19778
-
#6568 Érdekes bolygó, mass effect egyből:
Description
Ploba is the second, and by far the larger, of Antaeus' two gas giants. Active scans by survey ships have returned tantalizing indications of massive, solid structures deep within the atmosphere, too regular in pattern to be anything natural.
Some believe Ploba is a "Jupiter Brain," a planet-sized supercomputer. Adherents of this theory have fruitlessly beamed signals toward the sunken megastructures, hoping to get the machine's attention.
Others believe that an ancient spacefaring race disposed of their weapons of war by dumping them into the planet. The last attempt to reach and salvage Ploba's "Deep Anomalies" went tragically wrong, and ended with a crew of 12 being trapped and crushed in the gas giant's lower atmosphere. -
USAMEN POWER #6567 Ilyet pl. az Iliumon is lehet csinálni. -
#6566 Naggyon komoly... be lehet b.szni a dokival brandyt iszogatva a gyengélkedőn.....és nem wc-be kerülősre, hanem dülöngélős, elmosódósra, mint a GTA4-ben...coool:D:D:D:D -
KP27 #6565 Na indítottam egy új játékot vanguard-al. Igaz, az adept a legérdekesebb kaszt számomra, de ez a biotic charge nagyon pöpec. -
#6564 Tudja valaki, hogy hol lehet megnézni azt a magazint,amit azt hiszem omegán lehetett megvenni? -
#6563 jaja most már fasza minden:) -
Pares #6562 Múltkor panaszoltad, akkor mondtam, hogy lehet a kodekekkel van a baj. Miért nem szóltál, hogy egy magos a procid. Ez már rég ismert probléma volt. Na sebaj. Mostmár orvosolták.
-
Master Rick #6561 Sry, csak rájöttem hogyan kell, és elkezdtem játszani, és hát mostanáig úgy lekötött, h észre sem vettem:$ Szal jó játék:D És köszi szépen a helpeket:) És még1x sry:) -
#6560 Jól van, nincs probléma! -
#6559 ja -
Nagyapi #6558 Nem számítottam rá, hogy egy fórumon, ahol több mint 6500 hozzászólás van, éppen akkor írnak erről a problémáról, amikor én belefutok.
Sebaj, legalább kitárgyaltuk. -
#6557 Nem baj és nem bosszantottál fel, de akinek előbb leírtam meg se köszönte:(((( :D -
#6556 Tényleg nem sokat kellett volna visszaolvasnod... -
#6555 egymagos gépen játszol? -
#6554 * Megoldottuk a szaggató videók és kilépések problémáját az egymagos gépeken.
YESSSSSSS!!! -
Nagyapi #6553 Nem olvastam vissza, az én hibám. Bocs, hogy kérdezni mertem, és ezzel felbosszantottalak. -
#6552 azért érzitek, most irtam le meg be is linkelték hogy hogy kell, de megkérdezi... -
Nagyapi #6551 Közben megtaláltam, köszi. Átmásoltam az 1-es mentéseit a 2-es save/me1 alkönyvbe. Így már látja. Eredetileg arra számítottam, hogy megtalálja magának a reg. bejegyzésekből.
Kösz mégegyszer. -
#6550 más a trükkje. visszaolvasásnak hívják. -
Nagyapi #6549 Sziasztok !
Hogy tudom az egyesből áthozni a végigjátszott karit?
Nem látja a 2-es, üress a lista. Át kell másolni a mentést, vagy valami más trükk van? -
#6548 Igen én is pont ilyesmire gondoltam, hogy velük egyidős faj visszatér megfingatni őket, megfizetve nekik mindenért amit a múltban elkövettek. Mellesleg megmentve a mostani fajok kicsi hátsóját.
És főhősünk lehetne aki felhívja a figyelmüket a Reaper-re ez lenne a nagy küldetése a hős aki megmenti a galaxist.
És ez egy jó kis gigantikus csata lenne a végére.
De erről a fény agyalairól lemaradtam. -
Béla az állat #6547 WTF
Asszem még egyszer nekiállok a játéknak. -
#6546 Pont délután folytattam a szóbanforgó beszélgetést Wrexxel :) -
#6545 Kabuto - Those Minerals
kész vagyok :D -
Hotomi #6544 Hmm érdekes dolgot írtak egy fórumon, mi szerint Aria nem más mint Wrex ismerőse akivel megpróbált végezni, de kudarcot vallott. Az első részben beszélt erről Wrex, amikor a zsoldos életéről mesélt:
"Aria states that Patriarch is "not the first krogan I've ever pissed off" and informs you that she was once a mercenary/commando Wrex after their fight thought she was dead until he received a message saying "Better Luck Next Time". Aria says that phrase on more than one occasion when speaking to you.
When you press Aria by stating that "Old enemies means old friends"she looks slightly sad, replying "Sometimes you'd rather disappear than be forced to kill someone." -
#6543 jajj ne, MMO ne legyen :S az sztem 100 hogy befuccsolna a nyavajás Vőrd of Vórkráft miatt...Jó ez így ahogy van, bár egy RTS nem is lenne rossz ötlet... -
#6542 Ebből a világból simán kinézek filmeket (amik sokkal jobbak lehetnek az Avatar-nál) illetve akár 1 MMO is létre jöhet, monjuk egy ugyanilyen Unreal Engine 3-al. Akár stratégiai játék is lehetne. Na mind1, am megnéztem a Collectors edition bonusz lemezén a hogyan készültet, és ahogy kivettem ezt direkt ilyen "sötét" résznek szántok több helyen is a birodalom visszavág-hoz hasonlították ezt a részt, meg ha az egyik részlet címét jól vettem ki akkor ott is valami fényt emlegettek vagy nem tom. -
#6541 A reapereken kívül ki lehet még találni millióegy egyéb sztorit :) -
#6540 Elkéstem... -
Hotomi #6539 Biztos hagynak hátra, a Bioware emlitette, hogy a 3. résszel csak Sheapard története zárul le a Mass Effect világa nem. Hülyék lesznek levágni az arany tojást tojó tyúkot. -
#6538 Bemásolod a Mass Effect 1 save mappájából a mentésed a Mass Effect 2 save mappájába.(azon belűl ME1-be) -
Master Rick #6537 Rájöttem, sry:$ -
#6536 ollé -
Master Rick #6535 Sziasztok!
Lehet, hogy a halálba kívántok, de nem akarok 6500 hozzászólást végigolvasni, és lenne egy kérdésem.
A régi mentést hogyan tudom felhasználni?:$
Előre is köszi a választ -
Hotomi #6534 Az Illiumon Gianna Parasinni is megemlíti, hogy a Novérián megnőtt az érdeklődés a sötét energia alapú technológiák iránt, bizonyára lesz majd összefüggés ezzel kapcsolatban a 3. részben. -
#6533 Én is szoktam spekulálni, van az általad idézett dolgokban valami :)
Tényleg szerintetek, az teljes Reaper flotta indult meg, vagy hagynak hátra utánpótlást?
-
Pares #6532 Az bizony!
Egyébként ezeket a Bioware írta és találta ki, szóval én csak idézek, és kombinálok, mind Magdi anyus, nyugodjon békében... -
Pares #6531 [kielégült sóhaj]
-
#6530 Spekuláció FTW :) -
torma1 #6529 Pares: Kinevezünk tiszteletbeli Bioware-es fejlesztőnek! :) :D
Reméljük sok jó ötlet lesz.