19778
-
#11135 nemtom h játszottál e az első résszel, de ott leírták h az aszárikaknak nincs nemük. ezért fektetheted le nővel is...mondjuk a női külseje miatt elég leszbi dolog dehát...na...mind1...nah igen a hanarok érdekes téma... -
#11134 Most hogy így témába jött én nekem meg nem rémlenek Asári férfiak. Na meg a Hanárokról ne is beszéljünk:D Azok vajon milyen neműek???:D -
#11133 nah igen és hol vannak (nemtom mijen fajba tartozik mordin, de ara gondolok...) nők azokat se látni...ne is beszéljünk a batáriakról...meg a voluk...meg azok az összenőtt szájú nagy elefántfélék... -
#11132 Na megnézem holnap jobban. -
Hoz_Hun #11131 Azok valahol buliznak a Salarian nőkkel. :D
Egyikük sem volt még benn a játékban. -
#11130 És a turián nők? -
Hoz_Hun #11129 Így van. A női klán képviselője is férfi. Ha nem Wrex ül a tronon szóbakerülnek a nők. Erre Shepard mondja hogy még nem látott női Krogant, mire a vezér. "Nem is fogsz!" -
#11128 szerintem Natorth-ra gondolsz.
"This character is behind the shamen on Tuchanka, talking with a guard."
először én is azt hittem, hogy ő a female, de ő is hím, aki a női klánból jött, hogy felderítse a hím állományt:
"Envoys are sent out from the female clans to determine who amongst the males is worthy to visit the female clans" -
sanya200 #11127 Hát én se vettem észre pedig játszottam már vele párszor.Ott mondod ahol beszélt grunt a sámánnal?Ott van egy emelet mondjuk de ott valami nagykövet van csak az is hím.De tudod mit rakj fel egy képet róla és meglessük.Amúgy most jut eszembe hogy ki a franc az első tiszt a hajón,joker?Mert ő nem igazán tisztnek való ő csak egy pilóta minimum olyan kéne mint az első részbe Pressly.Csak mert akárhányszor küldetésre megyünk akkor ki felel a hajóért? -
Hoz_Hun #11126 Nem tudom honnan veszed, hogy az nő. Még nem dolgozták ki a női krogent. -
#11125 a lényeg hogy a fenti szöveget megtaláld a mozgó iratok között és ha rajta vagy akk space...ezt 3 szor ismételd -
#11124 felül van egy minta szöveg hozzá hasonlot keress a és ha találtál nyomj egy entert
-
#11123 Hello! Ma kezdtem el játszani a játékkal. Lenne egy kérdésem. Találtam a földön egy iratot. Azt hogy tudom feltörni? Mit kell csinálni? Mert írja hogy 3 lehetőségem maradt. Meg kerülgetem a piros négyzeteket de nem történik semmi. Mi a logikája? -
#11122 Mondom, hogy van egy élő, még beszél is veled. El kell menni hátra oda, ahol Bakának elkezdődik a küldetése. -
#11121 lehet jobban járunk.xD -
Hoz_Hun #11120 Tuchankan csak egy helyen van krogan nő. A hullaházban fekszik letakarva (Mornin küldetése alatt). Rendesen még nem mutattak egyet sem. A táborban mindegyik him krogan. -
sanya200 #11119 Nekem egyébként tetszett volna ha EDI megjelenését nem ilyen hülyén oldják meg sokkal jobb lett volna ha Tricia Helfer(EDI hangja)lenne, mármint digitalizálhatták volna és nem egy nyomi gömb lett volna hanem egy virtuális nő.Ha már megtudták csinálni avina-t a fellegvárban akkor EDI-t is meg lehetett volna szerintem sokkal klafább lenne de lehet csak én vagyok ilyen.Volt régen pl az Andromeda sorozat(sci-fi) abba tetszett hogy van a hajónak úgymond kivetülése és nem csak egy sima hang azt jóvan.Szerintetek nem jobb lett volna? -
sanya200 #11118 :( -
#11117 Ja, Úgy lehet hogy nem. :) -
sanya200 #11116 Igen? Úgyis meg lehet ölni hogy életben maradnak a túszok? -
#11115 Én nem renegát karakterrel vittem végig legutóbb és sikerült megölnöm...
Csak néha máshogy kell válaszolni és más is lesz a végeredmény. :) -
sanya200 #11114 Engem érdekelni fog ez is hogy pl hogy lett a cerberus vezetője meg hogy szervezte be mirandát...stb.Egyébként nem tudom hogy mindenki meghallgatta-e edi szövegét miután elpusztult a collector bázis mert addigra már a rejtett válaszokat is meg tudja adni amit eddig nem lehetett mert tűzfal védte de ahogy integrálodótt a hajóhoz úgy már tud olyanokra is válaszolni hogy hány sejtből áll a cerberus hogy szerezte meg a normandy 1 tervrajzait hol építették meg meg hasonlóak,érdemes végigolvasgatni sokat meg lehet tudni a szervezetről.Persze ez csak akkor lehetséges ha nem kezdtél új játékot hanem folytattad a story vége után. -
sanya200 #11113 Hm én a tuchankán nem láttam krogan nőt pedig jártam már ott egy párszor a tízen egynéhány végigjátszás alatt csak egyet láttam de az is le volt takarva és halott volt,mikor mordin társát kellett megkeresni , de most direkt visszamegyek oda és körülnézek. Amúgy meg ezek a mellék küldik elég siralmasak most komolyan egy iylen embernek mint shepard aki a galaxist megmentette már egyszer ilyen küldiket adnak hogy javítsa meg egy akármilyen bolygón a pajzsgenerátort meg a legjobb szállj le egy világra majd heckeld meg a robotot és keressél bele duracell elemet 5-t amít még meg is kell keresni és a végén kapsz 5000 nyersanyagot.Hát komolyan mondom az ilyen küldiktől elszáll az agyam halál unalmas semmi szerepjáték elem nincs benne...stb.Akkor inkább lett volna kevesebb de változatosabb küldetés ami mondjuk kicsit hosszabb is nem ilyen 10 perces.Pl én az első részből nagyon ki szeretném nyírni azt a batariait aki a kolóniát akarta elpusztítani egy meteorral mondjuk aki renegát volt nem tudom hogy meg lehetett-e ölni mert azt nem próbáltam ki de most szívesen elkapnám a grabancát. -
mzoli7 #11112 lesz új képregény Illusive Men szereplésével link -
mike01010101 #11111 Apro hiba de novelne a jatek szavatossagat ha ujra le lehetne szallni a mar meglatogatott helyekre. Azert nem mindegyik lett felrobbantva. pl az overlord helyszineire szivesen visszalatogatnek, meg még 1-2 jobb helyre.
-
#11110 Mert úgyis mind a kettő az asari-kat küldi -
Evoluti0N #11109 Nem a játékidőre gondol, hanem az elkor-féle Hamlet előadást reklámozzák úgy, mint felejthetetlen 14 órás élmény :) -
#11108 A második részben van krogan nő, Tuchanka-n az aréna előtt lehet is vele beszélni. -
#11107 "Amúgy nem rossz csak nem egy kis photoshop?"
Gondolom!
Én is úgy kerestem. Már agyalok egy ideje hogy nem láttam a játékban sem turián , sem krogan nőt! (+ Volus, Hanar, Szalári) -
sanya200 #11106 Bakker ezek is most akciózzák a bw pontokat nekem sincs zsém talán 1-et tudok venni pedig 2-t akartam ehh.Nekem még a kiszállítást is ki kell perkálni és naná hogy 27ig van akció én meg 30-án kapok fizetést. -
sanya200 #11105 Na ne akkor már tudom hogy miért nem lehetett eddig látni egyik részben sem krogan nőt:)
Amúgy nem rossz csak nem egy kis photoshop?
Hogyan van neked 14 h játékélmény nekem az 1 rész is 20-24h volt a 2 meg olyan 33h körül mozog. -
#11104 Krogan Nő
-
Prof William #11103 Felejthetetlen 14 órás élmény.
Valahol meg a ME1-es kalandjainkból készült filmet is reklámoznak tipikus "This Summer" dumával. :) -
Evoluti0N #11102 Juj,ráakadtam a Fellegvárban egy helyen egy videórészletre az elkor-féle Hamlett előadásból. Fenomenális :D -
Evoluti0N #11101 A ME 1-t és 2-t is először férfi karival játszottam végig. Másodszorra, harmadszorra nőivel. Főleg azért, mert szerintem a női szinkronhang sokkal jobb, mint a férfi. Amikor még csak férfi karakterem volt nem tűntek fel a szinkron gyengeségei, de miután elkezdtem nővel is, rögtön szembeötlött, h Shepard női hangját kölcsönző színész mennyire profibb :). -
#11100 Itt lenne :)
[IMG][/IMG] -
#11099 Hi!
Nekem az összes csapattárs életben maradt, én is női karakterrel mentem.
(esetleg képet? :D) -
Hoz_Hun #11098 Rendkívül hálás vagyok. És milyen jó kép lett.
Végre van képem a saját Shepardomról!!
Mégegyszer nagyon köszönöm. -
sanya200 #11097 Ez nem tartott semeddig szívesen megcsináltam:
Haveromnak a 2 megjelenése után azért játszottam végig az első részt faszival mert nem volt mentése nem is játszott az 1-el.Akkor még asszem nem volt masseffectsaves.com vagy legalábbis nem tudtam róla. -
sanya200 #11096 Tessék parancsolni:)