Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A DLC mellett van valami file, az lehet hogy crack? És ha igen akkor hova rakjam?
Bármire bármit megfestek. Commodore 64 floppy meghajtóval és két mikrokapcsolós joystickal.
Ami számít: a hajó fejlesztések, loyalitás, és a megfelelõ ember a megfelelõ feladatra.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
pl "könyörtelen" háttérrel, hiába vagy full paragon akkor is meghalnak.
De lehetsz "galaxis fõse is" ha meg teljesen renegat. akkor is meghalnak.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha folytatom a játékot, vagy újat kezdek akkor ezt mindenképpen befejezettnek tekinti? tehát importálhatom majd a karakteremet a 3. részbe?
Itt a wikin csak rizsáznak, ezt a 'defensive skill'-t nem nagyon értem.
Eddig 3x játszottam végig, de a végén mindig minimum 2 ember meghalt
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Am milyen ruciban van a nõi shepard a videón? Tudom van egy cerberusos sima ruhában is, de én a páncélra gondolok.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
A data mappában a sku.ini fájlban át kell írni a TextLanguage=HUN-t INT-re, s mûködik.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Megvettem a játékot, az lenne a kérdésem, hogy be lehet valahogy állítani magyar felirat helyett angolt? Még az installernek sem volt angol nyelve. Elõre is köszönöm a választ!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"The trees move. Do you not see it?"
HUD kikapcsol, célkereszt kikapcsol, nem látod hogy mennyi pajzsa van, és nem tudsz célbadobni : ))
Könnyítésként néha lelassítom az idõt 100osára és más kameraállásból lövöldözök, az nagyon fun. Csak sajna látni az animáció hibáit így, de megéri így lehet jó screenshotokat csinálni.
Rég voltma itt is meg a játékal is rég foglalkoztam. Még a Firewalkert dlc-t leszedtem de már nem játszottam vele... hogy állnak azóta a dlc-k?
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Amúgy még az elején mondta valaki, hogy inflivel uncsi, mert végig fedezék mögött kell maradni, cloack, kibújik lõ, stb..
Na most akkor lehet uncsinak tûnt, de így belegondolva én insanityn szinte semmit nem csinálok, mint fedezék mögött vagyok. 😊 Csak azért nem annyira uncsi, mert ha kibújok szarrálõnek... Szal az infli nem a fedezék miatt uncsi, ha az egyáltalán. 😄
Az ME2 Insanity azért nehéz, mert több védelem van szinte kivétel nélkül az összes ellenségen, így tovább tart a harc, tovább lõnek rád. Továbbá mintha több ellenség is lett volna, és azért érezhetõen agresszívabbak is voltak.
Nem mondom, hogy könnyû az Insanity, mert nem az, de játszható és szerintem a legélvezhetõbb nehézségi szint. Én legalábbis ezen a szinten éreztem úgy igazán, hogy a képességeim nélkül megdöglöttem volna.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Soldierrel még normálon is rengetegszer elvéreztem, az Adrenaline Rushot szinte alig használtam, folyton "elfelejtettem" aktiválni...
Szóval kaszttól és helyzettõl függ, de a játék "kezelhetõ".
http://www.freetvmaci.info/
<#idiota>#idiota>
de azert koszi
: )
anti hero
Ha megvagy utána már csak a heavy mech van hátra és kész a pálya...
anti hero
amugy sima soldierrel tolom superparagon male shep lesz😊
anti hero
Szerintem picit nehezebb mint az alap küldetések. Ötös hatos csoportokba jön az ellenfél. Van egy heavy mech a közepe felé, és egy shielddel és armorral rendelkezõ gunship a végén, ahol szintén ötösével hatosával jönnek az ellenfelek. Kasumi lesz veled a küldetésen egyedül, nem lesz harmadik társ. Viszonylag szûk pályarészek vannak, ergo sok hely nem lesz menekülésre, fõleg a végén...
Mennyire sztoris, és mennyire vontatott piff-puff?
Elõrõl kell kezdeni a játékot, vagy meg lehet csinálni világmegmentés után is?
www.youtube.com/aabyssx
Mennyire nehéz Kashumi küldije? Horizont után oda lehet már menni? 😊
Insanity..
Zaeed küldije mondjuk nem annyira könnyû ott a mechnél, hogy rögtön menjek oda 1. szintûen...
viszont cumi ha visszapattan a feladóhoz 😄
Most jön a Horizont, de szerintem Mirandát viszem, kezdem hiányolni. 😄
Szerintem ember és egyéb organikus között nincs különbség a játékban, legalábbis a többi skill esetén. Lehet fog le a páncél, biotikus cucc belõle, nemtom.
(Fogadok megint csak arra mûködik, akinek nincs pajzsa-páncélja...)
Természetesen az árnycsapás is csak csupasz ellent bénít.
Én se sokat használtam
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,