Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Tudom nem ide kéne írni de a mass effect 1 forumra nem érkezett választ több mint 1 hónapja.
Eredeti mass effect 1 em van de nem indul win 7 en :S gondolom nem kompatibilis... Nem tudtok megoldást rá?
http://youtu.be/4v8qae11_-M
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tudna valaki segíteni?! A problémám, hogy feltelepítettem a ME2-t, de
elindítani nem tudom, mert kiírja, hogy hiányzik valami és hogy egy
újratelepítés esetleg segíthet. Próbáltam már háromszor, de mindig
ugyanez a helyzet. Elõfordult ez másnál is, vagy én cseszek el valamit?
Ha valaki tud errõl valamit, nagyon megköszönném, ha segítene!
botok
Igen?! akkor polarizáljuk a hajtómûvet és kezd el belelapátolni a platinát!
vagy valami :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Pedig màr azt hittem, eluralkodik a pànik a hajòn, làzadàs tör ki, Sepphard-ot felkoncoljàk, mentõkabinokkal lekoccolnak, Joker meg az SR1 utàn küldi az SR2 Normandy-t is, mint alternatìv befejezès. :)
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Szerencsère az elsõ rèsz mentèsèt gond nèlkül felismerte, ìgy mèg nagyobb fìling vele jàtszani.
A mèkò nagyon hiànyzik, kàr hogy kivettèk. A bolygòscan elèg hamar unalmassà vàlik.
Amùgy mi törtènik ha 2 naprendszer közötti utazàskor kifogy az üzemanyag? Mèg nem mertem kipròbàlni. :-)
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Tudtátok, hogy már kijött?
Rajta kivül még Jack-et vesztettem el mert még az elején Miranda mellé álltam mikor vitatkoztak és emiatt elvesztettem a lojalítását(nem volt elég példakép pontom a köztes válaszhoz)
2.) a játék egy nagy eseményénél azonnal cselekszel, és majd a végjáték után lehet vele mókázni - bár megfektetni nem.
remélem elég virágnyelv volt <#hehe>#hehe>
"The trees move. Do you not see it?"
Kodeck leszedve, Folyamatok Közt Max Priorítást adtam a játéknak és nem nyomok shift-et:)
Lenne két kérdésem de ha kérhetem ne konkrét választ adjatok rá, hanem csak útbaigazítást, hogy ne löjétek le a poént.
1. Hogy lehet végig vinni a játékot úgy hogy senki se haljon meg?
2. Hogy lehet megfektetni Kellyt?:)
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Játék inditásakkor mindig kijön egy ablak valami ffdshow használatáról.
A játék nem eredeti, lehet azzal van hiba bár Razor-os másolat még nem szarakodot nekem.
1. Gyenge a géped, túl magas beállításokat használsz.
2. A videokártyád a végét járja (anno nekem is hasonlókat produkált, mielõtt tönkrement)
3. Töredezett a meghajtó.
4. Régiek a driverek.
5. Wareznél meg lehet a crack hibája, vagy esetleg az egész verzióé.
Tudnátok abba segíteni hogy mitõl van az hogy a képességeim használata közben többször is bizonyos helyszineken befagy a játék.
grat az idiótáknak még idõben, azt eredetiben meg 4-5ezer magyarul....istenem...<#falbav>#falbav>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?