Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Y'know, this takes me back... This one time, me an' a group'a mercs were hired t' rescue the kidnapped daughter of an Omega crimelord. Turns out she'd been taken by a batarian gun-smuggling fuck who wuz trynna build himself a harem of alien girls from all over the galaxy. Got himself a couple'a asari, more than one human, even hadda damn Krogan, don' ask me how. So we busted through his guard, buncha pansies who barely knew how t' shoot a gun, and in five minutes we had mopped th' floor wi' them an' their dumbass leader. An' then, the girls decided to 'reward us' while we waited for an extraction... The money we got outta that job was absolutely nothing compared to that one reward."
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mondjuk úgy jó volt végigtolni, hogy Zaeedes DLC pakkig felfrissítettem mindent a nullához képest, de már Kashumi miatt sem volt kedvem végigjátszani újra (pedig elkezdtem😄), hiába volt jó, hogy csak õt vittem, a 99%a a játéknak már uncsira ismert.
Szóval nekem már csak az ME3, vagy fél év kell. 😄
'úúú gyors végignyomom hatodszorra is, de most sárga visorban mert az afasza'..na nem 😄 majd ha TARTALOM jön megint, akkor lesz purchase is 😉
Racism is a weapon of mass destruction!
[merlinw.org]
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
http://youtu.be/4v8qae11_-M
<#wink>#wink>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
1. Mióta az eszemet tudom, PC-s vagyok, bármilyen meglepõ, sosem adatott meg, hogy konzol tulaj legyek, és valahogy sose nem is vágytam rá,
2. Torrentezni én is szokok, de most végképp nem arra gondoltam, hogy torrentrõl ingyen letölthetõ minden DLC. Válaszom arról szólt, hogy a Social-on igaz, hogy van modding community, szép és jó, csak kár, hogy új modelleket nem tudnak a játékba tenni, csak átszinezni új textúrákkal a már meglévõket. Mint kiderült végül, kicsit félreértettük egymást gerey-el, természetesen a DA-ra ez nem igaz, mert ott megy a moddolás tízezerrel,
3. Mint írtam, én sem fogom most beszerezni, mert jelenleg végképp nincs idõm játszadozni, majd valamikor máskor, ettõl függetlenül tetszenek, és szerintem minden új cucc jól jön, fõleg ha utánna olvastok a hivatalos oldalon, hogy a sisak a shield újratöltõdésén fog javítani a visor meg a biotikus és tech erõk cooldownját viszi le. Az Infernot meg ismerjük. Azért szerintem eddig egyik DLC-vel se volt olyan helyzet, hogy valójában undorítóan szarok lettek volna.
4. Abszolút rendben, hogy nem tetszik és nem szerzed be, csak már meguntam, hogy minden DLC után undorodó hsz.-eket olvasok random emberkéktõl, nagy felháborodással, stb., és nem tudtam szó nélkül hagyni. Egyrészt nem kötelezõ megvenni, ráadásul annak tekintetében, hogy a PC-sek torrentrõl mindent ingyen megszerezhetnek, még arról se lehet papolni, hogy nem éri meg, mert ingyen letöltheted. Szóval ha te megveszed, akkor azzal nem a gyártási költségeket fizeted ki, hanem a Biowarenek fizetsz "támogatási díjat".
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Valamint azt is említetted eddig megvettem a DLC-ket, tehát nem divatból fikázódom. Akármekkora fan vagyok azért, nem adok pénzt (pontot) ami egyszerûen nem tetszik.
Kasumiért kicsengettem megjelenés napján, sõt éjjelig vártam, hátha lesz valami, ugye csúszott, de nem ez a lényeg.
Peace
Persze, én magasról teszek rá, mert skinekért elvbõl nem adok ki pénzt, pláne nem az ilyen mû-badass-napszemüvegért, de mégis. Az új pakk más, annak legalább a játékmenetre is van hatása (mondjuk én kihagyom ezt is, ne röhögtessenek már, hogy ez nem automatikusan ingyenes a Cerberus Network-kel)
A Social-rõl való ingyen leszedés pedig egyértelmûen a Dragon Age-re vonatkozott, ami szintén említve volt.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Az én véleményem (bár nem vagyok fanatikus, elkezdtem Vanguardot, de azt is meguntam, mert ugyanazt csinálom vele, mint a Sentinellel, csak nem annyira erõs): szép dolgok ezek, de nekem annyira nem fontosak, hogy tök mindegy, mi van a fején. Emiatt nem fogok újrajátszani, mert már annyiszor nyomtam. Ha valami átütõ új történet lenne, vagy valami nagyon új (ami nem lesz), akkor persze más a helyzet. 😊)
Szóval én már "kiégtem"... 😄
Ráadásul 160 pontért nem csak két "fejtakarót", hanem az Inferno páncélt is megkapod, mégha ez utóbbi a többségnek meg is van (vagy nem).
Ingyen mit és honnan tudsz te leszedni az M2-höz? Az rendben van, hogy ezerrel él a modding community, de sajnos maximum az átszinezés szintjén, tudtommal új modelleket nem lehet belerakni a játékba.
ui.: Senkit se akartam megbántani, sorry ha mégis sikerült, kinek nem inge ne vegye magára, csak már kikívánkozott belõlem.
ui: meg még undorítóan is néz ki... (szerintem)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
<#idiota>#idiota>
anti hero
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Ez tartalmazni fogja az Inferno Armort és két új sisakot, a Capacitor Helmet-et és az Archon Visort. Szvsz nagyon jól néznek ki.
De lesz még ezen kívül más DLC is szvsz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ma feltettem a játékot, megcsináltam a Cerberus fiókomat.
Kérdésem: a dlc-ket meg kell venni?
Egyelõre olyan, mint minden kari, csak a reavet használom, a chargeot nem (nemvok hülye, fölös).
Lehet nem is viszem végig, nem sok értelme, ugyanazt fogom nyomni vele, mint a sentinellel, csak nem lesz annyira erõs. 😊 Minek repülnék oda, ha amúgy is meghal , ehhh...
Lenne 1 kérésem,ha valaki megtenné,lenne kedves,hol lehet átállítani angolra,vagy magyarra a gamét,mert ez a szlovák vagy milyen téma nem megy.
Elõször insanityn totál kész voltam a valós idejû játéktól, mert túl parás volt, és akkor az FPS elemeket kiküszöbölve tudtam csak átlátni a helyzetet, aztán meg már ment realben is. De míg realben mellélõhetsz warpot, SHIFTtel nem.
A páncélt és barriert el kell tüntetni az összes enemyrõl, mielõtt bármi finomat kezdesz vele... az hogy az a finomság mi, az függ a karakter kasztjától. A többihez ott a reave, warp, gyújtás. 😊
mondjuk a geth pajzs sem rossz...meg az elején nagyon sokáig Grunt képességével toltam, az sem volt szar...de a reave túl jó lett 😉
különben igen, nagyjából hasonló hatékonyságú minden karakter egy idõ után..és ez hasonló gameplay-t hoz 😄 persze ez csak egy build, lehet más stílusban is nyomni xD
Racism is a weapon of mass destruction!