Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
ez nem Star Wars😄 Shepard 1 katona akinek az a vélja ugyebár,hogy megálitsa a pustítokat/reapereket/kaszásokat akárminek is nevvezzuk oket😄
de attol,hogy a 3. részben valoszínusithetoleg végzunk veluk vagy legalábbis megnyerjuk a háborut lehet más gonosz dolog is az ûrben amitol meg kell védeni a galaxist!és nyugodtan lehetne irni 1 uj torténetet Shepard koré!
csak 1 példád mondok: lehetne az is,hogy találnak 1 életben maradt protánt valahol és elárul valami sotét titkot a galaxisrol,hogy a pusztítok elott is vol valami ami még gonoszabb😄és azután kellene nyomoznunk!vagy akármi más.de az,hogy más a torténet attol még maradhat Shepard!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Egy történet befejezõdik (jobb is ha nem nyújtják mint a rétestésztát mert az a halála minden kitalált világnak), ám ott egy háttérvilág tele lehetõségekkel, kismillió új ötlettel. Nem kell ugyanazt a csókát újra a mélybe dobni (meg elég unalmas is lenne, nem õ az egyetlen hérosz a council fennállásának történetében), sõt még csak ugyanazok korszakban sem kell a történéseket vezetni.
Azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy nem tudják megoldani a Reaper fenyegetést, csak jóval elodázni. A megalomán megoldásoknak nem vagyok híve (kissé túl combos az a párezer reaper mikor egyszerre jön ahhoz, hogy a fejlettebb fajok még összefogva is elbírjanak velük, már egyetlen darab is mekkora veszteségeket okozott pedig õ nem is a harcra koncentrált csak a nála gyengébb beosztottak).
Én simán el tudok képzelni elõzményeket, amiket mint történelmet ismerhettünk meg a játékok alatt, vagy éppen más fajok történeteinek végigjátszását. Simán beleférhet stratégia, szimulátor meg amit akarsz, bár a legvalószínûbb úgyis a MMORPG lesz. Manapság abban van a zseton. 😄
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az egyik a segítõkész, támogató, nyájaskodó, tenyérbemászóan kíváncsi stílus, a másik a célorientált, saját szabályokat követõ játékstílus, ahol nem hagyod hogy visszafogjon holmi morális korlátok sokasága így megteszed amit meg kell tenned a feladat elvégzéséhez (mégiscsak egy komoly küldetés és kötelességtudattal megáldott, sok borzalmat átélt katonát kell alakítanunk, nem egy szeretetotthon vezetõjét).
A végeredmény ugyanaz. Probléma megoldva de mindkét esetben lesznek újabbak amik a megoldás mikéntjébõl fakadhatnak.
én annak orulnék a 3. résszel ugyebár lezárnák de csak a torténetet!tehát a pusztítok torténetét!de az utána lévo Mass Effectben ugyanugy Shepardel lennénk csak már más fenyegetést kellene elhárítani 1 ujabb trilogia alatt😄
csak ne vessék el Shepard-et😞nehéz lennem egszokni és azonosulni 1 uj karakterrel....
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(PC)
A BioWare társalapítója mindenkit megnyugtatott: a trilógia befejezte után is visszatérhetünk a sokunk által szeretett univerzumba.
Greg Zeschuk, a BioWare társalapítója azt nyilatkozta, hogy a jövõben sem kell lemondanunk a Mass Effect-dózisunkról, annak ellenére, hogy a következõ játékkal a trilógia befejezettnek tekinthetõ. A Kotakunak adott interjújában a cég vezérigazgatója nem árulta el, hogy merre tart a széria útja.
„Higyjétek el, van elég dolgunk, amit el kell végeznünk, mire a Mass Effect 3-mal is végzünk – nyilatkozta Zeschuck. – Ne aggódjatok: ha szeretni fogjátok a Mass Effectet, akkor a jövõben is lesznek Mass Effect-játékok.”
Zeschuck kitért arra is, hogy a trilógia záró epizódja már tervezés alatt van, de egyelõre csak azt erõsítette meg, hogy a rendszer, amely lehetõvé teszi, hogy a Mass Effect elsõ részében létrehozott karakterünket a folytatásokba is importálhassuk, változatlanul jelen lesz."
ogi.hu
All hail the double x!
Amúgy ki az a Légio? Ja és elvileg még van egy hely egy csapattársnak mert balról az elsõ hely még üres, de szürke?
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
a töltõképernyõn láttam bakker hogy egy ien TIPP felirat ugrik ki!
töltsd át és használd a mentéseidet amjd a mass effect 3 hoz....valami hasonló volt kiírva!!
😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
amikor bemész a fellegvárba menny el balra és ott fog ulni 2 aszári!ha jo vagy akkor ne add neki oda hanem beszéld rá a vámost,hogy engedje át oket ha rossz akkor ad nekik oda!
a másikra!
A vége fele járok a játéknak viszont lenne 2 kérdésem!
Az egyik egy mellékküldetéssel kapcsolatos mégpedig az, hogy találtam egy hamis azonosítót a Fellegvárban és azt írja adjam oda valakinek de végignéztem mindent mindenkit senkinek nem kellett! Ezt nem tudjátok kinek kel elpasszolni? (Ez az utolsó melléküldetésem ezt még le akarom tudni)!
A másik kérdésem pedig amit már jó pár ember feltett (viszont én ebben a formában még nem találtam meg) az az, hogy az alábbi csapattagokat mikor és hogy használjam végén hogy mindenki megmaradjon: Tali, Thane, Samara, Garrus, Baka, Mordin, Jack, Miranda, Jacob
Nekem ennyi emberbõl áll a csapatom, Jack-en kívül mindenki lojális!
Jó hosszúra sikerült, de remélem tudtok segíteni!
Köszönöm elõre is!<#vigyor>#vigyor>
Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség... De a világegyetemben nem vagyok biztos.
A hivatalos guide szerint a lojalitás kiemelkedõ fontosságú de önmagában nem minden. Ha nem lojális valaki attól még túlélheti de lecsökken ennek az esélye. Speciel a tech spec feladatkörû egyénnél csak ez számít semmi más.
A további tényezõk elõttem sem tiszták, túl sok a változó, szóval én sem nagyon tudom megmondani.
Létszám, hûség, személyi fejlesztések megléte/hiánya, offenzív (sebzés, lõszerkapacitás, pontosság, átütõerõ és a többi támadó jellegû kutatás megléte), védelmi fejlesztések (pajzs/páncélzat kutatásokból mennyi van meg), csapatvezetõ személye, saját döntéseink/"lelkesítõ" szövegünk, esetleg mennyi ideig harcolgattál a rusnya fémkasztnival, mennyire lerongyolódva fejezték be társaink a harcot a bébi reaper-rel(mondjuk ez utóbbi szerintem azért elég nyomós indok lehetne csak tudja fene hogy tényleg szempont vagy sem)... Így hirtelen nekem ennyi változó ugrik be.
Ha sokat tökölsz a többiek nyûgjeivel akkor azt talán így honorálják a program írói is azáltal hogy túlélik a megpróbáltatásokat a segédek (legalábbis van egy ilyen érzésem). Ha nem foglalkozol velük eleget, hanem a sztorira fekszel rá, mert kíváncsi vagy arra (végülis mirõl szólna egy sztori orientált játék nem?) akkor megszivatnak, mert nem játszol eleget.
Ha kevesen vannak a csapattagok, akkor a halálozási esély megugrik, hiába a megfelelõ egyéneket választod ki adott feladatra. Azt hogy ki lesz áldozat foglamam nincs mi alapján dönti el a program.
Teljes létszám meleltt nem nagyon van elhullás, csak ha igazán rossz döntéseket hozol.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Az meg a jövõ zenéje, hogyan lesz megoldva az átvitel. Tedd félre biztos helyre az egész save mappa másolatát és nagy baj ebbõl nem lehet. Helyet úgyis alig foglal.
Nekem volt már olyan hogy a futár felhívott hogy merre vagyok, és hogy jöhet-e és meg tudtam beszélni hogy egy másik címre hozzák ki, mert épp tesómnál voltam.
De olyan is volt, mikor oda írtam hogy mindenképpen hívjanak mielõtt hoznak csomagot, egyszercsak szombat reggel 8kor anyám jön be hogy megint miaszart rendeltem 15ezerér 😄
tudom kicsit korai de akkor is hajt a kíváncsiság😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Magasabb nehézségen játszva az ellenfelek tovább erõsödnek, bonuszt kapnak védelmi értékeikre (van aki kap pajzsot és/vagy barrier/armor értéket is), a sebzésre (insane-en ha jól láttam minimum 25% bonusz jár nekik), gyorsabban használhatják újra a biotic/tech képességeiket, gyorsabban regenerálódnak (már akinek van erre lehetõsége), több HP is jár nekik természetesen. Mindez meg fordítva jön a csapatnak. Csökkenõ max sebzés, lassuló regeneráció, képesség töltés, kevesebb max HP és pajzs.
A futást meg megkeresed a beépített szerkesztõvel mikor macerálod a file-t (stormstamina).
De ha csak a csapatodat/karakteredet és a fegyvereket tápolod anélkül hogy az ellenfeleket is erõsítenéd, csak magaddal tolsz ki, mert nagyon mélyre zuhan a játékélmény amit átélhetsz.
Ha nagyon az elején jársz akkor keríthetsz valahonnan egy ME1 mentést is jó magas P/R értékekkel, lehetõleg 60-as szintû karakterrõl (az mindenbõl sokkal többet kap) és úgy máris jobb a helyzet.
Meg érdemes elõször a class skill-t felnyomni maximumra és azt a specializációt választani, amelyik +100%-ot ad a P/R pontokhoz.
Van a rar-ban egy .rb file, azt meg rakd be oda ahol a módosítandó ini file található.
Szerkeszgessed kedvedre az ini file-t és ha végeztél akkor tenyerelj rá erre a .rb file-ra. Ez kijavítja a problémákat amiket a módosításod okozott. Eztán már csak annyi a dolgod hogy a fixed file-t átnevezed a normál nevére és játszhatsz is (a könyvtárban csak ez a két file lehet, ha más is van akkor kifagysz).
Egyébként jól el van késve aki ezt a postot írta a bioware fórumára. 😊 Már lassan 5 napja szerkesztgetek ezzel a módszerrel én is (noha nem lenne szükség a segéd file-ra sem, mert az alapokon nem változtattam, csupán az ellenfelek esélyét hoztam a játékoséval egy szintre; nem kell újabb meg táposabb páncél, meg több fegyver).
Mondjuk kicsit ki is csesztem ezzel magammal de nem baj. Alaposan bedúrvítottam a játékot azáltal, hogy az ellenfelek és a társak is normál módon sebezgetnek végre, nem csökkentett vagy növelt esélyekkel.
Így a harc terén még a normal fokozat is nagyon komoly dolgokat mûvel, az insane fokozat meg végre tényleg insane.
Egészen más érzés ha egy rakéta találattól elhalálozik a karakterünk, amikor a battle rifle (a fejlett assault rifle) a rövid sorozatától ha telibe kap épp csak bekúszni amrad erõnk a fedezékbe, ha a collector ellenfelek csúzlia új tünteti el a pajzsokat mintha sosem lettek volna... Egy sikeres sorozat ha elkap még a gyengébb SMG-bõl vagy assault rifle-bõl akkor is oda a pajzs. Egy sniper nem csak a pajzsot kapja le az emberrõl, hanem kis híján ki is nyírja, ha meg fejest kap a játékos karaktere akkor neki is viszlát, ahogy fordított helyzetben is lenne.
Szóval igen gyakran kell mentenem, harc közben a legkisebb fûszálat is keresni hogy fedezékem legyen, meg a társakat is jobban kell irányítani (mondjuk Grunt meg Zaeed az így már eszméletlen brutális, fõleg Zaeed aki ha warlord specializációra megy rá a saját skill-jéban mindjárt 50%-al megemeli a saját sebzését). 😄
Ezen felül még a futással tölthetõ idõt növeltem meg duplájára annak regenerációjával együtt. Ha már többet kell kushadni, legalább gyorsabban behozhassam a lemaradásomat amikor arra nagy szükség van.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.