19778
  • Optimus Prime
    Az összes játékban létező küldetést meg lehet csinálni előtte. ÉN megcsináltam, meg a fél Galaxist kibányásztam. Nem is tudom fél milliós, milliós egységbe voltak az erőforrásaim. :D
  • Hoz_Hun
    Legion loyalitás küldijét valóban meg lehet csinálni az elrablás előtt. Ezzel együtt nekem volt olyan, hogy az elrablás után csináltam meg Legion küldijét és nem emlékszem, hogy oda veszett volna a legénység fele.
  • Kindred Blades
    Hagyd a Reaper Identify Friend/Foe rendszer megszerzésé, amíg meg nem csináltál minden más küldetést, amit meg akartál csinálni. Elmész, IFF-et felmarkolod, nem nézel a csillagtérképre, hanem egyből lemész a bádogemberhez, aktiválod, s egyből beszélsz vele újra - ekkor megadja a Loyalty missiont, s a legénység elrablása nem történik meg, amíg azt be nem fejezted.
    Tíz különböző mentéssel teszteltem, ebből tízszer működött is. :)

Egyébként a loyalty mission nem feltétlenül szükséges a Legion életben tartásához, a 4 pontot érő karakterek a Hold the Line szekcióban bőven kiegyensúlyozzák azt az egy pont veszteséget, a trükkje az, hogy ne küldd veszélyes területre, ahol a nem lojális karakterek elpatkolnak.
  • simon7108
    Ebben sem stimmel minden.azt irja,hogy a omega rele megnyitasa utan ha elmegyek meg egy kuldire a legenyseg fele meghal,de akkor,hogy csinaljam meg legion lojalitas kuldijet?
  • Kindred Blades
    Az Advanced traininggel a választható extra képességet cserélheted ki egy másikra, a retrain powers (vagy valami ilyesmi) opcióval pedig a pontokat oszthatod el újra.
  • Metalmilitiakid
    Valaki erre a kérdésre tudja a választ ?
  • Kindred Blades
    Ím, az összes válasz:
    http://img203.imageshack.us/img203/3025/suisidemissionfinal8.jpg

Több ember közös gyermeke, én is dolgoztam vele.
    Egyetlen ponton hibás, a The Long Run szekcióban az esetleges halottaknál Samara és Jacob neve fordítva lett felírva, halál terén az utóbbi élvez prioritást.
  • Hoz_Hun
    De, onnan. :D
  • mike01010101
    Ez miből derül ki? (remélem nem a Shadowbroker dlc-ből)
  • Hoz_Hun
    Jó hogy tizen nem tudom hány végigjátszás után lettem figyelmes arra, hogy kiderül, hogy Wilson, a Lasarus Projekt orvosi tisztje, akit Miranda agyonlő az elején, úgy volt áruló, hogy a Shadow Broker beépített embere volt. Mármint az volt számomra új, hogy a Shadow Broker embere volt.
    Mindig találok valami újat. :)
  • Optimus Prime
    Előtte is, utána is.
    Better safe then soory. :)
  • simon7108
    Mikor mentsem el a kuldetes elott ha esetleg elcseszném?még az IFF megszerzese elott vagy eleg utana?
  • Optimus Prime
    Nekem a Legion küldije, mikor először mentem még az IFF-es dolog előtt volt. Úgy értem még nem dobozolták be a legénységem. :D Furcsa is volt, mert én elsőre mindent kimaxoltam. Minden upgrade, loyality küldetés - a lehető legjobb megoldással - és persze minden egy fellelhető rendszer küldetése megvolt. Meg persze a free DLC-k, a többi nincs meg.
    De a lényeg. Én a végső csatába jó voltam. A csőbe én Thane-t küldtem, gondoltam jól tud surrani, nem zavarja hő, hisz száraz. Mégis az ajtónál mikor csukjuk be fejbe lövik. :S Gondoltam Zaeed-ot kellett volna küldenem. De a következő áldozat épp ő volt, asszem a fire team vezetéséét bíztam rá, mikor szintén ajtónál jönnek befele amolyan last minute-ben ugye jön pár sorozat és ő fogja fel. Motyog valamit, és kampec. Ezen röhögtem, mert ugye fejbe lőtték és túlélte, de egy vacak has lövéstől meghalt. A túlélőket azt hiszem Mordinnal küldtem vagy... Jack-kel, inkább Jack. Az erőteret meg ugye Samara-ra bíztam, az igazira. A végén Legion és Grunt volt a társam.

A mostani genya menetemben Talit magamra haragítottam, Legiont odaadtam kékszeműnek. Mivel Lazy Shep nagyon lazy volt semmilyen upgrade-em nem volt, kivétel a sajátjait. A loyality küldetéseket Tali kivételével megcsináltam, a lehető legszemetebb módon. A nagy csatában meghalt Thane, Jack és Tali. A túlélők mellé senkit nem adtam, de nem is siettem értük. A csőbe Mordint küldtem ,szintén fejlövés. A fire teamet Garus vezette, ő túlélte a haslövést. Az erőteret Barbira bíztam, Jacob bele is halt. A végső csatában voltam... Zaeed és Garus? Vicc, de nem ugrik be, azon voltam hogy mindenkit kicsináljak, még Shepet is. :D
  • simon7108
    am megpróbáltam felidézni korábban,hogy csináltam.leírom hátha ti tudjátok,hogy ezzel túlélhető e mindenki.
    na.paragon voltam,mindenki lojális és minden fejlesztés meg volt a hajón.
    a sorrendre már nem emlékszem,hogy-hogy vannak a szakaszok.
    legiont küldtem a csőbe,Garrus vezette mind a 2x a csapatot,Grunt ment vissza,Samara csinálta az erőteret és a végén Tali és Mordin volt velem.így lehetséges a túlélés?:D mert asszem így volt,de közel sem biztos.
    és még valami.utána olvasgattam és azt írták,hogy Legion lojalitás kuldijét nem adja rögtön a bekapcsolása után.na de ha csak 1 kuldit lehet megcsinálni az IFF megszerzése után,hogy tudnám megcsinálni?(erre már nem emlékszem)mert 1 kuldi után elméletileg elrabolják a legénység egy részét és akkor ha nem megyek rögtön meghalnak.na de Legion meg nem adja a küldit.
  • simon7108
    persze már nem tudom,hogy hol volt leírva ez és az a baj.
  • simon7108
    de ez az,hogy itt is az van írva,hogy Mordin ideális a csapatba is:D
    "Ideal: Squad members that are loyal to you and are less suited for defensive tasks such as Mordin, Jack, Kasumi, and Tali. "
    Itt nincs köztük sem Zaeed sem Grunt sem Garrus ergó Mordin is jó a végső csatában a csapatba nem?Na meg valakinek meg kell védenie azokat is akik mennek vissza a hajóra.Azért meg kell vallani,hogy erre Grunt alkalmas:D
    Amikor először játszottam megjelenéskor találtam egy magyar leírást arról,hogy kit hová kell küldeni a 100%-os túlélésért.Nem az volt leírva,hogy ki ideális hanem,hogy az adott személy kikett vitt és úgy túlélte Paragon karival úgy,hogy mindenki lojális volt.
  • Calver
    gyakorlatilag meg nem, itt van leírva hogy működik
  • Metalmilitiakid
    Én azt figyeltem meg, hogyha mindenkit max hp ra pontozok sebzés vagy töltődés helyett akkor simán megmaradnak.
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mordin és Jack a két legrosszabb harcos (végén a védekezés szempontjából nekik van a legkisebb... védelmi értékük?), és ezzel lerontják nem csak a saját - azzal nincs gond, mehet mindkettő a darálóba - de a csapatod védőinek túlélési esélyeit is. ezért szokták visszaküldeti a hajóra a legénységgel, ellenben a tápos harcosokkal - Grunt, Zaeed, társai.
  • Metalmilitiakid
    Én minden egyes alkalommal a Bakát küldtem, soha nem volt vele baj.

Más: Kezdtem most egy 2. jófiú és kaptam alapból egy plusz választható képességet, most ha megcsinálom a haladóképzést, akkor ezt a képességet cserélem ki egy másikra vagy kapok egy új képességet ?
  • Doom 4
    Igen a vissza küldéshez mordin a legalkalmasabb. Feltéve ha nem akarod magaddal vinni...
  • Metalmilitiakid
    Mordint én is magammal vittem, jó dolog, hogy tud pirózni, oké hogy van torzítás de korántsem olyan hatékony
  • simon7108
    azt írja,hogy Mordin-t ideális visszaküldeni a hajóhoz.biztos ez?
    mert ha emlékeim nem csalnak ő jobb ha a csapatomban van a végső csatánál.
  • Doom 4
    Wiki
  • simon7108
    hogy keressek rá?mit írjak be?
  • Optimus Prime
    Ha tudsz angolul az angol Wikiben ott van minden.
  • simon7108
    valaki leírná nekem PM-ben,hogy kiket kell hová küldeni a végső küldetésben ahhoz,hogy mindenki túlélje?(akkor ha mindenki lojális)
  • Optimus Prime
    Én a végletek mestere vagyok. Megcsináltam az 1-et 100% paragonra, de 100% renegadere is. A 2 rendszere kicsit komplexebb, hiába vagy angyal néha becsúszik pár renegade pont, de lehet akár mekkora tapló pár paragon pont csak becsúszik.
    Engem legutóbb az izgatott min változtat a két oldal és meddig lehet elmenni. hát a 2-ben nem sok ismerőssel találkoztam így, szinte mindenkit megöltem. Még Chorbant is.
  • simon7108
    valahogy nekem sem megy,hogy rossz legyek:D
    még többszöri végigjátszásra sem tudom rászánni magam,hogy ne a jót válasszam.az első részben fullra példakép voltam 0 renegáttal.
    itt is már majdnem teli van a példakép.viszont itt van renegátom is.akaratlanul is kaptam néhány pontot...
  • Evoluti0N
    Kicsit off, de még a SWToR-ban is light side sith vok :D
  • Optimus Prime
    Igen Iliumon lehet vele (is) találkozni, más ME1-es karakter is feltűnik ott. Én az 1-be legutóbb úgy csináltam, hogy megölték egymást Anoleiassal. :S
  • Evoluti0N
    Ezt mondom éppen. Hogy újra játszom az első részt, mondja a szöveget és eszembe jut, h jé tényleg a második részben meghív egy italra. Vagyis segíteni kell neki, de tulajdonképpen meghív egy italra :)
    Ja és én se tudom, h milyen jó kis cuccot lehet kapni, mert nem vertem át (egyszer se).
    Egyszerűen nem tudom rávenni magam, h gonoszkodjak. Ez miatt végigjátszottam 4x ugyanazzal a végkimenetellel, de nem zavar :D
  • vg
    Második részben is lehet neki segíteni, vagy átverni és akkor lesz jó kis cuccod(azt nem tom mi, mert én nem vágtam át).
  • Evoluti0N
    Heh, újra elkezdtem az első részt és Noverián ha segítünk letartóztatni a salarian igazgatót vagy mit, akkor azt mondja a csaj, h ha később még találkozunk valahol az univerzumban akkor meghív egy italra. Na és mi történik a 2. részben? :) Ezért jó végigjátszani ismét az elsőt a második után. Olyan, mint amikor az ember újból megnéz egy filmet és meglát, észrevesz olyan dolgokat, amiket előtte nem :)
  • Optimus Prime
    Én Legiont egyből átadtam a Cerberusnek a creds-ért. Akkor mi lesz? Meg Grunt-ot se olvasztottam ki, ha ott hagyom a 3-ban is ott találom?
    Egyébként, ha nem mész a többik után azonnal páran meghalnak, én most direkt időztem, de így is egy darabban maradtak. Igaz visszaúton nem küldtem velük senkit, szóval mind meghaltak. XD
    Igen, én vagyok Lazy Shepard és úgy nézek ki, mint Schwarzi a T2-ben. :D
  • Fpocok
    Azt hiszem az még belefér. Csináld meg a lojalitást mindenkinél.
  • vg
    Szerintem még simán elviheted Legion-t Tali küldetésre is, lesz ott aztán nagy buli miatta.
  • Cef
    Úgy rémlik, hogy egyetlen egy küldetést még nagyon gyorsan le lehet zavarni,de azért tarts meg egy mentést a biztonság kedvéért :D
  • simon7108
    ha megvan a Reaperről az IFF akkor utánna rögtön át kell mennem az Omega relén ha azt akarom,hogy mindenki túlélje?
    mert ha nem csak az emlékezetem az utolsó csapattagnak csak az IFF után lehet megcsinálni a lojalitás küldijét(a Geth-nek).
    Vagy rosszul emlékszem?mert ha rögtön menni kell akkor azért fog meghalni mert nem lojális.ha meg megcsinálom akkor meg azért hal meg valaki mert nem mentem rögtön.
    pedig 2 éve tuti,hogy mindenki túlélte csak az a baj,hogy nem emlékszem:D
  • zsotesz
    nekem hd6950-el tökéletesen fut