Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"régebbi is, grafikailag is gyengébb ugye"
És? Attól még ugyanúgy iszonyat jó...
Az importálás pedig nem csak a kinézetet meg ilyeneket visz át, hanem az összes fontosabb döntést az elsõ részbõl :) Ezért is nagy kár, hogy azt kihagytad, ha most azt elkezded, végigviszed bizonyos döntésekkel, és akkor lehet a 2 tök más lett volna azokkal a döntésekkel :)
Most vittem végig a ME2-t és nem tudom eldönteni hogy neki álljak e az 1-nek, mert régebbi is, grafikailag is gyengébb ugye, meg olyan mintha egy film 2 része megnézése után állnék neki az egynek.
Szerintetek érdemes?
Az importálással kapcsolatban hogy van, az ME1-bõl importált karakterek melyik tulajdonságaikat hozzák át az ME2-be? A kinézetüket, a szintjüket, a példakép pontjaikat, stb?
Ja és az ME1-nek is van magyarítása, vagy letölthetõ magyar nyelvi fájlai?
köszi :)
Utálnám ha valami miatt nem jönne össze és még eddig a me2 nem látja a me1 karakteremet.
Remélem miután végig toltam látni fogja.
Köszönöm a választ !!!
Ahoz hogy megjelenjen a karakterem a 2.- ban, szükséges letudni az elsõ részt?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A halál csupán a kezdet...
Hogy lehet az elsõ részbõl a másodikba karaktert importálni?
a türelmet és a választ elõre is köszönöm
(64 bites WIN 7)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
[merlinw.org]
Van 1 gondom! Nem tudom beszervezni Morinth-ot, pedig már 3/4en van a renegade szintem és nem tudom a megfelelõ választ adni. Mennyinek kell lenni a szintemnek?
Hogy tudom megnezni,hogy mar milyen DLC-et telepitettem fel? (elfelejtettem) <#idiota>#idiota>
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
"The trees move. Do you not see it?"
Kb mennyi példakép/renegát pont kell ahoz hogy Mirandát és Jack-et kibékítse az ember, amikor összebalhéznak?
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Defaulton renegát karakter , jólvan, legrosszabb döntések ( wrex) , azis jólvan , aztán még a végén shepard fogja magát és összeszarozza az ülõgarnitúrát.<#hehe>#hehe>
hát mégis hogy ezt a bioware hogy gondolta?
És mi van azzal a rengeteg bolygóval a környéken, mind csak bányászatra jó?(Itt jegyzem meg hogy az elsõ 2 bolygónál élveztem a szkennelést, azóta már tele a tököm vele:)
SPOILER!!! Spoiler:
1. Felrobban/Nem Robbantod
Ezen kívül van? Pl mi van ha nem fejlesztesz semmit a hajon és a legénység sem lojális?
Milyen bolygók/állomások vannak ahol kereskedõktõl fejlesztéseket és csillagtérképeket vehetek. Eddig Illumin(pontosan nem tudom a nevét), a Fellegváron, a krogan bolygon és az Omegán kivül nem találtam mást.
Vannak még lakott bolygók ahol letudok szálni, kereskedni?
PS: kasuminál
(a tól/tõl távolságot ír, nál/nél pedig vonatkoztatást - sajnos ez mostanában valamiért divat lett, egyre többet hallani már a TV-ben is. Lényeg, hogy nemes szándékú az okításom:))
[merlinw.org]