Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
6916 Dume Dr
Malibu, CA 90265, USA
"The trees move. Do you not see it?"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Az én Shepradöm. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
elsõ részben amúgy Vanguard (ami kettõben nevetséges) meg Infiltrator (ami ász maradt) a két nyerõ, attól függõen h ki mit preferál - mindkettõ pofátlanul erõs, bár nekem a Vanguard sokkal szórakoztatóbb volt mindig <#vigyor1>#vigyor1>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
amíg cooldown-ok pörögnek addig meg mehet a golyózápor... na meg az, h még fedezékbe se úgy futsz, h majd onnan lövöldözöl ki, hanem mehet közben visszakézbõl pofáncsapod az ellenfeleket egy warp-al - ami leírva nem hangzik nagy extrának, de nagyon kielégítõ látni futás közben a repülõ kék gömböt és a nyekkenõ ellenfelet <#vigyor1>#vigyor1>
többi kasztnak is mondjuk vannak vicces kis dolgai, Infiltrator a másik amivel huzamosabb ideig játszottam, az meg ennek a tökéletes antitézise, aki nyugodtan lapít fedezékben, néha kidob egy-egy ajándékcsomagot és a legnagyobb félelme a világon annyi, h kifogy a lõszerbõl <#idiota>#idiota>
nem tudom, én próbálkoztam már az elsõ részben is karaktergenerálással, de egyik sem jött be annyira, mint a default arc 😄
hozzáteszem (tényleg minden akciójátékos múltam ellenére is) számomra ebben a játékban egyébként pont a harcok a legunalmasabb részek. sokkal jobban bírom a párbeszédeket, a küldetések felkutatását, a mászkálást a helyszíneken, meg a választásokat.
kicsit emiatt "félek" is a 3. résztõl, mert a videók alapján eddig úgy tûnik, szinte csak ratatata-bummbumm lesz, de azért bízom az epikus történetben 😄
szóval nem, szvsz egyáltalán nem mindegy, teljesen más lesz a játékmenet egy Sentinel-el (mintha egy atipikus mágust alakítanál valami másban, miután felszívott egy kád kokót) vagy egy Soldier-rel (Serious Sam, nagy adag lítium után). persze ízlések és pofonok - végigtoltam 3 kaszttal (a többit meg bottal se), ebbõl nekem baromira az jött le, hogy Soldier-rel minden helyzet megoldása ugyanaz - hagyd, hogy a fegyvered beszéljen, ami csak egy, nagyon-nagyon hangos szót tud, de legalább azt képes érthetõen többször elismételni. nekem kevés, na.
õszintén: nem mindegy milyen kaszttal vagy? mivel lehet két társad, így pl. az egyik biotikus, a másik mérnök, és te adhatod ki az utasításokat, játékmenet szempontjából pont olyan az egész, mintha te egyben katona mérnök és bio is lennél.
csak Soldier használhatja, õk választhatják a játék egy pontján... bár szvsz nem nagy szám, elképesztõen pontatlan, Vindicator/Mattock sokkal durvább seggszétrúgást tud összehozni. na meg az sem segíti a publicitását, hogy csak a játék legunalmasabb kasztja durroghat vele.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
"Everything that happens, happens for a reason"
anti hero
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A mestertolvaj képességnél egészségbónusznak ilyet ír ki: +