19778
-
KP27 #11255 mint mondtam, a fraps eléggé lefogta a gépet. iszonyat lassan reagált az egér. ha nem hiszed próbáldd ki magad, kezdj el játszani és felvenni közbe(majdnem 2giga volt a tömörítetlen avim).
Evisceratorral szoktam menni vagy Claymore-al, azzal 1 lövés 1 halál közelről, az esetek jó részében. Valamiért nem adta be a game a reload mission-t, mivel az egy olyan profil volt amivel kiakasztottam a játékot, beragadt a "restart collector" base helyen, így nem tudtam váltani a scimitarról, amit egyébként nem szeretek.
Egyáltalán nem játszottam valami hűdejól ezen a videón, és ha megnézed még melee-t sem használtam. Ergo egy erősebb shotgun, melee-vel és bónusz képességként barrierrel még durvább karakter a Vanguard. -
pityke0211 #11254 thx -
#11253 Ennyiii :D -
sanya200 #11252 Úh ezt a kérdést is láttam már párszor na annyi hogy elindítod a launchert majd beállítások és oldalt van egy olyan opció hogy save ott csak meg kell adni a save mappát az mindegy hol van és importálás ennyi. -
pityke0211 #11251 Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy a ME1 mentéseit melyik mappába kell rakni, hogy importálni tudjam őket?
Köszi -
sanya200 #11250 Igen csak a sentinelnek van tech páncélja és az infiltrator lehet láthatatlan elnézést a nyelvbotlásért. -
sanya200 #11249 lehet?Ha Igen elnézést én csak magyarul játszottam eddig az angol megfelelőjét nem tudom az összesnek:( Még egyszer sorry. -
#11248 Sentinel lathatatlan? Nem kevered az infiltrator-ral? -
sanya200 #11247 Mondjuk azért elég közel álltál a halálhoz párszor, amúgy milyen szinten tolod?
Mondjuk nekem igazából a katona a legunalmasabb kaszt az csak olyan mint a cod vagy bármeylik tps csak mész és lősz semmi extra és mégis azt választják a legtöbben, enginerrel sose mentem így arról nem nyilatkozok szerintem elég unalmas kaszt az adept-el egyszer mentem de az se jött be igazán csak a vangard meg a sentinel.A vangard már írtam mér jön be a sentinel is klassz főleg hogy láthatatlan lehetsz és beosonhatsz az ellen mögé ha meg leveszik a tech páncélt akkor a közelben lévőket sebzi a robbanás az utolsó pályán nagyon hasznos a láthatatlanság főleg mikor időre mész hogy ne följön meg tali az alagútban meg úgy általában is el lehet vele szórakozni.Az egyben is tetszettek a kasztok csak az nem hogy annyi-féle képességed volt hogy nem tudtam eldönteni mire költsek sajna még a meggyőzás/megfélemlítésre is pont kell ellentétben a 2-vel.A 60-as karakteremnek sajna kevés a renegát válaszlehetősége, 0 szintről a franc se akarja már megint elkezdeni a játékot.Nem tudom ki hogy játszott vele de 3 végigjátszás kell a 60-as szinthez, elsőre csak max 50 szintig mehetsz másodszorra ugyan el lehet érni az 59-et simán de az 59 meg a 60 szint között hatalmas mennyiségű xp kell legalább 300.000 ha nem több ami egy komplett végigjátszást jelent majdnem. -
KP27 #11246 de akkor minek írsz ilyen baromságokat, hogy "casual szint", meg "percenként újratölteni", ha egyszerűen nem igaz? A gond ott kezdődik, ha ezt így valaki elolvassa és elhiszi.. Én nem a karaktert védem, hanem csupán a hülyeségeidnek mondok ellent.
http://www.youtube.com/watch?v=q9JQGj9RqSc
ha ezt megcsinálod a sentineleddel akkor gratulálok. -
#11245 soha nem fogom megérteni miért váltanak át ilyen szinten extrém defenzív módba az emberek, ha valaki gúnyolódik egy kicsit kedvenc kasztjukon - ha csak nem azért, mert ők is érzik az "apró" hiányosságokat.
én soha nem fogok leállni feleslegesen védeni a Sentinel-t - mi a fenének is tenném? Warp, Tech Armor, Overload, mi a fenét kéne ezen védeni?
de, hogy még egyszer röviden és tömören megfogalmazzam: a Vanguard jelen formájában nekem kevés - az első rész verziójához képest mindenképpen kevés. ha meglenne az a móka benne, h shield ide vagy oda, az unszimpatikusok röpködnének szanaszéjjel, akkor egész vicces lehetne. talán. úgy is komikus ötletnek tartanám az ellenfelek csoportjába berohamozást, de én már csak ilyen régimódi vagyok, nem szeretem ha több lyukból szivárog a karakterem. -
KP27 #11244 amit te írtál az nem piszkálódás volt, hanem hülyeségek halmaza. már bocs. "ha nem akarsz percenként újratölteni, akkor biza nem lehet vele az előbb leírt módon "vicceskedni", maximum casual nehézségi szinten, helyette..."
Nem vettem fel a pálya következő részeit, de ugyanígy nekimegyek a geth hunternek, vagy a Geth Prime-nak is, és berontok a tömeg közé... A colossust nem próbálom be közelről, de azt is be lehet amúgy .. -
#11243 wow, ennyire betalált a kis piszkálódásom?
tudom, hogy kell játszani Vanguard-al - pusztán az a játékstílus nem szórakoztató. a legkevésbé sem. ami szórakoztató lenne, és amit a Vanguard trailer-ben beharangoztak, az meg nem működőképes. hab a tortán, h a shotgunok meg végképp unalmas fegyverek. ez van. -
KP27 #11242 Csináltam egy videót neked meg Calvernek, csakhogy megmutassam mennyire egyszerű a vanguard. Youtube televan videókkal, de ne ékeskedjünk más tollával.
Annyit tudni kell, hogy épp a scimitart próbáltam, amúgy evisceratorral megyek, vagy Claymore-al. Azzal jóval hamarabb öltem volna.
Hozzátenném, hogy elég nehéz volt úgy játszani, hogy megy játék közben a fraps, érződött a gépen hogy nem bírja a kettőt egyszerre, elég sokszor mellé is lőttem mert elég nehezen mozgott az egér oda, ahova akartam. Csak pár percet vettem fel, mert tömörítetlen aviba pár perc is több giga. Ezt tömörítettem le nektek xvid-be.
ftp://ftp.unreal.ie/hosted_sites/clanbase/hektor/misc/vid_calvernek.avi -
#11241 Kozben megtalatam, szoval targytalan. :) -
#11240 Meg egy olyan jellegu kerdesem lenne, hogy uzletben vasarolt Bioware pontokat az oldalon pontosan hol kell hozzaadni az account-hoz?
Esetleg ugyanazon a reszen kell, ahol a Cerberus Network kodjat is megadtam (Reedeem promo code) ? -
#11239 Koszonom a vanguard-dal kapcsolatos tanacsaitokat, most mar van kb. fogalmam mire szamitsak, mit fejlesszek. -
#11238 Nincs valakinek véletlenül egy olyan mentése az Öngyilkos küldetés előttről, hogy minden csapattag megvan, de egyik sem lojális és a hajó sincsen fejlesztve? :) -
KP27 #11237 vanguard/sentinel a legjobb kaszt. számomra/nekem/szvsz (megelőzvén, hogy nekemugorjanak egyesek). Vicces még a shotgunos Infiltrator, Adept fun, de egy idő után unalmas. Soldier nem egy nagy szám, monoton. A mérnök volt számomra a legunalmasabb, persze lehet csak azért, mert redundánsak a képességei. A drónon kívül minden más képessége megvan valamelyik másik kasztban és ezzel toltam utoljára... -
sanya200 #11236 Hát nem tudom te hogy játszol de vangard kasztal szinte könnyű a játék csak tudni kell vele játszani,annyi hogy le kell szedni az ellenről a páncélt meg a pajzsot utána meg lehet emelni-lerohanni...stb.Én őrület szinten tolom és szinte röhejesen könnyű ezzel a kaszttal pedig szinte csak a lift-et használom.Társakat olyat szoktam vinni aki inkább távolra harcol pl garrus meg mellé miranda vagy olyan társ aki tudja használni a torzítást az főleg a begyütő tábornok ellen jó, ha már fel van fejlesztve akkor a fél életerejét is leveszi.Meg ha vangard-al vagy a begyüjtő hajon felszedheted a krogan shotgunt ami nagyon durván sebez közelre szóval szerintem jó egy kaszt a másik még a sentinel ami tetszik a többi annyira nem. -
KP27 #11235 Hát pedig olvasva mit írsz, abból az jön le, hogy fingod sincs erről a kasztról. -
sanya200 #11234 Teljesen korrekt a leírás esetleg ha már maximum pontjaid megvannak a charge-hoz akkor lehet azt is választani hogy többet lök el akkor érdemes esetleg a tömegbe rohanni de csak akkor ha már csak az életerejük van meg.Amúgy meg a 4-es szinten vagy 1-et sebzel vele de 100%pajzs lesz vagy többet de akkor csak 75.Ja és ha valaki esetleg nem tudja a húsbábol ellen a biotika a legjobb na meg a szuperfegyver de az emelés lökés...stb nagyon hasznos főleg ha többet tudsz emelni egyszerre elég levenni róluk a páncélt és ha rányomod a biotikát mindegy milyet már meg is pusztulnak így lehet töltényt spórolni a nagyobbak ellen meg amelyikek lökáshullámot gerjesztenek azok ellen ha lehet használj robotot mármint amit tali tud használni vagy te ha mérnök vagy az azért jó mert eltereli a figyelmét szétlőni nem tudja mert lebeg ő meg csak a földre tud lőni szóval amikor lehet küld rá és addig nem fog zaklatni meg addig érdemes lőni.Vagy a másik ha csak 1 ilyennel harcolsz menj közel és amikor lehajol hogy támadjon a másik képességével menj hátrébb így nem tud támadni rendesen, persze attól is függ hány kis szar húsbáb van körülötted de így ki lehet játszani a nagy dögöt mert messzire tud sebezni a legjobban főleg őrület szintem 1-2 ilyen hullám és nincs pajzsod se. -
KP27 #11233 Level 6-on így építettem fel a Vanguardom:
Incendiary Ammo 2
Cryo Ammo 1
Charge 2
Assault Mastery 2
Bónusz: Energy Drain: 1 -
#11232 semmiféle labdát nem dobtam fel, pusztán kigúnyoltam egy számomra (legalábbis ME2-ben, első részben kedvenc volt) roppantul unszimpatikus kasztot, akinek a játékmechanikája abban merül ki, h spontán becsapódik egy féltucat ellenfél közé - akik sajnos nem szerbek, így nem futnak el - elegánsan lepattan a pajzsukról, majd ennek egyenes következményeként pár másodperc múlva a Vanguard tökéletesen használható lesz tésztaszűrőnek
nem vagyok "béna" hozzá - pusztán nem jön be a játékstílusa. mert ha nem akarsz percenként újratölteni, akkor biza nem lehet vele az előbb leírt módon "vicceskedni", maximum casual nehézségi szinten, helyette... nos, helyette egy roppantul unalmas játékstílust kell követni, mivel még az erői sem viccesek, gyakorlatilag a adept mókáinak a gyenge részét kapta.
de persze kinek a pap, kinek a paplan - eszem ágában sincs senkit meggyőzni arról h rossz kaszttal nyomul, viszont a Vanguard túl könnyű célpont ahhoz h egy kis gúnyolódást kihagyjak. -
KP27 #11231 A biotic charge a Vanguard sava borsa. Kb olyan mint a soldiernál az Adrenaline Rush. Amikor csak tudod használod.
a charge képességet fejleszdd fel, amilyen hamar csak tudod, kettes szintre minimum. miért? mert 50%-ot visszatölt a pajzsodból, egyes szinten charge használata után pajzs nélkül kerülsz az ellenfél elé. Elég nagy különbség.
Először charge-ot fejleszdd, utána Assault Mastery-t. Ez csökkenti a lehűlési idődet és gyakrabban használhatod a charge-ot. Ha ezek megvannak akkor lehet a többit.
Shotgunból érdemes az Evisceratort vinni, ha jól célzol vele egy lövéssel is lehet ölni vele. Igaz három lövésre elég a tára, és nem túl nagy a tüzelési sebessége, de kb 300at sebez alapba, míg a Katana mondjuk fele annyit sem. Katana sem rossz, de abból 2-3 lövés kell. Ha esetleg fentvan a firepower dlc, érdemes kipróbálni a geth shotgunt is.
Társnak érdemes Jacobot vagy Gruntot vinni, és semmit nem fejleszteni rajtuk az elején, csak a squad incendiary ammo képességet. Ugyanúgy Zaed-en squad disruptort, így relative a játék elején a társaktól kapod a plusz sebzés képességet, nem kell saját pontjaid felhasználni, és a kritikusabb charge/assault mastery képességedbe tenni a pontjaid.
Charge-ot meg érdemes úgy használni, hogy nem a tömeg közepébe rontasz bele ezerrel, hanem a szélére, onnan át a másik szélére. Jobbra-balra előre-hátra érdemes menni, és közbe menni fedezékbe ahol tudsz.
A páncélodat meg érdemes plusz pajzsra tenni, ahol csak tudod. -
KP27 #11230 annyira magas labdát dobsz fel hogy hihetetlen.
ha béna vagy a vanguardhoz akkor persze hogy kapod a reload screent. -
sanya200 #11229 Vangard kaszt az egyik kedvencem.A bionic charge-ot ésszel kell csinálni én azt szoktam hogy kinézek egy célpontot(akkor érdemes ha nincs se páncél se pajzs rajta), és még körülnézek nincsenek-e sokan körülötte majd lerohanás és ahogy repül még megtápolom shotival.Vagy mivel ennél a kasztnál van lift(emelés)is akkor először felemelem vagy a csapattárssal emeltetem fel és akkor használom a charge-ot.Bár igazából ezt sokat nem használom inkább csak az emelést:) -
#11228 globális Vanguard taktika: charge -> die -> reload
aztán amikor megunod, kezdesz egy Sentinel-t/Infiltrator-t -
#11227 Sziasztok!
Egy kis tanacsot szeretnek kerni Vanguard ugyben.
Meg elegge az elejen vagyok a jateknak, es Vanguard-dal mintha nehezebbnek tunne a jatek, mint anno Adept-tel volt, ezert erdekelne, hogy miket erdemes az elejen fejleszten neki, milyen fegyvereket erdemes hasznalni es kb. mikortol lesz erdemes hasznalni ugy isten igazabol a bionic charge-ot. -
sanya200 #11226 Én a csajoa karakteremmel nem kaptam meg a románc arhivmentet miután liara-t becsalogattam az ágyba, utána néztem hogy csak akkor kapom meg ha csapattárssal romantikázok szóval ez bukta:( -
Evoluti0N #11225 Ha szakítasz velük, akkor elérhetővé válik Kelly. Egyébként lefeküdni vele nem lehet. Csupán azok az opciók (öledben ül, egymás mellet fekszetek, stb.) érhetők el, mint a társaiddal, akikkel romantikáztál, azzal a különbséggel, h Kelly-nél van tánc opció is. Lenyom egy sztriptízt (mondjuk nem sztriptíz, mert nem vetkőzik :D) a falnál. -
Evoluti0N #11224 Nem sisakot használok. Hanem az egyik olyan célzó izét, a függőlegeset. Nem is tudom tulajdonképpen, h milyen statokat ad, mivel a küllemre mentem :D Elég zavaró, h a sisak (pl a Dragon Age páncélnál) folyamatosan a fején van, még akkor is, amikor iszik :D Mondjuk megoldhatták volna úgy, h csak akkor legyen a fején az olyan sisak, ami eltakarja az egész arcot, amikor harcol. Mondjuk olyan "Vasemberesen" rácsukódhatna harc kezdetekor és egyéb helyzetekben pedig nem lenne rajta :) -
Aspyrin #11223 Hm, a játék elején Jack, a végén pedig Miranda osztotta meg magát velem, akkor ezt buktam.... :D -
Hoz_Hun #11222 Mondjuk az kissé megtévesztő, hogy csak az első részből van a boritó. Saren meg a Normandy SR1 -
Hoz_Hun #11221 Sehol. Ha nem romantikázol mással előbb-utóbb küldeni fog egy levelet a gépedre. -
Aspyrin #11220 Végignyomtam harmadszorra, most sikerült megmentenem az egész legénységet, de Kelly nem akart velem ágyba bújni, mindössze az élményeiről mesélt. Hol rontottam el? :S -
Hoz_Hun #11219 Én se tudok róla, hogy az első részt egy az egyben megkapnák. Bár őszintén: nem lepődnék meg rajta. -
csoli31 #11218 Elég szép PS munka (azt leszámítva, hogy a második részre csak a szétlőtt Normandya utal, amit alig lehet kivenni).
Amúgy meg csak a második részt kapják meg a PS3 tulajok (amiben lesz utalás az első részre). -
sanya200 #11217 http://media.giantbomb.com/uploads/0/7472/329213-me_normandy2_super.jpg -
sanya200 #11216 Jó lenne találni egy hasonlóan gyönyörű képet a normandy sr2-ről már mint olyat ami szépen meg van csinálva akár 3ds max-el is mert nem találni jó minőségű anyagot se a játékban se a google-ön:(