19778
-
#11455 XD. én azt szoktam hogy az összes bolygóról felszedem a nyersanyagokat :D -
sanya200 #11454 Hogy a francba telt 64 órába?Végigscennelted az összes bolygót és begyüjtötted az összes nyersanyagot vagy hogy?Én fullra kijátszottam az összes küldit megcsináltam mindenkivel beszélgettem akivel csak lehetett de max 38-40h alatt végigtoltam az összes dlc-vel együtt. -
csoli31 #11453 Tegnap végig játszottam a játékot, a három valamirevaló DLC-vel együtt. Nekem jobban tetszett az első . Talán azért mert ebben szinte a csapattagok küldetéséből állt a sztori fő szálának a fele. Meg hiányoltam azt a kevéske rpg elemet is amit az első rész tartalmazott. Ez a része is jó, és biztos végig játszom még néhányszor, de valahogy mégis az első rész minden apró hibái ellenére is jobban tetszett. Amúgy kemény 64 órámba telt az első végigjátszásom. Másodjára a renegát karakterre fogok törekedni, mivel elsőre paragon-ként vittem végig (mint ahogy az első részt is). Kíváncsi vagyok, hogy mennyire leszek képes a kemény katona szerepét játszani. -
sanya200 #11452 Én se úgy játszok vele hogy csak renegát vagy paragorn aki megérdemli hogy kinyúvadjon akkor renegát pl a csapos az afterlife bárban, renegát akcióval elég érdekes, persze csak akkor ha van elég pontod hozzá érdemes a játék közepe vége felé odamenni hozzá mikor már vannak renegát pontjaid.Amúgy én nem tudok a legénységgel úgy beszélni hogy bunkó legyek kelly-nek se mondtam még hogy tartsa a távolságot mert nincs szükségem pszihiáterre:) -
Evoluti0N #11451 Hm, lehet, h kipróbálom az új karimmal a renegát vonalat, úgyis még nagyon a játék elején tartok :) -
#11450 renegát =/= gonosz. sőt.
renegát = kőkemény stílus.
na meg mint már megtanultuk, addig úgy sem fogja senki elég komolyan venni Shepard-ot, amíg meg nem etettet valakivel egy felespoharat. úgy, hogy az illető szája csukva volt.
[apro]igen Council, rátok célzok. -
Evoluti0N #11449 Most játszom negyedszerre, de minden alkalommal paragon karakterrel játszok. Egyszerűen nem tudom rávenni magam, h gonoszkodjak :D -
sanya200 #11448 osztom az előttem szoló véleményét nekem is tetszenek benne a poénok de főleg renegát karakternél vannak durvák:) -
#11447 3-4x érdemes végigjátszani: férfival/nővel, paragonnal/renegáddal. Vannak poénos helyzetek mindegyikben. -
#11446 Haler megvettem a játékot és kibaszott király , rég nem kötőt le game ennyire talán Dreamcast-ra a Shenmue. Na szupcsy -
ferenc001 #11445 Nekem az Omegán csinált olyat hogy fennmaradt a levegőbe Shep. És sikerült kimásznom terepről is, vissza viszont már nem :D -
sanya200 #11444 Igen nálam ezek mind előfordulnak néha fennragadok a levegőbe meg nekem is csúszkál valamikor a fedezékbe meg beragad egy irányba pl balra néz de oldalra lő akkor mondjuk egy escape-t nyomok és utána még egyszer akkor helyre áll de akkor is idegesítő már.Pedig eredeti és le is van patchelve az 1.02-re.Mindegy csak nyomnak ki még egy patchet remélem:) -
KP27 #11443 igen, az agyamra megy mikor nem oda néz ahova a célkereszt mutat, és ezért lövök mellé :D
nameg ha nem akarja engedni, hogy úgy pakoljam a képességeim az 1-8 slot valamelyikébe, vagy critical error-al elszáll a gecibe. -
Evoluti0N #11442 Az a körbenézős bug is előjön néha, ha ugyanarra gondolunk. Ahelyett, h Shepard forogna, a kamera forog körülötte olyankor is, amikor fegyver van a kezében. A golyók azonban arra repülnek, amerre a célzó van. Szóval ilyenkor, h a monitor felé is céloz Shepard, a golyók akkor is hátrafelé repülnek. Mondjuk szerencsére max 4x-5x fordult eddig elő 1 végigjátszás alatt, ráadásul kilépés a menübe, majd vissza a játékba megoldja a dolgot. -
Evoluti0N #11441 Nekem a levegőbe futás mostanában nem szokott már előfordulni. Azonban olyan igen, h amikor ki akarok lőni a fedezékből, akkor nem mindig jó felé fordul (a fedezék bal szélén állok és jobbról akar lőni, pedig ott fal van) Shepard és szépen kicsúszik a fedezék mellől amíg lövöldözök, miután befejezem pedig visszacsúszik a fedezék mögé. Ellenségnél még nem tapasztaltam ilyent, de 1x-2x láttam, h a társaknál is előfordul. -
KP27 #11440 azt aláírom, hogy bugot találni bőven a játékban. én azt bírom, ha előhozom a menüt, ahol fegyvereket lehet váltani, meg parancsokat adni, nem tudok körbenézni patch felrakása után, az alapverzióban meg igen. Miközben elvileg pont ezt a hibát javítja a patch :D A másik, hogy szinten minden pályán egyszercsak fentvagyok a levegőben, ahonnan nem tudok lejönni 1.02-es patch felrakása után, miközben az alap patcheletlen játékban kb 5 végigjátszás alatt 2x volt ilyenem :D -
Evoluti0N #11439 Úgy látszik nem mindenkinél fordul elő. Bioware fórumán van egy topik, amelyik erről a hibáról szól. Ott találtam rá a megoldásra is. Egyébként egyesek írták, h ME1-ben is előfordult ez a bug. Egyébként nálam csak az új karaktereknél csinálja. Azoknál, amiket még akkor csináltam, amikor az alapértelmezett helyen volt a My Documenst, ott most is jó helyre ment. -
#11438 ez van, én vagyok a kivétel ami erősíti a szabályt -
KP27 #11437 nekem meg f meghajtón van és sose volt bajom vele. fura. -
KP27 #11436 vicces vagy Kmarha. ez egy olyan hiba, ami bennevolt az alapjátékban és a patch-ek se javították ki. Nézz körül BW fórumán hányan panaszkodnak erre. -
sanya200 #11435 Nálam is csak ritkán fordult elő de elképzelhető hogy nálam szarakodott csak de attól még idegesítő:( -
#11434 4szer vittem végig. 5.ször játszom vele. SOHA nem fagyott ott ki nekem. A hiba nálad van. -
sanya200 #11433 Én azt nem bírom mikor lefagy a játék ha rakosgatom a képességeket a számokhoz, igazán kijavíthatnák végre már nem egyszer lépett ki emiatt és ez nem crack hiba mert az eredetivel csinálja.:) -
Evoluti0N #11432 Érdekes bugra akadtam. A játék nem szereti ha nem az alapértelmezett helyen van a My Documents. Nekem a D meghajtón van egy ideje helyhiány miatt. Tegnap elkezdtem egy új karit és nem voltak meg a mentések amikor folytatni akartam, ráadásul az új kari profilja is hiányzott. Kiderült, h valamiért nem csinált mappát a játék az új karinak, hanem direkt a Save mappába rakta a mentéseket. Csináltam egy új mappát, beleraktam és most már jó :) Annyi, h az elkészítés dátumánál 2000.0.0-át ír, az előtörténetnél pedig semmit, de legalább működik :)
-
#11431 Jah, tudom emlékszem :D -
sanya200 #11430 Annál a résznél bírom hogyha bemész a bárba és kihallgatod mit beszél 2 turian(rabolni akarnak), akkor odamehetsz és megmondod szépen hogy nem jó ötlet erre elkezdenek keménykedni és te meg lezúzod őket, főleg női karakterrel elég poénos az a rész:) -
#11429 Csak érdekel milyen nyelven tolod? Ha magyar akkor tényleg nem nehéz. De angolba ha nem értesz pl egy szót ott bukhat.
Nem értem hogy rontottad el annyiszor, pedig Samara is elmondja miket szeret, a bárban, pont a bejáratnál, a csóka a zenekar nevét, a megölt csaj lakásán, a gépén is van pár infó. -
#11428 Igen képzeld elolvasom és értelmezem. És hát mit mondja k*rva ügyes vagy hogy elsőre megcsináltad. Komolyan kéne valami díjat kapjál -
#11427 Úgy van, ahogy Sanya mondja. Nekem elsőre sikerült. Talán olvasni és értelmezni is kéne, mivel ez a játék nem csak agyatlan kattintásokból és hentelésből áll. -
sanya200 #11426 Ha nem tudod mit kell pontosan mondani beszélj samara-val mielőtt bemész a bárba ő elmondja mi az amit eddig megtudtunk. -
#11425 XD
Megint nem nyert mert ott nincsenek kék vagy piros szövegek. Ott beszélgetni kell vele de mondom már mind1 mert elbasztam sokszor aztán nem próbáltam újra XD
Mondom mindig lelépett mert vagy rosszat nyomtam vagy legutóbb azért mert véletlenül félrenyomtam aztán meg már nem volt idegem újra kezdeni -
#11424 Jah, nyomd mindig a kék vagy piros szöveget attól függően, hogy paragon vagy renegat vagy. -
#11423 Izé. mondom hogy a beszélgetés része nem sikerült -
#11422 Rendelj mindenkinek egy ingyen kört a pultnál, máris mehetsz oda hozzá. Vagy verekedj a turánnal. -
sanya200 #11421 Hát erre jó a quiksave:) -
#11420 Ja mondom már abbahagytam :S
Esetleg később lesz rá esély hogy megcsináljam? -
#11419 valamilyen szinten egyetértek...mondjuk nem mindennel. valban van amikor átmegy menedzselésbe de ez engem annyira nem zavar. most kezdtem nemrég egy karit, elf mágus és egészen bejön a játék(Y) habár még elég bonyolult a rendszere, annyi cuccos van h csak kapkodom a fejem...nah m1 majd beletanulok! -
sanya200 #11418 Beszélni kell vele a zenéről asari is jó, a művészetről ott fortat kedveli, az utazásról ahol a veszélyes helyeket kedveli,meg hogy a hatalom önmagad megnyilvábulása vagy mi?A zenénél még annyit hogy kedveled a hallex-et.Asszem ennyi és már lehet vele szobára is menni:) -
#11417 Jaja én is észrevettem de aztán véletlenül félrenyomtam és valami olyat mondtam hogy nagyon tetszik nekem vagy valami ilyesmit -
kr1szmester #11416 beszélj Samarával ha nem tudod mit szeret Morinth, de ilyen sötét könyörtelen erőszakod dolgokat, először én is úgy silabizáltam ki, de most vittem én is le és egy témán belül kb. mindig a bal oldali válaszokból az alsót kell nyomni.