Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
És Morinth jelenete ? letaglozó...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Piszkos  Fred
Ééééés tényleg nem volt meg Kelly 😄
De tudjátok, mit? Nekikezdek harmadjára is, Piszkos Fred nem adja fel!<#idiota>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Többi luk ? 😄D Tali egy zsákbamacska, Jack az hogy néz má ki, egyedül a miranda ami talán valamire való csay... Sex jelenet van benne, csak igazán jó csayra nem tellett... 😄D

Seth
Tali csillapította a vágyaimat XD

PSN ID.: Beegabor

Törölt felhasználó
Majd a 3-ban jól megb***od. Ami késik az nem múlik😄 Addig ott a többi luk, hogy ki ne éhezzen szegény karaktered😄
Seth
Tudom hogy lehet vele kavarni, de soha nem lesz olyan jelenet mint ami a fõszereplõkkel van.

Ja, úgyis szar a szerver. 😄

Még nem toltam végig (hiányzik 4 csapattag + pár mellékküldetés), még van dolgom a kettõben, csak megnéztem a youtube endinget.
Én részemrõl bekapcsolódtam a storyba, tudok valamennyit már a múltról, sokat olvasgattam a kodexet, tudom mi a helyzet, és mi a cél. Ennyi bõven elég ahhoz hogy ne kelljen végig tolnom az egyet, és hogy élvezzem a játékot.

Törölt felhasználó
Ja aztán délutánonként meg napközben TDU helyet collector vadászatra megyünk nem??😄
wedge31
Miranda ,Jack ,Tali ,Morinth ,Kelly mind románc ha neked nem sikerült valamit elbaltáztál.

Pretorian
Akkor mi értelme volt a 2-t végignyomni? Ez egy Call of duty esetében még nem is lenne vitális kérdés, de a Mass Effect esetében...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Seth
Kelly soha nem lesz meg. Max lejt egyet a szobádban XD

Többen ráéreztek a lényegre, igen nem játszottam végig az egyet, nem is fogom, az utóbbi idõben kezdett el érdekelni a scifi világ, de csak egy picit ! 😄 De azért információk nélkül jól ráéreztem a lényegre, kaszás hajó közeledik, és nem a tejútrendszer lakói. /megfigyelõ képesség/ de már elég infóm van. 😄

Pretorian
lol Semmi spoiler áhh, csak begyûjtõk a kaszásoknak dolgoznak, meg a Tejút felé közelednek. Köszi. Egyébként ha végigjátszottad (volna) az elsõ részt, akkor tudnád, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a reaperek a sötét ûrben (a galaxisok közötti térben) vannak, és arra várnak, hogy a zászlóshajó (Sovereign) leadja a jelet a keepereknek, hogy nyissák meg a Citadel-ben lévõ mass relay-t.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Calver
meg a The Who - Won't Geth Fooled Again a Migrant Fleet-en mászkálás alá <#vigyor1>

napok óta várok rá h ezt elsüthessem <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Anthrax
Lenne egy kis problémám:
Mikor megszálják a Normandy-t akkor Jokerrel lemegyek EDI-hez és rákapcoslom a rendszerre,de utána kifagy ,ez másnál is volt ?

Piszkos  Fred
Elvileg a reaperek/pusztítók/kaszások a mélyûrben vannak, nem egy másik galaxisból érzeznek.

Szolnokboy1
"Lehetséges hogy a kaszások egy másik galaxis lakói, akik fenyegetik a tejútrendszert ? Végülis nagy útról jöhetnek elnézve azt a qrwa nagy valamit."

Te nem játszottál az elsõ résszel? Abban már kiderült, hogy ki akarják írtani a galaxist, ahogy megtették anno a protiánokkal is. Mellesleg nem egy hajó jött, hanem több és azok a hajók valójában maguk a reaperek, hatalmas, mechanikus lények.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Sziasztok...Ti melyik trainert használtátok az elsö részéhez? V1.02 változat

Nem mondtam el dolgokat, csak a sejtésemet a 3 ik résszel kapcsolatban. 😄 Ráadásul a végén a kaszás hajó bejátszást tovább filozofáltam. Ha jól láttam hogy mi felé közeledik, akkor az a tejút rendszer volt, a galaxis amiben játszunk. Lehetséges hogy a kaszások egy másik galaxis lakói, akik fenyegetik a tejútrendszert ? Végülis nagy útról jöhetnek elnézve azt a qrwa nagy valamit.

Piszkos  Fred
Azt a rohadt, akkor lehet hogy most nem lesz meg Kelly?<#idiota>
Istenem de peches példány vagyok én 😄

Piszkos  Fred
No, megint nekiálltam az utolsó küldinek, de ismét dilemmában vagyok 😄
Eddig mindenki túlélte, már csak egyszer kell döntenem, mégpedig arról, hogy ki legyen a "második" menetnél velem. Jack tolja a burkot, Garris vezeti a másik szakaszt, ki legyen velem? Múltkor Legion és Tali jött, de Legion megpurcant (elvitték a darazsak), akkor mégis kiket vigyek? Nektek mi volt a nyerõ páros, akik mindketten megmaradtak?

mflex
Sziasztok!

Nem tudom mit cseszhettem el, de most kiírta, hogy több LTT nem használható, meg a mentéseket sem tölti be, mert hiányzik a tartalom.
Nincs kedvem elölrõl kezdeni! grrr

Mi lehet a megoldás?

Elõre is köszi!

What about the forests?

Seth
Akkor nem kezdted el idõben csapni neki a szelet 😊
Normál esetben az Omega 4 relén való áthaladás elõtt történik meg a dolog

Amúgy fura hogy nekem az NFS 4 a kedvenc játékom volt, ki is toltam 2x kb. és qrwára nem ugrott be hogy az Omegán a bárban NFS 4 zene megy... 😄

Piszkos  Fred
Tévedés, akkor nálam semmi nem történt, ellenben az egész móka után Talival sikerült összejönnöm 😄

Törölt felhasználó
Ice Man-t már rég pofán lõttem volna😄 Már a játék elején unszimpatikus volt😄
SötétBarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Ez egy gyönyörû spoiler hegy volt, gratulálok 😄

Positive Mental Attitude

Én meg most azt tervezem, hogy újra végigviszem az 1-et és átdeportálom majd a 2-be, csak nem tudom, hogy paragon legyek-e vagy renegát. Ugyanis a paragon felé húz a szívem, de azzal már végigjátszottam mind2-õt. Ejjj erre mondaná Mordin: One heart... Krogan have two... hmm problematic..

Positive Mental Attitude

Szolnokboy1
na igen, de ha valakinek most meghal Tali? 😊

btw az én teóriám a 3. részre, hogy a fõ iránycsapás a fajok meggyõzése lesz a Reaperek elleni harchoz. minden jel erre mutat, voltunk a flottilán, ahol majd a quariánokat kell meggyõzni (attól függõen, hogy Talit számûzik-e vagy sem és/vagy meghal-e vagy sem, gondolom változik a feladat nehézsége), megszerezhettük a genophage ellenszerét, amivel a kroganoknál barterezhetünk, a tanács lényeit attól függõen lesz nehéz meggyõzni, hogy a tanácsot megöltük-e vagy sem és persze szerintem csak a 3. részben lesz jelentõsége annak, hogy megöltük-e a rachnikat. 😊

Én már sejtem milyen lesz a 3 ik rész. Az Ending utolsó másodperceiben a valami felé közeledõ kaszás hajó mindent elárul. Végülis a begyûjtõk a kaszásoknak dolgoznak.
Relytõzõ fickó meg nagyon egy figyelemfelkeltõ egy alak. Személyes kontaktba sose kerülünk vele a játék során, az is lehet hogy egy gép, vagy egy kaszás vezetõ, ami majd a legvégén átváltozik, vagy a fasz tudja. 😄

én annak orulnék a 3. részben ha az 1. részes csapat társak is benne lennének megint mint csapat tag😊foleg Wrex😄no meg gondolom Tali is benne lesz a 3. részben és remélem végre meglátjuk,hogy néz ki 1 Kvarián....

PSN ID:misi2mezei

Scouser
Mass "csapatgyûjtögetõ" Effect 2

You\'ll Never Walk Alone

de tudok csak nem akarom,hogy meghaljon valaki😊az 1. részben nem kellett ilyen dontést hozni...
habár ha jobban belegondolok akkor
magamtol a aknába Tali-t kuldtem volna és ha meg nem tudok donteni ki legyen a vezeto akkor meg Mirandát mivel ajánlja is magát és o is képes rá😊szoval csak biztosra akartam menni😄

Szolnokboy1
ugyebár a játékot max. 11 csapattárssal zárhatjuk, amibõl 1 biztosan nem kötelezõen szerepel a végjáték szempontjából (Zaeed) és szerintem - de erõsítsetek meg - Gruntot és Légiót nem kötelezõ felébreszteni, ergó bevenni a csapatba. Egy másik esetben két karakter közül választhatunk (Samara és Morinth), valamint mi magunk is meghalhatunk (de a készítõk nyilatkozatai szerint ez nem befolyásolja a 3. részt, mert ott akkor kapunk egy másik Sheperdöt, mintha nem is halt volna meg)
Nekem úgy tûnt ez a második rész inkább a 3. rész elsõ feleként funkcionál, amolyan felvezetésként, a csapatot már a 3. részre is gyûjtöttük. Mivel a túlélõ/halott felállásnak számtalan permutációja lehet, mégis HOGY A VIHARBA akarják ezt átemelni a 3. részbe? 😊 Most ha valakinek teszem azt meghalt 5 csapattársa a végén és importálja a mentéseit, akkor a párbeszédek (és esetleg mellék questek) fele nem is szerepel majd a játékban? Az biztos, hogy ha mind a 12 karakter szerepelni fog, illetve mind a 11 karakter tovább lesz vihetõ, akkor az brutálisan sok munka lesz a készítõknek. Rengeteg szöveg, interakció és persze variáció lesz, nem beszélve a játékban meghozott többi fontos döntés kimeneteleirõl. Én személy szerint nagyon haragudnék, ha megint új csapatot kéne összeverbuválni.

jah erre már én is gondoltam😄de már fáradt vagyok😄

Nagy hiba volt ! 😄 Nem fogsz tudni aludni éjjel, azon fogsz agyalni mi hogy legyen. 😄

MerlinW
Ez nem társasjáték😊 Önállóan képtelen vagy játszani?😊

[merlinw.org]

Calver
jó. a lényeg, h a második csapatnál Garrus-t tedd meg vezetõnek, õ az aki mindenképpen túléli.

Legközelebb spoilerben jólesz 😄

Positive Mental Attitude

na eljutottam a "bázisukra" de mielott behatolnák kilétem és holnap befejezem😄
az aknába Legio megy a csapat vezeto meg Garrus!velem Tali meg Mordin van!
szerintetek jo lesz ez igy?

wedge31
Könnyen meghalhatsz még egy kis kufirctól is ha nem vagy elég ovatos shepardal.

SZEG007
amugy hogy halhat meg Shepard a végén?
Nekem eddig ugy tünik nehezebb meghalni, mint tulélni ezt a missiont a végén

Calver
sõt, ha még a gyógyulásra rá akarsz rakni egy lapáttal, hajigálj Energy Drain-eket <#vigyor1>
Husk-ok ellen én mindig Throw-t használtam... rövid cooldown, és 2-es szintû után nagy területen szétszóródnak <#vigyor1>

végigjátszod az elsõrésszel még 6szor 😄

Positive Mental Attitude

nemá onnantol már csak fél ora?😞
mit fogok csinálni 2 évig amig kijon a 3. rész?😄😞

Csak játsz.
A rizikós rész elõtt úgyis lesz videó amibõl mindent megértesz. Míg nem kapsz szép kis videót az IFF után addig azt csinálsz amit akarsz. A szóban forgó video és történések után meg úgyis gyakorlatilag vége a játéknak fél órán belül.

Amúgy meg Legion feladatát tök mindegy hogy megcsinálod vagy sem. Nem oszt nem szoroz, mert szinte elpusztíthatatlan a bádogkasztni. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

jojo értem én de akkor még
segíthetek Legion-nak?

Én hardcore-on vittem végig infiltratorral, tipikus Mass Effect, a végére ez is halál könnyû lett. 😊 Tactical Cloak nagy találmány. Meg a fedezékrendszer is sokkal jobb, fõleg így az újratöltõdõ élettel, kihajolsz, lõsz, ha lesérülsz akkor visszabújsz, begyógyulsz, mehet újra. Egyedül a huskokat utáltam nagyon, azok ellen ez nem mûködött mert rámrohantak.

Why so serious?