19778
-
#18938 opsz, akkor rosszul tudtam a nap színét :) sorry -
#18937 Biztos h bug, én az 1ben mindig jó voltam hozzá, kapott aláírást, képet, aztán kedvesen haza küldtem, 2ben mit mond h milyen gonosz voltam, meg h a képébe nyomtam a pisztolyt. Megéri neki segíteni amúgy mert csak úgy tudsz kedvezményt kialkudni attól a fegyver árustól, függetlenül attól h utána átvered a fejét és lecsukják.
A nap a max renegade miatt piros. -
#18936 Az mindig a választott opciótol függ! Ha azt választod, hogy fel robbantod, akkor piros tűzben ég el a létesítmény, és kék lesz a nap (független, a rengade/paragon pontoktól) Ha azt teszed amit az Illusive Man mond, akkor csak "megtisztítod" aminek a hatása a videóban kék lökéshullám, vagy mi és vörös nap az Illusive Man mögött. -
#18935 OK, végig is vittem rusholtam kicsit, Tali missionját elcsezstem, de mindegy mert ő is meghalt. rajta kívül még Jack, Thane, Jacob és... hm, csak ennyi? Na de sehol Conrad Verner! Ez valami bug? Az 1-ben mindig kiosztottam, azt mondta ennek még lesz következménye. Ebből ítélve megértem, ha olyan barom lett volna, mint mikor kedves voltam vele.
De, ami zavar: most az Illusive Man kedvére tettem - nem úgy... - és most vörös lett a mögötte lévő nap. Lehet mert max Renegade lett a karakterem? -
Hoz_Hun #18934 Ott kell hogy legyen a bárban. Messziről hallani, hogy osztja az észt. :)
Amúgy asszem Paragonként is benn van a hírekben. Akkor valami Shepard alapítványt hoz létre az árváknak vagy mi. Nem emlékszem pontosan. :)
De renegádként ahogy meghal az nagyon poén. :) -
#18933 Furcsa, amikor először játszottam úgy emlékszem első látogatásnál ott találtam a bárba. Mindegy, majd benézek még oda. :)
Végig mentem mindkét játékon már max paragonként, most megnézzem milyen ha max renegade vagyok. :D Egyébként külsőre már úgy nézek ki, mint Schwarzeneggger a T2-ben. XD -
Hoz_Hun #18932 Igen az a Krogan lesz az. :)
Conrad Verner pedig ott van ahol mondod a Matriarch csaposnál (függetlenül attól hogy bántál vele az ME1-ben). Ott feszít egy replika N7 armorban a hülyéje. Több lehetőséged is van. De ha késöbb szeretnéd, hogy benn legyen a hírekbe (holtan), akkor lőd lábon és küld a francba. :)
Paragon Shepardként segíthetsz is a nyomorulton. -
#18931 Az amikor Illiumra lépve találkozzunk a Krogannal? Jópár rejtett küldetés van, ami csak úgy aktiválódik, ha megtalálsz ezt-azt.
Hamár Illium, hol van Conrad Verner? ME1-ben a lehető legszemetebb voltam vele, de most nincs az Illiumon, ahol az istent játszotta a Matriarch csapos meg mondta, ha nem tüntetem el egy szingularitást küld a seggébe. -
Hoz_Hun #18930 Illiumon van egy másik telefonáló asari (taxiknál, transportation hub). Vele ugyan nem lehet beszélni, de a hozzá tartozó "side ques" pedig Samara küldijében van. Mikor a lezárt nyomozási területre bemész rögtön az elején a számgépnél felfedezel egy simlisséget. Ha elküldöd az adatot később jön egy Krogan és ad lóvét, a csaj meg eltűnik. :) -
Hoz_Hun #18929 Mi? Akkor is meghal, ha visszaküldöd a legénységgel? Ha megvan a lojális küldetése, akkor az egy tuti módszer az életbentartására. Amúgy meg érthető, szegény kifejtette, hogy nem szeret "Hold the line!". -
BalMat #18928 Miranda lojalitás-küldetésében az utolsó harci helyszínen a lifttől balra van a medál (amikor végeztél járd körbe a helyszínt, könnyen meglesz). -
Evoluti0N #18927 Én úgy emlékszem, h Thane lojalitás küldije után lehet beszélni vele. -
#18926 jaja egy nyakláncot kell felvenni, és ha jól emlékszem tényleg miri nél van -
#18925 valamelyik későbbi küldetés (vagy az ott lévő két felvétel, vagy Miranda lojalitás küldije, nem emlékszem már rá) közben megtalálod amit keres, aztán oda tudod neki adni. -
Voronyezs #18924 Srácok, Illiumon van egy aszári nőszemély akihez ha hozzászólsz azt mondja hogy épp telefonál...ott van az elején pályának...gondolom valami sidequest figura, de mit lehet vele kezdeni? csak mert baromira idegesít :D -
bendáj17 #18923 Igen olvastam hogy végül sikerült :) -
#18922 Én minden fő mission után beszéltem az összes taggal, a nem fontosak után is, mindenkivel. Én elsőre két embert rossz célra választottam ezért halt meg. -
#18921 Nem az volt a gond. Direkt mentettem, az Omega4 relé ellőtt. Direkt végig mentem az összes csapattárson. Egyedül Mordinnal lehetett beszélni. Gondoltam biztos ez az utolsó párbeszédje, kb4 van mindenkinek. De nem, még egyszer lehetett vele beszélni és így sikerült. Csak ennyin múlott... -
bendáj17 #18920 a többi posztókra a megfelelő embert viszed? Talán ez lehet a gond. -
Chipii #18919 Én az első játékban szénné idegeltem magam ennél a résznél, kb 8-szor nyomtam végig, mindig meghalt valaki:D Minden kis rész végénél jött a para, hogy most meghal e valaki, vagy sem:D -
#18918 Ahhhh, ennyi lett volna, még egy nyamvatt dialógus az unokaöcséről, ezt nem gondolhatták komolyan a biowarenél... -
#18917 Mordin Solus must die!
Nekem nem halt meg elsőre, maxoltam mindent. Zaeed halt meg pár lövéstől - fejlövést túlélt! - meg Thane, fejlövés mikor csukjuk az ajtót. Most viszont Lazy Shepardként max renegade-ként taposok előre, megölök mindenkit, akit lehet. Azt is , aki velem van. :D
Olyan gonosz leszek, hogy a 3-ban még a Reaperek is félni fognak tőlem. -
#18916 Mondom akkor is meghalt! Ugyan azt a bejátszást mutatja mint ha a harcba hal meg. Fekszik a földön és collctorok szaladgálnak, csak a a lábuk látszik. Lehet csak ez az egy videó van, azért. Ez biztos vmi bug lesz :/ -
Chipii #18915 Ja hogy azt is próbáltad. A gond az, hogy ugyan nem írja a játék, de attól, hogy megcsináltad a csapattárs küldiket, még nem teljes a loyalitás. Beszélgess el küldetések között a csapattársaiddal, úgy tudod fejleszteni az irántad való loyalitásukat. Elvileg minden elvégzett küldetés után tovább tudod vinni a velük való beszélgetés fonalát. -
Chipii #18914 Őt küldd vissza, hogy kísérje vissza a legénységet a hajóhoz. -
#18913 Fel nem fogom, h miért hal meg állandóan Mordin Solus! 4-edjére játszottam végig a játékot, de minden egyes alkalommal meghal! Minden kifejlesztve, küldetése megcsinálva. Paragon csík maxon, a renegát az kb 5 mm-re van az első szektor végétől. Voltak esetek amikor tényleg jó volt megnyomni azt a balegér gombot. Ha vissza küldöm a túlélőkkel, meghal. Ha ott marad a többiekkel harcolni, meghal. Ha viszem, akkor én is szívok mert állandóan kifekszik... telesen mindegy hova küldöm, és a végén agyon b@ssza a gerenda. Nem értem már mi ez a bug, komolyan -.-" -
Pares #18912 Meghal az összes Collector mert összeszarják magukat, hogy Schwarzenegger még mindig él. -
#18911 Arra gondoltam, hogy van e olyan hatása, mint a többi fejlesztésnek, hogy ha valamit nem fejlesztek, akkor amikor átmegyek a omega4 en valaki meghal, de akkor kifejlesztem. -
#18910 Nem tudom h érdemese, csak az alap játékom eredeti. Igazából nem nagy szám. Egyedül végig lőni a mapot. Aztán hozni egy döntést ami nem is befolyásolja a végét. Ez a kapocs az ME2-3 között. Ezért is a Cidadellben indul az majd ME3. -
Pares #18909 A gyengélkedő kifejlesztésével semmi sem változik, pusztán lehetőséget kapsz a gyógyításra, ha lemész Chakwashoz a gyengélkedőbe, akkor aktiválhatod, és eltűnnek a hegek. Különben nem nyersz és nem vesztes az ég világon semmit az egésszel, puszta esztétika. Szépfiú vagy terminátor, választhatsz. -
#18908 Most renegát vagyok, és szeretném, hogy a hegek megmaradjanak, ha fejlesztem a gyengélkedőt akkor mindenképpen eltűnnek a hegek ? Illetve mit bukok a végén ha nincs fejlesztve a gyengélkedő ? -
#18907 Azt tervezem megvenni még a 3 demója előtt. Érdemes? Úgy értem sztori meg minden. Ja és ha végig toltam a játékot azt utána is megcsinálhatom free playben? Bár gondolom, lévén utána játszódik meg hát ez a free play lényege. :P
Bár így nem halhat meg Shepard... majd legközelebb csinálok olyat is. :D -
Hoz_Hun #18906 Folytathatod. Persze ha meghalt Shepardod akkor nem, akkor menü. -
Hoz_Hun #18905 Tényleg meghal. Elég ha nem csinálsz semmit, csak muszáj helyekre mész el. Nem fejleszted a Normandyt és a legalkamatlanabb embereket választod a végén a feladatokra. A többit már intézik a Collectorsok. -
#18904 Az utolsó küldetés után ME2benv ugye nem a főmenübe dob ki a stáblista után? Az Arrival dlct legutoljára hagynám ha lehet. -
sanyiiiii #18903 Mindegy hogy elszúrod vagy nem csinálod meg egyátalán, a lojalitás itt nincs túlbonyolítva, igen/nem és kész. Ja igen és a hajó upgradeket ne vedd meg. -
#18902 Hé, hamár így él a topic. Az 1-et most viszem 100% Renegade ponttal, öltem, elszúrtam, stb. Tényleg meglehet csinálni a 2-ben, hogy Shepard meghaljon? Meg kell csinálni a loyality küldetéseseket és elszúrni vagy hagyjam a francba és akkor jobban pikkelnek rám? -
Hoz_Hun #18901 Me2 ben a max szint 30 (ME1-ben 60). De importált karakterrel és/vagy újraindított (ME2) karakterrel egyéb bónuszok is járnak (pénz, erőforrások, képesség, stb). -
bendáj17 #18900 Ha többször végig visszük akkor a max szint 60 ugye? -
sanya200 #18899 30 azt hiszem, de lehet 35 a dlc-miatt emeltek talán már nem emlékszem xd :)