Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaffa Kree!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy a játék nagyon állat, teljesen lebilincselõ, és nem hibát kerestem, csak azért igencsak bosszantó volt mikor ott jártam.. Képet sajnos nem szedtem ki, bár ezt lehet látnotok kellene 😊 Ha igény van rá, megmutatom mirõl beszéltem 😛
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Jaffa Kree!
Ha folytatod akkor ott folytatódik a játék ahol abbahagytad az utolsó feladatra induláskor. Annyi, hogy minden csapattagnak lesz valami hozzáfûznivalója a munkásságodhoz/döntésedhez.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A többit nem értem -.-
sõt még meg is utottem és Paragon pontot kaptam érte😄
PSN ID:misi2mezei
Zaeed esetében meg nem kell segíteni a puruttya embereken. Le kell tojni õket. Nem azért mentél ugyanis egy társad feladatára hogy ellene cselekedj. Már a választási lehetõségben is ott van a következmény így látható hogy nem járunk jól és annyit nem ér az a pár paragon pont. Hulljon csak a férgese (mégiscsak egy kétes hírû,bûnszövetkezetnek dolgoztak), mert Zaeed túl jó combat/support karakter ahhoz, hogy lemondjunk a spec képességérõl (a gránátdobálásáról). <#eplus2>#eplus2>
Marci0115:
Azt hiszem amirõl te írsz az meg Samara feladata, de ott nem táncolgatni kell, hanem meggyõzni az áldozatot hogy te vagy aki neki kell (a figyelme elnyeréséhez kell a megadott módon viselkedni és lehet persze táncolni is ha akarsz de nem muszáj). Ehhez minden segítséget megad neked a társad plusz az elõzetes nyomozás. Meg sajna olyan elcseszett módon csinálták meg ezt a párbeszédet is, hogy egyértelmû milyen válaszok kellenek. Mivel egy oldalon vannak az adandó válaszok így nagyon figyelmetlennek kell lenni vagy szándékosság kell hogy elrontsa az ember. Ha ez sikerül, akkor cumi van az tény.
egyelöre az "Adj egy esélyt" kérésemre nem akar válaszolni, de a "Tégy amit akarsz" -ra nem fogok rákattolni. Zaeedet meg elbuktam, inkább az embereken segítettem.
Van akiét végleg el lehet rontani egy döntéssel (Zaeed, Tali például két olyan karakter akiknél ha rossz döntést hozol buktad a hûségüket). Ekkor nem segít más, csak hogy visszatöltöd a mentést amit te magad csináltál mikor elkezdted a feladatot.
Míg van akiét megszerzed de mindjárt jön valami helyzet ahol a döntésedtõl függõen el is bukhatod azt és csak nagyon nehezen szerezheted vissza (tipikusan ilyen például Jack), bár legalább visszaszerezheted ha elég magas szinten állsz a meggyõzési képességeid valamelyikében.
Pár másodperc az egész, mindegy kit választasz. A legtöbb amit láthatsz meztelenség terén az kimerül annyiban, amennyit Jack-en mindig látsz míg át nem öltözteted. Miranda esetében annyi lesz hogy lehúzza a zippzárt és láthatod a fekete melltartóját, Tali esetében lekerül a maszk de arcot nem fogsz látni, Jack meg rádmászik és jön a snitt. Semmi vetkõzés, semmi meztelenség. Túl sokat problémáztak egyes felvilágosult szülõk a gyermekeik védelmében a tengeren túlon az elsõ részben látható meztelenkedés miatt, így nincs a játékban tényleges pucérkodás.
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
A több helyen is beszerezhetõ single core fix csomag (pl. game copy world) megszünteti a fagyást a játék indításakor.
Viszont a játék az elején továbbra is nagyon durván akadni fog. Na itt kell türelmesnek lenni (én is itt szoptam be), szépen el kell vergõdni a Normandy felrobbanásáig, és utána gyorsan menteni egyet a Research Center-ben. Ezután kilépés, visszatöltés és voilá!
Egyébként azt hallottam, hogy ez a probléma nemcsak az egymagos, hanem a két- sõt négymagos AMD-knél is elõjön. Vicc az egész, érthetetlen hogy ennyire nem figyeltek oda a Bioware-nél a játék tesztelésére. Fõleg, hogy ettõl a bugtól eltekintve az én nem épp új gépemen (1800 Mhz AMD single core, GeForce 8600, 2 giga RAM) max beállításokkal tökéletesen fut a játék. Egy kis odafigyelés, és mindenki gond nélkül játszhatna vele. Ezek után viszont ne sírjanak, hogy mindenki letölti a netrõl...
Bár a "hogyan éljük túl a végét" kérdésre már van néhány válasz, csak vissza kéne olvasni.
Ha túl akarod élni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- fejleszd a hajót a laborban, az összes fejlesztést vedd meg
- ehhez ugye nem árt, ha megvan minden csapattag, mert néhány fejlesztés csak tõlük érhetõ el
- lojalitás küldetéseket csináld (plusz, beszélgess velük hajón - bár ennek szerintem annyira nincs jelentõsége, ha már lojálisak)
- a végén, a Begyûjtõk bázisán az adott feladatra a megfelelõ embert válaszd és lehetõség szerint minél gyorsabban haladj elõre, ne állj le 10 percekre harcolni.
Remélem nem hagytam ki semmit
Shepard mindenképp túléli a végét.
34ó 50p. 27.szint, Beszivárgó. 3.ra sikerült, senki nem halt meg. Bár, ezúttal IFF megszerzése után, még Legiont se hagyta felkelteni a játék, azonnal jött a végkifejlet, így a "végjáték" után fejeztem be teljesen. A kis Kelly nagyon hálás volt, amiért megmentettem... Pedig nõi karakterrel toltam. Ráadásul, azóta levelekkel bombáz. (Bazz, hogy férfi létemre leszbikus lettem...)
Véleményem a játékról;
Elõre bocsátom, összességében tetszett, JÓ játék. DE. Történet, gyakorlatilag semmi. Csapatépítés, végjáték. Oké, hogy sok dolog derül ki a játék folyamán, de én egy 2 társ, plusz nyomozás kombóval jobban éreztem volna magam. (Sok társ semmire sem jó; Zhaane semmire, a doki csak kutatáshoz, Legionnal is bõven elég lenne egy találkozás, stb)
Ásványkeresés; Nem rossz, de én egy ásványonkénti kijelzõvel boldogabb lettem volna, mert ez a GAZDAG, JÓ, etc elég gyenge, ha írná, mibõl mennyi van, nem kéne 3000t irídiumot kibányásznom/találnom ha 0. Elemre van szükségem. (Ha azt alapon tudjuk, mennyi érc van, akkor azt is lehetne tudni, mibõl) Fejlesztések szintén jók, de ez a 4-5 fejleszthetõ képesség kevés, és a pontozási rendszer vacak. Pontok bennmaradnak, vagy olyanra költetnek, ami nem is kell. Kár volt +változtatni.
Amúgy látszik a játékon a sok beletett munka, a kidolgozottság, az ötletek, például, hogy csomó dolog "visszaköszön" az 1. részbõl. Azért pedig hatalmas + pont a fejlesztõknek, hogy EDI hangja Tricia Helfer! Imádom a csajt, a lábai gyakorlatilag olyan hosszúak, hogy a nyakáig érnek. (BattleStar Galactica, 6-os modell, akár Miranda helyére is illet volna Tricia modellje.)
Grafika, látvány, hangzás, modellek, textúrák stb, teljesen korrektek, optimalizáció jó, párbeszédek szintén. Tényleg csak a karakterfejlesztésbe, és a történetbe lehet belekötni. (Mondjuk azokba nem nehéz)
Összességében, nálam 10/9, mert szõrõs szívû vagyok.
Egyébiránt nyáron, az uborka szezonban, ha kint lesznek a DLC-k, végigtolom megint, az 1-el együtt, újra. Viszont, mivel ezen már túl sokat csiszolni nem kell, a csapat, a hajó, és egyebek modellje megvan, akkor, ha a történet is kész, nem csodálkoznék egy karácsony elõtti ME3-on. Viszont, ha a 3 is úgy kezdõdik, mint a 2, zabos leszek, az tuti... (Szerintem valami ilyesmi 3. rész kellene; Csapat, hajó adott, és Legion adatai, mondjuk a vírus 1 másolata meggyõzi a tanácsot, hogy a helyzet komoly. Visszakapjuk a teljes Fantom rangot, amit a Cerberus árulásnak fog fel, és vadászni kezd ránk.
Bocsi a hosszért...
http://www.freetvmaci.info/
Köszi!
Meglepõen szar a játék, nemtom miért kellett kibaszni gyak mindent ami jó volt. Sandbox kellet volna ahogy írta valaki.
. : Z E L L E R : .
2 kérdésem lenne a mellékküldikkel kapcsolatban.
- hol találok whiskey-t a hajómon lévõ orvosnak?
- hol találok hozzávalókat a szakácsnak?
Pontos hely kellene.
Thx elõre is.😉
vagy ha ezt a Reapers-es torténetet le is szárják de ne az egész Shepard-eset!legyen uj kuldetés más ellenségekkel😄de ne legyen másik fõhõs😞
remélem minél hamarabb jon a 3. rész<#idiota>#idiota>
Most nyitottam volna meg elsönek a térképet és lefagyott a játék!
Elötte felvillant egy xbox-os gamepad gombjai!?
Most már vissza se tudom tölteni a Normnadiás Automentést se!
Help ha tudtok!
i5-2500K 4.5Ghz 2x4Gb Kingstone hyperX 1600Mhz Gigabyte GTX460 1GI OC, Chieftech 750W Logitech Driving Force GT,Xbox360 wireless controller
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Ma is néztem vagy 2 órán át ahogy tolta a haver,rengeteg apróbb döntés is amit az elsõ részben hozott átjött a 2-be, nem csak levelek,cselekmények,karik formájában is.
Én is megint nekiestem megint ma az 1nek gyorsan ujra,mindkét dlc-vel végigmegyek a játékon egy renegát Shepard-el amíg nem jön a CE a cdg-hez. Addigra legalább lesz egy jó és egy rossz mentésem is a SAJÁT döntéseimmel,amik majd szépen a 3. részre is kihatással lesznek..😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
annyit had kérdezzek már meg, hogy az elsõnek hány befejezése van? mert gondolom következménye van annak, hogy hol mit válaszolok.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417