Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A VIP szektorban a találkozás elõtt Samara félrehív beszélgetni, tudj meg minden részletet, és ismerni fogod a csaj érdeklõdési körét. Bent beszélj az ajtonállóval a zenérõl és Morinth-ról. Csinálj egy kis balhét, félrehív, a bal oldali témák a fontosak, a jó kérdéseket pedig tudnod kell Samara-tól és az ajtónállótól.
Azonkan akik túlvannak Samara a questen:
Én simán lecseréltem Samara-t Morinth-ra, életrevalóbb a csaj😊
Gondolkodás nélkül kicsináltam anyucit, pedig paragont játszom😊
[merlinw.org]
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Mondjuk nem tiszta a kérdés, mindet érdemes feltenni. Max nem használod az extrákat, ha nem tetszik. Azon az 5 kattintáson már nem múlik a maradék 100MB-os anyag.
[merlinw.org]
Nem tudjátok át lehet-e írni az 1nek a mentésében a karakter nevét,hogy a kettõben már más néven szerepeljen?
Amikor Samara lányát becsalizzuk a diszkóban akkor sikerülnie kell h elvigyen magával haza? Vagy majd késõbb fog.. és itt direktbe nem sikerül?
\" A pesszimista a sötétséget látja az alagútban, az optimista a fényt az alagút végén, a realista a közelgő vonat lámpáit, a mozdonyvezető pedig három idiótát a síneken...\"
koszonom
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Positive Mental Attitude
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Samara's loyalty quest-nél tartok:
Elõre is kössz!
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
http://www.annakie.com/me/home.htm
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
De a játék végén, ha elég aberáltak vagytok akkor felhivogathatjátok az emberkét akkivel románcot alakítottatok ki. Semmi extra csak úgy ottvannak üldögélnek meg ilyesmi 😄
Positive Mental Attitude
Most mertem elõször beleolvasni a topikba, és szomorúan látom, hogy a halaim valószínûleg már nem élnek ://
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"-I like to see when the humans are on their knees.
-O.O
-This is a joke..."
Kurrvanagy 😄
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Ha végeztem, után tudok még kavarogni az univerzumban, vagy gém óver? Spoilerek nélkül.. Mert akkor addig nem megyek, amíg nincs meg minden upgrade meg mellékküldi.
hasonló fegyver update-ekrõl nincs? Assault Rifle sebzésnövelõjébõl tudom hol van szinte mind, többit is jó lenne tudni <#ravasz1>#ravasz1>
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ahogy néztem leírást ez a dragon armor ami értelmes meg ezt a sok MB-os küldetés!
Next PC upgrade: 2022
😄AS:?D_D
Utána meg ment belõle valami trailer 😄D
Mondjuk bolygóscan közben is mentem minden 10 bolygó után ha nem volt semmi harcolnivaló közben.
Pares:
Tudja fene miért így oldották meg. Azt is innen tudom, hogy ezek a fegyverek melyik ellenfél kezében hogyan sebeznének ellenünk (van amelyik jobban van ami alapból dúrván vissza van fogva). Én ezért elkezdtem átirkálni az értékjeket, hogy alaphelyzetben 1:1-es arány legyen (magyarán az AI damage, ami ha jól értem az ellenfelek által okozható sebzés aránya és DamageHench, ami meg a társaink által okozható sebzésé értékét 1,0-ra tettem az összevissza értékekrõl). A nehézség úgyis ezt a megadott értéket csökkenti vagy növeli. Legalábbis elméletileg. Még le kell tesztelnem a dolgot. Az tuti hogy komoly változás lesz a játékban ettõl.
Nem értettem, hogy a rakétavetõ miért kell kisebbet sebezzen ha egy ellenfelem használja, míg a lángszóró miért sebez lényegesen nagyobbat ha ellenem használják? Ugyanez a SMG, heavy pistol és assault rifle kategóriákban is fellelhetõ, mint ahogy azt sem értem miért kell a társaimnak szarabbul sebeznie ugyanazon fegyverrel mint nekem. Nagyon zavarosak az értékek.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Pontatlan (alapból is nagy a szórása és minden lövéssel ez elég masszívan tovább nõ), kicsit is sebez (10,8 egy lövedék sebzése). Sebzésben utána a léynegesen pontosabb, sok lõszert magával hurcoló, sorozatlövésben nem korlátozott machine gun jön a maga 21,3-as sebzésével/skuló.
Sebzésben a legjobb a geth csúzli meg a Vindicator battle rifle. Mindkettõ 36,8-as sebzéssel, de a get csúzli nincs lekorlátozva a lövésszámban, sokkal nagyobb a lõszerkészlete (40 skuló a tárban és összesen 13 tár van a fegyverben lévõvel együtt), viszont picit pontatlanabb (nagyobb a szórása és jobban növekszik lövésenként) mint a vindicator.
A vindicator eszement pontos viszont nagyon kevés skulót tartalmaz (24 a tárban és összesen van 5 tár) és csak 3-as sorozatokra képes (általában bõven elég ez egy fejre irányzot sikeres sorozatnál), nem tud folyamatosan lõni.
A collector stílusú assault rifle adatait nem találtam meg, mert nincs benne a fennt megnevezet file-ban. Hsználata alapján én azt mondanám, hogy a revenant machine gun statjait használja.
Összességében tehát az abszolút gyõztes a geth csúzli ebben a kategóiában.
Mondjuk az is érdekes, hogy a könnyû és közepes fegyverek kategória királya sebzés szempontjából a nehéz pisztoly (Hand Cannon) a maga 85,4-es sebzésével). Nála nagyobbat csak a sniper csúzlik sebeznek.