19778
  • gregtom6
    Hy all! A Mass Effect 1 történései úgy hatnak a 2-re(ha viszed tovább a mentést), hogy pár esemény is megváltozik? Vagy csak 1-2 párbeszédben tesznek a döntésekre említést, de nem befolyásol semmit?
  • Doom 4
    Na az fasza, esetleg majd tudsz adni a WD-ről egy linket ha kész lesz?
  • Kopiati
    A Mass Effect megihlettet egy csókát, aki elkészítette egy folyósó modelljét a CryEngine 3-al:) Marha szép lett:)
  • adam0615
    Köszönjük Mike! :)
  • Fenrir
    201 elég jó volt :)
  • mike01010101
    Régi adósságom a 3-4. rész, meg fogom csinálni nem sokára. (Jelenleg a Walking Dead sorozat második évadját fordítom, ha esetleg valaki ismeri.)
  • Neton
    Illusive Man miért nem maradhat Martin Sheen? :)
  • Kopiati
    A Mass Effekt Invázió az eddigi legszebben rajzolt képregény, nagyon szépek benne az űrhajók, már-már szebbek, mint a játékban.
  • adam0615
    Én úgy tudom nincs lefordítva pedig jó lenne tudni hogy mi lesz a vége. Mike-t kellene megkérdezni, mert ő fordította az 1-2. részét.
  • Mimasz
    Nekem az lenne a kérdésem hogy a Mass Effect: Evolution képregény 3-4 része le van-e fordítva magyarra?
    Ha igen hol található?
    Ha nem akkor várható valamikorra?
  • Mimasz
    Mass Effect - Felemelkedés

Tessék.
  • vg
    Drew Karpyshyn Felemelkedés új könyve melyik könyvesboltban kapható?
  • Kopiati
    Nézni meg:)
  • PiszkosFred
    Igen, megoldhato.
  • Vraaanyek
    Az illusive man egyáltalán nem Jude Law-os, sokkal idősebb karakter, teljesen más kisugárzása van, és igen, láttam a Gattacát, zseniális film, Jude Law is zseniális színész, de köze sincs hozzá... Miranda meg élő személyről lett mintázva, így nála sem értem, miért akarsz mást, teljesen értelmetlen...ne vedd sértésnek, de elég fura ízlésed van e tekintetben :P
  • Optimus Prime
    Én pl. csak augusztusban vettem meg/veséztem ki a játékot. Hardon 50 óra, összes bolygó megnézve, minden apró küldetés. Csak a DLC-k maradtak.
    Tényleg végig lehet úgy vinni a játékot, hogy Shepard és más mindenki is meghaljon? :D Gondolom ez nem lehet nehéz.
  • Pretorian
    Lassan 2 éves a játék, több DLC nem várható, szóval nem igen van miről beszélni.
  • Doom 4
    Jó jó nem trollkodni akartam, csak felhívtam a figyelmet, hogy az a topik is pöröghetne egy kicsit.
  • Kopiati
    Zaeed = Bruce Willis:D
  • mike01010101
    OFF: szerintem a Karl Urban nagyon gáz
  • Optimus Prime
    Praetorian olyan szépen felvázolta, a többieket meg csak elragadta a hév. :D
    Utolsó: Beau Garret meg lehetne Miranda.
  • Doom 4
    Am, most miről beszéltek? Csak mert úgy tudom, a filmnek van külön topikja...
  • Optimus Prime
    Akkor már Shepard legyen Karl Urban. tudom, hogy nem 100%-ban passzol, de a csávó 100%-ban hozni tudná a formát.
    Olivia szerintem se Ashley-s, inkább akkor már Michelle. Vagy inkább a STV-ből Roxann Dawson, igen ő tökéletes lenne.
    Jude Law-t meg azért mondtam az Illusive Man szerepére, mert aki látta a Gattaca-ban (vagy aki egyáltalán látta a Gattaca-t) tudja mennyire megfelelő a szerepre: hisz ott is csak ül és dohányzik és közben az összes többi színészt lejátssza.
  • penge96
    Úristen :D Meryl Streep, Ashleynek meg Olivia Wilde?:D Hááát...
  • Calver
    Sikoly 2-t ezer éve láttam, abból már semmi nem rémlik. Hitman kimaradt, Die Hard 4-ben pedig nem volt túl emlékezetes...
    ellenben: Justified. egyszerűen... Justified. iszonyatos "kemény" figurát játszik, és elképesztően jól.
    Olivia Wilde szvsz egyáltalán nem hasonlít Ashley-re (inkább akkor már Michelle Rodriguez), meg nekem sokkal inkább nem akciófilmes, hanem "drámai" színésznőnek jött le - ettől függetlenül pokolian jó színésznőnek. plusz az általa játszott karakterek instant biszexé válnak (The O.C. és House ugyebár...)
  • Pretorian
    Tényleg maradhatna Anderson Keith David, alkatra is megfelelőbb, és jóval fiatalabb Freemannél.
    Natalie Portman is jó lenne Jack szerepére jaja.
    Jude Law-t viszont nem tudom elképzelni az Illusive Man szerepében.
    Az Illusive Man egy jó megjelenésű, elegáns, határozott faszi, akiből sugárzik az élettapasztalat. Jude Law-ról valahogy nem ez jut eszembe.

#Calver

Ha már Timothy Olyphantnál tartunk, én már a Sikoly nemtommelyik részében is csak nevettem rajta, annyira nem lehet komolyan venni negatív figuraként a palit. Az antihero-szerep sem állt neki jól a Hitmanben, a Die Hard 4 meg szerintem csak miatta nem lett igazán jó film.
    Olivia Wilde-ot nem tartom túlságosan sokra, láttam eddig 2 filmjét.
    Külsőre viszont van egy kis hasonlóság, ezért írtam őt + beugrott a Tron-beli karaktere, és az egész jól állt neki.
  • Calver
    ha már úgyis férfi Shepard, mert sajnos várható: Timothy Olyphant. egyszerűen NINCS nála tökösebb választás erre a szerepre. csak aztán nehogy megijedjenek a játékosok, h érzelmet is hallanak Shepard hangjában.

Olivia Wilde-ot pedig a játék legidiótább és idegesítőbb karakterével egy mondatban emlegetni szimplán bűn. akkor már inkább Sarah Wayne Callies. (aki a TWD-t nézi, érteni fogja, de finom célzás: fizikai fájdalmat okoz, amikor a képernyőn van)
  • morcosqtya
    Nem rossz, de nem kell megijedni Chris Pine-tól, tökéletes lenne Ő is Shepard-nek.

Jacob: Jamie Foxx nem.
    A többi jó.
  • Optimus Prime
    Lehetne Statham is Shepard, csak ugye az akcentusa... :D

Anderson is lehetne Keith David is, nem? Bár Freeman se rossz, csak alkatban nincs ott.

Illusive Man, szerintem Jude Law. Miért? Nézd meg az ME3 topicot. :)

Jack, akár Natalie Portman is lehetne.
  • Pretorian
    Ha én castingolnék a Mass Effect 2 filmre, a főbb emberi szereplők valahogy így néznének ki:

Shepard - Viggo Mortensen. Chris Pine-on gondolkodtam még, de kölyök arca van. Egy kis botox meg pici facelift, és tökéletes lenne.

Ashley - Olivia Wilde

Illusive Man - Treat Williams. Facelift meg botox neki is.

Joker - maradna Seth Green.

Miranda - ő is maradna Yvonne Strahovsky.

Jacob - Jamie Foxx

Anderson - Morgan Freeman

Jack - Noomi Rapace. Ez mondjuk nem az én ötletem, de tetszik.

Kasumi - Gong Li

Zaeed - Bruce Willis

Udina - Armin Mueller-Stahl

Dr. Kenson - Helen Mirren

Dr. Ckakwas - Meryl Streep

Kelly Chambers - Scarlett Johansson
  • Metontour
    Köszi a segítséget!Sikerült leszedni őket a haveromnak!
  • macleody
    Nem valószínű, Sean Penn-nek van ilyen hülye haja :)
  • Optimus Prime
    Hamár Jude Law és a cigarettázó férfi. Nem tudom ki ismeri a Gattaca-t, de aki látta tudja mire célzok ezzel a videóval. Kicsit Illusive Man-es és szerintem a lenti poszteren is Jude van. :)
  • Optimus Prime
    Pedig egyértelmű. Egész jó szereposztás.
  • motyodlee
    na, örülök! valaki szavak nélkül is érti
  • Evoluti0N
    Jah így már világos.
  • morcosqtya
    Illusive man

• Evoluti0N
    Ez most hogy jön ide?
  • motyodlee
  • Neton
    Óriási. :DDDD