19778
-
Bohusek #18698 Megint én,
Bocs, közben ami eddig nem volt valamilyen oknál aktív kezelő, most azzá vált, így egy sor lapát lefeküdt, megnyílt az út tovább... -
Bohusek #18697 Szasz mindenki,
A dlc-k utolsóját tolom, mivel valaki írta, hogy a Shadow broker a legjobb, hát azt hagytam csemegének. Csakhogy bekövetkezett, amit nem gondoltam volna, megrekedtem. A hajó tetején császkálok keresve a bejáratot. Már közel vagyok a hajtóműhöz, ahol valamiféle szárnyak lebegnek a burkolathoz rögzítve, De innen hogyan tovább? A radar nyila sem nyújt segítséget. Valaki tud segíteni? -
#18696 Mikor a honlapra lép válassza az English nyelvet - valamiért kanadai zászló jelöli - és szedje le úgy. Némely DLC nem támogatja a magyar nyelvet, nem tudom ez baj-e neki. -
Metontour #18695 Sziasztok!
Egy barátomnak kéne segítéség a DLC-k ügyében.Neki Steames verziója van de a DLC-ket csak a Bioware honlapról lehet leszedni de onnan meg nem engedi mert az mondja hogy MO. nem támogatott ország.Hogyan lehet akkor szert tenni a DLC-kre?
Előre is köszi a válaszokat! -
bendáj17 #18694 ez az de jó hír. -
#18693 MASS EFFECT - FELEMELKEDÉS - MEGJELENT -
#18692 ha visszaírod "hu"-ra az értéket, akkor nem. már persze ha felteszed a magyarosításokat azokhoz a dlc-khez, amikhez official nincsen. -
#18691 ugye ezzel nem lesz angol a teljes játék? -
Bohusek #18690 ok, kösz, rajta vagyok... -
#18689 hát, ha eredetid van, amihez járt cerberus kód, akkor néhányat megkapsz ingyen a hivatalos oldalról, ott tudod érvényesíteni a kódot. a többit megveheted bioware pontokért. a maradékot, amit a mi régiónkan elvileg nem lehet elérni, letöltöd warez-ben vagy valami olyan megoldás is van állítólag, hogy az előzőek szerint átírod a nyelvet és akkor nem problémázik a bioware shop... -
#18688 köszi -
sanyiiiii #18687 Gondolom 64bites a win7-ed, ez esetben HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\BioWare\Mass Effect 2 -
Bohusek #18686 DLC-ket honnan lehet? Van valamilyen gyűjtemény? -
#18685 win 7 van de nem látam ilyet csak rendszer programok vannak ott HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2 -
#18684 szerintem nincs, de ezt tök egyszerű megcsinálni, ne szarj be. működik. -
#18683 más megoldás nincs elözöleg nem igy csináltam de már nem jut eszembe -
ferenc001 #18682 Win XP esetén: Start-->Futtatás, beírod hogy regedit, a HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BioWare\Mass Effect 2 útvonalat kell követni. Itt a Language értéket "hu"-ról átírod "en"-re, telepíted a DLC-ket, majd visszaírod az "en"-t "hu"-ra, ezután (ha kell) bemásolod a magyarosítás fájljait a helyükre, és már kész is vagy.
Win Vista/7 esetén hasonlóan kell eljárni, de pontosabban nem tudok mondani, mert ezeken az OS-eken nem próbáltam. -
#18681 megmondaná valaki hogyan rakjam fel a angol dlck-et újra raktam a gépet erre azt írja ki hogy nem kompatibilis a verziomal -
#18680 wow most újra játszottam a dlc kel, hát még brutálisabb élmény, jó értelemben :) -
#18679 Ez KURVA NAGY!!!!!! XDDDDDDDD -
#18678 Nem tudom volt e már, de ezen besírtam :D
-
#18677 Egyszerűbb, ha végig járod mind. Ha van valami úgyis jelzi, ha nincs mész tovább. És az 1-el ellentétben itt már tudod mely bolygót/rendszert jártad már végig, melyiket nem. -
#18676 igen, meglett, köszi -
#18675 N7 küldetésekre nézz rá a PC GURU végigjátszás végén, ha jól rémlik ott van bolygó/csillagrendszer szintjén a helymegjelölés és az is, hogy mit lehet megszerezni ott (fegyver/páncél fejlesztés, hajófejlesztés, stb). -
#18674 jah, van esetleg valami lista ahol pontosan leírják hol vannak a mellékküldik, és hogyan lehet oda eljutni? -
#18673 köszi, eddig akkor mondta, hogy talált valamit mikor direkt oda irányított a küldi. szal nem hittem ilyen felfedezésből is lehet találni, mert más bolygó amire simán dokkolni lehet azt hiszem már nincs. -
Evoluti0N #18672 Gondolom, h maradtak olyan bolygók a játékban, amiket nem fedeztél fel (magyarán mondva nem mentél oda bolygókhoz az űrhajóval és nem írja még a nevüket). Valószínüleg azokon maradtak mellékküldik, mivel az összes mellékküldi megcsinálásval fizikai képtelenség 24 óra alatt végigjátszani a játékot :D. Azt ajánlom, h látogass meg minden bolygót és ahol azt mondja EDI, h "Anomaly detected", ott találsz mellékküldit. :) -
Llew #18671 Kicsit vissza kell olvasni, nem csak az utolsó oldal bejegyzéseit megnézni, de azért leírom újra:
az elején a játék indításnál a felugró ablakban rögtön egyel lejjebb van a "Beállítások" rész. Azon belül meg ott van, hogy Save Games. Arra katt és megkeresed az első rész mentéseit. XP alatt a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dukumentumok\Bioware\Mass Effet\Saves mappát kell keresni. A többit csinálja magától.
-
Bohusek #18670 kösz, megpróbálom -
#18669 én így oldottam meg 2 napja -
Evoluti0N #18668 Amikor elindítod a játékot és kijön a kis ablak, akkor ott rámész a beállításokra. Kiválasztod a legutolsó opciót, ráklikkentesz a mentések másolására és kiválasztod a me 1 mentés mappáját és ezután jónak kéne lennie. -
Bohusek #18667 ok, játékon kívül hogyan, mert mint mondom, a belül felajánlott alapból nem ad semmit, nem találja
-
#18666 nem tudom én játékon kívül oldottam még meg. a beállításoknál meg lehet mikor jön a választási képernyő. -
Bohusek #18665 Üdv mindenkinek, aki szereti
Most fejeztem be az 1-et és kezdeném a másodikat. Előre féltem, hogy gondom lesz a karakterátvitellel, de amikor az első rész uninstaljánál rámkérdezett, én örömmel hagyattam meg velel a beállítások és a mentés fájljait. Erre, amikor a 2-esnél kérem, hogy importálja az ME1 karaktert, egy üres képernyő fogad. Megpróbáltam, a docu könyvtárban a Mass Effect könyvtárban maradt cuccokat átmásolni, de így sem. Most akkor mit nem csinálok jól? Kérem, segítsetek! -
#18664 jah és mellék küldiket lehet még felvenni? mert van olyan érzésem már mind megvan, fellegvárban ,omegán, meg ahol az árnybróker van (Illinois ) ott sincs új küldi. bányászat nem áll legjobban de nem hiszem hogy van kedvem mindent kimaxolni :D -
#18663 mondjuk én is inkább vagy nem fordítottam volna, de jobb így mintha röfögő lett volna a neve mondjuk :D -
#18662 Itt a grunt nem csak tulajdonnév egyébként. (egyfajta katonát is jelent)
A sztoriban leírja miért azt kapja/kéri magának, okkal van. -
ratgab #18661 Újabb példa a magyar fordítók baromságaira (tisztelet a kivételnek). Egyébként mi a rézfánfütyülő istennek kell tulajdonneveket lefordítani? -
#18660 Tippek és trükkök: murva magas renegát/példakép pont kell a végére (nem nehéz elérni)... -
#18659 hát még ha ezt láttad volna...
vicces dolog tud lenni a diszlexia, de ez kurvára fájt...
Baka mondjuk szerintem ötletes (még ha kicsit furcsa) fordítás, mondjuk a magyarítás egészének minőségéről fingom sincs, én spec angolul toltam.