19778
-
#18858 Ha mindig ugyanott akad ki akkor talán a telepítés a rossz és újra kellene rakni, de egy videokártya driver frissítés is ajánlott lehet. -
#18857 Olyan problémán lenne a játékkal, hogy amikor megyünk be kihozni Mordint a karantén zónából, ahogy először találkozunk a vorchakkal vagy a harc legelején már egyből vagy néha csak a végén, de beakad a hang megáll a kép és mintha átváltana 16 bit be, mert sok szín lilává válik benne. Tudok nyomni ctrl+alt+del t reagál rá, mert villan a kép és megjelenik az egér, de maga a feladatkezelő vagy ilyesmi nem jön be így csak a reset segít. A gépem bírja, mert FullHD maxon megy 50 fps fölött, illetve már anno végigtoltam rosszabb géppel és semmi baj nem volt, de most ezt csinálja. Win7 32 bit em van. Előre is köszi ha tudtok valami segítséget adni. -
Ulthane #18856 Butaságokat azért ne beszéljünk! Nemhogy alapfokú, de még közepes nyelvtudással sem értesz meg mindent a játékban.
Ettől függetlenül magyar felirattal játszani nagyon béna lehet ezt a játékot, bár szerintem mindegyiket. Egyszerűen idétlen. -
#18855 Mondjatok még egy játékot, ahol csillagtérképet vehetsz a taxiállomás mellett. :) -
BalMat #18854 Illiumon a taxiállomás mellett. -
#18853 hol lehet venni csillagtérképeket a játékban? valahol olvastam ilyesmiről -
sanya200 #18852 akinek esetleg megvan feldobná vhova őket?nekem az evolution 2. része az utolsó ami megvan.A MassEffect.hu-ról nem lehet leszedni mert a megaupload-ra van felrakva ott és az ugye meg nem elérhető :( -
mzoli7 #18851 Olvastam párhónappal ezelőtt hogy mike le fogja fordítani, csak sok volt a dolga, de eddig nem láttam semmi fejleményt az ügyben. Egyébként a masseffect.hu fórumán van egy srác aki fordítgatja a képregényeket, most éppen azt hiszem az Invasiont. -
sanya200 #18850 sziasztok, rég jártam már erre nagyon xd
csak kérdezném hogy képregény ügyben van vmi fejlemény?
ha jól emlékszek ezt olvastam útoljára magyarul
Mac Walters - Mass Effect Evolution 2.
kész van esetleg a többi rész? -
Andrews2007 #18849 Mass Effect 2 bemutató 2. rész
Mass Effect 2 2. rész - Akcióba lendülés és értékelés -
Andrews2007 #18848 http://www.youtube.com/watch?v=Tgdn40SoNL8
Mass Effect 2 1. rész - Általános bemutató és irány a Normandia 2
Sziasztok. Próbáltam firkantani egy Mass Effect 2 bemutatót és tesztet aminek még az első része van csak kés a 2. rész majd az akcióról a küldetésekről és egy jó velős értékelésről szól majd. Remélem ez a játék szerez új rajongókat. Annó én is szkeptikus voltam még 2008 ba aztán jött az első rész és magával ragadott és most a 2. is pedig azt hittem le egyszerűsödik vele az egész ahogy sokan mondták, de nem. -
#18847 Valaki már háttereket is faragott a képekből. -
#18846 Igen, már látom. Csak így meztelen nem ismertem fel.
Csak két kedvenc színésznőm van, akit meztelen is felismerek: Milla Jovovich és Summer Glau. :) -
#18845 És ő adja az arcát is neki. :) -
#18844 Mass Effect 2ben Miranda (angol) szinkronhangja. -
#18843 Lehet hülye kérdés: de mi köze neki a Mass Effecthez? -
#18842 imagebam nem szereti linkelést, na meg akkor már a teljes sorozatot rakjuk be. (mirror)
és megfelelő reakciókép -
#18841 -
adam0615 #18840 Úgy tudom sajnos nem készül Xboxra házi fordítás. -
#18839 srácok nem tudtok valami házi magyarítás xboxra? -
#18838 Nem-nem, itt minden beleépül, nincsenek különálló DLC-k, mint a DAO-ban a Witch Hunt pl. -
Andrews2007 #18837 Értem köszi. Tehát nem kell akkor külön indítani őket. Ez jó így még intenzívebb az élmény Nincs az mint a Dragon age1-2nél volt, hogy na most ezt akarom játszani s hogy nem szerves részei a történetnek. -
#18836 Bekerülnek a játékba, csak telepíted őket és kész. -
Andrews2007 #18835 A DLC-ket az Extras könyvtárban a menünél, vagy a játékban a küldetéseknél alapból beimplentálva lehet megtalálni akkor? -
#18834 Pedig van értelme a szótárazásnak is, Fallout 1-2, Baldur's Gate 1-2 úgy szótáraztam végig anno, ami bizony megtoldotta az amúgy sem rövid játékidőt, de abszolút nem veszett kárba az időm, hisz nagy részt ezeknek köszönhetően tanultam meg angolul. Nah de flame off... -
#18833 Eredeti a játék/DLC? Esetleg valamilyen codec pack is bezavarhat...
edit: akkor mindegy. -
cornellred #18832 közben telepítettem pár dolgot még rá(+hozzá;+újra) ugyhoyg végülis nem tudom mi oldotta meg, de továbbment, ugyhoyg minden fasza:) -
cornellred #18831 megtörtént...de sajnos továbbra is fennáll a probléma -
Pares #18830 VGA drivert frissítsd. -
cornellred #18829 sziasztok!
nekem olyan problémám van hogy a shadow broker dlc-nél amikor a városban kergetőzünk az űrautóval, a videónál elmegy a kép és nem tölti be tovább csak feketeség (a videó hangjait még egy ideig hallani de)aztán semmi. már újraraktam a dlct is de ugyanaz:/
találkozott már valaki ezzel? esetleg tudtok valami megoldást? -
#18828 A második részben, amikor először mondta Miranda, hogy Kaszás, akkor raktam újra a játékot angolul. -
#18827 azért nem mondanám hogy alapszintű angol is elég hozzá, de a lényeg a lényeg, ha van legalább angol felirat, akkor azért aki nagyon akar, elboldogulhat vele. persze szerintem megtöri a játékmenetet, ha szótárazni kell, és elég sajnálatos, hogy két magyar nyelvű játék után a 3. részhez nem képesek megcsinálni, de hát ez van. ezen itt hiába vitatkozunk, a kiadót/forgalmazót nem hatja meg szerintem. ha megérné neki, biztos lefordíttatná.
meg azért sokszor fogtam a fejem, különösen a 2. rész fordításain... -
#18826 Emberek, ezelőtt 10 évvel örültünk ha valami megjelent itthon, nemhogy magyarul. Tudom azóta változtak az igények stb., de azért egy Mass Effect-hez nem kell több egy alapszintű angolnál, azt meg mindenki tudja, hogy mennyi idő összeszedni/megtanulni.
ui: Tudom régi, örökös vita, de ez kikívánkozott, és persze senki ne vegye magára. :D -
#18825 Ráadásként két apró bónusz dolog:
- Ha gond van az adható válaszok értelmezésében, a ME sorozatban mindig a felső válasz a paragon. :)
- ME3-ban már választható amolyan akció/arcade mód is, ahol nem az rpg-n van a hangsúly. (ez persze nem mindenkit elégít ki, csak egy opció, itt a történet nincs olyan szépen elénktárva (leírva))
(történetközpontú szerepjátékos mód nyilván a legjobb választás.. kivéve annak aki Doom-ozni akar..)
-
#18824 Szerintem egyáltalán nem vészes eredetiben a játék. Nekem nem volt vele problémám. Bár tény több a szöveg, mint a legtöbb játékban és itt ezen van a hangsúly. -
#18823 Az "anyanyelv" egybe írandó. Még az anyanyelvünkön is.. :)
"egy ilyen kaliberű játékhoz anya nyelvi szinten kéne tudni a nyelvet!"
Nem kell, elég egy erős középfokú nyelvtan és egy "szakmai" játékos szókincs, amit nem olyan nehéz megszerezni, pláne ha más játékokkal is játszol (nem a sci-fi szakszavak nyomják a latban a legtöbbet hanem a dialógusokban a - stílusértékkel is bíró - kifejezések).
Tény, hogy magyarul kényelmesebb de azért nem katasztrófa egy ilyen játékkal játszani (lásd: Fallout 3 is érthető).
Tanulásnak sem utolsó dolog.. sokkal inspirálóbb ehhez szótárazgatni mint egy angol házifeladathoz a Headway-ből. -
#18822 Meg tudlak érteni hogy vissza mondtad! Az összes játékba beleraknak általában minden lófasz nyelvet csak mindig a magyar marad ki érdekes módon Szarba se néznek minket sehol sem a világban! Én is úgy vagyok vele hogy ha nem számolnak velem mint felhasználóval, mert ugye nem rakják bele az anya nyelvemet a játékba hogy tudjak játszani, akkor ne számoljanak a pénzemmel sem!!! Ennyi! A mass effect mindkét része eredetiben van meg mert tudom magyarul tolni, de a hármat nem fogom megvenni! Majd ha lesz hozzá valamikor magyarítás akkor letöltöm 10forintért valahonnan! Így szeretném meghálálni a fejlesztőknek a szorgos munkájuk gyümölcsét és azt hogy basztak belerakni magyar nyelvet hogy tudjak játszani a mester művükkel! Valamennyire nyomom az angolt, de egy ilyen kaliberű játékhoz anya nyelvi szinten kéne tudni a nyelvet! -
mzoli7 #18821 Én sem játszottam fél óránál többet kontrollerrel :D
Amikor megtudtam hogy nem lesz magyarul, akkor vissza is mondtam a megrendelésemet. Addig nem játszom végig amíg nem értem a sztorit, másrészt mire kijön a magyarítás addigra remélhetőleg lentebb megy az ára is. -
bendáj17 #18820 Nem lesz magyar sajna hobbi fordítás tuti lesz hozzá hivatalos nem -
#18819 Köszi az ötletet...hagyom inkább, maradok a jó öreg egér+bill kombónál
Emberek ugye a Mass Effect 3 is magyarul fog jönni??? Ha nem nagggyon mérges leszek szerintem!