19778
-
Caine #6809 Most tartok a negyedik végigjátszásnál és nem unom a játékot.
Biztosan valami bejom van ... :D
(Találtam egy olyan ME1 mentést, ahol Liarával jötte össze és annak ellenére, hogy a Paragon utat választottam, a végén hagytam kinyúvadni a tehetetlen, balfék tanácsot. Asszem ezt a mentést fogom a 3-ba is továbbvinni :D) -
Caine #6808 Ott véges a Kroganok száma, csak annyi jön, ahány tartály van.
Ha jól emlékszem, akkor nyolc. -
Caine #6807 Én is csak ott használtam, de ott nagyon jól jön.
Egy lövés a Reaper 1/4 hp-ja.
A felét az endbossnak ezzel szedtem le (a Harbingerek dobnak Heavy Weapon ammot, érdemes figyelni és begyűjteni) -
#6806 Külön nem figyeltem, de úgy rémlik, hogy a nehézfegyver lőszer a Normandián nem töltődött fel, azt csak a megtaláltakkal lehetett pótolni.
Többszöri végigjátszással már nem volt gond, de első nekifutásra jártam úgy, hogy felvettem a lőszert, illetve mivel az maxon volt kaptam némi kreditet, aztán nem sokkal jött egy kopter, vagy nehéz metch, amire ellövöldöztem a lőszer jelentős részét. -
Pares #6805 Miért ne örülnék, ha ingyenesen jön egy repülő/lebegő jármű, 5 új küldetéssel? Talán ne örüljek vagy mi? Én minden DLC-nek nagyon örülök, mert mind valami újat tesz hozzá a játékhoz, ráadásul totál ingyen. -
KP27 #6804 Van olyan küldetés ami előtt feltölti, van olyan ami előtt nem. Insanityn meg volt olyan rész amit lehet nem csinálok meg Cain nélkül.
Az egyik ilyen rész DR. Okeer küldetése, mikor lemésze Jedore-hoz és amíg meg nem ölöd a csajt, addig özönlenek rád a kroganok. Meg a heavy mech is adja az áldást ezerrel.
Aztán Horizonon se jön rosszul, és a kollektor hajón sem.
Az utolsó főellenségre meg kötelező. Addigra végigcsináltam az anomáliákat, amik közt kettő van ami heavy weapon ammo fejlesztést ad, és a pajzsomra felraktam a +10% heavy weapon adó fejlesztést is, így két lövésre való lőszerem volt. De insanity-n még ez sem öli meg. Marad még kb egy negyednyi csíkja. De ez is nagyon nagy segítség, mert a kollektorok és Harbinger jön folyamatosan. -
#6803 ingyé lesz? O.o már tervezgettem mikorra készítsem be az 5/10 dollárt a netkártyámra. lehet ez a beetető dlc, elvégre biztos nem véletlen találták ki a bioware pontokat. :p -
#6802 Most kutattam ki a a Caint, poénból, de insanityn talán értelme is lesz a legvégén. Kiváncsi vagyok, mit tud. :D -
#6801 Jaja, nekem is a részecskesugárzó a favorit, a pajzs levételre. Páncél levételre meg a headshot felmaxolt mesterlövész puska.
Apropó: A nehézfegyver lőszert azt feltölti küldetésenként a Normandyán, vagy azt gyűjtögetni kell?
Mert úgy láttam, hogy elején nem töltötte, de aztán mikor nehézfegyver lőszert kutattam, akkor utána rögtön feljebb ugrott a lőszer darabszáma is... Mert nem mindegy, hogy küldetésenként elhasználhatom-e, vagy sem... Majd lehet kipróbálom, de ha már tudjátok, akkor nem parázom feleslegesen, hogy újrakezdjem a küldetést , ha elpoénkodom a nehézlőszert (általában nem használom, csak a nagy repülő izé ellen, meg a colossus ellen).. :) -
KP27 #6800 Az se szedi le gyorsabban mint a widow sniper, és közbe végig sebezhető vagy, amíg használod.
Valami olyan fegyver kellene, amivel 2-3 lövés lenne egy mech. Az igazi nehézfegyver lenne. -
#6799 Na azért van olyan heavy fegyver ami pillanatok alatt leveszi a páncélt meg a pajzsot egy heavy mechről csak az is nagyon zabálja az ammot rendesen ! Persze kifejlesztettem a nehézfegyver ammo tárkapaictást max-ra igy kb 800 ammo volt benne mindig !
Nálam mindig ott volt a Collector részecske sugárfegyó az inventoryban és acsak akkor használtam amikor valami erősebb ellenfél jött ! -
KP27 #6798 jó lenne valami értelmes nehézfegyver. a cain túl sok ammot fogyaszt de bivalyerős,de a többi meg fingot nem ér egy heavy mech ellen. -
#6797 Én semennyit, csak megjegyeztem... :) Fura volt, hogy ennyinek így örültél. Bár több, mint a semmi, főleg, ha már ki van fullra játszva a játék, és lehet még valami ismeretlent nyomni.
Én napi 8-10 órában nyomtam 1. végigjátszásra, szóval elég hamar feléltem a játékot... Ahhoz képest nekem egy ilyen plusz dlc egy délutáni program (és újra várhatok). :)
De nem akartam ám elégedetlen lenni, meg lekicsinyíteni semmit. :) Tök jó, hogy van egy fejlődő játék, jó a rendszere. -
KP27 #6796 lehet utállni a cerberust meg nem. de az tény hogy senki nem foglalkozott shepard rekonstruálásával. Se az STG, se a turiánok sem az aszáriak nem foglalkoztak a kollektorokkal.
A tanács csak nézett ki a bamba fejéből az első részben, mikor Saren-t gyanúsítottad(meg korábban mikor Andersonnal cseszett ki akkoris). Aztán néztek mint a bamba fasz, mikor Udina és a tanács kitalálta, hogy nincsenek reaperek, és lefoglalták a Normandy-t is, úgyhogy Andersonnal karöltve kellett ellopni. Aztán a Citadel elleni támadás után is még azzal vannak elfoglalva hogy nincsenek reaperek, nem foglalkoznak a kollektorokkal sem. Sorozatban hoznak rossz döntéseket, méghozzá kritikus döntéseket. Eddig minimális mértékben sem győztek meg, hogy alkalmas lenne a tanács hogy megvédje a galaxist.
Az meg hogy a cerberus a saját fajának előretörését akarja, hát istenem. Akármi is történik, mindig lesz egy faj aki domináns. Perpill az aszáriak a dominánsak szerintem, és szépen kudarcot vallottak mikor a szükséges döntéseket kellett volna meghozni. -
Pares #6795 És? Mennyit szeretnél? Azért hihetetlenek az emberek... Teljesen ingyen jönnek a DLC-k, ráadásul ilyen kaliberűek (amik később még tovább bővíthetőek + pályákkal), és még vannak, akik elégedetlenkednek. Az a 3-4 óra plussz teljesen jó lenne.
-
#6794 Jah, +3-4 óra játék MAX. :S :D -
Pares #6793 Igen, 5 új küldetés lesz, de mint írtam, ezt könnyen kibővíthetik a terminálok segítségével, ahol a csillagrendszerek koordinátáit lehet megvásárolni, pl.: Illiumon. De ez az 5 új küldetés se kevés szerintem. Főleg hogy minden hónapban 2-3 DLC-jön ki.
Azt is írták, hogy még ebben a hónapban, szóval az elkövetkező 2-3 napban kapunk ingyenesen egy új nehéz fegyvert. -
Bhalage #6792
uristen szuperhot
-
Csak77 #6791 Azt írja gamestar, hogy 5 új küldetés lesz...! -
Bhalage #6790 tobben felvetettek hogy az illusive man robot, meg hogy milyen a szeme, de vhol olvastam, hogy az egy ilyen draga plasztikai sebeszet, mivel az illusive man elegans es hipergazdag, persze nem tudni, hogy mit tud meg az emlitett kek szem azon kivul, h szep meg latvanyos : )
vmelyik forumon volt de az is lehet hogy az artbookban? mar nem emlekszem. -
Pares #6789 Hammerhead:
-
Bhalage #6788 lesznek mellette, ettől nem tartok : )
sztem a cerberus cska magához volt hű, hogy mindenáron az emberiség előretörését tartják szem előtt bármi áron.. sztem shepard csak meghuzta a gyeplot, hisz, most nezzuk csak, csupa idegen segitségével jutott oda ahova (egy cerberus urhajoval és zaszlaja alatt lol ..), sztem ezt tekinthetjük olyan összefogásnak is, ami nem 1-1 faj képviselőjéről szól, hanem 1-1fajról.
cerbiék túl szűklátókörűek, ez érthető..., de a probléma túlmutat azon, hogy ne szövetségezzen az emberiség másokkal
sztem
: )
ja és Vlali : bocs -
Pares #6787 Ráadásul ingyenes lesz, mert a Cerberus Networkön keresztül lehet majd megszerezni!
Ráadásul hamarosan megjelenik egy újabb kis DLC egy új nehéz fegyverrel.
Ha így folytatják a DLC-kkel, akkor nagyon jó jövőnek néz elébe a játék! -
Pares #6786 Látom hírek vannak a Hammerheaddel kapcsolatban. A kép alapján jól néz ki. Március vége... hát nehéz lesz várni, de inkább később egy minőségit, mint hamarabb egy kevésbé jót. A leírás szerint 5 új misszióval fog jönni. Bár ha figyelembe vesszük a terminálokat, ahol a csillagrendszerek koordinátáit lehet megvenni, akkor feltételezhető, hogy később akár + missziókat is beletehetnek a játékba. Mindenesetre a lehetőség meg van rá. Én már nagyon várom! -
Pares #6785 Nem az első részről van szó, hanem a Hammerhead Hover Tank-ról... -
Vlala #6784 Hé népek, én még nem tartok ott. Légyszi. Köszi. :)
-
#6783 Ütős a vége, de Shepardunk átesett a ló túloldalára.
Kellett a kirohanás a végére, jólesett elküldeni a láncdohányos robotszemű nagyarcot a fenébe, csak a mondandójának a vége túl lett dramatizálva.
Indul a csatába, nem érdekli, hogy áll-e mellette valaki, vagy sem, győzni fog... láttuk sejttették kik ellen indul, elkelhet majd némi segítség.
Nincs ezzel gond, csak szerintem egy-két mondat nem kellett volna a párbeszéd végére.
Cerberust nyugodtan ki lehet osztani, a Rambo szerepen meg röhögtem egyet, picit visszájára fordult az egyedül (csapatommal) megmentem a világot - olyan amerikai akciófilmes feelengje lett. -
#6782 én mentem is... végigtoltam még egy karakterrel, aztán végigtoltam megint az első részt, és azzal a karakterrel tegnap kezdtem a 2t. -
#6781 Jah, jó a vége, kár hogy még 2 évet kell várni.. :D -
Bhalage #6780 eloszor tartottam Mordintol, kicsit unszimpi volt elso latasra, de sztem hatalmas a stilusa es az intellektus hgoy dumal, tenyleg olyen mintha kicsit tul sok koffeint ivott volna : )))
mas:
a jatek vege annyira utos, hgoy meg mindig nem tertem magamhoz.
foleg ahogy shepard kiosztja az illusive mant : ) és jönnek a .................. spoiler sorry ÁÁÁÁ epikus befejezes MÉÉÉÉÉÉG ILYET!!!! máris akarok harcba menni
hatalmas játék -
#6779 Az Omega4 relé túloldalán egy videobejátszásban tör ki a romantika-láz, a főküldetés után pedig, ha tovább játszol a karaktereddel, beszélgetsz a csapattagokkal, le is cserélheted a "kedvesedet" - s ha Kellyt megmented, és árván szomorkodnál a kapitányi kabinodban, a leányzó örömmel felvidít (abban nem vagyok biztos, hogy női Shepardot is, de nem kizárt) -
KP27 #6778 Inkább legyen március végére egy normális dlc, mint holnapra egy összecsapott. -
#6777 Március eleje vagy vége nem ugyanaz :) -
#6776 Márciusig azért csak kibírod :D -
Cat 02 #6775 Hammerhead az ME1-ben a fegyver ütés erősítő volt -
#6774 Coming late March, free to all Cerberus Network members!
Magyarul ez sem most lesz :\ -
Kimi23 #6773 Hammerhead DLC update:
We have updated the Cerberus network page with new information on the upcoming Hammerhead & Firewalker mission pack that will be arriving in March.
You can learn details on the Hammerhead and see 5 new screenshots here:http://masseffect.bioware.com/info/cerberus/ -
#6772 beszélgetni még beszélgetsz a hajón, csak ne csinálj semmiféle küldetést.
Joker meg lesz még keményebb is a vége felé -
krisztajo #6771 KP27! A Lerohanásra gondolsz? Nem gondoltam, hogy olyan jó lenne. Most már rágyúrtam a Páncéltörő lőszerre és maxon tényleg elég brutál. Ezt majd kipróbálom talán legközelebb.
Calver! Én kedvelem Samara karakterét. De hát nem vagyunk egyformák. Bár Morinth is érdekes karakter én nem tudok a tetteitől elvonatkoztatni. Bennem fel sem merült, hogy mellette döntsek. Ha Ö marad életben sosem állt volna le a gyilkolással szerintem.
Most viszont új kérdésem van. Most rabolták el a legénységet.
Mondtátok hogyha megakarom menteni őket akkor rögtön a reléhez kell menni.
Ez azt jelenti, hogy az eligazítóban azonnal azt kell választani vagy előtte még intézhetek más is a hajón???
Csak azért kérdezem mert most kezdem Thane-t puhítani, már eljutottunk a siha-ig. De hogy mikor lesz ebből romantikázás azt még mindig nem tudom!
De ha az eligazítóból rögtön menni kell akkor hagyom a fenébe. Szeretném a legénységet megmenteni.
Ja Joker nagy volt, ahhoz képest, hogy az első részben még menni is alig tudott. Most megmutatta, hogy kemény csávó! -
#6770 Amúgy 2x csináltam meg Zaeed küldijét, egyszer renegáton, de aztán mégiscsak jóútra térített. Kiváncsi volt, mivan ha renegát:D
Aztán észrevettem, hogy más úton kell ugye menni... Renegát vonalon gépkarabély sebzés, paragonon nehézfegyver lőszer... wow... :)