Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
Van rá valami "gyógymód", mert ha lemegyek hozzá a hajó seggébe, akkor behoz két szürkét hogy "suttogó propaganda" meg nemtom mi a másik hirtelen, de mind a kettõ szürke...a példakép státuszból kb 2 mm hiányzik, a renegát az totálisan alacsony...elképzelhetõ hogy ott a probléma? Kipróbáltam hogy mi van ha dobom Mirandát, de semmi se változott...bármi ötlet? ^^
Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89
Ettõl függetlenül magyar felirattal játszani nagyon béna lehet ezt a játékot, bár szerintem mindegyiket. Egyszerûen idétlen.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
csak kérdezném hogy képregény ügyben van vmi fejlemény?
ha jól emlékszek ezt olvastam útoljára magyarul
Mac Walters - Mass Effect Evolution 2.
kész van esetleg a többi rész?
Mass Effect 2 2. rész - Akcióba lendülés és értékelés
Mass Effect 2 1. rész - Általános bemutató és irány a Normandia 2
Sziasztok. Próbáltam firkantani egy Mass Effect 2 bemutatót és tesztet aminek még az elsõ része van csak kés a 2. rész majd az akcióról a küldetésekrõl és egy jó velõs értékelésrõl szól majd. Remélem ez a játék szerez új rajongókat. Annó én is szkeptikus voltam még 2008 ba aztán jött az elsõ rész és magával ragadott és most a 2. is pedig azt hittem le egyszerûsödik vele az egész ahogy sokan mondták, de nem.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Csak két kedvenc színésznõm van, akit meztelen is felismerek: Milla Jovovich és Summer Glau. :)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
és megfelelõ reakciókép <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
nekem olyan problémám van hogy a shadow broker dlc-nél amikor a városban kergetõzünk az ûrautóval, a videónál elmegy a kép és nem tölti be tovább csak feketeség (a videó hangjait még egy ideig hallani de)aztán semmi. már újraraktam a dlct is de ugyanaz:/
találkozott már valaki ezzel? esetleg tudtok valami megoldást?