19778
  • Caine
    Na, megvan 1015, meg az insanity.

A legtöbb cumi a Horizonon volt és a Collector Ship után már-már egyszerű volt :)

Az IFF szinte egyszerű volt már, a végén meg csak vévigrohantam, nem szaroztam az ellenfelekkel. A REaper a végén kicsit szivatott, de itt is csak taktikát kellett váltani.

Mirandát vittem szinte mindenhova, ha organikusok ellen mentem akkor Garrust vittem (team AP Ammo), ha szintetikusok akkor Zaeedet (team distruptor Ammo). Háras tech armor elég volt mindenhova.

Most jön a jutalomjáték casualon :D:D:D
  • torma1
    Tuti minden ásványt kibányászott. :) :)

Egy darabig eltarthatott. :)
  • Pares
    Unatkozott:

• SötétBarom
    Én direkt nem olvastam spoilert, és csak úgy érzésre nyomtam a végét - mindenki lojális volt, mégis elvesztettem mordint, jacket és gruntot.
  • penge96
    Uhh, az szívás!
  • PhantomAss
    engem most felhúzott ez a játék
    többen is írták, hogy az a lényeg, hogy mindenki lojális legyen, és csinálj meg minden fejlesztést, akkor senki sem fog meghalni
    hát nálam mindenki lojális volt, minden fejlesztést kimaxoltam, és rohadtul meghalt Tali és Légió
    ráadásul ez a b**i mentési rendszer nem engedett betölteni régebbi mentést, hogy újraosszam a csapatot
    köszi, most kicsit felhúztam magam, mert jacket pl nem sajnáltam volna
    de Tali...
    :) na mindegy, ez van
  • Doom 4
    Aha mert én 1x próbáltam de akkor ugye azt írta hogy kapcsoljam ki a netet, de akkor meg alapbol korruptnak miősítette az összes többit is vagy nem tom de írta hogy kapcsoljam be anetet hozzá, mert nem is tudtam folytatni a játékot mert azt mondta hogy nem tölhetőek be a köv kiegészítők.
  • Pares
    Tévedés! Amíg a tört játékkal és DLC-kkel játszottam, addig sose volt gond vele. Nem tiltottam le semmilyen tűzfalon a játékot, vagy ilyesmi. Sőt, amikor az antivírus megkérdezte, hogy engedélyezem-e a netre kapcsolódást, rányomtam, hogy igen. Csak azt a bizonyos hacket futtattam egyszer, és nem volt gond DLC-kkel.
    Eredeti játék + tört DLC-vel nem tudom, hogyan működne, de kötve hiszem, hogy bármi is másképp lenne, hiszen a DLC-k azok ugyan azok, mintha letöltötted volna, a hack az meg csak az .ini-ben ír át pár sort.
  • Csak77
    Ki is lehet őket békíteni?
  • Rage47
    külöNböző :) már nem az első, azért szóltam:D
  • gfreak
    igazán az az ésszerűtlen,hogy a végén elháljuk vele a nászt ;)
  • Calver
    szerintem remek lehetőség, én spec okádtam a fehérköpenyes igazságosztótól, és roppant nagy vigyor terült szét a képemen amikor rájöttem, h ki lehet végezni... és milyen stílusosan

mondjuk pont emiatt hiányoltam Mordin lojalitás küldijében egy hasonló lehetőséget, hogy amikor fegyvert ránt a régi asszisztensére, egy renegát interrupt során elegánsán szétdurrantom a kis racionalizáló tömeggyilkos buksiját
  • horpeti
    De persze ez egy igencsak renegát döntés, és lehet is kapni érte szépen. :)
  • horpeti
    A dominate miatt éri meg egyedül. De mivel főleg a játék végén lesz, max. a végső collectorok elleni harcban jelent nagy előnyt.
    Újrajátszásnál meg egyértelműen.
  • Fantusz
    Lehetőség, de ésszerűtlen döntés még renegate karaktertől is egy állandó veszélyt jelentő ardat-yaksit a csapatba venni.
    Meghalni egyszer lehet, más kérdés, hogy hányszor tölti vissza a játékos a jelenetet.
  • Csak77
    Valaki felvette Morinth a csapatba? Mert fel lehet. Sőt, a végén ki is nyírhatja pásztor kapitányt ha sexelni akarunk vele... Video

Beszarás hány lehetőség van a játékban.
  • Fenrir
    Amikről beszélsz azok különféle promo és előrendelő DLC-k, pl volt a Gamespot-nap meg Dr. Pepper-nek. Ami mindenki számára hozzáférhető az az mit a Cerberus neked felsorol.
  • rexsimus
    Van még pár páncél, de azok nem DLC-k. Lényegében annyi van amennyit felsoroltál.
  • Fantusz
    A játék kommunikál a neten, ha jogtalanul használod a dlc-ket letiltja azokat.
    Nem megoldás a warezos dlc csomagban meglévő aktivátorok használata sem, ha a játék előtt szabad utat engedsz, az ellenörzésen elbukik.
    Le kell tiltani a játékot a netről, ha zavartalkanul szeretnéd használni a warezos dlc-ket - mivel a játéknak nincs online módja, így legfeljebb a patch letöltése miatt kell a net, no meg el kell rajta gondolkozni, hogy néhány apróság miatt megéri-e "barmolni" az egyébként eredeti játékot.
  • gyusa
    Hellosztok most néztem rá az oldalra és van a gamehez magyarítás és ha van akkor belinkelitek, KÖSZI
  • Doom 4
    A DLCkre vissza térve. Ugye bereggeltem a Cerberus Network kártyámat. De csak a collectors armor/wep, cerberus wep/armor, normandy crash site, és Zaeed, kiegészítőket tudtam letölteni. De ha jól tudom van sokkal több és használnám is őket pl a mesterlövész puskát, de nem tom letölteni. De van 1 warez DLC pack amit leszedtem. Amik abba vannak azokat fel tudom rakni simán? Nem fogja kérdezni hogy nekem miért van nekem olyan? Mert ugye collectors armor-nak pl külön kodja volt.
  • Fenrir
    Nálam Mordin vitte vissza őket háromszor, mindhárom esetben mindenki megmenekült, a doktor is.
  • AntiHero
    Mind1 ma újra próbálom.
  • wesker24
    Nálam mindenki életben maradt a szellözöben Tali volt a Csapatvezető Miranda volt 2x is a Biotikus Samara volt a legénységet meg tali vitte vissza velem meg Legion és Garrus volt !
  • AntiHero
    Az a fura, hogy lojális mindenki az orvos mégis meghalt:( Fel van fejlesztve minden. A végén az embereket Zaeed vitte vissza de ők is megmenekültek. Csak a végén a hajón még se volt ott a doki. + 1 koporsó is volt.
  • Fantusz
    Garrus kiváló csapatvezető, ha lojális.
    A személyzetet visszakisérni sokan képesek, nálam ezt a feladatot Tali kapta, Garuss maradt az utóvéddel megbízott csapat vezetője.
    Ki lehet próbálni Mirandát is csapatvezetőként, ő sem rossz választás, szimpátia kérdése, én nem túlzottan kedvelem a jégcsapot.
  • AntiHero
    Na végig játszottam a játékot.

Igaza végén a doki eltünt:S (meghalt?) Pedig lojális volt mindenki, nem baj ma újrakezdem a végét.

Lehet az utolsó feladatra nem Garrust kéne választanom?
  • Pares
    "Just got off the phone with an EA rep.

he said a "Hammerhead Buggie DLC" and "Extra Starmap DLC"
    are to be released Wednesday the 24th.

Im hoping it will officially from bioware tommorrow or on wednesday."

Kitudja, mennyire lehet hiteles...
  • Pares
    Hivatalosan tudtommal nem határoztak meg semmilyen dátumot. Csak annyit mondtak a megjelenés után, hogy pár héten belül jön. De a linket hivatalos oldalról megköszönném!
  • Pares
    Szerintetek megéri feltenni a javítást, ha egyáltalán semmi gondom nem volt a játékkal? Se fagyás, se videó szaggatás, semmi, egyik problémát sem tapasztaltam a javítás leírásából. Nemtudom, talán inkább nem teszem föl...
  • Vraaanyek
    Sajnos ez teljesen téves feltételezés, hivatalos oldalon, illetve GSO-n is volt cikk róla, hogy a következő DLC március 17 és 24 közöttérkezik!
    Sajnos, de bárcsak úgy lenne,ahogy Te mondod!
  • Csokis
    Köszi. Fel is tettem, nem volt gond.
  • Pares
    Figyelem, Figyelem!

Külömböző forrásokból (patch leírás, moderátor megjegyzés, EA alkalmazottak által kiszivárogtatott infók) arra lehet következtetni, hogy a Hammerhead DLC még ezen a héten kijöhet! Egy fórumozó azt írta, hogy egy EA alkalmazottal való beszélgetés közben elkotyogták neki, hogy 24.-én jön ki vagy jelentik be! Emlékezzetek csak! A Cerberus páncél és Eviscarator Shotgunt is csak egy nappal a megjelenés előtt jelentették be! Egy moderátor is tett érdekes megjegyzéseket a megjelenésre. Aztán ott a patch, amiben a jármű irányításáról írnak. Még a játék megjelenése után azt mondták a fejlesztők, hogy pár hét múlva jön. Nos ez a pár hét már el is múlt. Szerintem simán elképzelhető az e heti megjelenés (netán a holnapi, baszkiii)...

Mekkora meglepetés lenne, ha még ma bejelentenék, és holnap már jönne is! Bárcsak!
  • SötétBarom
    Mondjuk pár milliószor már lejátszották a meccset :)
  • robotnyk
    van magyar patch note, szóval biztos
  • Csokis
    Az 1.01-es patch-et fel lehet tenni a magyar verzióra is?
  • Pares
    Igen, mindkét részben vannak ilyen bolygók ehez hasonló leírásokkal. Az érdekesség az, hogy mindegyik valami hatalmas ősi fajra utal, vagy azok fegyvereire, esetleg a "szintetikus szörnyek" elleni harcukra.

Szerintem tutira benne lesz a harmadik részben valami ilyesmi, már várom!
  • Csak77
    Ja igen, erre mondjuk nem gondoltam... az csak egy álca! :)
  • SötétBarom
    De, egy láncdohányzó Ai :DDd
  • Csak77
    "És semmi nem garantálja hogy happy end lesz a vége."

Szinte biztos, hogy nem lesz happy end, mivel ez egy trilógia, és már lehetett olvasni olyasmit, hogy más karakterrel viszik tovább a ME univerzumot. Aztán lehet persze, hogy happy end lesz, Kapitányunk meg lesz a Galaktikus FŐFŐGóré, akit láthatunk az újabb részekben is itt-ott. Amúgy a rejtőzködő ember egy robot, szerintem. Legalábbis a szeme ne "igazi". :)