19778
-
#6849 Minek öletted meg őket ha meg tudsz mindenkit menteni? :) -
#6848 Thane mekkora forma, a legjobb karakter szerintem a játékban, bár még egyvalaki hiányzik a 10-ből. -
Pares #6847 "Ah, Jack...We have dismissed that claim..."
A legújabb internetes meme, hála a Turian Councilnak! -
Pares #6846 Ebben hol a bug? Kicsit mintha besózták volna a valagukat, de ez nem olyan, amilyet én tapasztaltam. Nekem a párbeszéd közben "korcsolyázott" a két csapattársam, sokszor szabályosan keresztül mentek a beszédpartneremmel a párbeszéd közepette. Szerencsére csak egyszer fordult elő. -
Caine #6845 én bírom Jacket -
#6844 Na én is találkoztam a "korcsolyás" buggal + ez http://www.xfire.com/video/230f3e/ -
#6843 Ez tulképp egy átlagos gyerekkornak mondható -
KP27 #6842 nemtudom miért utállja mindenki Jack-et. Egész kicsi kora óta kínozták, pszihológiai terrornak vetették alá, drogokkal nyomták tele harcok közben, és ha hezitált, akkor sokkolták. Egy szobába zárva töltötte gyerekkorát, egy kétoldalú tükörrel az egyik falon amiről ő nem tudott. Hiába ordított ki a többieknek, nem foglalkoztak vele(ő ezt nem tudta). Mindent megtettek hogy mások féljenek tőle és gyűlöljék,utállják.
Mindezt azért, hogy az agya a fájdalomtól plusz biotikus erőknek engedjen utat.
Ehhez képest még mindig van benne emberi. Látszik rajta mikor mész felrobbantani a helyet ahol gyerekkorában tartották, hogy bizony nem jó érzésekkel megy vissza. mielőtt leszállnátok, meg inkább közelebb van ahhoz, hogy visszaforduljon, mert annyira kísérti a múltja.
Ha románcot kezdesz vele, ott is kijön, hogy bizony még ekkora kibaszás után is, képes még emberi érzelmekre.
Nos igen, nem tagadom, én megismerve a háttértörténetét megsajnáltam, pedig eleinte nagyon unszimpi volt. -
#6841 Nah, másodszorra is végigtoltam. Ez a játék zseniális, komolyan!
2. végigjátszásra a játék 60%-ban teljesen új dolgokat mutatott, és most nem Jack és Thane hanem Jack és Jacob halt meg a Suicide missionbe, Jack-et megkedveltem egy picit, de annyira nem sajnálom, Jacob loyality küldijét direkt nem csináltam meg mert szerintem ő egy sablon, jellegtelen karakter...de azért R.I.P...
Most -az első végigjátszásommal ellentétben- elpusztítottam a Begyűjtők bázisát, ennek örömére összevesztem Illusive man-nel és Miranda is kilépet a Cerberustól!
Mass Effect FOR THE WIN! -
KP27 #6840 a reave lenne a lerohanás? :O -
Pares #6839 Kicsit elkéstél a hírrel, de azért videó érdekes volt. -
Magyarul ezek a csapattársak választható képességei de nem túl jól van leírva mert csináltma 1 vanguardot erre tudtam ugye a lerohanást választani, namármost a charge is lerohanás magyarul de az ettől külömbözik mert amit + ba rakhatok azzal (valami biotikus képesség) eltudom szivni valamilyét az ellennek, valami kék efekt utána az ellen megáll belemennek vlamai piros/kék sugarak aztán ugyan olyanok jönnek belém is. -
#6837 Firewalker DLC nemsokára -
#6836 Furcsa szemszögből közelítesz a játékhoz - addig örülj, amíg ott van Shepard körül az a védőmező, amit egyébként aktiválni kell, tehát nem lesz ott körülötte állandóan, arról meg ne is szóljunk, hogy egy-két lövéssel le is szedi az ellenfél, lehet újra aktiválni. -
#6835 De ugye az nem lesz ott állandóan sephard körül? -
KP27 #6834 az vagy geth pajzs, vagy barrier. -
#6833 És ez az upgrade mi lehetett amit az előbb említettem? A képen egy emberke volt körülötte pedig kék pajzsszerűség! Ez valami extra védelem? -
#6832 Saját stat pontjaidat újra oszthatod, természetesen ennek megvan az ára (némi nyersanyag), de kasztot nem tudsz váltani.
A csapattagoktól "lenyúlt" bonusz képességet is le tudod cserélni, szintén némi nyersanyagért cserébe.
Vannak fejlesztések, melyek az adott pillanatban esetleg még elérhetetlenek, ezekhez vagy valamilyen fejlesztés hiányzik, vagy a nyersanyag kevés - utóbbi estben érdemes mérlegelni, hogy a szmádra hasznosabb kutatásra költs. -
#6831 Azt hiszem Prototypes volt a menüpont amibe ezt sikerült mind tennem! -
KP27 #6830 Nos, kipróbáltam a vanguardot, tényleg fos insanityn. Soldierként játszva simán végigmegyek, de ha úgy próbálok játszani, ahogy vanguarddal kéne, úgy eléggé szarban vagyok. -
#6829 Sziasztok! A tech Laborba az upgradeseknél ma gyorsan elkezdtem upgradelni mindent, de az utolsó opcióban nem tudom valami újat upgradeltem és adott valami új erőt, az upgrade melletti képen egy emberke volt körülötte pedig ilyen kék pajzs szerűség. Nyugtassatok meg, hogy nem a kasztomat rakam át solider-ből valami másba? Mert ha igen mindjárt meg bsz az ideg!
Ja meg sikerült a skill pontjaimat is nullázni ugyan ebbe az upgrade opcióba és utána újra beállítottam, hogy miből mi legyen! -
Caine #6828 Nekem elfogytak egy idő után.
A másodiknál télleg elhullott mindenki, de mindig visszamentem az ejtó mögé, összeszedtem magam és lenyomtam a következőt.
A machet lenyomta a csaj, mert jól megdominételtem :D -
Csak77 #6827 "+3-4 óra játék MAX"
Azért a mai játékoknál, amikor a legnagyobb címeket is ki lehet játszani ennyi idő alatt(pl Modern Warface 2), akkor nem olyan rossz ez. -
Bhalage #6826 elso reszben mikor a misszio utani debrief volt a hajon akkor is beszélnek marhasagot a tanacstagok es meg lehet szakitani az adast, hgoy bocsi rossza vetel, a kovetkezo debriefnel meg beszolt a tanacs, hogy ne merjem meg egyszer megszakitani az adast, erre shepard azt mondja whoops :D es joker lekapcsolja az adast - akkorat rohogtem, szakadtam, legnagyobb poen egesz jatekban ^^ -
KP27 #6825 Azt mondod a vanguard szar insanity-n. Akkor most kipróbálom :) -
#6824 Ebben csak megerősíteni tudlak! :)
De azért hál istennek, ha sprintelek, akkor még insanityn sem találnak el annyira sokszor. :)) -
#6823 Azért mert ők egyneműek, náluk nincs külön hím és nőstény. -
#6822 lehet,hogy vagyok hülye,hogy most tűnik fel,vagy nem olvastam át eléggé a kódexeket,de miért csak női aszárik vannak??? -
Pares #6821 Az első részhez már nem készítenek DLC-ket, de azt mondták, hogy a ketteshez hónaponta több DLC-t is ki fognak adni, egészen a harmadik rész megjelenéséig. Ingyenesen. -
#6820 Igazad van és amúgy hiányoltam olyan választ ahol a cerberusnál lehet "maradni".
Gondolom később lesznek olyan DLC-k maik nem ingyenesek... -
#6819 Egy-egy DLC-vel nem lehet hosszútávon fönttartani az érdeklődést a játék iránt, de nem is cél.
Azért, mert adnak a játékhoz néhány új fegyvert, páncélt, esetleg néhány plusz küldetést, nem különösen inspirálja a játékost arra, hogy még egyszer előről végigjátsza a játékot.
A ME1-et sokan előszedték, de még a régi DLC-ket sem játszották végig, a cél sokaknál annyi volt, hogy elérjék az 50-es szintet, importált karakterrel akarták kezdeni a ME2-t, nem volt céljuk a teljes kijátszás, a 60-as szint elérése. -
torma1 #6818 Vanguard nem ér semmit Insanity. Közel sem érsz szinte és szétszednek. A legszarabb kaszt. -
#6817 En is varom az uj Hammerhead DLC-t.
De en a ME1 is szivesen varnak uj DLC-t, mivel ugyis sokan ujra toljak a ME2 miatt. -
KP27 #6816 csupán annyit akartam mondani ezzel, hogy nagy különbség van a kettő közt. -
#6815 Mit jelent, hogy godmode? hogy annyira könnyű hardcoreon?
Akkor nyomjad insanityn. :) -
KP27 #6814 Hardcore és Insanity közt elég nagy különbség van. Végigtoltam adeptal insanityn, most Vanguardal tolom hardcoreon, és godmode-nak tűnik eléggé. Pedig az adeptom jóval erősebb képességekkel rendelkezett. (heavy singularity, heavy warp,throw field, area reave stb) megfejelve thane és samara/miranda biotikus képességeivel. -
#6813 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó mondjuk én . Dr. Okeer pályáját úgy csináltam meg insanityn, hogy Miranda kint maradt és ő csak warpolt. Zaeed bement és elbújt, néha lőtte sniperrel az ellent.
Én meg elbújtam doboz mögé rögtön az ajtónál, lenyomtuk a krogan páncélját, és ment a dominate... aztán a krogan + zaeed elintézte a mechet is. A krogant utána se öltem meg (de lehet 1et igen), csak lassítottam (mert addig nem jön új krogan, és azt hittem, hogy végtelen fog jönni:D), hanem kapott néhány headshotot a csaj, eldobta magát, aztán meglett a krogan is.
Dominate nélkül a kroganeket nyírtuk ki először, de elég parás volt a mech miatt, aztán a mechet már sikerült vhogy szétszedni, talán használtam ott nehézlőszert 5-6ot az alap gránátvetőből. De ezt csak hardcoreon csináltam meg, soldierrel. -
torma1 #6812 Én az ini-ben átírtam az ellenség életerejét 4x-re a pajzs bónusz 500. Sokkal hamarabb töltődik a képességeik, jobban lőnek, fele életerő a szövetségeseknek meg nekem. Csak rohamkarabélyt és képfegyvert meg pisztolyokat vehetek magammal a többit letiltottam. A géppisztoly kicsit pontosabb. Így egy kicsit nehezebb a játék.:) Van kihívás.Persze Insane fokozaton. :) :) Itt már nem a képességek hanem az átütőerő számít. -
KP27 #6811 Oh, kösz. Insanityn 8 krogan :D Már a második-harmadik krogannál pusztul mindkét csapattársam. Vagy a krogan öli le őket, vagy a mech. Mivel fedezék se nagyon van, így egyedül én se sokat érek.
Amúgy szerintem nem. Mindig ugyanabból a tartályból jön ki egy újabb. Legalábbis nálam úgy volt.
Vanguard-al játszva nem volt probléma a dolog. Heavy charge, és pofánlőni shotgunnal a csajt. De a többi kasztnak nincs ilyen képessége. -
#6810 Hát ez nagyon ötletes, nem gondoltam volna, hogy repülő jármű lesz. Várom nagyon. :)