Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mimasz
Drew Karpyshyn Felemelkedés új könyve melyik könyvesboltban kapható?
Kopiati
Nézni meg😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

PiszkosFred
Igen, megoldhato.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Vraaanyek
Az illusive man egyáltalán nem Jude Law-os, sokkal idõsebb karakter, teljesen más kisugárzása van, és igen, láttam a Gattacát, zseniális film, Jude Law is zseniális színész, de köze sincs hozzá... Miranda meg élõ személyrõl lett mintázva, így nála sem értem, miért akarsz mást, teljesen értelmetlen...ne vedd sértésnek, de elég fura ízlésed van e tekintetben 😛

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Optimus Prime
Én pl. csak augusztusban vettem meg/veséztem ki a játékot. Hardon 50 óra, összes bolygó megnézve, minden apró küldetés. Csak a DLC-k maradtak.
Tényleg végig lehet úgy vinni a játékot, hogy Shepard és más mindenki is meghaljon? 😄 Gondolom ez nem lehet nehéz.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Pretorian
Lassan 2 éves a játék, több DLC nem várható, szóval nem igen van mirõl beszélni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Doom 4
Jó jó nem trollkodni akartam, csak felhívtam a figyelmet, hogy az a topik is pöröghetne egy kicsit. <#wave>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Kopiati
Zaeed = Bruce Willis😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

OFF: szerintem a Karl Urban nagyon gáz

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Optimus Prime
Praetorian olyan szépen felvázolta, a többieket meg csak elragadta a hév. 😄
Utolsó: Beau Garret meg lehetne Miranda.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Doom 4
Am, most mirõl beszéltek? Csak mert úgy tudom, a filmnek van külön topikja...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Optimus Prime
Akkor már Shepard legyen Karl Urban. tudom, hogy nem 100%-ban passzol, de a csávó 100%-ban hozni tudná a formát.
Olivia szerintem se Ashley-s, inkább akkor már Michelle. Vagy inkább a STV-bõl Roxann Dawson, igen õ tökéletes lenne.
Jude Law-t meg azért mondtam az Illusive Man szerepére, mert aki látta a Gattaca-ban (vagy aki egyáltalán látta a Gattaca-t) tudja mennyire megfelelõ a szerepre: hisz ott is csak ül és dohányzik és közben az összes többi színészt lejátssza.

penge96
Úristen 😄 Meryl Streep, Ashleynek meg Olivia Wilde?😄 Hááát...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Calver
Sikoly 2-t ezer éve láttam, abból már semmi nem rémlik. Hitman kimaradt, Die Hard 4-ben pedig nem volt túl emlékezetes...
ellenben: Justified. egyszerûen... Justified. iszonyatos "kemény" figurát játszik, és elképesztõen jól.
Olivia Wilde szvsz egyáltalán nem hasonlít Ashley-re (inkább akkor már Michelle Rodriguez), meg nekem sokkal inkább nem akciófilmes, hanem "drámai" színésznõnek jött le - ettõl függetlenül pokolian jó színésznõnek. plusz az általa játszott karakterek instant biszexé válnak <#gonosz1> (The O.C. és House ugyebár...)

"The trees move. Do you not see it?"

Pretorian
Tényleg maradhatna Anderson Keith David, alkatra is megfelelõbb, és jóval fiatalabb Freemannél.
Natalie Portman is jó lenne Jack szerepére jaja.
Jude Law-t viszont nem tudom elképzelni az Illusive Man szerepében.
Az Illusive Man egy jó megjelenésû, elegáns, határozott faszi, akibõl sugárzik az élettapasztalat. Jude Law-ról valahogy nem ez jut eszembe.

#Calver

Ha már Timothy Olyphantnál tartunk, én már a Sikoly nemtommelyik részében is csak nevettem rajta, annyira nem lehet komolyan venni negatív figuraként a palit. Az antihero-szerep sem állt neki jól a Hitmanben, a Die Hard 4 meg szerintem csak miatta nem lett igazán jó film.
Olivia Wilde-ot nem tartom túlságosan sokra, láttam eddig 2 filmjét.
Külsõre viszont van egy kis hasonlóság, ezért írtam õt + beugrott a Tron-beli karaktere, és az egész jól állt neki.

Calver
ha már úgyis férfi Shepard, mert sajnos várható: Timothy Olyphant. egyszerûen NINCS nála tökösebb választás erre a szerepre. csak aztán nehogy megijedjenek a játékosok, h érzelmet is hallanak Shepard hangjában. <#gonosz1>

Olivia Wilde-ot pedig a játék legidiótább és idegesítõbb karakterével egy mondatban emlegetni szimplán bûn. akkor már inkább Sarah Wayne Callies. (aki a TWD-t nézi, érteni fogja, de finom célzás: fizikai fájdalmat okoz, amikor a képernyõn van)

"The trees move. Do you not see it?"

morcosqtya
Nem rossz, de nem kell megijedni Chris Pine-tól, tökéletes lenne Õ is Shepard-nek.

Jacob: Jamie Foxx nem.
A többi jó.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Optimus Prime
Lehetne Statham is Shepard, csak ugye az akcentusa... 😄

Anderson is lehetne Keith David is, nem? Bár Freeman se rossz, csak alkatban nincs ott.

Illusive Man, szerintem Jude Law. Miért? Nézd meg az ME3 topicot. 😊

Jack, akár Natalie Portman is lehetne.

Pretorian
Ha én castingolnék a Mass Effect 2 filmre, a fõbb emberi szereplõk valahogy így néznének ki:

Shepard - Viggo Mortensen. Chris Pine-on gondolkodtam még, de kölyök arca van. Egy kis botox meg pici facelift, és tökéletes lenne.

Ashley - Olivia Wilde

Illusive Man - Treat Williams. Facelift meg botox neki is.

Joker - maradna Seth Green.

Miranda - õ is maradna Yvonne Strahovsky.

Jacob - Jamie Foxx

Anderson - Morgan Freeman

Jack - Noomi Rapace. Ez mondjuk nem az én ötletem, de tetszik.

Kasumi - Gong Li

Zaeed - Bruce Willis

Udina - Armin Mueller-Stahl

Dr. Kenson - Helen Mirren

Dr. Ckakwas - Meryl Streep

Kelly Chambers - Scarlett Johansson

Köszi a segítséget!Sikerült leszedni õket a haveromnak!
macleody
Nem valószínû, Sean Penn-nek van ilyen hülye haja 😊
Optimus Prime
Hamár Jude Law és a cigarettázó férfi. Nem tudom ki ismeri a Gattaca-t, de aki látta tudja mire célzok ezzel a videóval. Kicsit Illusive Man-es és szerintem a lenti poszteren is Jude van. 😊

Optimus Prime
Pedig egyértelmû. Egész jó szereposztás.

motyodlee
na, örülök! valaki szavak nélkül is érti<#worship><#integet2>

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Jah így már világos. <#vigyor5>
morcosqtya
Illusive man

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Ez most hogy jön ide? <#idiota>
motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Óriási. 😄DDD

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

Megint én,

Bocs, közben ami eddig nem volt valamilyen oknál aktív kezelõ, most azzá vált, így egy sor lapát lefeküdt, megnyílt az út tovább...
Szasz mindenki,

A dlc-k utolsóját tolom, mivel valaki írta, hogy a Shadow broker a legjobb, hát azt hagytam csemegének. Csakhogy bekövetkezett, amit nem gondoltam volna, megrekedtem. A hajó tetején császkálok keresve a bejáratot. Már közel vagyok a hajtómûhöz, ahol valamiféle szárnyak lebegnek a burkolathoz rögzítve, De innen hogyan tovább? A radar nyila sem nyújt segítséget. Valaki tud segíteni?
Optimus Prime
Mikor a honlapra lép válassza az English nyelvet - valamiért kanadai zászló jelöli - és szedje le úgy. Némely DLC nem támogatja a magyar nyelvet, nem tudom ez baj-e neki.

Sziasztok!

Egy barátomnak kéne segítéség a DLC-k ügyében.Neki Steames verziója van de a DLC-ket csak a Bioware honlapról lehet leszedni de onnan meg nem engedi mert az mondja hogy MO. nem támogatott ország.Hogyan lehet akkor szert tenni a DLC-kre?
Elõre is köszi a válaszokat!
ez az de jó hír.

penge96
MASS EFFECT - FELEMELKEDÉS - MEGJELENT

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

koschwarz
ha visszaírod "hu"-ra az értéket, akkor nem. már persze ha felteszed a magyarosításokat azokhoz a dlc-khez, amikhez official nincsen.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lacoka12
ugye ezzel nem lesz angol a teljes játék?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

ok, kösz, rajta vagyok...
koschwarz
hát, ha eredetid van, amihez járt cerberus kód, akkor néhányat megkapsz ingyen a hivatalos oldalról, ott tudod érvényesíteni a kódot. a többit megveheted bioware pontokért. a maradékot, amit a mi régiónkan elvileg nem lehet elérni, letöltöd warez-ben vagy valami olyan megoldás is van állítólag, hogy az elõzõek szerint átírod a nyelvet és akkor nem problémázik a bioware shop...

Lacoka12
köszi

Gondolom 64bites a win7-ed, ez esetben HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\BioWare\Mass Effect 2

DLC-ket honnan lehet? Van valamilyen gyûjtemény?
Lacoka12
win 7 van de nem látam ilyet csak rendszer programok vannak ott HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2

koschwarz
szerintem nincs, de ezt tök egyszerû megcsinálni, ne szarj be. mûködik.

Lacoka12
más megoldás nincs elözöleg nem igy csináltam de már nem jut eszembe

Win XP esetén: Start-->Futtatás, beírod hogy regedit, a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2 útvonalat kell követni. Itt a Language értéket "hu"-ról átírod "en"-re, telepíted a DLC-ket, majd visszaírod az "en"-t "hu"-ra, ezután (ha kell) bemásolod a magyarosítás fájljait a helyükre, és már kész is vagy.
Win Vista/7 esetén hasonlóan kell eljárni, de pontosabban nem tudok mondani, mert ezeken az OS-eken nem próbáltam.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Lacoka12
megmondaná valaki hogyan rakjam fel a angol dlck-et újra raktam a gépet erre azt írja ki hogy nem kompatibilis a verziomal

Palinko
wow most újra játszottam a dlc kel, hát még brutálisabb élmény, jó értelemben 😊
penge96
Ez KURVA NAGY!!!!!! XDDDDDDDD