Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért?
Ha RÖGTÖN megyek az IFF után az un. "öngyilkos müldetésre" akkor megússzák?
Miért "öngyilkos" a küldetés??
A tagok elosztásától függ ha jól tudom ki éli túl.
Nyilván akik velem vannak azok akkor döglenek ki ha én is vagy ha nem marad medigél. A másik csapat(ok) túlélését én mivel tudom befolyásolni??
Van már Zaed és Kasumi is a csapatban, Õk is segítenek majd??
Van valami tuti recept, hogy mindenki túlélje??
Ja és ez a Legion még nem volt megtalálható eddig.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A Hammerhead jelenléte minimális. A nyomkövetõ rakéták miatt a harc nevetséges vele. Távolról befogod a célpontot aztán kilõsz egy sorozat rakétát, és ha közben fedezékbe is mozdulsz a rakéták akkor is becsapódnak. Legegyszerûbb, ha úgy áll be az ember, hogy legyen a domborzatnak egy minimális vízszintes vagy függõleges törése közte és a célpont között ami felfogja az egyenes vonalban érkezõ ellenséges tüzet, de ami felett vagy mellett még majdnem el lehet látni, hogy a rakéták ívben repülve pont eltalálják. A getheket messzirõl minden nehézség nélkül le lehet vele szedni. Mintha ott sem lennének.
Talán azért volt sokaknak befogadhatóbb mert egy kerekes jármü volt...
Hammerhead-et is meg lehetne szokni és szeretni, ha nem ilyen küldetésekben kellene használni... és nem erre amire a Firewalkerben.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
ellenben ha visszaolvasol pár száz (ezer?) hozzászólást, garantálom hogy nem egy Mako miatti, nem is kicsit elvadult flamewar-t fogsz találni.
de legalább abban a nép nagy része egyetért, hogy a Firewalker tipikus DLC - pár éve "ez szemét, kidobjuk" lett volna a sorsa, mostanra ez átment "ez szemét... DLC!"-be.
"The trees move. Do you not see it?"
A kameráját pl. (tele állás (zoom), automatikus éleségállítás a fókuszponton, a többi homályos) kifejezetten eredeti megoldásnak találtam és a robbantós / távolról getheket legépágyúzós részét (is) imádtam. :))
Annál jobb hangulata meg semminek nem volt az ME1-ben mint amikor egy elhagyatott jeges vagy poros bolygóra kidobja a Normandy, és a talajra huppanva dorombol a meghajtó, várva, hogy nyomhasd a gázt és felfedezd a tájat, az elhagyatott bázisokat... :)
Szerettem...
:D
Mármint mert szétlõnek-meghalok-elpusztulok, vagy csak mert nem találok el vele semmit? :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem kell alapra visszatenni csak az R-t nyomva tartani a kör fölött miközben a jármû ide-oda csúszkál így irányban kell tartani (a körön belül), aztán egy idõ után felszedi amit kell.
1. nagy baromság ez, teljesen felesleges "ügyességi" elem. Super Mariózni is lehet ennyi erõvel.
2. konzolon azt írják tökéletes, pc-n miért nem??
3. Aki ezt a sziklaoromról átugrálós és mentés lehetõségének hiánya(!!) miatt harmincszor újrapróbálós ügyességi részt kitalálta annak a polipkezû jó édes anyját!!
????
Számomra viccesek a keményfiúk - Ahogy a horror filmek is. Azt bírtam mikor Thane-nel azt a pofát vallatják, Shepard-nek vagy 3x ment ökölbe a keze. :D
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Max ha újra kezdem csak a fõszálon megyek végig. :D Úgyis akartam egy Lazy Shepard-t is, aki alig tesz amennyit kell és mindenkinek beszól. :D Vicces így nyomulni?
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
másik kaszttal újra nekimenni? de még mennyire.
ha jól emlékszem Infiltrator-ral tolod - próbáld ki Sentinel-t ha kedved támad újrajátszani, teljesen más játékstílus, viszont... ász. nagyon.
Van értelme ennek?
Van valami bónusz, vagy amiért érdemes?
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Mi lehet az oka??
Ööö... csak még valamit uram!
Nálatok mennyi ideig tölt (másodperc) egy játékállás betöltésénél (pl játék induláskor vagy halálozás esetében meglévõ állás újabb betöltésnél)??