Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagggyon jó hír!!! Nagyon örülök ennek a bejelentésnek.

Így ami elsõk közt eszembe jutott az eljövendõ filmmel kapcsolatban az az volt, hogy van egy nagy elõnye a Mass Effect frencsájznak: mégpedig az, hogy az idegen életformák fontosabbik vagy nagyobbik része emberszerû testfelépítéssel rendelkezik.

A következõ dolog, ami az eszembe jutott az az volt, hogy ha a Bioware képviselteti magát a film készítésében, akkor ez valami oltári nagy lesz...

Nagyon várom!

<#taps><#taps><#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Vraaanyek
Mégegyszer köszönöm a segítséget, csak az a baj, hogy ez sem mûködik valamiért...ugyanazt az orosz szöveget írja ki,amikor crackelem a DLC-s crackkel, és nem mûködik, Te hogy hoztad mûködésbe???

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Calver
férfi karakterrel toltad végig, ugye? <#vigyor1>

csak Mark Meer, a férfi Shepard hangját adó szinkronszínész "zseniális" elõadásmódja miatt jön le úgy h Shepard nem képes érzelmek, vagy bármiféle olyan dolog kimutatására, amihez esetleg az embernek jobb szinkronhangnak kéne lennie, mint Stephen Hawking és az õ kedvenc hangszintetizátora.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
én Jeffrey Donovan-re szavaznék, abból az arcból tudnám jelenlegi akciószínészek "hatalmas választéka" közül kinézni egy Shepard szintû karakter eljátszását.

"The trees move. Do you not see it?"

Törölt felhasználó
Sztem Grunt vagy Wrex szerepére egy Vinnie Joens kaliberû figura kéne egy Michael Clarke Duncan testbe😄 Am az alap emberi szereplõket nem tudom miért nem lehet megpróbálni szinészként. Nem nagy dolog színészkedni. A Shepard figurája meg nem az a hú de nagy érzelmi karakter, hogy olyan sokféle érzelmet kéne megmutatnia. Sírni nem kell a röhögést vagy komolyságot meg mindenki meg tudja oldani...
tegnap megérkezetek a fekete és szürke N7 pólóim 😄DDD
YEAH!

anti hero

Dante73
Michelle Rodriguez. Mé' ne lehetne csaj? Õ kommandós, "kemény csaj" szerepekre egész jó.

http://www.freetvmaci.info/

én Mark Vanderloo -ra szavaznék, legyen õ Shepard 😄DDD

anti hero

Nem elérhetõ lol, mi vagy te telefonközpontos?😊

Andy fater sokkal karakteresebb, hús is van rajta, Fox max Quariannak lenne jó😊
Szolnokboy1
Whitfield rákos, te is tudod, így nem elérhetõ. Mondj valaki mást!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Amig Fox állókép, addig lehet jó választás... de hogy hiteless elit kommanós legyen... Andy Whitfieldet sokkal komásabb😊, míg Fox inkább kómás😊

Szolnokboy1
megvan a kiállása, a tehetsége, ráadásul még hasonlít is Shepre, még nem akkora sztár, de a Losttal már megalapozta és egy jól jövedelmezõ ME film jó ugródeszka lenne.

Mer most ki legyen Sam "kék vagyok" Worthington? LOL.

Hát ha játékfigurákat kell a McDonald's-nak csinalni akkor igen.
horpeti
Ha lesz Miranda, akkor tuti kasszasiker. 😄D

Szolnokboy1
szerintem egyértelmû, hogy kinek kell lennie:

Ki lesz sepõd?

Andy Whitfieldet:

vagy

Andy Warhol:

Fenrir
forrás hardwired:

Mass Effect: Mozifilm készül!

A Legendary Pictures bejelentette mozikészítési szándékait az EA és a Bioware népszerû sci-fi akció-szerepjátékából. Legendaryék koproduceri minõségben már teljesítettek a The Dark Knight, 300, Clash of the Titans, The Hangover és a Watchmen projektek során. A Warner Bros. terjeszti majd a Mass Effect mozifilmet világszerte. Mark Protosevich - I Am Legend, Thor - írót bízták meg a forgatókönyv vázlatok elkészítésével. A Legendarytól négy ember producereli a filmet: Thomas Tull, Jon Jashni, valamint Avi és Ari Arad. Vezetõ producerekként a Bioware alapítók Ray Muzyka és Greg Zeschuk lépnek színre és a Mass Effect projekt feje: Casey Hudson. Lássuk a történetet!

2183-ban vagyunk. Shepard kapitány az SS Normandy fedélzetén vezeti öngyilkosnak tûnõ küldetésbe legénységét, hogy megakadályozzon egy idegen fajt mesterkedéseiben, amely arra irányul, hogy minden 50.000 évben - mikor a civilizációk eléggé felfejlõdtek az aratásra, megsemmisítsék az élõlények nagy részét. Láthatjuk tehát, hogy a sztorit és az univerzumot nem kitalálni, hanem inkább egészestés mozifilm méretûre zanzásítani kell.

A halál csupán a kezdet...

internyet problem

anti hero

Maxtreme
Srácok ez mi a bústól lehet?

Vraaanyek
Nagyon szépen köszönöm szépen!😛

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

sherlock1
www.filestube.com, keresõbe: mass effect 2 hammerhead

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Vraaanyek
Hammerhead-et tudja valaki honnan lehet leszedni rendesen? mert két torrenten is fent vok,egyiken sincs fent, amit meg le tudtam szedni nagy nehezen,az meg nem mûködik,mert valami orosz vagy lengyel vagy mi a jó ég pötse verziójú...

rengeteg, egyébként csak 15-öt kell vissza olvasni ;-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Ryder62
Hány DLC jött már ki ehhez? Egy kicsit le vagyok maradva 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

xblades
Hali a Hammerhead négy küldetésbõl áll?
Az utolsó a Protian erekje?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

megoldódott

most szereztem meg, minden graf a minimumon, belépek, új játék, akár importálok akár nemet választok a töltõképernyõn megáll. mit lehet tenni?

Szerintem úgy érti, ha Mordin a csõbe megy akkor mindenképp meg kell halnia.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Kindred: Úgy érted hogy Moridn eleve halálraítélt karakter a játékban???

penge96
1st forever!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Törölt felhasználó
Melyik? N core? Bithu? Sztem mind1😄
És a 3-at ki gereblyézi majd össze, ha havonta új Quarian alsónemûk jelennek majd meg?
adamfesto
...csakhogy a bios srácoknak komoly konkurenciát jelent a kedvenc torrent oldalam...😊

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

Mondjuk arról nem beszéltek, hogy fizetõs lesz-e mind, vagy lesz amit a cerberus network-ön keresztül lehet majd letölteni ingyen.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Facek
gane'sa'g.

ba'r ha megjelenik konyvbe is, akkor egye fene :]
meg fogom venni oket 😄

anti hero

Az inkább bug lehetett.
Tesztelve. Mordin nem éli túl a játék szabályai szerint.
zseniális, ez már-már profi kábszer diller szintre emeli a bios srácokat, asszem nyugodtan kijelenthetem, hogy a mass effect2 lesz minden idõk legdrágább játéka. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

akkor vagy nem telepitetted fel rendesen, vagy vak vagy...

siekres telepites utan, amikro legkozelebb belepsz a jatekba kapsz egy uzenetet, hogy menj xy bolygora es onnan indul a fun
(mar ha lehet "fun"-nak nevezni, bar annyira azert nem rossz de egy a makonak akkor is jobb volt az agyuja 😄D)

anti hero

Vraaanyek
Sziasztok!

Hammerhead DLC-t hogy a jó pékbe lehet mûködésre bírni? feltelepítem, de semmi hír a játékban róla....

horpeti
Normálon rádlõnek, és õk fekszenek le kb... 😄

Mordin a csõben és túlélte? Akkor lehet még is van különbség a nehézségi szint/döntés között. Ez új információ volt.
A kapu védelmére nem kell küldeni senkit. Védik azt maguktól is. Arra gondoltam, hogy ott halhatott meg Jack.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

😄 Kösssz....
Na de mind1, mert most Hardcore-on nemsokára megint a Collector bázishoz érek.
Akkor most Legiont fogom beküldeni. Mordin meg kísérheti haza megint a menekülteket. Remélem így túl fogja élni mindenki 😊
horpeti
Úgy tûnik normálon kb. minegy, milyen hülyeséget csinálsz. De Mordin nem a csõbe való. 😄

Köszi a választ!

Senkit sem küldtem a kapu védelmére, csak úgy mint a normal fokozaton, mert olvastam hogy pár játékosnak ott nyiffantották ki a csapattagját.
Mordint normalon is beküldtem a csõbe, ott túlélte. Jack nem kapott külön feladatot, harc közben halhatott meg.
Na mégse írom le, hogy már ezerszer beírták ide.... inkább csak válaszolok. Rossz "embert" választasz ki a feladatra. Ha Mordint fejbelõték akkor, (már nem emlékszem ez melyik eset) vagy õ ment a csõbe, vagy õ lett csapatkapitánynak választva. Egyikre se alkalmas. Igazándiból Mordin a végén semmire sem jó, küld vissza a hajóra. Jack meg gondolom a kapu védelmében halt meg. Az random, bár ha mindenki lojális nem lett volna szabad elõfordulnia.
Amúgy veterán fokozaton (vagy nehezebben) pont annyi esélyük van a végén mint normálon. Csak a lojalitás/upgrade/feladatválasztás számít.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Bocs, elírtam, veteran fokozaton Collector bázis
Sziasztok!

Némi segítségre lenne szükségem.

Az ME1 import karakteremmel normal fokozaton végig vittem a történetet, minden csapattagom lojális volt, és túlélte a suicide küldetést is.

Veteran fokozaton a vége felé /Collestor bázis/ a BEJÁTSZOTT VIDEÓN lõtték fejbe Mordint, illetve egy rövid bejátszásban látszott hogy meghalt Jack is.

Elvileg minden upgrade megvolt, és lojális is volt mindenki.

Akkor ez meg miért történhetett?

A válaszokat elõre is köszönöm!