Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Holnap belekezdek az 1-be majd utána végigviszem mégegyszer a 2-t. A három mikor is jön?:)
A Star Wars-t is a 4. résszel kezdték...Igaz, kicsit visszalépés volt technikailag a többihez képest de idézném a csokipaírokról a szöveget:"...élvezeti értékét nem csökkenti..."
Atkamon
Nem értem miért a 2vel kezdtél...

"régebbi is, grafikailag is gyengébb ugye"
És? Attól még ugyanúgy iszonyat jó...

Az importálás pedig nem csak a kinézetet meg ilyeneket visz át, hanem az összes fontosabb döntést az elsõ részbõl :) Ezért is nagy kár, hogy azt kihagytad, ha most azt elkezded, végigviszed bizonyos döntésekkel, és akkor lehet a 2 tök más lett volna azokkal a döntésekkel :)

Hello
Most vittem végig a ME2-t és nem tudom eldönteni hogy neki álljak e az 1-nek, mert régebbi is, grafikailag is gyengébb ugye, meg olyan mintha egy film 2 része megnézése után állnék neki az egynek.
Szerintetek érdemes?

Az importálással kapcsolatban hogy van, az ME1-bõl importált karakterek melyik tulajdonságaikat hozzák át az ME2-be? A kinézetüket, a szintjüket, a példakép pontjaikat, stb?

Ja és az ME1-nek is van magyarítása, vagy letölthetõ magyar nyelvi fájlai?
Szerintem a Mass effect 2/Biogame/DLC mappában látsz mindent.
fejnelkuli
Tovabbra is ugyanaz a kerdesem.Hogyan tudom megnezni,hogy mar milyen DLC-et telepitettem fel?

és tényleg :D
köszi :)
Hát ott lehet a géppel van bibi de ha mákod van akkor csak a windows szart be állítsd vissza korábbi idõpontra ha lehet, hátha az segít.Rosszabb esetben win reinstall.

sziasztok! indításnál van egy olyan gondom, hogy kiírja hibaüzenet után, hogy : " a xy címen található utasítás a xy memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read." mit lehet ilyenkor kezdeni??? help pls
Atkamon
Hát még hátra vannak fontos döntések a játékból... Az egyik legfontosabb a végén van... Ha azokat nem hozod meg, akkor persze, hogy nem ismeri fel még a 2.

Az elsõt végig akartam vinni és azután a kettest, csak érdekelt az importálás.
Utálnám ha valami miatt nem jönne össze és még eddig a me2 nem látja a me1 karakteremet.
Remélem miután végig toltam látni fogja.
Köszönöm a választ !!!
Atkamon
Persze, végig kell vinni. De miért kezdenél neki a 2-nek, ha nem vitted végig az 1et?:S

Sziasztok köszönöm a válaszokat megtaláltam az me2- ben azt hogy me1 karakter importálása, de amikor rákattintok üres a lista. Mindkét rész fel van telepítve csak az 1 est még nem nyomtam végig.
Ahoz hogy megjelenjen a karakterem a 2.- ban, szükséges letudni az elsõ részt?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Már régen volt, de a menüben, azt hiszem new game, és akkor ott van alul, hogy import me2 / me mentést.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fenrir
Ugyanilyen op rendszerem van, kétszer játszottam végig a dlc-t és egyszer sem volt ilyen problémám. A játékot sem futtattam xp sp3 kompatibilitásban.

A halál csupán a kezdet...

Sziasztok elõször is mindenkitõ elnézést kérek a hülye kérdésemért, és a türelmetekkel együtt szívesen elfogadom a válaszotokat.
Hogy lehet az elsõ részbõl a másodikba karaktert importálni?
a türelmet és a választ elõre is köszönöm
rage
Nekem egy bizonyos ponton (majdnem a legelején, ahol a Hammerhead-et felrepíti egy légáramlat, ott be kell menni egy barlangba, ahol vár egy gépágyú) mindig megfagyott a játék. Áttettem XP3 kompatibilis módba az indító exet, utána szerencsére át tudtam menni ezen a helyszínen
(64 bites WIN 7)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

penge96
Ott van a banner jobb alsó sarkában, Rush! És ott a link is az adatlapjához!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Én amikor az overlordban a bolygóhoz érek, lefagy a gép, nem tudja valaki, hogyan lehet ezt megoldani?
MerlinW
Más dolog van ott szerintem én 80%-ban paragon voltam és beszerveztem egybõl.

[merlinw.org]

Hát ez egy érdekes kérdés én mindig paragorn vagyok de nálam van lehetõség mikor harcolnak hogy kit õlj meg samara-t vagy morrinthot.Szóval lehet az a gond.

Hali!
Van 1 gondom! Nem tudom beszervezni Morinth-ot, pedig már 3/4en van a renegade szintem és nem tudom a megfelelõ választ adni. Mennyinek kell lenni a szintemnek?
A kérdés még mindig él: megtudhatom, ki készítette a bannert? :D
fejnelkuli
Hello!
Hogy tudom megnezni,hogy mar milyen DLC-et telepitettem fel? (elfelejtettem) <#idiota>

Nekem 3/4 szokott lenni a paragorn akkor nincs gond nem muszáj rögtön lojálissá tenni pl subjelt zero-t ráér késõbb is én miranda küldetése után szoktam

makkandis
Szerintem nem az a lényeg, hogy mennyi példakép/renegát pontod van, hanem hogy az addig megszerezhetõbõl mennyit gyûjtöttél össze. Egyszerûbben nekem sikerült úgy is kibékítenem õket, hogy õk voltak az elsõ két karakter akik lojálisak lettek és még alig volt egy kevés példakép pontom, meg úgy is, hogy a játék legvégén már fullon volt a csík.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

Calver
paragonból rengeteg, renegátból ellenben egy kevés is elég.

"The trees move. Do you not see it?"

Azt mindenképp kiakarom próbálni hogy a tárgyalásra a Légióval megyek be:D

Kb mennyi példakép/renegát pont kell ahoz hogy Mirandát és Jack-et kibékítse az ember, amikor összebalhéznak?
Azta kurva az a fej :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" />
ha magyarul akarod játszani, akkor nem hiszem hogy bármit is lekéne töltened.
Helló! Lenne egy kérdésem a DLC-kkel kapcsolatban. Magyarul van fent a játék, és felpakoltam szinte az összes DLC-t és amikor elindul a gém az elején kiírja néhánynál, hogy ezek a dlc-k nem futnak angolul töltsem le az angol verziót? Ez micsoda? Rossz verziójú dlcket töltöttem?
Fenrir
Mondjuk a Cerberus Network terminálon a gyorshíre eléggé kriksz krakszos az Overlord dlc-nek.

köszi!!
Vraaanyek
Természetesen bármikor felteheted bármelyik DLC-t, a játék végküldetése után is akár! A magyarosítás pedig mindegyik DLC-vel mûködik, hisz alapból bennük van a magyar nyelv már! Remélem segítettem!<#kacsint>

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

+ hogyan reagálnak a magyarításra?
A DLC-ket fel tudom rakni úgy is, ha mondjuk a játék közepén járok? <#idiota> Ilyenkor fel tudom õket használni? Pl visszamehetek új karakterekért, stb?
Most játszottam végig az Overlord DLC-t és wow sztem nagyon jó lett. Vannak benne ügyességi részek a Hammerhead-el, néhány logikai rész (na nem kell túl komplikáltra gondolni) és persze jó sok action :). Sztem ez lett eddig a legjobb DLC. Elég hosszú, nekem kb 2,5 óra volt és a sztorija is nagyon jó volt. Még több ilyent akarok <#eljen>
hát a bioware nem nagyon eresztette el magát a potenciális folytásokat illetõen, már ami az 1-rõl a 2re váltást illeti.

Defaulton renegát karakter , jólvan, legrosszabb döntések ( wrex) , azis jólvan , aztán még a végén shepard fogja magát és összeszarozza az ülõgarnitúrát.<#hehe>
hát mégis hogy ezt a bioware hogy gondolta?

Hát igen ha azt vesszük 2 féle befejezése van+vagy meghagyod az állomást vagy felrobbantod.De azért jó ez a játék mert annyi lehetõség van benne meg totál mind1 hogy milyen sorrendben csinálod a küldetéseket, persze van 1-2 ami egy idõ múlva elõjön pl a horozontos küldetés meg hasonló.De pl azt is meglehet csinálni hogy talit csak akkor szervezed be mikor megszerzed legiont elég érdekes szitu játszódik le meg akár tali tárgyalására is el lehet vinni az még poénosabb:)

Fenrir
Meghalhat mindenki, beleértve Shephard-öt is akit az utolsó ugrás után az egyedül maradt Joker nem tud felhúzni a Normandy-ra, ezért leesik. Ebbõl adódik, hogy ezzel a mentéssel az ME3 nem lesz játszható.

Hát nincs akkor túl sok hely..:d
És mi van azzal a rengeteg bolygóval a környéken, mind csak bányászatra jó?(Itt jegyzem meg hogy az elsõ 2 bolygónál élveztem a szkennelést, azóta már tele a tököm vele:)
A végigjátszásnál hány féle kimenetrõl tudtok?(Nem az érdekel hogy hány embert vesztünk mire a végére jutunk hanem hogy hány fõ száll van amivel majd 3-ban folytathatjuk.

SPOILER!!! Spoiler:
1. Felrobban/Nem Robbantod
Ezen kívül van? Pl mi van ha nem fejlesztesz semmit a hajon és a legénység sem lojális?
A bannert ki csinálta? Érdekelne, hogy készültek ezek a fasza füst effektek :D
MerlinW
Annyi van, nem több:)

[merlinw.org]

Hello
Milyen bolygók/állomások vannak ahol kereskedõktõl fejlesztéseket és csillagtérképeket vehetek. Eddig Illumin(pontosan nem tudom a nevét), a Fellegváron, a krogan bolygon és az Omegán kivül nem találtam mást.
Vannak még lakott bolygók ahol letudok szálni, kereskedni?
MerlinW
Más a hangulata. Beltereken inkább "horror" érzést kelt, míg a szabadban gyönyörû zöldellõ táj, állatokkal, vízesésekkel. Az utolsó fél óra pedig zseniális mátrix fíling:) Szép változatos, jól összerakott küldetés, 2-3 jópofa logikai feladvánnyal. Ja, és kapott új muzsikát is, ami talán jobb mint az alapjáték összes zenéje:)

PS: kasuminál
(a tól/tõl távolságot ír, nál/nél pedig vonatkoztatást - sajnos ez mostanában valamiért divat lett, egyre többet hallani már a TV-ben is. Lényeg, hogy nemes szándékú az okításom:))

[merlinw.org]

A kasumi-s is jó de nincs 2 h egy sima lojális küldetése van egy 3/4h lehet kb.

Prince23
kasumitól még hangulatosabb amúgy?
ja és remélem meg van a min. 2 óra vj.

MerlinW
Végeztem Overlord-al, szuper kis DLC volt.

[merlinw.org]