Mass Effect 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak a félreértések elkerülése végett. (Jé, ezt Te írtad volna? :D)
Bár biztos akadnak páran, akik elõre jól megaszongyák, hogy jajdeszarlesz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
anti hero
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
nem kéne erõltetnem az írást kv elõtt :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
komolyan zse kategoria
anti hero
pedig agyaltam is rajta vagy fél órát, hogy ME elõzmény? és melyik szál? megmentjük a civileket, szétruunk pár ûrsegget?
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
ITT meg lesheted.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
it..:)
And he's got a veg head with one face.. sry"
"Posted again for gretaer justice! Andy for Shepard."

Szerintem kurvasokat játszanak multival a teszterek meg mindenki már az me1 óta, (unreal enginel ráadásul multi közben bármit be lehet spawnolni, növelni csökkenteni a méretet ingame pl. colossus, ki tudja mike tudnak még csinálni...) és úgydöntöttek a hangadók hogy ezen azé csak nem lehet ülni ezen úgy hogy mindenki más meg kimarad...
Szerintem amúgy ez nem me3hoz kell.
Reméljük nem barmolják szét a ME3at multiplayeres baromságokkal.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB

Egyébként meg össze se lehet a mi helyzetünket hasonlítani az "éhezõ" afrikaiakkal..
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]
Nekem az a kérdésem, hogy megvettem a játékot. És hol lehet a tartalmakat letölteni? Mert már végig is vittem a játékot és nagyon tettszett. És nem tudom, hogy most mit csináljak. Mert, szeretnék a következõ részével játszani:) Meg, azt mondták , hogy hetente kéthetente fog kijönni, újabb küldetések a játékhoz. Én pedig eddig 2-õt találtam. A letölthetõ tartalmakra, pedig , ha rámegyek, az meg fizetõs.
De valóban legyünk pesszimisták, várjuk mindig a rosszabbat, hisz ez a jó magyar mentalitás:P jó ez egy kicsit mélyenszántó volt így délben, de sajnos ez az igazság, a legjobb példa erre az Auchan-os hörcsögös reklám, tipikus esetei a magyar siránkozó embernek.
Na elnézést, kicsit elszállt velem a ló, de utálom, hogy itthon mindenki mindig a rosszat látja, ezért tartunk itt, ezért megyek el...
Jah és utólag hozzáteszem, ez nem neked szólt most személyesen, csak jó lenne ha pozitívan állnánk a dolgokhoz, elég kemény háttere van a filmnek, nem lesz gond vele!<#awink>#awink>