19778
  • Doom 4
    Ismerem, nem nagyon találtam, de ha lenne időm neki ülnék végig nézni hátha találok olyat ami hasonlít, és tetszik!

Optimus: Köszönöm szépen!
  • ratgab
    A for felesleges, amúgy tökéletes.
  • Ryder62
    Hi. Újabb karikon (pl hd 6-os sorozat ) hogy fut a játék? Olvastam hogy a gém egy fájlban tárolja a karik nevét (vagyis számát) és egy számot rendel melléjük 1-től 5-ig. Ezek a számok határozzák meg hogy milyen grafikával fusson a játék. Na már most az újabb kártyák nem szerepelnek a listában így automatikusan 1-est rendel melléjük. Így tiszta paca halmaz lehet a játék. Persze a fájlt meglehet nyitni notepaddel vagy bármivel de ha szerkesztve lesz, játék induláskor azonnal crash lesz belőle. Vélemény?
  • Evoluti0N
    Nem tudom, h ismered-e a masseffect2faces.com oldalt. Itt megosztatják a játékosok az általuk generált karaktereik arckódját. Hátha megtalálod azt, amit keresel.
  • Optimus Prime
    "Hi! Can you help me to make for a character who's look like Gemma Atkinson and/or Emma Watson?
    Thanks!"

Ez megteszi, szerintem.
  • Doom 4
    Gemma Atkinson és vagy Emma Watson
  • Optimus Prime
    Írd meg az adott személyt és megírom neked.
  • Doom 4
    valaki le tudná irni, ohgy hogy kéne kérnem (angolul) hogy csinálajank nekem egy shepardot aki xy-ra hasonlit?

(Can everybody make a Shepard from XY?)
  • Optimus Prime
    Nálam biztos nem, halálra égette a "szerencsétlent". De röhej, hogy a múltkor haslövéstől meghalt, de most Garus meg nem.
  • Kopiati
    Zaeed "Fucking" Massani:) Kivi leszek mit csinál majd a reaper invázió alatt, talán épp a jól megérdemelt nyugger éveit zavarja ez meg vagy vadászik a Vido-ra tovább:)
  • Pares
    A seggbelövős Zaeed? Irritált? Há' milyen embör vagy Te?
  • Evoluti0N
    Az éneklős száma után Mordin az egyik kedvenc karakterem lett :D
  • Black Hawk
    nem tudom számomra a 3 legközelebb álló karakter az Baka, Kasumi és Mordin
    de például Jack és Zaed kifejezetten irritált
  • Pares
    Aki Zaeedot kinyírta, az egy ***. Ő a legjobb fej az egész játékban.

• simon7108
    már az első rész topicjába írtam,hogy viszem újra a sorozatot.
    a kérdésem az,hogy a Cerberus kódot felhasználhatom még 1x?Mert ugyebár korábban már felhasználtam csak az a baj,hogy nem tudom melyik EA accomon...
    Persze gondolom nem a válasz mert semmi értelme nem lenne.
    Valahogy meg tudom nézni,hogy melyik accomhoz van beírva?Vagy próbálgassam hátha eltalálom?:D
  • Optimus Prime
    Ja igen, mert rádől egy fém oszlop és a heat clip begyújtja az anyagot. Emlékszem van olyan válasz is neki hogy "you deserve it". :D
  • Hoz_Hun
    Semmi gond, simán játsz tovább. Amikor felteszed a DLC-ket akkor rögtön kapsz e-maileket a Normandyn mikor betöltöd az állásodat. Feltéve, ha már eljutottál addig a játékba, hogy elkezdödhessen az adott DLC.
  • Hoz_Hun
    Igazándiból háromféle vége van. Harmadik választásként akár ott is hagyhatod megdögleni Zaeed-et (szarrá ég közben üvölti: SHEPAAAAAAAARD! Aztán még fel is robban).
  • krunyec
    Sziasztok!Tegnap felraktam a ME2-t gameltem vele 2-3 órát,de a dlcket elfelejtettem aktiválni,meg is tettem. A kérdés az hogy kell e újat kezdenem vagy már a dlck aktiválódtak a már megkezdett mentésemben?
  • Optimus Prime
    A paragon záró jelenet picit vicces, a renegade durva.
  • JethroHUN
    2, paragon és renegade
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    megmented a munkásokat vagy hagyjon meghalni őket te elkapod Vito Santiagot. Zaeed így is úgyis lojális lesz.
  • Metalmilitiakid
    nem
  • Black Hawk
    A zaedes küldetésnek csak egyfajta vége van?
  • JethroHUN
    Kizárt dolog.
  • Hoz_Hun
    Nem. Tudtommal nincs átjárás a platformok között.
  • Anthrax
    Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha pc-n van meg 1-2 mentése,hogy történetben folytassam,és a 3ast ps3ra akarom megvenni, a mentéseket átlehet vinni ?
  • JethroHUN
    Az a vicc, hogy ez az 1ben is hiba volt. Csapattárs skilljét megse próbált quickbarra húzni az azonnali fagyás
  • Black Hawk
    nah én viszont most utána mentem a hibának amit írt dll.... felraktam egy régebbi drivert éss nálam ez orvolta a problémát
  • sanya200
    az bug sajnos, nálam is kifagy néha ha a képességeket pakolgatom vagy rendezem át.Ezzel nincs mit tenni patch se nagyon javítja asszem :(
  • Optimus Prime
    Nos, ha még nem tetted a játékot aktiválhatod Originen és beállíthatod a német nyelvet.
  • Black Hawk
    Van valakinek valami tippje ... :S
    Játék közben megnyomom az esc -et pont elosztás meg miegyéb és fogja magát és kidob a játékból az asztalra :S
  • Doom 4
    Retial, de CE szal alapbol is csak angol volt benne (Asszem! De már nem is tudom, hogy volt mert már a javított magyarítást használtam. Gondolom registribe kell valahol...
  • Optimus Prime
    Honnan van meg a játék? Steamen könnyű, Originen ahogy beregisztráltad, retailbe meg... ahogy kapod. :)
  • Doom 4
    Hogy tudom átállítani németre a játék nyelvét? (jangokat és feliratokat 1aránt)
  • sanya200
    Nincsenek meg valakinek a mass effect 2 Lithographs-jai nagy felbontásba?Googliba nem találni.
  • Optimus Prime
    Én sehogy se tudom, mert NEM JELENIK meg Conrad. Annyira tapló voltam vele az 1-ben? Azt mondta "ennek még lesznek következményei". Heh, lehet olyan badass lettem, hogy eltűnt a Galaxis színéről mikor megtudta hogy visszatértem.
  • Pares
    Én ezt a bugot úgy javítottam, hogy a képébe nyomtam a pisztolyt...

Aztán meg gyomorszájon rúgtam... a pultos megtapsolt...
  • Hoz_Hun
    Conrad Vernernek ott kéne lennie. Valóban van egy ismert bug, ami miatt mindegy, hogy mit csináltál vele ME1-ben, a játék úgy kezeli mintha a képébe nyomtad volna a pisztolyt. Arról még nem hallottam, hogy nem jelenik meg Illiumon.
  • JethroHUN
    Mordin nem utána érdeklődik, csak megemlíti h a fajok h vezetik le a streszt stb, csak dicsekszik h más fajok érdeklődte utána régen.
  • Optimus Prime
    Na, wikin megtaláltam a választ a napos dologra:

Shepard goes to speak with the Illusive Man. If the base was destroyed, the star behind the Illusive Man is colored blue. The Illusive Man is furious with Shepard; he tells the Commander that they still have to face the Reapers and that base's technology could have helped humanity.
    If the base was spared, the Illusive Man compliments Shepard's decision, the star behind the Illusive Man is colored red. When their discussion is finished, the Illusive Man grins in quiet contemplation at the hologram of the spared base.

Bár még így is én azon spekulálok, hogy az Illusive Man több, mint aminek látszik. Reaper, collector, indoxtronated egyén, stb. Mondjuk ez csak egy a megannyi dologból, ami a játékok kapcsán érdekel. elég sok variáció van. Még meg kell csinálnom, hogy Shepard meghalljon, hogy mindenkit megmentsek. Meg jól értettem, hogy Mordin érdeklődik irántam annak ellenére, hogy férfi Shepardöm van?

Egyébként nálam volt még egy bug, a bevezetőben Kaiden - ugye Ash-t hagytam meghalni - Ash ruhájában van. :D De később a kolónián már rendes régi kicsit felspécizett ruhájába.