Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mit lehet szeretni Zaeden? Én valahogy ki nem álhattam. Mindig jól lealáztam a küldetése végén mikor az ellenfele elrepült (azért hûséges lett). Egyedül a szinkronhangja nagyon jó.

"Y'know, this takes me back... This one time, me an' a group'a mercs were hired t' rescue the kidnapped daughter of an Omega crimelord. Turns out she'd been taken by a batarian gun-smuggling fuck who wuz trynna build himself a harem of alien girls from all over the galaxy. Got himself a couple'a asari, more than one human, even hadda damn Krogan, don' ask me how. So we busted through his guard, buncha pansies who barely knew how t' shoot a gun, and in five minutes we had mopped th' floor wi' them an' their dumbass leader. An' then, the girls decided to 'reward us' while we waited for an extraction... The money we got outta that job was absolutely nothing compared to that one reward."

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

robotnyk
annyira a fõsztori számít a mass effectben, hogy nem igazán passzolnak a dlck hozzá sztem. a 3 elõtt felfrissítve mindennel érdemes újra letolni, de egy ilyen komplett sztori után ilyen picsányi 40-50 perces küldetések, meg itemek nem igazán tudnak felvillanyozni.
horpeti
Jó, persze eltúloztam. De én már annyira kijátszottam a játékot, hogy kb. számomra ezt jelenti egy új napszemüveg. 😊
Mondjuk úgy jó volt végigtolni, hogy Zaeedes DLC pakkig felfrissítettem mindent a nullához képest, de már Kashumi miatt sem volt kedvem végigjátszani újra (pedig elkezdtem😄), hiába volt jó, hogy csak õt vittem, a 99%a a játéknak már uncsira ismert.

Szóval nekem már csak az ME3, vagy fél év kell. 😄

gfreak
sõt mi több, még én sem 😄 azért ez tényleg röhejes 😄

'úúú gyors végignyomom hatodszorra is, de most sárga visorban mert az afasza'..na nem 😄 majd ha TARTALOM jön megint, akkor lesz purchase is 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

horpeti
Valaki azért végigjátssza újra, mert jött egy új fegyver, vagy sapka. Te nem? 😄

MerlinW
Most komolyan? Miután x hónapja megjelent a játék mindenki végigjátszotta mindenki x-szer, képesek hozzánkvágnni holmi szemüvegeket?😊

[merlinw.org]

Inkább Zaeednek csináljanak valami extra küldit az elsõ is jól megosztotta az embereket (még soha nem mentettem meg a munkásokat😄 ) , zaeed járassa a száját , meg röhögje ki a hülyéket . Az jó lenne, az a fickó a legprofibb szinkronosuk Martin Sheen után (TIM) .

Törölt felhasználó
Hát õõ az az igazság hogy még mindig 15 giga, szal a játék megvan😄
penge96
De ezt egy patch javítja! (elvileg)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Az nem hangzik jól. Az installernek van egy olyan csúnya bugja, hogy az ME2 uninstallnál leszedi az ME1-et is (Win7-en legalábbis). Nem tudom, visszafelé is így mûködik-e, de... érdemes lemeózni a könyvtárat, megvannak-e még a fájlok.
penge96
Nekem jó.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Törölt felhasználó
Csak nekem írja ki hogy a játék nincs telepítve?? Eddig ilyen bajaim nem voltak és csak a ME1-et szedtem le a héten, mert kellet a hely a 720p-s Avatarnak<#hehe>
Törölt felhasználó
Köhi😊
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

A hozzászólásom úgy általánosságban szólt, csak az utolsó bekezdést címeztem Neked.
<#wink>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Na, ezt bebuktad, de nagyon:

1. Mióta az eszemet tudom, PC-s vagyok, bármilyen meglepõ, sosem adatott meg, hogy konzol tulaj legyek, és valahogy sose nem is vágytam rá,

2. Torrentezni én is szokok, de most végképp nem arra gondoltam, hogy torrentrõl ingyen letölthetõ minden DLC. Válaszom arról szólt, hogy a Social-on igaz, hogy van modding community, szép és jó, csak kár, hogy új modelleket nem tudnak a játékba tenni, csak átszinezni új textúrákkal a már meglévõket. Mint kiderült végül, kicsit félreértettük egymást gerey-el, természetesen a DA-ra ez nem igaz, mert ott megy a moddolás tízezerrel,

3. Mint írtam, én sem fogom most beszerezni, mert jelenleg végképp nincs idõm játszadozni, majd valamikor máskor, ettõl függetlenül tetszenek, és szerintem minden új cucc jól jön, fõleg ha utánna olvastok a hivatalos oldalon, hogy a sisak a shield újratöltõdésén fog javítani a visor meg a biotikus és tech erõk cooldownját viszi le. Az Infernot meg ismerjük. Azért szerintem eddig egyik DLC-vel se volt olyan helyzet, hogy valójában undorítóan szarok lettek volna.

4. Abszolút rendben, hogy nem tetszik és nem szerzed be, csak már meguntam, hogy minden DLC után undorodó hsz.-eket olvasok random emberkéktõl, nagy felháborodással, stb., és nem tudtam szó nélkül hagyni. Egyrészt nem kötelezõ megvenni, ráadásul annak tekintetében, hogy a PC-sek torrentrõl mindent ingyen megszerezhetnek, még arról se lehet papolni, hogy nem éri meg, mert ingyen letöltheted. Szóval ha te megveszed, akkor azzal nem a gyártási költségeket fizeted ki, hanem a Biowarenek fizetsz "támogatási díjat".

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

gerey
Mint említettem, ez saját véleményem volt, a letöltõs téma valóban DA-re vonatkozott, bocs ha esetleg félreérthetõ voltam.

Valamint azt is említetted eddig megvettem a DLC-ket, tehát nem divatból fikázódom. Akármekkora fan vagyok azért, nem adok pénzt (pontot) ami egyszerûen nem tetszik.

Kasumiért kicsengettem megjelenés napján, sõt éjjelig vártam, hátha lesz valami, ugye csúszott, de nem ez a lényeg.

Peace

Miért, szerinted három skin-ért pénzt kérni jó ötlet volt?
Persze, én magasról teszek rá, mert skinekért elvbõl nem adok ki pénzt, pláne nem az ilyen mû-badass-napszemüvegért, de mégis. Az új pakk más, annak legalább a játékmenetre is van hatása (mondjuk én kihagyom ezt is, ne röhögtessenek már, hogy ez nem automatikusan ingyenes a Cerberus Network-kel)
A Social-rõl való ingyen leszedés pedig egyértelmûen a Dragon Age-re vonatkozott, ami szintén említve volt.
JethroHUN
"Ingyen mit és honnan tudsz te leszedni az ME2-höz?" LOL össze dlc fent volt torrenten, eredeti játékkal is megy. Tipikus konzolos vagy 😄 egy jpg képet is eladnának neked 2000 ft ért 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

horpeti
Ez legyen a legbántóbb HSZed a jövõben. 😊

Az én véleményem (bár nem vagyok fanatikus, elkezdtem Vanguardot, de azt is meguntam, mert ugyanazt csinálom vele, mint a Sentinellel, csak nem annyira erõs): szép dolgok ezek, de nekem annyira nem fontosak, hogy tök mindegy, mi van a fején. Emiatt nem fogok újrajátszani, mert már annyiszor nyomtam. Ha valami átütõ új történet lenne, vagy valami nagyon új (ami nem lesz), akkor persze más a helyzet. 😊)
Szóval én már "kiégtem"... 😄

Én nemtudom, ez mostanában divat? Minden undorító, gagyi, stb. Rendben, nem tetszik, de azé'... Mégis minek örülnétek? Még a Kasumi DLC-re is panaszkodtak egyesek, ami aztán meg már tényleg... Jó tudom, vélemény, de azért nem kell túlzásba vinni. Nem mondom, hogy én megveszem, de attól még mind a két "fejtakaró" tetszik.

Ráadásul 160 pontért nem csak két "fejtakarót", hanem az Inferno páncélt is megkapod, mégha ez utóbbi a többségnek meg is van (vagy nem).

Ingyen mit és honnan tudsz te leszedni az M2-höz? Az rendben van, hogy ezerrel él a modding community, de sajnos maximum az átszinezés szintjén, tudtommal új modelleket nem lehet belerakni a játékba.

ui.: Senkit se akartam megbántani, sorry ha mégis sikerült, kinek nem inge ne vegye magára, csak már kikívánkozott belõlem.

gerey
Eddig minden DLC-t megvettem a M2-höz és a Dragon Age-hez is, de ez nekem nem üti meg a szintet, meg a 160BW pontot. Ennél jobban kinézõ cuccokat tudok leszedni ingyen socialról, vagy máshonnan. Sajnálom Bioware ez, nekem, tõletek, kevés.

ui: meg még undorítóan is néz ki... (szerintem)

A kék sisak a szájnál kivágással olyan, mint egy orális szippantó álarc (más néven szo..pó álarc). Bocs, de ezt a paraszt viccet nem bírtam kihagyni. :-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem a fickónak volt ilyen heggesztõmaszkja aki a göbzit szerelte?

mint egy alien aki rikítós kép napszemüveget visel...

n7 sisak a legjobb, a többi csak nuboskodas
<#idiota>

anti hero

Törölt felhasználó
A visor tetszik, a sisak nem, oldalról úgy nézel ki benne mint egy palack orrú delfin<#nevetes1>
azaz. fizess paraszt. 😄 ez a sisak tök gagyi...

Nagyon zsír...<#taps>

JaSoN HuNTeR
Gyönyörû 😊

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Equalizer Pack:

Ez tartalmazni fogja az Inferno Armort és két új sisakot, a Capacitor Helmet-et és az Archon Visort. Szvsz nagyon jól néznek ki.

De lesz még ezen kívül más DLC is szvsz.

Fenrir
Vagy ruhát.

A halál csupán a kezdet...

JethroHUN
És most mit kapunk új pisztolyt...?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A szkennereden kell lennie egy fehér csíknak, ami mutatja az irányt. Addig kell követned amig egy fehér pontot el nem érsz. Oda lõj egy probe-t.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Azt szeretném kérdezni, hogy a Normandia darabjait, azon a megadott bolygón hogy lehet megtalálni? Végig szkenneltem az egész bolygót, de nem találtam. Mire kell figyelni?

penge96
AZ király 😄

Tehasut
a hivatalos oldalon azt írják, hogy jövõ hét elején új DLC-t jelentenek be!
McFrost
ÁÁÁ, köszönöm, ezt nem találtam meg!!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ollie
Bal oldali menüben Profile -> Your Registered Game Promotions

McFrost
Az eddig megvan, csak nem találom, merre van a cucc.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ollie
A legtöbb DLC ingyenes, le tudod tölteni a Bioware Social Network accountodról, ahova beregisztráltad a Cerberus kódot is.

McFrost
Helló!
Ma feltettem a játékot, megcsináltam a Cerberus fiókomat.
Kérdésem: a dlc-ket meg kell venni?

horpeti
Csináltam egy Vanguardot, reave-vel.
Egyelõre olyan, mint minden kari, csak a reavet használom, a chargeot nem (nemvok hülye, fölös).
Lehet nem is viszem végig, nem sok értelme, ugyanazt fogom nyomni vele, mint a sentinellel, csak nem lesz annyira erõs. 😊 Minek repülnék oda, ha amúgy is meghal , ehhh...

SZEG007
ollie
A boltban magyar van.

Sziasztok all.
Lenne 1 kérésem,ha valaki megtenné,lenne kedves,hol lehet átállítani angolra,vagy magyarra a gamét,mert ez a szlovák vagy milyen téma nem megy.
horpeti
De szinte minden támadóképesség ilyen, elég ha kiírja az ellen nevét, arra vonatkozik. Fõleg, ha "SHIFT-tel" nyomod.
Elõször insanityn totál kész voltam a valós idejû játéktól, mert túl parás volt, és akkor az FPS elemeket kiküszöbölve tudtam csak átlátni a helyzetet, aztán meg már ment realben is. De míg realben mellélõhetsz warpot, SHIFTtel nem.

reave azoknak való akik szeretnek úgy játszani, hogy nem kell célozni vagy bármit csinálni. Katt a gombra és hal az ellen. Nemtom ezen mit lehet élvezni..

horpeti
Insanityre sajnos mindig ugyanaz a build az igazán nyerõ. Többivel jóval nehezebb.
A páncélt és barriert el kell tüntetni az összes enemyrõl, mielõtt bármi finomat kezdesz vele... az hogy az a finomság mi, az függ a karakter kasztjától. A többihez ott a reave, warp, gyújtás. 😊

gfreak
area reave, az megcsapja õket (de nem döglenek meg azért) aztán heavy charge egy szerencsétlenbe, majd az idõlassulásnak köszönhetõen shotgundarabolás 😄

mondjuk a geth pajzs sem rossz...meg az elején nagyon sokáig Grunt képességével toltam, az sem volt szar...de a reave túl jó lett 😉

különben igen, nagyjából hasonló hatékonyságú minden karakter egy idõ után..és ez hasonló gameplay-t hoz 😄 persze ez csak egy build, lehet más stílusban is nyomni xD

Racism is a weapon of mass destruction!