19778
-
#6929 csak ugy
-
#6928 Ha jót akarsz magadnak akkor elkerülöd azt a játékot :)
Mármint a Space Siege-et :) -
#6927 Risen angolul?
Cerberus miatt meg ne aggódj, az első részben Shepard volt a legnagyobb ellenségük, ez nem akarályozta meg őket abban, hogy csekély 4 milliárd kerditért összerakják (Miranda szívesen megtoldotta volna még egy vezérlő chippel).
Ha van szemernyi igazság abban, hogy Cerberusnak fontos az emberiség sorsa, nem Shepard ellen kezdenek hadakozni.
A szembe fordulás akkor várható, ha sikerül legyőzni a hordát, s olyan véleményen lesz a parancsnok, hogy a Galaxist ne kizárólag az emberiség uralja, hanem a többi fajjal együttműködve egy jobb, békésebb világot kellene építeni - ez nem fog tetszeni a Cerberusnak. -
krisztajo #6926 Penge96! Hát lehet, hogy nem Ö lesz a főgonosz, de azt Jacob biztos nem véletlenül jegyezte meg, hogy innen rám fog utazni az egész Cerberus is.
Fantusz! Nehéz kérdés. Van egy ígéretem Space Siege tesztelgetésre egy kedves barátomnak. De utána azt hiszem jön a Risen. -
#6925 Mi lesz a következő célpont? -
#6924 :) nekem a Signs a kedvenc filmem szóval...:D -
Pares #6923 Főleg Alien, Aliens, Blade Runner, meg talán egy kis Signs. -
#6922 ha nem robbantod fel nem történik semmi, csak megdicsér a Cerberus ennyi...persze az más kérdés hogy a 3-ba mi lenne...de am vajnyi kevés az esély arra h a Cerbi lesz a főgonosz... -
#6921 Samara zenéje meg BSG beütésű. -
krisztajo #6920 Most fejeztem be a játékot, mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
Sikerült mindenkit megmentenem a csapatból és a legénységből is.
Az Őrszem kaszt tökéletes választás volt a torzítás-túltöltés párosítással mindenhol remekül ellehetett boldogulni. A tech páncél jó néhányszor megmentette az életemet igazán hasznos segítség volt és a páncéltörő lőszerrel tutira lehetett bármit amortizálni.
A játék vége nem volt gyenge!
Az utolsó videóban azok amik jöttek azok amire gondolok? Annyian?
Hát ha ez a jövő akkor a harmadik rész se lesz kutya!
Sajnos az Ish csomagos küldi nálam is bebugosodott attól függetlenül, hogy én mind a két csomagot beszereztem. Úgy látszik nem a csomagok száma számít, hanem a paragon befejezés.
Végül összejöttem Thane-el nekem Ö is nagyon szimpatikus karakter. Bár orgyilkos nem gonosz és egyáltalán nem is tudtam elítélni azért amit tett. Ha igazán sikerül megisrmerni kiderül, hogy nagyon rendes és kedves. Remélhetőleg sokáig fog még élni.
Én elpusztítottam a Kaszás bázist ami a fő cebinek nagyon nem tetszett. Az viszont érdekes volt, hogy a csapatban mindenki helyeselte még Miranda és Jacob is.
Viszont így sikerült szereznem egy újabb kemény ellenséget. Gondolom a harmadik részben ö lesz a főgonosz. Bár azért az érdekelne, hogy mi történt volna ha nem robbantom fel a bázist?
Most talán megfogtok kövezni, de bár az öngyilkos küldetés nagyon jó és izgalmas volt főleg a szelepes és a védőpajzsos rész, de számomra az első résznek katartikusabb volt a vége.
De azért várom a folytatást! -
#6919 Amúgy a Mass Effect 2 OST-k egy részének annyira Signs (jelek) hangulata van...:) -
#6918 okés...:) -
Pares #6917 Tudnák adni MSN-t vagy Skype-ot, de ritkán vagyok csak fent. Sokra nem mennél vele.
Szóval ha szeretnél valamit, SG-n mindíg megtaláltsz...
-
#6916 Hát te tudod... -
#6915 nemtudom a credits zenéjén kivül nem tudom nagyon végighalgatni a soundtrack-et, a játékban jo és passzol a környezethez de igy önmagában semmi extra. -
#6914 Okés. Amúgy nincs valamilyen elérhetőséged SG-n kívűl? persze nem kell megadnod... -
Pares #6913 Na, hagyjuk inkább. Már így is a béka segge alatt volt a hangulatom, most meg ez is... -
#6912 Hát nem szándékos volt... és legalább ő sírt nem úgy mint Taylor... -
Pares #6911 Megnéztem a videót, és hát... nem úgy tűnt, hogy szándékos volt, inkább csak balesetnek mondanám, hisz eleve a Stoke játékosnál volt a labda. Egybefutottak, és rossz lett a vége...nagyon rossz... -
#6910 Nagyon köszi, már találtam videót is... -
Pares #6909 Itt vannak róla képek.
Ááá. A brutál jó zene után ez a brutális sérülés... -
#6908 Azt a képet beLINKelnéd?
Amúgy nem úgy értettem hogy kár...de marha jó fejnek talállak és ha esetleg Arsenal drukker lennél az csak hab a tortán xD -
Pares #6907 Miért lenne az? Én büszke vagyok rá, mégha most vereséget szenvedtek!
De minden jót kívánok Ramseynak. Most néztem meg egy képet róla... brutális. De szerintem rendbe tudják hozni. Bár kitudja, hogy vissza e tér a focihoz, mégha képes is lesz rá... -
#6906 Kár hogy Chelsea drukker vagy:( -
Pares #6905 Ez nem ide tartozik, bár Chelsea szurkoló ként most egyébként se vagyok olyan idegi állapotban, hogy focival kapcsolatban bárkinek bármi jót kivánjak. De ha Eduardot rendbehozták, akkor ő is felépül majd... -
#6904 Én naponta minimum 2 szer meghallgatom az OST-t...:)
Amúgy pls, imádkozzatok hogy az Arsenal játékosának, Aaron Ramseynek ne kelljen amputálni a lábát...most szenvedett nyílt törést... -
Pares #6903 Ez is nagyon nagy szám. Rengeteget hozzátett a hangulathoz és az élményhez:
Kemény Alienes fílingje van a számnak... -
Pares #6902 Szvsz az összes szám rendkívüli! De ez a Collectoros zene... főleg az a csendes, titokzatos, félelmetes középső része... a látványvilággal és a hangulattal párosulva... egyszerűen leírhatatlan élmény volt számomra. -
#6901 Samara zenéje is nagyon jó, mindig tetszik amikor meghallom :)
-
#6900 Már töltöm is le az OST :) -
Pares #6899 Az 1:32 és 2:55 közti rész közben szabályosan libabőrös lettem.
Kurva jól eltalálták. Kicsit olyan Vigil-es meg Blade Runneres beütése van. Atom! A játék közben amikor meghallottam, azt gondoltam magamban: azt a kú***! Nagyon ott volt a küldetés látványvilágával és hangulatával együtt! -
Pares #6898 Jaj. Elsősorban a karakterükre gondoltam. Szvsz jobban meg vannak írva, és a lojalitás küldetése is érdekes volt számomra. Az első részben, nem is tudom miért, egyáltalán nem tudtam együtt érezni vele. Csak volt oszt' kész. Itt valahogy jobban együtt éreztem vele. De ez elmondható a többi csapattársról is. Az első részben nem éreztem azt, mint a másodikban, hogy ők igazán az én csapatom. Szó mi szó, a karakterek viselkedése, háttértörténete és párbeszédei sokkal érdekesebbek.
Ha már a harci képességeiről van szó: ritkán találkozol mechanikus ellenfelekkel? Hah? Azért egy pár misszióban igen jól jött a Drone-ja meg az AI hackje, ha arra volt szükség... Számomra egyik karakter képességei se voltak "legjobbak". Mindegyikük jó volt valamire.
Tucatkarakter... -
#6897 Úgy van!xD Amúgy mi nem "találkoztunk" már a KONAMI Soccer kiegészítők fórumán? -
#6896 3 a magyar igazság! :D -
#6895 Virtuálisan? Akkor már meg volt 2-szer xD -
#6894 Te csak meg akarod dugni Mirandát! :D -
#6893 Az legyen a te gondod, ha a fától nem látod az erdőt.
Tali karaktere jobban ki lett dolgozva? - csak éppen a harci képességei maradtak meg a mechanikus ellenfelekre specializálódva, azokkal meg elég ritkán találkoztok, s ha igen akkor sem Tali a leghasznosabb csapattag.
Az első részben az utált Makozáshoz, zárnyitásokhoz, lelet feltéárásokhoz Tali műszaki képzettssége jól jött, csakúgy mint a gethek elleni harcban - itt meg egy tucatkarakter. -
KP27 #6892 hát nem tudom. én valahogy egy játék virtuális karakterébe nem tudok belezúgni. biztos velem van a baj :D -
#6891 Pedig Tali nem is szép... -
Pares #6890 Jah, a hírhedt "Talimancer"-ek. Már szabályos mozgalom vagy szekta lett belőlük a Bioware fórumon. Sokan vannak, és veszélyesek...