Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Tényleg végig lehet úgy vinni a játékot, hogy Shepard és más mindenki is meghaljon? 😄 Gondolom ez nem lehet nehéz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Utolsó: Beau Garret meg lehetne Miranda.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Olivia szerintem se Ashley-s, inkább akkor már Michelle. Vagy inkább a STV-bõl Roxann Dawson, igen õ tökéletes lenne.
Jude Law-t meg azért mondtam az Illusive Man szerepére, mert aki látta a Gattaca-ban (vagy aki egyáltalán látta a Gattaca-t) tudja mennyire megfelelõ a szerepre: hisz ott is csak ül és dohányzik és közben az összes többi színészt lejátssza.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
ellenben: Justified. egyszerûen... Justified. iszonyatos "kemény" figurát játszik, és elképesztõen jól.
Olivia Wilde szvsz egyáltalán nem hasonlít Ashley-re (inkább akkor már Michelle Rodriguez), meg nekem sokkal inkább nem akciófilmes, hanem "drámai" színésznõnek jött le - ettõl függetlenül pokolian jó színésznõnek. plusz az általa játszott karakterek instant biszexé válnak <#gonosz1>#gonosz1> (The O.C. és House ugyebár...)
"The trees move. Do you not see it?"
Natalie Portman is jó lenne Jack szerepére jaja.
Jude Law-t viszont nem tudom elképzelni az Illusive Man szerepében.
Az Illusive Man egy jó megjelenésû, elegáns, határozott faszi, akibõl sugárzik az élettapasztalat. Jude Law-ról valahogy nem ez jut eszembe.
#Calver
Ha már Timothy Olyphantnál tartunk, én már a Sikoly nemtommelyik részében is csak nevettem rajta, annyira nem lehet komolyan venni negatív figuraként a palit. Az antihero-szerep sem állt neki jól a Hitmanben, a Die Hard 4 meg szerintem csak miatta nem lett igazán jó film.
Olivia Wilde-ot nem tartom túlságosan sokra, láttam eddig 2 filmjét.
Külsõre viszont van egy kis hasonlóság, ezért írtam õt + beugrott a Tron-beli karaktere, és az egész jól állt neki.
Olivia Wilde-ot pedig a játék legidiótább és idegesítõbb karakterével egy mondatban emlegetni szimplán bûn. akkor már inkább Sarah Wayne Callies. (aki a TWD-t nézi, érteni fogja, de finom célzás: fizikai fájdalmat okoz, amikor a képernyõn van)
"The trees move. Do you not see it?"
Jacob: Jamie Foxx nem.
A többi jó.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Anderson is lehetne Keith David is, nem? Bár Freeman se rossz, csak alkatban nincs ott.
Illusive Man, szerintem Jude Law. Miért? Nézd meg az ME3 topicot. 😊
Jack, akár Natalie Portman is lehetne.
Shepard - Viggo Mortensen. Chris Pine-on gondolkodtam még, de kölyök arca van. Egy kis botox meg pici facelift, és tökéletes lenne.
Ashley - Olivia Wilde
Illusive Man - Treat Williams. Facelift meg botox neki is.
Joker - maradna Seth Green.
Miranda - õ is maradna Yvonne Strahovsky.
Jacob - Jamie Foxx
Anderson - Morgan Freeman
Jack - Noomi Rapace. Ez mondjuk nem az én ötletem, de tetszik.
Kasumi - Gong Li
Zaeed - Bruce Willis
Udina - Armin Mueller-Stahl
Dr. Kenson - Helen Mirren
Dr. Ckakwas - Meryl Streep
Kelly Chambers - Scarlett Johansson
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Bocs, közben ami eddig nem volt valamilyen oknál aktív kezelõ, most azzá vált, így egy sor lapát lefeküdt, megnyílt az út tovább...
A dlc-k utolsóját tolom, mivel valaki írta, hogy a Shadow broker a legjobb, hát azt hagytam csemegének. Csakhogy bekövetkezett, amit nem gondoltam volna, megrekedtem. A hajó tetején császkálok keresve a bejáratot. Már közel vagyok a hajtómûhöz, ahol valamiféle szárnyak lebegnek a burkolathoz rögzítve, De innen hogyan tovább? A radar nyila sem nyújt segítséget. Valaki tud segíteni?
Egy barátomnak kéne segítéség a DLC-k ügyében.Neki Steames verziója van de a DLC-ket csak a Bioware honlapról lehet leszedni de onnan meg nem engedi mert az mondja hogy MO. nem támogatott ország.Hogyan lehet akkor szert tenni a DLC-kre?
Elõre is köszi a válaszokat!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Win Vista/7 esetén hasonlóan kell eljárni, de pontosabban nem tudok mondani, mert ezeken az OS-eken nem próbáltam.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.