Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
az elején a játék indításnál a felugró ablakban rögtön egyel lejjebb van a "Beállítások" rész. Azon belül meg ott van, hogy Save Games. Arra katt és megkeresed az elsõ rész mentéseit. XP alatt a C:\Documents and Settings\Felhasználónév\Dukumentumok\Bioware\Mass Effet\Saves mappát kell keresni. A többit csinálja magától.
Most fejeztem be az 1-et és kezdeném a másodikat. Elõre féltem, hogy gondom lesz a karakterátvitellel, de amikor az elsõ rész uninstaljánál rámkérdezett, én örömmel hagyattam meg velel a beállítások és a mentés fájljait. Erre, amikor a 2-esnél kérem, hogy importálja az ME1 karaktert, egy üres képernyõ fogad. Megpróbáltam, a docu könyvtárban a Mass Effect könyvtárban maradt cuccokat átmásolni, de így sem. Most akkor mit nem csinálok jól? Kérem, segítsetek!
A sztoriban leírja miért azt kapja/kéri magának, okkal van.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
vicces dolog tud lenni a diszlexia, de ez kurvára fájt...
Baka mondjuk szerintem ötletes (még ha kicsit furcsa) fordítás, mondjuk a magyarítás egészének minõségérõl fingom sincs, én spec angolul toltam.
"The trees move. Do you not see it?"
Legion pedig "Légió" (hülyén hangzik magyarul ez is).
Ha megfordítjuk a fordítósdit:
Tali lehetne "meeting" mondjuk.
Miranda lehetne "HowUgly"
Jákob (rabbi) önmagáért beszélõ õsi biblikus fekanév
Szamara: "Her Donkey"
stb stb..
😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ezért kell megcsinálni a lojalitás küldetéseket, ha sokat beszélsz velük, elõbb utóbb - mint a való életben - kibújik a szög a zsákból mindenkinél és rendezõdnek a viszonyok. Elismernek mind szakmailag vezetõként, mind emberileg, mivel különbözõ személyes ügyeikben lekötelezed õket.
Ezért szerepjáték is a ME2, és nem csak egy lövöldözõs arkád...
Egyébként Jacob a neve a fek.. a fekete srácnak, Jacobs az egy kávé.. 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vagy: Jack-et küldöd vissza a legénységgel (ha lojális), és akkor Mordin Mengele fog golyót kapni a végén <#gonosz1>#gonosz1>
Morcos, velem Miranda mindég undok volt, Jack meg jó fej 😄 Valszeg 2 teljesen eltérõ részét ismertük a játéknak, mert nem kizárt hogy mirandával van szerelmi szál is.
Akkor inkább vesszen Jack nem gondolod?
röviden és tömören ennyi, a lényeg, h közülük válogass, és ha valaki nem lojális, akkor ott hullás lesz.
24 óra volt a végigjátszás, minden hûség quest megvanm Miranda nem hûséges mert Jacket választottam a vitában nem volt középút 😞
remélem van még mellékküldi, csak nem nagyon találok. az a 100 jelzõ a bolygók mellett mi? mert már nem tudok rájönni.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Shepard páncélzata testreszabható illetve új páncélokat kaphatsz dlc-kböl (dragon, terminus, collector, és egyéb kisebb visorok, sisakok, hood, stb.)
majdnem mindegyik csapattagtól lehet kérni a hajóra vagy valami spéci fejlesztésre ötletet. plusz, találni és venni is tudsz fejlesztéseket (kvázi tervrajzokat), amiket aztán a kutatási laborban egy konzolon egyszerûen elintézhetsz, csak kell hozzá nyersanyag.