Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teljesen mindegy kit küldesz a csõbe. Ott csak két tényezõ számít: 1. Lojalitás, 2 sebesség. Ennyi és semmi más. Az elõbb próbáltam ki minden variációval. Csak ennyi számít és más nem.
Legion azért jó választás, mert õt kevésbé zavarja a meleg ami bennt van, míg a szervesek elég hamar belepusztulnak.
Earthborn - ruthless vanguard 😊 Valami intergalaktikus Jack Bauer lenne a cél 😄D Ez a kaszt az earthborn, meg a ruthless miatt is kap bonust minden renegade megmozdulásra, így könnyû lesz feltornázni 😊 Fontos dolgokban viszont nem célom a renegátság (Council, Wrex, Rachni, stb).
Majd kiderül mi lesz ebbõl..
Amúgy a Mako csak nekem hiányzott? Szerintem kurva jó volt 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
PSN ID:misi2mezei
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
szoval ugy kell,hogy mindenkit oda kell kuldeni amihez ért😊
Nem az a lényeg am hogy lojális embert kell küldözgetni ? Mondjuk csapatvezetõnek nálam is Garrus lesz, ahova tudom öt fogom választani !
http://www.freetvmaci.info/
néztem youtubeon egy végigjátszást, és nem ezeket választotta a srác (mordin kísérte a túlélõket, jack csinálta az erõteret) és mindenki túlélte.
egyébként az angol felirat mûködik, szal ha valakinek kellenek a fileok, akkor #3632ben van a link.
ha minden fejlesztés megvan és igy csinálod biztos tuléli mindenki!
Most kicsit spoileresen lenne egy kérdésem, szóval csak az olvassa, aki már tolta végig
SPOILER
Hogy tudom megcsinálni a végén, hogy ne halljon meg senki? Megcsináltam elsõ részt és úgy folytattam ezt a részt. Mindenki loyal mostmár és a paragon bárom is maxos. Gondolom megvenni minden fejlesztést meg minden, de van valami jó taktika, hogy mindenki túlélje?
Parasite Eve 2, best game EVER!
van egy klub, most a nevét nem vágom pontosan, de van egy groundskeeper, vele kell beszélgetni, utánna visszamenni a kroganhoz.
a másiknál a volos említi melyik boltban volt az eset elõtt, menj abba az üzletbe, és beszélgess az eladóval
Vagy költsem el más értelmesebb fejlesztésre !
Lenne 2 kisebb mellékküldi amihez segitség kéne ?
angol nyelvi fileok
És szerintem a 3. részben baromira nem lesz mind1 hogy kiírtottad-e a rekniket,kimurdelt-e a tanács és más van helyettük,wrex él-e vagy hulla,stbstbstb.
Így a te döntéseiden alakulhat a sztori bizonyos elemei,instant játékból viszont lesz ami lesz (+szerintem bukta az a jópár apróbb móka amiket az eslõben csináltál és itt be be köszön de nincs hatással a fõtörténetre).
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Ha szépen kérem, elárulja valaki, hogy a fullos játék elsõ vagy második lemezén vannak a videó (Movies) fájlok?
Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
a másik meg
"Az 'angolításhoz' egyetlen egy file kell: a Mass Effect 2\BioGame\CookedPC alá be kell másolni a BIOGame_INT.tlk -t, ami egy nyomorult 1.7MB nagyságú file.
Valamint a sku.ini-ben át kell erre írni:
SKU=
VOLanguage=INT
TextLanguage=INT"
by Zedas
még meg is kérdi,hogy akarod e aktiválni a cerebrus networkot!
mellesleg ha aktiválod lesz 2 ingyenes DLC-d😄
de szerintem ha tényleg lezárják a trilogiát akkor inkább legyen 1 uj RPG trilogia ebben az univerzumban😄ide valahogy szerintem beillik a RPG dolog!
mellesleg nekem miért van olyan érzésem,hogy nem fogják lezárni a 3. résszel?mert azért már hallotunk ilyet pl Hideo Kojima-tol,hogy khm lezárja az MGS-ben Solid Snaket de mégis jott a 4. rész😄szoval nekem van 1 olyan rzésem,hogy nem lesz a lezárásbol semmi!
Ha simán csak kezdesz egy új játékot a 2. résszel, akkor pár NPC-vel nem fogsz találkozni (vagy mert meghaltak a korábbi részben neked köszönhetõen vagy nem foglalkoztál velük annyit hogy újra találkozz velük), de ez a sztorin, amit a 2. részben végigjátszol nem változtat semmit. Ha van mentésed a korábbi részbõl akkor az ott hozod döntéseid megjelenítõdnek itt (például találkozhatsz oylanokkal akikkel a sima kezdést választva nem, mert például te megmentetted õket vagy éppenséggel más halálozik el, nem pusztul ki a council, hanem ott lesz, más fog kormányozni nem az emberek). A lényegi haszna az egésznek, hogy elméletileg majd az itteni mentésed is átvihetõ lesz a 3. részbe amikor az megjelenik, így ha van a kezdetektõl egy mentésed és azt hozod végig magaddal, akkor más alapszituációból kiindulva kell majd megoldani a rád váró feladatokat, amik célja ugyanaz lesz, csak a döntéseidtõl függõen más utat kell majd bejárnod a sikerhez.