Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A halál csupán a kezdet...
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
A legénységet csak akkor mentheted meg ha idõben utánuk sietsz, hogyha legiont csak legutoljára veszed fel, aztán ha eltünik a legénység akkor egybõl utánuk eredsz, bár nemtudom, hogy olyankor legion küldetését még meg e lehetne csinálni, mert énis csak most próbálok egy karit 100% osan vinni hogy mindenki túlélje.
A csapatok vezetésre sem mindenki alkalmas, azt hiszem ha Jacket választod az elsõ körben akkor valaki mindenképpen meghal, ha pedig a második körben akkor jack fog meghalni mindenképpen még akkor is ha megvan a lojál küldije. Miranda Zaed Garrus-t meg még nem tudom kit lehet küldeni vezetõnek.
HA csak úgy érdekel, akkor errõl (SPOILERES):
http://dzsejt.sfblogs.net/2010/12/31/mass-effect-felismeres-revelation/
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hogy lehet Kellyt megmenteni, ha a legénység egy része meghal? Én nem siettem, így egy részüket elvesztettem. Többek között Kellyt, meg a szakácsot, viszont Dr. Chakwas megmenekült. Vagy ez random? Zaeed vitte ki õket, õ ott is maradt, de a túlélõket kijuttatta.
Befelé Garrus vezette a 2. csapatot ott nem is volt baj.
Bent Jacket választottam magam mellé erõtér fenntartó biotikusnak, de Jacob, aki kísérõ volt meghalt.
Kifelé már nem emlékszem ki vezette a kettes csapatot, asszem Miranda, de Jack aki vele volt, meghalt, pedig akció közben még beszéltem is vele rádión, hogy erõsen támadják õket.
Bakker most jövök rá, hogy ez azért alakulhatott így, lehetett mert utálták egymást, mivel a vita során Miranda mellé álltam. (Még jó, õt akartam becserkészni. Jack tiltakozott is Miranda ellen indulásnál, mikor azt beszéltük, hogy ki legyen a kettes vezetõje befelé) Lehet, ha nem Miranda a parancsnok, vagy nem egy csapatban van Jackkel, akkor utóbbi túléli? Na most már mindegy. A következõ végigjátszásban, majd más variációkat választok, aztán kiderül.
Összességében a 3 halottból kettõ nem volt lojális, lehet ez is befolyásolta.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
csak akkor ha meghal Spepard akkor hogy fog kötõdni a 3. részhez??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Aztán ha megvan a reaper iff, azoknak a csapatagoknak kell megcsinálni a loyális küdetését akiket késöbb kinyirsz. Pl Jacobot ki lehet nyirni loyális küldivel ha beküldöd a csatornátba. De lehet trükközni is, pl megcsinálod miranda és jack loyális küldetését, de amikor összevesznek akkor jack mellé állsz, de a végén jack meghal mert nem volt a hajó upgradelve stb. Aztán ott van grunt aki szintén könyen ki lehet nyirni ha õ vezeti a második körben a csapatot, az a lényeg, ha nem megfelelö embert raksz valamelyik helyre az meghal. Ha a legénységed nagyobb része meghal nem lesz aki felhúzzon a normandira és te is meghalsz.
Amúgy a végén amikor elrabolják a kollektorok a legénységet, ha egyböl utánuk mész akkor megmentheteted az egész legénységet nem csak Kellyt meg a doktor nõt. Viszont ha nem küldesz valakit melléjük hogy megvédje öket akkor így is meghalnak. Ha elhalasztod az utazást akkor a legénység fele meghal mire odaérsz. Vagy ha rossz embert küldesz vissza velük akkor is meghalnak, ezt én sem értem pontosan...
hogy lehet olyan befejezést hogy Spepard ne élje túl?
a végén csak Kellyt meg a doktor nõt lehet megmenteni vagyis õk kerülnek csak vissza a hajóra??
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Na nállam nem halt meg senki nem tudom hogy mit csináltam jól vagy rosszul na mind 1, pedig még maradt 1 hajó fejlesztés amitt nem vettem meg!!
Majd újra kezdem és nem fejlesztek a hajóra semmit majd meglátom mi lesz :D
Ha a készítõk következetesek - az eddigiek alapján azok - akkor inkább Miranda fog berágni, mert a történtek után fura lenne, ha Liara mégis csak meggondolná magát. Bár akkor Mirande estében is figyelhettek volna erre, hogy legyen legalább egy utalása, reagálása a SB küldetést követõ esetleges látogatás során Liarára. Na, majd meglátjuk mit okoskodtak ki.
Akkor, ha jól értelek végig vihetõ a dolog úgy, hogy Miranda + Tali + Liara? Vagy utóbbi kettõ vagy-vagy opció Mirandát követõen?
Na, most a kérdésem az, hogy van ennek valami hatása? Mi lesz ennek a folytatása a ME3-ban? Mert utána kíváncsiságból átmentem Mirandához, de semmit nem reagált rá. Csak a szokásos egymás agyát húzós párbeszédet lehet vele lenyomni, mintha még nem feküdtünk volna le. Ez utóbbira egyébként figyelhettek volna, mert bosszantó apróság. Ahogy az is, hogy Talit is húztam, de hiába nem õt választottam, még mindig lehet vele arról csevegni, hogy nem akar második lenni, és rendezzem a dolgot Mirandával.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Másik: Mostanában valamiért elkezdett jócskán akadozni a Mass Effect, hosszú akadásokat csinál, aztán megy megint. Fogalmam nincs mi lehet a baj. Ti tapasztaltatok ehhez hasonlót valaha is? Configom: Nvidia Geforce 8600GT Silence 256MB DDR3, AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2,19GHz, 1,50 GB RAM.
Tudom hogy ez nem ME1 fórum, de itt több az élet:>
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Mert a kuldetesek kozott van most hogy talajam meg Talit, samarat, thanet
meg a miranda meg jacobbal kell beszelnem gondolom õk is adnak majd vmi kuldit