Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszereztem a játékot de orosz valaki magyarosítást tudna linkelni vagy angolosítást.
amúgy nagyon jó a játék csak sajna nem tudok jól oroszul.<#vigyor4>#vigyor4>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Aztán, ami nálam mélypont az a játékkezdés. Vagy egy meglévõ karaktert importálsz (ami azért jó húzás) VAAAGY kapsz egy teljesen random sztorit, amit kösz kihagyok, tehát csak meglévõ karakter importálásával lehet normális játékot kezdeni... legalább lett volna vmi kérdõív, amit át is ugorhatsz, vagy válaszolhatsz a fontos dolgokra (tanács, wrex, románc, Virmire, stb) Pl. most akarok egy renegade karit, ami hagyta veszni a tanácsot, meg minden, de végig kell hozzá vinnem az 1-et, amihez most nincs túlzottan sok kedvem.
az 1-ben társaink remekül kidolgozott háttérrel rendelkeztek, néhányukkal komolyan együttéreztem (pl. Wrex), itt... ez a hatás elmaradt. Valamint a személyes nyavalyák is... milyen hülyeség h mind a 11 (illetve 13) csapattagnak van vmi elintézendõ dolga, ráadásul egyszerre?! 1-ben csak 2 ilyen volt (illetve 3 ha számoljuk Talival a geth fájlokat) a 6-ból, és az úgy rendben is volt.
Következõ menüpont: Spoiler! Én a ME1-et úgy kezdtem el anno, hogy SEMMIT nem tudtam róla, és hozta is a hatást. a 2-rõl viszont mire kiadták az egész történetet tudtam szinte, és épp ezért jópár állejtés, és mély benyomás elmaradt... kb az összes. Nemtom miért kellett ennyire terjeszteni az infokat, tudhatták volna, hogy 0 hype-al is gyak. változatlan marad a rajongói táboruk.
Ha már történet, mi ez? Az 1-ben a látszólag különbözõ küldetésekben végül öszseállt a nagy egész, az összefüggés, ami a végén megadott egy hangulatot. Itt összetoborzunk egy csapatot, és Stáblista... jóformán.
Az egyetlen dolog ahol meglepõdtem, az az volt mikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a többi... semmi.
Zárásképp, olvassátok el ezt, és mondjátok meg: Ez a játék 95%?
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Next PC upgrade: 2022
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
Next PC upgrade: 2022
Positive Mental Attitude
Lucifer
Sovereign:

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még tavaly olvastam, hogy a Mass Effect 2 a Mass Effectben kifejlesztett, kialakított karaktert tovább folytatja. Kérdésem: fent kell lennie a gépen a Mass Effect-nek, hogy ez mûködjön, vagy elég ha az elsõ rész mentései, konfiguráció meg vannak? Vagy egyáltalán nem is folytatja az elsõ részben kialakított karaktert, hanem teljesen új karaktert kell kezdeni? Csak azért mert elég szimpatikus karaktert sikerült kialakítanom, és jó lenne a második részben is azzal folytatni.
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
Ha idõben máshová helyezik a majdnai ME világon alapuló játékot, más kategóriájú játékot adnak ki (mondjuk akciójátékot, szimulátort, stratégiát), nem az emberiségre koncentrálnak, akkor máris nem mûködik a dolog. Túl sok buktató és túl sok korlát lenne ami inkább hátráltatná a fejlesztést semmint segítené. Shepit félre kell tenni (úgysincs rá garancia hogy túléli az egészet), ha megtette a dolgát. Mehet a hõsök csarnokába, készülhet történeteibõl színházi darab, mesék meg ami tetszik.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De akár a saját fegyverüket, a Mass Relay technológiát is ellenük fordíthatják. Ha megtanulják kontrollálni ezeket a hatalams továbbító kapukat, akkor szétszórhatják a vénséges gépezeteket és egyszerre kevesebbel kell szembenézniük. Sõt bizonyos kapukkal akár még egy fekete lyuk környékére is bedobhatják a gépszörnyeket, azt jöjjenek ki ha tudnak.
Végülis a prothean civilizáció is abba bukott bele, hogy nem tudta erõit egyesíteni a támadók ellen, mert a kapuk leálltak a reaper parancsok miatt. Nem volt kommunikáció, nem volt közelkedés, csak elszigetelõdés. Amíg a betakarítás folyt, csak a kaszalengetõk tudták használni azokat. A kisebb csoportokat így felszámolni nem volt nehéz. Ráadásul ezt az infót tudják már a leendõ áldozatok is és egy kódjuk már van a reaper parancsok leállítására. Abból még ki is fejleszthetik a megoldás kulcsát.
én csak azt mondom,hogy attol még,hogy vége lesz a trilogiának még lehetne Shepardel játszani ha persze akarsz és pl meglennének az elozo mentések!
mert most komolyan mennyivel élveznéd jobban a 3. rész utáni ME-t ha nem Shepardel kellene menni?😄nem az a lényeg,hogy ki a szereplo hanem,hogy mi a torténet!
mondom ugy lenne a legjobb a trilogia után hogyha megvannak a régi mentések akkor mehetsz Shepardel ha nincsenek akkor 1 uj karakterrel!
PSN ID:misi2mezei
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Meg csóringerek összesen arra jöttek rá, hogy mi a céljuk, meg hogyan tudják talán megakadályozni a gyors visszatérésüket. Ezt az életmentõ tudást fel is használta Shepard az elsõ részben. Ennyi volt amire rá tudtak jönni. Így nem sikerült a reaper flotta visszatérésének szokásos módja.
Akkor már valószínûbb, hogy valami olyan dög kerül elõ és segít mint ami az elsõ részben az egyik kolónia alatt, aki átélte a protik pusztulását. Az akár némi hasznos infót is adhat, de kötve hiszem hogy a megsemmisítéshez elég lenne.
Legalábbis nem olyan mennyiségû reaper kinyírásához. Úgy meg fõleg, hogy amint elérik a galaxist onnantól õk könnyedén manipulálják a mass relay-ek mûködését, elvágva egymástól a flottákat és szépen felmorzsolva a kisebb csapatokat. Végülis így pusztultak el a korábbi nagy civilizációk is.
Arra azért kíváncsi leszek mi lesz a megoldás. Elképzeléseim vannak, de bízom benne hogy nem a kikapjuk a vezért és hulla mindenki lesz a végeredmény. Az nagyon lehangoló és ötletszegény húzás lenne.
Positive Mental Attitude
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ugy gondoltam pl,hogyha választani kell a játékban,hogy megmented a civileket vagy bas**l rájuk akkor én nem tudnám a 2. lehetoséget választani😄bennem valami azt diktálja,hogy mentsem meg oket😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
ezta vitát had zárjam le egy mondattal: Jó az, amit annak hiszel.
Amúgy meg attól függ kit és milyen szituációban. Nincs egyértelmûen paragon/renegade ember, csak a kettõ keveréke, mivel átélt viszontagságai, megpróbáltatásai és tapasztalatai fogják megmondani hogy amit tenni készül az tényleg paragon vagy renegade pontot érdemlõ cselekedet lenne. Na ezt leképezni nem lehet egy játékban, mert akkor nem lenne döntési szabadságod (így is csak az illúziója van de ez most itt irreleváns). Nem a karakter, akinek tényleges életútját maximum pár mondatból ismerhetjük, hanem a saját morális értékrended szerint fogsz dönteni és ott a baj, hogy a programban eszerint és nem a karakter nézõpontja szerint vannak osztva a P/R pontok.
Egy paragon egyén is lazán lelõheti az önmagát megadni akaró delikvenst, ha az olyat tett ellene (ezáltal az áldozat számára õ renegade míg akiket ezáltal megmentett a lehetséges rossztól azoknak paragon), ha tudja hogy semmire nem megy azzal ha az önmagát megadó célszemélyt másokra bízza és így tovább. Meg honnan tudod hogy nem azzal ártasz többet hogy életben hagyod és szenvedést okozol ezzel neki, mert teszemazt kísérleti alany lesz belõle, ne ma megfelelõ környezetbe kerül?
Túl bonyolult ez ahhoz, hogy ilyen egyszerûen elintézhetõ legyen mint a programban.