19778
-
mzoli7 #18818 Az xpadder nevű programmal be tudsz állítani bármilyen usb-s kontrollert pc-hez. Nagy előnye hogy a gombkiosztást te állíthatod be. -
#18817 Mindkettőt szeretem, habár cirka ennyiért a FEAR3 van a GMG-n.
Szerintem az ME2-ben van alapból AA, ahogy az 1-ben is. Ne a játékban, hanem a külső beállítóval kapcsold be. Játékon belül nagyon sovány a konfigurációs lehetőség. :S -
#18816 Kényelmi szempontból akartam mindegy, nem fogom fölvágni az ereimet ha nem támogatja a kontrollereket!
Azt viszont tudja valaki hogy élsímítást hogy lehet rávarázsolni a játékra??? Hallottam valamit hogy át kell nevezni az indító exe-fájlt valahogy és akkor driveresen be lehet kapcsolni az élsimítást. Erről tudtok valamit? -
Evoluti0N #18815 Mass Effect fanként mondom, h sztem jobban megéri a Mirror's Edge, mint a ME 1 fizetős dlc-je. Mondjuk ez attól is függ, h bejön-e neked a Mirror's Edge-s játékstílus. -
#18814 Ne akard játszani pcn kontrollerrel. Köszi. -
#18813 X360-as kontroller akarod játszani? De miért? Gyakorlatilag azt hiszem nem támogatja, de biztos megoldható. -
#18812 Lenne még egy kérdésem, fölraktam a ME2-őt és szeretném egy xbox360-as karral játszani, de sehol nem látom hol lehet beállítani!
Ez sem támogatná a karokat mint az egy?? -
#18811 Hát a párkapcsolati szálat a 2-ben totál elszúrták. Egyedül Tali kérdez rá, mit akarok. Se Jack-kel, se Miranda-val nem lehet pontosan megbeszélni a dolgot. Aztán egyszer a vége felé oda jön Jack és az első játék utáni szánalmas szerelmi jelenet után kiderül, hogy őt választottam? Miért? Mikor, mivel?
Más. Van egy 20%-os EA vouche-m. Érdemes megvenni az ME1 DLC-t vagy inkább a Mirro's Edge-t válasszam? -
#18810 Köszi szépen az extra gyors válaszodat! -
#18809 Semmit nem kell.
A profilfájlodat meg fogja találni, kiválaszthatod a név alapján azt a karaktert amivel végigjátszottad az elsőt.
A szép az benne, hogy változtathatsz majd arcot és kasztot, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy megund az ME1-es karakteredet és taktikáidat. Teljesen új játékstílust is kipróbálhatsz vele a második részben. -
#18808 Elég egyszerű és kiismerhető az RPG motor.
Túlzásba nem tudod vinni mivel alapvetően kétféle síkon mozoghatsz a szociális kapcsolatokban:
- Általános bajtársi / baráti
- Párkapcsolati
Az elsőt két irányba viheted el (pozitív -> npc lojalitás küldetésének végigvitele, vagy negatív: ha nem foglalkozol vele, nem válik lojálissá)
Pozitív értelemben vett "túlzásba" csak az ellenkező neműekkel eshetsz, de ott kiderül a beszélgetésből, hogy ez már nem éppen a "friend zone".. erre rájössz. Miután a játék többszöri visszakozási lehetőséget ad, így választhatsz más célpontot is érzelmi túlcsordulásodnak. :) -
#18807 Ma vittem végig a Mass Effect 1-et, ez a legjobb játék amivel idáig összefutottam!
Kéne egy kis segítség, hogy van ez a mentéses dolog? csak simán fölrakom a ME2-őt és át "teleportálja" az 1-mentéseit??...vagy kell valamit bűvészkedni vele? -
#18806 Okkké, köszi a gyors választ! -
#18805 Nem hiszem, hogy túlzásba lehet vinni, ha valaki úgy érzi, hogy ráhajtasz akkor megfogja kérdezni, hogy komolyan gondolod-e a dolgot, meg ha van valakid akkor megkér, hogy azt zárd le. Szóval nem lehet gubanc, illetve csak ügyeskedéssel ha direkt csinálod. -
#18804 Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy ugye azt mondták, ha nem fordítunk elég időt a csapat társakra akkor lehet nem úgy alakul a személyíségük...
Én eddig mindig oda mentem, beszélgettem az embereimmel, de ha férfival voltam, akkor ha Mirandára hajtottam, a többieket kicsit hanyagoltam. Azt meg tudom csinálni, hogy a többiekkel is többet foglalkozok, és nem lesz semmilyen gubanc? Vagy honnan tudom, hogy túlzásba vittem az egyik karakternél? -
#18803 Jajj, köszönöm, azóta megoldódott, volt a CD-n (VGA) egy program, ami fogta a játékokat... -
#18802 Nekem nem akad 6970-es kártyával, csak élsimítást nem lehet a játékra varázsolni.
Nem hinném, hogy a magyar verzió annyira rosszabb lenne az angolnál. A játék ugyan az, csak a nyelvezet más, de ettől kizártnak tartom, hogy rosszabbul fusson a játék.
Amúgy érdemes beszerezni a játékhoz a Patch-eket és azokat feltelepíteni!
Hátha azok megoldják a problémát!
http://social.bioware.com/page/me2-patches -
#18801 Nekem is ugyanez a kártyám van, de a gépen nincs fent a ME2. Majd felrakom, és írok fejleményeket. -
#18800 Magyar verziód van meg? Az mintha kicsit bugos lett volna, de lehet csak én éreztem így - most már Steames van. A másik lehetőség, hogy túl új a kártya és ez a játék már régi neki.
Máshol is akad? Pl. cinematic részeknél, nagyobb tereknél. Tényleg érdekes, mert az én gépemen maxon simán fut. És a 9600 GT-vel neked is jó volt. -
#18799 Mivel új kártya, gondolom legfrissebb driver van fönt hozzá és lehet hogy azzal már akadnak ilyen problémák.
Bár ez csak egy tipp. Hátha valaki jobban vágja ezt.
-
#18798 Megnéztem, mindig ugyanazokon a pontokon szaggat be 1-2 mp-re, és tök mindegy, hogy milyen grafikai beállításokon van. Ezenkívűl mindig stabil 60 fps... -
#18797 Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy vadiúj GTX 550 Ti-vel VGA-val pl. a Normandián amikor fordulok egyet, akkor beszaggat a játék, míg a tök régi 9600 GT-men teljesen jól futott? -
#18796 Sziasztok!
A Mass Effect első részével kapcsolatban lenne egy kérdésem, bocs hogy ide írok de az első résznek már kihalt a fórumja,nem nagyon látogatják sajna!
A kérdésem az lenne hogy pc-n tolom és van egy xbox360-as kontrollerem amivel szeretném játszani de nem támogatja a játék! Tudtok valami megoldást hogy működjön a kontroller a Mass Effect 1-el?
Előre is köszi a választ!!! -
adam0615 #18795 Van egy bolygó azt leszkenneled és ott kiírja, hogy megszerezheted a tankot. Azt bármikor meg lehet szerezni. -
evil006 #18794 Sziasztok. Most raktam fel az alapjátékot és a dlc-ket .
Az volna a kérdésem hogy a légpárnás tankos küldetést mikor kapom meg a Horizont előtt vagy után. -
Lacc 88 #18793 Kösz a segítséget. Kipróbálom őket -
sanyiiiii #18792 Ha valamilyen feladatra olyat küldesz aki nem lojális akkor valaki meghal. Ha olyat küldesz aki béna meghal. Ennyi.
Arra hogy ki mire jó elég nehéz nem rájönni szerintem :) Csak végig kell gondolnod hogy melyik karakter miben jó.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyébként biotic samara/morinth/jack, tech legion/kasumi/tali, vezetőnek miranda/jacob/garrus -
#18791 Vagy végig próbálgatod mindenhogy vagy lecsekkolod a Wikin kit hova ossz. :) -
Lacc 88 #18790 SZiasztok. Mi kell ahhoz hogy a végén mindenki túlélje a játékot? Számít hogy renegát vagy példakép vagyok? Kiket érdemes a csapatfőnököknek megadni a több csapatos részeknél vagy magammal vinni? -
#18789 Én az Omega-3-on vettem meg, közvetlenül a bejártnál előre mész és jobbra van egy üveg. -
#18788 Kösszszépen! Én is így emlékeztem, de nem akarta...:) Nekiindulok mégegyszer a piacnak. THX -
#18787 fellegvárba van 3 szint járd be az egyik kereskedő fel fogja ajánlani vagy az Omegán a 3-ból az egyik ad el ilyent -
#18786 Elakadtam az elején. Újra játszom és egyszerűen nem jövök rá hogy miért nem tudok beszerezni egy-két dolgot a hajószakácsnak. Feladatok között ott van, de nem találom a kereskedőt akinél megvehetném. :( -
#18785 na, végre 65 óra játék után befejeztem. denagyonjóvolt :D
mellesleg az végjáték majd az arrival után megint visszamentem a tanácshoz (nem akart eltűnni a teljesítetlen küldetések közül), végigcsináltam a "küldetést" megint, és teljesített lett szerencsére (egy-két "vicces" beszólás is van, ha légiót viszed magaddal). -
sanyiiiii #18784 Sztori szempontjából releváns content az gyk csak a lair of the shadow broker és az arrival. -
#18783 Mi az ajánlás a DLC-k végig vitelére? Nekem ugye az ingyenesek vannak meg, meg minden mást megcsináltam. Persze újra kezdeni bármikor lehet. Gondoltam majd sorra megveszem őket. A Kasumi-s gondolom lehet az első, aztán...? -
sanyiiiii #18782 Konkrétan felesleges megcsinálni kétszer, de más szemmel fogod nézni a dolgot ha a végén és ha horizon után csinálod meg. Persze ha amúgy már továbbmentél, vagy már korábban végigjátszottad akkor mindegy. -
#18781 ok, kösz, valahogy én is így gondoltam, mivel azt tudom, hogy elvileg ez köti össze a 2. és a 3. részt, és pont nekem is furcsa volt, hogy már a horizon után elérhető lett a küldetés. -
vitaro #18780 Utána csináld, oda illik. Nagy hiba volt a Bioware részéről, hogy lehetővé tette az öngyilkos küldetés előtt teljesíteni az Arrivalt. -
#18779 sztem utána csináld
úgyis egyedül kell menned