19778
  • Bohusek
    Megint én,

Bocs, közben ami eddig nem volt valamilyen oknál aktív kezelő, most azzá vált, így egy sor lapát lefeküdt, megnyílt az út tovább...
  • Bohusek
    Szasz mindenki,

A dlc-k utolsóját tolom, mivel valaki írta, hogy a Shadow broker a legjobb, hát azt hagytam csemegének. Csakhogy bekövetkezett, amit nem gondoltam volna, megrekedtem. A hajó tetején császkálok keresve a bejáratot. Már közel vagyok a hajtóműhöz, ahol valamiféle szárnyak lebegnek a burkolathoz rögzítve, De innen hogyan tovább? A radar nyila sem nyújt segítséget. Valaki tud segíteni?
  • Optimus Prime
    Mikor a honlapra lép válassza az English nyelvet - valamiért kanadai zászló jelöli - és szedje le úgy. Némely DLC nem támogatja a magyar nyelvet, nem tudom ez baj-e neki.
  • Metontour
    Sziasztok!

Egy barátomnak kéne segítéség a DLC-k ügyében.Neki Steames verziója van de a DLC-ket csak a Bioware honlapról lehet leszedni de onnan meg nem engedi mert az mondja hogy MO. nem támogatott ország.Hogyan lehet akkor szert tenni a DLC-kre?
    Előre is köszi a válaszokat!
  • bendáj17
    ez az de jó hír.
  • penge96
    MASS EFFECT - FELEMELKEDÉS - MEGJELENT
  • koschwarz
    ha visszaírod "hu"-ra az értéket, akkor nem. már persze ha felteszed a magyarosításokat azokhoz a dlc-khez, amikhez official nincsen.
  • Lacoka12
    ugye ezzel nem lesz angol a teljes játék?
  • Bohusek
    ok, kösz, rajta vagyok...
  • koschwarz
    hát, ha eredetid van, amihez járt cerberus kód, akkor néhányat megkapsz ingyen a hivatalos oldalról, ott tudod érvényesíteni a kódot. a többit megveheted bioware pontokért. a maradékot, amit a mi régiónkan elvileg nem lehet elérni, letöltöd warez-ben vagy valami olyan megoldás is van állítólag, hogy az előzőek szerint átírod a nyelvet és akkor nem problémázik a bioware shop...
  • Lacoka12
    köszi
  • sanyiiiii
    Gondolom 64bites a win7-ed, ez esetben HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\BioWare\Mass Effect 2
  • Bohusek
    DLC-ket honnan lehet? Van valamilyen gyűjtemény?
  • Lacoka12
    win 7 van de nem látam ilyet csak rendszer programok vannak ott HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2
  • koschwarz
    szerintem nincs, de ezt tök egyszerű megcsinálni, ne szarj be. működik.
  • Lacoka12
    más megoldás nincs elözöleg nem igy csináltam de már nem jut eszembe
  • ferenc001
    Win XP esetén: Start-->Futtatás, beírod hogy regedit, a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2 útvonalat kell követni. Itt a Language értéket "hu"-ról átírod "en"-re, telepíted a DLC-ket, majd visszaírod az "en"-t "hu"-ra, ezután (ha kell) bemásolod a magyarosítás fájljait a helyükre, és már kész is vagy.
    Win Vista/7 esetén hasonlóan kell eljárni, de pontosabban nem tudok mondani, mert ezeken az OS-eken nem próbáltam.
  • Lacoka12
    megmondaná valaki hogyan rakjam fel a angol dlck-et újra raktam a gépet erre azt írja ki hogy nem kompatibilis a verziomal
  • Palinko
    wow most újra játszottam a dlc kel, hát még brutálisabb élmény, jó értelemben :)
  • penge96
    Ez KURVA NAGY!!!!!! XDDDDDDDD
  • Metalmilitiakid
    Nem tudom volt e már, de ezen besírtam :D

• Optimus Prime
    Egyszerűbb, ha végig járod mind. Ha van valami úgyis jelzi, ha nincs mész tovább. És az 1-el ellentétben itt már tudod mely bolygót/rendszert jártad már végig, melyiket nem.
  • Palinko
    igen, meglett, köszi
  • morcosqtya
    N7 küldetésekre nézz rá a PC GURU végigjátszás végén, ha jól rémlik ott van bolygó/csillagrendszer szintjén a helymegjelölés és az is, hogy mit lehet megszerezni ott (fegyver/páncél fejlesztés, hajófejlesztés, stb).
  • Palinko
    jah, van esetleg valami lista ahol pontosan leírják hol vannak a mellékküldik, és hogyan lehet oda eljutni?
  • Palinko
    köszi, eddig akkor mondta, hogy talált valamit mikor direkt oda irányított a küldi. szal nem hittem ilyen felfedezésből is lehet találni, mert más bolygó amire simán dokkolni lehet azt hiszem már nincs.
  • Evoluti0N
    Gondolom, h maradtak olyan bolygók a játékban, amiket nem fedeztél fel (magyarán mondva nem mentél oda bolygókhoz az űrhajóval és nem írja még a nevüket). Valószínüleg azokon maradtak mellékküldik, mivel az összes mellékküldi megcsinálásval fizikai képtelenség 24 óra alatt végigjátszani a játékot :D. Azt ajánlom, h látogass meg minden bolygót és ahol azt mondja EDI, h "Anomaly detected", ott találsz mellékküldit. :)
  • Llew
    Kicsit vissza kell olvasni, nem csak az utolsó oldal bejegyzéseit megnézni, de azért leírom újra:
    az elején a játék indításnál a felugró ablakban rögtön egyel lejjebb van a "Beállítások" rész. Azon belül meg ott van, hogy Save Games. Arra katt és megkeresed az első rész mentéseit. XP alatt a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dukumentumok\Bioware\Mass Effet\Saves mappát kell keresni. A többit csinálja magától.
  • Bohusek
    kösz, megpróbálom
  • Palinko
    én így oldottam meg 2 napja
  • Evoluti0N
    Amikor elindítod a játékot és kijön a kis ablak, akkor ott rámész a beállításokra. Kiválasztod a legutolsó opciót, ráklikkentesz a mentések másolására és kiválasztod a me 1 mentés mappáját és ezután jónak kéne lennie.
  • Bohusek
    ok, játékon kívül hogyan, mert mint mondom, a belül felajánlott alapból nem ad semmit, nem találja
  • Palinko
    nem tudom én játékon kívül oldottam még meg. a beállításoknál meg lehet mikor jön a választási képernyő.
  • Bohusek
    Üdv mindenkinek, aki szereti

Most fejeztem be az 1-et és kezdeném a másodikat. Előre féltem, hogy gondom lesz a karakterátvitellel, de amikor az első rész uninstaljánál rámkérdezett, én örömmel hagyattam meg velel a beállítások és a mentés fájljait. Erre, amikor a 2-esnél kérem, hogy importálja az ME1 karaktert, egy üres képernyő fogad. Megpróbáltam, a docu könyvtárban a Mass Effect könyvtárban maradt cuccokat átmásolni, de így sem. Most akkor mit nem csinálok jól? Kérem, segítsetek!
  • Palinko
    jah és mellék küldiket lehet még felvenni? mert van olyan érzésem már mind megvan, fellegvárban ,omegán, meg ahol az árnybróker van (Illinois ) ott sincs új küldi. bányászat nem áll legjobban de nem hiszem hogy van kedvem mindent kimaxolni :D
  • Palinko
    mondjuk én is inkább vagy nem fordítottam volna, de jobb így mintha röfögő lett volna a neve mondjuk :D
  • morcosqtya
    Itt a grunt nem csak tulajdonnév egyébként. (egyfajta katonát is jelent)
    A sztoriban leírja miért azt kapja/kéri magának, okkal van.
  • ratgab
    Újabb példa a magyar fordítók baromságaira (tisztelet a kivételnek). Egyébként mi a rézfánfütyülő istennek kell tulajdonneveket lefordítani?
  • morcosqtya
    Tippek és trükkök: murva magas renegát/példakép pont kell a végére (nem nehéz elérni)...
  • Calver
    hát még ha ezt láttad volna...
    vicces dolog tud lenni a diszlexia, de ez kurvára fájt...

Baka mondjuk szerintem ötletes (még ha kicsit furcsa) fordítás, mondjuk a magyarítás egészének minőségéről fingom sincs, én spec angolul toltam.