19778
  • csoli31
    Ha ugyan úgy játszik mint én (gyűjti a nyersanyagokat), akkor nem elég a pénz minden fejlesztésre.
  • sanya200
    Én a legutolsó alkalommal is megtudtam venni mindent pedig csak 3-as szinntel kezdtem.Meg így hogy sok dlc van több pénz is jut.
  • Fenrir
    De igen.
  • KP27
    hogy milyen upgrade kell, az függ attól milyen kaszttal játszol, milyen fegyverrel és kiket használsz társnak. mindent nem fogsz tudni megvenni.
  • Calver
    van amit küldetések közben szedsz fel, van amit külön veszel meg - összeadódnak. bővebben itt
  • pite9
    háj! az lenne a kérdésem hogy érdemes-e a tech damage-t meg biotic damage-t meg ilyesmit megvenni a Citadelben vagy tuti hogy fel lehet szedni a küldetésekben. kössz
  • readswift
    ...fűtenek rád, ott a sok haver, jó a stílusod is hozzá , mi kell még?
  • readswift
    S te miért nem ücsörögsz már vmi kocsmában? Höh?
  • lightjack
    höh ez a gyerek jó elvan magával
  • readswift
    Most látom, "yeah there is no way to change the color of the crosshair when targeting a door or an enemy, the color is hardcoded into the game. " b+.
  • readswift
    Vki segít átlátszó célkeresztet csinálni? Lehet ugyan

http://social.bioware.com/project/2180/#files itt van 4 féle, tehetek valamit hogy átlátszó / nelegyen?
  • readswift
    Csontnélkül ment elsőre*, és lesz még mit szokni rajta :D

*2 percig, ui. elfelejtettem h DLC-s fegyót nem kéne erőltetni még és csonttáfagyott.

Jólesszez. Ha valakinek kell segítség importban privi és megpróbálok segíteni.
  • readswift
    Nem állítom hogy ilyenekkel vezérelték a minitengeralattjárókat, pont, de hogy bennevoltak az tuti. Na mindjá nézem, csak rossz előérzetem van,az ilyen bétás dolgokkal mindig megszívom.
  • readswift
    Egyébként olyan mint egy egér amit felfüggesztettek. Eleinte zavaró hogy gyakorlatilag nem célzol vele hanem egerezel. Eddig csak halflájfot meg valvos játékokat tudtam volna vele játszani így inkább nemhasználtam , a portalon átrohantam vele az meg szar volt.
  • readswift
    Te faf :D

Ez a cég segített be a múltkori öblös olajkatasztrófánál ilyenekkel vezérelték a tengeralattjárókat . Szóval kb ennnyi köze van a nintendohoz:D

USA-ban elterjedt , EU-ban nincs forgalmazó. USA-ban olcsó használtan , csak általában lusta dögök postázni és helyileg hirdetik (craigslist) . De ki lehet fogni. Most olcsó a dollár talán érdemes belevágni.
  • JethroHUN
    Az egy baromi régi dolog, vagy 20 éves, nintendóhoz való eredetileg, gondolom vki újra kezdte gyártani.
  • Vraaanyek
    honnan a fenéből jutottál ilyenhez???:o soha még csak nem is hallotam ilyenről... boltban lehetett venni? vagy ebay és társai?
  • elitehun
    Ja az nagyon nagy rész :D
  • KP27
    Gruntot kell elvinni magaddal.
  • Fenrir
    Csak akkor öli meg ha veled van Grunt is, akkor van egy külön dialóg kettejük között és a végén ledurrantja a vorcha fejét.
  • readswift
    Bug. Nem rejtették el tisztességesen.
  • sanya200
    secret
    Az utolsó pályán van valami elrejtve vagy csinált nem tudom de eddig én nem láttam.Vélemény?
  • readswift
    ...erről sem tudtam. Nekem a következő végigjátszásom arról fog szólni hogy Legiont a lehető leghamarabb összeszedjük, az organikus őskövületek a hajóról pedig úgy bomlanak le a begyűjtő bázison ahogy akarnak, kitérdekel.

Még nem döntöttem hogy Paragon avagy Renegade legyen eme végigjátszás? Szerintem utóbbi.
  • sanya200
    Gyerekek az omegán járok most arkangyal küldetésénél és most beszéltem Garm-al(véres falka vezére),de sehogy nem tudom elérni nála azt a reakciót hogy lelője a mellette álló vorcha fejét.Kijavították egy patchbe vagy mi?Mikor először játszottam vele akkor sikerült a mutatvány nagyot is röhögtem mikor begurult a feje a többi vorcha köré de már nem lehet megcsinálni hiába mondok neki akármit:(
  • readswift
    Akit érdekel belgiumból vettem vmi bolhapiac oldalról 40ropiért postával, a srác meg usaból rendelte magának, ottmeg olyan 20ezer forint használtan.
  • readswift
    Hoppá *2 , Borderlands support fejlesztés alattNEM ADOM EL :D
  • readswift
    Na ehhez mit szóltok: 1 hónapja van valami bétás ME2 script hozzá.Történetesen nekem van egy ilyenem, hoppácska. Lehet elfogom adni (európában pedig elég ritka madárka). Valaki segít összeszedni az infókat v magamramaradtam vele ? :D
  • Fenrir
    Az most nincs a kedvencek között, majd a DA2 :)
  • KP27
    Nem. Ő maga Sztahanov elvtárs.
  • Jakuza001
    Eltevedtel Fencsike ? Csak mert ez nem az a topic. :D
  • Fenrir
    A lista ott van #11463-ban, de pl a fontosabb ajándékoknál ha rossz embernek akarod adni akkor úgyis szól, hogy neki ez nem kell. A legtöbbje amúgy viszonylag egyértelmű: Leliana a mindenféle Andraste-s dolgokat szereti, Oghren a piákat, Sten a festményeket, Alistair a kis figurákat, Zhevran a drága holmikat, Morrigan a démonos cuccokat...
  • Fenrir
    A lista ott van #11463-ban, de pl a fontosabb ajándékoknál ha rossz embernek akarod adni akkor úgyis szól, hogy neki ez nem kell.
  • ferenc001
    Beszélni kell velük, elolvasni a kódexet, kitapasztalni. Itt le van írva ki mit szeret, de ha szemügyre vetted volna jobban a DAO fórumot, te is megtaláltad volna :)
  • csoli31
    Köszönöm szépen ezt a megtiszteltetést, hogy megkaphatok egy ilyen gyönyörű kitüntetést! De ha lehet ne te ad át, hanem inkább Kelly Chambers (úgy is ő a kedvenc karakterem a játékból).
  • lightjack
    tudom h nem dragon age fórum, de vki aki játszott vele meg tudná mondani h hogyan lehet megnézni h melyik csapattag milyen ajándékokat szeret???
  • MrStokes
    A zsuri egyhangu szavazata szerint jar neki a Sztahanov erdemrend nagykeresztje! :D
  • KP27
    hát öcsém, gratulálok :D
  • csoli31
    Tudom! Azért is írtam, hogy az agyam tudta hogy nem kell (mert semmi haszna), de a kezem akkor is csinálta tovább.
  • sanya200
    Hát ebbe csak az a gáz hogy rengeted idő elment a semmire:)
    Amúgy ha felraktátok a shadow broker dlc-t attól még lehet magyar a game csak a dlc feliratai angolok a többi mind magyar, érdekes de működik telepítés után csak vissza kell írni a registry-ben az en-t hun-ra és akkor magyar lesz minden csak a dlc szövegei nem.
  • csoli31
    Úgy lett meg a 64 óra (részben), hogy az agyam tudja, hogy nem kell sok nyersanyag, de a kezem csak azért is szkennelte tovább a bolygókat. Na meg meghallgattam az npc-k beszélgetéseit is. A végére lett kb. 120 ezer nulladik ellem, és a másik háromból meg közel 700 ezer egységnyi.