Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
persze, de ettõl még nem egyértelmû, hogy milyen "katasztrofális" is lehet a döntésed következménye.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Szerintem úgy értette, hogy mielõtt az IFF-es küldire megy az elõtt nincs figyelmeztetés. Ha oda elment és nincsenek meg a lojális küldetések akkor bizony pápá bajtársak egy része.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Metalmilitiakid
oké, köszi!

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Figyelmeztet a játék, rákérdez hogy hé haver nem akarsz egész véletlenül most rögtön utánuk menni?

koschwarz
ez az egy dolog nem tetszett a 2-ben, hogy ha ezeket nem tudod, akkor tulajdonképpen eléggé el is lehet cseszni a játékodat. nem szeretem, amikor egy elvileg szabadon ide-oda mászkálós, küldetésfelvevõs játékban "elcseszheti" az ember pont a fõküldetést, mert egyébként kényelmesen teljesíti a mellékküldetéseket.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Ez az IFF megszerzéséhez van scriptelve. Ugyanis amikor beszerelik a Normandy SR-2-be, aktivál egy jeladót, amit a Collectorsok vesznek. Így találják meg a Normandy-t és rabolják el a legénységet. Amig azt a küldetést meg nem csinálod nincs veszélyben a legénységed.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

SgtMathias
Itt az egész szépen le van írva (persze angolul), hogy ki mi alapján halhat meg.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Nem loyalty missionhöz kötõdik, hanem fõszálhoz. Ennél többet nem akarok elárulni, mert kis logikával könnyen kitalálható.
Optimus Prime
Én azonnal a többiek után mentem, lévén már egyetlen küldetés, ismeretlen bolygó se maradt. Tudnám is Shepard miért pakolt fel mindenkit és húzott el. A Miranda-Jack vitába én már nem emlékszem mit válaszoltam, de mindkettõ meg maradt lojálisnak.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

azért arra kíváncsi leszek, hogy a 3-ban lesz-e hátrányom abból, hogy a legénység odalett, ill. mordin és baka is meghalt

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

asszem nekem akkor rabolták el a legénységet amikor mentem Talival a flottájához a bíróságra...

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

Metalmilitiakid
ja igen, melyik küldi után rabolják el õket ? csak hogy ne essek ugyanebbe a hibába és hamarabb legyenek meg a mellékküldik.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

elmegy a p*csába :D akkor lehet scannelgetni a tetves bolygókat...ajj de utálom:@ :D

We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !

wesker24
Igen miután elrabolták ha nem mész értül azonnal annak a legénységed issza meg a levét !
akkor lehet hogy az elrablásuk egy adott küldihez van kötve, vagy csak egy adott küldetésszám után jelentkezik? o.O

wesker24
Ott buktad el az egészet nálam amikor elrabolták öket azonnal mentem értük ! :D
oh...amikor elrabolták õket akkor még vígan a hûségükért kolbászoltam a galaxisban mondván: "jól elvannak ott a turmixolós kabinban, majd megvárnak" :D

Metalmilitiakid
elviekben talán az, hogy vagy egyet sem vagy max 3 küldetést hajtasz végre az elrablásuk után. pontosan nem emlékszem a számra, de ez a lényeg, hogy minél hamarabb utánuk kell menni.

ja meg még egy: hogy tudom nem meghalasztani Kelly-t? gondolom azt már nem a végén kéne helyre hozni :D

Srácok, van valami ötletetek hogy miként nyerhetném vissza Jack lojalitását? anno ott vesztettem el, mikor épp Mirandával marták egymást én meg Miri mellett álltam ki...csak azért probléma, mert próbálgatom az utolsó küldetést többféleképpen, és értelemszerûen ha fõ feladatot adok neki(pl vigyen minket a biotikus bubiban a legyek miatt) akkor nem csak õ hanem más is megpusztul, de most elõjött egy olyan problémám, hogy pl mindig Solust szoktam a civil kísérethez berakni...és most meghalt õ is, meg Jack is...elképzelhetõ hogy ez valami random szerint megy a gépnél h "na most megdöglesztem"??

Van rá valami "gyógymód", mert ha lemegyek hozzá a hajó seggébe, akkor behoz két szürkét hogy "suttogó propaganda" meg nemtom mi a másik hirtelen, de mind a kettõ szürke...a példakép státuszból kb 2 mm hiányzik, a renegát az totálisan alacsony...elképzelhetõ hogy ott a probléma? Kipróbáltam hogy mi van ha dobom Mirandát, de semmi se változott...bármi ötlet? ^^

SgtMathias
Ha mindig ugyanott akad ki akkor talán a telepítés a rossz és újra kellene rakni, de egy videokártya driver frissítés is ajánlott lehet.

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Metalmilitiakid
Olyan problémán lenne a játékkal, hogy amikor megyünk be kihozni Mordint a karantén zónából, ahogy elõször találkozunk a vorchakkal vagy a harc legelején már egybõl vagy néha csak a végén, de beakad a hang megáll a kép és mintha átváltana 16 bit be, mert sok szín lilává válik benne. Tudok nyomni ctrl+alt+del t reagál rá, mert villan a kép és megjelenik az egér, de maga a feladatkezelõ vagy ilyesmi nem jön be így csak a reset segít. A gépem bírja, mert FullHD maxon megy 50 fps fölött, illetve már anno végigtoltam rosszabb géppel és semmi baj nem volt, de most ezt csinálja. Win7 32 bit em van. Elõre is köszi ha tudtok valami segítséget adni.

Butaságokat azért ne beszéljünk! Nemhogy alapfokú, de még közepes nyelvtudással sem értesz meg mindent a játékban.

Ettõl függetlenül magyar felirattal játszani nagyon béna lehet ezt a játékot, bár szerintem mindegyiket. Egyszerûen idétlen.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Optimus Prime
Mondjatok még egy játékot, ahol csillagtérképet vehetsz a taxiállomás mellett. :)

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Illiumon a taxiállomás mellett.
Marci0115
hol lehet venni csillagtérképeket a játékban? valahol olvastam ilyesmirõl

akinek esetleg megvan feldobná vhova õket?nekem az evolution 2. része az utolsó ami megvan.A MassEffect.hu-ról nem lehet leszedni mert a megaupload-ra van felrakva ott és az ugye meg nem elérhetõ :(

Olvastam párhónappal ezelõtt hogy mike le fogja fordítani, csak sok volt a dolga, de eddig nem láttam semmi fejleményt az ügyben. Egyébként a masseffect.hu fórumán van egy srác aki fordítgatja a képregényeket, most éppen azt hiszem az Invasiont.
sziasztok, rég jártam már erre nagyon xd
csak kérdezném hogy képregény ügyben van vmi fejlemény?
ha jól emlékszek ezt olvastam útoljára magyarul
Mac Walters - Mass Effect Evolution 2.
kész van esetleg a többi rész?

Mass Effect 2 bemutató 2. rész
Mass Effect 2 2. rész - Akcióba lendülés és értékelés
http://www.youtube.com/watch?v=Tgdn40SoNL8
Mass Effect 2 1. rész - Általános bemutató és irány a Normandia 2

Sziasztok. Próbáltam firkantani egy Mass Effect 2 bemutatót és tesztet aminek még az elsõ része van csak kés a 2. rész majd az akcióról a küldetésekrõl és egy jó velõs értékelésrõl szól majd. Remélem ez a játék szerez új rajongókat. Annó én is szkeptikus voltam még 2008 ba aztán jött az elsõ rész és magával ragadott és most a 2. is pedig azt hittem le egyszerûsödik vele az egész ahogy sokan mondták, de nem.
JethroHUN
Valaki már háttereket is faragott a képekbõl.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Optimus Prime
Igen, már látom. Csak így meztelen nem ismertem fel.
Csak két kedvenc színésznõm van, akit meztelen is felismerek: Milla Jovovich és Summer Glau. :)

Mimasz
És õ adja az arcát is neki. :)

JethroHUN
Mass Effect 2ben Miranda (angol) szinkronhangja.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Optimus Prime
Lehet hülye kérdés: de mi köze neki a Mass Effecthez?

Calver
imagebam nem szereti linkelést, na meg akkor már a teljes sorozatot rakjuk be. (mirror)
és megfelelõ reakciókép <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

mooo
Úgy tudom sajnos nem készül Xboxra házi fordítás.
Marci0115
srácok nem tudtok valami házi magyarítás xboxra?

gerey
Nem-nem, itt minden beleépül, nincsenek különálló DLC-k, mint a DAO-ban a Witch Hunt pl.

Értem köszi. Tehát nem kell akkor külön indítani õket. Ez jó így még intenzívebb az élmény Nincs az mint a Dragon age1-2nél volt, hogy na most ezt akarom játszani s hogy nem szerves részei a történetnek.
gerey
Bekerülnek a játékba, csak telepíted õket és kész.

A DLC-ket az Extras könyvtárban a menünél, vagy a játékban a küldetéseknél alapból beimplentálva lehet megtalálni akkor?
gerey
Pedig van értelme a szótárazásnak is, Fallout 1-2, Baldur's Gate 1-2 úgy szótáraztam végig anno, ami bizony megtoldotta az amúgy sem rövid játékidõt, de abszolút nem veszett kárba az idõm, hisz nagy részt ezeknek köszönhetõen tanultam meg angolul. Nah de flame off...

gerey
Eredeti a játék/DLC? Esetleg valamilyen codec pack is bezavarhat...

edit: akkor mindegy.

közben telepítettem pár dolgot még rá(+hozzá;+újra) ugyhoyg végülis nem tudom mi oldotta meg, de továbbment, ugyhoyg minden fasza:)
megtörtént...de sajnos továbbra is fennáll a probléma
VGA drivert frissítsd.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

sziasztok!
nekem olyan problémám van hogy a shadow broker dlc-nél amikor a városban kergetõzünk az ûrautóval, a videónál elmegy a kép és nem tölti be tovább csak feketeség (a videó hangjait még egy ideig hallani de)aztán semmi. már újraraktam a dlct is de ugyanaz:/
találkozott már valaki ezzel? esetleg tudtok valami megoldást?