Mass Effect 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

„Szerintem itt az idõ kihasználni az olyan szereplõkben rejlõ humoros szituációkat, mint amilyen a már említett Joker és EDI. A Mass Effect 3-nak egy igazán epikus befejezést szeretnénk alkotni, jóval több sötétséggel és drámával, de ugyanakkor sokkal több humorral!

Csak a félreértések elkerülése végett. (Jé, ezt Te írtad volna? :D)

Bár biztos akadnak páran, akik elõre jól megaszongyák, hogy jajdeszarlesz.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Vraaanyek
Új infórmációk a Mass Effect 3-ról! Több poénnal találkozhatunk a játék során, reméljük azért nem az élmény rovására!<#ejnye1><#finom>

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

ha elcsipek majd belekukkantok, de egyelore nem ertem a hypot, a pacific sorozatot se fanboykent nezem, de idonkent el-el csipek egy reszt es na az pl iszonyat jol meg van csinalva.. pedig arrol kevesebbet hallok, mint errol : )

anti hero

koschwarz
ehh, az elsõ 1-2 rész tényleg fosnak tûnik, de késõbb komolyan javul a színvonal.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

szétruunk = szétrugunk
nem kéne erõltetnem az írást kv elõtt :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

tegnap elcsiptem a HBOn, hat ez egy kalap hig fos...
komolyan zse kategoria

anti hero

#9266, #9267: jaaaaaaaa :-)

pedig agyaltam is rajta vagy fél órát, hogy ME elõzmény? és melyik szál? megmentjük a civileket, szétruunk pár ûrsegget?

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Kopiati
Nah ez rohadt nagy ötlet!:)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

JethroHUN
Spartacus: Blood and Sand, szintén egy nagyon jó sorozat, szerintem.
ITT meg lesheted.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Spartacus...

[merlinw.org]

milyen sorozatban? ME-bõl sorozat?

JethroHUN
Õ lesz, Shepard parancsnok, egy kis betegség nehogy már... amúgy sztem jó választás. Jobbulást neki.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Gyógyulóban van, annyira, hogy már az elõzménysorozatban is játszani fog.

[merlinw.org]

Arra kíváncsi vagyok, hogy az új DLC hogyan fog mûködni annak, akinek nincs Hammerhead. Nyilván vagy benne lesz, vagy gondolják, hogy ha ingyen volt, akkor mindenki letölthette...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Nyugi, tényleg nem maradsz ki semmi lényegesbõl.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Maxtreme
így van
Köszi, ki fogom próbálni! <#worship>

...kár bánkódni hidd el... <#worship>

Vraaanyek
Könyörgöm valaki mondja már meg, hogy miért csak a Hammerhead DLC nem mûködik????

davidka003
Meggyógyul majd. Én reménykedek benne, mert jó színész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ez a faszi rákos. Nem fogja megélni a forgatást.

"Matthew Fox is a doctor type, he fits in suits not in armor, he can't get N7 training, he would die in
it..:)
And he's got a veg head with one face.. sry"
"Posted again for gretaer justice! Andy for Shepard."

"Reméljük nem barmolják szét a ME3at multiplayeres baromságokkal."

Szerintem kurvasokat játszanak multival a teszterek meg mindenki már az me1 óta, (unreal enginel ráadásul multi közben bármit be lehet spawnolni, növelni csökkenteni a méretet ingame pl. colossus, ki tudja mike tudnak még csinálni...) és úgydöntöttek a hangadók hogy ezen azé csak nem lehet ülni ezen úgy hogy mindenki más meg kimarad...

Szerintem amúgy ez nem me3hoz kell.

Hová gondolsz? A csapatban mindenki nélkülözhetetlen és senki nem kerül elbocsátásra. :)

ollie
Kap plusz slotot, mint Zaed.

EA multiplayer programozókat keres a Mass Effect franchise-hoz (szósz)
Reméljük nem barmolják szét a ME3at multiplayeres baromságokkal.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

GamerAdams007
Ha Kasumi Goto-s DLC-vel játszok, és felveszem csapattársnak, akkor elveszi más valaki elõl a helyet (elvégre DLC nélkül fix slotokat mutat a csapatnak), vagy szimplán berak még egy slotot?

Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Vraaanyek
Van valaki,akinek csak a Hammerhead nem mûködött,de megoldotta???

Ha igen, nekem az volt rá a megoldás, hogy a C:\Windows\System32\drivers\etc mappában lévõ hosts fájlban töröld ki az összes olyan sort, ami 127-el kezdõdik. Asszem 127-el kezdõdött, de lehet 121 már nem emlékszem. Lényeg, hogy amelyik sor nem #-el kezdõdik és erre a két számra hasonlít, azokat töröld ki, majd ments el a változásokat. Nekem ezután gond nélkül be tudott jelentkezni.

Ezt akkor írja, mikor jelentkezne be Cerberushoz? Tehát már be sem jelentkezik?

Maxtreme
kb 2 hete folyamatosan mi? :) (megjegyzem a netkapcsolat nem szokott szakadozni, illetve a multis gamek is simán müxenek)

Törölt felhasználó
Hát igen tény, hogy afrikába rossz a helyzet, de hogy a farkalásnál azoknak se jár tovább az agyuk, mi legalább probálunk valahova továbblépni, amit a politikusok finoman szólva is visszahúznak...
Szolnokboy1
:DDDDDDD

LOL

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

"másrészt hivatalosan is a Magyar a világ egyik legpesszimistább, borúlátóbb népe" ohh már hivatalos is, akkor tényleg nincs mit tenni irány a gázkamra a cirkányok és a zsirkányok után, mert mi se vagyunk jók semmire....EPICLOL
Egyébként meg össze se lehet a mi helyzetünket hasonlítani az "éhezõ" afrikaiakkal..
Calver
jó hogy életvidámabbak, én is élvezném ha el tudnék bújni egy szívószál mögé <#vigyor1>

Ennek történelmi okai is vannak, ugyanis az utóbbi 200 évben a magyar nemzet nem sok jó dolgot élt meg. És az a kevés jó sem tartott sokáig...

MerlinW
Is-is. Egyrészt hülyeség beszélni a semmirõl (mármint véleményezni), másrészt hivatalosan is a Magyar a világ egyik legpesszimistább, borúlátóbb népe. Még az éhezõ afrikaiak is életvidámabbak, mint mi..:)

[merlinw.org]

Törölt felhasználó
Ebben az országban nem is a jóra számítasz elsõdlegesen. Sztem nem mi vagyunk pesszimisták, hanem te vagy naiv....
Helo!
Nekem az a kérdésem, hogy megvettem a játékot. És hol lehet a tartalmakat letölteni? Mert már végig is vittem a játékot és nagyon tettszett. És nem tudom, hogy most mit csináljak. Mert, szeretnék a következõ részével játszani:) Meg, azt mondták , hogy hetente kéthetente fog kijönni, újabb küldetések a játékhoz. Én pedig eddig 2-õt találtam. A letölthetõ tartalmakra, pedig , ha rámegyek, az meg fizetõs.
Vraaanyek
De nem a Warner Bros pénzeli, aki nem járatja le magát azzal, hogy lefúj valamit, ha egyszer szétkürtölte, és a pénz is meg van rá...
De valóban legyünk pesszimisták, várjuk mindig a rosszabbat, hisz ez a jó magyar mentalitás:P jó ez egy kicsit mélyenszántó volt így délben, de sajnos ez az igazság, a legjobb példa erre az Auchan-os hörcsögös reklám, tipikus esetei a magyar siránkozó embernek.
Na elnézést, kicsit elszállt velem a ló, de utálom, hogy itthon mindenki mindig a rosszat látja, ezért tartunk itt, ezért megyek el...
Jah és utólag hozzáteszem, ez nem neked szólt most személyesen, csak jó lenne ha pozitívan állnánk a dolgokhoz, elég kemény háttere van a filmnek, nem lesz gond vele!<#awink>

Nem jó... A páncél nem "Hawaii" mintás és nem látszik az atléta sem... bad robot!
Szolnokboy1
lol pares.

Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.

FSpofon
a warcraft moviet is a legendary "csinálja" 4 éve :D

Arab money

Vraaanyek
Tekintve, hogy a Warner Bros-ról, és a Legendary Picturesrõl beszélünk, akik a filmipar nagyjait már felbérelték a készítésre, és a pénz is meg van rá, elég valószínûtlen feltételezés, hogy bármi megakadályozná az elkészültét...

Calver
<#eljen><#vigyor1>

Törölt felhasználó
Azért ne szaladjunk el, a HALO is nagy siker volt és el is kezdték csinálni a filmet ami félbe is maradt. Jó persze tudom nem egy kategória, sztori szempontjából meg pláne, de akkor is bármi megeshet...