Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez elég egyszerû betöltesz egy állást és a galaxistérképen megjelenik az összes új küldetés a páncélokat meg kiegészítõket hozzá a kabinodban tudod változtatni a fegyvereket meg a fegyverládában vagy küldetés elõtt is lehet.

Megszereztem kb. minden elérhetõ DLC-t, csak annyi lenne a kérdésem, hogy a telepítés után egybõl aktiválódnak is vagy valahol ki kell választani, hogy melyiket szeretném aktívon használni, mint pl. a Fallout 3-ban?
cdgalaxisnál 1600 bioware pont ami me2-höz és dragon age-hez is használható 3590ft.
Bioware pontok

Fenrir

* Purchase 400 BioWare points
EUR 3.49
* Purchase 560 BioWare points
EUR 4.88
* Purchase 800 BioWare points
EUR 6.97
* Purchase 1600 BioWare points
EUR 13.94

A halál csupán a kezdet...

Rage47
hány forint ez a 560 BW pont?
Bocs igazad van csak nem esett le elsõre igen üzenetet kapsz a terminálodra a hajón, csak nekem elsõre a menüben lévõ terminál jutott eszembe amivel online szokott csatlakozni sorry.

Hát nem teljesen mert ha nem eredeti akkor nem fog neki bejelentkezni meg ha lecrackeli akkor alapból ki kell venni a játékba az internetelérést hogy ne tudja ellenõrizni hogy legális-e vagy nem.A kérdésre válaszolva nem kell külön elindítani elég ha elindítod a játékot és betöltesz egy állást a terminálodon kapsz üzit és a galaxistérképen is jelöli hogy hova kell menni ennyi.

Vraaanyek
Ahogy a legtöbb DLC, üzenetet kapsz a terminálodra<#wink>

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

És hogyan indul, vagy hogyan indítom el az overlord dlc-t????

Vraaanyek
óóó yes! köszönöm, hogy megosztottad velem a megoldást, rohanok,és lecsekkolom én is! még egyszer köszi!!<#vigyor5><#eljen>

Igen igen nagyon fasza lett de még nem eredetibe van meg majd veszek valamikor bw pontokat a cdgalaxisnál.

Fenrir
Teljesen korrekt ez az Overlord dlc, megérte az 560 BW pontot <#eljen>

makkandis
Igen a végigjátszás elõtt is elérhetõk, sõt szerintem jobb is azelõtt végigvinni õket, mivel az ME1 dlc-i, még ha egy rövid formában is de visszaköszöntök az ME2-ben és lehet, hogy így a 2 dlc-i meg a 3-ban jönnek elõ. De amúgy a végigjátszás után is mehetnek, csak szerintem így nem lesznek bent az importálható mentésben.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

persze én is a felénél jártam mikor kijött az új dlc az overlord.Igaz a 12. végigjátszás felénél<#mf1><#buck>

Az új küldik a végigjátszás elõtt is elérhetõek már?
Kösz, felraktam mindet.
Mass Effect 2 dlc crack

Felraktam nektek ezt a 2-t kell lefuttatni ha új dlc-t raktok fel és a játékba ki kell kapcsolni az internet elérést.

Prince23
De milyen krekket? :o

Én úgy csináltam hogy felraktam az eredetit de más szériaszámmal,és a játék menüjében ki kell kapcsolni az internetelérést, és a cracket lefuttatni minden dlc-nél és mûködni fog.

Prince23
nekem is origi ME 2 van, de nem nagyon vágom hogy kell gammázni a DLC-kkel. Legutóbb a kasumitvittem végig, de úgy hogy elszáltak a mentéseim emiatt, mert feltelepítettem. és nem mûködött online sem. mindig felugrott egy ablak hibaüzivel meg ienek.

Ez az összes nagyjából csak 1-2 hiányzik az overlord meg kasumi de asszem ittvan.

Ja meg az új dlc az overlord

Fõbbek a:
Firewalker Pack
Zaeed
Kasumi Stolen memory dlc
Kisebbek skinek...stb
ALTERNATE APPEARANCE PACK
EqualizerPack
Fegyverek-páncélok:
ARC PROJECTOR
CERBERUS ASSAULT GEAR
Meg még egy csomó kisebb, Nekem kb 18db dlc van összesen van kisebb nagyobb valamelyik csak 1 fegyver vagy páncél.

Vagy feltudnátok sorolni a fõbb/fontosabb/jobb DLC-k nevét, aztán majd megkeresem õket.
Kösz
Van olyan oldal ahol az eddigi összes DLC letölthetõ, mert a Bioware oldalán nem nagyon igazodom el?
makkandis
A 9362-ik hozzászólás, még ezen az oldalon van, csak ennyit kéne visszamenni.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

Esetleg ez:
Overlord DLC

Le lehet szedni elvileg a bioware oldaláról is sajnos linket nemtudok adni mert bebukott az ncore, ott jó volt a me2 forum minden dlc fentvolt meg minden.De majd körülnézek.

király, van olyan oldal ahonnan letölthetõek mert nekem nem kimondottan a bolti verzió van meg...😊
gerey
Alapból bennük van a magyar nyelv.

Csáó!
A DLC-ket belehet szerezni magyarul?
A ME2 launch trailer zenéje megy a narnia the voyage of the dawn elõzetese alatt. Durva. Link
Van még me2 képem ha kell:

Gyerekek a hamemerhad mindenképp kell az overlord dlc-hez mert van benne olyan rész is ahol használni kell.Nekem minden gond nélkül megy felraktam a játékot meg az összes dlc-t, meg az új patchet is és tökéletesen mûködik.Igaz nekem eredetibe van meg de csak az alapjáték a dlc-k mind törtek csak le kell futtatni ezt:giveme2entitlements_v2 és ezt:MassEffect2DLCUnlockerGUI a patchez nemtudom hogy van-e crack nekem csak elég berakni a lemezt és megy.

megvan Vraaanyek!
újra felraktam az 1.01-es pactchet, utánna az összes dlc-t és most már mûködik minden
1.02-es patch van rajta. Lehet az a baja, hogy az újabb javítás van feltalapítve?
Dante73
1.01-es patch fent van? (Egyébként én már megoldottam a magyarítást)

http://www.freetvmaci.info/

Nekem is ugyanaz a gondom, mint Vraaanyek-nak, miután felraktam az Overlord dlc-t nem engedi betölteni a mentéseket, mert nincs felrakva a hammerhead, pedig már kb 15-ször felraktam különbözõ verzióit, sõt még az eredetivel sem mûködött!
<#help><#help><#help><#help><#help>
Dante73
Kellene egy kis segítség. Az új dlc miatt feltettem az ME2-t, felpakoltam mindent, megy is szépen, csak angol nyelvû. Van magyarításom, rátettem, de így is englis. Mit kell átírni, és hol, hogy magyarrá váljon ismét?

Elõre is köszi a segítségeket!

http://www.freetvmaci.info/

Vraaanyek
nem tudja valaki véletlenül, hogy az Overlord DLC telepítése után miért sz.ródik el a hammerhead DLC? Azt írja ki, hogy nem tölthetõ be az állás, mert hiányzik a firewalker, de eddig az mûködött...mi a jó sz.rért kell mindig valami baja legyen??!! esetleg patch lehet nem ártana??

dragon agehez is csinálj már pls !

penge96
ÚRISTEN!!! KÖSZI!!! MARHAJÓK!!
Erre vártam már mióta😄😄😄. (L)Miri(L)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Az elsõ egy korábbi munkám és a cerberus állomás tényleg gáz kicsit de a többi szerintem nem rossz

Törölt felhasználó
Elsõ sztem elég, hogy is mondjam, szarul néz ki, de a második nagyon jó!
Csak vélemény, nem offenz😊
Ha valakinek kell mass effect 2 háttér akkot ittvan magam csináltam õket photoshoppal.

Nekem semmi gondom nincs vele win7 x64-el tolom az összes dlc megy az overlord is ami szerintem igen jó lett.

JethroHUN
Én is win7 alatt játszok vele, pont ezzel a Overloaddal történt meg, két helyszín között, de csak 1x Érdekes volt, az a csávó a végén, tiszta fûrész 3. Ami tetszett is meg zavart is, h a hammerheaddel kellett a helyszínek között mozogni <#eljen>, de azért nem voltak olyan hû de nagy távolságok<#levele> de legalább szépen megcsinált környezet volt. Én még mindig az elsõ rész nyilt bolygói mellet vagyok. talán majd az ME3 ban csak lesz már egy szabod bejárható bolygó, vagy város

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fenrir
Nekem 64 bites. Na mindegy, majd holnap még próbálgatom.

Gubberx
Win7(32bit)-el toltam végig az összes kieggel együt, sosem fagyott ki és semmilyen hiba nem volt.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fenrir
Valaki játszik a játékkal win7 alatt? Nekem leállt egyszer hibával Kasumi dlc-je közben, xp-vel eddig ilyen nem volt. Lehet, hogy ez csak egyszeri eset volt, de eddig még nem próbáltam win7-tel.