Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
futtasd le, majd OKézd le. annyi

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

adamfesto
Ha torrentrõl szedek le DLC-t akkor csak telepítem?
A DLC mellett van valami file, az lehet hogy crack? És ha igen akkor hova rakjam?

Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.

CroftManor
tökre hiányzik ez 😞
... de azért szép a kilátás... 😊

Nothing is True, Everything is Permitted

A paragon/renegade pontoknak, elõtörténtnek semmi köze hozzá. Az én full renegad nõi Shepardomnál is mindenki életben maradt a végén.
Ami számít: a hajó fejlesztések, loyalitás, és a megfelelõ ember a megfelelõ feladatra.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

JethroHUN
Nem csak az a fontos, h mindenki lojális legyen és teljesen feljavított legyen a hajód. A hõsöd elõtörténete és a paragon/renegade potnok aránya szabja meg. Mondhatod h ááá biztos hülye vagyok, de nem... próbáld ki...
pl "könyörtelen" háttérrel, hiába vagy full paragon akkor is meghalnak.
De lehetsz "galaxis fõse is" ha meg teljesen renegat. akkor is meghalnak.

Sztornó, megoldottam. Mindenki túlélte.
Ha folytatom a játékot, vagy újat kezdek akkor ezt mindenképpen befejezettnek tekinti? tehát importálhatom majd a karakteremet a 3. részbe?

Megvan, mindenki lojális, fejlesztések maxon - ez természetes. Mikor a szellõzõbe kell beküldeni valakit, pl. beküldtem Talit és kipurcant. <#falbav>

ollie
A legfontosabb, hogy mindenki loyal legyen, és meglegyenek a hajó fejlesztései.

Itt az öngyilkos küldetésnél tudna valaki mondani egy sorrendet? kit kinek válasszak, hogy mindenki túlélje?
Itt a wikin csak rizsáznak, ezt a 'defensive skill'-t nem nagyon értem.

Eddig 3x játszottam végig, de a végén mindig minimum 2 ember meghalt

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#eljen>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"I AM A BIOTIC GOD! FEAR ME LESSER CREATURES!"<#hehe>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Törölt felhasználó
Na ez is valami😊 Am a videó nagyon nagy, jók a kiegészítések a sötét részeknél, pew pew, meg hasonlók😄
Am milyen ruciban van a nõi shepard a videón? Tudom van egy cerberusos sima ruhában is, de én a páncélra gondolok.
Sound

Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148

CroftManor
érdekes nekem megy simán feltettem és meg crackeltem.

Nothing is True, Everything is Permitted

Idõközben kiügyeskedtem. Install közben tömörített ki english.rar-t, ebbõl gondoltam hogy lehet valahol.
A data mappában a sku.ini fájlban át kell írni a TextLanguage=HUN-t INT-re, s mûködik.
Átállítani sajnos nem tudod. Alapból az angol nyelv nincs benne. Viszont anno valaki belinkelte az angol verzióból a nyelvi fájlokat, azokat kell bemásolni. Keress vissza a fórumon hátha megtalálod.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Sziasztok!
Megvettem a játékot, az lenne a kérdésem, hogy be lehet valahogy állítani magyar felirat helyett angolt? Még az installernek sem volt angol nyelve. Elõre is köszönöm a választ!
MrStokes
Deep Roads-ot nagyon utaltam, total linearis vegig az egesz palya, meg veletlenul se lehet ott eltevedni, mindig csak egy fele lehet menni. Az ilyet nagyon utalom.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Calver
bár Insanity-n nem játszom (túl szenvedõs és unalmas nekem), de a DAO-ban Deep Roads-nál volt h egyedül toltam mágussal, csapattársak nélkül, nightmare-en - annyira unalmas az a rész, valamivel fel kellett dobni <#vigyor1>
és még nagyon nehéz sem volt, csak tudni kell mit csinálsz <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
csak Kasumi jött ki azóta, új csapattárs.

"The trees move. Do you not see it?"

Akinek insanitynél is nehezebb kell próbálja ki ezt :

HUD kikapcsol, célkereszt kikapcsol, nem látod hogy mennyi pajzsa van, és nem tudsz célbadobni : ))

Könnyítésként néha lelassítom az idõt 100osára és más kameraállásból lövöldözök, az nagyon fun. Csak sajna látni az animáció hibáit így, de megéri így lehet jó screenshotokat csinálni.

Doom 4
Hali!
Rég voltma itt is meg a játékal is rég foglalkoztam. Még a Firewalkert dlc-t leszedtem de már nem játszottam vele... hogy állnak azóta a dlc-k?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

horpeti
Viszont insanityn is hamar fekszenek azért, hiába van 3 szintû védelem..Meg nincs is, csak a jobbakon. Általában csak 2 van, a páncél, barrier hamar lent van, persze bónuszos képességgel.

horpeti
Jah Soldierrel azért nehéz, mert "nincs" képessége.
Amúgy még az elején mondta valaki, hogy inflivel uncsi, mert végig fedezék mögött kell maradni, cloack, kibújik lõ, stb..
Na most akkor lehet uncsinak tûnt, de így belegondolva én insanityn szinte semmit nem csinálok, mint fedezék mögött vagyok. 😊 Csak azért nem annyira uncsi, mert ha kibújok szarrálõnek... Szal az infli nem a fedezék miatt uncsi, ha az egyáltalán. 😄

Monnyuk DA😮-t régen nyomtam már, nem is tudom, hogy Nightmare-en, vagy lejjebb, de azt tudom, hogy azért ott is volt izzadás rendesen.

Az ME2 Insanity azért nehéz, mert több védelem van szinte kivétel nélkül az összes ellenségen, így tovább tart a harc, tovább lõnek rád. Továbbá mintha több ellenség is lett volna, és azért érezhetõen agresszívabbak is voltak.

Nem mondom, hogy könnyû az Insanity, mert nem az, de játszható és szerintem a legélvezhetõbb nehézségi szint. Én legalábbis ezen a szinten éreztem úgy igazán, hogy a képességeim nélkül megdöglöttem volna.

JethroHUN
Csak nektek nem nehéz az Insanity... ti a Dragon Aget is nightmaren viszitek félálomban 😛 egyedül, csapat nélkül természetesen 😉

Mondjuk Sentinellel úgy voltam, hogy voltak helyzetek Insanityn, amikor rohadtul megizzadtam (Collector hajó, Praetorian, pfúúú), többször is vissza kellett tölteni egy részt, de az esetek 80%-a, ha nem is nevezném könnyûnek, de jól kezelhetõ volt. Mégegyszer kihangsúlyozom: a Sentinellel. A Sentinel kevert képességei nagyon jól jöttek Insanityn, mert ott majdnem minde ellenfélnek 2-3 védelme van.

Soldierrel még normálon is rengetegszer elvéreztem, az Adrenaline Rushot szinte alig használtam, folyton "elfelejtettem" aktiválni...

Szóval kaszttól és helyzettõl függ, de a játék "kezelhetõ".

Szerintem meg az insanity is könnyû, ha picit használod azt a nyakadon levõ valamit...

Szerinted, szerintem nem.

horpeti
Játszál õrületen, a Csillagvadász könnyû. 😊 Az õrület is.

Dante73
Én meg tojtam a taktikára. Bementem, (Csillagvadász szinten) osztottam az áldást, ha valamelyik társ megdõlt kapott egy medigélt, (Ez spec jobb volt az 1-ben, mint ez a keress fedezéket marhaság; van x medigéled, oszd be, társakat meg lehetett éleszteni, ha megvolt a képesség) igaz a heavy mech kicsinált vagy 2x... Ellenben a krio lõszer mindenre jó. "Aki" kapott belõle egy párat, közelebb már csak ritkán jutott...

http://www.freetvmaci.info/

horpeti
Én mindig elcsaltam a heavy mechet, aztán átszaladtam a hídon. 😄

ja tudom, csak tegnap tul faradt voltam mar és gyorsan akartam vegezni
<#idiota>

de azert koszi
: )

anti hero

bemész a terembe, van jobbra egy járat, oda tedd be a két társad, te meg az ajtóval szembe levõ fedezéknél legyél ami kb a két égõ konténer között van. A lángszórós ellenfélre nyomass overloadot/túltöltést(ehhez kell Miranda vagy Garrus) és felrobban a gecibe.

Ha megvagy utána már csak a heavy mech van hátra és kész a pálya...

Zaeed*

anti hero

sziasztok, tegnap újrakezdtem Csillagvadászon, Taeed kuldijenel kapcsoltam ki tegnap ejszaka mar nagoyn elfaradtam, de 3szor meghaltam ott a vegefele amikor jonnek a blue sun mercek es a plafonrol 2 langszoro fujja a langot ide oda, 3szor meghaltam nagoyn hulye helyzetekben, aztan kikapcsoltam majd delutan megint nekimegyek csak tegnap mar majdnem megbaszott az ideg 😄D jo ez a game.
amugy sima soldierrel tolom superparagon male shep lesz😊

anti hero

A DLC-ben benne van maga Kasumi karaktere, akit bármelyik másik küldetésre is magaddal vihetsz, ugyan úgy hozzászól mindenhez, szóval ugyan olyan teljes értékû csapattárs, mint a többi. Ezenkívül van egy szvsz eszméletlen jó lojalitás küldetése, ami közben egy szintén nagyon jó új SMG-t kapsz (AR-ekkel vetekszik). Továbbá megtarthatod a partiöltözetet (femshep FTW), és Kasumi lakótere egy új helységet nyit meg, ami Samara "szobájával" pontosan szemben, a folyosó másik végén található a Normandy-n, ahol van minden jó dolog, de nem lövöm le a poént.

SPOILER

Szerintem picit nehezebb mint az alap küldetések. Ötös hatos csoportokba jön az ellenfél. Van egy heavy mech a közepe felé, és egy shielddel és armorral rendelkezõ gunship a végén, ahol szintén ötösével hatosával jönnek az ellenfelek. Kasumi lesz veled a küldetésen egyedül, nem lesz harmadik társ. Viszonylag szûk pályarészek vannak, ergo sok hely nem lesz menekülésre, fõleg a végén...

aabyssx
Kasumi hány küldi?
Mennyire sztoris, és mennyire vontatott piff-puff?
Elõrõl kell kezdeni a játékot, vagy meg lehet csinálni világmegmentés után is?

www.youtube.com/aabyssx

horpeti
Hehe😄 Majd megnézem..
Mennyire nehéz Kashumi küldije? Horizont után oda lehet már menni? 😊
Insanity..

Zaeed küldije mondjuk nem annyira könnyû ott a mechnél, hogy rögtön menjek oda 1. szintûen...

próbálgattam tovább. szvsz 1. szint elég belõle, több pont belõle felesleges. jó móka azzal játszadozni, hogy pont a kívánt ellenhez pattintsd be 😄

viszont cumi ha visszapattan a feladóhoz 😄

horpeti
Aha, majd megnézem, 1. szinten biztosan. 😄
Most jön a Horizont, de szerintem Mirandát viszem, kezdem hiányolni. 😄

Szerintem ember és egyéb organikus között nincs különbség a játékban, legalábbis a többi skill esetén. Lehet fog le a páncél, biotikus cucc belõle, nemtom.

Ahogy sejtettem,emberek ellen hatásosabb. Amúgy az a baj vele hogy pattan mindenfelé, és csak akkor hatásos, ha közvetlen az ellen melett robban...

Öt esetbõl körülbelül jó ha egy esetben sikerült bárkit is elkábítanom, és akkor sem hat másodpercre. Igaz Horizonon próbáltam, de majd kipróbálom eclipse/blue suns ellen is...

horpeti
Miért nem jó? kamu az a 6 secre semmit nem csináló ellen 8 méteren belül? Mert amúgy elég durván hangzik.
(Fogadok megint csak arra mûködik, akinek nincs pajzsa-páncélja...)

Természetesen az árnycsapás is csak csupasz ellent bénít.

Nem is neked kell hasra esned, hanem az ellenségnek 😄<#hehe>
Én se sokat használtam

próbálgattam ma ezt a flashbang gránátot. hát nem estem hasra tõle.

amikor szóba kerül, az hogy Renegade, úgy örülök, h úgy 17 éve ezt a nick-et választottam (nem csak SG), így idõnként annyi ember veszi szájára a nevemet. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,