19778
-
sanya200 #11215 Pc-re is jöhetne majd valami hasonló az összes dlc-vel együtt. -
sanya200 #11214 Sziasztok találtam egy borítót igaz ps3-as de nekem nagyon tetszik:)
-
bunny #11213 Ja, és hogy ON legyek az első DLC után meglett a 30-as szint. -
bunny #11212 Nagyon nincs igazad. Lehet meglepő, de nem vagyok hülye, megfelelő embert használtam a megfelelő feladatra.
Tali ment a csőbe, utána a krogant küldtem vissza a csapattal, hogy erős védelem legyen velük, Jack volt a pajzsgenerátor, és professzort meg talán Samarát vitttem a végén magammal, ebbe az összeállításba köss bele. Ennek ellenére 3 embert veszítettem, pedig mindent látszólag jól csináltam.
Azt kicsit nehéz kikövetkeztetni a dossziékból, hogy ha nem a profot küldöm vissza a legénységgel szinte tuti az elhullása, vagy hogy ha nem lojális hozzám az általad is ajánlott Jack, akkor megint elvesztesz egy embert a térerős pálya végén, stb. És mivel mindez videóban történik, az ember igencsak csodálkozik, hogy látszólag nincs befolyása az eseményre, és nem érti mi a fene történt, amikor Ő mindent megtett. -
KP27 #11211 Nem fog kijönni magyarul, legalábbis nagyon kicsi az esély rá. Hacsak valakik önszántukból le nem fordítják. -
Bizarro #11210 Hali!!
Azt szeretnám kérdezni, hogy esetleg valamikor lesz a shadow broker dlc-hez magyaritás vagy ki fog jönni magyar felirattal? Angolul végig vittem de jó lenne magyarul, mert így nem sok mindent értettem belőle. -
szobipeet #11209 köszönöm a helpet mindenkitől! -
sanya200 #11208 Gyerekek fejjezzétek már be már nem azért de az útolsó 10 hsz-ben semmi értelmes nem hangzott el, én pl nem igazán vagyok kiváncsi arra hogy ki kit küld el a fenébe arra ott a pm vagy akármi de a játékról legyen már szó ne arról hogy kinek mi a baja, nem azért jövök fel naponta többször a forumba hogy a ti veszekedéseteket olvasgassam.És elnézést ha megbántottam valakit de már ki kellett mondanom. -
#11207 most akkor nem értem a problémád.
"Én ezt a hozzáállást nem tudom megérteni. Ha csak egy kicsit is gondolkodnál, vagy olvasnál rájönnél magadtól. De tudom az egyszerűbb ha szádba teszik a megoldást, mint tenni egy fél perces erőfeszítést, ami kb abból állna, hogy elolvasod a dossziékat és józan paraszti ésszel végiggondolod ki mire lenne jó. Nem kell hozzá doktori vagy professzori minősítés."
ezzel azt mondtad h má unod h mindenki emgkérdezi most meg az a bajod h mi megfosztjuk magunkat a felfedezés élményétől... de most téged ez mit érdekel?:O most komolyan. neked semmilyen poént nem lövünk le, te úgy játszottad ki ahogy akartad, a többiek úgy ahogy akarják. ne mondd már meg másoknak hogy mit és hogyan élvezzék a játékot... am ha nem tetszenek a hozzászólások nem kell a fórumra jönni^^ -
KP27 #11206 te nem érted. ahelyett, hogy megadnád magadnak a felfedezés örömét, előre megkérdezed mi lesz, innentől megfosztod magad ettől az érzéstől. Előre tudni fogod mi lesz, nem lesz semmi izgalom. A játékélményedet rontod el ezzel... -
#11205 kár hogy nem érted. a könyv már előre meg van írva ellentétben a játékkal, a mass effect 2 esetében. ha kicsit gondolkodsz akkor szerintem rájössz hogy azért kérdezi az ember meg mert nem biztos az út a megoldáshoz. a könyvben visuzont már megvan a végkifejlet, és ellentétben a mass effect 2 nél ahol te vagy a szereplő, a könyv olvasásakor te csak "néző" vagy. picit butaság amit kérdeztél de np:) -
KP27 #11204 Ennyi erőből ne olvass könyvet, hanem kérdezdd meg, mi lesz a vége. -
sanya200 #11203 Szerintem is felesleges vitázni ilyeneken nyilván valami azért kérdezi mert nem akar vele szenvedni vagy akármi és nem mindenkinek van józan paraszti esze meg nem mindenki játssza ki annyira a játékot mint mi hogy minden egyes szöveget elolvas sokan csak végigrohannak rajta 20h alatt ami szomorú ugyan de ez van.Haverom is megkérdezte tőlem hogy kit hova sőt bevallom annak idején én is megkérdeztem a fórumba (nem itt) hogy kit hova kell,nincs ebbe semmi szégyellnivaló már csak azért sem mert első végigjátszáskor akkora az izgalom meg minden hogy nem figyel annyira oda az ember én se figyeltem oda és meghaltak de ezért kár bárkit is szidni mert nem tudja.Ahelyett hogy vitáztok irány a google és beírni hogy mass effect 2 hátha találtok valami szépet, egy jó kis képet vagy akármit annak több értelme van mint civódni.Én kérek elnézést és ezzek a hsz-el senkit nem akarok megbántani és nem állok senki oldalára se. -
#11202 Tökmindegy, hogy van-e spoiler vagy nincs mert már vagy 50x le lett írva, hogy kinek hova kell mennie. Egyszerűbb lenne betenni a faq-ba most már, annyi embernek van gondja ezzel. -
#11201 lightjacknél a pont! -
#11200 igazság szerint nem akarok belefolyni a vitába, csak annyi a véleményem h nemtom mit vitáztok ezen h így meg úg sértődékeny, meg osztjátok a másikat. az hogy valaki felteszi a kérdést hogy kit hova kell azal lelő egy izgalmas részt, de biztonságosabban megy az utsó küldire. nemtom kit gondol főleg a kedved KP27 fórumtag, hiszen az emebr nem tudja mire számítson inkább fekészül rá. mégis hogyan tudná h a gép a szájába fogja rágni a megoldást ha még nem is csinálta egyszer em a küldetést? ezen picit azért gondolkozz el. aki m,ár végigtolta annak így már nagy a szája... de m1.
UI: a fórm arra való h segítsen a másik embernek, hiába tették fel már vagy 50szer ugyanazt a kérdést más emberek, akkor is erre való a fúrum, nem pedig másik okítására... -
Hoz_Hun #11199 Mostanra már én is jó ötletenk tartom, ha a bannerben lenne egy link egy oldalra, ahol le lenne részletesen írva, hogyan kell az utolsó küldetésben a csapattagokat életben tartani. Ezt nagyon, nagyon sokan kérdezik, igénylik. -
KP27 #11198 Senkit nem hülyéztem vagy barmoztam le. Ne legyél már ilyen érzékeny.
A spoilert meg tudom hogy kell használni, de minek ha egyszer két hozzászólással lentebb leírta Fenrir? -
#11197 Te meg a mások állandó tenyérbemászó leckéztetései helyett tanuld meg a spoiler tag használatát, hidd el még okosabbnak fogsz tünni... -
KP27 #11196 Én ezt a hozzáállást nem tudom megérteni. Ha csak egy kicsit is gondolkodnál, vagy olvasnál rájönnél magadtól. De tudom az egyszerűbb ha szádba teszik a megoldást, mint tenni egy fél perces erőfeszítést, ami kb abból állna, hogy elolvasod a dossziékat és józan paraszti ésszel végiggondolod ki mire lenne jó. Nem kell hozzá doktori vagy professzori minősítés.
Milyen izgalom marad így a játékban ha ahelyett hogy gondolkodnál,hoznál pár döntést és izgulnál hogy mi lesz, egyből mész a netre hogy adják a szádba megoldást?
De ha már a játékban figyelsz dolgokra, párbeszédekre már abból nagyrészt kiszűrhető, hogy ki a technikus, ki a szuper biotikus, és ki a vezető képességekkel megáldott csapattárs.
Spoiler
Jacob jelentkezik a csőbe, Miranda rászól hogy technikus kellene. Szerinted hány technikus van a játékban? Tali, erre minimum rájössz ha esetleg gondolkodnál pár másodpercet, neadjisten elolvasnád a a game által feldobott dossziékat a játékosokról, akkor rájössz hogy még ottvan Legion is. Ha meg fentvan a Kasumi DLC és végigtoltad a küldetését akkor ő meg automatikusan adja magát.
Kiről ilyesmiket, hogy veterán, szuper csapatvezető, saját elit csapatot vezetett stb? Ha csak az első pár mondatokat olvasod el, vagy végiggondolod józan paraszti ésszel, ismét rájössz hogy marad Jacob/Miranda és Garrus aki megmarad csapatvezetőnek.
Kiről írja azt, hogy szuper biotikus? Ha végigtoltad Jack küldetését,minimum egyértelmű hogy ő az egyik, de észrevenni hogy Samara is az, az se tart semeddig sem... -
sanya200 #11195 Égett is a pofám hogy lehetek ilyen béna:) -
sanya200 #11194 Nekem 4-en haltak meg először de akkor még angol volt a game és annyira nem nem tudok sajnos angolul. -
#11193 Miért lenne nehéz rájönni? Nekem az első végigjátszásom is úgy sikerült, hogy senki nem halt meg... -
bunny #11192 Szerintem ezt bele lehetne rakni valami FAQ-ban, mert magadtól tényleg nehéz rájönni, viszont nagyon bosszantó, hogy látszólag semmi befolyásod nincs a társak halálára. -
#11191 Persze, egyértelmű. Ha leöntöd vmi színes löttyel a sisakod, máshogy fog kinézni a világ :) -
Evoluti0N #11190 Valamire nem figyeltek a fejlesztők, amire azonban én most felfigyeltem :D Na szóval: Samara utáni nyomozás során a "rendőrszalag" csak akkor vált át pirosra, amikor Shepard megy át rajta, amikor a társak, akkor nem :P -
Evoluti0N #11189 Heh! Most vettem észre, h ha Illiumon az Öröklét bárban a "Titokzatos Ital!"-ból iszok, akkor az aszári mátriárka másképp néz ki. Tulajdonképpen szebbnek látszik az ital hatása miatt :D -
KP27 #11188 Simán átviszem ha akarom, de egyszerűen unalmas. Minek töltsem az időm olyan dologgal amit unalmasnak tartok, ha helyette tudok csinálni olyat, amit nem tartok unalmasnak? Szerintem ez mindenkinél így működik... -
Pares #11187 Nem akarok megmagyarázni neked én semmit se. Ezért is írtam oda, hogy szerintem. És igen, a Te bajod, hogy nem vagy képes átvinni. Annyira nem rossz, hogy ne legyél képes kijátszani pár kocsikázós pályát. Végül is ahogy gondolod. Csak kicsit túlzóan "izének" hangzott a hozzászólásod, ezért kommentáltam. -
#11186 Második szakasz vezetői: Garrus, Jacob, Miranda
Technikus: Légió, Kasumi, Tali
Biotikus: Samara, Jack
Visszakísérő: Mordin
Az utolsó részben amikor védik Shepardot a többiek akkor elvileg számol egy olyasmit a játék, hogy a megmaradt embereknek mennyi a védelmi értékük. Ebből következik, hogy pl a nem harcos beállítottságúaknak (pl Tali, Mordin) kisebb lesz. Ha nagyon alacsony ez az érték akkor akár ki is végezhetik azt a csapatot.
Azért pl a legjobb választás Mordint visszaküldeni a túlélőkkel.
Btw most játszottam végig hatodjára, az Öngyilkos küldetés hangulatát még mindig nem überelte eddig semmi, imádom a játéknak ezt a részét.
Amúgy igazatok volt, Tuchanka-n az akire gondoltam tényleg hím krogan, elnézést a tévedésemért. -
sanya200 #11185 Hát úgy tűnik ez örök téma marad hogy kit hova kell küldeni a végén már unom leírni de mit lehet tenni:
[spoiler]
Második csapat élére Miranda ;Szellőzőbe:Tali vagy Legion;Biotikus védelem a csapatnak:Samara,Jack;elterelő hadművelet mikor felszedted a hajó legénységét:garrus;aki visszakiséri a csapatot:nekem jackob mindig megcsinálta hiba nélkül.[spoiler] -
KP27 #11184 Az agybajod meg a tiéd. Ha valamiről tudom hogy nem tetszik,akkor ne akardd már megmagyarázni hogy az valójában tetszik nekem. -
#11183 Szerintem sem volt olyan iszonyat rossz a firewalker, bár az tény, hogy az Overlordban jobban szórakoztam a Hammerhead-el :D -
Pares #11182 Már miért lenne az?! Szerintem nem borzasztó, csak rövid. Végül is a Te bajod. -
#11181 Keresőbe az oldal alján ird be valamelyik csapattársad nevét, biztos hogy ki fogja dobni főleg spoilerekben hogy kit hova kell! -
#11180 Hát igen, Thane-nek nincs annyi technikai képessége, mint Talinak... -
szobipeet #11179 megfelelő társ megfelelő feladatra ezt hogy érted?
Amikor a csőben kell mászni, oda pl kit? én Thanet küldtem. Talit kellett volna?8-) a másik halott akkor volt, mikor fel kelett tartani a begyűjtőket, akkor Baka halálozott el. -
#11178 Mindenki legyen lojális, legyen meg minden hajó-, és fegyverfejlesztés, és a megfelelő társakat küldd a megfelelő feladatokra. -
#11177 Én végignyomtam háromszor is, szerencsére gyorsan lehet végezni vele. -
szobipeet #11176 Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az öngyilkos küldetést hogy lehet úgy végigtolni hogy nem hal meg senki? Láttam hogy valaki linkelte már de "404 not found" :(
Előre is köszi