19778
-
Szthomas #19058 Még annyit, hogy a sínek az adott szint tetejéhez tartoznak, de hogy látható legyen a belső tér így most csak szabadon "lógnak". A falak jelentős része szintúgy hiányzik ezen okból kifolyóan. -
Szthomas #19057 Sziasztok. Elkészült az első skiccem az SSV Budapest hangár- és harcjármű fedélzetéről. Mivel egyelőre nem túl részletgazdag ne várjatok túl sokat. A magyarázatokkal ellátott verziót javaslom, a másik csak azért van hogy látható legyen az összkép vonalak és szövegek nélkül. A hangár pozícióját illetően annyi segítség, hogy a másodlagos hangárbejárat és a lenyitható rámpa a hajó orra felé áll (bár gondolom egyértelmű), az elsődleges hangárbejárat pedig a hajó külső rajzán is látható oldalt az SSV BUDAPEST felirattól jobbra.
SSV Budapest hangárfedélzet - feliratok nélkül
SSV Budapest hangárfedélzet - feliratokkal -
kemenyadam #19056 Hátha érdekel valakit, van egy kis ON-topic nézegetni való:
http://halozsak.hu/
A mai hírt (29-ikei) kell nézni. -
#19055 Valahol biztos megtalálni őket. Nem lehetnek olyanok, mint az 1984 score-ja, az sehol sincs. Elvétve találni pár online boltban a CD-t. De mint mondtam, a 2-é nem került kiadásra lemezes formában. -
#19054 az alap játék score-ja meg van virágboltból, de a dlc-k zenéi abban nincsenek benne és igazából nekem azok kellenének (hiányt pótolni kell ) :) -
#19053 Hát legál úton csak az Amazon marad, ott le lehet tölteni és olcsó az MP3-as verzió. Ha jól tudom rendes CD-s kiadása nincs a score-nak. Ha jól tudom a Deluxe Edition-höz is csak MP3-ba járt. Az 1-nek van CD kiadása is. -
#19052 Nem lehet valahogy megszerezni a játék soundtrackját gy h abban benne vannak a DLC-k zenéi is? Overlord és Shad. Broker zenéi eléggé bejöttek -
Evoluti0N #19051 Garrus? Olyant nem csinálunk. Szépen hűségesek maradunk Liarához :P -
#19050 Haha, végig vittem Jane Shepard-emmel a 2-t is. Szintén Sentinelként, de kaptam egy csomó plusz nyersanyagot, XP-t meg válaszható skillt. Szintén ég és föld a Jennifer Hale féle Shepard, plusz a női Shep model valahogy életszerűbb. Pl. mikor mosolyog, főleg ha amolyan.. huncut mosollyal. Végül Garrus-t választotta, az románcuk elég érdekes, habár nem láttam minden verziót, de ez nem vol olyan... awkward, mint a férfi Shep-Jack verzió. De volt egy bug: Shep arca a zuhany alatt sebes volt, pedig max Paragon és arc fix is lett alkalmazva. A vége itt is túl könnyű volt, kicsit csaltam, meg jobban figyeltem a classokre, így mindenki túlélte. Amit észrevettem:
1. A végén The Illusive Man szemei ugyanolyan zöldes hatásúak, mint az ME3-as képeken. Egyedül a végén láthatjuk hologramon, lehet az mossa el így a jellegzetes szem mintáját.
2. Az Arrival DLC-t játék közben tolva a végén nem egy Reaper (aka Harbinger) jelenik meg, hanem egy Collector, azaz a fő Collector.
3. Zaeed a legjobb arc az egész játékban. Olyan beszólásai vannak, hogy a minap azon nevettem 5 percig. -
Szthomas #19049 Bocs Optimus Prime! A te üzenetedet valahogy kimaradt először. A hajó a Mass Effect első részében látható alliance cirkáló kinézetén alapul (főleg ami az orrát illeti) olyan különbségekkel, mint zártabb oldalsó szárnyak, rövidebb hajtóművek, több főüteg. Amin mindig csodálkoztam az alliance cirkáló esetén, hogy az összes komolyabb fegyverzete fixen előrefelé néz és bár a mass effect 3 demójában látható, hogy valamilyen szinten más szögben is tud lőni egy ilyen fix helyzetű fegyver azért eléggé behatárolja a lehetőségeket. Ezért raktam a hajó felső fedélzetére két főüteget, amik az elülső ütegekkel egy időben akár másik célpontokat is tűz alá vehetnek. Az alsó ütegek pedig kiválóak lehetnének földi támogatásnál, pl. zárótűz egy szekcióra. Ez csak pár elképzelés a sok közül. Ha nagyjából végleges lesz a hajó külseje megtervezem a hangárfedélzetét is egy külön skiccen. -
Szthomas #19048 Köszi Hoz_Hun és SötétBarom! Na igen, elvileg cirkáló osztály de sikerült kicsit túlzásba esnem a méreteket illetően, szóval már nem igazán felel meg a cirkáló kategóriának (már csak maga a parancsnoki híd is 5-6 emelet magas). Még finomítok majd a részleteken (főleg a hajtóműveken), szóval egyelőre nem kezdek bele a "kifestésébe". Amint lesz egy-két unalmasabb előadás az egyetemen újabb verziókra számíthattok :D -
#19047 [spoiler]egy küldetésre van időd. szóval nyugodtan megcsinálhatod Tali lojalitás küldetését utána, csak legyen mindenki más lojális és ne használd Legion-t semmilyen szerepre, maradjon a védők között - így mindenképpen túl fogja élni, lojalitás nélkül is. ha ki akarod nyiffantani... na az már más tészta -
#19046 A Reaper IFF küldetés után... olvastam a Wikit és ott sincs tisztán leírva mennyi idő még települ, néha több küldetést is meglehet csinálni, néha nem. Úgy akarom összeszedni a csapatot, hogy Tali loyality küldetésére vigyem Legion-t kíváncsi vagyok mit befolyásol és mit szólnak egy Geth-ez. :)
De ugye Legion-t csak ott lehet a csapathoz... felvenni. Ámbár még megcsinálthatom előtte, hogy Tali-t és Samara-t is felveszem. Csak Tali küldetését hagyom és hátha van időm így megcsinálni. -
#19045 Nem tudom ki játszik mostanság és ki telepítette a legújabb 295-ös Geforce drivert, mert csak erre tudok tippelni, ami a crasht okozza nálam. Vagy agrafikai beállíátsok, már kilőttem az anizotrópot, de a sphering lighting meg cinematic lights van, bár az min 1-re állítható.
Nemrég játszottam újra, akkor jó volt. Vagy a Geforce driver vagy az új(ab)PhysX driver. -
Hoz_Hun #19044 Tök jó, de az SSV Budapest egy cirkáló hajó. Vagy ez az? Méretét nehéz megítélni. -
#19043 Nem rossz, de mivel rajzolsz? Nem vagyok profi, csak 5-ös voltam rajzból. Talán tus?
Egyébként olyan, mint a Normandy/alliance design keverve egy Imperial Stardestroyer architektúrájával.
Más. elkezdtem a 2-t Jane Shepard-ömmel. :) Mivel második végigjátszásom választhatom egy bónusz skillt. Én a Neural Shockot választottam. A többi kapásból nem is nagyon ismertem. Remélem a Collectorok ellen is bevethető. -
#19042 Scanneld be, színezd ki, nem rossz amúgy.. -
Szthomas #19041 Sziasztok. Csináltam pár módosítást az SSV Budapesten, ha van kedvetek sasoljátok.
SSV Budapest - v.02 -
#19040 Szerintem simán mennek a magyar verziókkal és ha belépésnél oldalra az English-t választod... szerintem megvenni mindenhogy lehet. Az inkompatibilitást az okozza, hogy azok nincsenek magyarítva.
Egyébként az ME3 megjelenése kapcsán állítólag várható az előző részek DLC-inek akciója. Legalábbis, ahogy az EA advisorral beszéltem. Mire így is megértette, hogy a múltkor volt akciós az 1-2 és az Mirror's, de a DLc-ik nem. Bár a 2 árai... max ha a BioWare pontokat adnák féláron lehetne akciós. -
#19039 Igen működik, van mindegyikhez honosítás. Felrakod angolul és átmásolod a fájlokat. :) -
simon7108 #19038 és az úgy működne ha megvenném és aztán magyarítanám a magyarítással?
működik egyáltalán magyar játékkal a DLC? -
#19037 Sajnos :) -
simon7108 #19036 já.
értem:D
(már kicsit késő van) -
simon7108 #19035 tessék? -
#19034 Keresztbe -
simon7108 #19033 Magyar játékkal valahogy el lehet érni a fizetős DLC-ket?
Mert azt írja a Bioware oldalán,hogy ebben a régióban azok nem elérhetőek...
mármint főként a Shadow Brokerre gondolok.
Esetleg ha letölteném kevésbé legális helyről az keresztbe tenne az eredeti játéknak vagy a Cerebrus network-nek? -
#19032 Nekem cirka fél éve van csak meg és nekem állandóan ezzel a hibával jön. Steam, Origin - mindenhogy. Talán a support maradt el, nem tudom. A Dead Space 2-nél nincs ilyen hiba, más hasonló EA címem még nincs. -
Sith #19031 Kérdés:
Cerberus network bejelentkezési hibával indul mindig a játék.
Persze ha megadom az adatokat akkor jó ép csak minden leállításkor elfelejti.... régen amennyire emlékszem nem volt ilyen problémám.
Ötletek? :) -
Szthomas #19030 Ja még annyit, hogy ne ijedjetek meg a szárny furcsa helyzete miatt. A szárny felső része a hajótest vége felé emelkedik, a hajtóművek viszont más pozícióban állnak. -
Szthomas #19029 Nem tudom emlékeztek-e még arra, hogy az Arrival DLC közeledtével skicceket készítettem az általam elképzelt SSV Budapestről. A Mass Effect 3 új bemutatója kapcsán (Take Earth back) újra kedvet kaptam a rajzolgatáshoz és egyik lyukas órámban sikerült is valamit összedobni. Elég kezdetleges a rajz, de ha tetszik nektek majd még pofozgatok rajta ezt-azt (pl. hajtóművek).
SSV Budapest - feliratok nélkül
SSV Budapest - feliratokkal -
#19028 Igen, én is hasonló dolgokon rágódok. :) De ez csak kis baki, hisz az alatt a két év alatt míg Shepard halott volt az egész Galaxis a Földtől az Attican Traverse-en át a Terminus Rendszerig mindenki átáltt erre a technológiára. És minden hőtároló kompatibilis. =)
Nagyot fordult a galaxis míg Shep halott volt. -
Evoluti0N #19027 Most így sokadik végigjátszásra beugrott vmi. Ha a hőtároló betétes technológiát a gethektől vette át a többi faj a Citadel ellen történő támadás után, akkor Jacob 10 évvel ezelőtt eltűnt apjának és annak legénységének honnan vannak ilyen fegyverei? -
hegege #19026 Ne megyszerű renegate-ra megoldani, de kifejezetten szórakoztató mindenkit fikázni volt olyan (jack-es mission) ahol 17 pontot adott az elég szép már ..:) -
#19025 Én csak most nemrég néztem meg őket jobban. Eszelősek, főleg a Hanar Spectre. XD -
Evoluti0N #19024 Jaj, még így nagyon sokadik végigjátszásra is meg tudnak nevettetni a reklámok a Citadellen. :D -
vizoo #19023 Ahh, köszönöm PC-m van. Megtaláltam a shadow broker magyarítás leírásában, hogy mit is kell tenni pontosan. :) Örök hálám -
BalMat #19022 Ha PC-d van, akkor semmi gond. Keresd meg ezeknek a DLC-knek magyarítását, ott leírják, hogy mit kell tenni, ha már letöltötted. Ha még le sincs töltve, akkor át kell állítanod a Bioware acc-odat angolra, onnantól meg tudod venni. -
vizoo #19021 Sziasztok.
Iszonyat mennyiségű infó van itt, és én nagyon lusta vagyok. Ezért bedobnám a kérdésem, hátha valaki megszán és megválaszolja :)
Ha az eredeti ME2-n verziója magyar, akkor esélyem sincs legálisan hozzájutni a következő tartalmakhoz: Genesis, Arrival, Shadow Broker, Alternate Appearance Pack 2?
(és nem legálisan mit tudnék tenni annak érdekében, hogy legalább az Arrival és a Shadow Broker elinduljon? :) ) -
#19020 Pedig tök fain lett volna, ha lehetett volna két specko képességem :D -
Hoz_Hun #19019 Amúgy jó az a Shadow Broker bázis. Az ottani dossziékból lehet megtudni azt is, hogy Miranda meddő. Ha Shepard utódokat akar (feltéve ha életben marad), akkor vele (se) kezdjen. :)