Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bioware pontok
* Purchase 400 BioWare points
EUR 3.49
* Purchase 560 BioWare points
EUR 4.88
* Purchase 800 BioWare points
EUR 6.97
* Purchase 1600 BioWare points
EUR 13.94
A halál csupán a kezdet...
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
A halál csupán a kezdet...
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
Felraktam nektek ezt a 2-t kell lefuttatni ha új dlc-t raktok fel és a játékba ki kell kapcsolni az internet elérést.

Firewalker Pack
Zaeed
Kasumi Stolen memory dlc
Kisebbek skinek...stb
ALTERNATE APPEARANCE PACK
EqualizerPack
Fegyverek-páncélok:
ARC PROJECTOR
CERBERUS ASSAULT GEAR
Meg még egy csomó kisebb, Nekem kb 18db dlc van összesen van kisebb nagyobb valamelyik csak 1 fegyver vagy páncél.
Van olyan oldal ahol az eddigi összes DLC letölthetõ, mert a Bioware oldalán nem nagyon igazodom el?
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
Overlord DLC
A DLC-ket belehet szerezni magyarul?

újra felraktam az 1.01-es pactchet, utánna az összes dlc-t és most már mûködik minden
http://www.freetvmaci.info/
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Elõre is köszi a segítségeket!
http://www.freetvmaci.info/
Erre vártam már mióta😄😄😄. (L)Miri(L)
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Csak vélemény, nem offenz😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne