Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár utánanéztem a ME2 oldalán és ezt találtam:
Limited Edition Cerberus Network card granting access to bonus content
Akkor nekem mázli, hogy kaptam a Steames verzió mellé?
A spéci fegyverek tényleg macerásak. Én csak pisztlyt vittem, mint az 1-ben is, majd mikor jött az új fegyverkezelési skill (vagy mi) akkor shotgun. A Cerberus shotty tényleg cool. Meg a rakétavetõ és a fagyasztó. Ja, és a heavy pistol.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
nekem pont a villámszóró tetszik a legjobban. a nehézfegyvereket csak nagy robotokra használom, és a villámszóró elég jól leszedi a pajzsukat, bár kevés bele az ammo alapból.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Nekem is van, és abban a verzióban is van aktiváló kód.
A két DVD van benne, a kettes fekete tokban, a játék kódja beragasztva, plusz egy színes lapon a Cerberus kód. Elsõre én is azt hittem valami reklám anyag.
morcosqtya üzenetére (#18470)
Vagy fegyverszekrénynél vagy a küldetések elõtt felfegyverezheted a csapatot. Miután kiválasztottad kit viszel magaddal kapsz róluk egy listát. Ott kiválasztod a tagokat és láthatod milyen fegyverek vannak náluk:
http://tinyfistsoffury.com/wp-content/uploads/2010/07/uxRef004.jpg
Ha a fegyverek mellett ott van, hogy 2-3-x választási lehetõség, akkor a lenti választ gombra kattintva dönthetsz arról a csoporton (pisztoly, gépkarabély, nehézfegyver, stb.) belül melyiket használja.
'koschwarz' üzenetére (#18472)
Az m290 cain csak akkor mûködik, ha 100%-on áll, ennél fogva kb. küldetésenként egyet lõhetsz vele. Illetve a vége felé, ha már kimaxoltad a nehézfegyver tárkapacitását, akkor kettõt. :) Éppen ezért szerintem használhatatlan, vagy nagyon ügyesnek és szerencsésnek kell lenni, hogy éppen akkor lõj vele, mikor az ellenség nagy számban egy csomóban van. Ráadásul lassan is tüzel, így elõfordulhat, hogy mire fedezékbõl kilépve elsütöd, addigra téged is szarrá lõnek.
Viszont, ha már fegyver használat, akkor én a Cerberus féle "Villámszórót" (ARC Projector) nem igazán tudom használni. Ez is marha lassan sül el, így szétlõnek mire én tüzelek.
Úgy egyébként ki melyik nehézfegyvert preferálja? Általánosságban melyik a legjobb? Én korábbi játékban az M-100 gránátvetõt, meg késõbb a begyûjtõ sugárfegyvert használtam leginkább. Elõbbi jó, mert területre hat, utóbbi meg erõs pontos és nagy a tárkapacitása már alapon is.
Amint eléred a 100 ammo-t máris tüzelhetsz vele de mivel ez a játék legerõsebb és legpusztítóbb fegyvere felér egy kisebb nukleáris robbanással és ammot is nagyon ritka hozzá ezért én csak akkor használtam ha valami nagyobb BOSS jött a játékban illetve az ME 2 végén a föbossnál !
A személyes konzolban ki is tér rá (e-mail), hogy megkapom õket és megtalálom a fegyverszekrényben, ám ott nincs...
Hol lehetnek ezek?
A másik az, hogy a fegyverválasztásnál semmi nem történik, pedig több helyen is (fegyverszekrények stb) rákérdez a csapattagok fegyverválasztására.
Ugyanazok vannak, meg lehet õket nézni de nincs "kiválasztás" vagy valamilyen opció..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Vicc, hogy megvettem a játékot jogtisztán, és cseszhetem, mások meg letöltik torrentrõl és a kalózverzióval vidáman feltesznek mindent... <#wow3>#wow3>
Gratulálok, legyünk becsületesek.
"AKTIVÁLD A CERBERUS HÁLÓZATOT: egyszeri hozzáférési kódot találsz a csomagban az online cerberus hálózathoz: ezen keresztül további tartalmakhoz juthatsz hozzá."
Ehhez képest mi van a tokban:
2 db DVD (telepítés +egyik a játékhoz)
1 db fekete papírtok amiben a Disc Two van
1 db matrica a játék reg kulcsával.
Ennyi.
Hol a Cerberus???
A Cerberus kód a tokban kell egyen, az enyém Steames, ahhoz a DLC fülön volt. Kapsz érte 5 DLC-t! Zaeed karaktre+mission, Normandy mission, Cerberus armor-fegyver, Firewalker jármû és missionök és egy spéci fegyver - amit én nem bírok használni. :)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Infiltrator (beszivárgó) sem rossz, de nagyon más a kettõ játékstílusa - õrszemmel halálos nyugalommal lerohanod az ellenfelet, arcukba vágsz egy warpot, fedezékbe ugrassz, majd amíg pörög a cooldown megszórod õket "ólommal"... ezzel ellentétben infiltrator lapít fedezékben, és a puskájával mesterséges lélegeztetésben segít az ellenfeleknek. (avagy új lyukakat nyit a koponyájukon, ahol oxigénhez juthatnak <#gonosz1>#gonosz1>)
"The trees move. Do you not see it?"
'morcosqtya' üzenetére (#18461)
1. Ami magyarul megjelent ahhoz van gyári felirat, mint a játékhoz, ami meg angolul jelent meg, ahhoz van nem rajongói felirat
2. Azt hiszem igen, de nem vagyok benne biztos. Külön kód kell hozzá szerintem nem a játék kulcs, de a dobozban ott kell legyen.
3. Van pár ingyenes is, de a java fizetõs (pontozós).
Olvasom, hogy egyes angol nyelvûek nem kompatibilisek vele.
2. Cerberus network egy account mint a Bioware vagy a Steam vagy a Battle.net, csak a mass effect termékkulcs kell hozzá?
3. Cerberus networkrõl ingyenes (magyar) DLC is letölthetõ vagy nagyrészt Bioware pontok kellenek hozzá?
az biztos hogy a sentinel egy kicsit változatosabb, mint a katona, de én pl. maradtam katona az elsõ rész után.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
de nem értettem miért nem akarta importálni..!
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Ha többféleképpen fejezted be a játékot akkor több is lehet.. Ilyenkor a fájl létrehozási ideje alapján döntsd el melyik kimenetellel "mentett" Shepard vonalát akarod továbbvinni (Tanács megmaradt vagy nem, stb.)
Mentés alatt nem save game-et érts hanem a játék end sequence-ének lezárultát.
Egyébként az ME1 Saves könyvtárába teszi.
a 2 save könyvtárába...?
Sõt!
Melyik a legtáposabb + legélvezetesebb kaszt?
(társnak Tali-t mindenképpen magammal vinném..)
a menüben volt importálás de ott nem engedte..csak nem tudom miért..!
Más:
Katona vagy õrszem? Melyikkel lehet jobban túlélni / megoldani harci helyzeteket?
Melyik a "táposabb"?
akkor leszedem és vissza rakom..
egyébként amikor telepíted a játékot és elindítod elõször, azon a beállítós képernyõn van erre egy külön menüpont, ahol gyakorlatilag megkeresed a mentési mappádat. aztán mikor új játékot kezdesz belépve a játékba, akkor ott lesz a lehetõség az importra vagy egy új karakterre.
Korábban már játszottam a 2-vel..
De most végig vittem az 1-et.. és szeretném folyatni azzal a karakterrel amivel az 1-ben voltam..!
mit kell hová másolni hogy tudjam fojtani a 2-õt az 1 karakterével...???
Mass Affinity.exe
SetupMassaffinity.cmd
SOLUTION
Masseffect2.exe
Külön pedig 22 db DLC (egyenként is fel lehet tenni gondolom)
Hát ez így azért annyira nem hangzik jól.. :)
Egyelõre felraktam a pcguru-s 1.01 patch-et.
Érdemes ezekkel foglalkozni?
Nem szeretném szétbarmolni a játékot...
Valóban annyira gyenge lett a kaszt, hogy használhatatlan lesz a karakter?
Vagy könnyû fokozaton azért így is boldogulok majd?
"The trees move. Do you not see it?"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"