Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De tudjátok, mit? Nekikezdek harmadjára is, Piszkos Fred nem adja fel!<#idiota>#idiota>
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
PSN ID.: Beegabor
Én részemrõl bekapcsolódtam a storyba, tudok valamennyit már a múltról, sokat olvasgattam a kodexet, tudom mi a helyzet, és mi a cél. Ennyi bõven elég ahhoz hogy ne kelljen végig tolnom az egyet, és hogy élvezzem a játékot.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"The trees move. Do you not see it?"
Te nem játszottál az elsõ résszel? Abban már kiderült, hogy ki akarják írtani a galaxist, ahogy megtették anno a protiánokkal is. Mellesleg nem egy hajó jött, hanem több és azok a hajók valójában maguk a reaperek, hatalmas, mechanikus lények.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Istenem de peches példány vagyok én 😄
Nem tudom mit cseszhettem el, de most kiírta, hogy több LTT nem használható, meg a mentéseket sem tölti be, mert hiányzik a tartalom.
Nincs kedvem elölrõl kezdeni! grrr
Mi lehet a megoldás?
Elõre is köszi!
What about the forests?
Normál esetben az Omega 4 relén való áthaladás elõtt történik meg a dolog
PSN ID.: Beegabor
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Positive Mental Attitude
Positive Mental Attitude
btw az én teóriám a 3. részre, hogy a fõ iránycsapás a fajok meggyõzése lesz a Reaperek elleni harchoz. minden jel erre mutat, voltunk a flottilán, ahol majd a quariánokat kell meggyõzni (attól függõen, hogy Talit számûzik-e vagy sem és/vagy meghal-e vagy sem, gondolom változik a feladat nehézsége), megszerezhettük a genophage ellenszerét, amivel a kroganoknál barterezhetünk, a tanács lényeit attól függõen lesz nehéz meggyõzni, hogy a tanácsot megöltük-e vagy sem és persze szerintem csak a 3. részben lesz jelentõsége annak, hogy megöltük-e a rachnikat. 😊
Relytõzõ fickó meg nagyon egy figyelemfelkeltõ egy alak. Személyes kontaktba sose kerülünk vele a játék során, az is lehet hogy egy gép, vagy egy kaszás vezetõ, ami majd a legvégén átváltozik, vagy a fasz tudja. 😄
PSN ID:misi2mezei
habár ha jobban belegondolok akkor
Nekem úgy tûnt ez a második rész inkább a 3. rész elsõ feleként funkcionál, amolyan felvezetésként, a csapatot már a 3. részre is gyûjtöttük. Mivel a túlélõ/halott felállásnak számtalan permutációja lehet, mégis HOGY A VIHARBA akarják ezt átemelni a 3. részbe? 😊 Most ha valakinek teszem azt meghalt 5 csapattársa a végén és importálja a mentéseit, akkor a párbeszédek (és esetleg mellék questek) fele nem is szerepel majd a játékban? Az biztos, hogy ha mind a 12 karakter szerepelni fog, illetve mind a 11 karakter tovább lesz vihetõ, akkor az brutálisan sok munka lesz a készítõknek. Rengeteg szöveg, interakció és persze variáció lesz, nem beszélve a játékban meghozott többi fontos döntés kimeneteleirõl. Én személy szerint nagyon haragudnék, ha megint új csapatot kéne összeverbuválni.
Positive Mental Attitude
az aknába Legio megy a csapat vezeto meg Garrus!velem Tali meg Mordin van!
szerintetek jo lesz ez igy?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nekem eddig ugy tünik nehezebb meghalni, mint tulélni ezt a missiont a végén
Husk-ok ellen én mindig Throw-t használtam... rövid cooldown, és 2-es szintû után nagy területen szétszóródnak <#vigyor1>#vigyor1>
Positive Mental Attitude
mit fogok csinálni 2 évig amig kijon a 3. rész?😄😞
A rizikós rész elõtt úgyis lesz videó amibõl mindent megértesz. Míg nem kapsz szép kis videót az IFF után addig azt csinálsz amit akarsz. A szóban forgó video és történések után meg úgyis gyakorlatilag vége a játéknak fél órán belül.
Amúgy meg Legion feladatát tök mindegy hogy megcsinálod vagy sem. Nem oszt nem szoroz, mert szinte elpusztíthatatlan a bádogkasztni. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Why so serious?