19778
  • sanya200
    Én csak kicseréltem 1-2 mód miatt azon kívül nem.
  • readswift
    Most csinálok egy újat magamnak , kíváncsi vagyok valaki rakott-e be bindeket... Én pl HUD nélkül játszom, cserébe időleállításkor hébe hóba free camerázok , és ott adok ki mozgás parancsokat, szerintem jobb így.
  • readswift
    Játszott valaki mike-on és rajtam kívül coalesced.ini -vel ?
  • KP27
    Tök szórakoztató tud lenni, ahogy egyesek be tudnak pöccenni, ha uram bocsáss meg, valaki kritizálni meri hőn szeretett játékát :D Én csupán kiragadtam a játék egy részét és annak a negatívumait.
  • Trantorius
    Én az elsőt végigvittem de nem játszottam ki teljesen, viszont még így is feltűnt, hogy nem igazán jött át nekem a folytatólagosság. Persze, fel-fel tűnnek régi ismerősök, fontosabb tetteink következményei is látszanak, viszont a régi helyszínekből, társakból, személyzetből alig jött át pár dolog, amit nagyon sajnáltam. Remélem ME3-ban ez megváltozik, nem lesz megint egy teljesen új legénység, társak és ahogy említettetek remélem nagyobb élettel teli bejárható területek lesznek.

1-2 hónapja vittem végig a ME2-t, aztán belekezdtem még egyszer, de rájöttem hogy megvárom inkább hogy az ME3 látható közelségbe kerüljön és akkor kezdek egy ME->ME2->ME3 végigjátszást, full ki DLC-ve. Bár szerintem nem fogom kibírni és addig még egyszer végig viszem az ME/ME2-t
  • Trantorius
    1-2 hónapja:)
  • mike01010101
    Az MW-t a jatekosok 80%-a a multi miatt veszi, ott meg "vegtelen" a jatekido.
  • Hoz_Hun
    Akkor mit szóljanak a Modern Warfaresek. Ott az alapjáték 5-6 óra. Annyira nem drága egy DLC. Moziba nem tudnék menni egy árából.
  • Hoz_Hun
    Mennyi az a jó ideje? De igen, jött ki új DLC nem is akármilyen. :)
  • Hoz_Hun
    Ez igaz. Az ME egyben annyi lóvém volt, hogy már azzal hajtottam a Normandyt. Az ME2-ben meg az Omegán koldulok lőszerért. Gondolom a Cerberus Shepard vagyonából építette fel a Lazarus projektet, vagy nemtudom, hogy nullázták le a számláját. Még a nyavajás kis bolygóm és apartmenem sincs meg, amit a Pinacle állomáson nyertem.
  • Swarczi
    Egyetértek jakuza-val. Énis megvettem az alapgémet, d eddig egy darab dlc-t se vettem meg. Inkább talán majd lewarezolom ha ujból előveszem a gémet. Egsz egyszerűen nem éri meg párezer ft-ot kidobni egy 1-2 órás dlc-re mikor az alapot 30 órámba telt végigvinni. Inkább csinált volna a Bioware egy normális kieget hozzá.
    Más: énis elfogadnék vmi jo kis modolási lehetőséget, de ezt max az újrészbe fogják elővenni.
  • Trantorius
    Hello
    Egy jó ideje nem játszottam a játékkal, jött ki valami új dlc és van valami új info a 3. részről?
  • sanya200
    Én örülnék annak ha pl jobban testre lehetne szabni az alap n7 páncélt vagy legalább több skin lehetne hozzá.Jó nem azt akarom hogy legyen egy sims de én örülnék neki ha kiadnának egy progit a játékhoz amiben saját skineket vagy festéseket lehetne rakni a páncélra mint a nfs részeknél.
  • Jakuza001
    Na igen nem artana a modolhatosag az ilyen jatekoknak.
    Az pedig meg nagyobb gaznak tartom, hogy mindenfele hasznalhatatlan DLC-vel akarjak megjobban lehuzni a jatekosokat.
    Pedig nem rossz a jatek, csak ezek a dolgok keseruve teszik az ember szajizet.
  • readswift
    Az a baj hogy sokaknak hímestojás a játék, pedig szét kellene ezt modolni hogy jó legyen, azt meg a bioware nem engedi, mer nekik is hímestojás, jajjj.
  • mike01010101
    Sajnos az a leiras amit talaltam nem jo a strukturahoz, de ha gondolod atkuldom neked a forraskodot amit irtam, hatha neked sikerul.
  • mike01010101
    Ha csak annyit csinaltak volna az NPC-k eletevel, mint amit a gothic 1 tudott 2001-ben, mar tokeletes lenne.

• sanya200
    Teljesen egyerértek az előttem szólo 2 emberrel ez mind igaz pedig a várost meg lehetne élethűbben is csinálni ha a gta-ban már sikerült itt miért nem?Meg jó lenne valami normális város ahol sétálok az utcán járókelők jönnek mennek, a fellegvár már kicsit unalmas helyszín illium meg hát nem is tudom nem is igazán városi részen járunk inkább csak annak a központjában sehol egy park vagy valami mert mindenki csak veszeget valamit...stb meg hiányolom a fellegvárba azt a részt ahol az első részben is sokat jártunk oda már sajna nem lehet visszamenni.
  • Evoluti0N
    Kiegészítés: Egy valamit hiányolok a Bioware játékokban. A városokban nincs élet. Ez alatt azt értem, h max 1-2 ember (idegen :)) sétálgat, de sokan csak egy helyben állnak, max beszélgetnek, esetleg vmivel "mütyürkélnek". Ráadásul ha órák, napok múlva visszamegyek egy helyre, még akkor is ugyanott állnak. Remélem, h a ME3-ban, vagy akár az DA második részében már változtatnak ezen. Ja és lehetnének a bejárható városrészek kicsit nagyobbak :)
  • Evoluti0N
    Az első résznek nagyon jó volt a története. A második részé azonban nagyon gyengére sikeredett. Az egész játék arról szól, h összeszedjük a társakat. 1-1 küldetés esetleg érdekesebb történetű volt, de globálisan nézve meglehetősen gyenge története lett. Ráadásul semmi olyan jelentős dolog nem történik ebben a részben, ami tulajdonképpen előre vinné a főszálat. Olyan érzésem volt a 2. rész végigjátszása után, h csak azért készült el, h trilógia lehessen a játék és ne 2 részes legyen csupán. A 2. rész az elsőtől azonban a játékmenetben jobb. Jobban ki van dolgozva a harcrendszer, valamint nincs benne az idegesítő Mékó. Az első részben nagyon zavaró volt, h minden mellékküldis bolygón a Mékóval kellett szerencsétlenkedni, de még a főküldiknél is komolyabb szerepet kapott. Ráadásul a melléküldik unalmas, egysíkú bolygókon játszódtak és mindegyiknek olyan domborzata volt, h az ember a fejét verte a falba mire eljutott bizonyos helyekre. Szerintem vmi random domborzat generatorral csinálták őket. Arról nem is beszélve, h a bázisok, bányák mind egyformák voltak, max néhány tárgy máshova volt lerakva. A 2. részben igaz, h kisebb területeket járhatunk be a mellékküldis bolygókon, de legalább változatosan néznek ki. Egyedül mondjuk a szondázás lehet unalmas ebben a részben egy idő után, de elég könnyen összelehet szedni a nyersanyagokat, szóval nem kerül a játék középpontjába a szondázás. Az első részben azonban (főleg ha az összes mellékküldit megcsinálod), akkor a játék nagy hányadában a Mékóval fuvarozol. Szóval történetileg jobb lett az 1., de játékmenetben a 2. lett jobb. Ha a harmadik részben mindkettő rendben lesz és visszahoznak vmennyit az rpg részekből, akkor az lesz számomra a tökéletes játék :) (így csak majdnem az).
    Még mielőtt valaki kígyót-békát kiabálna rám, elmondanám, h a ME az egyik kedvenc játéksorozatom és nem fikázom csak leírom a véleményemet :)
  • Barnez
    Mindenki vár a programra, amely a ME tlk fájljait kezelni tudja. Onnantól már nem nagy dolog. Bár nemrég mike valamit mondott a fordítással kapcsolatban itt a fórumban. Csak azóta nem tudom, h hova tűnt. :S
    Pár téma hozzá:
    http://social.bioware.com/forum/1/topic/103/index/4772717/1#4777911
    http://social.bioware.com/project/1919/
  • sanya200
    Egyébként akkor ehhez a lair of the shadowbroker-hez nem lehet megcsinálni a magyar feliratot?Vagy csak nincs aki megcsinálja?
  • sanya200
    Persze ne értsétek félre az utóbbi 3-4 évben nem láttam ilyen jó játékot nem hiába vittem végig vagy 12x, csak van egy-két apróság benne ami jobb is lehetett volna de minden bizonnyal mire megjelenik a 3 megdöntöm a 28x végigjátszás rekordját:)
  • mike01010101
    Minden egyszerusites ellenere a tortenet es a fejlesztett harc-fedezek rendszer miatt nekem jobban tetszik mint az elso resz.
  • lightjack
    egyetértek, azonban szerintem maga a történet kárpótol minden hibáért...
  • Evoluti0N
    Az első részben az volt a gáz, h átláthatatlan volt az inventory. Valamint annyi cuccot összelehetett szedni, h minden végigjátszás felénél, háromnegyedénél a játékban elérhető maximum zsém volt. A Mass Effect 2-ben viszont átestek a ló túloldalára ezzel a komoly leegyszerűsítésekkel. Remélem, h a 3. részben megtalálják a középutat.
  • JethroHUN
    Hardcore rpg elemek? minek? ott a DAO, az 100%ban hozza az rpg elemeket. Nehogy már az ME2 ből is olyan játék legyen, hogy fel áll a csapat, 1-es gomb-lövés, 2-es gomb-pontos lövés... Ha meg arra gondolsz mint ami az első részben volt, az pláne nem kell, lv30 ig nem tudtál normálisan lőni egy fegyverrel. Elég érdekes lenne, ME3 ba Shepardnek fejlődnie kell, egy kinyírt Reaper, egy elpusztított Begyűjtő állomás után, azért h tudjon a fegyverével lőni.
  • mans
    Én már rég élveztem gamet ennyire,mint ezt,nekem nincs bajom a harccal,csak néha monoton,lehetett volna valami lopakodós rész is, majd ezután elkezdem az első részt,kiváncsi leszek melyik tetszik jobban.
  • penge96
    Lassan egy éve már, hogy megjelent a játék, de még mindig vannak olyan emberek akik kritizálják. Ez van, ilyen lett a játék, mostmár nem fog semmiben sem változni, fogadjátok el. Majd a 3-ba visszatérnek a hardcore rpg-elemek és valszeg nehezebb is lesz a játék. Valahogy csak kíhúzzuk azt a 2 évet. :/
  • Sith
    Egyébként szerintem kicsit unfair a Mass Effectet ami inkább RPG a HL hez vagy az AvP-hez hasonlítani ami inkább FPS
  • sanya200
    Maga a játék nem szar ne értsétek félre ez az egyetlen játék ami tényleg megéri az árát és nem csak a 2 de az alap is.De azért valljuk be a casual réteg meg a sok nyámnyila miatt aki nem tud mást csak lőni, amiatt lett egyszerűbb a játék szerintem felesleges volt az hogy ennyire akció orientált legyen a játék mert így csak elveszik az rpg belőle az egyben nem volt az a hű de sok akció de nagyon tetszett és nem a lövölde miatt.De sajnos az ea hozzáállása és a sok olyan játékos miatt aki nem tudja mi az az rpg sokat feláldoztak a játékból,egyszerűsítették a harcokat hogy az amcsi kis joe is tudjon vele játszani mert máshoz nem ért de így csak azokkal tolnak ki akik szeretik ezt a műfajt.Meg már maga a reklám kampány se volt a legjobb egy csomó mindent le lőttek a játékból az alapstory már a videókból kiderült és túl sok meglepetés nem maradt mire megjelent sajnos.
  • JethroHUN
    Akkor menjél HL1 ezni. Nem kötelező ME2 vel játszani, senki nem kért meg rá. Nem is fog nyugodt lehetsz. Nem is értem, ha ennyire nem tetszik akkor minek játszol vele? Minek veszed meg? És minek jössz ide azt bizonygatni, hogy szar? Mert neked nem tetszik már szar...
  • Pares
    Ezt bírom. Agyonkritizálja, hogy jaj de casual, szar, egyszerű, stb., közbe meg 10x kijátszotta.
  • Jakuza001
    Na de senki sem kotelez arra, hogy hasznald ezeket a funkciokat. :D
  • sanya200
    Szondákat is ott lehet anélkül nem lehet bányászni:)
  • elitehun
    Zsír kösz
  • Aspyrin
    Üzemanyagtöltő hajónál vásárolhatsz.
  • elitehun
    És hogy kapok újat azokból a bányász robotokból vagy droneokból?? (amiket kilövök a bolygóra)
  • Fenrir
    Miután a Normandy irányítása a tiéd lesz, onnantól bármikor.
  • elitehun
    Hogy vagy mikortól tudok nyersanyagot gyűjteni??