Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig sokkal élvezetesebb és pörgõsebb a játék elhiheted. Come to the dark side! <#ravasz1><#vigyor><#eplus2>

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

hát te is toppon vagy.. nem, kérlekszépen, ami itt gyalogos akció, az ott is gyalogos akció. Ami ott Makos "ugrabugra" Az itt dögunalmas szkennelgetés... Sztem még mindig érdekesebb egy lepusztult tájon ugrabugrálni, netalán összefutni 1-2 ellenséggel, mint végigszkennelni a fél galaxist... dialógusnál meg nem nagyon értem mirõl beszéltek, a mellékküldetések zöménél egyáltalán nincsen párbeszéd, max annál a néhánynál amik városokban vannak. fõszálon meg egyértelmû, hogy több van, eleve kb 2-3x annyi küldetésbõl áll a sztori, amiknél jóval több lehetõség áll fent... de én nem errõl beszéltem.
Lesz helyette más, nevezetesen a hammerhead hover tank valamelyik késõbbi DLC során.

Küldözgetés kapcsán:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Teljesen mindegy kit küldesz a csõbe. Ott csak két tényezõ számít: 1. Lojalitás, 2 sebesség. Ennyi és semmi más. Az elõbb próbáltam ki minden variációval. Csak ennyi számít és más nem.
Legion azért jó választás, mert õt kevésbé zavarja a meleg ami bennt van, míg a szervesek elég hamar belepusztulnak.

SötétBarom
Most kezdtem el az egyet délelõtt 😄
Earthborn - ruthless vanguard 😊 Valami intergalaktikus Jack Bauer lenne a cél 😄D Ez a kaszt az earthborn, meg a ruthless miatt is kap bonust minden renegade megmozdulásra, így könnyû lesz feltornázni 😊 Fontos dolgokban viszont nem célom a renegátság (Council, Wrex, Rachni, stb).

Majd kiderül mi lesz ebbõl..

Amúgy a Mako csak nekem hiányzott? Szerintem kurva jó volt 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

robotnyk
magára a végigjátszásra akkora hatása nincs, de sokat hagysz ki a sztoriból, ha nem toltad az elsõt.
ertem, nekem csak annyi a kerdesem hogy mielött nekiällok a 2-es resznek, vegigvigyem e az elsöt, vagy nem muszäly, igy is kepben leszek, vagy nem ertek meg dogokat ha kihagytam az elsöt?...köszi
asszem végig viszem megint az 1. résszel együtt😄de ugy kiprobálnám renegáttal de egyszeruen nem tudom megtenni😄XD

PSN ID:misi2mezei

Gubberx
thx az infót 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

robotnyk
ja, aki CEt vett, végigjátszás elõtt meg ne nézze a bonus dvdn a making of filmet, spoiler hegyeket tartalmaz.
SötétBarom
Faszt. Amíg nem nyomtam végig nem olvastam bele a spoilertagekbe.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

de az is számit mivel ha pl Legio nem lojális és mégis ot kuldod akkor biztos meghal mégha a csapatvezeto Garrus is...
szoval ugy kell,hogy mindenkit oda kell kuldeni amihez ért😊

robotnyk
játékon belül használd a new content available opciót, úgy megtalálod
Faszság ez a spoiler, úgyis mindenki elolvassa, szal tök mind1.. 😄

Én láttam olyan végjátszást, ahol csak Joker éli túl a kalandot.. 😄DDD

Nem az a lényeg am hogy lojális embert kell küldözgetni ? Mondjuk csapatvezetõnek nálam is Garrus lesz, ahova tudom öt fogom választani !

hoppá azt az elso sort ne olvassátok el mert véletlen nem kerult bele a spoilerba😄

jo az mondjuk mind1,hogy kit kuldesz vissza a legénységgel meg Jack is csinálhatja az eroteret mert o is eros
jo az mondjuk mind1,hogy kit kuldesz vissza a legénységgel meg Jack is csinálhatja az eroteret mert o is eros biotikus!de az alagutban Legio-nak vagy Tali-nak kell mennie!(azért irtam legiot mert én azt kuldtem és bevált)de a második csapatot mindenképpen Garrusnak kell vezetnie!ez a legfontosabb lényegében!ha valaki mást kuldesz csapatvezetonek akkor aki a csoben megy annak annyi!sõt még az is meghal aki vezette a csapatot...ugyanugy a második szétvállásnál is Garrusnak kell vezetnie!vagy még esetleg Miranda is vezetheti legalábbis azt olvastam de sztem Garrus biztosabb😊

Dante73
Szerintem a gyorsaság a lényeg. Elsõ alkalommal kényelmes tempóban, mindekit szétlõve gondosan, csináltam a küldiket, 3 halottam volt. Másodszorra másokat küldtem, megint. 3 alkalommal gyorsaságra mentem, és mindenki túlélte.

http://www.freetvmaci.info/

Dante73
annyival megtoldanám, hogy a csõbe én pl Tali-t küldtem, meg is halt szegény, mert leálltam lövöldözni. Úgyhogy azt sem szabad! Ha szól, hogy melege van, sprint a következõ kapcsolóhoz, akkor túléli. 2. alkalommal így már sikerült a dolog.

Honnan pontosan?
robotnyk

néztem youtubeon egy végigjátszást, és nem ezeket választotta a srác (mordin kísérte a túlélõket, jack csinálta az erõteret) és mindenki túlélte.
egyáltalán nem mind1!

Fpocok
Köszönöm szépen!

Parasite Eve 2, best game EVER!

robotnyk
van, ea oldaláról letölthetõ, épp most telepítettem fel.

egyébként az angol felirat mûködik, szal ha valakinek kellenek a fileok, akkor #3632ben van a link.
Tényleg azzal mi lett, hogy a Dragon Age-hez kapott Blood Armor-t ME2-ben is lehet majd használni (pontosabban a promo kódot). Valakinek van valami infója errõl?
robotnyk
ha mindenki loyal, és minden fejlesztés megvan, szvsz tökmindegy hova kit küldesz.
tessék íme ujra leirom😊
a csõbe Legion menjen a második csapatot Garrus vezesse!azt viszel agaddal akit akarsz!az eroteret Samara csinálja!Baka vigye ki a legénységet a hajohoz és ismét Garrus vezesse a második csapatot!magaddal azt viszel akit akarsz!ezután csak a vége jon ott én Talit meg Garrust vittem magammal az utolso nagy utkozetre amig a tobbiek védték a kaput.
ha minden fejlesztés megvan és igy csinálod biztos tuléli mindenki!

robotnyk
ha az elsõt toltad akkor nem kell újrajátszani. ha nincs meg a mentésed, esetleg kereshetsz ízlésednek megfelelõt itt.
Fpocok
Sziasztok!

Most kicsit spoileresen lenne egy kérdésem, szóval csak az olvassa, aki már tolta végig
SPOILER
Hogy tudom megcsinálni a végén, hogy ne halljon meg senki? Megcsináltam elsõ részt és úgy folytattam ezt a részt. Mindenki loyal mostmár és a paragon bárom is maxos. Gondolom megvenni minden fejlesztést meg minden, de van valami jó taktika, hogy mindenki túlélje?

Parasite Eve 2, best game EVER!

A kreditkártyát úgy találod meg hogy kérdezösködsz a boltosoktól .
Akkor érdemesebb újra játszani az elsõ részt és úgy belekezdeni a másodikba? Mentésem már nincs meg😊
robotnyk

van egy klub, most a nevét nem vágom pontosan, de van egy groundskeeper, vele kell beszélgetni, utánna visszamenni a kroganhoz.
a másiknál a volos említi melyik boltban volt az eset elõtt, menj abba az üzletbe, és beszélgess az eladóval
wesker24
Lenne egy kérdésem érdemes elkölteni 50k platina-t a gyengélkedõ fejlesztésre ? Ami a karakter arcán lévõ hegeket szüntetné meg !

Vagy költsem el más értelmesebb fejlesztésre !

Lenne 2 kisebb mellékküldi amihez segitség kéne ?

Az egyik ilyen halas küldetés vagyis egy Krogan-nek kellene egy prezidiumi hal a napló azt irta érdeklödjek a Citadel kávézójában de semmi nem történik ót azon kivül hogy csak vásárolni lehet! A másik meg egy bünténnyel kapcsolatos küldi miszerint egy quarina állitloag ellopott egy másik fajtól egy kreditkártyát és ezt az esetet kéne kivizsgálni !
robotnyk
elvileg van még egy videofile is a magyarítás patchben, csináltam is egy angolosító csomagot már, a warez installal mûködött oda-vissza, a bolti verzióm most települ

angol nyelvi fileok
Már válaszoltak de a gyökeresen nagy változással nem értek egyet,mert jópár döntésed ha nem ME1 mentésbõl kezdesz akkor "instant".
És szerintem a 3. részben baromira nem lesz mind1 hogy kiírtottad-e a rekniket,kimurdelt-e a tanács és más van helyettük,wrex él-e vagy hulla,stbstbstb.
Így a te döntéseiden alakulhat a sztori bizonyos elemei,instant játékból viszont lesz ami lesz (+szerintem bukta az a jópár apróbb móka amiket az eslõben csináltál és itt be be köszön de nincs hatással a fõtörténetre).

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Hali
Ha szépen kérem, elárulja valaki, hogy a fullos játék elsõ vagy második lemezén vannak a videó (Movies) fájlok?

Intel Core 2 Duo E8400, Gigabyte Radeon HD 4850, Gigabyte GA-EP35-DS3L, GeIL 4 x 1 GB Ultra Dual Channel Kit, 800 MHz DDR2

Gubberx
ty 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

az egyik 1 uj társat ad!
a másik meg
a normandia roncsát megtalálják és le kell rakni 1 emlékmuvet mellé és osszegyujteni a hajon meghaltak Dögcéduáláit!

Gubberx
Mellesleg mi az a 2 dlc amit neked adott a kártya? 😊

Gubberx
oksa, megnézem ha hazaértem 😊

Rage47
na angolosítás megoldása:
"Az 'angolításhoz' egyetlen egy file kell: a Mass Effect 2\BioGame\CookedPC alá be kell másolni a BIOGame_INT.tlk -t, ami egy nyomorult 1.7MB nagyságú file.

Valamint a sku.ini-ben át kell erre írni:

SKU=
VOLanguage=INT
TextLanguage=INT"
by Zedas
inditsd el a játékot de ne lépj be hanem abban az elo menuben ahol vannak a beálitások meg minden menj rá a letoltheto tartalmara!

Gubberx
Én elõször simán a játékot regisztráltam be a kézikönyv hátoldalán szereplõ kóddal, és így megadta az uj karaktert,a lezuhant normandya küldit, a collector armort. Mikor beregeltem a bioware oldalán a cerberus card-ot az már nem adott semmit csak kiirta hogy regelve lett... ezért nem értettem hogy mire jó 😄

azt be kell aktiválni miután beinstalláltad a játékot!
még meg is kérdi,hogy akarod e aktiválni a cerebrus networkot!
mellesleg ha aktiválod lesz 2 ingyenes DLC-d😄

na ja abban igazad van az a 40 ora tényleg nem olyan sok😄legyen inkább 70 csak a fõszál meg még + a mellék kuldik pár ora<#idiota>
de szerintem ha tényleg lezárják a trilogiát akkor inkább legyen 1 uj RPG trilogia ebben az univerzumban😄ide valahogy szerintem beillik a RPG dolog!
mellesleg nekem miért van olyan érzésem,hogy nem fogják lezárni a 3. résszel?mert azért már hallotunk ilyet pl Hideo Kojima-tol,hogy khm lezárja az MGS-ben Solid Snaket de mégis jott a 4. rész😄szoval nekem van 1 olyan rzésem,hogy nem lesz a lezárásbol semmi!

Gubberx
thx 😄

Saga, Robotnyik...köszi szepen
Dante73
Beváltható 2 pofonra Illusive Man-nél... Ha sikerül megtalálnod a fickót.

Gubberx
Hát a külföldi fórumokon sem tudják mire jó ez a cerberus network kártya :S

Pár dolog másként alakul, de gyökeresen nagy változások nem lesznek.

Ha simán csak kezdesz egy új játékot a 2. résszel, akkor pár NPC-vel nem fogsz találkozni (vagy mert meghaltak a korábbi részben neked köszönhetõen vagy nem foglalkoztál velük annyit hogy újra találkozz velük), de ez a sztorin, amit a 2. részben végigjátszol nem változtat semmit. Ha van mentésed a korábbi részbõl akkor az ott hozod döntéseid megjelenítõdnek itt (például találkozhatsz oylanokkal akikkel a sima kezdést választva nem, mert például te megmentetted õket vagy éppenséggel más halálozik el, nem pusztul ki a council, hanem ott lesz, más fog kormányozni nem az emberek). A lényegi haszna az egésznek, hogy elméletileg majd az itteni mentésed is átvihetõ lesz a 3. részbe amikor az megjelenik, így ha van a kezdetektõl egy mentésed és azt hozod végig magaddal, akkor más alapszituációból kiindulva kell majd megoldani a rád váró feladatokat, amik célja ugyanaz lesz, csak a döntéseidtõl függõen más utat kell majd bejárnod a sikerhez.