19778
  • Kockakölyök
    Ezt elolvashattad volna
  • wedge31
    Az omega ürállomáson van nem lehet elkerülni ,a dlc fel van telepitve ? mert anélkül nem lesz ott.
  • Kockakölyök
    Szerinted?
  • robotnyk
    fent van egyátalán a DLC hozzá?
  • Kockakölyök
    Zaeedet én nem találom sehol. Lehet hogy azért, mert kész az Omega 4 relés küldi vagy mi?
  • horpeti
    Te is első szintről kezdted az Insanityt? vagy az úgy nagyon beteg? :) Én még nem vagyok annyira beteg. :D
  • horpeti
    Insanityn nyomulsz? :) 1. szintről? milyen karival?

Hardcore Sentinel 1. szinten nem rossz, csak nagyon zavar, hogy tényleg nem tudok lőni.. mondjuk kifejlesztettem hogy -30% a képesség töltés idő, arra jön még majd 20%, hardcore levesz valamennyit, így végülis szinte folyamatosan lehet nyomni a képességet, csak hiányzik a lövés.

Inflivel ugye lehet mindkét irányító képesség, viszont kisebb a képesség visszatöltődés. De cserébe lehet lőni kicsit jobban, és cloackolni.
    Igazán nemtom, mi a jobb, az MI hackingre vihetek társat Sentinellel, csak neki rosszabb a visszatöltődése.
  • wedge31
    Leszálsz az omegán és egyböl belefutsz nem lehet elkerülni.
  • Kockakölyök
    Zaeedet pontosabban hol találhatom meg? Vagy kitől kell megkérdezni hogy hol van?
  • Fenrir
    Ha a megfelelő bolygón vagy akkor amikor nyomva tartod a jobb egérgombot akkor látni fogsz egy kis fehér mutatót. Annak az irányába elkezded vinni a célkeresztet, addig amíg a hang ki nem tisztul és meg nem jelenik ott egy fehér pötty. Utána rádobsz a pöttyre egy szondát és már le is tudsz szállni.
  • sonka0
    Ha. Pls vki mondja el hogy a Normandyt hogy találhatnám meg v h hova kell ott szondát küldeni v vmi mert én nem vágom :S Szkennelés közben végig az van kiírva h rendellenesség és akárhova küldök szondát csak anomáliát találok,semmi normandyval kapcsolatosat :S ugyanez van az első n7 küldimnél is ahol egy cerberus ügynököt kéne megtalálni de nem vágom h hogy :S
    Pls HELP
  • Fpocok
    Na... grat!

Akkor márcsak 3 nehéz rész lesz... tapasztalataim szerint.
  • ZÓÓÓcsi
    Én úgy kezdtem most egy renegade infiltratort :))
  • Pares
    A Collectorok meg a Huskok egyenként még nem is voltak olyan nehezek, de az a Praetorian kurvára megizzasztott. Bár nem haltam meg, de közel voltam hozzá... Jó nehéz volt, és sokáig tartott...
  • Pares
    Normál... Próbáld meg Insanity-n.
    A szkenneléssel kapcsolatban: fölöslegesen ne szkennelj, csak ha egy fejlesztésre kell a nyersanyag. Ha van mindenből, akkor kár elkezdeni szkennelgetni. Elég, ha "felfedezed" a bolygókat és a leírásukat elolvasod.
    Element Zerora van egy jó tippem: többnyire olyan bolygókon található, amik földszerűek és közepes távolságra vannak a csillaguktól. De sok olyan Eezo-val rendelkező bolygó is van, ami nem ebbe a csoportba tartozik. Ez utóbbiaknak a leírásában található érdekes dolog, vagy a rendszer többi bolygójának leírásában van pár érdekes utalás.
    Pl.: az a bizonyos kincskeresős történet az elveszett Eezo-val, meg a "békés szigetecskének" tűnő bolygóval, ahol az Eezo található, tiszta olyan, mint a kalózos-kincskeresős történetek.
    Vagy a "Bermuda-háromszög" bolygó, ahol rengeteg hajó tűnik el, senki se tudja miért (ez is teli van Eezoval).
    Szóval a leírások alapján sok mindenre rá lehet jönni, és csak akkor kell szkennelgetni, ha szükséges. És akkor is untig elég azokra a pontokra szondát küldeni, ahol legalább 5-6 "szintes" a koncentráció.
    Eezoból egyébként se kell sok.
    Olvastam, hogy 40 ezer is elég ahoz, hogy az összes fejlesztést meg tudd csinálni. A többi anyagból sem kell több úgy 200-300 ezernél, azt meg egy-kettő össze lehet szedni.
  • Caine
    Megvan. A Horizon. Insanityn.

Ez valami idegbeteg nehéz volt (vége).
    (Anyukáját, aki ezt kitaálta )
  • Fenrir
    Hol van ez? Mert én nem találom a CE dobozában sem keményfedeles, sem szoftveres formában.
  • Kindred Blades
    Mert egy szótár belinkelésétől megváltozik a helyzet.
    Ha valaminek a folytatását fordítod, akkor következetes igyekszel lenni, mindenek felett. Ez annyira alapvető dolog, hogy csak vérmes mennyiségű lustaság képes elejét venni. Nemtörődömség. Azért olyan a fordítás, amilyen. Azért lett az Illusive Man Rejtőzködő fickó.
  • Sgtfathi
    Egyszer még anno kipróbáltam de olyan körülményesnek tünt...De ez a második rész nagyon bejött.
  • Rage47
    igen, próbáld ki. bár jobb lett volna azzal kezdeni
  • Sgtfathi
    Nos ez jó móka voltt végetzem vele...
    Az első rész is van ilyen jó???????
  • KP27
    elvileg külön profil lesz mindegyik végigjátszásodhoz.
  • Traky70
    Hey. Végigvittem normál módon. Tényleg nem volt kihivás a harcokban. Most nekiálltam hardcore (csillagvadász) szinten. Milyen "bónuszok" vannak nehezebb szinten? Egyáltalán van, vagy csak a harc szimplán nehezebb?
    2x-ra már nincs kedvem szkennelgetni. Van olyan trainer, ami müxik is ? Én próbáltam vagy 5-öt, de egyik sem ment normálisan, ami a nulladik elemet illeti.

Ha most végigtolom még 1x és mondjuk a kulcsmomentumoknál máshogy döntök, akkor majd az ME3 hogyan dönti el, hogy melyiket importálja ?
  • Fantusz
    Abban semmi problémát nem látok, hogy mire is fordítottak egy-egy angol szót, de az már elég gáz, hogy ugyanazokat a szavakat másra fordítottak az első és a második részben.
    Elő kellett volna venni az első rész magyarítását, s következetesnek lenni a második rész elnevezéseinél.

Mindezzel együtt örülök, hogy magyarul jelent meg a játék, az angolt meghagyom másoknak, de a fordító csapatnak nem kellene ekkora öngólokat rugdosni.
  • Fenrir
    Köszi, este átnézem
  • Fenrir
    Mondjuk annyira azért lehettek volna következetesek, hogy ugyanúgy fordítják a Reaper-t, hiába van több magyar jelentése is.

Zaeed-et az Omegán veszed fel a csapatba, de egy másik bolygón kell megcsinálni a hűségküldetését.
  • Kockakölyök
    De az mér van h ME1-nél hibás az exe?

General protection fault!

History: Address = 0x111a731d (filename not found) [in D:\GAME\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
    Address = 0x1174cf4b (filename not found) [in D:\GAME\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
    Address = 0x10af5d83 (filename not found) [in D:\GAME\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
    Address = 0x10af61ef (filename not found) [in D:\GAME\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
    Address = 0x115f1328 (filename not found) [in D:\GAME\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
    BaseThreadInitThunk() Address = 0x777e1194 (filename not found) [in C:\Windows\system32\kernel32.dll]
    RtlInitializeExceptionChain() Address = 0x77acb3c8 (filename not found) [in C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll]
    Address = 0x126ced60 (filename not found) [in D:\GAME\Mass Effect\Binaries\MassEffect.exe]
    Address = 0x7ffd4000 (filename not found)
    Address = 0x7ffd4000 (filename not found)

UI.: Bocs h ideírtam
    UII.: És erre valaki?
  • Kockakölyök
    Csak hogy örüljetek.
  • Hotomi
    Az első részben Pusztítok voltak, most Kaszások, kíváncsi leszek a 3. részben mi lesz a nevük? Halálosztók? Megsemmisítők? Aratógépek? Ezek a fordítást végző cégek nem szokták tesztelni a munkájukat? Leülne pár emberük játszani és akkor kiszűrhetnék az orbitális elfordításaikat.
  • Hoz_Hun
    Jack bizalmát vissza lehet szerezni, de magas Renegade/Paragon érték kell hozzá.
  • Kockakölyök
    Hy!
    Nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy 5-10 perc után kifagy a játék és hibaüzi nélkül kilép? Elég unalmas már, hogy fél percenként kell mentegetni a gémet.
    Más: DLC-ben a Zaeed-es küldit az Omegán kell megcsinálni?
  • Hoz_Hun
    De. Az Official Guideban minden benne van. Térképekkel (azon megjelölve mindent: medigel, salvage, safe, stb). Beleértve az öszes bolygót, hol mi milyen mennyiségben található. Minden küldetés részletes leírása, elenségek ismertetése,stb,stb, stb olyan 280 oldal.
  • horpeti
    Vitte már végig valaki insanityn level 1-es karakterrel kezdve? :)
  • hammerGT
    Szerintem a normális ellenfelek ellen, az M-490-es a legjobb, ugyanis ha nem akad bele semmibe a feketelyuk, akkor szépen magábaszívja őket, és ennyi volt nekik. Cain-t tényleg soká tart feltankolni, de 2 nehézmechből, porse lett.
  • Kindred Blades
    Márminthogy kettő :)

Soldier-rel legutóbb én se kínlódtam, gyorsra fogtam a tempót, mielőtt kiszakad belőlem a nevetés.
  • Sir Quno Jedi
    Jah tényleg, ott is használtam én is a cain-t mer poén! Egy lövés és csókolomka! :DDD
  • Fenrir
    Simán lehet azt vinni ellenük, amúgy meg a nagy dög nem regenerálódik csak van egy olyan képessége, hogy leugrik a földre és feltölti a pajzsát, ha azt megint lelövöd akkor simán sebezheted tovább.

Az IFF az Identify Friend or Foe rendszer rövidítése, magyarul barát/ellenség felismerő rendszer.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahhoz, hogy át tudj menni az Omega 4 relén meg kell szerezni a Kaszások IFF kódját mert anélkül a relé másik oldalán megsemmisül a hajó.
  • horpeti
    Te kemény vagy, te szemtől szembe! :)

Először balról mentem, és onnan szedtem le, de az nehezebb volt, mert gagyi a fedezék, jobb oldalról meg szinte gyerekjáték, ha eljut az ember a korlátig (ott meg is szűnt egyébként a respawn, míg bal oldalról jőve nem).
  • SötétBarom
    Én egyetlen egyszer használtam, mégpedig amikor a reaperen kinyílik az a golyó, és le kell nullázni. Baszott jól nézett ki :DDDDD
  • Fantusz
    Egyszerűbb nem összeveszni a csapat tagjaival.
    Evidens, hogy ha van kék (megyőzés), vagy vörös (megfélemlítés) lehetőséged azokat kell használni, s nem valami süket dumával próbálni beetetni őket.