19778
  • JethroHUN
    Mi a max szint ME2ben? Most vagyok lv18én és vmiért úgy emlékszem h 20 volt.
  • Hoz_Hun
    Tényleg az Inqusition kifelejtettem. Éreztem, hogy valamit kihagytam. :)
    Várom én is a 4. regényt. Már jelentkeztem rá az Amazonon. De még nem tudom mikor fog megjelenni, folyton csúsztatják.
  • Mimasz
    Tessék itt letölthető az ME Kivizsálás. Jó szórakozást! :)
  • sanya200
    hmm
    Mass Effect - Incurson ( Portya ) "ez a rajtaütés nem?"vagy nekem így van fordítva xd
    A másik a kivizsgálás az nincs meg néztem róla képeket de ezt még nem láttam:(
  • Mimasz
    Köszönöm, így van Sanyi az evolúcióból hiányzik a 3. - 4. rész magyarul. Könyvek is megvannak Hoz. ;) Alig várom a 4iket!! :D

Mass Effect - Conviction ( Meggyőzés )
    Mass Effect - Evolution ( Evolúció ) [3. - 4. nincs még honosítva]
    Mass Effect - Incurson ( Portya )
    Mass Effect - Inqusition ( Kivizsgálás )
    Mass Effect - Invasion ( Invázió )
    Mass Effect - Redemption ( Megváltás )
  • sanya200
    meggyőzés(conviction) magyarul
    conviction
    A #18891 hsz pedig mind a 4 invasion rész magyarul van :)
    Köszönet érte Mzoli7-nek :)
  • Hoz_Hun
    Mass Effect - Invasion 04 (of 04)
    (De angol, nem magyar.)
  • sanya200
    invasion
    invasion2

Asszem a convictiont olvastam abban van vega nem?
    Akkor asszem csak az evolution 3-4 része hiányzik, meg a conviction,a gépem nem találom pedig biztos olvastam emlékszek rá.
  • Hoz_Hun
    Képregények:
    Mass Effect - Redemption 1-4 (ez lesz a "Megváltás" magyarul)
    Mass Effect - Evolution 1-4
    Mass Effect - Incursion (rövid regény)
    Mass Effect - Conviction (rövid regény)
    Mass Effect - Invasion 1-4
    (hogy ezek közül mennyi van magyarra lefordítva, nem tudom)

Regények:
    Mass Effect - Revelation
    Mass Effect - Ascension
    Mass Effect - Retribution
    (ezt mind kiadták magyarul is)

Nem hivatalos magyar iromány: Ár(ny)folyamok

+ game guide-ok, art book.
  • Mimasz
    Mass Effect Invasion 4-esről dobsz 1 linket?:D
  • sanya200
    Az evolution 3. és 4. része nincs meg valakinek magyarul?
    Asszem csak az hiányzik már nekem.
    Ezek vannak nem?
    Mass Effect megváltás 1-4ig
    Mass Effect Evolution 1-4ig
    Mass Effect Rajtaütés (rövid képregény)
    Mass Effect Invasion 1-4ig

A többi asszem az könyv nem?
  • Calver
    legszebb emlékeim szerint, mivel kell x küldetésnek lepörögnie ahhoz, h tovább tudj haladni a történetben, bár a DLC-k garmadájával már nem vagyok biztos benne.
  • Optimus Prime
    El is kell szúrni? Nem elég, ha meg se csinálom? :D Én most úgy akarom majd az 1-2-t végig vinni, hogy Shepard totál tapló legyen és minden elszúrjon, rusholva persze. :D
    Azért hiszem Lazy Shepard-nek fogom hívni a karaktert is és megpróbálom a 100% renegade 0 paragon egyensúlyt, habár ez lehet lehetetlen.
  • BalMat
    Elsőre. Lehet, hogy túl sok BW játékot toltam, azért tűnt nekem egyértelműnek.
  • Calver
    meg nagyon konkrétan direkt elrontani lojalitás küldetéseket, máshogy nem nagyon lehet összehozni
  • Hoz_Hun
    Legjobb az mikor Shepard is meghal. Na ahhoz kell "rusholni" rendessen. :D
  • vg
    Első végigjátszásra?
  • BalMat
    Nekem egyértelmű volt, hogy az IFF megszerzése egy határ.
  • sanyiiiii
    Jó végülis ha e miatt belerohansz felkészületlenül a suicide missionbe akkor érhetnek veszteségek. De ehhez nagyon rohanósra kell venni a tempót.
  • koschwarz
    igen :D
  • koschwarz
    persze, de ettől még nem egyértelmű, hogy milyen "katasztrofális" is lehet a döntésed következménye.
  • Hoz_Hun
    Szerintem úgy értette, hogy mielőtt az IFF-es küldire megy az előtt nincs figyelmeztetés. Ha oda elment és nincsenek meg a lojális küldetések akkor bizony pápá bajtársak egy része.
  • Metalmilitiakid
    oké, köszi!
  • sanyiiiii
    Figyelmeztet a játék, rákérdez hogy hé haver nem akarsz egész véletlenül most rögtön utánuk menni?

• koschwarz
    ez az egy dolog nem tetszett a 2-ben, hogy ha ezeket nem tudod, akkor tulajdonképpen eléggé el is lehet cseszni a játékodat. nem szeretem, amikor egy elvileg szabadon ide-oda mászkálós, küldetésfelvevős játékban "elcseszheti" az ember pont a főküldetést, mert egyébként kényelmesen teljesíti a mellékküldetéseket.

• Hoz_Hun
    Ez az IFF megszerzéséhez van scriptelve. Ugyanis amikor beszerelik a Normandy SR-2-be, aktivál egy jeladót, amit a Collectorsok vesznek. Így találják meg a Normandy-t és rabolják el a legénységet. Amig azt a küldetést meg nem csinálod nincs veszélyben a legénységed.
  • SgtMathias
    Itt az egész szépen le van írva (persze angolul), hogy ki mi alapján halhat meg.
  • BalMat
    Nem loyalty missionhöz kötődik, hanem főszálhoz. Ennél többet nem akarok elárulni, mert kis logikával könnyen kitalálható.
  • Optimus Prime
    Én azonnal a többiek után mentem, lévén már egyetlen küldetés, ismeretlen bolygó se maradt. Tudnám is Shepard miért pakolt fel mindenkit és húzott el. A Miranda-Jack vitába én már nem emlékszem mit válaszoltam, de mindkettő meg maradt lojálisnak.
  • zsotesz
    azért arra kíváncsi leszek, hogy a 3-ban lesz-e hátrányom abból, hogy a legénység odalett, ill. mordin és baka is meghalt
  • Voronyezs
    asszem nekem akkor rabolták el a legénységet amikor mentem Talival a flottájához a bíróságra...
  • Metalmilitiakid
    ja igen, melyik küldi után rabolják el őket ? csak hogy ne essek ugyanebbe a hibába és hamarabb legyenek meg a mellékküldik.
  • Voronyezs
    elmegy a p*csába :D akkor lehet scannelgetni a tetves bolygókat...ajj de utálom:@ :D
  • wesker24
    Igen miután elrabolták ha nem mész értül azonnal annak a legénységed issza meg a levét !
  • Voronyezs
    akkor lehet hogy az elrablásuk egy adott küldihez van kötve, vagy csak egy adott küldetésszám után jelentkezik? o.O
  • wesker24
    Ott buktad el az egészet nálam amikor elrabolták öket azonnal mentem értük ! :D
  • Voronyezs
    oh...amikor elrabolták őket akkor még vígan a hűségükért kolbászoltam a galaxisban mondván: "jól elvannak ott a turmixolós kabinban, majd megvárnak" :D
  • Metalmilitiakid
    elviekben talán az, hogy vagy egyet sem vagy max 3 küldetést hajtasz végre az elrablásuk után. pontosan nem emlékszem a számra, de ez a lényeg, hogy minél hamarabb utánuk kell menni.
  • Voronyezs
    ja meg még egy: hogy tudom nem meghalasztani Kelly-t? gondolom azt már nem a végén kéne helyre hozni :D
  • Voronyezs
    Srácok, van valami ötletetek hogy miként nyerhetném vissza Jack lojalitását? anno ott vesztettem el, mikor épp Mirandával marták egymást én meg Miri mellett álltam ki...csak azért probléma, mert próbálgatom az utolsó küldetést többféleképpen, és értelemszerűen ha fő feladatot adok neki(pl vigyen minket a biotikus bubiban a legyek miatt) akkor nem csak ő hanem más is megpusztul, de most előjött egy olyan problémám, hogy pl mindig Solust szoktam a civil kísérethez berakni...és most meghalt ő is, meg Jack is...elképzelhető hogy ez valami random szerint megy a gépnél h "na most megdöglesztem"??

Van rá valami "gyógymód", mert ha lemegyek hozzá a hajó seggébe, akkor behoz két szürkét hogy "suttogó propaganda" meg nemtom mi a másik hirtelen, de mind a kettő szürke...a példakép státuszból kb 2 mm hiányzik, a renegát az totálisan alacsony...elképzelhető hogy ott a probléma? Kipróbáltam hogy mi van ha dobom Mirandát, de semmi se változott...bármi ötlet? ^^