Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt értettem az írásodbol,hogy a kuldetés elottre rakXD
PSN ID:misi2mezei
az egész játék alatt 1x sem akadtam be sehova se semmi!
de biztos vannak benne hibák de szerintem majd jon patch.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
az uj nem ugyanolyan mint régen volt....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De mit lehet vele letölteni!? Valaki bõvebben? Normandy Crash Site is jár?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez hogy van?? Letöltöttem, telepítettem de nálam nem csinál semmit! ruby.exe csak egy fekete ablakot nyit ki.
mert elvégre már megvan az alap csak uj torténet kell neki!legalábbis nem orulnék ha mégjobban le egyszerusítenék....
hagyjanak meg mindent ami ebben van csak adjanak hozzá 1 uj torténetet és mehetunk😄
ez elgondolkodtató...
lehet ez valóságban is így van? néha shepard-ék szondákat lövögetnek a földre, és ezek a fura jelenségek, amire asszonnyák hogy ufókat látnak, meg hullócsillagok, meg ienek...?<#buck>#buck>
Jaffa Kree!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
amúgy én szondát csak olyan helyekre lõttem, ahol jelentõssen felugrik a jelzés, a fél, és az alattiakkal nem foglalkoztam, mert ha azokat is összeszedtem volna, 100x mehetttem volna megtölteni magam szondákkal.
Nubia
Árnyéktenger
Omega
Homok
Sas
Kígyó Csillag
Ismar
Helyi Csillaghalmaz
Külsõ perem
Caleston Hasadék
Félhold
eddig ezeket jártam be úgy, hogy vissza már csak akkor kell mennem, ha kijön egy új dlc, ami ezeken a bolygókon csinál + leszállási területet...😄
Jaffa Kree!
csak annyit mondtam,hogy a végén lehet választani,hogy folytatod e a játékot vagy kezdesz 1 uj játékot a karaktereddel....
az meg,hogy valaki meghalhat a társaid kozul nem spoiler mert a fejlesztok még a játék megjelenése elott megmondták,hogy nehéz dontéseket kell majd hoznunk!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
SQJ a te velemenyeddel teljesen egyetertek, pont igy ereztem en is.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most elõre tudom hogy ez lehetséges, nem alakul úgy a történet hogy valakivel bármi történik stb.
Direkt 1 hete nem jövök a topicba hogy ne tudjak ilyeneket,mert várom a
CE-t,csak azért néztem be hogy lássam, esetleg másnap jött-e már róla értesítése,erre ezt kell elolvasnom.
Menj a francba Simon....Feltétlenül el kellett büszkélkedned ezzel nem?
Idióta
Jaffa Kree!
All hail the double x!
meg van 1 rendszer abban van 3 aszteroida aminek nulladik elembol van a magjuk na azokon rengeteg van!
All hail the double x!
és eddig minden fejlesztést megvettem és kifejlesztettem

és mindenki tulélte😊
amugy nem a kuldetésre indulás elott folytatod!mert a kuldetések készek és a csapattagok is arrol beszélnek,hogy milyen nehéz dontést hoztunk meg megkoszonik,hogy megmentettuk oket!
ja és ha a folytatást választottam késobb még lehet importálni a karakteremet 1 uj játékba?mármint,hogy amivel játszottam késobb is kezdhetek ujat?
Már rögtön a gyengélkedöben az elején ezeket adta !
+ 1000 TP
190 Paragon pont
90 Renegade pont
+ 120k kredit
+ 2500 minden nyersanyagból
Ma kipróbálom amit mondtál hogy felfelé nézek a lapulo célpontra és ugy használok valamit hátha a fejét elkapja nekem is...jaah és persze én sem a világ végérõl lövök 😊 mindig megvan a célszemély piros élete pajzsa stb...nem tudom most hogy milyen nehézségen játszom de az utolsó elõtti, azaz ettõl 1 nehezebb van. Én ugy érzem keményebb sokkal mint az elsõ része volt.
Nekem az is volt mikor mentem Asyhly bolygójára azokat a beszedõket vagy miket ölni...le kellett ugrani kicsit és egybõl ment a harc, a két társam meg valahol fent maradt kalandozva, hiába adtam a parancsot hogy jöjjenek semmi...a radaromon is épp hogy láttam hol állnak , annyira nagy volt a távolság köztünk, de bármilyen képességüket is használtam "torzitás" ami ugye neki instant nekem meg megy a villám gömböm, vagy a kábitó lövés stb....
Na nem baj kitaktikázom nem probléma, csak szivesebben használom más képességeit mint az enyémet ha nagy a harc 😊 és általában mindig kemények...
Jaffa Kree!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Lehet is ügyeskedni azon milyen irányba indítod el úgy hogy a célpontod körvonalát adó vörös körvonal látszódik. Kedvencem a meglapuló ellenfélre úgy indítani a lökést hogy felfelé nézek és arra lövöm ki a power-t miközben azért még látszik a célkeret, akkor fentrõl csap le a támadás. 😊
Társaknál én még nem tapasztaltam olyan helyzetet amit leírtál. Ha olyankor adtam nekik utasítást valamilyen támadó képesség használatára mikor nem látták a célpontot akkor míg látótávba nem értek nem használták (sõt volt hogy még akkor sem).
Falon keresztül, másik szobából rálátás nélkül pláne nem.
Olyan volt hogy nem láttam a társamat (szerintem õ sem láthatta a célpontját) és fogalmam sem volt hogyan támadott de végülis megtaláltam fedezékbe húzódva valami ládahalmon ahonnan speciel pont volt rálátás a célpontjára. Ez volt a legközelebb ahhoz amit te tapasztaltál.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL