Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Mass Effect 2 Project Overlord

http://www.youtube.com/v/CiOgatVsWyg&hl=hu_HU&fs=1&hd=1

Forrás

makkandis
Szerintem ez az Overlord az eddigi legjobb dlc, kellõen hosszú (nekem volt egy 2 és fél óra), nagyon jó a története (a vége tisztára lesokkolt), a hammerheadet is eléggé aktívan használhatjuk, szóval én most maximálisan elégedett vagyok. Csak jöjjön még több ilyen.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

cikasz
Nekem simán elindult rajta és nekem is eredeti.

http://www.akciofigura.hu

sherlock1
rapidshare-es linkhez való a jelszó. cerberus networkhoz nem tudsz majd csatlakozni, de minek? Úgyse lesz már ingyenes dlc.

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Sziasztok!
Tudom nem ide kéne írni de a mass effect 1 forumra nem érkezett választ több mint 1 hónapja.

Eredeti mass effect 1 em van de nem indul win 7 en :S gondolom nem kompatibilis... Nem tudtok megoldást rá?

Prince23
És online lehet vele lenni, ha beírom a jelszót?

sherlock1
rs linkhez tehcook a jelszó

sherlock1
Játékban Extras > Options > Online > mind2 No

DLC Crack
1.01 Patch + Crack

Prince23
Ha ezt leszedem, tuti nem indul el nekem... mint legutóbb a tsunamis.
origi a me-em am

Szolnokboy1
nah én végigtoltam. kb 1.5-2 óra volt nekem, de nem siettem. nem volt rossz, de olyan nagyon jó sem. a vége viszont sztem nagyon korrekt lett.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

Törölt felhasználó
Tök jó hogy jönnek ki a DLC-k mint az állat, nekem meg a csütörtöki ÁV miatt már nem is tudom mióta nincs idõm játszani a játékokkal...
bezony, thx, majd valaki foglalja össze, hogy milyen volt (nekem még odébb van)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

balee4
Kerály.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

sherlock1

Prince23
Na a demót próbálta már vki?
elvileg egyedi küldetést pakoltak össze. vagy nem?

palinho96
nekem már meg van teljesbe, de persze Tört (crackes, warezos)verzió!

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Köszi, megpróbálom. Remélem lesz valami!
McFrost
physx driver-t tegyél fel.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szevasztok!
Tudna valaki segíteni?! A problémám, hogy feltelepítettem a ME2-t, de
elindítani nem tudom, mert kiírja, hogy hiányzik valami és hogy egy
újratelepítés esetleg segíthet. Próbáltam már háromszor, de mindig
ugyanez a helyzet. Elõfordult ez másnál is, vagy én cseszek el valamit?
Ha valaki tud errõl valamit, nagyon megköszönném, ha segítene!
botok
jaja, ami vicc, pláne hogy több ezret szedsz ki egy bolygóból, semmi tétje sincs, legalább egy vicces videó lehetne, hogy hé fõnök elfogyott az üzemanyag!
Igen?! akkor polarizáljuk a hajtómûvet és kezd el belelapátolni a platinát!
vagy valami :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Fenrir
Eléggé jelképes összeget, 500 valamit összesen.

A halál csupán a kezdet...

JethroHUN
Azért nem semmi, le vesz a nyersanyagokból.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

PAtr0n
Köszi!
Pedig màr azt hittem, eluralkodik a pànik a hajòn, làzadàs tör ki, Sepphard-ot felkoncoljàk, mentõkabinokkal lekoccolnak, Joker meg az SR1 utàn küldi az SR2 Normandy-t is, mint alternatìv befejezès. :)

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

Na nincs ME3 se Dragon Age 2 beejelentés. :(

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

MerlinW
Semmi, visszakerülsz a reléhez.

[merlinw.org]

PAtr0n
Jò lett ez a màsodik rèsz, bàr mèg nagyon az elejèn jàrok.
Szerencsère az elsõ rèsz mentèsèt gond nèlkül felismerte, ìgy mèg nagyobb fìling vele jàtszani.
A mèkò nagyon hiànyzik, kàr hogy kivettèk. A bolygòscan elèg hamar unalmassà vàlik.
Amùgy mi törtènik ha 2 naprendszer közötti utazàskor kifogy az üzemanyag? Mèg nem mertem kipròbàlni. :-)

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

GMT+1 szerint este 11kor lesz az EA megnyitó, reméljük lesz infó ME3-ról.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Bizonyám, és tölthetõ. :)

McFrost
Ez most komoly? Még alig tudok valamit a játékról és már itt a demo?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mass Effect 2 demo.
Tudtátok, hogy már kijött?

McFrost
Ez mi ez?

Prince23
Az elözõ üzenetemet, az aki még nem vitte végig a játékot ne feltétlenül olvassa el.
Én a szellözõbe a bérgyilkost küldtem azt láttam logikusnak de aztán csak fejbe lõtték mikor az ajtot akarta bezárni...

Rajta kivül még Jack-et vesztettem el mert még az elején Miranda mellé álltam mikor vitatkoztak és emiatt elvesztettem a lojalítását(nem volt elég példakép pontom a köztes válaszhoz)
Calver
1.) olvasol és figyelsz h ki mihez ért, a végen eszerint válogatsz a karakterek közül, és ha közel mindenki lojális, akkor várható h hullamentes szép napod lesz
2.) a játék egy nagy eseményénél azonnal cselekszel, és majd a végjáték után lehet vele mókázni - bár megfektetni nem.

remélem elég virágnyelv volt <#hehe>

"The trees move. Do you not see it?"

Szerintetek Renegátba vagy Példaképbe jobb végigjátszani?
Probléma megoldva:
Kodeck leszedve, Folyamatok Közt Max Priorítást adtam a játéknak és nem nyomok shift-et:)

Lenne két kérdésem de ha kérhetem ne konkrét választ adjatok rá, hanem csak útbaigazítást, hogy ne löjétek le a poént.

1. Hogy lehet végig vinni a játékot úgy hogy senki se haljon meg?

2. Hogy lehet megfektetni Kellyt?:)
Vraaanyek
Aki szeretné (Saki Kaskas : Callista),azinnét leszedheti!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Angolul nem igen tudok, de kipróbálom a trükköket, lehet újra is telepítem, ha semmi sem segít.
De súly, nem is emlékeztem erre, ME2-ben fel se tûnt. Afterlife-hoz jobban illik szerintem, mint NFS-hez.

Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;

makkandis
Az ffdshow ha jól tudom egy videó kodek bár olyanról hallottam, hogy átvezetõknél fagyást okozott, de játék közben szerintem nem zavarhat be. Bár egy próbát megér, hogy leszeded esetleg a kodek csomagot, amit használsz. Amúgy csak ilyen általános ötleteim vannak, újratelepítés, új crack vagy crackfix keresése, effektek leszedése, hátha valamelyik nélkül megy rendesen, új driver keresése. Vagy még megpróbálkozhatsz külföldi fórumokon, általában a legtöbb hibajelenséget már tapasztalták mások is, így ha jól keresel, akkor talán találsz valamit infót.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

Prince23
Most esett le. Nem tudtam hogy nfs-bõl (nem ismerem ezt a részt) hozták át xd

SötétBarom
Mi? Hogy az EA újrahasznosítja a saját zenéit, vagy az, hogy neked ez csak most esett le? :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

A gépemnek birnia kéne a beállításokat.

A Játék inditásakkor mindig kijön egy ablak valami ffdshow használatáról.

A játék nem eredeti, lehet azzal van hiba bár Razor-os másolat még nem szarakodot nekem.
Prince23
Kicsit érdekes nemde? :D:D

http://www.youtube.com/v/bJ4ARnfRbnQ&hl=hu_HU&fs=1&

makkandis
Ennek sok oka lehet, néhány tipp:
1. Gyenge a géped, túl magas beállításokat használsz.
2. A videokártyád a végét járja (anno nekem is hasonlókat produkált, mielõtt tönkrement)
3. Töredezett a meghajtó.
4. Régiek a driverek.
5. Wareznél meg lehet a crack hibája, vagy esetleg az egész verzióé.

Hello
Tudnátok abba segíteni hogy mitõl van az hogy a képességeim használata közben többször is bizonyos helyszineken befagy a játék.
DarkSector
Demo jövõ héten.
grat az idiótáknak még idõben, azt eredetiben meg 4-5ezer magyarul....istenem...<#falbav>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Geci ügyes vagy! :DDDD

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?