Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Goaulds
ANomáliákat hogyan találsz? én minden yges bolygót végigszkennelek ha van nagy kiugrás akkor küldöm a szondát, és az érceket ügye begyûjtöm...de maga az az érzékelõs "célkereszt" nem mutat semmi nyilat hogy lenne valami anomália bármerre is...szóval ez hogyan mûködik?

Jaffa Kree!

w77d
szólhatna má a CD Galaxis hogy megjöttek a Collector Editionok...

Sir Quno Jedi
Ezernyi helyen be lehet ragadni a gammában, ez nem újdonság. Meg kell próbálni elkerülni/kikerülni ezeket a helyeket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Találtam egy nagyon bosszantó bugot... Azt hiszem a Faryar rendszeben vok, éppen bányászgattam, az egyik bolygón anomáliát jelzett, na mondom leszállok megnézzük... EGY roncson kell szaladgálni, ami igencsak leszakadófélben van. Át is evickélek a másik felére, de a legvégén (közben reng a talaj) egyszer csak beragad Shepard, sõt a levegõben megy! Bosszant, mert kíváncsi lettem volna mit sikerül ott kideríteni. Visszatöltöttem még 1x az állást, de ugyanott beragad... Találkozott valaki ezzel a hibával? Tudtok vmi orvoslást?
Amúgy a játék nagyon állat, teljesen lebilincselõ, és nem hibát kerestem, csak azért igencsak bosszantó volt mikor ott jártam.. Képet sajnos nem szedtem ki, bár ezt lehet látnotok kellene 😊 Ha igény van rá, megmutatom mirõl beszéltem 😛
Köszi! 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Goaulds
Nagyon király a játék, de egy dolog nem igazán tetszik...mégpedig mikor használom a képességeimet, én szépen kiállok doboz mögül lassan ellövi az szépen repül repül repül...mire oda ér talán elkapja az ellent talán nem...de a csapattársaim hogy a szomszéd szobából 2 falon keresztül is tudják használni arra a célszemélyre amit én kiadtam parancsba...na ez ami idegesit 😊

Jaffa Kree!

Igen lehet. A végén bejön egy szöveg, hogy ha folytatni akarod akkor nyomd meg az egyik gombot, ha nem akkor a másikat és visszakerülsz a menübe, ahol új játékot kezdve importálhatod ezt a karaktert is ha azt akarod.

Ha folytatod akkor ott folytatódik a játék ahol abbahagytad az utolsó feladatra induláskor. Annyi, hogy minden csapattagnak lesz valami hozzáfûznivalója a munkásságodhoz/döntésedhez.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Na hajrá columbo, nyomozzál !

Valaki legyen szives, és árulja el, mert még nem vagyok a végén: Az utolsó, öngyilkos küldetés után még lehet játszani? Mármint szabad kóborlás van? Lehet küldetéseket csinálni? Vagy hogyan? Spoilerek nélkül, ha lehet! Köszi!

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Rendben, hogy nem tetszik, nem jön be, de ne kezdjük már a Bioware-t fikázni meg gyalázni. Eddig nem hallottam tõled mást se, csak "gyalázó" hangnemben megfogalmazott nagy részben valótlan dolgokat. Nem tökéletes, de véleménytõl függetlenül összességében remekül sikerült a második rész. Ezt a kritikusok értékelése is bizonyítja. Ja, hogy te azok közé tartozol, aki szerint a Bioware és az EA fejlesztés helyett lefizetésre használta a pénzét. Igazán nincs mirõl beszélni.

pxxl
én életben hagytam, és nem sokkal utána 'meghúztam' 😄 😛

All hail the double x!

Sajnos még semmi. Az 576, és a CD Galaxis is "néma" az ügyben.

Daell Drow
Kapot már valaki barmi ertesitot, emailt a collectors editional kapcsolatban?
Azért ez a kép csalóka, mert Ashley Williams az elsõ részben meg tudott halni. Én pl "kinyírtam"...

Ha a letöltött tartalmakat is letörölted, akkor igen.
A többit nem értem -.-

hát ez fura😄én segítettem az embereknek Zaeed kuldetésén és mégis Lojális lettXD
sõt még meg is utottem és Paragon pontot kaptam érte😄

PSN ID:misi2mezei

Tegnap nem is tudom hány órát jácciztam, csak az elsõ küldetéssel... 😊 Király a játék! Amúgy, érthetetlen, hogy miért írja a olvass.el, hogy "ne futtassa egy magos gépen"... Valóban lefagy egy magos gépen a töltésnél, de már van hozzá egy kis fix, és úgy remekül megy! Nekem egy egymagos 3800+ athlon, 2 giga, és ati 4830 kártyával tökéletes! Mondjuk az árnyékokat kikapcsoltam.

Miranda és Jack balhéjánál a döntés, hogy ki mellé állunk a másik hûségébe kerülhet. Semmi gond, csak kell maximális Renegade/Paragon szint és a probléma letudva. Ez ideiglenes hatás, nem végleges. Gyors újratanulás és a megfelelõ spec kiválasztása (ami +100% Paragon/Renegade pontokat ad), sok pont a szükséges orientációhoz és megoldódik a helyzet.

Zaeed esetében meg nem kell segíteni a puruttya embereken. Le kell tojni õket. Nem azért mentél ugyanis egy társad feladatára hogy ellene cselekedj. Már a választási lehetõségben is ott van a következmény így látható hogy nem járunk jól és annyit nem ér az a pár paragon pont. Hulljon csak a férgese (mégiscsak egy kétes hírû,bûnszövetkezetnek dolgoztak), mert Zaeed túl jó combat/support karakter ahhoz, hogy lemondjunk a spec képességérõl (a gránátdobálásáról). <#eplus2>

Marci0115:
Azt hiszem amirõl te írsz az meg Samara feladata, de ott nem táncolgatni kell, hanem meggyõzni az áldozatot hogy te vagy aki neki kell (a figyelme elnyeréséhez kell a megadott módon viselkedni és lehet persze táncolni is ha akarsz de nem muszáj). Ehhez minden segítséget megad neked a társad plusz az elõzetes nyomozás. Meg sajna olyan elcseszett módon csinálták meg ezt a párbeszédet is, hogy egyértelmû milyen válaszok kellenek. Mivel egy oldalon vannak az adandó válaszok így nagyon figyelmetlennek kell lenni vagy szándékosság kell hogy elrontsa az ember. Ha ez sikerül, akkor cumi van az tény.

Marci0115
nemjut eszembe de az egyik amikor a vip részlegen kell táncolni egy csajjal, de én el akartam nyomni a felesleges dumát és rossz válaszra mentem és utána vége volt, a másik meg zaeed

Amikor Jack, és Miranda összebalhézik, én ott Miranda már meglévõ hûségét buktam.
egyelöre az "Adj egy esélyt" kérésemre nem akar válaszolni, de a "Tégy amit akarsz" -ra nem fogok rákattolni. Zaeedet meg elbuktam, inkább az embereken segítettem.

Kikét?
Van akiét végleg el lehet rontani egy döntéssel (Zaeed, Tali például két olyan karakter akiknél ha rossz döntést hozol buktad a hûségüket). Ekkor nem segít más, csak hogy visszatöltöd a mentést amit te magad csináltál mikor elkezdted a feladatot.

Míg van akiét megszerzed de mindjárt jön valami helyzet ahol a döntésedtõl függõen el is bukhatod azt és csak nagyon nehezen szerezheted vissza (tipikusan ilyen például Jack), bár legalább visszaszerezheted ha elég magas szinten állsz a meggyõzési képességeid valamelyikében.

hali egy kérdés ha az eredetire letöltöm az összes DLC-t de majd ujra rakom a gépet vagy a játékot akkor megint le lehet majd tölteni ingyen a DLC-ket meg ha már be reggeltem a cerberusra utána megint be lehet majd elore is ksz
Marci0115
légyszi segitsetek , van 2 karakter akinek megprobáltam megcisnálni a küldetését hogy lojálisak legyenek, de nem sikerült , lehet valahogy ujrakezdeni?

Köszi! Sikerült végre átimportálnom, tényleg a char fájl kellett!
Ez tök vicces, fõleg a Dragon Age tükrében. Vajon annak a 2. részénél majd kiveszik a vért meg a erotikát?
Egyáltalán nincsenek erotikus jelenetek (olyanok amik az elsõ részben voltak).
Pár másodperc az egész, mindegy kit választasz. A legtöbb amit láthatsz meztelenség terén az kimerül annyiban, amennyit Jack-en mindig látsz míg át nem öltözteted. Miranda esetében annyi lesz hogy lehúzza a zippzárt és láthatod a fekete melltartóját, Tali esetében lekerül a maszk de arcot nem fogsz látni, Jack meg rádmászik és jön a snitt. Semmi vetkõzés, semmi meztelenség. Túl sokat problémáztak egyes felvilágosult szülõk a gyermekeik védelmében a tengeren túlon az elsõ részben látható meztelenkedés miatt, így nincs a játékban tényleges pucérkodás.

Tudom hogy warez és bocs de nyugtasson meg valaki hogy a razor féle verzióból nincsnenek kivágva az erotikus jelenetek 😊

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Akinek hozzám hasonlóan egymagos processzora van, és nem indult/akadozott a játék, itt a megoldás (ha volt már, akkor bocs):
A több helyen is beszerezhetõ single core fix csomag (pl. game copy world) megszünteti a fagyást a játék indításakor.
Viszont a játék az elején továbbra is nagyon durván akadni fog. Na itt kell türelmesnek lenni (én is itt szoptam be), szépen el kell vergõdni a Normandy felrobbanásáig, és utána gyorsan menteni egyet a Research Center-ben. Ezután kilépés, visszatöltés és voilá!
Egyébként azt hallottam, hogy ez a probléma nemcsak az egymagos, hanem a két- sõt négymagos AMD-knél is elõjön. Vicc az egész, érthetetlen hogy ennyire nem figyeltek oda a Bioware-nél a játék tesztelésére. Fõleg, hogy ettõl a bugtól eltekintve az én nem épp új gépemen (1800 Mhz AMD single core, GeForce 8600, 2 giga RAM) max beállításokkal tökéletesen fut a játék. Egy kis odafigyelés, és mindenki gond nélkül játszhatna vele. Ezek után viszont ne sírjanak, hogy mindenki letölti a netrõl...
CptObvious
Hoppá, kicsit elnéztem a kérdésed, így nem elõzõ hozzászólásban nem is arra válaszoltam 😛

Bár a "hogyan éljük túl a végét" kérdésre már van néhány válasz, csak vissza kéne olvasni.
Ha túl akarod élni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- fejleszd a hajót a laborban, az összes fejlesztést vedd meg
- ehhez ugye nem árt, ha megvan minden csapattag, mert néhány fejlesztés csak tõlük érhetõ el
- lojalitás küldetéseket csináld (plusz, beszélgess velük hajón - bár ennek szerintem annyira nincs jelentõsége, ha már lojálisak)
- a végén, a Begyûjtõk bázisán az adott feladatra a megfelelõ embert válaszd és lehetõség szerint minél gyorsabban haladj elõre, ne állj le 10 percekre harcolni.

Remélem nem hagytam ki semmit

CptObvious
Ha jól olvastam az eddigi híreket, akkor ha meghalsz a végén
a 3. részbe nem tudod importálni a 2. rész mentését. Ennyi. Tehát csak új játékot tudsz majd kezdeni, új karakterrel és azokkal a döntésekkel, amik elõre be vannak állítva.
Shepard mindenképp túléli a végét.

Ki kéne nyomozni mennyi volt a budget a játékra. Szerintem meglepõdnénk.

Tökmindegy, ami lényeges döntésnek számított , itt már az is melléktermék számba megy. Nálam megvan a council és anderson is , sufnituning az egész jelenet, el van vágva a szál, vége .

Dante73
No.
34ó 50p. 27.szint, Beszivárgó. 3.ra sikerült, senki nem halt meg. Bár, ezúttal IFF megszerzése után, még Legiont se hagyta felkelteni a játék, azonnal jött a végkifejlet, így a "végjáték" után fejeztem be teljesen. A kis Kelly nagyon hálás volt, amiért megmentettem... Pedig nõi karakterrel toltam. Ráadásul, azóta levelekkel bombáz. (Bazz, hogy férfi létemre leszbikus lettem...)
Véleményem a játékról;
Elõre bocsátom, összességében tetszett, JÓ játék. DE. Történet, gyakorlatilag semmi. Csapatépítés, végjáték. Oké, hogy sok dolog derül ki a játék folyamán, de én egy 2 társ, plusz nyomozás kombóval jobban éreztem volna magam. (Sok társ semmire sem jó; Zhaane semmire, a doki csak kutatáshoz, Legionnal is bõven elég lenne egy találkozás, stb)
Ásványkeresés; Nem rossz, de én egy ásványonkénti kijelzõvel boldogabb lettem volna, mert ez a GAZDAG, JÓ, etc elég gyenge, ha írná, mibõl mennyi van, nem kéne 3000t irídiumot kibányásznom/találnom ha 0. Elemre van szükségem. (Ha azt alapon tudjuk, mennyi érc van, akkor azt is lehetne tudni, mibõl) Fejlesztések szintén jók, de ez a 4-5 fejleszthetõ képesség kevés, és a pontozási rendszer vacak. Pontok bennmaradnak, vagy olyanra költetnek, ami nem is kell. Kár volt +változtatni.
Amúgy látszik a játékon a sok beletett munka, a kidolgozottság, az ötletek, például, hogy csomó dolog "visszaköszön" az 1. részbõl. Azért pedig hatalmas + pont a fejlesztõknek, hogy EDI hangja Tricia Helfer! Imádom a csajt, a lábai gyakorlatilag olyan hosszúak, hogy a nyakáig érnek. (BattleStar Galactica, 6-os modell, akár Miranda helyére is illet volna Tricia modellje.)
Grafika, látvány, hangzás, modellek, textúrák stb, teljesen korrektek, optimalizáció jó, párbeszédek szintén. Tényleg csak a karakterfejlesztésbe, és a történetbe lehet belekötni. (Mondjuk azokba nem nehéz)
Összességében, nálam 10/9, mert szõrõs szívû vagyok.
Egyébiránt nyáron, az uborka szezonban, ha kint lesznek a DLC-k, végigtolom megint, az 1-el együtt, újra. Viszont, mivel ezen már túl sokat csiszolni nem kell, a csapat, a hajó, és egyebek modellje megvan, akkor, ha a történet is kész, nem csodálkoznék egy karácsony elõtti ME3-on. Viszont, ha a 3 is úgy kezdõdik, mint a 2, zabos leszek, az tuti... (Szerintem valami ilyesmi 3. rész kellene; Csapat, hajó adott, és Legion adatai, mondjuk a vírus 1 másolata meggyõzi a tanácsot, hogy a helyzet komoly. Visszakapjuk a teljes Fantom rangot, amit a Cerberus árulásnak fog fel, és vadászni kezd ránk. Közben mi adatokat gyûjtünk a régi civilizációkról, meglátogatjuk az elsõ részben megismert helyet, ahonnan a Fellegvárba "ugortunk", stb. Kis nyomozgatás, majd jöhet a Cerberus visszaszorítása, a rejtõzködõ fickó kicsinálása, a végjáték pedig, egy epikus csata a Kaszások ellen, amiben Shepard meghal, de mindenki megmenekül. Ugyanis, egy igazán jó történet a fõhõssel együtt hal meg. A Mass Effekt világa pedig tovább él, akár új játékok formájában. Nagy poén lenne, ha Liara 50'000 évvel késõbbi, Shepard génjeit magában hordozó utódja lenne a 4. v 5. ME fõhõse, egy másik, technikailag fejlettebb, de épp ezért sokkal védtelenebb ME világban.)
Bocsi a hosszért...

http://www.freetvmaci.info/

Nem tudom én nem importáltam be elõzõ mentést és a játék nem tudom mi alapján, de alkotott magának egy alapot. Pl: Én Andersont tettem meg tanácstagnak még anno, de most a mások van. Meg ilyenek. Ezen nem lehet vhogy változtatni? Mert még az elején vagyok és újból tudnám kezdeni!

Köszi!
omega alagsor ahol a quarian fószer árul aki el akar menni. Ha már elment akkor is lehet tõle venni.

Meglepõen szar a játék, nemtom miért kellett kibaszni gyak mindent ami jó volt. Sandbox kellet volna ahogy írta valaki.

Zeller01
a szerszám merre van? az a szerelõknek, vagy kiknek kell. (egy csaj meg egy csávó)

. : Z E L L E R : .

még 1 utolso kérdés a játék végével kapcsolatban😄
mivel nem szeretnék semmit elszurni ezért kérdem!mitol fog fuggeni a végén,hogy meghalok e vagy sem?példakép renegát aránytol vagy mitol?válaszoktol?

wedge31
Omegán a pia
Citadel a kaja

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hali!
2 kérdésem lenne a mellékküldikkel kapcsolatban.
- hol találok whiskey-t a hajómon lévõ orvosnak?
- hol találok hozzávalókat a szakácsnak?
Pontos hely kellene.
Thx elõre is.😉

I.C.ram
Poén lenne, ha az elõzményeket lehetne játszani, mint a Dragon Ageben 😊
és most jut eszembe,mi lesz ha vége lesz a 3. résznek?😄nem lesz tobb Mass Effect😞legalábbis Shepard-el biztos nem<#rinya>nem kellene még lezárni a 3. résszel szvsz....
vagy ha ezt a Reapers-es torténetet le is szárják de ne az egész Shepard-eset!legyen uj kuldetés más ellenségekkel😄de ne legyen másik fõhõs😞

na holnap felkelek és befejezem a játékot😄
remélem minél hamarabb jon a 3. rész<#idiota>

Attelee
Másnak is fagyott már ki a csillagtérképnél?
Most nyitottam volna meg elsönek a térképet és lefagyott a játék!
Elötte felvillant egy xbox-os gamepad gombjai!?
Most már vissza se tudom tölteni a Normnadiás Automentést se!
Help ha tudtok!

i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller

Ha valakinek esetleg a magyar feliratos verzió van meg, de mégis a minõségebbi angol szöveget szeretné olvasni, az letöltehti a linkrõl ez ta cucccost, amit most dobtam fel. A x:\Mass Effect 2\data\sku.ini fájlban pedig TextLanguage=INT

Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2

Aki esetleg az elsõ részt kihagyta sürgõsen pótolja,a mentett állások csak a nagyon fõ részeket teszik ki,a kisebbnagyobb cselekvéseinket nem is irogatták bele (arról beszélek amit itt páran belinkeltek save oldal).
Ma is néztem vagy 2 órán át ahogy tolta a haver,rengeteg apróbb döntés is amit az elsõ részben hozott átjött a 2-be, nem csak levelek,cselekmények,karik formájában is.

Én is megint nekiestem megint ma az 1nek gyorsan ujra,mindkét dlc-vel végigmegyek a játékon egy renegát Shepard-el amíg nem jön a CE a cdg-hez. Addigra legalább lesz egy jó és egy rossz mentésem is a SAJÁT döntéseimmel,amik majd szépen a 3. részre is kihatással lesznek..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

jolvan akkor lehet elkezdtem holnap az elsõ részt.
annyit had kérdezzek már meg, hogy az elsõnek hány befejezése van? mert gondolom következménye van annak, hogy hol mit válaszolok.

és ki mondta,hogy az a 2. részbol van?én azt feltételeztem,hogy az a kép az 1. részbol van amikor Liara-ért kell menni de a 2-vel feletted lévo kommentelo elmagyarázta😄

Tudod, az ilyen megjelenés elõtti képeket gyakran felturbózzák, mégha ingame grafikát is mutatnak (ha már nem is jelenetet)...

Metalmilitiakid
az ok hogy ME 1 es kép de sztem akkor sem ugyan az a grafika van a két képen 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417