögtön az elején kiválasztom h férfi/nõ karaktert készíteni a játék elkezd tölteni de megáll és kifagy. Vki segítsen plz. Adatok: proci: AMD 5000+ , ATI 3850 , 3Gb RAM. XP-sp3( a játék miatt).
Nem, lehet másikat választani.
Nem. Újat kell választanod (persze semmi nem tíltja hogy ugyanazt válasszad, de úgyis teljesen átalakultak a class-ok), ahogy választhatsz új pofázmányt is. Annyi, hogy bizonyos kritikus pontok, vagy mellékes NPC-k története másként alakul(hat) mint ha simán csak kezdenél egy új játékot.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

koschwarz
az hogy importálom az elsõ rész mentéseit azt jelenti, hogy azt a kasztot fogom kapni a másodikban is?

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

drop
nem tudjátok mi lehet a hiba féltetem a dlc és mikor indítom a giveme2entitlements exet hibát ír ki alkalmazási inicializálása nem megfelelõ és csak ok van

PersianWarrior
Talis szexjelenet is elég gyenge. Annyi benne pláne, hogy leveszi a maszkját, persze az arcát nem látjuk...

x

Törölt felhasználó
Na akkor az eggyet is átviszem az új pöccsel meg a dlc-kkel. Aztán magyarul az eggyes mentésével letolom ujra a kettõt. Na ez így nekem újabb pár napnyi játékidõ😄
Törölt felhasználó
Fú akkor múszáj lessz végigvinnem az eggyet mégegyszer, a 1.02es patchel, meg a DLC-kkel. AZtán nekiállok magyarul is a 2nek az 1es mentéssel. Na ezzekkel így még jobb lesz és leszenk ujdonságok is😊
simon7108-nak küldtem

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

wedge31
Nem arra gondol hogy senkit se huzzál meg és maradj hüséges az elsö részbeli kapcsolatodhoz.
Ha nem az elsö rész mentéseivel folytatod ez téged nem érint.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

ja és még valami!
honnan tudom letolteni az ingyenes DLC-t?
mert ha jol tudom van 1 ingyenes is nem?
mert a játék belépése után aktiváltam a Cerebrus kodomat de csak 1 DLC-t hoz be ami 1200 BW pont😞

PSN ID:misi2mezei

még 1 kérdés😊ezt el is felejtettem....
a grafika részletességét nem lehet állitani mint az 1. részben?
mert itt csak a felbontás van meg az anti-analising ami lényeges is de grafika részletesség nincs...
amugy érdekes,hogy minden bekapcsolva jobban megy mint az 1. rész😄

Figyelsz arra mit mond EDI mikor belépsz Citadel-re?
Õ ugyanis elmondja hol érdeklõdj (ezt teszi amúgy minden bolygó esetében ahol valakinek van valami dolga és akad kommunikációs forgalom). Utána már nem nehéz folytatni. Nem kell mászkálni sokat, sõt szinte semmit sem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Beszélj a biztonsági fõnökkel és nálad érdeklõdj utána a fiúnak.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Törölt felhasználó
Ezzel arra gondlolsz hogy ugyanazt a csajt huzzuk meg csak? Csak mert mivel a mentéseket én legalábbis nem tudom folytatni, mert nincs meg a régi mass effectes ezért nekem ilyen memoria törlöt feelingem van és ujra nyilatkozhatok az elõzõ kapcsikról. Legalábbis nekem ugy jött le. Vagy az elõzõ mass effect mentéseket lehet használni pont a szerelmi szálak miatt??? Az komoly lenne😊
kovecses
Nem tudom megcsinálni a THane loyality küldetést. Kevergek a Citadellában (Fellegvár), de sehol nem találok semmit. Elküldené nekem valaki privát üzenetben hogy hol és mit kéne keresnem? Elõre is nagyon köszönöm!

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

hát ezis kár😞
pedig a BioWare azt mondta,hogy 1 uj jobb irányitásu Mako is lesz a játékban...
de az urhajosdi tetszik😄

CptObvious
A hûtlenkedéssel csak óvatosan. Bioware fórumán írták, hogy az elsõ részben elkezdett szerelmi szál mindhárom részen keresztül megy. Szóval lehetnek következményei a hûtlenségnek, ami majd a harmadik részben derül ki.
Bár az igaz, hogy Liara megváltozott személyisége sok okot ad a hûtlenségre. De lehet ez a kapcsolat próbája. Maradj hozzá hûséges a kettõben, és akkor a háromban folytathatod a kapcsolatot. (Ha már a hûtlenségnek következményei lesznek, akkor gondolom az is számít, ha hûségesek maradunk az elsõ részes románchoz)

© simon7108
Mako-hoz hasonló bolygón való kalandozás egyáltalán nincs. A Mako helyett most már az új, UT-47 Kodiak "Drop Shuttle" fedélzetén utazva mész a bolygókra - egy animáció keretében.
Viszont, irányíthatod a Normandy-t a csillagrendszerekben kutatva.

hát az kár😞azt hittem,hogy Wrex-nek lesz valami jelentosége ha nem hal meg az 1. részben...
vagy lesz?ne mond el😄
de lenne még 1 kérdés!
ilyen mint az 1. részben a Mako lesz?mert mintha a BioWar azt mondta volna,hogy valami lesz aminek jobb lesz az irányitása😄

Blinkye
Egyébként RUSH felirat van A bannerben.. 😊

3Ds MAX :)

Blinkye
Én Jackel heggesztettem.. azóta Miranda és Jack sem lojális 😊

Blinkye
én sem tudom abbahagyni bakker...
Van viszont illiumon egy küldi amikor aterminálokat kell feltörni.. egyet találtam sikerülti s.. a többinél nincs semmi.. wtf?

Khabbas
Sikerült, sorry... <#idiota>

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

Törölt felhasználó
Hát de vazz, nem tudom elolvasni se meg semmi, mert nem irja hogy jól van mennyél vissza Ishhez. De sztem am vissza kéne vinni, de mivel tök mind1 mert csak látom hogy ott van de nem tudom se elolvasni se semmi:S
Törölt felhasználó
Am én Kate-et vagy kit fûzöm így elõsször. Meg angolul tolom, mondom kicsit fejlõdok legalább. AM sokmindent értek, de rohadt kiváncsi leszek ha megyarul tolom végig hogy mit értettem félre a küldiknél, stb. Am azt a kate-et már elvittem vacsizni is a kabinomba, de sztem nem történt semmi még mert nem ugy beszéltek utána róla. Meg persze nyomom mindenkinek a dumát😄 JA meg az egyben azon röhögtem mikor ashly meg liana között vaciláltam és felajánlottam nekik hogy nem lehetne-e mindkettõjükkel. Na ennek az lett a vége hogy csak lianát vagy kit húztam meg a salarian csajt😄 Jó ez! Meg ahogy elnézem mindenki ezerrel veri itt a virtuális pucut a szerelmi szálakra<#hehe>
Khabbas
Vki tudja hogy tudom kiváltani a speckó armorokat? elvileg sima elõrendeléshez is jár egy, de csak az N7-est látom...

Star Wars: The Old Republic, Friaar Operative; Hidden Beks Asrock Z68 EXTREME 4, i7 2600k @4 , 16GB Geil Black Dragon kit, AMD Sapphire 6870

No végig toltam ezt a MESTERMÛVET, nagyon jó volt, ma(tegnap) egész nap toltam egyszerûen nem tudtam abbahagyni....
<#eljen><#eljen><#taps>

Calver
nem kell felvenni, csak elolvasni és mehetsz is vissza.

"The trees move. Do you not see it?"

Törölt felhasználó
Szevasztok! Az omega bázison Taylor jóvoltából egy Ish nevû tudós ürlény, (Mordin is ilyen fajhoz tartozik) megbizott, hogy a citadelbõl meg az illiumról az Eternity bárból hozzak el neki 1-1 dolgot. Namármost a citadelnél egy doksit kellet elhozni, tudjátok azt a digitális papirt vagy mit, amit mindig olvasgatnak. Az Eternity bárban illiumban is van egy olyan, de nem tudom felvenni csak a csapos salariannal tudok beszélni. Ti felvettétek ezt a mellék küldit eggyáltalán? És ha igen, akkor sikerült felvenni azt a tetves doksit ami ott pihen a bárpulton? Választ köszi!
wedge31
Valszeg ez direkt van a fanok közt talán talinak van a legnagyobb tábora ,majd a harmadik részbe meglátjuk hogy néz ki egy kvarián és ez nem biztos hogy tali lesz.

Hát arra is gondolok , nomeg az az elsõbe kicsit több látszott az ilyen jelenetnél <#vigyor3><#vigyor3> Eléggé kíváncsi lettem volna az arcára , bosszantó , vajon a Bioware-sek se tudják hogyan néznek ki ? <#idiota>

\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"

wedge31
Ha arra gondolsz hogy nem látszik az arca az már sajnos rég kiszivárgott.

Látom azért van aki velem egyetért Mirandával kapcsolatban <#vigyor3> Amúgy nem fogom elárulni miért vagyok kissé csalódott, megvárom a reakciótok ezzel kapcsolatban. Kíváncsi leszek mást is felbosszant-e <#zavart1>

Ashley meg tiszta õrült lett, hogy Cerberussal kooperálok :S
wedge31
Én is rá hajtok...
Azért sajnálom hogy nem éri meg hüségesnek lenni liara totál jégcsap lett pedig az elsö részbe nem ilyen volt...<#buck>

Sziasztok! Letöltöttem a 650 megás DLC packet, bemásoltam a játék könyvtárába, de hogyan tudom õket feltelepíteni? Van egy futtatható file, de azt írja ki, hogy nincs feltelepítve a játék (a fájlokra kattintva is kb ezt írja ki)... Mi a megoldás? Lehet, hogy csak fáradt vagyok már hozzá 😊
Köszi a segítséget elõre is!!!
én 😛 bár csak fogok, de már nagyon célegyenesben van 😄
Mirandát már kikosaraztam, õ olyan.. túl tökéletes, de Tali.. õ egy rejtély 😊 minden apró darabját meg akarom fejteni 😛
gépolajos volt a nunija? 😄
Üdv!
Volt olyan vki aki Tali-val románcozott? Nem érzett egy csöpp csalódást? Engem kicsit felbosszantottak <#mf2><#mf2> "mocskos" Bioware <#vigyor3><#idiota>

Kongy
Még van Wrex, meg Liara, meg igazábol mindenki aki társad volt az 1-ben, és nem ölted meg mint pl wrexet. 😊 Csak õk nem lehetnek újra társak sajnos.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
menj xp-n:
C:\Document and Settings\rendszergazda\My Documents\Bioware
vista és win7 esetében:
C:\Users\rendszergazda\Documents\Bioware
mappába.

Itt lépj elõször a ....\Mass Effect\save mappába innen mindent másolj ki, lépj vissza 2-õt a Bioware mappába, majd a ....\Mass Effect2\save\ME1 mappába másold át azokat a fájlokat!!!

ennyi ezután új játékot inditva kezdhetsz a mass1 mentésébõl.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Blinkye
Na bazzz... Kifagyot egye mellék küldinél...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor valami rakétát állitok meg és a végén lehet választani, hogy a város vagy a dokkoló semmisüljön meg

Egy nagyon kicsi apróság a bannerrel kapcsolatban:

Észrevettétek, hogy Shepard bal térdénél valami olyan van írva hogy USH?!
<#ticking><#fejvakaras>

Netán valamiféle Interdimenzionális összeesküvés?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bénázok?
De miért, hogy kell importálni?
Van a gomb, arra rákattintok, és semmi. Ilyenkor tallózni kellene, vagy a régi mentést bemásolni a mappába?
Vagy hogy?! 😄

Hát azért nem másodpercek alatt, de kb. 30-40 másodpercnél nem tart tovább nálam.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

angyal2232
Sziasztok, egy buta kérdés mûködik a mass effect fut szépen meg minden maxon de viszont nagyon sokáig tölt 2-3-4 perceket is akár!
ez már csak azért is zavaró mert mindenki azt mondta hogy nekik másodpercek alatt betöltõdik
gépem adatai: core2duo e8400
ati hd 4830 512mb
3gb ddr2 memoria
win7
szóval nem egy erõgép de nemis egy elavult õskövület! elõre is köszönöm a válaszokat

wedge31
Morinth hatalmas poén ,illetve halálos,tölthetem vissza az állást meg egyébként is talira hajtok...<#nyes>

Seth
Az már majdnem a vége, csinálgasd csak a mellékes dolgokat

PSN ID.: Beegabor