Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
én most szereztem meg az IFF-et de még mindenki megvan vagy nem is kell eltunni senkinek?😄met itt mondjátok,hogy az IFF után rogton kell menni kulomben meghal a legénység...
vagy még elintézhetem Legion-nak a kuldetését?vagy ha elintézem azt is akkor elcsesztem?vagy most mivan?😄
PSN ID:misi2mezei
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Egyébként zseniális ebbõl a szempontból az utolsó küldetés, hogy ilyen döntéseket kell hoznunk és még hatással is vannak a játék kimenetelére! Több ilyen jellegû kellene a játékba szerintem
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Akik nálam beváltak (most már 3 végigjátszás után mondhatom, plusz pár kisérletezés hogy lássam tényleg jól választottam):
Tech spec - Tali, semmi baja nem lett
Team Leader - Garrus
Biotic spec - Samara
Team Leader - Garrus
Csapat kísérõ - Bárki
Mindenki túlélte
Tech spec-nek még Legion vált be, a többiek késõbb meghaltak. Szóval õ és Tali a két csúcs erre a feladatra. Mondjuk nem árt ha Tali nem nagyon gyengül le a csõben, szóval figyelni kell az állapotára és kcisit elõtte haladni a nyitogatásban, nem leállni gyilkolászni, mert a végén elhalódik szegény.
Második csapat élére Garrus kell (az õ specialitása a gerilla támadások és nagyon jó a nyomasztó túlerõvel szemben, gyakorltott és piszok tapasztalt), vagy Miranda (õ taktikus, kiegyensúlyozott, nem annyira kiváló mint Garrus de azért elvégzi a feladatot). A többiek nem vezetõ típusok, emiatt tuti lesz veszteség.
Biotic karakternek lényegében Jack, Samara/Morinth, Miranda és még Thane is teljesen megfelelt amennyiben jó vezetõ mellett voltak korábban. Jack-et eléggé megviseli a dolog de kibírja, Samara lazán megoldja a problémát ahogy Thane is. Miranda sem rossz.
Kísérõnek meg azt rendelsz ki akit akarsz. Célszerû mondjuk a legsérülékenyebb delikvensek közül választani (Tali vagy a salarian tudós), így õk garantáltan túlélik a bevetést. A legjobb harcosokat inkább ne vonjuk ki a gyilkolásból, had élvezzék ki az öldöklést. 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nekem ez nem CRPG (csak egy sztorival és diskurzusokkal bõvített TPS, számomra mást takar az CRPG), de amúgy is ki akarom még próbálni milyen mikor a Cerberus javára döntök, így jó lesz a korábbi mentés.
Lényegi történés és akció úgyis onnan kezdõdik, addig sajna a játék elég nehézkesen vánszorog elõre (nekem nem szimpatikus a játékidõ ilyentén nyújtása ahelyett hogy érdemi tartalamt tettek volna bele de ez van, így is hozott pár nap kikapcsolódást míg végigtoltam néhányszor).
Tali; a csõben, ajtócsukásnál fejest kapott.
Jack; vitte a 2. csapatot.
3, nem ugrik be...
2 alkalom;
Legion; a csóben, ugyan úgy.
Zhaane; (vagy ki, a bosszóálló zsoldos,) vitte a 2. csapatot,
Jack; Ö velem volt, Miranda "buborékja" ezúttal hamarabb omlott össze, Jacket elkapta a sok kis fekete genya.
http://www.freetvmaci.info/
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Az életben maradás nem függ a fegyverzettõl, csak a döntéseidtõl, hogy hová kit küldesz, milyen szónoklatokat nyomatsz és hogy mennyire vagy jóban a delikvnesekkel.
Kellyvel akárhogy flörtölsz, sose lesz semmi (bár, van egy sejtésem a 3. részre 😛)
Én most agyalok rajt, hogy Mirandának megmondom, hogy felejtsen el, mert Tali szimpibb lett közben 😊 Jack az annyira be van pöccenve, hogy hozzám se szól 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Amúgy azt észrevette más is, hogy attól függõen melyik csajjal jön össze a hajón Shepard (eddig csak férfi karakterrel játszottam végig a játékot) mások lesznek a játék végén megmenthetõ személyek? Néztem nagyot mikor újra végigjátszva nem Miranda hanem Tali került a romantika középpontjába és a megmentendõk közül csak 1 ismerõs volt, míg a többi delikvens sima kolonista. Miranda esetében minden megmentett delikvenst ismertem. Az orrunk elõtt igen csúnya véget érõ személy is más volt (sajnálatomra pont az akit szívesen láttam volna viszont).
Egyébként a végére értem, 34 óra alatt, (+apró) 3-an meghaltak a csapatból, nem tudom, miért; minden fejlesztés megvan, talán rossz fegyvereket raktam a kezükbe? nem tudom...
Véleményem nagyon röviden annyi, hogy bár igazán remek játék, azért számos sebbõl vérzik, és lehet, kifacsarodott az ízlésem, de szerintem ott változtattak 1-hez képest, ahol nem kellett volna, ahol meg kellett volna, ott nem... Fe, összességében nagyon jól összetákolt valami, akkor is, ha történet gyakorlatilag nuku.
http://www.freetvmaci.info/
ez majd magátol megoldodik vagy majd kell valamit csinálnom?
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
“spoiler (whether this is true or false).”
<#vigyor>#vigyor>
[merlinw.org]
Most járok ott, hogy teszteli a hajó MI-je a kaszás IFF-et és csak komppal utazhatok. Miranda közli, hogy a kompnál vár engem a csapat. Leokézom, egy pillanatra felbukkan a töltõ képernyõ, majd fekete kép meg hangok. Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-muszáj-
Positive Mental Attitude